Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Komiksi
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Pakkun
fuj, slimie!!! (tas uz tigru2 XD ) bet dedstar komikss vnk rulleeja, iipashi tas kubiks ar tekstu: shkjiet, ka epicentrs nav taalu. laugh.gif
Dead Star
Paldies par atzinīgu novērtējumu manam dzīves leilākajam darbam laugh.gif
To Leor - par to rakstīšanu .. ee nez kaut kā tā sanāca,ka rakstīju ar peli..nākamreiz moš pacentīšos atrast arī to "mistisko" text tool wink.gif
To Shumins - Cerams,ka nesabaidīju tevi līdz pēdējam un tagad nesāksi paniski bēgt kā tikko ieraudzīsi kur kādu dakterīti .. Btw man vēl bija padomā extra ainiņa ar superīgo medmāsiņu - kur viņa,izkapti pārmetusi pār plecu ,pēc tam cītīgi ar birzti novāc visu nelāgo šmuci,kas dakterītim nejauši iznāca.. biggrin.gif Bet tā man ienāca prātā jau pēc iepostošanas
To Pakkun - Nu man prieks,ka tev patika,bet kas par kubiku ar tekstu??Mans nesaprast huh.gif
Pakkun
komiksa kubicinjsh kkur viduu - bildiite. taa, kur vinjsh taa iipashi tizli noliecies saka: shkjiet, ka epicentrs nav taalu. ar vaardu -kubiks- biju domaajis -kvadraats- tongue.gif
Sushi
Liekas, Pakkun, ka tu būsi bišķīt sajaucis ar Kazuki komiksu. wink.gif
Dead Star, man patika tavējais!!! Forši, ka kāda asinīte bija... Vispār labs darbiņš!! smile.gif
edg
QUOTE(Tigra2 @ May 21 2006, 13:33)
(edg, kā tad tā  - Ne guru, ne Hentai, ne echi, ne pārējie gļuki dry.gif)
*

Viss atkariigs no taa, kaa uz to paskataas. Ja ir "pareiza izteele", tad tur var saskatiit gan guro, gan hentai, gan citus gljukus. Bet vai vajag? Nopietni: vai tad es tikai guro un ecchi ziimeeju? Taadi ziimeejumi man ir pat smagaa mazaakumaa.
Tigra2
QUOTE(edg @ May 22 2006, 03:08)
QUOTE(Tigra2 @ May 21 2006, 13:33)
(edg, kā tad tā  - Ne guru, ne Hentai, ne echi, ne pārējie gļuki dry.gif)
*

Viss atkariigs no taa, kaa uz to paskataas. Ja ir "pareiza izteele", tad tur var saskatiit gan guro, gan hentai, gan citus gljukus. Bet vai vajag? Nopietni: vai tad es tikai guro un ecchi ziimeeju? Taadi ziimeejumi man ir pat smagaa mazaakumaa.
*

vienkārši tie darbi ir piemēroti šādām supervaronju tēmām. Lai supervaronis nebuutu tups jaapievieno kautkas iipash.

btw. Tas nekas, ka mazākumā, man jau ar taada veida darbi ir ļoti lielā mazākumā.

lai nebuutu oftops:

image

vislielākā haltūra manā dzīvē...
X_Kamui
Kaa ta var sabraukt nabaga kaķiiti... ja tas buutu cilveeks tad ok, bet kakjis... =(((
Ehh poor cat sad.gif
Dead Star
Nu šeit tapa nākamais dižais garadarbs laugh.gif
image
Kirara
Smiekliigi, seviskji tas kadrs, kur lielaa maasa maaca kaa speeleeties un siici driiz nobrauks vilciens! laugh.gif (varbuut nelogjiski uzrakstiiju rolleyes.gif )
edg
Man patiik, kaa tu uz lietaam skaties. Kad abi saaksim filmeet filmas (taa nav reference uz Ichigo 100%, tieshaam nav), man buus konkurence. Citaadaak visi pashlaik pilni ar kartupeljiem.
LeoR
Tam siicim ir dzelzs nervi, tik mieriigi seedeet uz sliedeem un skatiities, kaa brauc virsuu vilciens biggrin.gif
Skalinja
Cik gan cilvēki savās fantāzijās var būt cietsirdīgi.....
Nabaga, nabaga istaba... tān tur vēl būs slikta karma...
Pakkun
QUOTE(edg @ May 24 2006, 20:13)
Man patiik, kaa tu uz lietaam skaties. Kad abi saaksim filmeet filmas (taa nav reference uz Ichigo 100%, tieshaam nav), man buus konkurence. Citaadaak visi pashlaik pilni ar kartupeljiem.
*

haha, un es arii naakshu muuvii klubaa un tad buus visaadas perversijas un daaaaudz ichigo pantsu(no manis arii->5.ova biggrin.gif ) tongue.gif laugh.gif
Dead Star
Paldies,paldies par atsaucību laugh.gif
Šeit atkal kāda aina no skarbās dzīves realitātes...Mašīnu ignorējiet,pirmo reizi mēģināju tādu uzzīmēt,tāpēc tā tāda pakropla,un arī tāpec pēdējais kadrs tika aizstāts ar brum,brum.. wink.gif
image
Kirara
Riktiigi noreecos par tresho un ceturto kadru! laugh.gif
Bet nevari rakstiit komiksus ar citu shriftu?
Skalinja
Vot kādi darbi top naktīs, kad otrā dienā par Raini jāstāsta....
Sushi
Dead Star... man NEREĀLI patika tavs pēdējais komikss!! laugh.gif hahahhaa.. un arī priekšpēdējais! Labas idejas tev nāk prātā.. smile.gif
Nē, bet es nevaru, par to Hit me baby one more time.. biggrin.gif laugh.gif
Kirara
Sushi, man taa pat! Man taa pat.. tieshi tas "hit me baby one more time"
Kikyou
Ienīstu TV diktorus.

image

P.S. Tas ir diktors kaķa tērpā. Nav kaķis.
Pakkun
haha biggrin.gif asinis izskataas efektiigi happy.gif
fussy
istaba kas palika viena visssviestainaakais ko jebkad esu dzirdeejusi ....

redzeejusi un lasiijusi... biggrin.gif blink.gif biggrin.gif tongue.gif blink.gif biggrin.gif
Kirara
Par laimi tas nebija kakjis! laugh.gif
Dead Star
QUOTE(fussy @ May 29 2006, 18:37)
istaba kas palika viena visssviestainaakais ko jebkad esu dzirdeejusi ....
redzeejusi un lasiijusi...  biggrin.gif  blink.gif    biggrin.gif  tongue.gif  blink.gif    biggrin.gif
*

Hmm paldies,paldies .. tas ir liels kompliments laugh.gif
Arfija
image

Mazs mans izgudrojuminsh....

Chibikitinjsh!!! hehee!!
Tigra2
nekādas dziļas jēgas
nekāda sižeta
nekādas izdomas

randoms, I gues...

COOOOOOOOOOOOL wink.gif
Kirara
Man arii patiik bezsakariigi komiksi, par kuriem var izsmieties.

Kadrs kur Chibikitas izteiksme man patiik un arii kur saka huh, man ir pats miiljaakais.
Arfija
Um....Prieks redzeet kaadu arii ljoti prieciigu ciuveecinju par manu darbinju!!Umm..Varu uzmeistarot veel kaadus ja veelaties!!
Keydan
Man vajadzetu ari kaut ko izlikt!
P.S. Violence... Sweet...
Kikyou
Jāa, kārtējā debilā ņirgāšanās par dzirdētām lietām... ~_~;
image
LeoR
Heh, peedeejais vienkaarshi labs sanaacis. laugh.gif
Dead Star
Yaaayy .. Kikyou komikss ir the best laugh.gif Jā iztēle ir spēcīgs ierocis pret daudz ko laugh.gif
Kirara
He-he, doma ir laba, ljoti laba! Izteele ir katram svariiga.
Tigra2
es ar taa reiz graamatas lasiiju... ehh tie vecie labie laiki, kad lasiit nemaaceeju, tikai tad, kad priekšlaiciigi iemaacijos sapratu, cik labi bija...
mmmm....atmiņas, atmiņas....
Kikyou
QUOTE(Dead Star @ Jun 1 2006, 16:41)
Jā iztēle ir spēcīgs ierocis pret daudz ko  :lol:
*

Labrīt, iztēle ārstē vēzi! :O
Dead Star
Ej tu nost!!! Vēzi ?? Bļin atkal mani piečakarēja dry.gif .. nākamreiz,kad man kāds ārstiņš centīsies ieskaidrot,ka ar iztēli nekas nav līdzēts vaidzēs pielietot spēku,lai sāk beidzot apzināties šīs pasaules lielākās gudrības laugh.gif
Te ir vēl viens komikss,ne mans zīmētais..draudzene uzzīmēja..
image
Kirara
Labs komiksinjsh!
Smiekliigs un taa. Nezinu kaapeec, bet man ne tik ruupiigi ziimeeti komiksi izraisa vairaak simpaatiiju pret to.
Kikyou
Based on a true story.

IPB Image

Gravitācija mani vienmēr sirsnīgi mīlējusi. :| Īstenībā ar krēslu es vakar nokritu divreiz.
Pakkun
laugh.gif kikyou komiksi veeljoprojaam ir vislabaakie. kaa es miilu 2. kubicinju, kur 1. reiz paraadaas gravitaacija biggrin.gif vaig tak izdomu, lai kko shitaadu uzmeikotu laugh.gif
p.s. cik ilgi ta kikyou jau skrituljo?
p.p.s. forshi ir arii seedeet, skatiities animes visu dienu ar krustaa saliktaam kaajaam un, kad pieceljas, lai aizietu peec teejas, nokriit un konstatee, ka nejuut kaajas biggrin.gif (pasha pieredze arii tongue.gif )
Kikyou
Vairākus gadus, bet es neskrituļoju bieži. Ziemā (ok, kurš skrituļo ziemā!?), pavasarī, rudenī reti kad atrodās laiks, bet vasarā atkal vienmēr ir karsts, tāpēc vasarās tikai vakaros slidoju. Bet vakaros parasti ir citi plāni (sēdēšana pie televizora, lol). -.-
Bet es plānoju šovasar skrituļot vairāk. Nejau istabas dekorēšainai man tās slidas nopirka kā nekā. XD

P.S. Omghahaha tā gan man vēl nav gadījies. XD To gan es gribētu redzēt.
Keydan
Gravitacija - ir ļaunums ta treša forma!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Kirara
Man arii ljoti patika 2. kadrs. Kikyou izteiksme pret gravitaacijas teikto. laugh.gif
Sushi
Nja. Kikyou komiksi rules forever! laugh.gif Komiksiņš par Iztēli bija Superīgs! biggrin.gif
Dead Star, man patika tavs makšķernieciņš! biggrin.gif Un komikss too! smile.gif
Kikyou
QUOTE(Kirara @ Jun 3 2006, 11:14)
Man arii ljoti patika 2. kadrs. Kikyou izteiksme pret gravitaacijas teikto.  laugh.gif
*

Nēe, tā sejas izteiksme bija par to, ka gravitācija Kikyou parāva aiz rokas. XD
Kirara
QUOTE(Kikyou @ Jun 3 2006, 13:45)
QUOTE(Kirara @ Jun 3 2006, 11:14)
Man arii ljoti patika 2. kadrs. Kikyou izteiksme pret gravitaacijas teikto.  laugh.gif
*

Nēe, tā sejas izteiksme bija par to, ka gravitācija Kikyou parāva aiz rokas. XD
*

Man vienlaga, bet izskatiijaas arii peec teiktaa. tongue.gif
Bet man tieshaam patiik taa izteiksme. laugh.gif
Dead Star
QUOTE(Sushi @ Jun 3 2006, 14:16)
Nja. Kikyou komiksi rules forever! laugh.gif Komiksiņš par Iztēli bija Superīgs! biggrin.gif
Dead Star, man patika tavs makšķernieciņš! biggrin.gif Un komikss too! smile.gif
*

Tas nebija mans komikss mellow.gif ,nu bet autorei gan jau,ka būs prieks,ka kādam paticis.

Te lūk ir sen Kikyou solītais komikss par zubrītājiem.Šis gan laikam ir vairāk filozofiska nevis humoristiska satura darbs padevies sleep.gif Lūgums mani neuzskatīt slimāku pēc šī darba.Galvenā ideja - tauta,esiet piesardzīgi savās vēlmēs!Tās var piepildīties.Diemžēl.
image
Kazuki
vislabaakais teikums ir "manai dziivei ir pienaacis gals!" biggrin.gif bet ja nopietni tad taa ir dziives patiesiiba, zubri vienmeer chiikst ka ir itkaa "izgaazushies"
Kikyou
Hahaha, šito komiksu jau ilgi gaidīju. XDD Stulbie zubri!
Kirara
Man patika viss uzziimeetais un uzrakstiitais no kadra kur viena meitene teica:"Es izgaazos".
Keydan
Vardarbiba - ir slikta lieta! smile.gif
ReD_FoXy
Es iespaidojos no komiksiem... Jaa, Pakkun, no tiem laugh.gif
image
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.