QUOTE(ReD_FoXy @ Mar 9 2006, 22:06)
Un atbildot uz vienu nesen uzdotu jautaaajumu...
Satiktos arii tad ja viens no attieciibaas esoshajiem cilveekiem neciestu animi. Pretpoli pievelkas! Un anime/Japaana nav visa dziive. Var arii atsevishkjaas satikshanaas reizees izbaudiit otra cilveeka klaatbuutni nevis muldeet par jaunajaam Naruto (vai jebkaadas citas animes) seerijaam. Sheesh, you are anime freaks or it's all just my imagination...
Bet vai tu patiku pret Anime ieliktu kā lielu plusu??
QUOTE(ReD_FoXy @ Mar 9 2006, 23:13)
QUOTE(Sigfa @ Mar 10 2006, 00:07)
Red:Palasi atpakalj. Pakkun teica, ka vinjam tas liekoties pavisam labi un pienjemami. Man tas nav pienjemami. vai arii tev ir kas pret vaardu 'pretiigs' ? ja nezinaaji, tas nomee atbaidosh, nepienjemams, negatiivas emocijas izraisosh.
Tai briidii taa nebija topica teema. Un shobriid tas par ko tu te muldi arii nav par topica teemu. Beidz spamot. Pietiks ar 10 lapaam kur jau ir nepaartrauktas novirzes no teemas.
Nu, izvairies izvairies no atbildes. Es tikmeer pateikshu, ka peec pasha pieredzes attieciibas Otaku- ne Otaku ~ meenesha laikaa paarveershas attieciibaas Otaku- Otaku.
ReD_FoXy
Mar 9 2006, 23:20
QUOTE(bladez @ Mar 10 2006, 00:17)
Bet vai tu patiku pret Anime ieliktu kā lielu plusu??
Nee, jo taa buutu sausa anime apsprieshana ko varu izdariit sheit, ja ir veelme. Manupraat ir daudz ko citu dariit. Piemeeram Riigas kanaalaa pabarot piiles un paspriest kas bija pirmais - vista vai ola.
Jautraak un miiljaak nekaa apjuusmot Bleach garlaiciigo sizhetu bet tomeer labaas action ainas.
EDIT.
Sigfa: es neizvairos. Manispeec vinjsh tev vareetu buut ne tikai pretiigs, bet arii bailes izraisoshs. Vienkaarshi tu paarkaapi gan noteikumus gan eetikas normas. Iemaacies taksh vienreiz elementaaro pieklaajiibu.
Luudzu, personiigo kashkji turpiniet PM!
Un taa noriet zvaigznes. Piedodiet, topiki. Ehh.
Piedodiet, varbuut kaadam liksies ka es atdziivinu topiku bezjeegaa, bet kaads te piemineeja ka ar maniem uzskatiem par draugiem man taadu visticamaak nav. Paarsteigums visiem: man ir tikai viens draugs. Ir vairaaki cilveeki kas ir uz robezhas starp pazinjaam un draugiem un veel vairaak man ir pazinju. Bet jaa, iists draugs, kuru nebuutu kauns saukt par savu draugu man ir tikai viens. Tad nu iesaku apdomaat vai kaadu, kursh ar permament merkjieri tev virsuu daraksta rupjiibas, nodzen tev miegaa matus vai citaadi liidziigaa veidaa "pajoko" var saukt par draugu. Protams, ja tev jums taada veida izdariibas pret sevi izraisa lielu prieku, tad nu ir cits gadiijums un uztraukties vareetu par ko citu.
Un komenteeshu par to ka edg "brauc virsuu" kaadam, bet sipps, ETM un veel kaadu neaiztiek: varbuut tam par iemeslu vareetu kalpot taads siikums, ka edg neuzskata ETM viedokli par aplamu, taapat kaa ETM neredz nepiecieshamiibu nepiekrist un apstriideet kaut ko no edg vai sipps teiktaa? Pretargumenteet cilveeki tiecas to, kas vinjiem skiet nepareizs (iznjemot gadiijumus, kad striidas par kaut ko abstraktu striideeshanaas peec, tad visaadas mulkjiibas var ljoti produktiivi no gaisa uzpuust, pat ja tas ir pretrunaa ar pasha uzskatiem <atgaadina diskusiju "Initial D is gay", kuraa es to teemu sarunu biedram pieraadiiju>).
Un veel peedeejais domu grauds par bildes publiskumu: Bilde vainu ir publiskaa apskatee vai nav. Nepastaav taads jeedziens "publiskaaks". Ja es izliimeeju centraa plakaatu, tad tas ka garaamgaajeeji skataas uz citu pusi nepadara to par neesoshu ubliskaa apskatee. Jebkursh to vareetu redzeet, ja pagrieztu galvu. Vareetu veel striideeties, ja grafiskais atteels buutu njemts no kaada cita resursa, bet konkreeti apspriezhamajaa gadiijumaa tas ir shii pasha foruma ietvaros ieguuts publisks fails. Un nez kaapeec visi brauc virsuu Sigfam, ja tupat taalaak kaads foruma biedrs citeeja vinja postu un ielika bildi citaataa. Tikpat publiski, tikai visam bonusaa tiek paarkaapts noteikums par nevajadziigu bildes likshanu citeejot kaadu.
bladez
Mar 10 2006, 14:27
Cik es atceros pāris lapas atpakaļ kāds bija ielicis Pakkun CITU bildi, kas naw pieejams šajos resursos. Un tas, ka šajā topikā kautkas tik rasistisks tikai iebāzts vien pierāda vainu. Vai tad Pakkun profila bilde ir tik ĻOTI saistīta ar tēmu Otaku-Otaku????
edit: Ja kāds gribētu uzzināt kautko vairāk par pašu Pakkun viņš taču ieietu viņa profila apskatē. BET KĀDS PAKKUN BILDEI IR SAKARS AR TĒMU OTAKU-OTAKU???
Siiks ieteikums (kaarteejais): izlasi teemas nosaukumu. Tas tika mainiits un jau kaadu laiku nav otaku-otaku. origjinaalais nosaukums descriptionaa tika atstaats tikai taapeec lai topiku vareetu samekleet.
EDIT: Taa "cita pakkun bilde kas nav pieejama shajos resursos" ir vinja shiibriizha profila bilde. linkots tiek uz profilu, taapeec ja vish nomaina profila atteelu nomainaas arii topikaa postotaa bilde.