QUOTE(GameMaster @ Mar 8 2006, 20:32)
Es, turpretī, sāku neapskaust lastguru, kam vajadzēs visu šito dzēst laukā, plus, piestādīt wārnus, plus, izdomāt, vai nebūtu lietderīgāk pamest moderatora posteni un nodoties vegānisma sestajam danam or somthn.
YAAAAY! es izlasiiju. visu. piedodiet visi kam manis truuka citos topikos, es sho murgu lasu jau cik? divas dienas? es ceru ka ne triis... juus speejat rakstiit aatraak nekaa es varu lasiit
. Taa kaa lapas sheit ir 15 (es ceru ka nesakraajas 16 kameer es raxtu sho), un veelreiz pat paarskatiit visu lai sakjekseet nevajadziigos postus man ir slinkums, nemaz nerunaajot par editeeshanu un warnu likshanu, a posemu, lai dziivo topiks jaa jau citi admini to tik ciitiigi aizstaav un spamo iekshaa. ehh...
Manas otraas maajas ir fightingarts.com forums, tur ir daudz man noderiigaas informaacijas (es gan nespeeju izlasiit to visu, jo taas noderiigaas info tur tomeer ir paaraak daudz). reiz viens cilveeks uzjautaaja tur (nav nekaads citaats, rakstu peec savaas vaajaas atminjas): "how does one become a moderator", uz ko vinjam sekoja atbilde no admina: "by excersizing moderation"
Godiigi sakot, lasot visu sho diskusiju, man sejas izteiksme svaarstiijaas starp
un
, kaa arii dazhreiz bija
, bet tomeer visbiezhaak bija
. Sipps, Sigfa, GM, CirvjaKaac, veel dazhi indiviidi... biju par jums labaakaas domaas. Ghoul, es neticu savaam aciim, bet shis laikam ir pirmais topiks ever, kur man tev ir jaapiekriit
Ja es gribeetu citeet visu ko es gribeetu nociteet un atbildeetu, mana atbilde man prasiitu veselu dienu rakstiishanas, taapeec es izraavu vienu no peedeejiem citaatiem kas man izraisiija *blink*
sejas izteiksmi:
QUOTE(CirvjaKaac @ Mar 8 2006, 20:25)
Nevajag izpaust vīrišķību, bet nevajag arī izrādīt sievišķību.
katram cilveekam ir kaut kas no viiriesha un sievietes, un jebkush ir tiesiigs izpausties kaa grib. jaa, fiziologjiski mums ir doti tikai viena dzimuma orgaani, un gjenereejas dazhi dzimuma-specifiskie hormoni, tos kam tas nepatiik aarsti laipni gaida ar plashi atveertu maku. viss paareejais ir vienaads (kaadreiz aigarius ir mineejis ka, shkjiet, 90% no visas zemes populaacijas ir biseksuaalji...). varbuut arii esat dzirdeejushi staastus par meiteneem kuras audzinaaja kaa zeenus (dazhas meitenes sleepa savu dzimumu dazhaadu iemeslu deelj; taas meet tagad saucam par varoneem
); vai arii vienkaarshi par meiteneem kam labaak patika beerniibaa speeleeties ar tehniku, un kas veelaak savaa dziivee nodarbojaas ar "viirieshu" profesijaam... kas gjerbaas kaa viirieshi!!! ... dazhreiz pat uzvedaas kaa viirieshu!!! ... kaapeec tas nevienu sheit neshokee sheit? tas ka vinjas tika taadaa veidaa audzinaatas gan netrauceeja daudzaam no taam veelaak savaa dziivee ieguut normaalu gjimeni: viiru un beernus.
mani arii vienmeer izbriina un uzjautrina taada paraadiiba (shkjiet shaadu piemeeru kaut kad ir mineejusi Yume, bet varu kljuudiities), ka piemeeram ja divas meitenes dejo kopaa (mmm... vai pat skuupstas), tad visiem patiik, turpretii ja divi puishi dejo kopaa (vai, ne daj bog, skuupstas), tad visiem ir: "TABU", "fui, pee", "geji"... kas tas par lietu? un nejau iemesls kur atrodas dzimumorgaani dejojoshajam "paarim", iemesls ir sabiedriibas kompleksi un aizspriedumi, un muusu saeima to ir pieraadiijusi nesen arii... jaaatziist godiigi ka shie pashi kompleksi seezh arii manii, jo nesen shausminaajos par meitenju cietsirdiibu kad vienreiz piespieda divus manus draugus noskuupstiities (OMG, shausmas, Sigfam gribaas vemt no vienas taadas domas, vai nee?
), tomeer man nepatiik ka man taadi kompleksi ir, un es labpraat tiktu no tiem valjaa.
kas attiecas uz identificeeshanos, tad sheit man rodas probleemas atpaziit, kur tad beidzas normaalaa viiriesha uzvediiba, un saakas kaut kas cits, kam es pagaidaam labpraat nemekleetu nosaukumu, gan jau citi to izdariis labaak par maniim (a man gribaas guleet jo jau ir seshi naktii). ja par viiriesha uzvediibu saukt fanoshanu par hokji un alus dzershanu, tad peec shiem parametriem es ar nesanaaku viirietis...
nekaads gej.s neesu, vnk bara instinkts bija savulaik izopereets. tas pats ir arii ar sievieteem (atkal njemu idejas no Yume): klasiskaas sievietes ir maajas uguns glabaataajas, pavaares, beernu aidzinaataajas (tikai nezkaapeec kaut kur muusu praatos seezh ka viirieshi ir labaakie pavaari un skolotaaji, vai arii man jau saak raadiities sapniishi (gan jau nebuutu izbriiniits)), bet tas vairs nav speekaa muusdienu sabiedriibaa kad muusu valsts prezidents ir sieviete, un valstij ir nevis pirmaa leedija, bet pirmais kungs (kuru es labi paziistu, btw); kad muusu valsts kanceleejas direktore ir programmeetaaja peec profesijas; kad iipasho uzdevumu ministra e-paarvaldes lietaas sekretariaata vadiitaaja, bijusii interneta asociaacijas izpilddirektore, bijusi apollo internet projekta vadiitaaja ir sieviete; kad sievietes vada nopietnus biznesus (piemeeram bijusi HP vadiikaaja - Karlija Fiorina, kas peec izgliitiibas ir viduslaiku veesturniece, veelaak gan tika apguuts MBA kurss) un juutas liidzveertiigas viirieshiem praktiski visaas profesijaas, iznjemot tos kur vajag rupjo speeku (njaa... viirieshus izmanto laikam... vai mees esam atgriezushies matriarhaataa??? vai varbuut taadaa gadiijumaa iistiem viiriem patiik karot, dzert, lamaaties... nea, ja tas taa ir tad es labaak ar taadiem neidentificeejos: necieshu ne vienu, ne otro, ne tresho; vai varbuut celtnieciiba ir tipiskais viirieshu darbs? taads darbs man arii galiigi neliekas interesants). Business-women paarnjem viirieshu gjeerbshanas stilu un uzvediibas modeli, kaapeec gan citaas jomaas viirieshiem nepaarnjemt kaut ko no sievieteem?
However, lai visiem tiek, pateikshu veel vienu lietu... kaut gan neatbalstu Pakkun saukaashanu par "chuchelo" vai kaa savaadaak, vinja izskats manaa uztveree neiederas tajaa standartaa, tajaa paziimju kopaa peec kuras var cilveeku identificeet kaa viirieshu dzimuma paarstaavi. Man gan tas ir pavisam vienalga, es cilveekus veerteeju nevis peec izskata vai seksuaalaas orientaacijas, bet gan peec darbiem.
Tagad ieshu guleet, un droshi vien shausminaashos par to ko sarakstiiju pusmiegaa tagad... vai varbuut shausminaashos vairaak par naidiigajaam atbildeem kas man buus sarakstitas uz veel 5 lapaam liidz vakaram, kur es tikshu rupji saukaats.