Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Kaigan
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Kenshin
es ar protamz i iekshaa.... biggrin.gif
lai tik panaak kaads kas ziimeet iemaaciiis- no mani valjaa tik aatri vis netiks, respektiiiwi- esmu par to lai arii wareetu maaaciities ziimeeet biggrin.gif
Tador
ok man ir tiiri ok zinjas
99 videnee var dabuut labas telpas ar daudziem kompjiem un projektoru par 5 lati stundaa.
taakaa ja padomaa reiz nedeeljaa ja visi pa latinjam sametaas ir labs variants.
Sigfa
hmm, nu kur ir 99?
Tador
QUOTE(Sigfa @ Feb 20 2005, 19:37)
hmm, nu kur ir 99?
*

tallinas un barona stuuris.
Sigfa
QUOTE(Tador @ Feb 20 2005, 20:57)
QUOTE(Sigfa @ Feb 20 2005, 19:37)
hmm, nu kur ir 99?
*

tallinas un barona stuuris.
*

Tad jau tiiri normaali, var ar tramvaju aizbraukt, bet ar kaajaam jau arii buutu tiiri ok.
Yume
Em, ok, tie kas dzīvo centrā.. bet ko dara tie kas dzīvo rīgas malā? man sanāk 2 transportus mainīt. Un tas velnišķīgi neizdevīgi.
tas nozīmē ka varēsiet zitikt bez manis, domāju ka Ella un Aya arī nebūs diezko priecīgas, jo viņām ir tie paši noteikumi.
Sigfa
kas tev nepatiik? tikshanaas vieta jau paliek pie pulkstenja.
Yume
Man nepatīk tas fakts ka līdz tallinas ielai 40 minūtes ar kājām, vai ar tramvaju.
Bet es jau neko nesaku. Man pēdējā laikā daudz kas nepatīk, es jau ar to samierinājos. nepievērsiet man uzmanību.
Ella
Ja taa tad man atkriit Kaigan =[
Tador
es tikai piedaavaaju variantu...
Ella
Es jau ar neko nesaku, man tikai nav nekaadas veeleeshanaas pavadiit celjaa pusotru stundu, veel pa vidam mainot transportu.
kaarleens
laugh.gif izlepušie Rīdzinieki laugh.gif
daži cilvēki piemēram no Liepājas un Jelgavas grib braukt a jus te tongue.gif
ETM
un intertesanti kur atrodas taa vieta, kura it visiem atrodas "tepat aiz stuura"? Vienmeer tak atradiisies kaads, kam konkreeta vieta ir taalu no tekoshaas dislokaacijas poziicijas (maajaam).
Yume
Ir tāds krustceļš, saucās "centrs" -kur nonākt visiem ir samērā vienkārši.
Jaladin
Heh man liekas, ka vieta ir Ok. Ah un welcome back Tador! Kaut, kad veel Tekkens jauzmochii biggrin.gif
Kima
nju tad weel joprojam mokam Sigfu???? (Izsaku liidzjuutiibu biggrin.gif ) Es patiesham atkriitu, lai arii gribeeju piedaawaat jauno maaju, tomeer Salaspils.... nju skatoties kaa te dazhi reagjeeja.... wink.gif
Ella
Pie manis varat naakt katru otro sestdienu (lai maama paspeej atjeegties kas notiek jo es vinjai pateicu ka kaigan pie maniim tikai 2 minuutes pirms braucu uz centru pie jumsiim =]) Bet njemiet veeraa ka mans ir bomzja un nekaada DvD lasiitaaja man nav.....
Sigfa
Nu, es ierosinu riikot sanaaskmes katru otro nedeelju, sho nedeelju izlaizhot, un tad naakamjaa aiz shis varees pie maniim(cerams).
alt
Mna ir divi skaisti Kaigan karodzinji no anime tusa wink.gif.
Vispaar, ja cilveekiem ir kaadas iipashas idejas, man ir doma, ka es vareetu meegjinaat izshuut kaut ko liidziigu karogam.

alt
QUOTE(alt @ Mar 5 2005, 21:27)
Mna ir divi skaisti Kaigan karodzinji no anime tusa wink.gif.
Vispaar, ja cilveekiem ir kaadas iipashas idejas, man ir doma, ka es vareetu meegjinaat izshuut kaut ko liidziigu karogam.
*

tauta nopietni, vajag kaadu feinu logo sadomaat vai vnk man iedot lai ir ar ko nodarboties liidz naakamajam tusam smile.gif
jurc
QUOTE(alt @ Mar 6 2005, 20:16)
tauta nopietni, vajag kaadu feinu logo sadomaat vai vnk man iedot lai ir ar ko nodarboties liidz naakamajam tusam smile.gif
*

Logo ir.. zīmē to uz karoga... Domāju ka būs gan smuki gan kawaiii.. cilvēki uzreiz sapratīs kas tie par dīvaiņiem kas staigā apkārt... happy.gif
Sigfa
Izskataas, ka 90% cilveeku ir par Kikyou logo. Nu, tad domaaju, ka to arii jaanjem (lai gan jaasaka, ka es personiigi taadu logo noteikti nevalkaashu uz muguras u.tml...).
Nuin
Pagaidiet tikshu pe skanera iepostoshu savu.
+Chibi+
Sigfa ir vienkaarshi negativitaates kalngals!!!! rolleyes.gif
Rags
man gan tads logo patiktu, staigatu ar t-krelku kuram tads liels pa visu muguru, un butu lepns par to biggrin.gif
galu gala ar to ari atskiros ka patik tas kas citiem varbut ne parak, un esmu gatavs to citiem paradit laugh.gif
alt
QUOTE(Sigfa @ Mar 6 2005, 21:15)
Izskataas, ka 90% cilveeku ir par Kikyou logo. Nu, tad domaaju, ka to arii jaanjem (lai gan jaasaka, ka es personiigi taadu logo noteikti nevalkaashu uz muguras u.tml...).
*

njus taa tauta... laikam beidzot izskatiiju juusu topiku logo tongue.gif
njus man tur vairaaki iepatikaas, zjeel ka dazjus buutu ljoti gruuti uztaisiit...
dazhsh buutu ljoti labs karogs... bet to labaak aust buutu.. (nu lab var jau arii vnk apdrukaat tongue.gif (aatraak un mosh pat leetaak)

esmu par shiem
image sho ar rokaam taisiit buutu zveeriigs darbs, bet izskataas tas te ljoti ok..
image shis man simpatizee visvairaak...
unimage shis ir visvieglaakais, prieksh izshuushanas. Varbuut to mazo radiijumu dereetu peleekos tonjos nedaudz pakraasot, manupraat prasaas, bet nu tas ir mans viedoklis...

vispaar jurchika taisiitie spaarni ar nebija slikti...

es tieshaam vairaak pat karogu domaaju, uzshuves jau itkaa mazaak laika aiznjem tongue.gif
bet njus man nav ko dariit tapeec nodarboshos ar sevis spiidzinaashanu wink.gif

tagad tik jaanobriest un jaasaak domaat ko un kaa, kaapeec jau esmu izdomaajusi tongue.gif
baseboalbatboy
unsure.gif Par tiem logo derētu takā balsošanu uztaisīt lai tauta runā tongue.gif
jurc
QUOTE(baseboalbatboy @ Mar 8 2005, 20:16)
unsure.gif Par tiem logo derētu takā balsošanu uztaisīt lai tauta runā  tongue.gif
*

balsošanu nu jau vairs nevajag, jo šķiet ka logo jau ir izvēlēts, vismaz visi pārsvarā ir par! Man viņš ar patīk.. Bik pietaisīšu un šonedēļ būs jāiet uz krekla likt virsū, lai uz nākamo kaigan party varētu palielīties ^^
baseboalbatboy
unsure.gif kurš tad ir labākais? blink.gif
Yume
Neko aiz kaigana burtiem, jaukā cepurītē. biggrin.gif
+Chibi+
QUOTE(alt @ Mar 7 2005, 09:47)

image shis man simpatizee visvairaak...
*

HA!!!! Redzat, es neesmu vienīgā! tongue.gif
Rags
nez nez, man gan sitais vislabak biggrin.gif
image

tads mazs biki traks radijums, nu tiesi ta ka es redzu sevi pec anime skatisanas laugh.gif
jurc
Viss.. tas ir izlemts.. tas augstāk minētais logo ir Kaigan logo! Tik mož kāds varētu mazliet piekrāsot? Var arī palikt melnbalts, bet ceupri vajadzētu melnu.. nu kautkā tā, savādāk pārāk bāla viņa izskatās!
Var arī uztaisīt otro variantu - krāsainu, ko varētu uz krekliem pūst virsū! cool.gif
Kima
Jaa, es esmu ar wisaam 4 kjepaam par to lai shiis, tusinjaa tas bija tiik miilji (iisteniibaa gribeetu to ziimeejumu sew ka desktopu), patiesham!!!!! wub.gif
Eh...es atkal daru kaut ko kreizi ka tik neraxtiit projektu dry.gif , taads luuk slikts beerns, juus te izmantoja bet tik un taa neko neraxta!!!!! laugh.gif
Lolyboy
Ceru ka visu nesmu nokaveejis smile.gif es ar gribu klubaa smile.gif)) Pateisiiba jau esmu diezgan tiko ka sacis skatiites sad.gif neko daudz pat nesmu redzeesji tikai paris animes (Gun Grave; GTO; Naruto; ghoust in shell 1;2 ; initial d; apleased; spirits within .... sin, transformers, ) laikam viss mans anime sarakst notiekti ir smiekliigs salidzinot ar juusu sarasktinjiem smile.gif)
X_Kamui
QUOTE(Lolyboy @ Mar 13 2005, 23:11)
Ceru ka visu nesmu nokaveejis smile.gif es ar gribu klubaa smile.gif))  Pateisiiba jau esmu diezgan tiko ka sacis skatiites sad.gif neko daudz pat nesmu redzeesji tikai paris animes (Gun Grave; GTO; Naruto; ghoust in shell 1;2 ; initial d; apleased; spirits within .... sin, transformers, ) laikam viss mans anime sarakst notiekti ir smiekliigs salidzinot ar juusu sarasktinjiem smile.gif)
*

Es visapar nevienu no šim animem neesmu redzeis... laugh.gif laugh.gif laugh.gif
ph34r.gif Un vel, otrais posts... .........
Lolyboy
[/quote]
Es visapar nevienu no šim animem neesmu redzeis... laugh.gif laugh.gif laugh.gif
ph34r.gif Un vel, otrais posts... .........
*

[/quote] skaic tadu postu nebiju ieveerojis smile.gif tas gan jauki ka njemat visus sava pulcinja ... doamju ka kaut kads iestajparbaudiijums jaiztur vai ka ta smile.gif) BTW isaku paskatities naruto baigi labs smile.gif var dabuut vinju http://www.gotwoot.net/ tur var dabut veel sho to galvanais bezmaksas smile.gif
jurc
Euz... tika pasviesta laba doma... Vajadzētu ievēlēt kluba galvas, es domāju ka tie varētu būt Yume un Tadors, un ta visus "vecos" kas automātiski tiek iekšā.. Tālāk jāizdomā iestāšanās noteikumi un vispār kluba noteiktumi... Jā.. un vēl logo tā līdz galam vajadzētu apstrādāt...
Laikam jau to visu vieglāk pateikt nekā izdarīt :/
Kima
QUOTE(JurCHiX @ Mar 14 2005, 10:30)
Euz... tika pasviesta laba doma... Vajadzētu ievēlēt kluba galvas, es domāju ka tie varētu būt Yume un Tadors, un ta visus "vecos" kas automātiski tiek iekšā.. Tālāk jāizdomā iestāšanās noteikumi un vispār kluba noteiktumi... Jā.. un vēl logo tā līdz galam vajadzētu apstrādāt...
Laikam jau to visu vieglāk pateikt nekā izdarīt :/
*

Par kluba noteikumiem iestaaties nepiekriitu, labaak iesweetiibas!!!! wink.gif
jurc
QUOTE(za4peedinja @ Mar 14 2005, 11:16)
*

Un kā tu tās iesvētības iedomājies? Tā patās kā tjip fukši - ar olām, krāsām utt..? Vai arī ļauni spīdzināt un ieslēgt tumšā telpā ar dvd un likt skatīties 3 dienas pēc kārtas anime, un ik pa pusstundai uz ekrāna 15minūšu garumā parādās uzraksts - "yu-gi-oh ir slikta anime", "tu ienīsti pokemonus".. biggrin.gif
Lolyboy
QUOTE(JurCHiX @ Mar 14 2005, 11:55)
QUOTE(za4peedinja @ Mar 14 2005, 11:16)
*

Un kā tu tās iesvētības iedomājies? Tā patās kā tjip fukši - ar olām, krāsām utt..? Vai arī ļauni spīdzināt un ieslēgt tumšā telpā ar dvd un likt skatīties 3 dienas pēc kārtas anime, un ik pa pusstundai uz ekrāna 15minūšu garumā parādās uzraksts - "yu-gi-oh ir slikta anime", "tu ienīsti pokemonus".. biggrin.gif
*

Muhaahahaaa me gar zemi .... ja tada spiidzinashana man buutu pa pratam ... ja tikai rada neredzeetu animi .l. var jau arii redzeetu galvanais tadu kas patiikas smile.gif)) un uzrakstus pa vidu var nelikt tas ta pat buutu jasaprot smile.gif) BTW cik zinu yu-gi-oh ir reklamas rulishi lai reklameetu kartis nevis anime .. nu vismaz sakuma ta bija iecereets smile.gif)
+Chibi+
Come on, es jau sen runaaju par to, ka mums jaataisa MEMBERLIST.
jurc
QUOTE(+Chibi+ @ Mar 15 2005, 20:39)
*

A kas to lemj kas būs memberis? Mozh uztaisam balsošanu par kluba vadību?
Yume
QUOTE(+Chibi+ @ Mar 15 2005, 20:39)
*

Do it dear, es jau sen atbildēju... taisiet, nav ko prasīt, ja vajag, tad karogs rokā, zaļā gaisma lusaforā un uz priekšu!
Emmm, Zaķuks prasījās par kultūras ministru, lūdzu ņemt vērā! happy.gif
Kima
bet protams!!!!!Es arii wisus spiidziinaashu ar dazhaadaamm speeleem (wisi atceraas "Alkas") nju un protams centiishos lai naw garlaiciigi. Cmile, Cmile, Cmile....
Ceramz wisi zin uz ko paraxtaas ja jau es buushu kultuuras ministrs (Welns, man patiik kaa tas skan!!!!!)
Tador
ja mans vaards veel te kaut ko noziimee *khe khe* tad es ar visaam 4 par chibi neko... so cute!
ShinChan
Ja godīgi, tad arī man nav izprotama dažu subjektu (ar pirkstu nerādīšu), klaji naidīgā attieksme pret šo jauko tēlu. Man tas šķiet pat ļoti veiksmīgi izvēlēts. Ja jau prasības vienkāršam logo ir tik nenormāli augstas, tad lūdzu, izsludiniet konkursu ar naudas prēmijām, un lai profesionāli mākslinieki piedalās, tad nevajadzēs kunkstēt par pogacainiem cepurainiem kaķubērniem.
ETM
Manaa izpratnee ieprieksheejais teksts tomeer bija pieliidzinaams raadiishanai ar pirxtu. Tas ir - ja seko liidzi notikumiem ap logo.
Un manu viedokli par logo jau ziniet, es pats vinju uzlaboju kaa peedeejais 8)
Kima
tas lai juus pareektu...bet newis hahahaha zakji tu nemaaki ziimeet (ES MAACOS!!!!!!!!!!!)
image
image
oki, cery jums patix, bet hikaru man nu nekaadi nesanaaca....newaru neko taadu atcereeties!!!
Lija nenjem ljaunaa tas bija jokam!!!! wink.gif
Zinu ka laikam wajadzeeja Art, bet nu tas ir arii Kaigan
-kumori-
JO HAIDI! laugh.gif laugh.gif laugh.gif Tik recigi!!!! laugh.gif laugh.gif
Man patik Chibi ka vina tur visu laiku ap Sigfu tikai.... cool.gif
Tik smuki sanacis... happy.gif To man vajadzetu izprintet un ieramet... ielikt sava istaba un katru nakti pirms gulet ieshanas pasmieties... laugh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.