Takashy
Nov 3 2004, 21:39
Izklausaas labi un es arii gribeetu piedaliities labraat... ^^
Vieniigi es arii neesmu Riidzinieks,un uz Riigu es arii laikam vareetu tikai tikt sesdienaas/sveedienaas... (kautkas kaa skola jau arii ir ^^; )
Vieniigi es arii neesmu viens no tiem iipashi runiigajiem..... taa ka pie karaoke es diezvai piedaliitos...
Nu tad mani arii pieskaitat klaat....
QUOTE(Takashy @ Nov 3 2004, 20:39)
Izklausaas labi un es arii gribeetu piedaliities labraat... ^^
Vieniigi es arii neesmu Riidzinieks,un uz Riigu es arii laikam vareetu tikai tikt sesdienaas/sveedienaas... (kautkas kaa skola jau arii ir ^^
Vieniigi es arii neesmu viens no tiem iipashi runiigajiem..... taa ka pie karaoke es diezvai piedaliitos...
Nu tad mani arii pieksaitat klaat....
njam, bet tas buus ne sestdienaas, sveetdienaas...
Takashy
Nov 3 2004, 21:44
aj,nekas.. var jau ar meegjinaat tikt taapat uz Riigu,tikai tad es arii tieku tikai uz kaadiem nez.... kaadiem 17 ,vai veelaak(nezinu kaa businji iet tajaa laikaa)
vieniigi man arii nebuutu tur kur palikt pa nakti(ja gadaas kaadas 2 dienas ,vai taa...)
QUOTE(Takashy @ Nov 3 2004, 20:44)
aj,nekas.. var jau ar meegjinaat tikt taapat uz Riigu,tikai tad es arii tieku tikai uz kaadiem nez.... kaadiem 17 ,vai veelaak(nezinu kaa businji iet tajaa laikaa)
vieniigi man arii nebuutu tur kur palikt pa nakti(ja gadaas kaadas 2 dienas ,vai taa...)
nu vispaar laiks buus no 19:00 liidz 21:30 (apmeeram)
UN SHITO VISI PASKATIET!
un par naktsmaajaam...
mosh veel ko izdomaasim...
heh..shis jau ir riigaa dziivojosho pasaakums (kaa gan savaadaak
)....un tik uz kadu no tiem ir diezgan pashvaki..lai gan lekcijas piektdienaas un teoreetiski uz to laiku ar nelielu nokaveeshanos paspeet var, bet taa kaa ir darbdiena, tad pa nakti sanaaks palikt kaadaa krogaa
lai gan kursh saka ka nekas nenotiks pa briivdienaam
buus vien jaapaliek uzticiigam kompim un monitoram (kursh vismaz nav no tiem mazaakajiem)
p.s.
kas te Roze vairs nav noteiceejs?vismaz taada sajuuta rodas
hm...ti kceru ka shis pasakums neaprausies taa pat kaa projekts
vajadzeetu atrisinaat probleemas ar naktsmaajaam... ta no liepaajas braucot es pa celjam pakjertu autobusaa liidzi
Takashy... Ta veel Dzonis atbrauktu... Brauceeji ir tik nav kur palikt!
Buus kaada kartona kaste jaanoiiree...
QUOTE(JurCHiX @ Nov 3 2004, 21:10)
vajadzeetu atrisinaat probleemas ar naktsmaajaam... ta no liepaajas braucot es pa celjam pakjertu autobusaa liidzi
humm...
gruuts jautaajums...
UI, Tador, izskatas ka es kautkur kļūdu pieļāvu .. gomen nasai.. tas bija fomaats f-kluba augšā.. vēlreiz sorry.. man te cilvēki uz nerviem krīt, tapēc nevaru koncenrtrēties..
aizejam uz krogu,piemaujamies, toletee atluustam un no riita svaigi kaa grutjiishi
QUOTE(Yume @ Nov 3 2004, 21:23)
UI, Tador, izskatas ka es kautkur kļūdu pieļāvu .. gomen nasai.. tas bija fomaats f-kluba augšā.. vēlreiz sorry.. man te cilvēki uz nerviem krīt, tapēc nevaru koncenrtrēties..
...
yawell...
QUOTE(Dzonis @ Nov 3 2004, 21:29)
aizejam uz krogu,piemaujamies, toletee atluustam un no riita svaigi kaa grutjiishi
Nu nezinu vai tas buus tik vienkaarshi... ja tu zini ku kaadu krogu kur taa var izdariit ta jau ok, to pat var izdariit bez piemaushanaas. Buutu vasara, buutu veiglaak, kautvai vareetu laukaa uz kautkaada solinja atluust, bet nu shajos laika apstaakljos tas ir izdaraams gruutaak! Nja.. nu i probleema... visu prieku izbojaaja
QUOTE(JurCHiX @ Nov 3 2004, 22:29)
QUOTE(Dzonis @ Nov 3 2004, 21:29)
Nu nezinu vai tas buus tik vienkaarshi... ja tu zini ku kaadu krogu kur taa var izdariit ta jau ok, to pat var izdariit bez piemaushanaas. Buutu vasara, buutu veiglaak, kautvai vareetu laukaa uz kautkaada solinja atluust, bet nu shajos laika apstaakljos tas ir izdaraams gruutaak! Nja.. nu i probleema... visu prieku izbojaaja
hmmz...
var meegjinaat sarunaat ar mani, ka es lu kojaas, kaa jau students, iireeju istabu un juus tur vareesiet palikt... leeti, cik es zinu.
hm...arii variants,lai gan shaubos vai tas tik steidzams.vismaz es nez vai buushu pirmajas skatishanaas/tikshanaas reizees.skolaa pietiekami ir ko dariit
asamashii ritori banpaia
Nov 4 2004, 01:51
* jautājums - kā tad ir ar saistībām iestājoties? tikai paraksts par mantas saudzēšanu??? dalības maksas? anything?.. es domāju šis ir samērā svarīgs jautājums...
* mani varat atskaitīt - 4-dienās man ir jautri vides un interjera kursos kas maksā pietiekami lai neatļautos tos bastot.
...
Es nevaru pirmdienaas un ceturtdienaas no 18.00 lidz 19.30 jo man ir japanju valodas kursi un tos nu es domaju neviens no jums bastot negribetu
Te runā par kaut kādu bāru
. Nekad tādā, principā, neesmu bijis. Vai bāros pārdod tikai alkoholiskos dzērienus
vai kaut ko normālu arī
???
Nu aizripojis jau te viss kopsh vakaradienas ir taa pamatiigi..
Apsverot faktus par organizeeshanas laiku, dienu un vietu (pret to(vietu) gan man nav nekas pret), secinu, ka kameer es nebuushu paarvaacies uz Riigu man shis pasaakumus atkriit..eh..
Varat mani pieskaitiit(vismaz jutiishos labaak
), lai gan iipashi lielu aktivitaati no manis vismaz saakumaa nesagaidiisiet.. Varbuut peec paaris meeneshiem, bet patreiz diemzeel nee...
Imho buutu man un veel sheit daziem buutu ideaali sestdienaas/sveetdienaas kaut kur pa dienas vidu, bet es skatos, ka te jau ir atrasta delux zaale ar karaliskiem apartamentiem, tad jau laikam vairs neko nevarees mainiit..
Atliek vien cereet.. bet pagaidaam noveelu jums to labaako - Lai izdodas
!!
Spectre
Nov 4 2004, 13:13
zheel gan loti zheel, jo pa pirmdienaam un ceturdienaam kaa arii paareejaam daraba dienaam man ir universitaate vakaros un tur veel piedevaam tagad kad katru dienu kontrikis or seminaars bastot nav ieteicams savadaak sesijas laikaa vareeshu matus pleest no galvas aaraa un skraidiit mekleet pasniedzeejus kaa debiils.
Tik tieshaam vai nevar kaadaa sestdeinaa vismaz ik pa 2 sestdienaam 1x kautkur ap 15:00 or veelaak tas jau vairs nebuutu tik buutiski.
:S cik daudz sarakstiits... eniiveij, Count me in! es piedalos! Tikai nez kaa buus ar cosplay, bet paareejais liekas gana izklaideejosh
tik padodiet zinju
+Chibi+
Nov 4 2004, 22:57
es nu gan ljoti gribeetu taadu padariishanu, kaa club, buuuuut - es peekshnji sarunaas ar Yumi esmu atklaajusi, ka neprotu kontakteeties ar lv runaajoshiem anime faniem, es laikam esmu vai nu par vecu, vai nu par kautriigu. Vai arii 30 sekundees nevar radiit apr sevi nekaadu superiigaako iespaidu,heh, bet es juutos kaa atlidojusi no citas planeetas...
Anyway.
Pat ja man visu laiku buus taa sajuuta "I'm an alien, i'm a little alien, i'm a chiibiii in wrong plaaace..", es taapat gribu iestaaties. XP (un biedeet juus ar savu garlaiciibu/apseestiibu!) *skataas, kaa visi leeniiteem saak virziities nostaak un peec tam ar kiedzieniem"NOOOOOO!" beeg prom*
"NOOOOOO!"
just kidding.
Tad vareetu taadu kaa rezumee uztaisiit- kad kur cikos.
kaarleens
Nov 5 2004, 12:42
QUOTE(Tador @ Nov 3 2004, 20:14)
OK
peedeejie triis precizeejumi - 2 labi viens - slikts...
1.19:00 katru ceturdienu man ir zaale!
2.zaalee ir DVD playeris un milzoniigs televiizors + ir arii projektors.
3.viss iipashums zaalee pieder Itaalijas veestnieciibai, taa kaa man pienaacaas parakstiit dokumentus par mantisko atbildiibu. taakaa staajoties iekshaa klubaa vajadzees parakstiit (visiem) dokumentu par to, ja kaads ko sapleesh - maksaas.
par peedeejo neko nevarees mainiit bet totoies tas nodroshina ideaalu telpu bez maksas!
un par kluba prezidentu - labi, lai ir yume, bet ar diviem papildpunktiem - es esmu otraa augstaakaa persona aiz yume un
mani iebiidaa augshaa forumaa.
Shinobi-sama
Nov 5 2004, 13:18
Hmm mosh buus jaaieveertee tas tusons, veeleetos siikaaku precizaaciju - kada adrese, kaa tur nokljuut, lidiz cikiem ies, kas ir vaidziigs no apmekleetaajaa puse ?
Tātad, no Kampai-Riga izskatneja piedāvājums apvienoties ar viņiem, tas ir, būt par Kampai latviešu pusi. Kā jums tāda opcija?
Te būs viņu nolikums:
. nodaļa. Biedrības nosaukums.
1.1. Biedrības nosaukums ir "KAMPAI-RĪGA" (turpmāk tekstā -Biedrība).
2. nodaļa. Biedrības merķi.
2.1. Biedrības mērķi ir:
2.1.1. Latvijas Japānas animācijas un Japānas kultūras cienītāju apvienošana;
2.1.2. intereses par Japānas kultūru un Japānas animāciju veicināšana Latvijā.
3. nodaļa. Biedrības darbības termiņš.
3.1. Biedrība ir nidibināta uz nenoteiktu laiku.
4. nodaļa. Biedru iestāšanās Biedrībā, izstāšanās un izslēgšana.
4.1. Biedrībā var iestāties jebkura rīcībsējīga fiziska un juridiska persona vai tiesībspējīga personālsabiedrība, iesniedzot noteiktas formas rakstisku pieteikumu. Pielikuma formu un tam klāt pievienojamo dokumentu sarakstu nosaka Biedrības valde.
4.2. Lēmumu par biedra uzņemšanu Biedrībā pieņem valde. Valdei pieteicēja lūgums ir jāizskata tuvākās sēdes laikā, taču ne ilgāk kā divu nedēļu laikā no visu nepieciešamo dokumentu saņemšanas brīža. Uz valdes sēdi, kurā izskata pieteicēja lūgumu, ir jāuzaicina pats pietecējs un jādod viņam vārds sava viedokļa paušanai. Pietecēja neirasanās nav šķerslis valdes lēmuma pieņemšanai. Valdei motivēts lēmums rakstveidā japaziņo pieteicējam nedeļas laikā no tā pieņemšanas brīža.
4.3. Valdes noraidošo lēmumu pietecējs rakstveidā var pārsūdzēt biedru kopsapulcei. Ja arī biedru kopsapulce noraida pieteicēja lūgumu, pieteicējs nav uzņemts par Biedrības biedru, un viņš var iesnegt atkārtotu pieteikumu no ne ātrāk kā pēc sešu mēnešu termiņa izbeigšanās.
4.4. Biedrs var jebkurā laikā izstāties no Biedrības rakstveidā paziņojot par to valdei.
4.5. Biedru var izslēgt no Biedrības ar valdes lēmumu, ja:
4.5.1. biedrs vairāk kā 6 (sešus) mēnešus nav nomaksājis biedra naudu;
4.5.2. biedrs nepilda kopsapulces un valdes lēmumus;
4.5.3. biedrs nepilda savus pienākumu un uzņemtās saisbas;
4.5.4. biedrs veic citu darbību, kas ir pretrunā ar šajos statūtos noteikto.
4.6. Jautajumu par Biedrības biedra izslēgšanu valde izsakta tuvākās sēdes, uzaicinot izslēdzamo biedru un dodot viņam vārdu sava viedokļa paušnai. Izslēdzamā biedra neirašanās nav šķērslis valdes lēmuma pieņemšanai. Valdei lēmumu par biedru izslēgšanu no Biedrības un ša lēmuma motivācija japaziņo rakstveidā izslēdzamajam biedram piecu dienu laikā no tā pieņemšanas brīža.
5. nodaļa. Biedru tiesības um pienākumi.
5.1. Biedrības biedriem ir šādas tiesības:
5.1.1. piedalīties Biedrības pārvaldē,
5.1.2. saņemt informāciju par Biedrības darbību, tai skaitā iepazīties ar visu Biedrības institūciju protokoliem, lēmumiem un rīkojumiem,
5.1.3. piedalīties visos Biedrības organizētajos pasakumos, iesniegt priekslikumus par Biedrības darbību un tās uzlabošanu, aizstāvēt savu viedokli.
5.2. Biedrības biedru pienākumi:
5.2.1. ievērot Biedrības statūtus un pildīt biedru sapulces un valdes lemumus,
5.2.2. regulāri maksāt biedra naudu,
5.2.3. ar savu aktīvu līdzdarbību atbalsīt Biedrības merķa un uzdevumu realizēšanu.
5.3. Saistības biedram var noteikt ar biedru sapulces vai valdes lēmumu. Nosakot biedram saistības, kas atšķiras no citu biedru saistībām, ir nepiecešama šā biedra piekrišana.
6. nodaļa. Biedrības struktūrvienības.
6.1. Ar biedru sapulces lēmumu var tikt izveidotas Biedrības teritoriālās un citas struktūrvienības.
6.2. Struktūrvienības darbību, tiesības un pienakumus, kā arī attiecības ar Biedrību regulē strukturvienības nolikums, ko apstiprina Biedrības biedru sapulce.
7. nodaļa. Biedru sapulces sasaukšana un lēmumu pieņemšana.
7.1. Biedru sapulce ir augstākā Biedrības lēmējinstitūcija.
7.2. Biedru sapulcē ir tiesīgi piedalīties visi Biedrības biedri. Biedri var piedalīties biedru sapulcē tikai personīgi.
7.3. Kārtējā biedru sapulce tiek sasaukta ne retāk kā vienu reizi gadā - ne vēlāk kā līdz 31. martam.
7.4. Ārkārtas biedru sapulce var tikt sasaukta pēc valdes iniciatīvas, vai ja to rakstveidā pieprasa ne mazāk kā viena desmitā daļa Biedrības biedru, norādot sasaukšanas iemeslu.
7.5. Biedru sapulce tiek sasaukta, ne vēlāk kā divas nedeļas pirms sapulces nosūtot katram biedram rakstisku uzaicinājumu.
7.6. Biedru sapulce ir lemttiesīga, ja tajā piedalās vairāk kā trīs ceturtdaļas no biedriem.
7.7. Ja biedru sapulce navlemttiesīga kvoruma trūkuma deļ, trīs nedēļu laikā tiek sasaukta atkārtota biedru sapulce, kas ir tiesīga pieņemt lēmumus neatkarīgi no klātesošo biedru skaita, ar noascījumu, ka tajā piedalās vismaz divi biedri.
7.8. Biedru sapulces lēmums ir pieņemts, ja par to nobalso vairāk kā puse no klātesošajiem biedriem. Lēmums par statūtu grozījumiem, Biedrības izbeigšanu un turpināšanu ir pieņemts, ja par to nobalso vairāk kā divas trešdaļas no klātesošajiem biedriem.
8. nodaļa. Izpildinstitūcija.
8.1. Biedrības izpildinstitūcija ir valde, kas sastav no diviem līdz pieciem valdes locekļiem.
8.2. Valdes locekļi no sava vidus ievēl valdes priekšsēdētāju, kurš organizē valdes darbu.
8.3. Valde ir tiesīga izlemt visus jautājumus, kas nav ekskluzīvā biedru sapulces kompetencē.
8.4. Valdes locekļi ir tiesīgi pārstāvēt Biedrību katrs atsevišķi.
8.5. Valdes locekļi pilda savus pienākumus bez atlīdzības.
9. nodaļa. Revidents.
9.1. Biedrības finansiālās un saimnieciskās darbības kontroli veic revidents, kuru ievēl biedru sapulce uz vienu gadu.
9.2. Biedrības revidents nevar būt Biedrības valdes locekļis.
9.3. Revidents:
9.3.1. veic Biedrības mantas un finanšu līdzekļu revīziju;
9.3.2. dod atzinumu par Biedrības budžetu un gada pārskatu;
9.3.3. izvērtē Biedrības grāmatvedības un lietvedības darbu;
9.3.4. sniedz ieteikumus par Biedrības finanšu un saimnieciskās darbības uzlabošanu.
9.4. Revidents veic revīziju biedru sapulcesnoteiktajos termiņis, taču ne retāk kā reizi gadā.
9.5. Biedru sapulce apstiprina Biedrības gada pārskatu tikai pēc Revidenta atzinuma saņemšanas.
10. nodaļa. Biedru nauda.
10.1. Biedrības biedri maksā biedru naudu reizi mēnesī.
kaarleens
Nov 5 2004, 13:31
pozulusta uplotite partinije znosi za etot mesac aka CCCP laiki
Es pagaidām pavērošu no malas kā jums veiksies biedrība protams nav slikta problēma ir brīvais laiks, nakotnē nenoliedzu iespēju ka varētu oficiāli iestāties
ShinChan
Nov 5 2004, 13:37
Yume, priekš kam tu ievietoji statūtus? Pieļauju, ka foruma biedriem daudz vairāk interesētu biedrības paveiktais, biedrības uzdevumi un mērķi īstermiņā un ilgterminā (konkrēti), pašreizējais biedru skaits, biedra naudas apjomi u.tml. lietas. Respektīvi, mazāk juridiskās formas, vairāk praktiskā satura...
OK, tā... nu statūtus, es te ieliku lai cilvēki zin biš'objektīvāk kas in kā..
Un, runājot par to vispār, LR likumdošana pieprasa jebkurai likumīgai iestādei biedrības naudu, un savādāk to nofprmulēt ir grūtāk.
Shinobi-sama
Nov 5 2004, 14:02
WTF.... mees novaaksimies uz popkorna riiishanu un diivanu deldeeshanu pie viena tiny monitora un no manis veel paprasiis reiz meenesii nomaksaat biedra naudu
,mmmm bet ja maksa buus lata robezhaas tad, jau varees arii savu peecpusi aivilkt.
Yume, priekš kam tu ievietoji statūtus? Pieļauju, ka foruma biedriem daudz vairāk interesētu biedrības paveiktais, biedrības uzdevumi un mērķi īstermiņā un ilgterminā (konkrēti), pašreizējais biedru skaits, biedra naudas apjomi u.tml. lietas. Respektīvi, mazāk juridiskās formas, vairāk praktiskā satura
True, ja mani jebkad ieinteresees statuuti tad es arii vinjus paluugshu. Bet pagaidaam mani interesee praktiskaa realizaacija shim pasaakumam un
KAADUS labumus baudiis shii kluba partneri/biedri/viesi. (nenjem ljaunaa Yume-chan)
cik sapratu ta juus taisaties iestaaties tajaa fanklubaa nevis taisiit pashi savu? Man jau liekas ka buutu labaak ja taisiitu savu....
Lasot tos visus noteikumus bija taada sajuuta ka skatos kaadu amerikaanju filmu kur darbojas alfa-omega studentu klubinsh utt...
Man shausmiigi nepatiik taa iestaashanaas sisteema, kura ir Yumes statuutos. Ja ir kautkas taads, tad man zuud jebkaada veelme iestaaties. Elliigs chakaris, par pagaidaam neredzamu ataljgojumu, piedevaam biedra nauda. Es pienjemu, ka Eva 2 buutu pienjememamaak.
Ito no Kazuki
Nov 6 2004, 00:12
Man shausmiigi nepatiik taa iestaashanaas sisteema, kura ir Yumes statuutos. Ja ir kautkas taads, tad man zuud jebkaada veelme iestaaties. Elliigs chakaris, par pagaidaam neredzamu ataljgojumu, piedevaam biedra nauda. Es pienjemu, ka Eva 2 buutu pienjememamaak.
Laikam sliecos piekrist Sigfam (statūti izskatās scary, un man ne īpaši veicas ar formalitāšu kārtošanu ><) - taču man arī BAISI GRIBAS piedalīties, tāpēc būtu ar mieru maksāt biedra naudu (saprāta robežās, protams) un uzņemties saistības. Tātad - kā vadošie kadri nolems, tā arī būs ^^
biede mani visa shita padarishana, puse no shejienes foruma vien tik grib to fanu klubu, lai skatitos anime barinja a tas kampai jau ir viena nopietna padarishana ar visiem saviem statutiem
QUOTE(Robik @ Nov 6 2004, 00:36)
biede mani visa shita padarishana, puse no shejienes foruma vien tik grib to fanu klubu, lai skatitos anime barinja a tas kampai jau ir viena nopietna padarishana ar visiem saviem statutiem
mieraa. ja gribi vienkaarshu sanaakshanu ar anime skatiishanu tad klubs nav jaadibina.
kampai ir nopietna organizaacija, un ja iekshas netur taadai pievienoties tad arii nevajag - buusi apakshpunktaa kaadaa speciaalaa iedaliits un vareesi vienkaarshi naakt un skatiities anime taadaas reizees, kad tas notiek.
Nu, nepatiik man ka taa, bet ne jau man lemt.
Un cik sapratu, Kampai ir vairaak vai mazaak krievu klubs? heh, tas nu manus resursus nepalielinaas, man ar krievu valodu taa ir kaa ir.
Sigfa, tāpēc ka Kampai ir krievu klubs tiekam dibināti mēs, lai būtu latviešu klus arī.
Nu un runājot par kluba nākotnes plāniem,teiksim tā, tuvākās nākotnes. Pusgada nākotnes..
viņi sāk veidot jau nākamo anime festivālu, un sekojoši, tas dod kluba dalībniekiem tiesības piedalītes procesa. Teiksim anime izvēle.. ja protams dabon autor tiesības, vai pasākumi festivālā laikā.
Tā.. nu par biedru naudu skaidrs, ne? Tador jau uzrakstīja, tā ir )ls, tas ir, tā ir vienkārši formalitāte. No skata biedēoša protams.
Ja jau jūs prasat par to. kam tad īsti staties klubā, tad nu.. es varu pateikt tikai no sava subjektīvā viedokļa.. pirmkārt, es to būtu darījusi komunikācijas dēļ, tas ir- tomēr satktu daudz vairāk cilvēku ar līdzīgām interesēm, nekā forumā ( es au nesaku ka te ir maz
)
otrkārt- anime kolekcija, tā arī ir laba lieta, un visdrīzāk tā būs pieejama tikai biedriem, lai pēctam nepazūd, un ir no kā prasīt atpakaļ.
Un treškārt.. heh, laikam tomēr tās skatīšanās dēl. Jo tas nebūs uz maza dīvāniņa, uz televīzora. bet gan, visdrīzāk zālē, uz prožektora.
Un vēl... tomēr barā ir vieglāk kautko organizēt, nekā vienam.. izspēu vairāk..
Spectre
Nov 6 2004, 10:53
Gribeeju precizeet taatad tas klubs rubiis tikai pirmdienas un ceturdienas vakaros ??? Un pa briivdienaam visi gulees maajaas .......mmmm cik zheel cik zheel. Vai vini negrib padomaat par cilveekiem, kas straadaa unmaacaas kuriem ir tik sestdienas peecpusdiena un sveetdiena briiva. Es vareetu padaliities ar savu anime kolekciju uttt..... tik taa laika p[a darba nedeelu nav ne pat mazlietinaas nu mosh 1x meenesiii arii var ko nobastot un aiziet uz turieni, bet tas tik 1x meenesii
Es jau klusēu par esvi, man tāds termins kā brīvdiena vispār nepastāv, darbadienās mācos, un formālajās brīvdienās strādāju.. ko lai tad es saku..
Un tāpatb atrodās kāds laiks kad var kautkur aizšmaukt.
Dzeki pie dzekiem meitenes pie meiteneem!!!
Ja kaadai metenei ir gruutiibas ar naktsmaajaam var viena pie maniim pieteikties vieta buus =] Dziivoju Zolituudee un transporta iespeejas te pla6as, vilciens un kaadi 5 autinji tepataas maajaam blakaam kursee 2no tiem uz centru.
Es piesakos uz Fanklubu ja taa ir EVA unit 02 ja tas ir tas garais penteris kaa deelj es izteereeju dalju no mana daargaa laika tad NĒ absoluuts!!!!! Tas nekam neder, ja jau telpas pa6iem ir pieejamas un ir kas organizee kaa arii kandidaati par visa šaa vadiišanu tad kaadas probleemas!!!??? Nafig mums vinjus vajag???
ELLADORA a dzekus negribi pienjemt?? Mees tev neko sliktu nedariisim, vismaz es toch nee! Pat uzdaavinaashu kaadu pukji ja panjemsi
Un es pilniigi piekriitu
ELLADORA`s viedoklim.... Buutu daudz labaak ja buutu EVA unit 02 nevis tur kautkaads apkopojums. Tas nekas ka mazaak cilveeku buus, bet tomeer te visi ir kaa "saveejie"... Vareetu uztaisiit kaadu balsojumu, vai taisiit EVA unit 02 vai piejoinoties vinjiem klaat!
OK, tā, cilvēki skaidroju cilvēcīga valodā, kāpēc bija piedāvājums pievienoties Kampai, jo vini organizēs lielos pasākumus un attīstīt anime Latvijā. Ja jums to nevajag, tad droši varam veidot savu. Bet kāds būs tā mērķis? Patusēt? Ka jau te bija kautkur rakstīts, to var darīt arī bez kluba. Kautgan es pati arī īsti nezinu ko gribu.
Nu tad tā. es taisu aptauju, bet jūs lūdzu tad balsijiet, nevis kā parasti 5 cilvēki nobalso un viss.
Un komentaari arī būtu vērtīga lieta.
QUOTE(JurCHiX @ Nov 6 2004, 21:06)
ELLADORA a dzekus negribi pienjemt?? Mees tev neko sliktu nedariisim, vismaz es toch nee! Pat uzdaavinaashu kaadu pukji ja panjemsi
Un es pilniigi piekriitu
ELLADORA`s viedoklim.... Buutu daudz labaak ja buutu EVA unit 02 nevis tur kautkaads apkopojums. Tas nekas ka mazaak cilveeku buus, bet tomeer te visi ir kaa "saveejie"... Vareetu uztaisiit kaadu balsojumu, vai taisiit EVA unit 02 vai piejoinoties vinjiem klaat!
Redzi lieta taada ka man ir tikai 16,5 un es dziivoju ar mammu omu un sidelu(mana maasa) Un maniem vecaakiem vareetu rasties iebildumi pret dzjekiem jo khemm.... mees guleetu vienaa istabaa, un taa kaa peec vienas manas jubilejas jau te palika oat vesels bars un njaa iznaakums bija ka oma man pazinjoja ka es te laikam Bordeli esu atveerusi!!!! Nu nezinu ja juus ar manu mammu vareesiet sarunaat tad viss ok.
Nu, es domāju, ka nav liela problēma atrast naktsmājas, ja būs liela problēma.. par ko šaubos- personīgi arūpēšu.
MitSuki
Nov 7 2004, 15:06
Xe nakstsmajas taks viegli var atrast ha braciet pie manis(joke)
Un taa es isti nesapratu kad tad buss sita Eva 02 ?
MitSuki
Nov 7 2004, 15:14
Es visu izlasiju un nesapratu tad ceturtdienas bus sita saiesana.. ?
ehh pofig velreiz parlasisu visu...
heh, nez, es saprtu kā tu to domā...
nē, es domāju ka ceturtdien vēl noteikti nebūs. Pirmkārt vēl nekas nav oragnizēts, otrkārt- nav nekas izvedots.. un vispār...
aizej nobalso, lai man paliek skaidrāks ko vispār darīt.
He heee, pie slavenaas
Yume`s varees palikt!!! Jipiiiiii.....
:woot: man postu skait tagad ar 4 cipariem rakstās..
bet , ok par lietu.. hehe, noup, pie Yumes nevarēs, vienkārši nebūs kur, bet Yume apsolās atrast kur atstāt cilvēkus sliktākā gadījumā.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.