Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Kaigan
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Rags
super!!! biggrin.gif
vienīgi es nesapratu ko es tai otrajā bildē saku blink.gif
-kumori-
*izburtoju*
taksh surdotulkojums...
"Sigfa ka tu dabuji alu?" laugh.gif [nochiepa- ka savadak]
Sigfa
Zakji, gjeniaali biggrin.gif Shitais man baigi patiik. Pirmaa bilde veel so-so, bet taa otra... jaaizprintee un jaaieraamee un peecaak jaapievieno graamaitai "Kaigan veesture"
Lija
Za4i... tas vienkārši ģeniāli!!!! laugh.gif rolleyes.gif Tā pārrēcos, ka cilvēki uz mani sāka dīvaini skatīties.. smile.gif p.s. tur jau nav ko ņemt galvā
un texts "i love Harry!!!! " Vienkārši ir tieši mērķī!!!!!!!! laugh.gif laugh.gif
jurc
Aaaaaaaaaaaa.... za4is 4ever! Jau drukāju ārā un lieku pie sienas! Ku šitā var izdomāt!!

zaķi, zīmē vēl!! Tev sanāk!!!! biggrin.gif
alt
[quote=za4peedinja,Apr 14 2005, 14:20]
image

zakji. . . .
tev ir talants tongue.gif
wink.gif
Hikaru
Njāaa... ko es varu teikt..... dry.gif ................... laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif Kaut kāds ārprāts.....
Vairāk knaģu spēlēs nepiedalīšos.... dry.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
....Bet zīmējumi tiešām baigi rēcīgi laugh.gif laugh.gif
Kikyou
XDDDDDDD!!!

Pēkšņi man atkal sagribējās, lai arī man atļauj uz pārtijiem iet... :3 Nekas, drīz pāries.
Paldies par iedvesmu! ^__^ Tagad man sagribējās beidzot tam cosplayam klāt ķerties. *sēžās nost no datora un skrien taisīt tērpu cosplayam*
deleted-ray
Taas bildes vienkaarshi RULZZZZZZ happy.gif *me aizdomaajas kaa pats izskatiitos, ja buutu bildee*
Lija
ui, tikko pamaniju otrajā zīmējumā mēs ar Yumi esam mazākas nekā Chibi!!!! rolleyes.gif Ko tas varētu nozīmēt!!!!???
alt
QUOTE(Ray @ Apr 14 2005, 17:05)
Taas bildes vienkaarshi RULZZZZZZ happy.gif *me aizdomaajas kaa pats izskatiitos, ja buutu bildee*
*

jums abaam augt liidz chibi liimenim tongue.gif
Kima
nu gan man PAARGLAIMOJAAT!!!! Bet man sasodiits priex ka jums patika!!! wink.gif Pati seezhu un staroju, njuf ko, buus wien jaatreneejaas uz Chibi teeliem, saziimeeshu weel (matenes un weel paaris stundu ir TIIK garlaiciigas!!!Labi ka wismaz war izlikties ka drudzhaini pieraxti ko tew diktee)

QUOTE(Lija @ Apr 14 2005, 18:26)
ui, tikko pamaniju otrajā zīmējumā mēs ar Yumi esam mazākas nekā Chibi!!!! rolleyes.gif Ko tas varētu nozīmēt!!!!???
*

Lija, Chibi ir kaadus padsmit cm garas platformenes!!! wink.gif Un juus esat nedaudz noliekushas uz priekshu

Sigfa, saderam ka 1. tew tik ljoti nepatiik jo tur tewi Chibi piesita... wink.gif

Un paareejiem, es tagad laikam praktizeeshos uz shiem chibikiem, so wisi kas naax uz tikshanaam tix iemuzhinaati!!! laugh.gif
Kima
oki, man ļoti patika kā jūs man glaimojāt, tāpēc es parādīju dažiem draugiem un draudzenēm. Reakcija bija tāda pati (apmēram), tomēr mana labākā draudzene pateica:
"Mīļi, tikai flegmatiski,"
tā nu es padomāju un re kas radās mūzikas stundu laikā!
Ceru ka novērtēsiet...es ĻOTI centos... wink.gif (jā un Chibij\ku stilu mainīju, biju mēģinājusi arī kā Clamp...nu man saņāca Kaigan Zoo, tikai to iepostošu vēlāk...jāpiestrādā)

image

neliela spēle, izdonmājiet scenāriju (ko katrs saka) un vēlāk es iepostošu kā bija domāts laugh.gif
+Chibi+
Mwah chah hah hah hah, pladies za4uk!!! happy.gif Beidzot arī man ir Gravitation sirsniņas!!!! happy.gif Būs tev no manis diski nākošreizm obligāti. ^^
Zuzix
Wienkaarshi paarreecos!!!!
Ja nemaldos tas guljoshais ir domaats Tadors - winjam nu gan neweicas...
Bet wispaar ja Tu shitaa turpinaasi attiistiities, man saaks nopietni skaust (tas jau tikai taadaa labaa noziimee wink.gif )
Ella
Ko tur piebilst Tev ir realls talants ^^ Congrats ^^
X_Kamui
biggrin.gif Aaa viņiem pazistamas sejas .... rolleyes.gif laugh.gif
Iori Yagami
Vai nav par velu piedalities? tongue.gif
jurc
QUOTE(Iori Yagami @ May 23 2005, 12:23)
Vai nav par velu piedalities? tongue.gif
*

kur tieši?
Ja domā stāties klubā iekšā, ta viņa pagaidām vēl nav.. viss tapšanas stadijā. Sakarā ar skolas gada beigšanos un animefestu viss ir bik aizkavējies, bet nu uz vasaras vidu.. beigām kautkas jau noteikti būs....
Iori Yagami
Yup,
domaju par klubu biggrin.gif
Yume
hehe, vienmēr lūdzu.
Un starp citu, kas tur bija minējis statūtu rakstīšanu?
Mēs varētu to sākt darīt.
jurc
QUOTE(Yume @ May 23 2005, 16:09)
hehe, vienmēr lūdzu.
Un starp citu, kas tur bija minējis statūtu rakstīšanu?
Mēs varētu to sākt darīt.
*

Tu jau pati biji par to ieminējusies, teici ka uzrakstīsi....

Būs jāpatramda Roze, izskatās ka mājaslapu viņš laikam tomēr netaisīs.. būs ta jāmēģina savējā pabeigt....

Ta vēl jāizdomā memberu iestāšanās noteikumus un iesvētības biggrin.gif
Yume
noteiktā kārtība viens no iesvētību punktiem būs himna. biggrin.gif
To mēs jau sen nolēmām.
A statūti... hmm, bija kāds cits ieminējies, bet nu labi,beigsies man eksāmeni,tad jau redzēs ko saštukosim.
deleted-ray
Man te kaads teica, ka Juus pa dienu arii tusojaties. Vareetu kaadreiz piebiedroties? (a to maneejie domaa ka ja nakts tad uzreiz visaadas perversiibas un alkoholisms iet valjaa) smile.gif
Yume
jap, jap. pa dienu arī bieži vien.
Tu iebrien kādreiz topikā "strelkas" tad redzēsi. happy.gif
X_Kamui
Hmmmm...... rolleyes.gif jau neatceros kad bija pedeja "strelka"........
edg
Iesveetiibas? Himna? aaaaaaaa! edg paliks otaku vaarda visaas noziimees tongue.gif Vieniigais veids, kaa piedabuut mani dziedaat kaut ko, ir piedzirdiit un dot dziedaat karaoke japaaniski.
deleted-ray
Laikam te biki par agri sagribeeju satusot ar jumsim tongue.gif Buushu pieejam speec 10. juunija smile.gif Agraak gan ne - exaameni kaa nekaa ")
Yume
haha, domā tādi tev vienīgajam?
Bet tas jau nemaisa pakavēt laiku kur citur.
deleted-ray
QUOTE(Yume @ May 24 2005, 12:42)
haha, domā tādi tev vienīgajam?
Bet tas jau nemaisa pakavēt laiku kur citur.
*

Nu bet peec exaameniem es buushu moraali nobriedis, lai tiktos ar saviem draugiem-animistiem happy.gif
Yume
Mha, animistiem... kā skan... bet gramatiski nepareizi.. man labāk patīk Mariņa piedāvātais variants- animāļiem. biggrin.gif kautgan arī nepareizs.
Man šķiet ka tas vārds vispār nelokās.
deleted-ray
N animists
Ģ animista
D animistam
A animistu
I ar animistu
L animistaa
V animist!

šādi? smile.gif Bet nu tas tā, atslodzei
Church
QUOTE(Ray @ May 24 2005, 20:13)
...
*

visos locijumos vienkaarshi - otaku ;>
Tador
QUOTE(Church @ May 24 2005, 23:22)
QUOTE(Ray @ May 24 2005, 20:13)
...
*

visos locijumos vienkaarshi - otaku ;>
*

smags piekritiens biggrin.gif
Andiigais
Es arii piesakos tongue.gif klubam biggrin.gif
lastguru
Hmm... beidzot izlasiiju visu topiku, un kaut kaa gudraaks nepaliku. No saakuma tika piedaavaata taa EVA ideja... to dazhi pasuutiija... Peec tam paraadiijaas ideja joinoties ar Kampai biedriibu no anime.lv (?), tad shitos dazhi kas nesaprot krieviski un kam ir kaut kaadi aizspriedumi arii kaa saprotu pasuutiija. Tad no kautkurienes paraadiijaas KAIGAN... kas tas ir? var jau buut ka kaadu lapu no 16 nepamaniiju, bet man likaas ka juus kaut kaa ljoti aatri no diskusijaam kaapeec kaadam nepatiik Kampai paarmetaaties uz Kaigan logo diskusijaam...

Vai kaads (Yume, piemeeram; vismaz vinjai izskataas ka ir authority shajaa jautaajumaa) vareetu man paskaidrot kas notiek ar LV Anime klubiem?
Hikaru
Par to mēs daudz diskutējām agrāk. dõmājām nosaukumu un balsojām. Ja labāk pameklētu atrastu topikus:

kāds klubs, ja vēl kas piebilstams
Nosaukums un logo klubam, tātad..
Kluba nosaukums, balsojums
Logo, bildes mest te

varbūt vēl kas bija....
Sērfijs
Es vēlētos iestāties, bet sava slinkuma pēc neizlasīju vairāk kā par 6 lapu.
Tātad ja ir iespējams pieteikties, tad man tas jādara tā kā ir tiekts statūtos, jeb kaut kā savādāk?
Yume
hmm, tiktiešām, visu topiku nav vērts lasīt... gaenais fakts ir tāds, ka klubs faktiski ir, tikai vel nereģistrēts un bez nolikuma.

Un kā var iestāties?
Heheh, pastāv tāda laba lieta kā strelkas. Nāc un iepazīstiesa r pārējiem, iesvētības mums jau arī ir tuvu realizēšanai. Tāpēc viss OK. Galvenais iepazīstināt ar sevi tautu.
jurc
QUOTE(Sephiroth @ Jun 4 2005, 20:12)
Es vēlētos iestāties, bet sava slinkuma pēc neizlasīju vairāk kā par 6 lapu.
Tātad ja ir iespējams pieteikties, tad man tas jādara tā kā ir tiekts statūtos, jeb kaut kā savādāk?
*

Nu par to tiks izveidots atsevišķs topiks un viss tiks apskaidrots. Pagaidām viss ir tapšanas režīmā... Pacietību, pacietību...
Sērfijs
Ok, kad un kā? biggrin.gif
deleted-ray
Man i bail no iesveetiibaam , jo savaa laikaa, kad skolaa bija, vienkaarshi aizlaidos "P
edg
QUOTE(Ray @ Jun 4 2005, 20:35)
Man i bail no iesveetiibaam , jo savaa laikaa, kad skolaa bija, vienkaarshi aizlaidos "P
*

Iesveetiibas meedz buut arii forshas. Man vidusskolaa taadas bija. Nekaadas pazemoshanas, tikai riebiigi paarbaudiijumi. Piemeers: 2 glaazes - vienaa uudens, otraa ziepjuudens. Un tev no vienas jaadzer biggrin.gif Nee, laikam bija veel labaak - pirms tam 2 miiklas pikuciishi, no kuriem viens normaals, otraa iekshaa pipari wink.gif

Bet biezhi (baidos teikt parasti) iesveetiibas ir vienkaarshi oficiaals veids, kaa jau esoshajiem kluba(skolas, dajebkaa) biedriem pazemot un panjirgaaties par jaunajiem.
Hikaru
QUOTE(Yume @ Jun 4 2005, 20:22)
iesvētības mums jau arī ir tuvu realizēšanai. Tāpēc viss OK.
*

Un tās iesvētības pirmo reizi būs visiem. Jā? Yumei un visiem pārējiem tai skaitā?
Yume
nep, Yumei nebūs, ļoti iespējams ka nē,mums ar Zaķi bija doma par iesvētībām, kā himnas dziedāšanu, tie kas jau dziedāja tiek atbrīvoti no tā brīnuma. un es dziedāju... biggrin.gif
alt
QUOTE(Yume @ Jun 5 2005, 10:44)
nep, Yumei nebūs, ļoti iespējams ka nē,mums ar Zaķi bija doma par iesvētībām, kā himnas dziedāšanu, tie kas jau dziedāja tiek atbrīvoti no tā brīnuma. un es dziedāju... biggrin.gif
*

dranjkjiigi dziegaaji buus jaadzied veelreiz
jurc
QUOTE(Yume @ Jun 5 2005, 11:44)
*

un nemaz nedomājat nedziedāt! Klubā netiksiet!!
Un vispār es ne redzēju ne dzirdēju ka jūs būtu kautkur dziedājušas. Takā no tā jums neizmukt!!!
lastguru
QUOTE(Yume @ Jun 5 2005, 10:44)
*

Kur texts un muuzika (un veelams Yumes ieraksts smile.gif )? Jaasaak vien treneeties... smile.gif
Yume
nekā, altiņ himnu es dziedāju daudz un dikti biggrin.gif viņa man bija pielipusi vēl pēc pirmā festa. biggrin.gif

A teksts un vārdi, Azumangas Tsukurimasho ir.
jurc
Tātad, ja gribat jau sākt mācīties, tad šeit būs dziesma un šeit būs vārdi

Bet nu tas nebūs vienīgais kas būs jādara lai iestātos klubā! =)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.