QUOTE(JurCHiX @ Jun 5 2005, 15:57)
Tātad, ja gribat jau sākt mācīties, tad
šeit būs dziesma un
šeit būs vārdiBet nu tas nebūs vienīgais kas būs jādara lai iestātos klubā! =)
Ljoti jautri sevi iedomaaties dziedam taadaa balstinjaa...
lastguru
Jun 5 2005, 20:24
QUOTE(Yume @ Jun 5 2005, 14:38)
nekā, altiņ himnu es dziedāju daudz un dikti
viņa man bija pielipusi vēl pēc pirmā festa.
A teksts un vārdi, Azumangas Tsukurimasho ir.
OMG, are you crazy, not this one, pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz
X_Kamui
Jun 5 2005, 20:28
Hehe uzdziedat dziesmiņu ja.........
viegli...
deleted-ray
Jun 5 2005, 20:46
Ehhh, tad jau laikam man nespiid iestaashanaas :\ Nu nekas, gan jau paardziivoshu kaut kaa ")
QUOTE(edg @ Jun 5 2005, 17:21)
QUOTE(JurCHiX @ Jun 5 2005, 15:57)
Tātad, ja gribat jau sākt mācīties, tad
šeit būs dziesma un
šeit būs vārdiBet nu tas nebūs vienīgais kas būs jādara lai iestātos klubā! =)
Ljoti jautri sevi iedomaaties dziedam taadaa balstinjaa...
Iedod pudeli rokaas un ieteerp mani Vasha kostiimaa, tad arii taada balstinja buus.
Un veel, cik ilgi juus vilksiet garumaa ar sho (klubu).XD
X_Kamui
Jun 5 2005, 20:54
Pacietibu un tikai pacietibu gan jau kautkur vasaras beigaas
vai ari agrak........... es ceru
lastguru
Jun 5 2005, 21:01
QUOTE(Nuin @ Jun 5 2005, 19:49)
Iedod pudeli rokaas un ieteerp mani Vasha kostiimaa, tad arii taada balstinja buus.
Tur ar pudeli vien nepietiks, bet ar heeliju (vai ar ko tur tos pildiija...) pildiitais gaisa balons vareetu buut labs paliigliidzeklis
Tāds mazliet offtopic: Kāds no šejieniešiem māk php? Ja ir zināšanas, tad lūdzu atsūtiet PM...
paldies
QUOTE(JurCHiX @ Jun 6 2005, 05:09)
Tāds mazliet offtopic: Kāds no šejieniešiem māk php? Ja ir zināšanas, tad lūdzu atsūtiet PM...
paldies
Cik man zinaams, daudzi maak. Iesaku taisiit offtopic topiku ar konkreetu probleemas izklaastu.
QUOTE(Ray @ Jun 5 2005, 20:46)
Ehhh, tad jau laikam man nespiid iestaashanaas :\ Nu nekas, gan jau paardziivoshu kaut kaa ")
c`mon, newiens neweertees tawas dziedaashanas prasmes......ja taa ats buutu, manis te wisnotaalj noteikti nebuutu.....tas wienkaarshi jautriibai....bet mees weel padomaasim par paareejo iesweetiibu dalju!Nekas neiespeejams nebuus!!!
es arii varu pieteikties tajaa fanklubinaa?
Dzonis
Jun 17 2005, 00:07
huh?lai tiktu klubaa jaadzied
!!?mjaa...man taa pat kaa edq nespiid
nu labi..cik saprotu viss veel tapshanas stadijaa...ar ceriibu uz labaakiem laikiem(iestaashanaas noteikumiem
)
Naktspukjiite
Aug 14 2005, 22:34
Piesakos Kaiganam.
Un lūdziet dievu. lai es nesāku dziedāt.
Vai kaads nevar uzrakstiit kopsavilkumu: Kaa tad iisti ir ar to Kaigan? Kuros dienaas un kur dzerat, vai nekas nenotiek?
Klubs vēl nav oficiāli izveidots...
Viss tiek gaidīts uz Yumi kad viņa uztaisīs kluba statūtus. Mājas lapa ar var teikt ka ir.
Un tiek meklēti aktīvi cilvēki kas tiešām no visiem spēkiem palīdzētu fankluba tapšanā un tālākā pastāvēšanā, jo prakstiski tagad viss galvenokārt ir uz Yumes pleciem. Un tas nav labi, tā nekur tālu netiksim.
lastguru
Aug 15 2005, 00:44
ko konkreeti tas vereetu noziimeet "tiešām no visiem spēkiem palīdzētu fankluba tapšanā"? es jau Yumei teicu ka ar statuutiem varu paliidzeet un ar padomiem (iesk. juridiskajos jautaajumus). ja es veel kaut kaada veidaa veidaa vareetu paliidzeet kluba darbiibas uzsaakshanai, luudzu sakiet.
Statūti.
Nu tad velreiz. Tad mēs ņemam priekšā Kampai'a statūtus un vienkārši pārveidojam kā mums ērti?
OK. Neko labāku es nevaru izdomāt.
lastguru
Aug 15 2005, 04:04
QUOTE(Yume @ Aug 15 2005, 03:37)
Statūti.
Nu tad velreiz. Tad mēs ņemam priekšā Kampai'a statūtus un vienkārši pārveidojam kā mums ērti?
OK. Neko labāku es nevaru izdomāt.
tas nav svariigi, var njemt arii kampai statuutus. vai arii sho paraugu:
http://www.nvo.lv/files/5394_8333_biedriba...gs-1%5B1%5D.doc . vnk varbuut ir veerts panjemt abus paraugus un kaut kur apseesties izredigjeet. nav jau tas kaut kaads arhisarezhgjiits uzdevums, un tad shii lieta buus dariita. kuraa darbadienaa naakoshnedeelj tu esi briiva peec 19-tiem?
Tā, ņem prinē laukā abus statūtut tad jau redzēs, kas sanāks ja saliek kopā un pielabo.
Un par brīva, rīt man ir tas pats kas šodien, tas ir -priekšniecība.
Trešdien darbs līdz 20:00 ja tev tik vēlu der, tad varu ap 20:30 būt centrā.
Ja cienijamajiem forumiešiem ir piedāvājumi kas varētu būt lietderīgi lietas progresam, tad silti iesaku pateikt to tagad, jo vēlāk vairs nebūs iespejas mainīt.
lastguru
Aug 16 2005, 00:39
QUOTE(Yume @ Aug 16 2005, 00:31)
Trešdien darbs līdz 20:00 ja tev tik vēlu der, tad varu ap 20:30 būt centrā.
jaa, ir labi.
lastguru
Aug 28 2005, 23:39
Beidzot salauzu ledu un tad ritentinji saaka kusteeties: sestdienas pasaakumaa pie za4peedinas, divos naktii Kaiganam notika dibinaashanas sapulce! Lielaaks announcement buus veelaak kad buus gatavs protokols un dokumenti veiksmiigi iesniegti uznjeemumu regjistraa. Kas pagaidaam ir veerts zinat ir ka Tadors ir valdes priekshseedeetaajs (jaa, Tadors nevis Yume, kura atteicaas no shii goda aizbildinoties at aiznjemtiibu sakaraa ar maaciibu gada saakumu...). Paareejie valdes loceklji ir es, alt, Saki Hanajima un Chibi.
Par dibinaataajiem ir kljuvushas 16 pilngadiigaas personas. Pashlaik es zinu (vai uzmineeju) atbilsmes sekojoshajaam personaam: aigarius, alt, Iori Yagami, Hikaru, Tador, Chibi, Saki Hanajima, Lija, Gramozeks, Sephiroth, zeloco, ETM, Seven of Zero, lastguru, Adar. un veel viena nezinaamaa man persona kuru es nevareeju atrst shajaa forumaa, kuru tad naaksies deeveet par Laimu. Ja Laima lasa sho, vai kaads vinju paziist, buutu labi ja vinja pieregjistreetos forumaa un pateiktu man savu niku.
Minna-sama! Kaigan de youkousou de godzaemasu! (par kljuudaam nebljaut!)
Gribeeju pateikt , ka mums (valdei) shiis nedeeljas laikaa ir jaasapulceejas. jo aatraak, jo labaak. Domaaju, ka caur forumu vareesim vienoties, bet ja ir kaadas probleemas, var zvaniit man (tel. nummuru NELIKSHU vairaak!!!) un arii luugums - liidz 1400 man nezvaniit - naktiis straadaaju.
gaidu atbildes, ect.
Saki Hanajima
Aug 29 2005, 22:42
riigaa neesmu 2-4 visas citas dienas esmu pieejama
riit visu dienu
31-2sep no peec 13.00
taa kaa gaidu riikojumus
lastguru
Aug 29 2005, 23:22
shonedeelj vakaros peec 19 darbadienaas, vai jebkuraa laikaa briivdienaas, naakamaa nedeeljaa man ir atvaljinaajums, so buushu pieejams on demand gandriiz jebkuraa laikaa
Saki Hanajima
Aug 30 2005, 01:31
neaizmirstiet Liju!
lastguru
Aug 30 2005, 01:52
QUOTE(Saki Hanajima @ Aug 30 2005, 01:31)
mmm... kaa tad Liju var aizmirst peec peedeejaas Go partijas...
bet a nopietni, Lija ir revidents, vinjai nav jaapiedalaas valdes darbiibaa, vinjai tikai jaaskataas uz muusu finanseem un darbiibas rezultaatiem... siikaak par revidentu skaties likumaa.
zenofex
Aug 30 2005, 07:38
Gribēju pateikt, ka esat malači un ka piesakos pa kluba biedru. Kad paredzēta kluba pirmā sanākšana un biedru vervēšana?
QUOTE(lastguru @ Aug 30 2005, 00:52)
QUOTE(Saki Hanajima @ Aug 30 2005, 01:31)
mmm... kaa tad Liju var aizmirst peec peedeejaas Go partijas...
bet a nopietni, Lija ir revidents, vinjai nav jaapiedalaas valdes darbiibaa, vinjai tikai jaaskataas uz muusu finanseem un darbiibas rezultaatiem... siikaak par revidentu skaties likumaa.
nē, nu mani noteikti nevajaga aizmirst...
un jā, jā... finanses...
man tieši vajaga jaunu somiņu...
luuk tikai aizmirstiet paarrunaat poilnavaras dokumentus un jums buus tas prieks dzirdeet visus manus decibelus!!!!Luuk tikai aizmirstiet!!!!!!!!!
lastguru
Aug 30 2005, 10:27
QUOTE(za4peedinja @ Aug 30 2005, 09:38)
luuk tikai aizmirstiet paarrunaat poilnavaras dokumentus un jums buus tas prieks dzirdeet visus manus decibelus!!!!Luuk tikai aizmirstiet!!!!!!!!!
tie nebuus decibeli, bet gan jau belli
mees varam neko taadu neizrunaat, jo viss notiek peec likumiem un nav no mums nekaadaa veidaa atkariigs. Kas jaaizdara ir vnk jaauzzin kaa taa lieta straadaa ar to riiciibspeeju...
zeloco
Aug 30 2005, 18:04
QUOTE(lastguru @ Aug 28 2005, 22:39)
Beidzot salauzu ledu un tad ritentinji saaka kusteeties: sestdienas pasaakumaa pie za4peedinas, divos naktii Kaiganam notika dibinaashanas sapulce! Lielaaks announcement buus veelaak kad buus gatavs protokols un dokumenti veiksmiigi iesniegti uznjeemumu regjistraa. Kas pagaidaam ir veerts zinat ir ka Tadors ir valdes priekshseedeetaajs (jaa, Tadors nevis Yume, kura atteicaas no shii goda aizbildinoties at aiznjemtiibu sakaraa ar maaciibu gada saakumu...). Paareejie valdes loceklji ir es, alt, Saki Hanajima un Chibi.
Par dibinaataajiem ir kljuvushas 16 pilngadiigaas personas. Pashlaik es zinu (vai uzmineeju) atbilsmes sekojoshajaam personaam: aigarius, alt, Iori Yagami, Hikaru, Tador, Chibi, Saki Hanajima, Lija, Gramozeks, Sephiroth, zelco, ETM, Seven of Zero, lastguru, Adar. un veel viena nezinaamaa man persona kuru es nevareeju atrst shajaa forumaa, kuru tad naaksies deeveet par Laimu. Ja Laima lasa sho, vai kaads vinju paziist, buutu labi ja vinja pieregjistreetos forumaa un pateiktu man savu niku.
Es Laimai aizsuutiiju meilu, vinjai ir visnotalj ierobezhota interneta pieeja, bet vinja noteikti pieregjistreesies tikliidz spees.
ps. izlabo luudzu manu niku
lastguru
Aug 30 2005, 18:10
QUOTE(zeloco @ Aug 30 2005, 18:04)
Es Laimai aizsuutiiju meilu, vinjai ir visnotalj ierobezhota interneta pieeja, bet vinja noteikti pieregjistreesies tikliidz spees.
ps. izlabo luudzu manu niku
paldies, tagad saraksts ir pilns.
P.S. aaa. gomen, gomen, vainiigs...
maakoniitis
Aug 30 2005, 18:58
Un kad buus nepilngadiigo biedru registraacija? Un kaa tas viss notiks? (es domaaju par vecaaku atljaujaam utt.)
Iori Yagami
Aug 30 2005, 19:03
QUOTE(Lija @ Aug 30 2005, 09:31)
nē, nu mani noteikti nevajaga aizmirst...
un jā, jā... finanses...
man tieši vajaga jaunu somiņu...
Heh, heh vai tikai somiņu? Domaju ka ar musu finansem var sev vairāk atļaut
Rudoru-san
Aug 30 2005, 22:58
Well, esmu viens no jaunākajiem šajā forumā, bet, protams, piesakos!
Kenshin
Sep 6 2005, 15:52
Kad notiks pieteikšanās tad noteikti ka tiks izveidots kāds topic...
Šajā topicā gan nevajadzētu rakstīt par gribēšanu iestāties! Gan visam pienāks laiks...
+Chibi+
Sep 21 2005, 01:04
kam šitasis topiks vispār ir vajadzīgs, ja Kaigan ir savi subforumi tagad?
lastguru
Sep 21 2005, 01:26
nee, closed.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.