Tātad,
cienijamie forumieši, mums tiek veidots oceciāls fanklubs. Tas būs igauņu anime fankluba filiāle, taču darbosies kā patstāvīgas fanklubs, ar to plusu ka tā kā tai būs māsas klubs igaunijā būs iespējama plaša sadarbība.
Nu tā, viss ir tapšanas stadijā pašlaik, bet dažas lietas varu teikt uzreiz.
Zinot ka es esmu pa tiešo iesaistīta organizācijā ( ļoti tieši , tiešāk nav kur..
) un tas ka es esmu gaužām sabiedrisks cilvēks, tad :
*noteikti būs tikšanās, kur varēs aprunāties ar sev līdzīgiem, saprast ka nēesi viens tāds freek's kas skatas anime un to neviens nesaprot.
*visnotaļ pārliecināta ka būs tāda lieta ka anim eapmaiņa, tas ir, biedri vares vieglāk dabūt kādu sev vēlamo animi, negaidot kamer viņa visa ielādēsies, vienkārši pārrakstot to no kāda cita.
*cospley's un karaoke. Gomen ja kādam ir pretenzija pret vienu vai otru, bet pēc pieredzes zinu cik tas ir jautri, tāpēc tas nebūs piespiedu kārtā, bet noteikti būs fanklubā tada lieta ka tikšanās šiem nolūkiem.
*varēs kādu reizi aizšmakt pie iegauņiem vai vini pie mums- t.i. kultūras apmaiņas programma garanteta.
*Ja taradīsim telpu ( un tas ir tikai laika jautajums ) tad noteikti būs tada lieta ka anime skatīšanās barā ( ka saka : kopā jautrāk ! )
Tā, nu man ir jāatgriežas pie sava referāta rakstīšanas, bet es ļoti gaidīšu ieteikumus un noteikti pieteikumus.
QUOTE(Yume @ Nov 2 2004, 23:50)
Tātad,
cienijamie forumieši, mums tiek veidots oceciāls fanklubs. Tas būs igauņu anime fankluba filiāle, taču darbosies kā patstāvīgas fanklubs, ar to plusu ka tā kā tai būs māsas klubs igaunijā būs iespējama plaša sadarbība.
Nu tā, viss ir tapšanas stadijā pašlaik, bet dažas lietas varu teikt uzreiz.
Zinot ka es esmu pa tiešo iesaistīta organizācijā ( ļoti tieši , tiešāk nav kur..
) un tas ka es esmu gaužām sabiedrisks cilvēks, tad :
*noteikti būs tikšanās, kur varēs aprunāties ar sev līdzīgiem, saprast ka nēesi viens tāds freek's kas skatas anime un to neviens nesaprot.
*visnotaļ pārliecināta ka būs tāda lieta ka anim eapmaiņa, tas ir, biedri vares vieglāk dabūt kādu sev vēlamo animi, negaidot kamer viņa visa ielādēsies, vienkārši pārrakstot to no kāda cita.
*cospley's un karaoke. Gomen ja kādam ir pretenzija pret vienu vai otru, bet pēc pieredzes zinu cik tas ir jautri, tāpēc tas nebūs piespiedu kārtā, bet noteikti būs fanklubā tada lieta ka tikšanās šiem nolūkiem.
*varēs kādu reizi aizšmakt pie iegauņiem vai vini pie mums- t.i. kultūras apmaiņas programma garanteta.
*Ja taradīsim telpu ( un tas ir tikai laika jautajums ) tad noteikti būs tada lieta ka anime skatīšanās barā ( ka saka : kopā jautrāk ! )
Tā, nu man ir jāatgriežas pie sava referāta rakstīšanas, bet es ļoti gaidīšu ieteikumus un noteikti pieteikumus.
...
PIESAKOS!!!
pieņemts.. tikai nevajag visu postu citēt.. es domāju tur tapat saprotams par ko iet runa..
Un Tador... tavi ieteikumi?
humm...
anime ziimeeshanas pulcinjsh...
tikai ar expertiem taa pashvakaak...
nu teiksim tā, skatoties cik gribes zīmēt mācīties, kautko es varu iemācīt, kautko varec citus pierunāt, man ir plašs paziņu loks
heh..shitas gandriiz vai bija lieks...apmainja kautkaada jau notiek (un peec festa pienjemu ka uznjems apgriezienus, kaa saka, viens otru redzeejushi..utt.)
uz skatiishanos jau nu noteikti tauta sarastos, dod tik zinju...
paaris tikshanaa kaadaa ieskrietuvee, vai kaut vai taajaa pashaa skatiishanaas pasaakumaa (kas ir grutak noorganizeejams nekaa otrais), lai iepaziitu veel tuvaal (tikai bez divdomiibaam) un karaoke, cosplay garanteets...
otaku.lv jau praktisiki var saukt par fanklubu...(eh...sviesc
)
ak, jaa... varu meegjinaat noorganizeet lielu zaali (100-200 cilv.) kaadaas darbdienaas pa vakaru. ar projektoru.
un es varu noarganizēt pāriz DVD move labus..
Un Dzoni... uzmini nu kas runāja ar igauņiem? Teiksim tā, maigi izasoties trīs cilvēki -Es, Yuki un Chi. Nez kas kautko varēja svēl sarunāt.
Bet runājot par otaku.lv publiku, dārgais ja tu neievēroji tad te vēl nekas ofeciāls nav, un beūs ja sitais aizies garam. Ja tu labi pavērosi tad redzēsi ka visos pasākumos kas šiten te ir bijuši , nu vai vismaz lielākaja daļa ( 95%) es esmu bijusi, un tici man, šis viedoklis ir visai objektīvs tagad. Es perfekti zinu ko var gaidīt no cilvēkiem kas šitā te runā.
Tapec tagad es to daru ofeciāli, ar sarakstu, likumiem, un pasēm ta teikt. Savādāk atkal viss būs vējā izgaisis, un es to nekadā gadījumā nepieļaušu.
nu ok, ok...neieshu jau ar Tevi striideeties, bet ko tas mainiis, ja viss buus oficiaali?cilveeki, kas pieteiksies, buus spiesti ierasties uz shiem pasakumiem?taapat tie kas gribees/varees ierasties, tie arii ieradiisies kaut bez visa fankluba.
nu labi, apmainjas braucieni pie igaunjiem un otraadi, bet cik tad biezji tie notiks?
hm...cik tad te pasaakumi ir bijushi?taas tikshanaas prieksh projekta?veel kadi?
eh..labi.lai paliek..taapat labraat piedaliishos pasaakumos kad vien vareeshu un vispaar, nesauc mani par daargo!!!ieniistu!!*asiniim pielijushas acis* aaargh!!! *putas uz luupaam* (tas taa..atslodzei
)
hehe,man ir visi daargi, kas šitā te ar mani runā.. jo ja es neteikšu tā , tad teikšu rupji.. un to jaub neviens negrib, vai ne?
Bet rinājot ko mainīs tas ka viss būs ofeciāli? Ļoti daudz ko, var redzet ka tu nekad nemēģināji neko organizēt sabiedrībā. Pirmkārt, tas ir psiholoģiski - man tas neļaus visu pusceļā, citiem būs sajūta ka viņi ier daļa no kautkāatdzīta.
Otrkārt - tas dod iespēju uz pas ākumu veidošanu. Sekojoši- mums būs telpas.
Bāaaa. man ir baigais sliknuks to visu tagad skaidrot, pie tam , es jūtu ka tas tāpat aizies vejā..
NU tad tā.....
Cilvēki kas piesakās.. man lūgums, uzrakstīt savu e-mail'u un telefonu uz PM man, lai es zinu ka tas ir nopietni un ka es varu ar jums rēķināties.
PS: nevienam nekas netiks piespiests Dzoni, viss ir brīvprātīgī... kas tad es - diktators kāds..
heh..nu labi,labi..beigshu piesietie, kaa arii neieshu staastiit par manu uztveri uz apkaartnotiekosho
labpraat pieteiktos, tik kautkaa pataali no riigas...taa kaa buushu atkriteejs..paareejie uz priekshu.ideja laba
p.s.esmu organizeejis un sekmiigi
(nevareeju attureeties
)
Ūuuuuu, nu jau organizēji, kapēc tad nesaprati ko es mēginaju pateikt? OK, es arī nesāksu klat sieties, sīkumiem. Un runājot par atkritējiem , es domāju ka tā nebūt nebūs problēma, Rīgā nedzīvo diezgan daudzi no otaku.lv publikas, un es domāju ka reizi 3 mēnešos visi tiek prom no uzsēdētās ligzdas uz 2 dienām, itsevišķi ja ir kur palikt, un es domāju ka tas nav nemaz tik grūti sarunājams.
nevis barā, bet bārā.
- ei, ielejiet vienu nullepieci. *vienlaicīgi nospiež play*
tb anime skatīšanās bārā.
Yume: kaapeec nesapratu?sapratu. (lasiit maaku un ar galbu arii veel galiigi nav chupaa)
nu tad lai top fankubs!
zenofex
Nov 3 2004, 08:47
Oficiaali vai neoficiaali, bet klubinju vajadzeetu. Kaut vai "satikshanaas vietu", ka tas ir LFFB vai Drakonistiem. Tad jau var domaat arii taalaak. Es gan nezinu vai ir kaada liela noziime oficiaali dibinaat klubu (tb tas sanak bezpelnjas organizaacija, vai?). Zinu ka tas ir sameeraa liels chakars un nauda ari bik vajadziiga.
Ja Yume man pieraadiis ka vajag oficiaalu klubu, tad jau ok
Pagaidaam nav pieraadiijusi.
Reizeem patieshaam taads (freek`s) sajuutos, bet tad pietiek tikai ieiet shinii forumaa un nedaudz palasiities, kad jau gariigais ir atpakal un var dziivot taalaak..
Shis te manaam ausiim skan kaa muuzika.. Ne jau tikai tie, kuri nevar sagaidiit, kameer nolaadeesies anime, no neta, bet arii tie paareejie(tai skaitaa arii es..), kuriem nemaz neta maajaas nav vareetu buut laimiigi par shaadu iespeeju.
Izkalausaas labi, esmu ar mieru meeginaat piedaliities..
Tomeer veel ir dazas lietas, kas man liek paardomaat...
1.Liidziigi kaa Dzonis, es arii neesmu riidzinieks (vismaz pagaidaam) un tas rada zinaamas probleemas...
2.Man shinii pasaakumaa vairaak pagaidaam pesaista tikai divi augshaa mineetie punkti, vairaak gan tas ar apmainu saistiitais.. Imho vareetu veidoties sameeraa negatiiva atieksme pret memberiem (potenciaali - mani), kas klubu izmanto galvenokaart tikai lai ieguutu jaunus anime. Nu protams buutu gatavs arii mainiit (dot) kaut ko arii no sevis, tikai nav man gan veel nekaa iipashi daudz un laba...
3... eh.. nu vairs nevar atcereeties/izdomaat
Doma laba. Patiesi. Un ja par cilvēkiem tiks atzīti arī tie, kuri (pasarg Dies'! ir arī TĀDI otaku!
) nezīmē un neraksta fanficus tad jau viss būs labi un lieta aizies.
Dzonis - kas tev liedz dibināt kādu mazu (un neoficiālu) otaku.lv filiālīti Ventspilī, m?
Ja kāds/kāda uzņemtos būt par kolekcijas keeperu, man būt ko nodot nākamajām otaku paaudzēm
tieshaam pamazaam jaaapzina ventspils otaku.buus jaapastaigaa par kaut kaadiem vieteejiem forumiem...vismaz apmainju vareetu uzsaakt, kaa arii medjinat piepulcinaat foruma barinjam...thnx, Taka.
zenofex
Nov 3 2004, 11:06
Jaa, jaa.
Par kluba kolekciju, buutu jau baigi jauki ja mees vareetu veidot kluba kolekciju no origjinaalajiem DVD, kopiigi kaut ko pasuutot un tad jebkursh kursh ir kluba biedrs, tos DVD (vai arii mangu) panjemt un skatiities/lasiit.
Taada maza idejinja, zinu ka piemeeram Krievzemee klubos sho biezhi diezgan praktizee (jo taapat kaa tur, arii te neesam nekaadi bagaatnieki)
Kāpēc jābūt par klubu biedru lai paņemtu animi/mangu?
Elementāri - lai pēc tam būtu no kā paprasīt, ja paņem un khmm... mēnesi neatdod. Arī tādi gadās, diemžēl.
Viena lieta, ka aiziet ar CD/DVD-R, bet ja "nosvīst" ar oriģinālo DVD tad tas gan ir sāpīgi.
Džoni - Ventspils otaku vajg apzināt jo tad var izrādīties ka kāds no viņiem regulāri ceļo uz Rīgu un var kādu animi atvest. Arī labi.
mjaa...piemest nadu orginaalam dvd nebuutu pretii tikai peec tam vaidzeetu ripu taisiit un visiem piemeteejiem (
)pa diskam.pie kaa staav orginaals man buutu vienalga.(nelikumiigi, bet ko lai dara...).ka jau Taka teica, ja pazuud ar visu disku tad nav diez ko patiikami...
piebilde prieksh taka: tas ka nav garumziimes ir nika specifika nevis slinkuma rezultaats
MitSuki
Nov 3 2004, 15:22
Nu ko var pateikt Forsi..Es Piesakos
!
Vaardu sakot es varu noorganizeet telpu kaadas darbdienas vakaraa ar projektoru uz apm. 60-70 cilveekiem.
taaks... tikai tur vajadzees absoluutu uzvediibu, tb., nekaadas vemshanas, spljaudiishanaas, ect.
MitSuki
Nov 3 2004, 15:43
xe gan jau..bet tad es isti nesaratu tas telpas ir domata kam lai varetu satikties visi un animes paskatities vai ari kaut ko citu tur darit ?
ShinChan
Nov 3 2004, 15:46
Kāpēc EVA Unit 02?
............................
Bet kopumā ideja atbalstāma. Mani ar vairāk tas anime maiņas jautājums interesē... un Yumi par kluba prezidenti.
taaks... tikai tur vajadzees absoluutu uzvediibu, tb., nekaadas vemshanas, spljaudiishanaas, ect.
Tu maz sajēdz ko prasi?
ar telpaam viss ir pilniigi ok!!!
probleemu nekaadu, ja tikai tur buus tikai anime kluba biedri - ni vismaz uz skatiishanos.
portatiivo ar DVD playeri arii varu meegjinaat noorganizeet, bet es neatbildu par taa kompja jaudu, taa kaa ja kaadam ir kaadi priekshlikumi - dodiet zinju, un vislabaak ar to PMojiet man
UPD:
Ak, jaa... principaa vajadzeetu to klubu veidot vienotu - LU + aareejie.
TB mani vajadzees likt priekshaa kaa galveno, vai vienu no galvenajiem.
principaa pashaa klubaa man arii nevajag buut galvenajam, tas tik prieksh priekshnieciibas
bet njemiet veeraa, ka telpas buus super un es par taam atbildeeshu ar savu galvu
bet vispaar ceru uz manas idejas atbalstu, taa kaa gaidu jebkurus komentaarus!
MitSuki
Nov 3 2004, 16:21
Nu tad jau labi ka visu vari dabut pat prieks..Nu tad davaj tie kuri piekrit, lai tad izdoma visu precizi..
ShinChan
Nov 3 2004, 16:31
QUOTE(Tador @ Nov 3 2004, 14:50)
probleemu nekaadu, ja tikai tur buus tikai anime kluba biedri - ni vismaz uz skatiishanos.
bet njemiet veeraa, ka telpas buus super un es par taam atbildeeshu ar savu galvu
Vai tik tās telpas par kurām tu nerunā nav LU lielais auls
Dikti jau nu exclusive. Es uzreiz ar abām rokām par. Nost ar Yumi kaa prezidenti, Tadoru vinjas vietaa
QUOTE(ShinChan @ Nov 3 2004, 15:31)
QUOTE(Tador @ Nov 3 2004, 14:50)
Vai tik tās telpas par kurām tu nerunā nav LU lielais auls
Dikti jau nu exclusive. Es uzreiz ar abām rokām par. Nost ar Yumi kaa prezidenti, Tadoru vinjas vietaa
heh, sorr. nebuus lielaa aula. no saakuma taa buus ljoti tiira, gaisha telpa ar prijektoru 60-70!!! cilveekiem ff, mvf fakultaatee.
ja vajadzees vairaak domaaju ka vareeshu tu pat dabuut arii lielo auditoriju (mieriigi 200 cilveekiem) arii ar visu projektoru un pat cieshamaam tumbaam un labu akustiku!
UPD:
mvf - visvalzhu 4A
ceturdienaas 18:30
pilniigi viss jau gatavs!!!
asamashii ritori banpaia
Nov 3 2004, 17:45
bla, bla, bla - slinkums visu pārlasīt - gribu pieteikties, bet arī gribu zināt kādus pienākumus tas man uzliek, ja uzliek, un arī uz anime zīmēšanas kursiem gribu pieteikties. un ar filmām un seriāliem mainīties. peace
Tatad ta : bara esmu kluss un sarkans kaa biete tatad karaoke man kaaaaaartigi atkriit... zimet es nemaku un interese man diemzhel nav.... ne vienmer sanak uz sanaksmem atnakt kad tadas ir norunatas.....
Ar visu parejo ta ka problemu nebutu....
Tadu ka mani kluba panjemsiet
zenofex
Nov 3 2004, 18:20
Hehe!
Kas no kluba sanaaks, es jau no daudziem esmu dzirdeejis vaardus kluss, kautriigs, mazruniigs
Nu ok anime skatoties jau tas noder, bet peec tam paarunaajot vai karaoke dziedot vai mainoties ar anime gan nee, nu es ceru ka speesiim arii mazruniigos ieshuupot, lai nejuutaas tik bikli
Vispaar es gribeeju teikt, pie velna ka neesat tik sabiedriski, tikuntaa jaachupojas
heh...mani pie karaokes mikrafona ar mietu neaizdziitu.bet paskatiities kaa to citi dara, kapeec ne
Varētu būt, piemeram, kādā vietā ar austrumniecisku atmosfēru.....kaut kādā japāņu restorānā... vai kat kas.....
..Aaa..
forget it.... tikai izteicu utopisko domu.
Bet, principā, es piesakos (ja tikšu).... tikai nezinu, ko tur īsti darīšu
.... nu paskatīšos anime.... nu padarīšu vēl ko....(principā esmu pasīvs
)
Bet nu karaoke
..... nu ne jau dziedāšu
Izklausās jau baigi smuki. Tik es ar esmu no tiem neRīdzeniekiem
Bet ja jūs to taisat ne biežāk kā 1x mēnesī ta es ar varētu piedalīties, no algas var atļauties ceļam
Ar naksmājām ar tur ir pašvaki, tā īpaši tur nevienu nepazīstu. Un Rīgā ar esmu bijis <20x.
Atbalstu zīmēšanas kursus, gribētos pamācīties no jums
Uz karaoke mani var piedabūt tikai lielā šmigā
Tā kopīgā skatīšanās ir vislabākā ideja!
Ehh... skan jau jauki... Jābrauc uz Rīgu dzīvot...
Koori No Kokoro
Nov 3 2004, 20:14
ES PIEDALOS!!!! ^^;
Tāks, par to prezidenta būšana, hmm, Tadoru, tur ar tevi varētu būt problēma.. jo.. *atnirdz zobus* tu taču negribi ar mani strīdēties..
Bet faktiski tur ir ta ka es esmu ta tiešo saistīta ar pamata fanklubu Igaunija, un tāpēc vislabāk būtu ja tomēr es to darītu.
Tador.. tev tiek piedāvāta vieta foruma vadībā, tas ir augšās... bet to vēl jāsatiekās un personīgi jāsaruna.
Man prieks ka jūs atsaucaties uz šo te lietu. Tad nu tā. Ja jau Tadors laipni piedāvā zāli, un saka ka viss ir gatavs, mes kad būs ar to laiku ta brīvāk varētu savakties un noskatīties kādu anime-move.. un pie reizes visu sarunāt konkrētāk.
A, ja runajot par to ka varētu būt sub-sadļas, teiksim LU, vai citas pilsētās. Droši.. dariet to, tikai neaizmirstiet sakonsultēties .. jo var sanākt sviests. Bet ja viss būs organizēts pieklāīgī, es domāju ka es droši varētu pārrasties pāris "filiālēs" un atnest līdzi anime skatīšanai..
Un runājot par nosaukumu..
Nu tur lieta tada, EVA tas ir viena Krievijas fankluba nosaukums, EVA unit 01 ir igaunijas fanklubs, mēs esam EVA unit 02 sanāk
bāru gribu - skatīties un dzert
par apmaiņu ideja lieliska. tomēr man ne tik aktuāla, kopš ir atklāts trubaz.com
ņemoties pa savu studentu padomi esmu sapratis, ka labāk ir vienmēr ieņemt nogaidošu pozīciju.
nu mēģini, mēģini... *viltīri smaida*
OK
peedeejie triis precizeejumi - 2 labi viens - slikts...
1.19:00 katru ceturdienu man ir zaale!
2.zaalee ir DVD playeris un milzoniigs televiizors + ir arii projektors.
3.viss iipashums zaalee pieder Itaalijas veestnieciibai, taa kaa man pienaacaas parakstiit dokumentus par mantisko atbildiibu. taakaa staajoties iekshaa klubaa vajadzees parakstiit (visiem) dokumentu par to, ja kaads ko sapleesh - maksaas.
par peedeejo neko nevarees mainiit bet totoies tas nodroshina ideaalu telpu bez maksas!
un par kluba prezidentu - labi, lai ir yume, bet ar diviem papildpunktiem - es esmu otraa augstaakaa persona aiz yume un mani iebiidaa augshaa forumaa.
izklausaas daudzsološi...
nebiju no jums gaidījis ka tik ātri viss jau notiksies...
QUOTE(JurCHiX @ Nov 3 2004, 20:19)
heh, bet es tachu esmu NLP gjeenijs!
QUOTE(Outlawz @ Nov 3 2004, 19:57)
ņemoties pa savu studentu padomi esmu sapratis, ka labāk ir vienmēr ieņemt nogaidošu pozīciju.
studentu padomi...
explane... please.
QUOTE(Tador @ Nov 3 2004, 20:14)
un par kluba prezidentu - labi, lai ir yume, bet ar diviem papildpunktiem - es esmu otraa augstaakaa persona aiz yume un mani iebiidaa augshaa forumaa.
Kā, tu biji domājis to, par "augšu forumā"?
QUOTE(Yume @ Nov 3 2004, 20:28)
kā, tu biji domājis to, par "augšu forumā"?
Tador.. tev tiek piedāvāta vieta foruma vadībā, tas ir augšās... bet to vēl jāsatiekās un personīgi jāsaruna.
QUOTE(Tador @ Nov 3 2004, 20:22)
QUOTE(JurCHiX @ Nov 3 2004, 20:19)
heh, bet es tachu esmu NLP gjeenijs!
emmm.. njaa... es paziistu veelvienu cilveeku kursh ir traks ar NLP! Visus kursus apmeklee utt... Gadiijumaa ar Reiki ar nenodarbojies?
ehh... par prezidentu vairs nevaru tikt - prezidenta 'labās rokas' vieta arī ir aizsista tad jau laikam nekas nesanāks
.. bet ja nopietni tad dzīvoju tomēr pārāk tālu no Rīgas tāpēc vismaz pagaidām nekas tāds nav iespējams - varbūt nākamgad
iisteniibaa es domaaju ka vajadzeetu paprasiit Rozei lai vinsh uztaisa atsevišķu sadaļu fanklubam....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.