Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Kaigan
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
jurc
QUOTE(Yume @ Nov 7 2004, 15:32)
:woot: man postu skait tagad ar 4 cipariem rakstās..

apsveicam ar to tevi! wink.gif
Tador
QUOTE(Yume @ Nov 7 2004, 15:32)
:woot: man postu skait tagad ar 4 cipariem rakstās..
bet , ok par lietu.. hehe, noup, pie Yumes nevarēs, vienkārši nebūs kur, bet Yume apsolās atrast kur atstāt cilvēkus sliktākā gadījumā. happy.gif
*

YAOI fans!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Tador
vaardu sakot dokumentaacija jaasaved kaartiibaa... mad.gif
tad jau redzees... wacko.gif
bet vispaar es meegjinaashu kaut ko speciaali prieksh otaku uzriikot ceturtdien wink.gif

Ok! Greatest shinobi of the twenty first centurie, OUT!
*kage bunshin...*
ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif
Takashy
eeeeh... >.<;
Gribeeju tur nobalsot par vienu no tiem,bet visas lappas uz kuraam tur ir linki ir Krievu v. un es krievu v. nemaaku... dry.gif ;
Taa ka,neko tie linki man nedeeva...

Kas tur tagad iisti bija ar to Kampu? Taa bija taa kur jaaierodad tad un tad un jaamaksaa katru meenesi taa nauda? Hmmm... nez,ja jau kautksa saistiits ar tiem "notikumiem" kas saistiiti ar Anime,varbuut tad tas buutu labaak...

eeeeh manas smazdenes >.<;

Nevaru izdomaat ko gribu...
svinjaxz
well, es ari butu laimigs parunat un satikties ari animefanijem, ari skatities animi ar cilvekiem kuriem tas patik i parasti labak =)
no savas puses varu kaut ka palidzet, laika man ir daudz - tikai kad eksameni uni ir tad nav laika. a ta, varu daudz laika pavadit. vel sha ta kaut kadus mazus darbus varu darit saistito ar datoram.

doamju, ka vajadzetu kaut kadu datubzi iztaisit lai registret EVA-2 biedrus, un varbut izvejdot kaut kadus kartinas laj butu kontroletas 2 lietas:
1 - memebru uzvadishanas stksmes laika
2 - anime cd/dvd apmainu starp kluba memberijem butu kontroleta lai nebutu nekadu problemu ar disku giving back...
kaarleens
nenu ja kamapi kārtīgi kampajo ta jau varbūt nva tik slikti varētu jau salasīties kopā pastrēbt saakumā dārgo sake a pēc tam lēto šņabi un parunāt par mīļajām animēm tas nav slikti sūdīgi ka pēc tādas kampajošanas ar mašīnu ni ni
Sigfa
bah, varu dereet ka visi bazari tur arii buus kreiviski... Argh! bet es laikam esmu par, jo tad vairaak saveejo, un ja nav biedra naudas, tad pavisam labi. Un ja veel bonusaa riiko tos festinjus, tad jau laikam nav nekaa pretii kaa vien taa kreivu padariishana..
Tador
QUOTE(Sigfa @ Nov 8 2004, 17:07)
bah, varu dereet ka visi bazari tur arii buus kreiviski... Argh! bet es laikam esmu par, jo tad vairaak saveejo, un ja nav biedra naudas, tad pavisam labi. Un ja veel bonusaa riiko tos festinjus, tad jau laikam nav nekaa pretii kaa vien taa kreivu padariishana..
*

nacists? dry.gif
bet nu labi, lai jau paliek.
taa krievu padariishana nav buutiska prieksh tevis - kampai biedriibaa mees buusim "latvieshu!!!" dalja.
Sigfa
haha, kaads tam sakars ar nacismu?

eniiveij,kaa jau ieprieksh mineeju, es krieviski runaaju un saprotu ljoti vaaji taakaa, ar nacionaalismu tam ir ljoti maz sakara.
kaarleens
mjā es vēl esmu sociālisma bērns tāpēc komunicējos labāk krieviski nekā angliski vācu valoda vispār piemirsusies ehh, bet tas nu tā ja intresanti cilvēki un saistoša tēma var mēģināt buldurēt visādu valodu mistrojumā gan jau jūs viens otru sapratīsiet
Yume
Bā, ko jūs raustaties par to valodu, Kampai, vismaz pašlaik, ir tikai 7 pastāvīgie biedri.. ( nu man ta ļoti šķiet vismāž) tagad notiek jaunu biedru pieņemšana, bet tas vēl uz jautāuma.
Un teiksi tā, anime festa bija 3 cilvēki kas gandrīz nerunāja krieviski, taču tāpat nekādu problēmu ar komunikāciju nebija.
Un vispār, kas jums spiež runāt ar kādu, mums klubi būs neatkarīgi viens no otra. Tā "latviešu puses" lieta ir vienkārši formulitāte.
Spectre
NU taa man pirmdienas buus briivas, pa ceturdienaam gan netieku, bet tas taa siikums. Buutu jauki arii piebiedroties shim visam pasaakumam.
+Chibi+
es vairs neko nesaprotu. blink.gif taa ir, kad neiet online vairaak par nedeelju... O.o
Yume
nāc rīt uz sapūlci, visu paskaidrošu uz pirkstiem.. biggrin.gif (labak ja uz taviem)
MitSuki
tad sodien 18:00 buss pie stacijas pulkstena ja ?
Yume
jā, šodien pie stacijas pulksteņa 18:00
+Chibi+
QUOTE(Yume @ Nov 10 2004, 22:19)
nāc rīt uz sapūlci, visu paskaidrošu uz pirkstiem.. biggrin.gif (labak ja uz taviem)
*

ja tu man skaidrosi tāpat kā pūļa teoriju, mēs nekur tālu netiksim! XP
Yume
Pag, atnāks Lāpa, ar codename'u Fakels ( biggrin.gif ) un parādīsies iemesls, kad parādīsies iemesls tad būs iespēja.. galvenais nepalaid to garam, un visu sapratīsi.
Ella
Tad buus naakam ceturtdien vai nee????
Yume
es tā saprotu ka tagad telpu sarunāšana notiek pilnā sparā
un vis drīzāk ka jā. happy.gif
jurc
a vispaar ir veerts braukt? Kautkas veel notiks bez kluba nosaukuma apspriedes? Man takaa kautkaa daargi sanaak aizbraukt uz riigu... bet nu shoreiz buushu, lai gan nekaads labums no manis nebuus unsure.gif
Yume
būs.. morāls labums būs..
man būs morāls gandarījums ka vēl kāds ieradies. happy.gif
nu un kas notiks..
nez, kāds taisījās FLCL rādīt...
Seto
hmmm -njaaa meegginu iebraukt...
+Chibi+
QUOTE(Yume @ Nov 13 2004, 15:17)
es tā saprotu ka tagad telpu sarunāšana notiek pilnā sparā
un vis drīzāk ka jā. happy.gif
*

grimstu cerībās, ka viss notiksies un man nebūs darbs.. un cerībās, ka es līdz tam laikam tikšu pie neta, lai uzzinātu, kas, kur un kad.

Un - tieši tā - morāla gandarījuma būs pār pārēm. wink.gif
Tador
un flcl buus. ph34r.gif
Yume
n telpas arii?
Tador
QUOTE(Yume @ Nov 14 2004, 14:07)
n telpas arii?
*

baaka...
es tachu teicu ka jaunnedeelj to noskaidroshu. ph34r.gif
jurc
QUOTE(Tador @ Nov 14 2004, 16:23)
es tachu teicu ka jaunnedeelj to noskaidroshu. ph34r.gif
*

Nu ja nekaa vairaak nebuus par kautkaadu sapulci, tad nu nezinu vai ir veerts braukt dry.gif
Rob_X
Manuprat jau pateikt bija ka bus flcl dry.gif
un domaju ka nebus jau nekadi skopulji un kads atnesis ari mp3 un amv ph34r.gif
Yume
Hai.. es atstiepšu amv.. es šodien tādu amv redzēju uz Naruto biggrin.gif Reninjard...noteikti atnesīšu publiskai apskatei. Un "Shuichi's back" ir must see visiem.
Man ir piedāvājusm kautko ēdamu paķert līdzi, jo izskatās ka skatamvielas būs uz ilgu laiku.

Bet nu, to jau redzēs uz vietas.
Rob_X
QUOTE(Yume @ Nov 15 2004, 00:18)
Man ir piedāvājusm kautko ēdamu paķert līdzi, jo izskatās ka skatamvielas būs uz ilgu laiku.

Bet nu, to jau redzēs uz vietas.
*

tapec jau narvesenus pa celjam uzbuveja tongue.gif
Hikaru
Ahem... Anoo... Man ir kādi 10 CD diski ar mp3 pārsvarā ar dažādu J-pop un anime soundtrackiem...... Un vēl ir daži AMV....
...etoo...varbūt varu atnest...
jurc
mož ta varētu uztaisīt All night maraton? Ta nebūtu jādomā par naktsmājām! unsure.gif
Rob_X
nedomaju ka kads to ljaus sad.gif
jurc
Nu ta kāds ta varētu patiekt līdz cikiem tas viss apmēram ies? Baigi vajadzētu zināt!
MitSuki
Ehh buss vien jaatnak...Bet es gribu zinat ari cik ilgi viss ies.. ?(es domaju ceturtdien)
Rob_X
vel pat nav zinams cikos saksim tongue.gif
Yume
nu ja sākas vienos tad bīs līdz kādiem septiņiem laikam.. plus, transports būs papildus noteikti ielikt sarakstā, jo masas brauks uz salūtu.
Kas savkārt būs laikam deviņos.
jurc
hmmm... nesen gāja runa ka sāksies 18:00, nu jau 13:00... Nu ta pasakiet īsti kur un cikos, lai zinātu cikos ta braukt no Liepājas ārā!! huh.gif
Yume
huh? kad gāja runa par 18:00.. tas bija uz pagaišo strelku.
Šo taisa ātrāk jo pirmkārt brīvdiena, otrkārt mēs taisamies kautko skatīties.
Nu tā, es ceru tu zini kur ir lielais satcijas pulkstenis. Tatad es tur ganīšos no 13:00 līdz 13:30 gan jau ka varēs mani atrast.
Tador
bah, shodien caur administratiivo galjmashiinu izgaaju - neko nedabuuju skaidriibaa...
riit domaaju ka viss buus zinaams.
jurc
QUOTE(Tador @ Nov 15 2004, 23:39)
bah, shodien caur administratiivo galjmashiinu izgaaju - neko nedabuuju skaidriibaa...
riit domaaju ka viss buus zinaams.
*

tas noziimee ka nekas var arii nebuut?
Rob_X
Mulkjiibas!! Buus!! Ja ne MVF tad kur citur dry.gif
+Chibi+
QUOTE(JurCHiX @ Nov 15 2004, 11:17)
mož ta varētu uztaisīt All night maraton? Ta nebūtu jādomā par naktsmājām!   unsure.gif
*

ja manā mājā TV būtu lielāks par kurpjukasti, kādr4eiz varētu all-night taisīt pie manīm... unsure.gif

QUOTE(JurCHiX @ Nov 16 2004, 00:25)
hmmm... nesen gāja runa ka sāksies 18:00, nu jau 13:00... Nu ta pasakiet īsti kur un cikos, lai zinātu cikos ta braukt no Liepājas ārā!! huh.gif
*

ui, velns, nabaga cilvēks tādu gabalu vilkties.... blink.gif
jurc
QUOTE(+Chibi+ @ Nov 16 2004, 16:00)
ui, velns, nabaga cilvēks tādu gabalu vilkties....  blink.gif
*

nu ko nu tur padariisi... jaaizbrauc jaapskataas kaadi ta tie citi trakie izskataas biggrin.gif
Shinobi-sama
QUOTE(JurCHiX @ Nov 16 2004, 17:28)
nu ko nu tur padariisi... jaaizbrauc jaapskataas kaadi ta tie citi trakie izskataas  biggrin.gif
*

tev liepaajaaa saveejo nav gana ?: biggrin.gif
jurc
QUOTE(Shinobi-sama @ Nov 16 2004, 17:30)
QUOTE(JurCHiX @ Nov 16 2004, 17:28)
nu ko nu tur padariisi... jaaizbrauc jaapskataas kaadi ta tie citi trakie izskataas  biggrin.gif
*

tev liepaajaaa saveejo nav gana ?: biggrin.gif
*

Īsteniibaa es esmu sheit vieniigais. Vismaz citi par sevi nekaadu zinju nav devushi! Pat mekleeju... neatradu :/ beediigi, bet fakts
+Chibi+
QUOTE(JurCHiX @ Nov 16 2004, 18:28)
QUOTE(+Chibi+ @ Nov 16 2004, 16:00)
ui, velns, nabaga cilvēks tādu gabalu vilkties....  blink.gif
*

nu ko nu tur padariisi... jaaizbrauc jaapskataas kaadi ta tie citi trakie izskataas biggrin.gif
*

heh heh, es arī brauktu - tā, lūk, arī izpaužas cilvēku slēptā un mazāk slēptā ārprātība un nenormālība.

Naudas nav žēl? Vai arī caur tautas līdzekļiem, to biš, ar stopiem? Liepāja-Rīga diezgan labs ceļš.
jurc
QUOTE(+Chibi+ @ Nov 16 2004, 17:38)
Naudas nav žēl? Vai arī caur tautas līdzekļiem, to biš, ar stopiem? Liepāja-Rīga diezgan labs ceļš.
*

Laikam ka braukshu ar busu. Kautkā negribās braukt ar stopiem tādā laikā! Un ja vēl jābūt Rīgā jau 13:00 ta vēl varu nepaspēt! Nu algu dabūju, varu atļauties 1x mēnesī aizbraukt! Takā gādājiet lai viss būtu! cool.gif
+Chibi+
Nu, vienreiz mēnesī gan var atļautiesm, heh he! laugh.gif Un jā, tīri loģiski, lai paspētu uz 13.00, jāzibrauc kaut kur ap 8am, lai būtu laiciņš "v zapase", plus vēl tas ir rīts, brīvdiena... Mjā... Tā mēs tur tevi līdz pirmdienai gaidītu... laugh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.