Help - Search - Members - Calendar
Full Version: attiecības,piekrišanas,vēlmes
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
bladez
QUOTE(Yume @ Mar 7 2006, 19:53)
visi būs laimīgi. Love and Peace.
*

wacko.gif Man gan šķiet ka kāds viens cilvēks ir aizvests līdz afēras stāvokoim, kad viņš kā vien māk, tā arī sevi aizstāv. Tas ir tikai apsveicami.
Runājot par normām. Jā, vēl vakar filma "Kuprainais Kalns", kurā sižets grozas par gejiem (cik es esmu dzirdējis (*eh, vajadzētu atradināties no iekavu lietošanas*)) vēl dabūja 4> oskarus. Bet nejau visiem homoseksuālisms ir pieņemams. Adzīšos, arī man tas liekas pretdabīgi un pretīgi. BET, sabiedrības nostāja ir 50:50. Pusei (neskaitot tos pašus minētos homosex.) tas liekas normāli, kamēr otra puse domā kā es.

Nezinīšiem es homoseksuāļus izmantoju tikai par piemēru, viņi nekam citam tāpat naw derīgi (jā es tā uzskatu un nē es tā neuzskatu (*cik dziļa doma*)).
Pakkun
QUOTE(GameMaster @ Mar 7 2006, 19:43)
nekad, es atkaartoju - NEKAD nebuus visi viirieshi raupji un kaa dazhh labs izteicaas - mezhavechi - kaa arii nebuus visi taadi.. gruuti atrast apziimeejumu, taapeec teikshu droshi - taadi kaa es (tie kas sheit pilnaa nopietniibaa iedomaajaas vaardu piu, vai kko liidziigu oficiaali ir aprobezhoti, neizprotoshi un neapdomaajami konservatiivi cilveeki)
Vienmeer buus domstarpiibas. pagaidaam redzu ka -par- ir siev. dzimuma paarstaaves, bet -pret- vechi. paskatoties profilos viss kljuust saprotamaaks. tie IR kompleksi, aizspriedumi, stereotipi un skaudiiba. Taadi kaa es (atkal ar sevi saliidzinu, ja atrodat apziimeejumu, SAKIET TUULIIT) labaak juutas meitenju viduu, jo lielaakaa dalja vechu vnk liekas zemaaki par pashu un ir kauns atrasties taadu sabiedriibaa dry.gif (es nevispaarinu)

Tu te puikiņ/meitiņ esi kaut ko biš sajaucis. Runa nav par to, vai visiem vīriešiem ir jābūt mačo večiem, vai arī jāatrod sevī maigo zēniņu, jākrāso nagi un jālasa Cosmopolitan. Runa ir par to, ka mūsdienās zūd robeža starp sievieti un vīrieti, pie tam tas notiek tik strauji, ka bail paliek iedomājoties par to, vai drīzumā nesāksim par normu uzskatīt ne tikai homseksualitāti, bet arī zoofīliju vai pedofīliju. Tas, ka tev patīk nēsāt krūšturi, jo tas arī varot būt vīrišķīgi, nenozīmē, ka tev te tagad tas jāsludina kā vispārpieņemtā, pareizā norma.
Iesaku tomēr palasīties vienu no manām iemīļotākajām grāmatām, proti, Breta Īstona Elisa "Amerikāņu psihs", kas lieliski atspoguļo metroseksualitātes virsotnes un to, cik sāpīgs galu galā ir kritiens. Tiesa tavā gadījumā šī te māžošanās drīzāk ir pubertātes vecuma process, kurš pāries, kolīdz nāksies iziet lielajā dzīvē un saprast, ka džekam ar lakotiem nadziņiem dzīve var iedot pa purnu. Burtiskā nozīmē.
*

nepaarprotiet! es neesmu par taadaam novirzeem kaadas piemineetas, bet jaa - kas kuram saap. un par dziivi un kaa taa var iedot pa purnu labaak man nestaasti. biggrin.gif
te tu vnk redzi melnbaltas lietas, jo redz - es kruushturi neneesaaju, ar novirzeem neesmu. gribeetu redzeet kaa tu saatanistam ar lakotiem nagiem kko taadu pateiksi, taa kaa tas nav raadiitaajs cilveeka raksturam (es tagad runaaju vispaariigi)
par tiem vechiem un sievieshu baru man aiz muguras - sorr, ja kaads paarpratis - atkaartoshu, es nevispaarinu! par kuudiishanu Yume tikai varu piekrist, labi, ka neesmu admins laugh.gif
bladez
Eh. Atlika tew ieminēties par Sātanistiem. Tikkokā pieļāvu varbūtību, ka yas viss taču ir tikai stils. Pakkun-san stils ir lakot nagus un.....nzn ko tu vēl tur dari. Mans stils ir ģērbties asins-sarkanā un melnā un visu dienu klausīties bezjēdzīgu metālu (yup, tāds es esmu, kautgan "ādenēs" jūs mani nekad neieraudzīsiet). Citiem stis ir valkāt lakatus un platas bikses. Citiem atkal nekādas stila izjūtas (biezas brillītes ar svītrainu svīteri un pielaizītiem matiņiem. Atvainojiet, bet tiešām neizprotu tos cilvēkus, kur par savu stilu NEMAZ nedomā).
Yume
QUOTE(Pakkun @ Mar 7 2006, 20:06)
par tiem vechiem un sievieshu baru man aiz muguras - sorr, ja kaads paarpratis - atkaartoshu, es nevispaarinu!  par kuudiishanu Yume tikai varu piekrist, labi, ka neesmu admins laugh.gif
*

ne, man šķiet es savu filosofijas dozu esmu izsmēlusi uz labu laiku. Kautgan... nāāā... rīt varēšu rakstīt filosofisko traktātu par mušmeres svārciņu ietekmi uz senās Ķīnas pirmsdaoisma filosofiju.

BTW, man tiko ienāca prātā doma, ka musm vajadzētu parunāt par šito lietu dzīvajā, ja jau tik smuki tās sarunas saliekās čupiņā. Galvenie aktīvisti taču visi ir Rīdzinieki, vai ne?

Un vel,kamēr pavisam neizbraucu auzās- nevajag neko vispārniāt, jau jūs tagad taisaties strīdēties par savam tiesībām. tas novedīs tikai pie kārtējām nesaprašanām. Vispārina situācijas, kurās visiem ir viens vai līdzīgs viedoklis., vārdu sakot, situācojas, kurās nevar rasties lieli pārpratumi nianšu saprašanā.
Yume
QUOTE(bladez @ Mar 7 2006, 20:13)
.. Citiem atkal nekādas stila izjūtas (biezas brillītes ar svītrainu svīteri un pielaizītiem matiņiem. Atvainojiet, bet tiešām neizprotu tos cilvēkus, kur par savu stilu NEMAZ nedomā).
*

atvainojos par dubult postu, šito pa velu ieraudzīju, bet noturēties nevarētu.
Tauta, šeit aprakstītais taču ir
Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text.
Ha-san's
.
*noveļās no krēsla, un vārtās pa grīdu. *
bladez
P.S. Ļoti atvainojos, ja kādu aizvainoju. Bet par šo varētu uztaisīt veselu topiku. Pats tāds biju, kad man bija kkādi 6 gadiņi, bet tādā vecumā tas ir piedodami.
jurc
QUOTE(bladez @ Mar 7 2006, 18:26)
Jā, varbūt man arī neīpaši patīk meteroseksuāļi, bet man ir VIENALGA. Ļauj citiem dzīvot un citi ļaus tev dzīvot.
*

Prātīgākie vārdi visā šajā topikā.
Atzīšos, kā jau vairumam cilvēku, nepatīk man ne geji ne meteroseksuāli. Bet tas man netraucē dzīvot. Man pietiek ar to, ka zinu, ka tādi pastāv un, ka mani tas nesaista. Tālāk mani galīgi nekrata - vai viņi krāso nagus, vai pavada visu dienu spoguļa priekšā apbrīnojot sevi, vai taisa gājienus pa ielu vai nez vēl ko. Ja pa tv rāda kādu raidījumu par šiem idivīdiem, neskatos, bet pārslēdzu nākamo kanālu. Nu ja ir tādi, lai ir, kas man. Dzīvojiet savu dzīvi, es dzīvošu savu dzīvi. Šie indivīdi atradīs savu sabiedrību ar ko tusēt, es atradīšu savu sabiedrību. Tas kas man nepatīk un neintresē, par to neinteresējos un ignorēju.
Pakkun
laugh.gif LUUK kas notiek, ja es iesaistos shaadaa pretruniigi striidiigaa diskusijaa.. taa strauji paplashinaas ar dedziigiem viedoklju paudeejiem biggrin.gif (veel gan esmu otaku jauninjais)
Atkal jaapiekriit Yume.. par kaadu saieshanu, tikai taadu nevardarbiigu laugh.gif un lai nerastos paarpratumi.. es esmu tas kas NEvispaarina, bet pieljauj iznjeemumus!
Yume
QUOTE(JurCHiX @ Mar 7 2006, 20:39)
QUOTE(bladez @ Mar 7 2006, 18:26)
Jā, varbūt man arī neīpaši patīk meteroseksuāļi, bet man ir VIENALGA. Ļauj citiem dzīvot un citi ļaus tev dzīvot.
*

Prātīgākie vārdi visā šajā topikā.
*

dry.gif kad es to pašu teicu, mani neviens nedzirdēja, bet ja kāds cits saka, tad uzreiz kompimentus novelta. Ta vienmēr.. diskriminācija..

bet, ja nopietni. Jurchik.. mīļais, ja tev ir vienalga, tad kluse lupatiņā. Nevis raksti veselu penteru par to, cik tev tas ir vienalga, uzsverot, ka tev ir vienalga uz topika saturu, nevis uz to ka tu uztver šos cilvēkus vienaldzīgi ( jo otrias variants atbilstu topika saturam, bet pirmais diemžēl -nē).

Šī vieta ir domāta diskusijām, neviens jau te nevienu neizvaino, tikai izsaka savu viedokli, dažbrīd to uzspiežot citiem. Bet karu par tiesībām neviens neuzsāk pēc šī topika izlasīšanas netaisās.

es esmu tas kas NEvispaarina, bet pieljauj iznjeemumus!

šaja gadījumā tu pielaidi stilistisku kļūdu teikumā. noliegums ir ielikts neiespējamā vietā, no izslēdz palīgteikuma jēgu.
Tas ir vajadzētu būt vai nu - es esmu tas, kas vispārina, bet pieļauj izņēmumus. ( būtu pareizi jēgas ziņā), vai arī - es neesmu tas kas vispārina, bet pieļauju izņēmumus. ( kas tā vai ta ir pretrunīgs)
jurc
QUOTE(Yume @ Mar 7 2006, 20:48)
Šī vieta ir domāta diskusijām, neviens jau te nevienu neizvaino, tikai izsaka savu viedokli, dažbrīd to uzspiežot citiem. Bet Karu neviens neuzsāk.
*

Un ko tad es darīju? Izteicu savu viedokli, tā šķiet. Vai varbūt man ir atņemta vārda brīvība?
lab, nekasamies =)
bladez
Ehh. Laba lieta jau diskutēt, un par to saiešanu. Nu tā........
Varētu jau saiet kopā, bet tikai lielākajā daļā klubu ieeja ir tikai no 18 vai no 16 (ehh. Vēl tikai 2 mēneši līdz īstajām izklaidēm).
Yume
QUOTE(JurCHiX @ Mar 7 2006, 20:55)
Un ko tad es darīju? Izteicu savu viedokli, tā šķiet. Vai varbūt man ir atņemta vārda brīvība?
lab, nekasamies =)
*

nu vot tā, es tā gribēju lai tu man muguru pakasi, a tu ta paņem un saki, nekasamies. dry.gif

Un par "saiešanu" ( man labāk patīk vārds "strelka" bet tas šajā gadījuma var tikt uztverts dardīgi) - nu var jau visi draudzīgi atnakt uz to pašu Jukatanu, un tad nolemt, kur doeties tālāk. ( vienmēr var aiziet paspēlēt biljardu ) biggrin.gif
bladez
Heh. Bilijardu nekad savā mūžā nēesmu spēlējis, bet gan biju domājis piedalīties Latvijas Novusa čempionātā. Tas tā, pašlaik tādā priecīgā prātā esmu (nē, es nēesmu piedzēries).

Un starp citu. Pārmaiņas pēc gribētu uzzināt cik kuram gadi??? Tā, tīri kolektīva interese. Man pašam ir 15 (gōdīgi).
Yume
pssst. Es te Jurchikam teicu ka viņš nepatemu runā. A tu gribi tagad par vecumu prasīt. Paskaties taču profilā, parasti cilvēki ir pieklāīgi un ieliek.
Plus, ir tipoks, kur var atrast infu par cilvēkiem, teiksim, tas kas saucās "anketa" Un par tikšanos vajag runāt pavisam citā sadaļā. ( Outdoor )

Tēl, runājot par tēmu - radās doma par to, vai metroseksualisms ir savas piederības modes elitei izpausme, vai tomēr tas ir sevis parādīšana, kāds tu jūties.
Fatktiski, ja īsāk, tad jautājums ir - dzīves stils vai dzīve?
bladez
Es domāju, ka tas ir kā kuram. Man tas ir tikai Dzīves stils, bet ir cilvēki kam tā ir dzīve. Bet šaubos vai šādu jautājumu var saīsināt šādi. Par piemēru var ņemt latvijas slaveno Peksi. Viņš kā pats teica (Dāvida šovā) viņa stils ir viņa dzīve. Bet paskatoties tuvāk, tā bija diezgan nožēlojama dzīve bez nākotnes. Man tas ir tikai dzīves stils. Man drēbes un frizūra nenosaka daudz manā dzīvē, tā ir tikai maza daļa manas dzīves un manis paša.

Neņemiet vērā manu iepriekšējo postu. Liekas ka biju galīgi aizdomājies, jo es cenšos reizē skatīties Elfen Lied un postot forumā. Cik stulbi biggrin.gif .
Yume
QUOTE(bladez @ Mar 7 2006, 21:50)
Es domāju, ka tas ir kā kuram. Man tas ir tikai Dzīves stils,
*

tu tagad sevi uzskati par metroseksuāli?
tas ir dīvaini, jo pēc iepriekšējiem postiem tava tendence uz šo novorzienu nebija redzama.
tas bija vispārejs jautājums, un manuprāt saīsinajums ir pietiekami korekti formulēts, tieši tādā forma mani tas arī interesē.
bladez
????? EIII. Tas bija aizkaroši. Tu mani tagad par frīku uzkati??? Es domāju ka tā ir viena liela PĀRPRAŠANA. Man nepatīk uz sevi skatīties spogulī, es nēesmu pat līdzīgs narcissam, nekrāsoju nagus.
Man šķiet es būšu pārpratis tavu jaut. un tu būsi pārpratusi manu atbildi. Es sapratu tavu jautājumu, vai stils ir tev tikai stils, vai arī stils ir dzīve. Nu, piem. daudziem (par piem. pankus ņemsim šoreiz) dzīve ir stils tādā nozīmē, ka tas viņiem nozīmē visu. Ka stils ir viņu uzvedība, domāšana u.t.t.

Tikai lūdzu nepārproti mani. NĒESMU ES METROSEXUĀLIS un NAW man noslieču.
Yume
nenervozē mīļum, viss kārtībā, es vienkārši tevi palaboju.
Mans jautajums bija konkretizēst, vienkārši tu to nepamanīji, un viss. Nekas traks nav noticis. Un viedoklis par cilvēku manuprāt spriežot pēc viņa postiem neformulējās.

Jautajums tika uzdots tādēļ ka es gluži nevaru saprast, vai viņi jūtās kā metroseksuāļi, vai domā kā tādi. Keroketi izsekoties - nevaru īsti saprast cēloni.
bladez
Hehe. Domā smieklīgi šitā pajokot?

Bet tas manā izpratnē ir pajocīgs jautājums. Tas ir tāpat, kā jautāt, kāpēc tu klausies tādu un tādu mūziku. Kāpēc tew patīk tas un šitais.
Spectre
Paldies ... paldies ka shitas ir offtops un te var liet ko grib XDDD ja nebuutu juus man nebuutu veselu 15 minuushu garas reekshanas, jo kopsh es igaju pa darba durviim araa juus ciitiigi drukaajaat .... kad es paamaniju leja dalasot 9 lpp. ka veel ir3 es gandiiz no gultas izveelos (no smiekliem)

Kurinashu sarunu talak savadak riit no riita man nebuus ko lasiit XDD

Emmmmm aaaa metro (kura Riigaa mums nav kaa nospriedam ar Taka shodien nejaushi satiekoties) tatad Sexuaali XDDD man ir mega macho jautajums vini/juus kachajaties ? ne es nerunaju par steroiidu riishanu un svaru zaalee ar 5kg hanteleem bicepsu audzeeshanu, bet reaalu speku - tipa noskriet 15km, nopeldeet tur nu ok 1km, pievilkties paris reizes jau buus gana XDD or ir draudzenes kas pasargaa nabagus tipa lara krofta XDDDDDDDDDDDDDD
Pakkun
QUOTE(Spectre @ Mar 7 2006, 22:51)
Paldies ... paldies ka shitas ir offtops un te var liet ko grib XDDD ja nebuutu juus man nebuutu veselu 15 minuushu garas reekshanas, jo kopsh es igaju pa darba durviim araa juus ciitiigi drukaajaat .... kad es paamaniju leja dalasot 9 lpp. ka veel ir3 es gandiiz no gultas izveelos (no smiekliem)

Kurinashu sarunu talak savadak riit no riita man nebuus ko lasiit XDD

Emmmmm aaaa metro (kura Riigaa mums nav kaa nospriedam ar Taka shodien nejaushi satiekoties) tatad Sexuaali XDDD man ir mega macho jautajums vini/juus kachajaties ? ne es nerunaju par steroiidu riishanu un svaru zaalee ar 5kg hanteleem bicepsu audzeeshanu, bet reaalu speku - tipa noskriet 15km, nopeldeet tur nu ok 1km, pievilkties paris reizes jau buus gana XDD or ir draudzenes kas pasargaa nabagus tipa lara krofta XDDDDDDDDDDDDDD
*

ir taada lieta kaa fiziskaa darba dariitaaji un gariigaa, es nesaku ka visi kas speeciigi miesaas ir vaaji garaa. .. aa.. un ir arii taada lieta kaa ciinjas maakslas (bruce lee vispaar arii bija taads.. khemm, pavaajsh). Bet kaa jau teicu - ir arii taadi, kas 1. vietaa liek domas un juutas un tikai tad seko fiziskaas aktivitaates. Visi mees esam dzimushi sportisti, tikai kaads katrs izaug...
xikes
Njaa.. no riita skatiijos bij veel tikai 7 lapas.. tagad jau 12.. blink.gif
Lai gan peedeejaas lapaas, shkiet, tiek groziits viens un tas pats. Anyway, uz beigaam pat palika neinteresanti lasiit, taapeec atlaushos paturpinaat nedaudz senaaku teemu..
edg kaut kur piemineeja par viirieshu teela pasliktinaashanos..(sakaraa ar visaadu metero- un sazin-veel-kaadu versiju rashanos.. Man tikai shii fraaze nedaudz jociigi likaas.. Ja reiz teels var pasliktinaaties vai uzlaboties, uz to raugoties no kaada cita skatu punkta, tad kaa aciis tad shis viirieshu teels vareetu pasliktinaaites?
Viirieshu teelam vajadzeetu tad pasliktinaaties citu viirieshu aciis? Tak vini (mees) pashi zin kaadi vini ir.. shaubos vai paaraak satrauksies. Sievieshu aciis? Uz vienas planeetas tachu jau kuros gadu tuukstoshus dziivojam.. Ko tur vairs daudz mainiit teela zinaa? Ja nu vien tas bij domaats tanii visjautraakaa gadiijumaa, kad pie mums atlidos citplaneetieshi un paskatiisies uz vienu meteroseksuaali, un padomaas: `Uh, kaadi diivaini pretiigi tie zemes teevini, bet maatiteem gan nav ne vainas.. mosh dereetu nolaupiit` .. Izklausaas peec debila sci-fi filams saakuma.
Un par ko tauta satraucas? huh..
Es nenoliedzu sabiedriibu pie kuras juutos piederiigs, bet tamdeel arii necenshos kaut kaa paaraak uzlabot shiis sabiedriibas teelu paareejaas pasaules aciis.. Esam taadi, kaadi esam (saveejie sapratiis, bet paareejie lai aizrijas). No teeloshanas un izlikshanaas tik liekas probleemas rodas. Nav iepeejams pasauli padariit ideaalu, kameer tajaa dziivo cilveeki. Ideela kaartiiba var buut tikai pasaulee, kuraa valda tukshums.
Vajag tik uz visu pasauli no malas paskatiities (taa, it kaa tajaa nemaz nedziivotu) un viss liksies tik bezjeedziigs.. un tad nevarees vairs iisti saprast, par ko cilveeki te diskutee.. it kaa nebuutu vienalga..
Shinii pasaulee nav labaa un launaa, nav balta un melna.. (bet ai, kaa gribeetos gan..) viss ir sasodiiti, peleeciigi relatiivs.
edg
QUOTE(Yume @ Mar 7 2006, 18:39)
to nekur nevajag teikt, tā ka rakstīta teikstā nevar saprast intonāciju, tad bieži vien cilvēki pārprot uzrakstīto. Tapēc rakstīt vajag uzmanīgi. Ir daudz vārdi ko tu ikdienas sarunvaloda tu lietojot nemaz neaizdomajies, ka viņie ir "stiprie" un piesaista uzmanību vairak, nekā kādi to sinonīmi, ko tu varetu izmantot. 
Līdz ar to, uzrakstot tekstu tu viņu saprotu vienā veidā, bet bieži vien liela daļa lasītāju savādāk.
*

Es jau censhos... Pati redzi, ka nav viegli uzrakstiit taa, lai netiktu paarprasts teiktais.

QUOTE(Yume @ Mar 7 2006, 20:19)
BTW, man tiko ienāca prātā doma, ka musm vajadzētu parunāt par šito lietu dzīvajā, ja jau tik smuki tās sarunas saliekās čupiņā. Galvenie aktīvisti taču visi ir Rīdzinieki, vai ne?
*

Man ir paaraak leena domaashana, lai dziivajaa sanaaktu laba diskusija. Tur buutu milzu vaariishanaas, kuras laikaa edg meegjinaatu uztvert, ko iisti kursh meegjina pateikt.

QUOTE(JurCHiX @ Mar 7 2006, 20:39)
Šie indivīdi atradīs savu sabiedrību ar ko tusēt, es atradīšu savu sabiedrību.
*

Un ko tu dariisi, ja vinji atradiis savu sabiedriibu taadu pashu, kaadu tu? Aiziesi no sabiedriibas tikai vinju deelj? Paarstaasi buut otaku.lv biedrs taapeec, ka te savairosies metroseksuaalji? Vai arii paliksi. Bet tad reekjinies ar visu, ko es jau teicu - vinji veidos dalju visas grupas teelu. Varbuut tas ir tas, kur es pashos pamatos kljuudos, Yume man taa arii neizskaidroja.
P.S. Tie ir tikai jautaajumi, ne meegjinaajums uzspiest viedokli, uzbraukt vai tamliidziigi... bah, man mosh signature jaaieliek disclaimer.

šaja gadījumā tu pielaidi stilistisku kļūdu teikumā. noliegums ir ielikts neiespējamā vietā, no izslēdz palīgteikuma jēgu.
Tas ir vajadzētu būt vai nu - es esmu tas, kas vispārina, bet pieļauj izņēmumus. ( būtu pareizi jēgas ziņā), vai arī - es neesmu tas kas vispārina, bet pieļauju izņēmumus. ( kas tā vai ta ir pretrunīgs)
*

Manupraat: "Es esmu tas, kas neizdara vispaarisnaajumus. Es pieljauju iznjeemumus". Spriedums izriet no domas, ka vaards "bet" patiesiibaa ir "un" vietaa, bet lietots taadeelj, ka vaards "NEvispaarina" rada negativitaates (kas prasaas ar noliegumu "bet") teelu taadeelj, ka tas negrib lasiities kaa paredzeets, bet vairaak izskataas peec "vispaarina".

QUOTE(Pakkun @ Mar 7 2006, 23:04)
ir taada lieta kaa fiziskaa darba dariitaaji un gariigaa, es nesaku ka visi kas speeciigi miesaas ir vaaji garaa. .. aa.. un ir arii taada lieta kaa ciinjas maakslas (bruce lee vispaar arii bija taads.. khemm, pavaajsh).
*

Bruce lee - vaajsh? Mucaa dziivo?
edg
QUOTE(xikes @ Mar 7 2006, 23:24)
kaa aciis tad shis viirieshu teels vareetu pasliktinaaites?
*

Nekaa aciis, tu pareizi spried. Tomeer cilveeks nejuut ar apzinju, bet zemapzinjaa. Lai arii apzinaati zinu, ka viirieshu teels diez ko daudzu aciis netiek bojaats, zemapzinjaa taa tomeer ir sabiedriiba, kuras dalja esmu, taapeec ir veelme, lai shii sabiedriiba buutu peec iespeejas vislabaakaa. Vari prasiit veelreiz - labaakaa kam? Man. Egoisms? Jaa. Es veelos, lai sabiedriiba, kuraa es atrodos buutu taada, kaadu ES to veelos. Biezhi tas nav iespeejams, un tad viss, kas paliek ir shii nelaagaa sajuuta. Labu sabiedriibu, kura ietiplst pareizajos raamjos, var piemekleet, kad taa ir maza, bet ar lielaam ir probleema.
jurc
QUOTE(edg @ Mar 7 2006, 23:33)

Un ko tu dariisi, ja vinji atradiis savu sabiedriibu taadu pashu, kaadu tu? Aiziesi no sabiedriibas tikai vinju deelj? Paarstaasi buut otaku.lv biedrs taapeec, ka te savairosies metroseksuaalji? Vai arii paliksi. Bet tad reekjinies ar visu, ko es jau teicu - vinji veidos dalju visas grupas teelu. Varbuut tas ir tas, kur es pashos pamatos kljuudos, Yume man taa arii neizskaidroja.
P.S. Tie ir tikai jautaajumi, ne meegjinaajums uzspiest viedokli, uzbraukt vai tamliidziigi... bah, man mosh signature jaaieliek disclaimer.
*

Ja arī šie cilvēki izvēlētos manu sabiedrību, tad pirmkārt, censtos ar viņiem nekontaktēties un nepievērst uzmanību. Bet katrā ziņā tad pieņemtu viņu tādu, kāds viņš ir, bet liktu nojaust ka man nepatīk tādi. Vai arī varbūt censtos saprast viņu...
Un edg, par to tavu piemēru ar golfa klubu. Ja arī visi tie cilvēki ir no kriminālajām aprindām, vai tas labais cilvēks izvēlēsies tādu klubu? Viņš sameklēs kādu citu, kur cilvēki ir līdzīgi viņam un sabiedrībai arī veidosies cits uzskats par viņu. Ja arī otaku.lv pārvērtīsies par metroseksuāļu perēkli, tad es visticamāk aiziešu prom uz citu forumu. Ja tāda nebūs, gan tiks izveidots.
- Tu arī skaties to animi un esi tajā forumā?
- Jā
- Da tie tak kautkādi metroseksuāļi vien ir
- Nē, nē, es esmu no tā otra foruma
- Āaa.. jā, tur sēž normāla un zinoša tauta.
Tad arī attiecīgi sabiedrībai būs cits uzskats.
Bet piekrītu edg teiktajam - sabiedrība kurā tu uzturies, veido tavu tēlu citu cilvēku acīs.
ShinChan
Dieviņ tētīt, nupat sajutos kā tālajā 2004. gadā. Vilciens diemžēl ir aizgājis un kaut ko citēt tagad būtu bezjēdzīgi, tāpēc varu vien kārtējo rezi diskusijas vidū iespraust savu redzējumu par lietām.
Atzīšos, ka visvairāk man simpatizē xikes teksti, diezgn lielā mērā sakrīt ar paša domām.

Yume — manuprāt tu gluži vienkārši apkaro viedokļus, vienlaikus nedodot pietiekami spēcīgus pretargumentus. Kategorisms ko tu tik sparīgi pārmet edg ir arī tavos postos. Tā, ka, "sapnīt", mazliet paškritikas un viss būs ok.

Edg — tavā gadījumā paša proponētais tradicionālisms un konservatīvisms man vairāk izskatās pēc mākslīgu (apšaubāmu) robežu nospraušanas ārpus kurām tu pats baidies iziet. Atgādināšu, ka nav tāda vienota globāla vīrieša vai otaku tēla. Virkne no senatnes kareivīgajām tautām gan lika meikapu, gan krāsoja nagus un caurdūra sev visas iespējamās vietas. Tā pat palūkojies kādi izskatījās vīrieši renesanses laikā parūkas da pūderi un krāsotas lūpas. Norma.

sigfa un game master — ja vēlaties parādīt vai pierādīt savu vīrišķo pārākumu pār Pakkun un viņam līdzīgiem, sāciet ar to, ka nelietojiet urlu cienīgus apvainojumus. Antipātijas pret kādu cilvēku ir saprotama lieta, taču nolaisties līdz diezgan prastiem personiskiem uzbraucieniem nav tā lieta, kas ceļ jūsu pašu un mazina aizskartā cilvēka vērtību.

Pakkun — cik noprotu tev šādas diskusijas nav nekas jauns un iespējams, ka tu par tām pat tīksminies. Taču mēģini arī tu saprast, ka ir cilvēki, kam tava uzvedība liekas maigi sakot dīvaina. Lai gan aztīstu, ka nav īsti korekti tev pārmest vīrieša un otaku tēla graušanu pēc tam, kad n-tos otaku tusus ir apmeklējuši tādi paši vai vēl kliedzošāki eksemplāri. Atradām grēkāzi.

Yume

*

Manupraat: "Es esmu tas, kas neizdara vispaarisnaajumus. Es pieljauju iznjeemumus". Spriedums izriet no domas, ka vaards "bet" patiesiibaa ir "un" vietaa, bet lietots taadeelj, ka vaards "NEvispaarina" rada negativitaates (kas prasaas ar noliegumu "bet") teelu taadeelj, ka tas negrib lasiities kaa paredzeets, bet vairaak izskataas peec "vispaarina".
*

rekā ar filologu parunāsi un pats sāksi teksta analīzi taisīt. biggrin.gif skaties uzmanīgi, drīz vēl sāksi arī sintektisko analīzi taisīt.. un tad tavai dzīvei būs vāks.. biggrin.gif

Bruce lee - vaajsh? Mucaa dziivo?
*

mucā pat gurķi neaug, mucā tikai sālās.
Es domāju šis piemēr tika dots, kā... emm... krievu valodā tas vārds ir "хилый"? , pēc principa - viņš nerada stipra cilvēka iespaidu.
Yume
QUOTE(ShinChan @ Mar 8 2006, 00:06)
Yume — manuprāt tu gluži vienkārši apkaro viedokļus, vienlaikus nedodot pietiekami spēcīgus pretargumentus. Kategorisms ko tu tik sparīgi pārmet edg ir arī tavos postos. Tā, ka, "sapnīt", mazliet paškritikas un viss būs ok.
*

same here, nāk prātā senie laiki kad offtopic's sastāvēja lielākoties no šādām diskusijām. Un sparatu vienu- es aizmirsu kā izteikt savas domas rakstītā veidā, neizlaižot faktus un nelēkājot no vienas domas pie citas, bez savienojumiem.

plus ShinChan... *applausi* tu esi primais, kas ievēroja to- es tiktiešām neizsaku savu viedokli, bet tikai kritizēju citus. Tas tiek darīts tīšuprāt. Man bija interesanti, cik ilgi man dos to darīt.
xikes
Un vispaar.. kas tas par stulbumu spriest par kopumu, par uzskataamo liidzekli nemot kaadu peec random metodes izveeleetu shii kopuma dalu?
Es nevaru iedomaaties sevi taa par kaut ko spriezham.. Tas tachu ir pilniigi un galiigi neobjektiivi. Vai tieshaam muusdienu sabiedriiba ir tik stulba?! blink.gif
Nez.. ja es redzeetu kaa aborigens diiraa trusiitim aadu, man, tanii momenta nerastos iespaids, ka aborigeeni ir kaut kaadi tursiishu diiraataaji. Huh.. vienmeer saglabaaju rezervi, ka noteikti jaabuut veel citaam kaada konkreetaa kompuma ieziimeem, kas raxturo sho sabiedriibu. (aborigeeniem taatad noteikti jaabuut savai kultuurai, kura ir balstiita uz vinu likumiem, dieviem.. utt.. nevis uz trusiishu slakteeshanu).
Lai arii cik ilgi domaatu, nevaru iedomaaties kaadu sabiedriibu, par kuru es buutu gatavs spriest, noveerojot tikai kaada viena indiviida konkreetu darbiibu, iipashiibu, izskata ieziimi. Vienmeer jaaatstaaj rezerve.. Nekas nav taa kaa saakumaa izskataas.
Ja cilveeks var uzskatiit, ka vinsh speej sniegt pilniigu kaada kopuma veerteejumu, tikai noveerojot nieciigu dalinu no shii kopuma komponenteem, tad imo, shii cilveeka iq ir paaraak zems, lai vina viedokli buutu veerts uzklausiit.
Bet kas zin.. cilveeki ir dazhaadi.. mosh es kaut ko kaut kur buushu palaidis garaam..
Hikaru
QUOTE(xikes @ Mar 8 2006, 01:11)
Vai tieshaam muusdienu sabiedriiba ir tik stulba?! blink.gif
*

Jā. biggrin.gif
Lija
QUOTE(xikes @ Mar 8 2006, 01:11)
Vai tieshaam muusdienu sabiedriiba ir tik stulba?! blink.gif
Nez.. ja es redzeetu kaa aborigens diiraa trusiitim aadu, man, tanii momenta nerastos iespaids, ka aborigeeni ir kaut kaadi tursiishu diiraataaji. Huh.. vienmeer saglabaaju rezervi, ka noteikti jaabuut veel citaam kaada konkreetaa kompuma ieziimeem, kas raxturo sho sabiedriibu. (aborigeeniem taatad noteikti jaabuut savai kultuurai, kura ir balstiita uz vinu likumiem, dieviem.. utt.. nevis uz trusiishu slakteeshanu).

Nekas nav taa kaa saakumaa izskataas.

*

ja godiigi tad muusdienu sabiedriiba nav tik stulba... vinja ir veel stulbaaka... pirms es nesaaku straadat ar cilveekiem, nemaz nezinaaju, ka lielaakais cilveeku daudzums ir PATIESHAAM stulbi.. lai neteiktu vairaak ka vinjiem truukst pat standarta logikas apriikojuma...

par tiem trusiishiem - es gan domaatu ka aborigeeni ir kaut kaadi trusiishu diirataaji - ja es redzetu ka kaads no vinjiem diiraa trusiiti!! un tajaa momentaa man nemaz negribeetos domat par vinju kultuuru un likumiem...

"Nekas nav taa kaa saakumaa izskataas." - ir veel sliktaak...

Pakkun
Jaa! man shii diskusija liekas diezgan uzjautrinosha. laugh.gif Censhos spriest objektiivi, bet shaa vai taa sanaak kko nonicinaat un tas ir neizbeegami. Biagi smiekliiga bija mana teikuma par NEvispaarinaashanu analiize. godiigi sakot biju visai paarsteigts par savu DRAUSMIIGO kljuudu.. jaa taa ir, ja iekarsis un dedziigs steidzies kko uzdrukaat.
Par Bruce Lee - es biju domaajis tiiri vizuaali vaajsh, bet kas par ieksheejo speeku! Taa teikt - neskati viiru no cepures... NESKATI VIIRU NO CEPURES - tas vareetu buut mans arguments. Protams mulkjiigi buutu teikt, ka cilveeks jaaiepaziist, jo tas nav shiniis apstaakljos gluzhi iespeejams. Gribaas piemineet visus tos kas nosmej gotus vai emo vai aziaatus, balstoties uz absoluuti nepilniigiem informaacijas avotiem. Pilniibaa pieljauju, ka var buut normali, atkal jaasaka, vechi, vnk neesmu daudz taadu sastapis.
Baigi jaapiekriit ShinChan:::: sigfa un game master — ja vēlaties parādīt vai pierādīt savu vīrišķo pārākumu pār Pakkun un viņam līdzīgiem, sāciet ar to, ka nelietojiet urlu cienīgus apvainojumus. Antipātijas pret kādu cilvēku ir saprotama lieta, taču nolaisties līdz diezgan prastiem personiskiem uzbraucieniem nav tā lieta, kas ceļ jūsu pašu un mazina aizskartā cilvēka vērtību.::::: sheit es ljoti gribu citeet grupas- Grupa dziesmas par urlaam tekstu - "meklee kuram dot pa seju, meklee kuru saukt par geju." klau, vai tad tieshaam mums ir jaanolaizhas liidz taadam liimenim? Es tiiri taa smalkjuutiibas peec nevienam personiigi nebraucu virsuu... , tikai izsaku savu viedokli, kaa jau forumos pienjemts.

GM
Tā vietā, lai bezjēdzīgi runātu par to kā dažs labs te degradē vīrišķo dzimumu, man pietiek iepostēt vien šo te 18-19'it gadīgā "vīrieša" bildi:
image

I think no comments are necessary.

Un liels paldies ShinChan'am par ieteikumiem korekti postošanai šajā forumā, bet paturu tiesības tos nelikt lietā.
Pakkun
laugh.gif ... pag .. laugh.gif laugh.gif laugh.gif atradies viirietis.. tev kkaadi argumenti ir vispaar kkam??? tu kko pamatotu pasaki, maaster flomaaster? man taadi chaliishi kaa tu tikai smieklus uzdzen. Nesaakshu klastiit savus viedokljus attieciibaa uz tavu shkjiru, jo uzskatu, ka suudu labaak neaiztikt...jo vairaak aiztiksi, jo vairaak smirdees! tongue.gif
sipps
QUOTE(Pakkun @ Mar 8 2006, 17:50)
laugh.gif ... pag ..  laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif  atradies viirietis.. tev kkaadi argumenti ir vispaar kkam??? tu kko pamatotu pasaki, maaster flomaaster?  man taadi chaliishi kaa tu tikai smieklus uzdzen. Nesaakshu klastiit savus viedokljus attieciibaa uz tavu shkjiru, jo uzskatu, ka suudu labaak neaiztikt...jo vairaak aiztiksi, jo vairaak smirdees! tongue.gif
*

prieks kur tu rodies ne tikai tavs vizuālais izskats bet arī prata spējas kaut kāda veida izskatās ir tikušas pakļautas kādai mehāniskai iedarbībai ( iespējams sitot pa galvu ar trulu priekšmetu bet tas nu tā ) un protams to visu var norakstīt uz pubertāti kas tava gadījumā būs nedaudz ieilgusi.

bet varbūt kāda bērnības trauma? vai varbūt iedzimtība?
CirvjaKaac
Man izskatās pēc nopietna smadzeņu trūkuma organismā, transseksuālisma vai pederastības pārākās pakāpes. No bildes vien nevar izspriest.. Bet esmu pārliecināts, ka savos minējumos esmu tuvu patiesībai.
Pakkun Tu tāds arī no mājas bez ķiveres un aizsargietērpa izej? blink.gif
Tigra2
;( Vienkārši jāraud, Es nekad neesmu bijusi tik populāra, Pakkun šeit iestājās tikai 20 februārī un jau tagad visiem ir viņa foto un visi par viņu vien runā, vai man tiešām ir jākļūst par kautkādu lezbi, lai man arī pievērstu uzmanību?(tas nav nopietni, bet tikuntā dry.gif )
Šī ilgā diskusija par un ap Pakkun parāda, kāpēc populāri ir daudzi j-pop sakrāsotie tipiņi. biggrin.gif
ETM
Angliski ir divi vaardi, kas buutiibaa apziimee popularitaati: famous un infamous

padomaa labi kursh ir attiecinaams konkreetajaa gadiijumaa un vai tas ir tas uz ko tiekties.
Ghoul
QUOTE(Tigra2 @ Mar 8 2006, 20:24)
;( Vienkārši jāraud, Es nekad neesmu bijusi tik populāra, Pakkun šeit iestājās tikai 20 februārī un jau tagad visiem ir viņa foto un visi par viņu vien runā, vai man tiešām ir jākļūst par kautkādu lezbi, lai man arī pievērstu uzmanību?(tas nav nopietni, bet tikuntā dry.gif )
Šī ilgā diskusija par un ap Pakkun parāda, kāpēc populāri ir daudzi j-pop sakrāsotie tipiņi. biggrin.gif
*

vinsjh nav jrock, bet gan emo tongue.gif un es briinos, ka pakkun tika taa nolamaats, neveelos kaadu apvainot, bet vinsjh nav smagaakais gadiijums tongue.gif. lol ko nelienat jrok topikos un neaprunaajat kaarteejo japaanju gailju, krosdreseru grupu? un pakkunu neesat ne satikushi, neko citu un jau spriezat par vinja praata speejaam un gariigo staavokli. Cmon, manupraat izskataas ok, man protams neinteresee shada veida gjeerbshanaas utt. Bet ko trauceet cilveekam izskatiities kaa vinsjh veelas?
Tigra2
QUOTE(ETM @ Mar 8 2006, 20:30)
Angliski ir divi vaardi, kas buutiibaa apziimee popularitaati: famous un infamous

padomaa labi kursh ir attiecinaams konkreetajaa gadiijumaa un vai tas ir tas uz ko tiekties.
*

Ja teišām neapķeries, tad varu paskaidrot, kāpēc attiecinu uz šo situāciju vārdu populārs.
1. Sabiedrība ir stulba(kā jau daudzi saka)
2. Ja kāds kādu nopels vienmēr atradīsies kāds, kas aizstāvēs(kaut vai prikola pēc)
3. atliek tikai sabiedrībā kādu nopelt un uzreiz saņemsi pretsitienu, cilvēkam aizstāvēt cilvēku ir asinīs(kas ir cilvēks cilvēkam? - Biedrs, draugs un brālis(māsa))

Tāpēc ar savu publisko Pakkun nopelšanu, cilvēki izdara totālu stulbību.
Popularizē Pakkun, kā cīnītāju par savām tiesībām un popularizē sevi, kā apdirsēju.
Nav nekādas garantijas, ka pakkun ir savu tiesību cīnītājs, bet ar to, ka viņš nelamājas pretim vien, parādās viņa rakstura plusi.

Tāpēc saku vēlreiz - Cilvēki ir stulbi!!!!!!!!!!!!!
GM

Un jāteic, ka pēc dažu indivīdu (pārmaiņas pēc nesauksim tos nikos) bilžu aplūkošanas, jāsecina viens - Daži cilvēki ir stulbāki par citiem.
Tigra2
QUOTE(GameMaster @ Mar 8 2006, 20:46)

Un jāteic, ka pēc dažu indivīdu (pārmaiņas pēc nesauksim tos nikos) bilžu aplūkošanas, jāsecina viens - Daži cilvēki ir stulbāki par citiem.
*

kopš kura laika intelektu aprēķina pēc apģērba stila, frizūras vai izskata ?
GM
QUOTE(Tigra2 @ Mar 8 2006, 19:48)

*

*

Kopš kura laika intelekts neatspoguļojas caur darbiem un ārišķīgām izpausmēm?
Tigra2
QUOTE(GameMaster @ Mar 8 2006, 20:50)

*

*

*

Kāpēc tu tik izmisīgi centies kādu nopelt? Vai tiešām kompleksu(update: tautas valodā tas nozīmē problēmas ar pašnovērtējumu) ir tik daudz, ka centies citus nolīdzināt līdz ar zemi?
Ghoul
QUOTE(GameMaster @ Mar 8 2006, 20:50)

*

*

*

ko tu zini par vinja darbiem?
Pakkun
paldies ghoul. Njaa.. jaaatziist ka sapraatiigu cilveeku pasaulee ir maz, sasodiiti maz. Buutiibaa pievienojos otaku, taapeec, ka dazhus taadus sheit zinaaju... peec kaada laika juutu no citiem taadu pashu attieksmi kaa no skolas hiphop urlaam, vai nav smiekliigi? laugh.gif un shitaadi veel skataas animes....

p.s. es pats taa iisti nevaru nodefineet savu stilu, kur nu veel juus.. tongue.gif un ATKAL man jaatkaarto vecais labais teiciens - neskati viiru no cepures!
p.p.s. negribot, NEGRIBOT esmu nonaacis taadaa savdabiigaa uzmaniibas centraa. Man ta interesanti, bet shkjiet ka topiks jau ir taads iistais offtopiks palicis... vajadziiga KONTROLE! mad.gif , jo kameer par mani kko, nelabu teiks, man vienmeer buus ar ko to atspeekot...
Sigfa
Tigra, izgliito sevi un uzzini kas ir komplekss, pirms lieto sho vaardu. Savaadaak lasi lasi, un cho ta neiet kopaa.

UPDT: Ghoul, vinja darbi ir aciim redzami. Paskatoties vinja bildee man ir skaidrs, kam vinjsh velta laiku ._O Rakstiit ar flomaasteru uz veedera ka esi mauka? neshtimmt. kraasot nagus melnus? neshtimmt.
Ghoul
mjaa, tigra diez vai kompleksi tongue.gif driizaak skaudiiba biggrin.gif

Wah! taatad. par whore, man liekas, tu nezini kaa da sakaraa tas ir bijis rakstiits lol manuprat vnk tuseejot ar chomiem prikola peec uzrakstiits. Tik nesaki, ka tev tuseejot ar darugiem nav bijushi kkaadi shada veida joki tongue.gif Kraasoti nagi, nu nekas iipash, piestaav stilam. Paziistu kaudzi dzeku kuri lako nagus tongue.gif Shkjit, ka nav geji tongue.gif mnupraat vnk patiik un viss, taa pat, kaa tev patiik gjeerbties kaa tu gjeerbies, vinajm patiik gjeerbties kaa vinsjh gjeerbjas un viss.

LOL briinos, ka nesakat, ka tie kuriem ir gari mati ir geji tongue.gif
Tigra2
QUOTE(Sigfa @ Mar 8 2006, 20:55)
Tigra, izgliito sevi un uzzini kas ir komplekss, pirms lieto sho vaardu. Savaadaak lasi lasi, un cho ta neiet kopaa.

UPDT: Ghoul, vinja darbi ir aciim redzami. Paskatoties vinja bildee man ir skaidrs, kam vinjsh velta laiku ._O Rakstiit ar flomaasteru uz veedera ka esi mauka? neshtimmt. kraasot nagus melnus? neshtimmt.
*

Nu un, ka cilvēks tā dara? Cilvēki dara daudzas lietas, kas nebūtu jādara, piemēram, dzer alkoholu.vienreiz es uzzīmēju sev ūsiņas, iztaisījos par pirātu un sēdēju pie spoguļa un domāju: ''Žēl, ka neesmu vīrietis...'' - Bet vai tas liecina kautko par manām prāta spējām?(labi, neveiksmīgs piemērs, bet to varētu definēt tā - ''kļūdīties ir cilvēcīgi'' vai arī ''neviens nav perfekts'')

P.S. Es domāju, ka vārds kompleksi atbilst, jo tie, kas jūtas nelaimīgi un slikti(bieži vien dēļ izskata), cenšas savu aizvainojumu un dusmas izgāzt pār kādu, cerot, ka tas nolaidīsies zemākā līmenī par sevi, un apziņa, ka ir kāds nelaimīgāks, uzlabo garīgo.
Sigfa
Prikols ta prikols, man taa kautkaa neshkjiet, ka vinja tagadeejaa bilde (bljin, veco nesaglabaaju, buus jaaparakaajas application folderii) arii buutu prikols.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.