Help - Search - Members - Calendar
Full Version: attiecības,piekrišanas,vēlmes
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Pakkun
QUOTE(Ghoul @ Mar 8 2006, 20:01)
mjaa, tigra diez vai kompleksi tongue.gif driizaak skaudiiba biggrin.gif

Wah! taatad. par whore, man liekas, tu nezini kaa da sakaraa tas ir bijis rakstiits lol manuprat vnk tuseejot ar chomiem prikola peec uzrakstiits. Tik nesaki, ka tev tuseejot ar  darugiem nav bijushi kkaadi shada veida joki tongue.gif Kraasoti nagi, nu nekas iipash, piestaav stilam. Paziistu kaudzi dzeku kuri lako nagus tongue.gif Shkjit, ka nav geji tongue.gif  mnupraat vnk patiik un viss, taa pat, kaa tev patiik gjeerbties kaa tu gjeerbies, vinajm patiik gjeerbties kaa vinsjh gjeerbjas un viss.

LOL briinos, ka nesakat, ka tie kuriem ir gari mati ir geji tongue.gif
*

nenotureejos... taas izdariibas ar flomaasteriem (permanent maarkeriem) bija shinii jaungadaa... tongue.gif .. jaa, bija jautri biggrin.gif
CirvjaKaac
paldies ghoul. Njaa.. jaaatziist ka sapraatiigu cilveeku pasaulee ir maz, sasodiiti maz. Buutiibaa pievienojos otaku, taapeec, ka dazhus taadus sheit zinaaju... peec kaada laika juutu no citiem taadu pashu attieksmi kaa no skolas hiphop urlaam, vai nav smiekliigi? laugh.gif un shitaadi veel skataas animes....

Jūs sevi uzskatat par vienu no tiem saprātīgajiem? Cik saprotu Jūs sevi turat par vīrišķīgu. Atļaušos oponēt. Ieraugot Jūsu fotogrāfiju 1. doma - nu neglīta dāma sanākusi, neko darīt - kāds esi piedzimis tādam jādzīvo. Atklājot, ka Jūs esat "vīrietis" biju patiešām šokēts - meitenēm raksturīga rozā josta, tetovējums, frizūra, grims u.t.t. Un ko Jūs vēlējāties uzsvērt ar fotogrāfijā ieņemto pozu? Jūsu nevainīgo pakaļu? Vai spēju iegrūzt pirkstu mutē? Manā skatījumā Jūs esat nevīrišķības paraugs.
Un kādiem cilvēkiem jūsuprāt būtu jāskatās anime? Piedodiet, bet visi nevar būt tādi pusfabrikāti ar tādiem uzskatiem kā Jūs.

Totālā necieņā - CirvjaKaac

laugh.gif Aplocekļoties var! laugh.gif
Ghoul
[quote=Pakkun,Mar 8 2006, 21:11]
nenotureejos... taas izdariibas ar flomaasteriem (permanent maarkeriem) bija shinii jaungadaa... tongue.gif .. jaa, bija jautri biggrin.gif
*

[/quote]
mwahahah, esmu redeejis bildes, tipa biggrin.gif

Jūs sevi uzskatat par vienu no tiem saprātīgajiem? Cik saprotu Jūs sevi turat par vīrišķīgu. Atļaušos oponēt. Ieraugot Jūsu fotogrāfiju 1. doma - nu neglīta dāma sanākusi, neko darīt - kāds esi piedzimis tādam jādzīvo. Atklājot, ka Jūs esat "vīrietis" biju patiešām šokēts - meitenēm raksturīga rozā josta, tetovējums, frizūra, grims u.t.t. Un ko Jūs vēlējāties uzsvērt ar fotogrāfijā ieņemto pozu? Jūsu nevainīgo pakaļu? Vai spēju iegrūzt pirkstu mutē? Manā skatījumā Jūs esat nevīrišķības paraugs.
Un kādiem cilvēkiem jūsuprāt būtu jāskatās anime? Piedodiet, bet visi nevar būt tādi pusfabrikāti ar tādiem uzskatiem kā Jūs.

Totālā necieņā - CirvjaKaac

laugh.gif Aplocekļoties var! laugh.gif
*

[/quote]
kaa izpauzas viirishkjiiba? vinajm vajadzeetu buut bardainam kachakam aadas meetelii saulenees? or kaa?

Izskats staasta apr personu, bet nedriikst to njemt par visa sava viedoklja par sho cilveeku pamatu. Un nedriikst to izmantot kaa vieniigo argumentu runaajot par personas praata speejaam. lol li tak neesaa kaadas kraasas grib. Kaadaa veidaa tev tas traucee? lol baidies, ka tava draudzene ieraugot shamo tevi pamestu? or kaa? tongue.gif lol vnk beidzat nejeedziigu spam/fleimu .
Sigfa
QUOTE(Tigra2 @ Mar 8 2006, 21:05)
Es domāju, ka vārds kompleksi atbilst, jo tie, kas jūtas nelaimīgi un slikti(bieži vien dēļ izskata), cenšas savu aizvainojumu un dusmas izgāzt pār kādu, cerot, ka tas nolaidīsies zemākā līmenī par sevi, un apziņa, ka ir kāds nelaimīgāks, uzlabo garīgo.
*

Tie nav kompleksi (pat tuvu ne), to sauc par dusmu izgaashanu. Kaadaa jeegaa tu rakstiiji, ka ceriibaa, ka nolaidiisies zemaak par sevi, taa arii nesapratu. Lai izjustu stipru nepatiku pret kautko vispirms ir jaabuut veertiibu skalai, un liidz ar to arii pashnoveerteejumam.

UPDT: da ladno, peec izskata arii spreizh par cilveeku. Tas protams nav vieniigais, bet tad kad tu saproti, ka Pakkun lepojaas ar savu izskatu, tad arii priekshstats izveidojaas pilniibaa. Un man tas traucee.
CirvjaKaac
kaa izpauzas viirishkjiiba? vinajm vajadzeetu buut bardainam kachakam aadas meetelii saulenees? or kaa?

Izskats staasta apr personu, bet nedriikst to njemt par visa sava viedoklja par sho cilveeku pamatu. Un nedriikst to izmantot kaa vieniigo argumentu runaajot par personas praata speejaam. lol li tak neesaa kaadas kraasas grib. Kaadaa veidaa tev tas traucee? lol abidies, ka tava draudzene ieraugot shamo tevi pamestu? or kaa? tongue.gif lol vnk beidzat nejeedziigu spam/fleimu .

Tātad jūsuprāt viņš ir maskulīns puisis? Nevajag izpaust vīrišķību, bet nevajag arī izrādīt sievišķību. Vai tiešām savā postā esmu runājis par apspriežamā indivīda prāta spējām? Acīmredzot Jums ir problēmas ar domas uztveršanu un dikciju laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Man viņš netraucē, atklāti sakot, man viņš ir vienaldzīgs. Iesaistījos šajā "diskusijā" garlaicības tramdīts... biggrin.gif
Ghoul
QUOTE(CirvjaKaac @ Mar 8 2006, 21:25)

Izskats staasta apr personu, bet nedriikst to njemt par visa sava viedoklja par sho cilveeku pamatu. Un nedriikst to izmantot kaa vieniigo argumentu runaajot par personas praata speejaam. lol li tak neesaa kaadas kraasas grib. Kaadaa veidaa tev tas traucee? lol abidies, ka tava draudzene ieraugot shamo tevi pamestu? or kaa? tongue.gif lol vnk beidzat nejeedziigu spam/fleimu .

Tātad jūsuprāt viņš ir maskulīns puisis? Nevajag izpaust vīrišķību, bet nevajag arī izrādīt sievišķību. Vai tiešām savā postā esmu runājis par apspriežamā indivīda prāta spējām? Acīmredzot Jums ir problēmas ar domas uztveršanu un dikciju laugh.gif laugh.gif laugh.gif
*

katrs izpauz ko grib, bet tas nemaina to kas vinsjh ir tongue.gif Par praata speejaam es domaaju vispariigi, tas netika teemeets uz Juusu postaa atrodamo informaaciju, shkjiet, ka Jums ir probleemas ar informaacijas uztveri laugh.gif laugh.gif laugh.gif
GM
Es, turpretī, sāku neapskaust lastguru, kam vajadzēs visu šito dzēst laukā, plus, piestādīt wārnus, plus, izdomāt, vai nebūtu lietderīgāk pamest moderatora posteni un nodoties vegānisma sestajam danam or somthn.
Ghoul
QUOTE(CirvjaKaac @ Mar 8 2006, 21:31)
atrs izpauz ko grib, bet tas nemaina to kas vinsjh ir tongue.gif Par praata speejaam es domaaju vispariigi, tas netika teemeets uz Juusu postaa atrodamo informaaciju, shkjiet, ka Jums ir probleemas ar informaacijas uztveri laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Kā arī nopietnas problēmas saprotami izklāstīt savu domu. Piedodiet - nesapratu šo, Jūsu rakstīto postu.
*

wah! dari ko gribi tu paliksi tas kas esi! Vinsjh var izskatiities kaut vai peec kkaada jroka krosdreser gailja, bet vinsjh ieksheeji paliks tas kas ir. Par vinja sapraatu, domaam un gariigo dziivi mees neko nezinam un nevaram ( un nedriikstam) par vinju spriest tikai peec bildeem kuras ir atrodamas shinii formuaa. Iespeejams shaada cilveeku pazemoshana liek tev/jums justies krutaak, bet tas i stulbi un nozeeelojami, ljaujiet tak cilvekam dziivot un buut tadam kaads vinsjh veelas buut mad.gif
bladez
GameMaster tu tikko izrāvi vārdus no manas puses. Mazāk kā 3 stundu laikā ir uzsācies jauns strīdiņš, kuru tikpat labi varētu risināt PM.
Jau apnicis. šeit ir VAIRĀKI noteikumu pārkāpumi.

12. Pirms ko rakstat, padomājiet vai jūs to teiktu cilvēkam acīs.
13. Lamu vārdu, to abreviatūru, necenzētas leksikas lietošana vai naida kurināšana tiks bargi sodīta.

nepa bet:
17. Atbildēs citējamajam tekstam jābūt minimālam (saīsinātam). Nelieciet atbildēs iepriekšrādītās bildes. Izņēmums var būt, ja tu gribat norādīt uz kādu konkrētu bildi kas ir bijusi vairākus ierakstus atpakaļ.

18. Ja kaut kas neapmierina, moderatori uzklausīs jebkuras pamatotas pretenzijas.
Pakkun
laugh.gif strike!!!
jurc
Bladez tu vēl piemirsi 11 punktu: "Izturieties ar cieņu pret foruma moderatoriem (biedri no grupām "Jounin" un "Kage") un labvēlīgi pret pārējiem foruma dalībniekiem."

Bet ja nopietni, tad pietiek vienreiz šī citu cilvēku aizskaršana, noniecināšana un rupji sakot - nodir*ana.
No GameMaster un sipps puses ir nākuši pārsvarā tikai aizskaroši un apvainojoši posti. Šķiet ka Jūs esiet nonākuši neīstajā forumā.

Ja šis viss nebeigsies, topiks tiks slēgts Jūsu pašu vainas dēļ.
bladez
QUOTE(Pakkun @ Mar 8 2006, 20:37)
laugh.gif  strike!!!
*

Šitais atiecas arī uz tevi džekiņ. Bet nu par tēmu.
Mēs te pārsvarā esam apsprieduši vai otaku puisim var būt normāla meitene. Bet vai Otaku meitenei var būt normāls puisis? Man šķiet visticamāk jā, bet tad jāskatās, kāds tas puisis. Ja viņš ienīstu anime, tad taču vispār nesatiktos, ja???
edg
Es, protams, neatbalstu fleimu un taa taalaak, bet diskusija ir interesanta, un nav jeegas to beigt. Vajadzeetu vienkaarshi paarstaat suniit vienam otru par to, ka vinjsh ir taads, kaads vinjsh ir. Zinu, ka nepatiikami, bet samierinaasimies ar nepatikas izraadiishanu ikdienas sarkasma veidaa, ok?

QUOTE(JurCHiX @ Mar 8 2006, 00:02)
Un edg, par to tavu piemēru ar golfa klubu. Ja arī visi tie cilvēki ir no kriminālajām aprindām, vai tas labais cilvēks izvēlēsies tādu klubu? Viņš sameklēs kādu citu, kur cilvēki ir līdzīgi viņam un sabiedrībai arī veidosies cits uzskats par viņu.
*

Tas ir labaakais golfa klubs latvijaa un citur vinjsh nevar tik profesionaali pilnveidot savas golfa prasmes. Starp diviem sliktumiem izveelas mazaako.

QUOTE(ShinChan @ Mar 8 2006, 00:06)
Edg — tavā gadījumā paša proponētais tradicionālisms un konservatīvisms man vairāk izskatās pēc mākslīgu (apšaubāmu) robežu nospraušanas ārpus kurām tu pats baidies iziet. Atgādināšu, ka nav tāda vienota globāla vīrieša vai otaku tēla. Virkne no senatnes kareivīgajām tautām gan lika meikapu, gan krāsoja nagus un caurdūra sev visas iespējamās vietas. Tā pat palūkojies kādi izskatījās vīrieši renesanses laikā parūkas da pūderi un krāsotas lūpas. Norma.
*

Iespeejams, ka taas ir kaadas robezhas, bet manii ir ieksheeja nepatika un taa nu ir un viss.
Par globaalo teelu: es no pieredzes zinu, kaa cilveeki spriezh par otaku un cik maz vinjiem vajadziigs, lai paareejo informaaciju pienjemtu ar gruutiibaam, iecikleejoties uz spilgtajiem sliktumiem, kas dzirdeeti pirmie. Ja pirmais, ko cilveeks ieraudziis otaku sakaraa, buus metroseksuaalis, tas veidos otaku teelu lielaa meeraa. Par viirieshiem gan, protams, pirmais iespaids nebuus metroseksuaalis (normaalaa gadiijumaa), bet kaa jau teicu - nepatiik man vinji vienkaarshi, taa nav izveeleeta apzinaata sajuuta.

QUOTE(Yume @ Mar 8 2006, 00:24)
plus ShinChan... *applausi* tu esi primais, kas ievēroja to- es tiktiešām neizsaku savu viedokli, bet tikai kritizēju citus. Tas tiek darīts tīšuprāt. Man bija interesanti, cik ilgi man dos to darīt.
*

Jo vairaak, jo labaak! Tas rada interesantuma momentu manaa dziivee. Tiesa, shajaa patiesiibaa tukshajaa spriedeleeshanaa pavadiitais laiks vareeja tikt izlietots arii daudz lietderiigaak...

QUOTE(bladez @ Mar 8 2006, 21:01)
Ja viņš ienīstu anime, tad taču vispār nesatiktos, ja???
*

Topiku vajag izlasiit, pirms tajaa piedaliities! Kas tur - nieka 15 lapaspuses murgainas filozofijas un fleima... Vakara pasacinjas vietaa!
http://otaku.lv/index.php?showtopic=2735&v...indpost&p=74960
Church
...
*

ir tachu kaudze starpstadiju starp miileet/patikt un ieniist. nekad tev nepatiks 100% viss otraa cilveekaa. daudz ko atshkjiriigu/nepatiikamu vari ignoreet vai pieciest. imho tas attiecinaams netikai uz animi/mangu kaa hobiju bet arii uz jebko citu.
Naktspukjiite

Satiktos gan.
Tikai divreiz padomātu, vai maz vērts ir pieminēt tādus vārdus kā Japāna, anime vai yaoi, ja jau iepriekš zinātu, kāds tam būs rezultāts.
Jāatzīst, gandrīz katram cilvēkam ir vēlme censties kaut vai mazliet ieinteresēt otru personu ar savu hūbiju ©Spuļģītis, dažreiz tiek piedzīvots totāls fiasko.
Kompromiss - nerunāju par šo tēmu, viņš patur savas domas pie sevis un mājās valda miers.
Yume
ui...izlasīju godīgi visus nelasītos poslus līdz 12 lapai, kad sapratu ka nu ir vāks.. man fizikas skolotājs, par līdzīgu situāciju teica ".. kas ir meitenes, nepareizo zālīti sapīpējās?.." tagad es viņu ļoti labi saprotu.

un pat saņēmos un godīgi izlasīju pēdējo lapu... tagad mēģinu saprast- a kas, tēma ir izsmelta? Man izskatās ka diskusijas, nu vai vismaz vērā ņemamās diskusijas ir apsīkušas.

Topiks ir verams ciet?
Pakkun
cik lapas atpakalj ta bija skataamas veeraa njemamas diskusijas? J a godiigi shis topiks ir uztaisiits taa, ka te der gandriiz jebkas, bez tam ik pa laikam kaads aizsaak kaadu LJOTI pretruniigu tematu..
edg
Topikus ver ciet, kad tajos rakstiitais saturs vairs nav kontroleejams. Ne tad, kad teema izsmelta. Un, redz, fleims ir nokontroleets, bet, ja turpinaasies, veel ir arii citi liidzeklji, piemeeram 'infamous' warn. Cits tachu var gribeet shajaa topikaa ierakstiit kaut ko par teemu, vai ne?
lastguru
QUOTE(GameMaster @ Mar 8 2006, 20:32)
Es, turpretī, sāku neapskaust lastguru, kam vajadzēs visu šito dzēst laukā, plus, piestādīt wārnus, plus, izdomāt, vai nebūtu lietderīgāk pamest moderatora posteni un nodoties vegānisma sestajam danam or somthn.

YAAAAY! es izlasiiju. visu. piedodiet visi kam manis truuka citos topikos, es sho murgu lasu jau cik? divas dienas? es ceru ka ne triis... juus speejat rakstiit aatraak nekaa es varu lasiit mad.gif . Taa kaa lapas sheit ir 15 (es ceru ka nesakraajas 16 kameer es raxtu sho), un veelreiz pat paarskatiit visu lai sakjekseet nevajadziigos postus man ir slinkums, nemaz nerunaajot par editeeshanu un warnu likshanu, a posemu, lai dziivo topiks jaa jau citi admini to tik ciitiigi aizstaav un spamo iekshaa. ehh...

Manas otraas maajas ir fightingarts.com forums, tur ir daudz man noderiigaas informaacijas (es gan nespeeju izlasiit to visu, jo taas noderiigaas info tur tomeer ir paaraak daudz). reiz viens cilveeks uzjautaaja tur (nav nekaads citaats, rakstu peec savaas vaajaas atminjas): "how does one become a moderator", uz ko vinjam sekoja atbilde no admina: "by excersizing moderation"

Godiigi sakot, lasot visu sho diskusiju, man sejas izteiksme svaarstiijaas starp biggrin.gif un blink.gif , kaa arii dazhreiz bija mad.gif , bet tomeer visbiezhaak bija blink.gif blink.gif blink.gif . Sipps, Sigfa, GM, CirvjaKaac, veel dazhi indiviidi... biju par jums labaakaas domaas. Ghoul, es neticu savaam aciim, bet shis laikam ir pirmais topiks ever, kur man tev ir jaapiekriit biggrin.gif

Ja es gribeetu citeet visu ko es gribeetu nociteet un atbildeetu, mana atbilde man prasiitu veselu dienu rakstiishanas, taapeec es izraavu vienu no peedeejiem citaatiem kas man izraisiija *blink* blink.gif blink.gif sejas izteiksmi:

QUOTE(CirvjaKaac @ Mar 8 2006, 20:25)
Nevajag izpaust vīrišķību, bet nevajag arī izrādīt sievišķību.

katram cilveekam ir kaut kas no viiriesha un sievietes, un jebkush ir tiesiigs izpausties kaa grib. jaa, fiziologjiski mums ir doti tikai viena dzimuma orgaani, un gjenereejas dazhi dzimuma-specifiskie hormoni, tos kam tas nepatiik aarsti laipni gaida ar plashi atveertu maku. viss paareejais ir vienaads (kaadreiz aigarius ir mineejis ka, shkjiet, 90% no visas zemes populaacijas ir biseksuaalji...). varbuut arii esat dzirdeejushi staastus par meiteneem kuras audzinaaja kaa zeenus (dazhas meitenes sleepa savu dzimumu dazhaadu iemeslu deelj; taas meet tagad saucam par varoneem biggrin.gif ); vai arii vienkaarshi par meiteneem kam labaak patika beerniibaa speeleeties ar tehniku, un kas veelaak savaa dziivee nodarbojaas ar "viirieshu" profesijaam... kas gjerbaas kaa viirieshi!!! ... dazhreiz pat uzvedaas kaa viirieshu!!! ... kaapeec tas nevienu sheit neshokee sheit? tas ka vinjas tika taadaa veidaa audzinaatas gan netrauceeja daudzaam no taam veelaak savaa dziivee ieguut normaalu gjimeni: viiru un beernus.

mani arii vienmeer izbriina un uzjautrina taada paraadiiba (shkjiet shaadu piemeeru kaut kad ir mineejusi Yume, bet varu kljuudiities), ka piemeeram ja divas meitenes dejo kopaa (mmm... vai pat skuupstas), tad visiem patiik, turpretii ja divi puishi dejo kopaa (vai, ne daj bog, skuupstas), tad visiem ir: "TABU", "fui, pee", "geji"... kas tas par lietu? un nejau iemesls kur atrodas dzimumorgaani dejojoshajam "paarim", iemesls ir sabiedriibas kompleksi un aizspriedumi, un muusu saeima to ir pieraadiijusi nesen arii... jaaatziist godiigi ka shie pashi kompleksi seezh arii manii, jo nesen shausminaajos par meitenju cietsirdiibu kad vienreiz piespieda divus manus draugus noskuupstiities (OMG, shausmas, Sigfam gribaas vemt no vienas taadas domas, vai nee? biggrin.gif), tomeer man nepatiik ka man taadi kompleksi ir, un es labpraat tiktu no tiem valjaa.

kas attiecas uz identificeeshanos, tad sheit man rodas probleemas atpaziit, kur tad beidzas normaalaa viiriesha uzvediiba, un saakas kaut kas cits, kam es pagaidaam labpraat nemekleetu nosaukumu, gan jau citi to izdariis labaak par maniim (a man gribaas guleet jo jau ir seshi naktii). ja par viiriesha uzvediibu saukt fanoshanu par hokji un alus dzershanu, tad peec shiem parametriem es ar nesanaaku viirietis... mad.gif nekaads gej.s neesu, vnk bara instinkts bija savulaik izopereets. tas pats ir arii ar sievieteem (atkal njemu idejas no Yume): klasiskaas sievietes ir maajas uguns glabaataajas, pavaares, beernu aidzinaataajas (tikai nezkaapeec kaut kur muusu praatos seezh ka viirieshi ir labaakie pavaari un skolotaaji, vai arii man jau saak raadiities sapniishi (gan jau nebuutu izbriiniits)), bet tas vairs nav speekaa muusdienu sabiedriibaa kad muusu valsts prezidents ir sieviete, un valstij ir nevis pirmaa leedija, bet pirmais kungs (kuru es labi paziistu, btw); kad muusu valsts kanceleejas direktore ir programmeetaaja peec profesijas; kad iipasho uzdevumu ministra e-paarvaldes lietaas sekretariaata vadiitaaja, bijusii interneta asociaacijas izpilddirektore, bijusi apollo internet projekta vadiitaaja ir sieviete; kad sievietes vada nopietnus biznesus (piemeeram bijusi HP vadiikaaja - Karlija Fiorina, kas peec izgliitiibas ir viduslaiku veesturniece, veelaak gan tika apguuts MBA kurss) un juutas liidzveertiigas viirieshiem praktiski visaas profesijaas, iznjemot tos kur vajag rupjo speeku (njaa... viirieshus izmanto laikam... vai mees esam atgriezushies matriarhaataa??? vai varbuut taadaa gadiijumaa iistiem viiriem patiik karot, dzert, lamaaties... nea, ja tas taa ir tad es labaak ar taadiem neidentificeejos: necieshu ne vienu, ne otro, ne tresho; vai varbuut celtnieciiba ir tipiskais viirieshu darbs? taads darbs man arii galiigi neliekas interesants). Business-women paarnjem viirieshu gjeerbshanas stilu un uzvediibas modeli, kaapeec gan citaas jomaas viirieshiem nepaarnjemt kaut ko no sievieteem?

However, lai visiem tiek, pateikshu veel vienu lietu... kaut gan neatbalstu Pakkun saukaashanu par "chuchelo" vai kaa savaadaak, vinja izskats manaa uztveree neiederas tajaa standartaa, tajaa paziimju kopaa peec kuras var cilveeku identificeet kaa viirieshu dzimuma paarstaavi. Man gan tas ir pavisam vienalga, es cilveekus veerteeju nevis peec izskata vai seksuaalaas orientaacijas, bet gan peec darbiem.

Tagad ieshu guleet, un droshi vien shausminaashos par to ko sarakstiiju pusmiegaa tagad... vai varbuut shausminaashos vairaak par naidiigajaam atbildeem kas man buus sarakstitas uz veel 5 lapaam liidz vakaram, kur es tikshu rupji saukaats.
sipps
QUOTE(lastguru @ Mar 9 2006, 06:08)
Godiigi sakot, lasot visu sho diskusiju, man sejas izteiksme svaarstiijaas starp  biggrin.gif un  blink.gif , kaa arii dazhreiz bija  mad.gif , bet tomeer visbiezhaak bija  blink.gif  blink.gif  blink.gif . Sipps, Sigfa, GM, CirvjaKaac, veel dazhi indiviidi... biju par jums labaakaas domaas. Ghoul, es neticu savaam aciim, bet shis laikam ir pirmais topiks ever, kur man tev ir jaapiekriit biggrin.gif
*

ak dievs kas te noticis pēdējas dienas izskatās ka cilvēki vienkārši ir izslāpuši pēc jaunam emocijām, gandrīz katrs ir sit kaukto ierakstījis vai vismaz izlasīji kasa šajā tonika ir rakstīts.

ja varbūt mūsu attieksme nebija pati tolerantāka un pareizāka kas brīžiem aprobežojās ar klaju ņirgāšanos par kādu. TIKAI neuztveriet ka kaut kāda veida atvainošanas par naida kurināšanu tad ziniet tā nav. tas ir tikai tāpēc lai parādītu ka nesu 13 gadīgs puišelis kurs māk tika apvainot citus. nevēlas atbildēt par savam izdarībām.
un lastguru tikai bez liekulības par to ka tu biji par mums labākas domas, nesmīdini cilvēkus smile.gif

QUOTE(JurCHiX @ Mar 8 2006, 20:52)
Bladez tu vēl piemirsi 11 punktu: "Izturieties ar cieņu pret foruma moderatoriem (biedri no grupām "Jounin" un "Kage") un labvēlīgi pret pārējiem foruma dalībniekiem."

Bet ja nopietni, tad pietiek vienreiz šī citu cilvēku aizskaršana, noniecināšana un rupji sakot - nodir*ana.
No GameMaster un sipps puses ir nākuši pārsvarā tikai aizskaroši un apvainojoši posti. Šķiet ka Jūs esiet nonākuši neīstajā forumā.

Ja šis viss nebeigsies, topiks tiks slēgts Jūsu pašu vainas dēļ.
*

tad tāda gadījumā tas ir akmentiņš tava dārzā ja reiz 8 moderatori nevar izsekot to kas notiek foruma? un likvidēt jebkuru postu kurs būtu kaut mazākajā mēra aizskarošs.

tavuprāt ja tu skaties anime tev ar jābūt tolerantam pret visu kas notiek reālajā dzīvē?

QUOTE(edg @ Mar 8 2006, 23:44)
Un, redz, fleims ir nokontrolēts, bet, ja turpināsies, vēl ir arī citi līdzekļi, piemēram 'infamous' warn.
*

ne jau warn var kādu ierobežot smile.gif Lai nu ka tagad visi ir nomierinājušies manuprāt vajadzētu kādam piestrādāt pie tā lai līdzīgi personīgi apvainojumi vairs nepāradītos. ka saprotams es neesmu vienīgais kurs šeit mētājas ar apvainojumiem bet tad varbūt skatāmies lai šāda situācija nenotiktu.

ja tu meža uzkapā virsu čūskai protams tu vainosi čūsku pie tā ka viņa tevi ir sakodusi, bet varbūt vienkārši skaties kur kāju liec? jo nekas šajā dzīvē nenotiek pats no sevis visam ir kāds iemesls............
edg
QUOTE(sipps @ Mar 9 2006, 09:13)
ne jau warn var kādu ierobežot  smile.gif
*

10 warni un cilveeks vairs neko neraksta. Briinums? Magjija!

QUOTE(sipps @ Mar 9 2006, 09:13)
ja tu meža uzkapā virsu čūskai protams tu vainosi čūsku pie tā ka viņa tevi ir sakodusi, bet varbūt vienkārši skaties kur kāju liec? jo nekas šajā dzīvē nenotiek pats no sevis visam ir kāds iemesls............
*

Ja tu sabiedriibaa sapinies ar metroseksuaali, un vinja deelj cilveeki par tevi izveidos nepareizus spriedumus, tu vainosi vinju. Bet varbuut izveelies citu sabiedriibu?

Zini, aafrikaa ir daudz ciematu, kuri atrodas tuvu indiigo chuusku dziives vietaam. Tur ir speciaali cilveeki, kas vinjas regulaari savaac un ienes dziljaak mezhaa (nerunaasim par slepkavoshanu). Vinji nodarbojas ar chuusku sabiedriibas nodaliishanu no cilveeku sabiedriibas, jo viens otram traucee dziivot. Atshkjiriiba no muusu aprunaataas teemas par metroseksuaaljiem ir taada, ka nav taadu chuuskcilveeku, kuriem netraucee un labpraat atrastos abaas sabiedriibaas kopaa. Nemaz nerunaajot par to, ka chuuskas speeleetu golfu... Bet taadu cilveeku, kuriem netraucee vai pieciesh indiviidus ar nosliecu uz sievishkjiibu ir vairums (>50%). Tad nekaads geto (es domaaju origjinaalo, kursh, vairs neatceros, Veneecijaa vai Florencee, nu kaut kur Itaalijaa tika izveidots, lai Juudi vareetu dziivot noshkjirti un baltie vinjus nevainotu par visaam lietaam (jo kaa tu vainosi cilveeku, kas dziivo paari platam kanaalam un fiziski nevareeja tavu maaju apzagt)) variants nesanaaks...
sipps
QUOTE(edg @ Mar 9 2006, 09:47)
Atshkjiriiba no muusu aprunaataas teemas par metroseksuaaljiem ir taada, ka nav taadu chuuskcilveeku, kuriem netraucee un labpraat atrastos abaas sabiedriibaas kopaa. Nemaz nerunaajot par to, ka chuuskas speeleetu golfu... Bet taadu cilveeku, kuriem netraucee vai pieciesh indiviidus ar nosliecu uz sievishkjiibu ir vairums (>50%). Tad nekaads geto (es domaaju origjinaalo, kursh, vairs neatceros, Veneecijaa vai Florencee, nu kaut kur Itaalijaa tika izveidots, lai Juudi vareetu dziivot noshkjirti un baltie vinjus nevainotu par visaam lietaam (jo kaa tu vainosi cilveeku, kas dziivo paari platam kanaalam un fiziski nevareeja tavu maaju apzagt)) variants nesanaaks...
*

atgadinasu velreiz mes vairs sen nerunjam par Metroseksuāliem. tas ir pasvisam kas cits. un tika vilktas stulbas paraleles par to ka pakkun ir metereseksualis. tas ir bilnigas un galigas mulkibas vai kads vipar izlaij to ko es uzrakstiju??

QUOTE(sipps @ Mar 7 2006, 15:23)
Ja «parastās» seksuālās orientācijas vērstas uz kādu citu, vai abiem dzimumiem, tad metroseksuālim visiecienītākais «dzimums» ir viņš pats. Tas nebūt nenozīmē, ka viņš sevi glāsta un pašapmierināts, pavada ar sevi laiku, tātad pats sev ir mīļākais vai mīļākā. Metroseksuālim — gluži otrādi — ir vajadzīgs kāds, kas viņu novērtē. Kā teica kāds filozofs: «Tikai caur otru mēs atpazīstam sevi.» Metroseksuāļa mērķis ir iekarot apbrīnas skatienus.
*

takā egoisms viņa ir ļoti liels viņš pirmkārt nekad neatļautu kļūt par visu izsmieklu vai ar radīt apstākļus lai tā būtu.

viņus vienkārši varētu saukt par perfekcionistiem, vienmēr nospodrinātas kurpes tīri izmazgāti mati, perfekti saskaņots apģērbs un perfekti kopti nagi vai kādam tas liksies stulbi vai nepiemani? .

tomēr lielākas diskusijas un strīdi ir par visa veida izlecējiem kas īsti nevar pamatot to kāpēc izskatās pēc tā ka viņš izskatās? vidusskolas laika man klase macijas kāds tipiņš kurš ar krāsoja nagus un taisi acu ēnas, bet kautāka neatminos ka par viņu kāds but ņirgājies vai radījis ar pirkstiem. u nblustito ha ha ha rekur pidrila ta nebija jo viņš prata argumentēt kāpēc viņš tā izskatās kādi ir viņa uzskati u.t.t. viņš neskraidīja apkar radot visiem cik viņam smuki nokrāsoti nagi un vai viņam skropstas neizskatās lieliski.

līdz ar to lielākai daļai cilvēku šeit ir radies pilnīgi aplams uzskats kas ir Metroseksuālis un kas tad viennozīmīgi nav. un nevis nespried pa viru no cepures bet pirms kaut ko grasies teikt paskaties ko par to saka plašajā i-neta.

vai ar gadījuma jums nav super visu nosakošas brilles kuras uzliekot var nekļūdīgi pateikt ta sitas ir Metroseksuālis a vot šis ir piu, tur ta tālāk ir viens kuram patīk japāņu pornogrāfija un tā tālāk un tā bez sava gala.
edg
sipps, luudzu izkaap no "es zinu, ko tu domaa" bedres!

Es runaaju par cilveekiem, kuros ir iipashiibas, kas liek daljai no mums veeleeties, lai tie nebuutu muusu sabiedriibaa, grupaa, kolektiivaa. Viscaur saviem postiem es metroseksuaaljus izmantoju kaa piemeeru, un peekshnji tu man saki, ka tas nav pareizi? Un kaads tur vispaar sakars ar pakkun? Ja tu buutu padomaajis, par ko iisti rakstu, varbuut ietaupiitu savas tastatuuras muuzhu.
Tu nez kaapeec iedomaajies, ka es metroseksuaaljus uztveru kaa izsmiekla objektus un nepienjemtus sabiedriibaa. Heh, var jau saprast, par piemeeriem es taadus izveeleejos, jo taadus piemeerus ir vieglaak uztvert - kas nepatiik vairumam. Bet taa lieta ir tur, ka vairumam cilveeku metroseksuaalji netraucee, pat patiik. Taapeec es izveelos, piemeeram, dzeeraajus un noziedzniekus, kas nepatiik vairumam, lai peec iespeejas vairaak lasiitaaju saprastu, ka taadi cilveeki tieshaam eksistee, kas vinjiem nepatiik. Bet, jaa, mana kljuuda ir, ka es vispaar paliku pie metroseksuaaljiem, jo iespeejams taadu bez manis nav daudz, kam nepatiktu cilveeki, kas paarlieku tiecas peec citu uzmaniibas.
svekris
varbut man nav vispar nekadu teiskanas tiesibu ,bet te pēdējā lapa iet tīri par close/not to close temu , nu tad close topic un miers. image
sipps
QUOTE(svekris @ Mar 9 2006, 13:35)
varbut man nav vispar nekadu teiskanas  tiesibu ,bet te pēdējā lapa iet tīri par close/not to close temu , nu tad close topic un miers. image
*

QUOTE(edg @ Mar 8 2006, 23:44)
Topikus ver ciet, kad tajos rakstiitais saturs vairs nav kontroleejams. Ne tad, kad teema izsmelta. Un, redz, fleims ir nokontroleets, bet, ja turpinaasies, veel ir arii citi liidzeklji, piemeeram 'infamous' warn. Cits tachu var gribeet shajaa topikaa ierakstiit kaut ko par teemu, vai ne?
*

lasit prasme ir loti noderiga lieta
Pakkun
Atkaape no topika sleegshanas teemas - juus nejaucat metroseksuaaljus ar narcisiem?
Un starp citu: kaada vaina koptam cilveekam? un es atkaartoju ATKAL - neskati viiru no cepures!
p.s. laikam pirmais uzbrauciens no manas puses: sipps, tu esi vai nu mulkjis, vai pilniigi beernishkjiigi un nenopietni noskanjots (vispaar man jau arii smiekli naak laugh.gif )! tev nav ne noturiiga viedoklja, ne sakariiga pamatojuma! Taads, luuk iespaids rodas palasot tavus postus. Tas ir mans SUBJEKTIIVAIS viedoklis! sleep.gif
ETM
Paklau, jajau tu tik biezhi bljausties ka nevajag skatiit viiru no cepures, vai tas neliecina par to, ka tevi neapmierina tas kaadu iespaidu rada tavs izskats? Neesi paardomaajis taadu iespeeju kaa kaut kaa mainiishana?

Un par to ka apziimeeshana ar flomasteriem ir baigais joks: ja tas buutu stulbs joks, ko izspeeleejushi (?)draugi(?) kameer subjekts bija ee.. nespeejiigs pretstatiit kaut ko tam visam, tad nu parasti taadas bildes neliek ar lepnumu profilaa.

Pie kam, te daudzi saaka breekaat par to ka izskatam nav nekaada sakara ar intelektu. Ieteikums: palasiit topiku. Komentaari par intelektu tikai izbiidiiti peec gjeniaaliem un logjikas paarpilniem postiem, tam nav sakara ar vizuaalo teelu.

ok, pafleimoju, labi zinu, ka shobriid offtopikaa nedaudz, bet arii labi apzinos ko gribu pateikt.
Pakkun
QUOTE(ETM @ Mar 9 2006, 17:26)
Paklau, jajau tu tik biezhi bljausties ka nevajag skatiit viiru no cepures, vai tas neliecina par to, ka tevi neapmierina tas kaadu iespaidu rada tavs izskats? Neesi paardomaajis taadu iespeeju kaa kaut kaa mainiishana?

Un par to ka apziimeeshana ar flomasteriem ir baigais joks: ja tas buutu stulbs joks, ko izspeeleejushi (?)draugi(?) kameer subjekts bija ee.. nespeejiigs pretstatiit kaut ko tam visam, tad nu parasti taadas bildes neliek ar lepnumu profilaa.

Pie kam, te daudzi saaka breekaat par to ka izskatam nav nekaada sakara ar intelektu. Ieteikums: palasiit topiku. Komentaari par intelektu tikai izbiidiiti peec gjeniaaliem un logjikas paarpilniem postiem, tam nav sakara ar vizuaalo teelu.

ok, pafleimoju, labi zinu, ka shobriid offtopikaa nedaudz, bet arii labi apzinos ko gribu pateikt.
*

emmm .. mani pilniibaa apmierina mans izskats, tas teiciens ir domaats jums, kam tas izskats liekas TIK ljoti noteicoshh. Un vispaar... (seko izniicinosha fraaze) kaapeec zeenus uztrauc zeenu izskats(nesaakiet tikai runaat tagad par bomzhiem biggrin.gif ), jo, ja ir normaals choms, tad stilam ir maz noziimes(vismaz manaa skatiijumaa). Tas liek atcereeties manu apgalvojumu par kompleksiem.. Taa kaa man shaadu kompleksu nav, tad nesaprotu tos.

tie kaa ETM teica : (?)draugi(?) starp citu bija taas pashas meitenes, kuru sabiedriibaa uzturos happy.gif , un, ja draugi ir labi, tad nekas shitaadveidiigs ko daram netiek uztverts aizvainojoshi. Tas liek man atkal izteikt savu SUBJEKTIIVO viedokli, ka ETM nav draugu. Man par shito teemu vispaar bija nezheeliigi labs traktaats, bet pakaasaas sad.gif Shitaada vareetu buut arii turpmaakaa topika teema..?

Vai kaads var taa neapstriidami vispaar defineet intelektu?

sipps
QUOTE(Pakkun @ Mar 9 2006, 17:14)
Atkaape no topika sleegshanas teemas - juus nejaucat metroseksuaaljus ar narcisiem?
Un starp citu: kaada vaina koptam cilveekam? un es atkaartoju ATKAL - neskati viiru no cepures!
p.s. laikam pirmais uzbrauciens no manas puses: sipps, tu esi vai nu mulkjis, vai pilniigi beernishkjiigi un nenopietni noskanjots (vispaar man jau arii smiekli naak laugh.gif )! tev nav ne noturiiga viedoklja, ne sakariiga pamatojuma! Taads, luuk iespaids rodas palasot tavus postus. Tas ir mans SUBJEKTIIVAIS viedoklis!  sleep.gif
*

ne aklam ko parādīsi ne stulbam ko iestastisi.
edg
Jautaajumi, kas nebja atbildeeti:

• Atkaape no topika sleegshanas teemas - juus nejaucat metroseksuaaljus ar narcisiem?
  • Vai kaads var taa neapstriidami vispaar defineet intelektu?

• Nee.
  • Kamdeelj tas vajadziigs? Nesaproti vaardu? Runa ir nevis par konkreeti intelektu, bet gan par to, ka ljoti daudz ir iespeejams noteikt no cilveeka aareejaa teela.

Jautaajumi, kas topikaa jau ir tikushi atbildeeti. Kaa arii uzskati, aicinaajumi, kam topikaa jau tika likti pretargumenti. Kurus, starp citu, tu neesi pretargumenteejis. Meegjini saprast, ko tev staasta! Ja ir probleemas ar domaashanu, parunaa ar mani PM, un es izskaidroshu pa teikumam katru postu shajaa topikaa!

• Un starp citu: kaada vaina koptam cilveekam?
  • Un vispaar... (seko izniicinosha fraaze) kaapeec zeenus uztrauc zeenu izskats(nesaakiet tikai runaat tagad par bomzhiem biggrin.gif ), jo, ja ir normaals choms, tad stilam ir maz noziimes(vismaz manaa skatiijumaa). Tas liek atcereeties manu apgalvojumu par kompleksiem..  Taa kaa man shaadu kompleksu nav, tad nesaprotu tos.
  • un es atkaartoju ATKAL - neskati viiru no cepures!

Naida kurinaashana. Neatbalstu naida kurinaashanu nekaadaa veidaa. Jebkursh turpmaakais teksts, kuraa tiks aprunaats cilveeks, nevis runaats par teemu, tiks sodiits. Btw: tas, ka tavs viedoklis pret draugiem nesakriit ar ETM viedokli pret draugiem nenoziimee, ka ETM nav draugu. Vinjam tikai taapat kaa, piemeeram, man ir uzskats, ka cilveeks, kas shaadi izriikojas, peec shaadas riiciibas vairs nav draugs. Maacies buut sabiedriibaa - neizteikt nepatiikamas sajuutas izraisoshus subjektiivos viedokljus par cilveekiem! Tas, ka citi dara taapat, nav attaisnojums. Arii vinji (arii es) dara nepareizi runaajot slikti par cilveekiem, un to risinaat vajag, pasakot tieshi, ka tas tevi aizvaino (jo modi taadu riiciibu ciena un tevi aizstaavees), nevis "braucot" pretii.

• laikam pirmais uzbrauciens no manas puses: sipps, tu esi vai nu mulkjis, vai pilniigi beernishkjiigi un nenopietni noskanjots (vispaar man jau arii smiekli naak laugh.gif )! tev nav ne noturiiga viedoklja, ne sakariiga pamatojuma! Taads, luuk iespaids rodas palasot tavus postus. Tas ir mans SUBJEKTIIVAIS viedoklis!  sleep.gif
  • tie kaa ETM teica : (?)draugi(?) starp citu bija taas pashas meitenes, kuru sabiedriibaa uzturos happy.gif , un, ja draugi ir labi, tad nekas shitaadveidiigs ko daram netiek uztverts aizvainojoshi. Tas liek man atkal izteikt savu SUBJEKTIIVO viedokli, ka ETM nav draugu.

Secinaajums: ieveerojami vairaak kaa puse no tevis rakstiitaa ir bezjeedziiga atkaartoshanaas un naida kurinaashana. Vai nu atturies no turpmaakas rakstiishanas, vai saac rakstiit logjiski un argumenteeti!
Pakkun
oooooo, edg cik tu vieds un paarliecinoshh, man liekas ka es tevi pilniigi gribu laugh.gif tu taa speej noteikt diagnozi un preciizi noraksturot cilveeku no viena virtuaaala skata vien.. (idiotiem- sarkasms)
jaasaak ar to ka ne jau es kko saaku braukt personiski! es jums kkaa trauceeju??? mad.gif vnk ja mani saak naturaali apdirst un nolikt, tad saprotams, ka galu galaa es kko nelabu varu pateikt - visam ir savs meers!!!
un ja es kko atkaartoju, tad tas noziimee, ka man ir radies uzskats, ka juus kko neesat sapratushi vai ka pilnigi neieklausaties manaa sakaamajaa..
mans spriedums: te ir aarkaartiigi daudz konservatiivu un aizspriedumiem paarbagaatu cilveeku(vecmaaminju kopiena) naacu sheit uz otaku ceriibaa satikt kko unikaalaaku un atshkjiriigaaku no paareejiem, kaa nekaa, anime fani.. bettt, taapat te ir pilns ar rajona pirmajiem pacaaniem, kas celj savu pashnoveerteejumu censhoties gremdeet citu! taa pati sachaaksteejusii peleekaa publika kas ar saviem iesiiksteejushajiem uzskatiem par dziivi leenaam saindee sabideriibu.(vienmeer pieljauju iznjeemumus, kas par laimi shur tur ir) par lielu prieku man un apbeedinaajumu jums- you didn't put a scratch on my forehead tongue.gif Un kopsh kura laika un kaapeec es esmu kljuvis tik iecieniits temats??? (RETORISKS jautaajums)

ljoti patiik lastguru signature, un laikam jau buushu arii sapratis taa jeegu. turpmaak njemshu to veeraa! biggrin.gif

The Tao of posting:
Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience.
And never underestimate the power of stupid people in large groups...
ShinChan
Temats un diskutētāju zināšanas par to izskatās ir izsmelti. Pakkuns acīmredzams eksibicionists izgaršo sev pievērsto uzmanību, bet pretējā nometne sāk pīties savos sākotnējos uzstādījumos, nespēdama argumentēt, kāpēc sievišķīgs vīrišķis ir sliktāks sabiedrības un kompānijas loceklis nekā "vīrišķīgs" vīrišķis (par šī vārda salikuma nozīmi un šejieniešu izpratni pat to būtu vērts izveidot atsevišķu topiku).
Lai gan būtībā šis topiks ir sabiedrības mikrokosms. Tie paši viedokļi, tās pašas cilvēku proporcijas. Konservatīvā un tradicionālā nometne, kas vēlas visu kā pa vecam, taču tajā pašā laikā saprot, ka tā kā bija pavecam nekad vairs nebūs, tad margināla cilvēku grupiņa, kas, visticamāk, nespēdama sevi nekā savādāk realizēt, taču izjustdama alkas tikt pamanītai, neatrod nekā labāka jaukt robežas starp dzimumiem (principā šai grupai varētu pierakstīt daudzus subkultūras elementus (panki, reperi, metālisti, emo utt) taču jaukākais ir tas, ka tās viena otru nereti apkaro). Un, protams, neiztik bez postmodernās sabiedrības cilvēkiem, kas iemācījušies vai nu nepievērst uzmanību šādai kvalitatīvai sabiedrības izmaiņai, vai arī proponē, to, ka cilvēks var pēc paša izvēles brīvi izpausties pie nosacījuma, ka tas nav pretrunā ar likumiem (tautas valodā: kamēr tu man neuzmācies vari dzīvot vesels). Protams, ir vēl virkne apakškategoriju, taču pamatgrupas ir šīs.
Ko es ar to visu gribēju pateikt? Nezinu, jo kamēr rakstīju jau paspēju aizmirst. Pamatdoma ir, ka sabiedrrība nekad nebūs homogēna, visi vēstures gaitā iecerētie un neveiksmi cietušie eksperimenti mums to pierāda. Patīk tas kādam vai nē esam vienas sabiedrības locekļi, var mums kaut kas nepatikt otrā cilvēkā, taču nav spiesta lieta ar viņu komunicēt. Taču diemžēl cilvēka dabā ir akrot pret citādo un nesaprotamo. Droši vien visiem atminņā ir "slavenais"Rīgas gay pride. Čupiņa cilvēku no kuriem tikai labi ja puse bija geji izčāpōjās pa Rīgas centru. Kā jūs domājat būtu jārīkojas cilvēkam, kam pret gejiem ir riebums? Jāiet gejiem ar līkumu? Nepareizi. Ir jāsalāsās lielā barā un kā idiotiem lamu vārdu pavadījumā jānomētā geji ar olām. Šis ir tikai viens piemērs, taču tādu nav mazums. Nu tak neviens panks (vismaz atbilstoši ģērbies) jūs bankā neapkalpo, neviens seju nomālējis gots par par asargu Rīgas domē nestrādā, arī metālists Saeimas deputāts nekāpj tribīnē un nebļauj par zemajām mencu nozvejas kvotām ko mums uzspiež ES. Valsts sektorā un daudzviet arī publiskajā jums ar šiem cilvēkiem nenākas tikties, vismaz jūs viņus kā tādus neatpazīstat, tad par ko ir šis tracis?
Un runājot par kompleksiem, lielāki vai mazāki tie piemīt katram cilvēkam un ja kāds šo faktu noliedz, tad viņam pie jau esošajiem var pieskaitīt vēl vienu. Jautājums ir par to, kā šie kompleksi iespaido konkrētā cilvēka dzīves kvalitāti un sabiedrību kopumā.
Shaisuke
QUOTE(edg @ Mar 9 2006, 19:05)
Naida kurinaashana. Neatbalstu naida kurinaashanu nekaadaa veidaa. Jebkursh turpmaakais teksts, kuraa tiks aprunaats cilveeks, nevis runaats par teemu, tiks sodiits. Btw: tas, ka tavs viedoklis pret draugiem nesakriit ar ETM viedokli pret draugiem nenoziimee, ka ETM nav draugu. Vinjam tikai taapat kaa, piemeeram, man ir uzskats, ka cilveeks, kas shaadi izriikojas, peec shaadas riiciibas vairs nav draugs. Maacies buut sabiedriibaa - neizteikt nepatiikamas sajuutas izraisoshus subjektiivos viedokljus par cilveekiem! Tas, ka citi dara taapat, nav attaisnojums. Arii vinji (arii es) dara nepareizi runaajot slikti par cilveekiem, un to risinaat vajag, pasakot tieshi, ka tas tevi aizvaino (jo modi taadu riiciibu ciena un tevi aizstaavees), nevis "braucot" pretii.

Secinaajums: ieveerojami vairaak kaa puse no tevis rakstiitaa ir bezjeedziiga atkaartoshanaas un naida kurinaashana. Vai nu atturies no turpmaakas rakstiishanas, vai saac rakstiit logjiski un argumenteeti!
*

Kuraa vietaa redzi naida kurinaashanu??

Man no malas gan vairaak liekas, ka naidu kurina ETM, sipps, Sigfa un tu pats, edg. Ne jau nu Pakkun izvilka Sigfas fotograafiju publiskai apskatei, itkaa njemdams to par piemeeru.

~BN~
jurc
QUOTE(Pakkun @ Mar 9 2006, 19:41)
naacu sheit uz otaku ceriibaa satikt kko unikaalaaku un atshkjiriigaaku no paareejiem, kaa nekaa, anime fani.. bettt, taapat te ir pilns ar rajona pirmajiem pacaaniem, kas celj savu pashnoveerteejumu censhoties gremdeet citu! taa pati sachaaksteejusii peleekaa publika kas ar saviem iesiiksteejushajiem uzskatiem par dziivi leenaam saindee sabideriibu.
*

Lūdzu nespried no 3-4 cilvēkiem par visu otaku tautu. Vai tiešām te sāk iedarboties edg piemērs par golfistiem? happy.gif
Tas, ka tu dažiem nepatīc, tad varbūt vaina ir jāmeklē viņos, jo viņi nevar pieņemt cilvēku tādu kāds viņš ir, bet tā vietā prot tikai aizvainot un aprunāt.
edg
oooooo, edg cik tu vieds un paarliecinoshh, man liekas ka es tevi pilniigi gribu laugh.gif tu taa speej noteikt diagnozi un preciizi noraksturot cilveeku no viena virtuaaala skata vien.. (idiotiem- sarkasms)
*

Jau briidinaaju, ka par fleimu buus warn (un ir). Nav svariigi vai tas ir virtuaalais skats vai satikshana tevi dziivee - vai nu tu ljoti labi teelo to, kas neesi, vai arii esi tas, par ko sevi paraadi.

jaasaak ar to ka ne jau es kko saaku braukt personiski! es jums kkaa trauceeju???  mad.gif vnk ja mani saak naturaali apdirst un nolikt, tad saprotams, ka galu galaa es kko nelabu varu pateikt - visam ir savs meers!!!
*

Sheit nav beernu daarzs. Ne tas, kursh saaka ir vainiigs, bet visi, kas piedalaas. Protams, ka cilveekam vajag sevi aizstaaveet, bet shinii forumaa izveelies citus liidzekljus kaa aprunaashanu - te tev nav reaalaa dziive.

un ja es kko atkaartoju, tad tas noziimee, ka man ir radies uzskats, ka juus kko neesat sapratushi vai ka pilnigi neieklausaties manaa sakaamajaa..
*

Mees ne tikai ieklausaamies, bet arii atbildam. Tu tikai nez kaapeec neveelies uztvert muusu atbildes, lai dotu pretargumentus.

mans spriedums:  te ir aarkaartiigi daudz konservatiivu un aizspriedumiem paarbagaatu cilveeku(vecmaaminju kopiena) naacu sheit uz otaku ceriibaa satikt kko unikaalaaku un atshkjiriigaaku no paareejiem, kaa nekaa, anime fani..
*

Es arii. Un otaku tieshaam ir saliidzinoshi briivaaki un vairaak saprot un vairaak pieciesh. Bet taadi uzskati, kas vinjiem ir visai liidziigi kaa paareejai sabiedriibai.

Un kopsh kura laika un kaapeec es esmu kljuvis tik iecieniits temats??? (RETORISKS jautaajums)
*

Jo tu esi spiitiigs kaa aazis, miili uzmaniibu vai arii esi padumjsh. Rakstot shaadus tekstus, jaareekjinaas ar to, ka tiks rakstiits pretii. Ja tu visu laiku kurini teemu, tad par to tiek runaats. Ja neeveelies, lai par to runaa, ruupeejies par to, lai teema pierimtu! Cik praata vajadziigs, lai to saprastu?

P.S. Shaisuke: jaa arii sipps un ETM, un citi kurinaaja naidu, tomeer tas jau tika paatraukts 14. lpp. Pakkun par visu varu vajadzeeja to atsaakt. Un pats savu naida kurinaashanu nemaz neieveeroju, taapeec luudzu izskaidro, lai zinu, kur laboties.
Shaisuke
QUOTE(edg @ Mar 9 2006, 20:15)
Un kopsh kura laika un kaapeec es esmu kljuvis tik iecieniits temats??? (RETORISKS jautaajums)
*

Jo tu esi spiitiigs kaa aazis, miili uzmaniibu vai arii esi padumjsh. Rakstot shaadus tekstus, jaareekjinaas ar to, ka tiks rakstiits pretii. Ja tu visu laiku kurini teemu, tad par to tiek runaats. Ja neeveelies, lai par to runaa, ruupeejies par to, lai teema pierimtu! Cik praata vajadziigs, lai to saprastu?
*

Un kursh te kuru tagad aprunaa?? rolleyes.gif

Vispaar liekas, ka saakotneeji temats bij par otaku-otaku paariem... taa starp citu. un iebrauca auzaas - tobish par meteroseksuaaljiem...

Jaa, es zinu, ka tuulinj man kaads teiks,ka jaucos tur kur nevajag. Bet te ir forums un katrs driikst izteikt savu viedokli.

EDIT - nu zini, tas, ka tu pastiprinaati pievers uzmaniibu Pakkunam, bet par Sigfu un ETM taa, starp citu aizmirsi, tas no malas izskataas kaa naida kurinaashana pret Pakkun.

~BN~
edg
Njaa, vainiigs. Bet par pastiprinaatas uzmaniibas pieveershanu pakkunam: man ljoti kremt nelogjisms cilveekos, taapeec arii tam pieveershu pastiprinaatu uzmaniibu. Iespeejams, ka es saskatu nelogjismu, kur viss ir logjiski un otraadi.
Tas nekas, ka saakumaa topiks bija par citaam lietaam. Galvanais, ka tas rosaas un ir interesants. Savaa laikaa, cik atceros, bija chakli cilveeki, kuri daliija nost visas teemas par religjijaam un dziives jeegaam atsevishkjos topikos. Bet tagad, re, pat Yume domaaja labaak atstaat visu vienaa liekaa chupaa.
CirvjaKaac

katram cilveekam ir kaut kas no viiriesha un sievietes, un jebkush ir tiesiigs izpausties kaa grib. jaa, fiziologjiski mums ir piu, piu, piu...

Piedod, ak guru! Domāts bija - nevajag PĀRMĒRĪGI izrādīt sievišķību. Pie tā arī palieku - Tavs īsais, lakoniskais, idejām koncentrētais ieraksts manas domas nemainīja...

Man šķiet, ka ne! Te tiek jaukti cilvēki, kas cenšas vizuāli atšķirties vai vienkārši izcelties ar nenoskaidrojama dzimuma paštaisniem izdzimumiem laugh.gif
Shaisuke
QUOTE(CirvjaKaac @ Mar 9 2006, 20:41)

katram cilveekam ir kaut kas no viiriesha un sievietes, un jebkush ir tiesiigs izpausties kaa grib. jaa, fiziologjiski mums ir piu, piu, piu...

Piedod, ak guru! Domāts bija - nevajag PĀRMĒRĪGI izrādīt sievišķību. Pie tā arī palieku - Tavs īsais, lakoniskais, idejām koncentrētais ieraksts manas domas nemainīja...

Man šķiet, ka ne! Te tiek jaukti cilvēki, kas cenšas vizuāli atšķirties vai vienkārši izcelties ar nenoskaidrojama dzimuma paštaisniem izdzimumiem laugh.gif
*

Domaa muus baigi interesee vai tas mainiija vai nemainiija tavas domas??

For god's sake. Jus visi aizmirstat senu patiesiibu - par gaumi nestriidaas... Citiem labak patik metroseksuaalji, citiem nee... nu baac... nekad jau nebuus visi ar vienu viedokli. Kada jega no shadiem stridiem? neviena viedokli jau tas tapat nemainis...

~BN~
CirvjaKaac
Edited by JurCHiX: Nedari tā!
bladez
Eh. Es visulaiku saku to pašu ko Shaisuke. Bet neviens neklausās, tāpēc nodomāju....nav vērts. Bet es tomēr nepadošos atgūt šī foruma labā vārda balansu, jo šīs topiks tik to gremdē (*feeling high and mighty*). S.c. lielākā daļa šeit ir anime fanu ja??? Un daudzi ir redzējuši Elfen Lied. Tāpēc par šiem dažiem cilvēkiem var pateikt to, ko teica Elfen Liedā.

If you're miserable, you will be looking for someone else more miserable to ease your pain (or smthing like that).
Sigfa
QUOTE(Shaisuke @ Mar 9 2006, 21:06)

Kuraa vietaa redzi naida kurinaashanu??

Man no malas gan vairaak liekas, ka naidu kurina ETM, sipps, Sigfa un tu pats, edg. Ne jau nu Pakkun izvilka Sigfas fotograafiju publiskai apskatei, itkaa njemdams to par piemeeru.

~BN~

*

Pa pa, vai tad taa fotograafija jau nebija publiskai apskatei? man gan liekas, ka bija, un pat pats Pakkun vinju bija ielicis. Vai es kljuudos?
bladez
QUOTE(Sigfa @ Mar 9 2006, 21:13)
Pa pa, vai tad taa fotograafija jau nebija publiskai apskatei? man gan liekas, ka bija, un pat pats Pakkun vinju bija ielicis. Vai es kljuudos?
*

Bet tas liecina par naida kurināšanu, vai ta' ne?? Un konkrēti TIKAI pret vienu cilvēku.
ReD_FoXy
QUOTE(Sigfa @ Mar 9 2006, 23:13)
*

Kljuudies. Tas ka tev patiik apskatiit vinja profilu ir tavaa zinjaa. Varbuutaas kaads to nemaz nebija skatiijis. Jaa, profils skaitaas publiski, bet tas ka tu to izliki kaa piemeeru topicaa kursh tai mirklii (un veel shobriid) bija karts apspriedes punkts jau pasviitroja tavu naidu pret shaada izskata puishiem. Tu izraadiiji necienju un tas izceela tavu piedod kretiinisko iztureeshanos.
EDIT: Tad varbuut man arii ir tiesiibas tev piebisktiit un pateikt: "Ahaa, tev ir gari mati, taatad tu noteikti manto siltas juutas pret sava dzimuma paarstaavjiem!"
Sigfa
QUOTE(bladez @ Mar 9 2006, 22:14)
QUOTE(Sigfa @ Mar 9 2006, 21:13)
*

Bet tas liecina par naida kurināšanu, vai ta' ne?? Un konkrēti TIKAI pret vienu cilvēku.
*

Nee, tas liecina par citu uzmaniibas pieveershanu apspreistajam un teksta papildinaashanu ar piemeeru.

Red: jaa, tev ir taadas teisiibas. Esi dzirdeejusi par vaarda un domas briiviibu? Un tu man taa arii nepateici, kur es kljuudos. Jaa es izraadiju savu necienju. Kaads tam sakars ar to, ka taa bilde jau bija publiska?
bladez
QUOTE(Sigfa @ Mar 9 2006, 21:57)
Esi dzirdeejusi par vaarda un domas briiviibu?
*

Tikai ne šajā forumā yun topikā vēl mazāk. Ja gribi izpaust savu "vārda brīvību", tad atceries, ka bŗivība nemaz naw tik briva. Tu nelasiji, ka tu pārkāpi noteikumu aizkarot kādu??
edg
Jaa, arii manupraat nav naida kurinaashana pret cilveeku, njemot vinju kaa piemeeru. Luudzu, atcereesimies, ka pakkun nekas nebija pretii. Gluzhi otraadi - vinjsh pats sevi lika par piemeeru. Naida kurinaashana ir paarlieka savas nepatikas izraadiishana. Ko Sigfa dariija gan, manupraat. Tajaa laikaa posti gaaja taadaa aatrumaa, ka tieshaam bija gruuti izfiltreet, kursh ir tas, kursh paarkaapj robezhas. Bet vairaak tachu taa neviens nedariis, vai ne?
ReD_FoXy
QUOTE(Sigfa @ Mar 7 2006, 10:34)
Tu tieshaam domaa, ka izskaties labaak ar visiem tiem vipendroniem uz sevis? Man tu liecies pretiigs, un domaaju, ka neesmu vieniigais.
*

Kuru tur noteikumu tu paarkaapi? Eeem, pec mana skatiijuma tu uzsaaki visu shito karsto apspriedi par meteroseksuaaljiem utt... Prieshkam tas bija vaidziigs? savu personiigo nepatiku vareeji arii caur PM izteikt.
Edit: Tu to padariiji publiskaaku nekaa taa bija. Pietam bez pamatota iemesla. Ja neskaita karstu veeleeshanos vinjam pateikt ka vinjsh tev ir pretiigs.

Un atbildot uz vienu nesen uzdotu jautaaajumu...
Satiktos arii tad ja viens no attieciibaas esoshajiem cilveekiem neciestu animi. Pretpoli pievelkas! Un anime/Japaana nav visa dziive. Var arii atsevishkjaas satikshanaas reizees izbaudiit otra cilveeka klaatbuutni nevis muldeet par jaunajaam Naruto (vai jebkaadas citas animes) seerijaam. Sheesh, you are anime freaks or it's all just my imagination...
Sigfa
QUOTE(edg @ Mar 9 2006, 23:05)
Jaa, arii manupraat nav naida kurinaashana pret cilveeku, njemot vinju kaa piemeeru. Luudzu, atcereesimies, ka pakkun nekas nebija pretii. Gluzhi otraadi - vinjsh pats sevi lika par piemeeru. Naida kurinaashana ir paarlieka savas nepatikas izraadiishana. Ko Sigfa dariija gan, manupraat. Tajaa laikaa posti gaaja taadaa aatrumaa, ka tieshaam bija gruuti izfiltreet, kursh ir tas, kursh paarkaapj robezhas. Bet vairaak tachu taa neviens nedariis, vai ne?
*

aha. Labi.

Red:Palasi atpakalj. Pakkun teica, ka vinjam tas liekoties pavisam labi un pienjemami. Man tas nav pienjemami. vai arii tev ir kas pret vaardu 'pretiigs' ? ja nezinaaji, tas nomee atbaidosh, nepienjemams, negatiivas emocijas izraisosh.
ReD_FoXy
QUOTE(Sigfa @ Mar 10 2006, 00:07)

Red:Palasi atpakalj. Pakkun teica, ka vinjam tas liekoties pavisam labi un pienjemami. Man tas nav pienjemami. vai arii tev ir kas pret vaardu 'pretiigs' ? ja nezinaaji, tas nomee atbaidosh, nepienjemams, negatiivas emocijas izraisosh.
*

Tai briidii taa nebija topica teema. Un shobriid tas par ko tu te muldi arii nav par topica teemu. Beidz spamot. Pietiks ar 10 lapaam kur jau ir nepaartrauktas novirzes no teemas.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.