Help - Search - Members - Calendar
Full Version: attiecības,piekrišanas,vēlmes
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
ETM
QUOTE(ReD_FoXy @ Mar 1 2006, 18:53)
Grāmatas, mūzika, filmas, notikumi kas notiek dzīvē, ēdiens, jaunas TV programmas/žurnāli/spēles, taureņi, varavīksne, želejas lācīši etc etc... DAUDZ KAS!
*

Graamatas - pilniigas mulkjiibas, ja vien neskaita mangas.
Muuzika - animeem ir OST un veel ir taada lieta kaa AMV, kuru diezgan svariiga sastaavdalja ir muuzika.
Filmas - anime is superior.
notikumi kas notiek dziivee - tipa kas? animes skatiishanaas? animepaartiji?
eediens - bez taa nevareet skatiities animi.
jaunas TV... neturpinaashu, viss kas saistaaas ar TV ir zaimoshana.
zhurnaali - jaa, tie kas par animeem ir.
Speeles - galvenokaart jrpg, ne?
taurenji, varaviiksne - pilniigas mulkjiibas.
zhelejas laaciishi - eediena jautaajums jau atrunaats.

Sanaak kas? Viss pakaartots animei vai vienkaarshi stulbs un nevajadziigs.
ReD_FoXy
QUOTE(ETM @ Mar 1 2006, 21:05)
*

Taa tikai tu domaa... Lai gan man ljoti patiik anime un dalja japaanas kulturas jau ir dalja no manas dziives es tikuntaa speeju arii domaat par jebko citu. Un ja tu nespeej pateikt sakariigi savai meitenei (piemeeram) vismaz vienu teikumu par varaviiksneem neskait kaut kaadus trulus zinaatnieciskus terminus tad piedod taadas attieciibas kaadas veido tu ir seklas.

-Chav, kaa iet?
-Forshi, vakar beidzu lupiit savu miiljaako animi 163 reizi.
-Oh, vareni. Un kaa?
-Nu taa, pa vecam. Un tu?
-Ai, saaku jaunu mangu...

Ak, Dieva deelj, tas jau ir galiigi stulbi un atgaadina gariigi slimus, tuvredziigus cilveekus. Shitas ir jau vienk sutlbi.

P.S. - Zhelejas laaciishi nav eediens. Zhelejas laaciishi ir dziivesveids.

P.P.S. - Un ja viss ko tu redzi un dzirdi tev saistaas ar kaut ko no anime kultuuras (gan filmas, gan mangas) tad vai nav laiks zvaniit uz tvaika ielas iestaadi vai apmekleet psihologu. Jo tas vairs patieshaam nav normaali.
Seila
QUOTE(ETM @ Mar 1 2006, 19:05)
QUOTE(ReD_FoXy @ Mar 1 2006, 18:53)
Grāmatas, mūzika, filmas, notikumi kas notiek dzīvē, ēdiens, jaunas TV programmas/žurnāli/spēles, taureņi, varavīksne, želejas lācīši etc etc... DAUDZ KAS!
*

Graamatas - pilniigas mulkjiibas, ja vien neskaita mangas.
Muuzika - animeem ir OST un veel ir taada lieta kaa AMV, kuru diezgan svariiga sastaavdalja ir muuzika.
Filmas - anime is superior.
notikumi kas notiek dziivee - tipa kas? animes skatiishanaas? animepaartiji?
eediens - bez taa nevareet skatiities animi.
jaunas TV... neturpinaashu, viss kas saistaaas ar TV ir zaimoshana.
zhurnaali - jaa, tie kas par animeem ir.
Speeles - galvenokaart jrpg, ne?
taurenji, varaviiksne - pilniigas mulkjiibas.
zhelejas laaciishi - eediena jautaajums jau atrunaats.

*

Komentējot tevis teikto
Graamatas - ielūkojoties grāmatplauktā var atrast daudz ko interesantu, kas nav saistīts ar mangām
Muuzika - Var atrst daudz ko sākot ar klasiku un ebidzot ar metālu, kam nav nekāda sakara ar anime
Filmas - Un kur tad paliek aktier filmas? nekādss vainas tām nav
notikumi kas notiek dziivee - Un nekur nepaliek malā arī pārējā dzīve. darbs, mācības, draugi, kam nav saka ar anime. Un ir pietiekami daudz pārtiju kuriem nav sakara ar anime
eediens - Toties nedomāju, ka paēst nevar bez anime
jaunas TV... - Un kas ir cilvēki kuriem tas ir daudz interesantāk.
zhurnaali - Un arī tie, kas nav par animē citādi jau sāk izskatīties, ka Donalds Daks arī esot interesants laugh.gif
Speeles - Un kur paliek klasiskās spēles. Riču raču, cirks un citas.?
taurenji, varaviiksne - Kā nu kuram tiem, kas nevēlas saskatīt un neprot nav
zhelejas laaciishi - Neizteikšos par saldumiem, kuri uzlabo noskaņojumu.

Un beigās lai nebūtu galīgs oftopiks
Attiecības var būt ar jeb ko gan ar Otaku, gan ne Otaku. galvenais ir lai cilvēkiem saskanētu vispār dzīvē, ja cilvēki stāv viens otram blakus un klusē tas var būt kā paraugs tam cik labi viņi saprotas un cik daudz kopīgu interešu vieņiem ir un tajā pašā laikā tas nevar pateikt ne par ko, jo iespējams, ka šiem cilvēkiem patiesībā nav par ko runāt vai arī runāt ir tikai vienam.
Ar to es gribēju pateikt, ka labi, ja cilvēkiem ir kopīgas intereses un arī man pašai patīk anime tomēr ir labāk, ja intereses pārī ir dažādas un abas puses kaut ko zin par otras pusītes interesēm prot paklausīties un nebaidās runāt.Lūk kas ir svarīgāks. neviss tas vai otaku, vai ne otaku...

That is IMHO
Sigfa
ETM: laugh.gif

jaa jaa, un es esmu speejiigs satikties tikai ar tiem kuri skataas animi, jo savaadaak jau nekaadas nopietnas attieciibas nevar sanaakt.
GM
un es esmu speejiigs satikties tikai ar tiem kuri skataas animi, jo savaadaak jau nekaadas nopietnas attieciibas nevar sanaakt.

You must be censored kiddin' me, dude.
Sword
[/quote]
Pilnīgas muļķības. biggrin.gif Varbūt tev ir neskaitāms daudzums interešu. Bet visiem tā gan nav.
Un lai veidotu attiecības ir jābūt kopīgām interesēm, bet nav jābūt identiskām (nekad tā nevar būt, kad ir 100% identiskas intereses). Tev patīk viena anime, viņai patīk cita anime! Intereses kopīgas, bet neidentiskas. Un no tā tiek ģenerēta saruna, kam interesē gan vienai, gan otrai pusei. Un cilvēki sāk interesēties viens par otru.
*

[/quote]

Identiskas neavr but katram ir savas konkretas intereses ja tas ir identiskas tad tur nev kautkas taka vajag
Sigfa
QUOTE(GameMaster @ Mar 1 2006, 21:25)
un es esmu speejiigs satikties tikai ar tiem kuri skataas animi, jo savaadaak jau nekaadas nopietnas attieciibas nevar sanaakt.

You must be f...ing kiddin' me, dude.
*

Nu ja, nu! Un taa pat no meiteneem nav nekaadas jeegas, tikai apeed manu daargo laiku, kuru buutu labaak teereejis anime skatiishanai. pfft.
edg
Es esmu dzirdeejis (#hentai@irc.efnet.net), ka reaalajaa dziivee meiteneem neesot vagiinas. Tad kaada jeega no vinjaam? Kaada jeega no attieciibaam, ja animee ir meitenes ar kakja ausiim?
Un papildinot ETM: no reaalaas dziives vispaar nav nekaadas jeegas, kaa tikai chakars. Ir jaaiet uz skolu, darbu, jaaredz un jaasatiek daudz pilniigu idiotu, kas nezin pat taadus mainstream kaa Chobits. Ja attieciibas ar meiteni normaaliem cilveekiem (es normaalos ieskaitu tikai tos, kas var no galvas nosaukt vismaz pusi Macross anime) vispaar ir iespeejamas, tad vinjai noteikti ir jaabuut hardcore otaku + vinjai nedriikst patikt yaoi, bet pluss ir, ja vinjai patiik yuri + vinjai ir jaaizskataas ljoti liidziigai kaadai anime varonei. Vot, taadas attieciibas buutu ideaalas un citaam attieciibaam vispaar nav jeegas, jo mums katram dziivee ir taa viena un iistaa, kuru mees noteikti satiksim - vajag tikai gaidiit!
Yume
mhaha, tema skaisti attīstās, ja es atradīšu savos story foldžeros to lappu, tad tūlīt pat ielikšu.
Bija viena tāda lietiņa, kur bija pastaidrots, un apskaidrots otaku attiecības ar meiteni.
Sigfa
Jaa, Edg, tieshaam, kaada jeega no meiteneem, ja vinjaam nav nekaa no Hentai piedaavaajuma (tobish, vagiina, tas ar ko suukaa un pupi). Domaaju, esam nonaakushi pie kopsavilkuma.
Yume
es atļaušos netulkot. Jo tas ir lasāms tiši šādā formulējumā vislabāk.

Почему у девушек-отаку не бывает парней
Только наденешь свой любимый сейлор-фуку, все парни сразу разбегаются...
Тратишь все деньги на аниме, и ничего не остается на макияж, украшения, одежду и мыло.
Почему-то больше всего тебе нравятся совсем нерешительные парни...
Он не понимает, почему у тебя в комнате висит постер c Раммой (но ведь Рамма - ПАРЕНЬ!)
Только попросишь называть тебя в постели Аюкавой, а он уже в другой город сматывается...
Даешь ему пощечину и говоришь, чтобы уходил навсегда, а ОН ТАК И ДЕЛАЕТ!
Да и все парни, с которыми ты встречаешься - полные... отаку.

Почему у парней-отаку не бывает подружек
Она слышала, как ты обсуждал с друзьями-отаку свои истинные чувства к Минмэй.
Многих девушек отпугивает то, что ты просишь называть тебя в постели "Тэнти-сама".
Она неожиданно заходит, когда ты смотришь "Urotsukidoji", и не верит твоим словам, что это "просто такое искусство".
Твои религиозные убеждения мешают тебе обзавестись подружкой - ты же посвятил свою жизнь Верданди.
Запереться на все выходные с "Kimagure Orange Road LD Box Set" и упаковкой "Sapporo Ichiban" - не лучший способ познакомиться с девушкой.
Ей не кажется, что она будет "выглядеть очень мило" в сейлор-фуку.
...или если она покрасит волосы в зеленый цвет.
Ей не нравится, что ты бормочешь "Noriko-chan... SUKI DA!" во сне.
Построить алтарь твоему настоящему целлу с изображением Тэндо Набики - на ее взгляд, "это уж слишком".
Четыре слова: "Misty May Garage Kit".
Полный набор телефонных карт с картинками из "Video Girl Ai" не так уж привлекает девушек, как ты надеялся.
После того, как ты потратил все свои карманные деньги за пять лет вперед на "Urusei Yatsura LD 50", тебе не на что водить девушек по ресторанам.
Ты все еще связан детской клятвой жениться на Элль... нет, минуточку... Это же из первого фильма "Urusei Yatsura" или нет?
Каждый раз, когда ты называешь ее "Аюкава", она дает тебе пощечину.
Постер Аюкавы Мадоки на потолке прямо над твоей кроватью.
Кипы манги занимают четверть твоей комнаты, так что ей негде сесть... Потому что еще четверть комнаты занимают видеокассеты, а оставшееся место - кровать и телевизор.
Yume
sorry par dubultpostu, bet tā kā šie divi nav nekādi siaistīti, tad es arī nedomāju ka būs liels grēks viņus nelikt vienā postā.

Tātad turpinājums, par otaku-džekiem.
кепка-бейсболка для тру-онемэшника-
imageimage

метод изготовления продукта очевиден, полагаю, но на всякий: козырёк можно делать из картона или даже тонкого пластика, трусики (видимо крайне детские, по объёму средней головы онемэшников) покупаются на любой барахолке тоннами. степплер ну или там немного рукоделия.

emm, un tagad paskaidrojiet man, kā true otaku var uztvert normali? laugh.gif
Seven_of_zero
Tā te buus tas pats tikai angliski. biggrin.gif

Why male Otakus don't get Girlfriends ...
1.) She hears you talking with your otaku friends about your true feelings for Min-Mei.

2.) Most women are scared off when you request that they call you "Tenchi-sama" in bed.

3.) She drops in unexpectedly when you're watching Wandering Kid, and is not convinced by your claims that it is an art film.

4.) It's against your religion to have a girlfriend; you have devoted your life to Belldandy.

5.) Locking yourself in your room all weekend with the Orange Road LD Box Set and a case of Sapporo Ichiban isn't the best way to meet women.

6.) SHE didn't think that she would "look cute" in that sailor fuku. ...or with her hair dyed green.

7.) She didn't like the way you mumbled "Noriko-chan... SUKI DA!" in your sleep.

8.) The shrine and burning incense around your original Tendo Nabiki cel was "just too damn weird".

9.) four words: Misty May Garage Kit

10.) That complete set of Video Girl Ai telephone cards is not as much of a "babe magnet" as you had hoped.

11.) After spending your grocery money for the next five years on the Urusei Yatsura LD 50, you're really not in a position to be taking girlfriends out for romantic dinners.

12.) You still feel bound by that childhood oath to marry Elle ...no no, wait... that was UY Movie 1, wasn't it....?

13.) When they see their girlfriend (5 seconds before she dumps him) he calls her Bulma without even thinking and gets the slap. -Kate Raberba

14.) If taking her out to dinner, you always go to those really cheap sushi places and yell out a little oral argument between Aeka and Ryoko fighting over Tenchi with your mouth full of the California rolls and tempura shrimp. -Kate Raberba

15.) You say loving stuff to her in Japanese when she can't even understand you. She tells you to shut up, you don't as if you didn't hear her, and she gives you the finger and walks out the door and slams it. -Kate Raberba

16.) You can remember the exact age, birthday, favorite color, ect., of any girl on Tenchi Muyo! and their immediate family, yet you seem to forget her birthday. -Sontaku

17.) She thought that life sized Usagi blowup doll was just "Way to creepy". -Sontaku

18.) Your to late, she's already pledged her life to Trunks. -Sontaku

19.) She didn't agree that wearing a sailor fuku to school was a sign of your eternal love. -Sontaku

20.) Who needs real women when you can have Asuka? -Sontaku

21.) Ramen and EVA aren't exactly a girl's idea of dinner and a movie. -Lupin_IV

Why Female Otakus don't get Boyfriends...
1.) Usually no boyfriends (only imaginary ones). -Elizabeth

2.) Life IS anime, no substitues. -Elizabeth

3.) The "high" life for me is laughter, friends, and anime. -Elizabeth

4.) Music, maestro...please, give me another soundtrack. Good, Lord, Elizabeth (that's me) why do you have all of those movie soundtracks in your room. -Elizabeth

5.) Spend too much time writing stories that speak of Japan (I've written plenty). -Elizabeth

6.) Science fiction, double feature, Dr. X will build a creature... Ever heard of Rocky Horror ? This is THE rock n' roll horror flick worth watching...You don't like it, don't cry to me. -Elizabeth

7.) Star Trek. I'm not a Trekkie, I just like Star Trek. -Elizabeth

8.) I MUST have this tape to fulfill my collection... (That's my quote). -Elizabeth

9.) A girl wants anime merchandise and not chocolates for her b-day, Christmas, Valentines Day or Easter. I got Ninja Resurection for Easter... -Elizabeth

10.) When nothing's good on TV, watch anime. -Elizabeth

11.) Who needs a real guy? anime guys will never betray you. -Friskise the Kat

12.) Would rather be watching anime than being on a date. -Friskise the Kat

13.) (ex)boyfriends always get so jealous when you clutch an anime video to your chest and call out the name of a cute guy in that video (eg. slayers next video=Xellos-sama!! any Sailor Moon video=Endo-kun!!) -Friskise the Kat

14.) Guys hate the high pitched anime voice that you use when speaking japanese. -Friskise the Kat

15.) There are more images of anime guys in your wallet than of the boyfriend. -Friskise the Kat

16.) Boyfriends tend to get upset when you repeatedly call out the name of an anime character at, very inapropriate moments. -Friskise

17.) Spend most of your time writing fanfics on anime ( I've written tons) -Kate Raberba

18.) Call your friends by anime names, which annoy others ( I do) -Kate Raberba

19.) They become violent whenever you comment that the people in their bishonen notebook look like women (she scratched the skin off my arm.) -Sontaku

20.) Hint: The shrine to Mamouru in your closet will not impress a guy. -Sontaku

21.) Your 5 gigs of Trunks images will not impress a guy. -Sontaku

22.) You don't meet guys when you travel in packs with other otaku giggling and chanting is Japanese. -Sontaku

23.) You have an uncanny resemblence to one of the bishouen anime characters. -gypsy5tt
zenofex
Nē nu briesmīgi. Man grūti noticēt, ka starp mums ir tādi hardcore anime fani, kas attiecības ar cilvēkiem un lielu daļu RL noliek otrajā vietā vai pat tālāk.

Tie kas tā dara, velti gaida savu otro pusīti, jo tā sēž ieslēgusies pie sevis un, skatoties kārtējo anime sēriju, gaida savu sapņu princi... Tā jau var dagaidīties līdz kapa malai.
ETM
Real life ir tikai nepiecieshamiiba, lai nodroshinaatu anime skatiishanaas procesu. Taapat ir ar eedienu, darbu, maaciibaam. Tas ka eest var bez anime skatiishanaas... var arii straadaat bez algas. nevagag jaukt meerkjus ar liidzekljiem.

Man skjiet ka kaadam tepat no foruma parakstaa bija kaut kas liidziigs: "Anime ir pirmajaa vietaa, paareejais ir lai buutu pirmais". /lai autors man piedod par vinja nika neatcereshanos/
sipps
QUOTE(ETM @ Mar 2 2006, 15:13)
Real life ir tikai nepiecieshamiiba, lai nodroshinaatu anime skatiishanaas procesu. Taapat ir ar eedienu, darbu, maaciibaam. Tas ka eest var bez anime skatiishanaas... var arii straadaat bez algas. nevagag jaukt meerkjus ar liidzekljiem.

Man skjiet ka kaadam tepat no foruma parakstaa bija kaut kas liidziigs: "Anime ir pirmajaa vietaa, paareejais ir lai buutu pirmais". /lai autors man piedod par vinja nika neatcereshanos/
*

kopš kura laika tu esi kļuvis par TOTALO ANIME FRIKU. kuram principa nepastāv reāla dzīve? no tevis anime friks tik pat liels ka no manis balerīna. vai ar tagad paradojusies mode izlikties par to kas patiesībā ne maz nesi? viltīgs gan tas plāns
ETM
vispaar peedeejaa laikaa iet arvien trakaak, bet nu ar to baleriinu tu biki paarspiilee. Un kussh! nevienam tak nav jaazina kaa ir iisteniibaa, galvenais ir izklaastiiit ideaalus, lai pats vareetu tiekties uz tiem.
sipps
QUOTE(ETM @ Mar 2 2006, 15:44)
vispaar peedeejaa laikaa iet arvien trakaak, bet nu ar to baleriinu tu biki paarspiilee. Un kussh! nevienam tak nav jaazina kaa ir iisteniibaa, galvenais ir izklaastiiit ideaalus, lai pats vareetu tiekties uz tiem.
*

labi es nevienam neteikšu un atbalstīšu tavus ideālus un tavu tiekšanos pēc viņiem.

kalu vai šovakar mēs viņus nevarētu arī apspriest? sen nav but "īstu" otaku sabiedrība nav dzers piens un ēsti cepumi. ka ar uzklausīti jaunākas pārdomas par anime
ETM
shodien tak ir taa krutaa pirmaa animenakts (kas nav pirmaa un nav nakts), taa kaa svaki buus. iisteniibaa es nezinu kas man shovakar notiek, nekas nav izplanots taa kartiigi. jaapadomaa veel, ja nekas liidz vakaram taad neuzpeldees tad var meegjinaat arii apspriest jaunaakaas naruto seerijas un sliicinaat beedas par Initial D 4th stage nobeigshanos.
ShinChan
Jau labu laiku esmu ievērojis, ka man pastiprināta tieksme skatīties anime rodas tad, kad jāveic kādi nopietni darbi. Savukārt, tad kad ir brīvāks laiks anime vērību nepiegriežu. Tā izpaužas bēgšana no realitātes un grūtībām biggrin.gif
sipps
QUOTE(ShinChan @ Mar 2 2006, 18:44)
Jau labu laiku esmu ievērojis, ka man pastiprināta tieksme skatīties anime rodas tad, kad jāveic kādi nopietni darbi. Savukārt, tad kad ir brīvāks laiks anime vērību nepiegriežu. Tā izpaužas bēgšana no realitātes un grūtībām biggrin.gif
*

citam alkohols un viegla uzdzīve palīdz aizbēgt no dzīve īstenības bet dažiem anime skatīšanās smile.gif var jau ar skatīties ka žūst krāsa uz sienas ja vien tas tev kautāka palīdz atslābināties
edg
QUOTE(ShinChan @ Mar 2 2006, 18:44)
*

Es to ieveeroju katraa sesijaa...
Tomoko
Peec idejas vairaak satiekos ar "parastajiem" cilveekiem... bet nu laikam tikai ar otakieshiem jo.... es parastajiem cilveekiem paskaloju smadzenes.. un parastie cilveeki ir otaku... :3
bladez
Nu es domāju ka ĪSTI Otaku (tie kas atbilst stereotipam http://en.wikipedia.org/wiki/Otaku) nevar satikties ar normāliem cilvēkiem. Par piemēru var ņemt Midori no Hibi, kur meitene Otakietim burtiski "kārās" kaklā, bet šis bēg prom.
Ayumi
QUOTE(bladez @ Mar 6 2006, 01:52)
Nu es domāju ka ĪSTI Otaku (tie kas atbilst stereotipam http://en.wikipedia.org/wiki/Otaku) nevar satikties ar normāliem cilvēkiem. Par piemēru var ņemt Midori no Hibi, kur meitene Otakietim burtiski "kārās" kaklā, bet šis bēg prom.
*

Nē, goda vārds. Kas mēs kautkādi citplanētieši esam? mad.gif Kopīgas mums ir intreses (un okey, arī acīmredzot, kautkas cits) Kāds tavuprāt ir ''īsts otakietis''?
Mēs visi esam normāli cilvēki dry.gif Man pie vienas vietas wikipedia dry.gif stūlbi tā domāt. Nav tādu stereotipu.
Church
QUOTE(Ayumi @ Mar 6 2006, 00:08)
...
Nē, goda vārds. Kas mēs kautkādi citplanētieši esam?  mad.gif  Kopīgas mums ir intreses (un okey, arī acīmredzot, kautkas cits) Kāds tavuprāt ir ''īsts otakietis''?
Mēs visi esam normāli cilvēki  dry.gif  Man pie vienas vietas wikipedia dry.gif stūlbi tā domāt. Nav tādu stereotipu.
*

esi nedaudz konsekventaaka. no vienas puses - jautaa, kas ir "iists otakietis", no otras puses, - noliedz vaarda pamatnoziimi/pamatlietojumu japaanaa/pasaulee, kas diezgan izsmeljoshi aprakstiits tajaa skaitaa wikipeedijaa.
Seven_of_zero
Un wiki ir rakstīts.....

In modern Japanese slang, an otaku refers to an overly obsessive fan of any one particular theme, topic, or hobby. Perhaps the most common uses are anime otaku (one who sometimes enjoys many days of excessive anime watching with no rest) and manga otaku (a fan of Japanese comic books). The term otaku used by itself just means "fanatic". Japanese culture has many other varieties, such as pāsokon otaku (personal computer geeks), gēmu otaku (playing video games), and otaku that are extreme fans of idols, heavily promoted singing girls. Sometimes the term would be used for some hobbies of mechanical or technological area such as tetsudō otaku (metrophiles) or gunji otaku (military geeks), too. While these are the most common uses of otaku, the word can be applied to literally anything. Thus, one could have music otaku, martial arts otaku, cooking otaku, etc. The word maniakku or mania (from English "maniac") is sometimes used to indicate someone whose interest is strong, but not obsessive or unhealthy: anime maniakku, gēmu mania, etc.
GM
Kā mani nebeidz uzjautrināt cilvēki, kas savu dzīves uztveri, tostarp attiecību loģiku, balsta uz wikipēdiju...
Church
paurkjeeju ar pirkstu ausu agrokultuuru. dziives uztveri govorish? attieciibas govorish? ash balsta? <yawn>
pats laikam vienmeer sveshvaardus / terminus izziid no pirksta (kura?), kaa vieniigaas reliablaas sources. mi konservatorijev njezakanchivalji, i zamudrjenije slova nam njikchemu, eh? ;>
vai driikst paintereseeties, kas tev nepatiik saliidzinoshi eerti lietojamaa par briivu enciklopeedijaa ar saliidzinoshi lielu apjomu?
Spectre
Meitenes is evil vinam visu laiku interesee ko tu dari, labi ka var veel par darbu ko pastaastiit, a ka saak intereseeties par privato dziivi kura sastav Baars/Mjas PC vot tad ir kaa ir .... respektiivi pedejam dolche gabanas kliedzienam nesi sekojis .. tema atkriit, kadi seriali iet pa tv (no proti TV ir kaste ar kabeliem un pulti) bet par serialiem atkal garaam, driiz buus koncerts ... aa nuu shii teemaa jaaaaa jaaa Ayumi Hamasaki uzstaasies ... saruna partraukta ar jautajumu KAS KAS ??? oO es iisteniiba domaju robiju wiljamsu laugh.gif

Vieglaak ir buut vienam nekaa mociit sevi =)
anti
QUOTE(Spectre @ Mar 6 2006, 12:13)
Meitenes is evil vinam visu laiku interesee ko tu dari, labi ka var veel par darbu ko pastaastiit, a ka saak intereseeties par privato dziivi kura sastav Baars/Mjas PC vot tad ir kaa ir .... respektiivi pedejam dolche gabanas kliedzienam nesi sekojis .. tema atkriit, kadi seriali iet pa tv (no proti TV ir kaste ar kabeliem un pulti) bet par serialiem atkal garaam, driiz buus koncerts ... aa nuu shii teemaa jaaaaa jaaa Ayumi Hamasaki uzstaasies ... saruna partraukta ar jautajumu KAS KAS ??? oO es iisteniiba domaju robiju wiljamsu :lol:

Vieglaak ir buut vienam nekaa mociit sevi =)
*

hh, nu, tev vienkārši ir kaukādas nepareizās meitenes patrāpījušās. tici man, ne visām interesē TV seriāli, lupatas un visādi citi Kosmopolietilēna sviesti :)
ETM
nu labi, ne visaam interesee tas sviests, bet tad starp taam kam neinteresee veel jaatlasa taas kuraam interesee cik un ko tu vakar izdzeeri, kaadi tev panaakumi MMORPG un kaadas animes tev velkas un kaadas tu konkreetasjaa momentaas skaties... Spectre has a point, you know.
bladez
QUOTE(Ayumi @ Mar 6 2006, 00:08)
Nē, goda vārds. Kas mēs kautkādi citplanētieši esam?  mad.gif  Kopīgas mums ir intreses (un okey, arī acīmredzot, kautkas cits) Kāds tavuprāt ir ''īsts otakietis''?
Mēs visi esam normāli cilvēki  dry.gif  Man pie vienas vietas wikipedia dry.gif stūlbi tā domāt. Nav tādu stereotipu.
*

Vai tev ir kāda lelle no kāda Anime seriāla? Vai arī tev ir brilles un tu sēdi visu dienu TIKAI pie Anime (neskaitot tualeti un ēst)?? Ja jā, tad tu esi Anime Otaku. Vispār kā jau teikts, Otaku = Geeks. Es sevi personīgi galīgi neuzskatu par Otaku, jo bez Animēm man ir DAUDZ citu interešu. Man Anime ir tikai laika sišanai un izklaidei.
ShinChan
QUOTE(ETM @ Mar 6 2006, 14:15)
nu labi, ne visaam interesee tas sviests, bet tad starp taam kam neinteresee veel jaatlasa taas kuraam interesee cik un ko tu vakar izdzeeri, kaadi tev panaakumi MMORPG un kaadas animes tev velkas un kaadas tu konkreetasjaa momentaas skaties... Spectre has a point, you know.
*

Tev un Spectrem piemīt slinka cilvēka uzskati. Jūs vēlaties nonākt pie visa gatava. Lielākā māksla ir nocopēt ziepeņu, popsas, pseidozīmolu un siev."prob".žurnāl. lasītāju un izlipināt no viņas saprātīgu būtni.
Līdzīgi būtu ja Anti ņemtu savā aprūpē kādu metroseksuāli un uztaisītu no viņa cilvēku.
*laba ideja realitātes šovam, skriešu patentēt ideju, lai kāds nenofenderē*
anti
ShinChan, tu man glaimo ;D
Tigra2
QUOTE(ShinChan @ Mar 6 2006, 16:37)
Lielākā māksla ir nocopēt ziepeņu, popsas, pseidozīmolu un siev."prob".žurnāl. lasītāju un izlipināt no viņas saprātīgu būtni.

Un vēl lelāka māksla ir nocopēt babņiku un pievest viņu pie kārtības(98% gadījumu neizdodas)
btw. kas vainas meteroseksuāļiem? Tas tak nav slikti, ja cilvēks par sevi rūpējas. (slikti ir tad, kad viņš sāk spert tavu šampūnu biggrin.gif )
Sigfa
no viena graavja otraa. Metroseksuaalis = narciss. Daudzaam meichaam peedeejaa laikaa nosliece uz puikaam kuri no sevis uztaisa meiteni. Aliek vien paskatiities kaada no muuzikas topikiem un tad skriet prom, lai siekalu pluudi tevi nenogalinaatu.

Un babnjiks nocope tevi, nevis tu vinju. Paskaidrojumus tas neprasa.
GM
vai driikst paintereseeties, kas tev nepatiik saliidzinoshi eerti lietojamaa par briivu enciklopeedijaa ar saliidzinoshi lielu apjomu?

Zinot to, ka vairumu infas spēj ierakstīt katrs sētas pseido-gudrelis, un zinot kādas muļķības tur daži mēdz rakstīt par tik škietami vienkāršām lietām, kā, piemēram, klasiskais roks (kur nu vēl filozofiju), uzskatu, ka ņemt tur rakstīto par pamatu savai pāriecībai par lietām a.k.a "bet wikpēdijā tā bij rakstīts!!!" ir tas pats, kas ticēt tam ko rāda, piemēram, Dāvidšovā. Esmu tomēr radis uzticēties resursiem, kurus pilnībā sastāda un kontrolē akadēmiķi. Un tas, ka tu domā savādāk, man absolūti neinteresē.
Yume
QUOTE(Sigfa @ Mar 6 2006, 17:13)
Metroseksuaalis = narciss.
*

un pa kuru laiku narcisisms palika par metroseksuālismu?
Sigfa, kur tu radi tādas ģeniālas domas? Tu radi man jaunas un nezināmas teorijas. Saki kādas sēnes tu ēd, kad tevrodās tādas domas?
Tigra2
vispār, ja man ļautu izvēlēties starp Meteroseksuāli un Bomzi, tad es ņemtu meteroseksuāli. Bet vidusceļš ir vislabākais, protams.

Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text.
varbūt vienkārši sigfa ir slinks nodzēries vecis, kas guļ uz dīvāna un urķē degunu un kuram slinkums piecelt savu pakaļu un aiziet nomazgāties, un, lai viņam būtu kautkāda cerība dabūt meiteni, viņš nopeļ visus sakoptos, smukos zēnus. (tas netiek domāts nopietni, sigfa neapvainojies, vienkārši tu tik negatīvi izsakies, ka tādas domas gribot negribot lien galvā)

Sigfa
piedod, nepreciizi izteicos. Narciss nav metroseksuaalis, bet metroseksuaalis ir narciss ar veel vairaakaam specifiskaam ieziimeem, kaa piemeeram, transvestiits. Vienkaarshi negribeejaas izveersties.

Tigra, man vienkaarshi ir izteikti noliedzosha attieksme pret pedinjiem un tamliidziigiem.
ReD_FoXy
QUOTE(Tigra2 @ Mar 6 2006, 22:31)
vispār, ja man ļautu izvēlēties starp Meteroseksuāli un Bomzi, tad es ņemtu meteroseksuāli. Bet vidusceļš ir vislabākais, protams.

Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text.
varbūt vienkārši sigfa ir slinks nodzēries vecis, kas guļ uz dīvāna un urķē degunu un kuram slinkums piecelt savu pakaļu un aiziet nomazgāties, un, lai viņam būtu kautkāda cerība dabūt meiteni, viņš nopeļ visus sakoptos, smukos zēnus. (tas netiek domāts nopietni, sigfa neapvainojies, vienkārši tu tik negatīvi izsakies, ka tādas domas gribot negribot lien galvā)

*

es vai no kreesla peec shitaa nokritu. Tigra tu man liec smieties vairaak nekaa jebkursh cits no otaku saimes.... laugh.gif
Bet vispaar jau meteroseksuaalji vienkaarshi paziist ziepes shampuunu un dezodorantu.

Bet ja taa nopietni meteroseksuaalji no parastiem puishiem un cuukjiem atshkjiraas no taa ka meedz lietot kosmeetiku piemeeram puuderi or something. Vismaz manupraat. Vinjiem piemiit iipashas speejas izcelt to ka vinji pirms tikai dazhaam minuuteem ir bijushi dushaa. Citiem tas nesanaak tik labi.
Sigfa
Tu tieshaam domaa, ka vinji ik peec divaam minuuteem iet dushaa? Tu tieshaam domaa ka vinjiem ir tik daudz laika? Esmu pamatoti paarliecinaats, ka vinji, taapat kaa jebkursh cits, biezhaak par reizeem 2 dienaa neiet mazgaaties. Tas man atgaadina viduslaikus. Smukaas daamas sapuceejushaas ierodas uz burzinju un visi shamaas baigi nu slavee, ka smarzho tik smuki, ka vareetu apeest, pat nenojauzdami, ka shii peedeejo reizi pirms nedeeljas bijusi pie strautinja paplunchaaties un savu smaardu nomaac ar uz uriina bazeetiem tolets' uudenjiem.
ReD_FoXy
QUOTE(Sigfa @ Mar 6 2006, 22:51)
Tu tieshaam domaa, ka vinji ik peec divaam minuuteem iet dushaa? Tu tieshaam domaa ka vinjiem ir tik daudz laika? Esmu pamatoti paarliecinaats, ka vinji, taapat kaa jebkursh cits, biezhaak par reizeem 2 dienaa neiet mazgaaties. Tas man atgaadina viduslaikus. Smukaas daamas sapuceejushaas ierodas uz burzinju un visi shamaas baigi nu slavee, ka smarzho tik smuki, ka vareetu apeest, pat nenojauzdami, ka shii peedeejo reizi pirms nedeeljas bijusi pie strautinja paplunchaaties un savu smaardu nomaac ar uz uriina bazeetiem tolets' uudenjiem.
*

Tu mani paarprati. Vinjiem vienk sanaak izcelt savu eem noberztiibu or something. Vienk izcelt to ka vinji ir uber spodri. Pasties tak bildees. Pats sapratiisi kaa es to domaaju.
GM
varbūt vienkārši sigfa ir slinks nodzēries vecis, kas guļ uz dīvāna un urķē degunu un kuram slinkums piecelt savu pakaļu un aiziet nomazgāties, un, lai viņam būtu kautkāda cerība dabūt meiteni, viņš nopeļ visus sakoptos, smukos zēnus.

Ja ar vārdu "sakopts" mūsdienās sāk uztvert japāņu pidrilas no pseido-roka blicēm, tad, šķiet, ir pienācis tas brīdis, kad normālam maskulīnā dzimuma pāsrtāvim atliek paņemt mantas un iet uz mežu dzīvot kopā ar mežacūkām. Ja tādi ir jaunie standarti, tad normālam vīrietim jāsāk padomāt iespēju nekad vairs nekopt sevi. Atpakaļ pie mērkaķiem, vīri!
Sigfa
QUOTE(GameMaster @ Mar 6 2006, 21:54)
varbūt vienkārši sigfa ir slinks nodzēries vecis, kas guļ uz dīvāna un urķē degunu un kuram slinkums piecelt savu pakaļu un aiziet nomazgāties, un, lai viņam būtu kautkāda cerība dabūt meiteni, viņš nopeļ visus sakoptos, smukos zēnus.

Ja ar vārdu "sakopts" mūsdienās sāk uztvert japāņu pidrilas no pseido-roka blicēm, tad, šķiet, ir pienācis tas brīdis, kad normālam maskulīnā dzimuma pāsrtāvim atliek paņemt mantas un iet uz mežu dzīvot kopā ar mežacūkām. Ja tādi ir jaunie standarti, tad normālam vīrietim jāsāk padomāt iespēju nekad vairs nekopt sevi. Atpakaļ pie mērkaķiem, vīri!
*

Eu, GM, saakam smeereet puudercukuru uz vaigiem? Es veel gribu patikt meiteneem. Un jaasmarzhojaas arii taa, ka pa metriem 30 jau juut. sak, pazinu peec krutaas pohodkas.
Taka
Sigfa un GM - lūdzu paziņojiet man savus pārvietošanās maršrutus - negribu nosmakt no odiera daudzuma, kurš normālu cilvēku 5m attālumā nobeidz.
Ir gadījies braukt vienā liftā ar tāāāāā sasmaržotām dāmītēm, ka vienīgā doma ir izturēt un neelpot smile.gif
ShinChan
Johaidī, būtu zinājis, ka metroseksuāļa pieminēšana aizies tādā astē, nemaz nebūtu rakstījis smile.gif
Atkal aiziet strīds par normālo un nenormālo, īsto vīrieti un neīsto. Šoreiz nevēlos pieslieties nevienai no nometnēm. Atvainojiet yaoi faņu majoritāte (līdz ar to automātiski metroseksuāļu pielūdzējas) vīrietis, kuru pamatā nodarbina tikai viņa izskats, citu cilvēku domas par viņu izskatu, nesamērīgi lielu naudas summu tērēšna savam izskatam, privātās dzīves pakārtošana savam izskatam, lai gan tehniski uzstāms par vīrieti, tomēr ši vārda vēsturiskajam raksturojumam īsti neatbilst. Narcise ir skaista puķe, taču tās mūžs ir īss. Izglītošanās nomūkā iesaku noskatīties un palasīt Amerikāņu psihopātu un Dienvidparka 7 sezonas 8 sēriju, būs ļoti pamācoši.
Tā pat būtu muļķigi apgalvot, ka diendienā aliņu pārsūcies, nosmēķējies pinkainis kas ziemu vai vasaru vazājas ietērpies ādas biksēs, kurās iestīvētās "mantas" ir tā izsutušas, ka bērnus visticamāk radīt nespēs, būtu tas vīrieša maskulīnās puses iemiesotājs. Es šos kadrus dažos rokfestivālos manījis, nožēlojams skats, nudien.
Church
QUOTE(GameMaster @ Mar 6 2006, 18:48)
...
Zinot to, ka vairumu infas spēj ierakstīt katrs sētas pseido-gudrelis, un zinot kādas muļķības tur daži mēdz rakstīt par tik škietami vienkāršām lietām, kā, piemēram, klasiskais roks (kur nu vēl filozofiju), uzskatu, ka ņemt tur rakstīto par pamatu savai pāriecībai par lietām a.k.a "bet wikpēdijā tā bij rakstīts!!!" ir tas pats, kas ticēt tam ko rāda, piemēram, Dāvidšovā. Esmu tomēr radis uzticēties resursiem, kurus pilnībā sastāda un kontrolē akadēmiķi. Un tas, ka tu domā savādāk, man absolūti neinteresē.
*

atljauj pieziimeet, ka wikipedias izmantoshanu attieciibaas kaa vieniigo autoritaati / guide to life piemineeji tu (esi meegjinaajis dazhus tekstus tur izmantot kaa augstaako-religjiozo patiesiibu / aplauzies / dalies ar citiem pieredzee? ;> ). nemaniiju citus to darot, iznjemot pieminam konkreeta sveshvaarda skaidrojumu no turienes. oponeeju pamataa liikam/personiigam uzbraukumam. ja jau threads i zem offtopic, kaapeec man uz fleimu neatbildeet ar fleimu? ;>
GM
QUOTE(Church @ Mar 6 2006, 21:22)
QUOTE(GameMaster @ Mar 6 2006, 18:48)
...
*

atljauj pieziimeet, ka wikipedias izmantoshanu attieciibaas kaa vieniigo autoritaati / guide to life piemineeji tu (esi meegjinaajis dazhus tekstus tur izmantot kaa augstaako-religjiozo patiesiibu / aplauzies / dalies ar citiem pieredzee? ;> ). nemaniiju citus to darot, iznjemot pieminam konkreeta sveshvaarda skaidrojumu no turienes. oponeeju pamataa liikam/personiigam uzbraukumam. ja jau threads i zem offtopic, kaapeec man uz fleimu neatbildeet ar fleimu? ;>
*

Atļauj piezīmēt, ka zaudēt naktsmieru dēļ šīs nelielā fleima nav vērts. Protams, ja vien neesmu aizvainojis tavu būtību līdz sirds dziļumiem, kā gadījumā esi laipni lūgts publiski izraudāties.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.