Pakkun
May 21 2006, 15:30
fuj, slimie!!! (tas uz tigru2 XD ) bet dedstar komikss vnk rulleeja, iipashi tas kubiks ar tekstu: shkjiet, ka epicentrs nav taalu.
Dead Star
May 21 2006, 16:15
Paldies par atzinīgu novērtējumu manam dzīves leilākajam darbam
To Leor - par to rakstīšanu .. ee nez kaut kā tā sanāca,ka rakstīju ar peli..nākamreiz moš pacentīšos atrast arī to "mistisko" text tool
To Shumins - Cerams,ka nesabaidīju tevi līdz pēdējam un tagad nesāksi paniski bēgt kā tikko ieraudzīsi kur kādu dakterīti .. Btw man vēl bija padomā extra ainiņa ar superīgo medmāsiņu - kur viņa,izkapti pārmetusi pār plecu ,pēc tam cītīgi ar birzti novāc visu nelāgo šmuci,kas dakterītim nejauši iznāca..
Bet tā man ienāca prātā jau pēc iepostošanas
To Pakkun - Nu man prieks,ka tev patika,bet kas par kubiku ar tekstu??Mans nesaprast
Pakkun
May 21 2006, 17:36
komiksa kubicinjsh kkur viduu - bildiite. taa, kur vinjsh taa iipashi tizli noliecies saka: shkjiet, ka epicentrs nav taalu. ar vaardu -kubiks- biju domaajis -kvadraats-
Liekas, Pakkun, ka tu būsi bišķīt sajaucis ar Kazuki komiksu.
Dead Star, man patika tavējais!!! Forši, ka kāda asinīte bija... Vispār labs darbiņš!!
QUOTE(Tigra2 @ May 21 2006, 13:33)
(edg, kā tad tā - Ne guru, ne Hentai, ne echi, ne pārējie gļuki
)
Viss atkariigs no taa, kaa uz to paskataas. Ja ir "pareiza izteele", tad tur var saskatiit gan guro, gan hentai, gan citus gljukus. Bet vai vajag? Nopietni: vai tad es tikai guro un ecchi ziimeeju? Taadi ziimeejumi man ir pat smagaa mazaakumaa.
Tigra2
May 22 2006, 14:35
QUOTE(edg @ May 22 2006, 03:08)
QUOTE(Tigra2 @ May 21 2006, 13:33)
(edg, kā tad tā - Ne guru, ne Hentai, ne echi, ne pārējie gļuki
)
Viss atkariigs no taa, kaa uz to paskataas. Ja ir "pareiza izteele", tad tur var saskatiit gan guro, gan hentai, gan citus gljukus. Bet vai vajag? Nopietni: vai tad es tikai guro un ecchi ziimeeju? Taadi ziimeejumi man ir pat smagaa mazaakumaa.
vienkārši tie darbi ir piemēroti šādām supervaronju tēmām. Lai supervaronis nebuutu tups jaapievieno kautkas iipash.
btw. Tas nekas, ka mazākumā, man jau ar taada veida darbi ir ļoti lielā mazākumā.
lai nebuutu oftops:
vislielākā haltūra manā dzīvē...
X_Kamui
May 24 2006, 15:00
Kaa ta var sabraukt nabaga kaķiiti... ja tas buutu cilveeks tad ok, bet kakjis... =(((
Ehh poor cat
Dead Star
May 24 2006, 16:04
Nu šeit tapa nākamais dižais garadarbs
Kirara
May 24 2006, 16:46
Smiekliigi, seviskji tas kadrs, kur lielaa maasa maaca kaa speeleeties un siici driiz nobrauks vilciens!
(varbuut nelogjiski uzrakstiiju
)
Man patiik, kaa tu uz lietaam skaties. Kad abi saaksim filmeet filmas (taa nav reference uz Ichigo 100%, tieshaam nav), man buus konkurence. Citaadaak visi pashlaik pilni ar kartupeljiem.
Tam siicim ir dzelzs nervi, tik mieriigi seedeet uz sliedeem un skatiities, kaa brauc virsuu vilciens
Skalinja
May 25 2006, 23:07
Cik gan cilvēki savās fantāzijās var būt cietsirdīgi.....
Nabaga, nabaga istaba... tān tur vēl būs slikta karma...
Pakkun
May 26 2006, 00:10
QUOTE(edg @ May 24 2006, 20:13)
Man patiik, kaa tu uz lietaam skaties. Kad abi saaksim filmeet filmas (taa nav reference uz Ichigo 100%, tieshaam nav), man buus konkurence. Citaadaak visi pashlaik pilni ar kartupeljiem.
haha, un es arii naakshu muuvii klubaa un tad buus visaadas perversijas un daaaaudz ichigo pantsu(no manis arii->5.ova
)
Dead Star
May 26 2006, 13:13
Paldies,paldies par atsaucību
Šeit atkal kāda aina no skarbās dzīves realitātes...Mašīnu ignorējiet,pirmo reizi mēģināju tādu uzzīmēt,tāpēc tā tāda pakropla,un arī tāpec pēdējais kadrs tika aizstāts ar brum,brum..
Kirara
May 26 2006, 13:16
Riktiigi noreecos par tresho un ceturto kadru!
Bet nevari rakstiit komiksus ar citu shriftu?
Skalinja
May 26 2006, 14:33
Vot kādi darbi top naktīs, kad otrā dienā par Raini jāstāsta....
Dead Star... man NEREĀLI patika tavs pēdējais komikss!!
hahahhaa.. un arī priekšpēdējais! Labas idejas tev nāk prātā..
Nē, bet es nevaru, par to Hit me baby one more time..
Kirara
May 26 2006, 20:09
Sushi, man taa pat! Man taa pat.. tieshi tas "hit me baby one more time"
Kikyou
May 29 2006, 00:10
Ienīstu TV diktorus.
P.S. Tas ir diktors kaķa tērpā. Nav kaķis.
Pakkun
May 29 2006, 17:23
haha
asinis izskataas efektiigi
Kirara
May 29 2006, 19:22
Par laimi tas nebija kakjis!
Dead Star
May 30 2006, 13:05
QUOTE(fussy @ May 29 2006, 18:37)
Hmm paldies,paldies .. tas ir liels kompliments
Arfija
May 30 2006, 17:49
Mazs mans izgudrojuminsh....
Chibikitinjsh!!! hehee!!
Tigra2
May 30 2006, 18:41
nekādas dziļas jēgas
nekāda sižeta
nekādas izdomas
randoms, I gues...
COOOOOOOOOOOOL
Kirara
May 30 2006, 20:43
Man arii patiik bezsakariigi komiksi, par kuriem var izsmieties.
Kadrs kur Chibikitas izteiksme man patiik un arii kur saka huh, man ir pats miiljaakais.
Arfija
May 30 2006, 20:56
Um....Prieks redzeet kaadu arii ljoti prieciigu ciuveecinju par manu darbinju!!Umm..Varu uzmeistarot veel kaadus ja veelaties!!
Keydan
May 30 2006, 22:42
Man vajadzetu ari kaut ko izlikt!
P.S. Violence... Sweet...
Jāa, kārtējā debilā ņirgāšanās par dzirdētām lietām... ~_~;
Heh, peedeejais vienkaarshi labs sanaacis.
Dead Star
Jun 1 2006, 17:41
Yaaayy .. Kikyou komikss ir the best
Jā iztēle ir spēcīgs ierocis pret daudz ko
He-he, doma ir laba, ljoti laba! Izteele ir katram svariiga.
es ar taa reiz graamatas lasiiju... ehh tie vecie labie laiki, kad lasiit nemaaceeju, tikai tad, kad priekšlaiciigi iemaacijos sapratu, cik labi bija...
mmmm....atmiņas, atmiņas....
QUOTE(Dead Star @ Jun 1 2006, 16:41)
Jā iztēle ir spēcīgs ierocis pret daudz ko :lol:
Labrīt, iztēle ārstē vēzi! :O
Dead Star
Jun 1 2006, 18:04
Ej tu nost!!! Vēzi ?? Bļin atkal mani piečakarēja
.. nākamreiz,kad man kāds ārstiņš centīsies ieskaidrot,ka ar iztēli nekas nav līdzēts vaidzēs pielietot spēku,lai sāk beidzot apzināties šīs pasaules lielākās gudrības
Te ir vēl viens komikss,ne mans zīmētais..draudzene uzzīmēja..
Labs komiksinjsh!
Smiekliigs un taa. Nezinu kaapeec, bet man ne tik ruupiigi ziimeeti komiksi izraisa vairaak simpaatiiju pret to.
Based on a true story.
Gravitācija mani vienmēr sirsnīgi mīlējusi. :| Īstenībā ar krēslu es vakar nokritu divreiz.
kikyou komiksi veeljoprojaam ir vislabaakie. kaa es miilu 2. kubicinju, kur 1. reiz paraadaas gravitaacija
vaig tak izdomu, lai kko shitaadu uzmeikotu
p.s. cik ilgi ta kikyou jau skrituljo?
p.p.s. forshi ir arii seedeet, skatiities animes visu dienu ar krustaa saliktaam kaajaam un, kad pieceljas, lai aizietu peec teejas, nokriit un konstatee, ka nejuut kaajas
(pasha pieredze arii
)
Vairākus gadus, bet es neskrituļoju bieži. Ziemā (ok, kurš skrituļo ziemā!?), pavasarī, rudenī reti kad atrodās laiks, bet vasarā atkal vienmēr ir karsts, tāpēc vasarās tikai vakaros slidoju. Bet vakaros parasti ir citi plāni (sēdēšana pie televizora, lol). -.-
Bet es plānoju šovasar skrituļot vairāk. Nejau istabas dekorēšainai man tās slidas nopirka kā nekā. XD
P.S. Omghahaha tā gan man vēl nav gadījies. XD To gan es gribētu redzēt.
Man arii ljoti patika 2. kadrs. Kikyou izteiksme pret gravitaacijas teikto.
Nja. Kikyou komiksi rules forever!
Komiksiņš par Iztēli bija Superīgs!
Dead Star, man patika tavs makšķernieciņš!
Un komikss too!
QUOTE(Kirara @ Jun 3 2006, 11:14)
Nēe, tā sejas izteiksme bija par to, ka gravitācija Kikyou parāva aiz rokas. XD
QUOTE(Kikyou @ Jun 3 2006, 13:45)
QUOTE(Kirara @ Jun 3 2006, 11:14)
Nēe, tā sejas izteiksme bija par to, ka gravitācija Kikyou parāva aiz rokas. XD
Man vienlaga, bet izskatiijaas arii peec teiktaa.
Bet man tieshaam patiik taa izteiksme.
Dead Star
Jun 5 2006, 16:58
QUOTE(Sushi @ Jun 3 2006, 14:16)
Nja. Kikyou komiksi rules forever!
Komiksiņš par Iztēli bija Superīgs!
Dead Star, man patika tavs makšķernieciņš!
Un komikss too!
Tas nebija mans komikss
,nu bet autorei gan jau,ka būs prieks,ka kādam paticis.
Te lūk ir sen Kikyou solītais komikss par zubrītājiem.Šis gan laikam ir vairāk filozofiska nevis humoristiska satura darbs padevies
Lūgums mani neuzskatīt slimāku pēc šī darba.Galvenā ideja - tauta,esiet piesardzīgi savās vēlmēs!Tās var piepildīties.Diemžēl.
vislabaakais teikums ir "manai dziivei ir pienaacis gals!"
bet ja nopietni tad taa ir dziives patiesiiba, zubri vienmeer chiikst ka ir itkaa "izgaazushies"
Hahaha, šito komiksu jau ilgi gaidīju. XDD Stulbie zubri!
Man patika viss uzziimeetais un uzrakstiitais no kadra kur viena meitene teica:"Es izgaazos".
Vardarbiba - ir slikta lieta!
ReD_FoXy
Jun 16 2006, 01:59
Es iespaidojos no komiksiem... Jaa, Pakkun, no tiem
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.