Help - Search - Members - Calendar
Full Version: attiecības,piekrišanas,vēlmes
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Lija
Lasu sho topiku un priecaajos.. reizeem taa ka kriitu no kreesla.. palasot viena otra uzskatus liekas, ka sievietes nemaz nav vajadziigas un pietiek tikai ar animi.. ^^

QUOTE(ShinChan @ Mar 6 2006, 21:17)
Atvainojiet yaoi faņu majoritāte (līdz ar to automātiski metroseksuāļu pielūdzējas) vīrietis, kuru pamatā nodarbina tikai viņa izskats, citu cilvēku domas par viņu izskatu, nesamērīgi lielu naudas summu tērēšna savam izskatam, privātās dzīves pakārtošana savam izskatam, lai gan tehniski uzstāms par vīrieti, tomēr ši vārda vēsturiskajam raksturojumam īsti neatbilst.
*

piedod, tacju diemzeel tu shoreiz paarshaavi paar striipai un pat es vairs nekluseeshu...
fakts, ka viirietis par sevi ruupeejas nemaz neliecina par vinja gejiskajaam noslieceem... tas ka viirietis sev var atljauties labaakas smarzjas nekaa es varu gada laikaa nopelniit veel nenosaka vinja seksuaalo orientaaciju bet gan to, ka vinjs to var atlauties - naudas izteiksmee... parasti viirietis (tāpat kā sieviete) veelas labi izskatiities... un atstaat labu iespaidu!!!!, biezi vien no shii iespaida atstaashanas ir atkariiga ari vinja tālākas iespeejas uz naudas nopelnīsanu un nevis ievilkt gultaa kaadu viirieti... sheit ir domaati gan pop/rok un paareejo muuzikas stilu paarstaavji, gan arii biznesa cilveki.
sheit tu runaa par Yaoi fanju majoritaati kas ir automaatiski arii metroseksuaalju pieluudzejas... es atziistu ka lasu diezgan daudz yaoi mangas (arii shounan-ai un paareejos BL darinaajumus), tacju tas mani uzreiz nepadara par metroseksuaalju pieluudzeju... man piemeeram buutu gruuti satikties ar puisi, kas ir divreiz skaistaaks nekaa es un valkaa manas dreebes...
Sigfa
Luuk. Liidz shim man gan likaas, ka meitieshu un puisieshu skaistums nav leikams viens otram pretii. Paraadas metroseksuaalji, uzreiz skaistumi ir liekami zem vienas kaarts. Par ko tas liecina?
Lija
shiis meteroseksuaalaas paraadiibas nav obligaati jaaskatās tikai no vīriešu puses - ka vīrieshi paliek skaistaaki (jeb manuprāt sakoptāki), tacju arii no otras puses ir veerts uz to paskatiities, ka sievietes kljuust vīrišķīgākas - arii tā ir ļjoti bieža parādība, taču tas nez kapēc izraisa daudz mazāku ažiotāžu nekā par pāris vīrieshiem... huh.gif
Sigfa
Jaa, vienmeer esmu shausminaajies par meichaam ar uusaam. Zheel, ka dazhas domaa, ka ir jau labi un censhas neredzeet probleemu.
Lija
QUOTE(Sigfa @ Mar 6 2006, 23:18)
Jaa, vienmeer esmu shausminaajies par meichaam ar uusaam. Zheel, ka dazhas domaa, ka ir jau labi un censhas neredzeet probleemu.
*

sorry, tacju seit es biju domaajusi ne tikai fizisko aareejo izskatu (lai gan taa ir pamatiigi liela probleema muusdienas, to es atziistu), tacju arii faktu par reālu sociālā stāvokļa ieņemšanu sabiedrībā (sheit nav domaata nopelshana dzimumu liidztiesiibai).
Yume
es protams negribētu trauzēc šai ģeniālai diskusijai, un ticiet mani, es tiešām uzskatu vinu par ģeniālu, jo tā ņirdzu par kādu tekstu pēdējo reizi labi sen.
Ta.ču dārgie biedri, šāds topiks jau bija, kautkad sen, bet nu tas vairs nav tik svarīgi, taču svarīgi ir tas, ka jūs novirzījāties no tēmas.
Ja ir vēlme runāt par metroseksuāļiem, meiteņu simpātijām un antipātijām, narcisismu un mežacūkām, tad lūgums izveidot jaunu topiku.

UPDT: Yume pārdomāja. Redzot azarto skatienu cilvēku acīs * nu pieņemsim ka es redzu... un tie nav gļuki,kas nāk pēc pārāk liela daudzuma mušmeru zupas* un entuziasmu rakstos, nolēmu vienkārši pārsaukt tēmu, lai topika saturs atbilst tā temai.
Yume
runājot par metroseksuāļiem- man ir dabisks jautajjums.
Kapēc stiprās dzimtas pārstāvjiem ir pretenzijas pret koptiem vīriešiem? Viņi tak jums neuzmācās, vai ne?
Kad filmās rāda tomboy sievietes, pēc Laras Croft principa, nekādu pretenziju taču, kautgan tas nebūt nav sievietes , mājas uguns sargātājas prototips.
Tad kāpēc tādi aizspriedumi pret savu dzimumu?

Rodas doma - kompleksi?
edg
Kompleksi ir labs mineejums, tomeer nav pareizs shoreiz.
Viirieshi peec dabas ir bara dziivnieki. Tie veido baru ar sev liidziigajiem, jebshu - uzskata sev liidziigos par dalju no sava bara. Un katrs veelas savu baru peec saviem ideaaliem vislabaako. Kad latvieshu hokejisti uzvar, mees esam prieciigi, jo vinji ir dalja no mums - latvieshiem. Kad vinji zaudee - mees beedaajamies un... ak vai - dusmojamies uz vinjiem, jo vinji muusu aciis grauj baru (latvieshus) kopumaa.
Redz, muusos ir ieaudzinaats uzskats, kaadam ir jaabuut viirietim, un mees, viirieshi, kaa paareejos savaa viirieshu baraa veelamies redzeet taadus, kaadi ir muusu uzskatos. Ja kaads (metro...) grauj muusu kopeejo skatu, mums vinjsh nepatiik. Tas ir kaa 2x2=4 un 4x4 labaak brauc kalnaa. Elementaari!
Yume
loģiski.
Tas saucās bara instinkts, kas pēc sava principa ir pirmatnējs iznsinkts. Seko ka vīrieši dzīvo no pirmatnejiem intinktiem?
Bet kur tad ordās visi Nobelprēmijas lauriāti? Tie taču ir cilvēki ar citu domāšanu, seko ka viņi nepieder pie barau jau pēc apzīmejuma. Taču viņi tači tiek uzskatīti par ģēnijiem. Kas tad īsti ir?

[brr. un vel saka ka sievietes dvēsele ir neizprotama]
Sigfa
pirmatneejs instinkts, pienjemot tevis teikto, ir arii veelme ieguut jaunas zinaashanas un atvieglot sev dziivi. Citaadi cilveeks nebuutu luuk cik taalu attiistijies.
Yume
ahā, tātad visu pasaules progresu mums piegādāja uz porcelana šķīvīša stipra dzimuma pārstāvji.
Ak, paldiez jums dižie vīri.
Sēdētu es savā kokā, ja nebūtu Jūsu.
Pakkun
QUOTE(edg @ Mar 6 2006, 23:53)
Viirieshi peec dabas ir bara dziivnieki. Tie veido baru ar sev liidziigajiem, jebshu - uzskata sev liidziigos par dalju no sava bara. Un katrs veelas savu baru peec saviem ideaaliem vislabaako. Kad latvieshu hokejisti uzvar, mees esam prieciigi, jo vinji ir dalja no mums - latvieshiem. Kad vinji zaudee - mees beedaajamies un... ak vai - dusmojamies uz vinjiem, jo vinji muusu aciis grauj baru (latvieshus) kopumaa.
Redz, muusos ir ieaudzinaats uzskats, kaadam ir jaabuut viirietim, un mees, viirieshi, kaa paareejos savaa viirieshu baraa veelamies redzeet taadus, kaadi ir muusu uzskatos. Ja kaads (metro...) grauj muusu kopeejo skatu, mums vinjsh nepatiik. Tas ir kaa 2x2=4 un 4x4 labaak brauc kalnaa. Elementaari!
*

luuk TAAPEEC es vairaak turos kopaa ar meiteneem. Ir taadi aprobezhoti tipinji, kas mani uzreiz sauc par geju, izklausaas diezgan leimi un urliski, bet es uzskatu, ka taa ir skaudiiba, shkrobe, besis (jaa, es domaaju, ka liela dalja vainas ir kompleksos), ka speeju saprasties ar vinjaam labaak, kaa ar "ruudiitajiem" vechiem, kas iesviidushi un uzbudinaajushies auree uz TV ekraanu. Pienjemu, ka, ja vairaak buutu kopti, tad tas kopeejais "izskats" arii buutu labaaks. Inteligjence reti ir robusta. sleep.gif
ShinChan
QUOTE(Lija @ Mar 6 2006, 22:10)
QUOTE(ShinChan @ Mar 6 2006, 21:17)
Atvainojiet yaoi faņu majoritāte (līdz ar to automātiski metroseksuāļu pielūdzējas) vīrietis, kuru pamatā nodarbina tikai viņa izskats, citu cilvēku domas par viņu izskatu, nesamērīgi lielu naudas summu tērēšna savam izskatam, privātās dzīves pakārtošana savam izskatam, lai gan tehniski uzstāms par vīrieti, tomēr ši vārda vēsturiskajam raksturojumam īsti neatbilst.
*

piedod, tacju diemzeel tu shoreiz paarshaavi paar striipai un pat es vairs nekluseeshu...
fakts, ka viirietis par sevi ruupeejas nemaz neliecina par vinja gejiskajaam noslieceem... tas ka viirietis sev var atljauties labaakas smarzjas nekaa es varu gada laikaa nopelniit veel nenosaka vinja seksuaalo orientaaciju bet gan to, ka vinjs to var atlauties - naudas izteiksmee... parasti viirietis (tāpat kā sieviete) veelas labi izskatiities... un atstaat labu iespaidu!!!!, biezi vien no shii iespaida atstaashanas ir atkariiga ari vinja tālākas iespeejas uz naudas nopelnīsanu un nevis ievilkt gultaa kaadu viirieti... sheit ir domaati gan pop/rok un paareejo muuzikas stilu paarstaavji, gan arii biznesa cilveki.
sheit tu runaa par Yaoi fanju majoritaati kas ir automaatiski arii metroseksuaalju pieluudzejas... es atziistu ka lasu diezgan daudz yaoi mangas (arii shounan-ai un paareejos BL darinaajumus), tacju tas mani uzreiz nepadara par metroseksuaalju pieluudzeju... man piemeeram buutu gruuti satikties ar puisi, kas ir divreiz skaistaaks nekaa es un valkaa manas dreebes...
*

Kaut kur starp šīm rindām izčākst tava veselīgā humora izjūta. Nu piedošanu, ja kādam manis rakstītais sagādāja personiskas dvēseles mokas, taču tu laikam pat nepamanīji, ka es jau nekritizēju metroseksuļāus tik daudz to izskata dēļ, cik rakstura īpašību. Es nezinu, varbūt kāds vai kāda tiešām spēj saskatīt kaut ko apbrīnas vērtu slimīgi ar sevi pārņemtā vīrietī. Ticiet man, tādam sieviete pie sāna ir nekas vairāk paša spilgto personu (ne personību) izceļošs aksesuārs un līdz ar to tai ir atvēlēta arī attiecīga loma. Es neesmu sieviete varbūt tāpēc man neklātos neko teikt, jo neba man spriest un saprast, taču paskaidrojiet mums vienkāršļaužiem, kas ir tik pievilcīgs solārijā pārceptā (šo idiotismu var salīdzināt tikai ar jaunbagātnieku saceltajām mājām jūras krastā — šodien varbūt jauki, taču kā būs pēc pāris gadiem?), kārtējo Bekhema frizūru nēsājošā subjektā ar apgleznotiem roku nagiem?
Dāmas, varbūt trakajā vienlīdzības un uniseksa skrējienā tomēr atstāsim dažas konkrētiem dzimumiem piekritīgas lietas, savādāk kas zina kā un kur beigsim?

Oficiāli atvainojos tām yaoi fanēm, kurām mans izteikums likās to jūtas un cieņu aizskarošs, centīšos uz priekšdienām tik neapdomīgus vispārinājumus nelietot.
Yume
Dārgais, neviens tevi neuztver aiskaroši. [ļoti ceru ka runāji ja ne par visiem, tad par lielako daļu]
Vienkārši tavu viedokli mēģināja nedaudz izmanīt, tika pieliktas citas domas, cita izvērtēšana.
Katrs cilvēks taču ir savādāks, un atkarībā no sabiedriskiem apstākļiem doma arī savādāk. Tāpēc te tiek iteikts tikai, un vienīgi savs perosniskais subjektīvais viedoklis, kas nevarb būt tikai pareizs vai nepareisz.
Sigfa
QUOTE(Pakkun @ Mar 7 2006, 01:13)
luuk TAAPEEC es vairaak turos kopaa ar meiteneem. Ir taadi aprobezhoti tipinji, kas mani uzreiz sauc par geju, izklausaas diezgan leimi un urliski,  bet es uzskatu, ka taa ir skaudiiba, shkrobe, besis (jaa, es domaaju, ka liela dalja vainas ir kompleksos), ka speeju saprasties ar vinjaam labaak, kaa ar "ruudiitajiem" vechiem, kas iesviidushi un uzbudinaajushies auree uz TV ekraanu. Pienjemu, ka, ja vairaak buutu kopti, tad tas kopeejais "izskats" arii buutu labaaks. Inteligjence reti ir robusta.  sleep.gif
*

Tu man atgaadini vienu meichu, kura arii domaaja, ka ir nenormaali seksiiga, bet patiesiibaa bija deelis, kursh peec skata beerniibaa izcietis rahiitu. Tas veel buutu pienjemami, ja arii tu buutu meitene.

Un turpini vien uzskatiit, ka taa ir skaudiiba. Varbuut pacelsies pashapzinja un saaksi paardomaat savu izskatu, lai vairs neizskatiitos peec meitiesha.

Tu paziisti daudz taadus, kuri "iesviidushi un uzbudinaajushies auree uz TV ekraanu." ? Es taadu nezinu nevienu. To ka viirietis peec taada arii izskataas nenoziimee, ka vinjsh ir resns un netiirs.

Inteligjence reti ir robusta.  sleep.gif

Pidrilas arii.

Tu tieshaam domaa, ka izskaties labaak ar visiem tiem vipendroniem uz sevis? Man tu liecies pretiigs, un domaaju, ka neesmu vieniigais. Gribu redzeet, kaa tu shitaads aizietu uz kaadu klubu, piemeeram Depo(citur tevi vnk iekshaa nelaistu, ja vien nesajauktu ar meitieti), vai baaru. Vai arii metroseksuaaljiem nav tik daudz laika, lai to izniekotu taadaam muljkjiibaam? Jaaskataas tachu spogulii un jaaziimee uz veedera ar flomaasteru.

Izliksim bishku publiskaakai apskatei tavu profila foto:
image
xikes
QUOTE(edg @ Mar 7 2006, 00:53)
*

Nesaki `mees`, saki `lielaakaa dala`. Visi nebuut nav vienaadi. Es, piemeeram nefanoju par hokeju vai par kaadu citu sprota veidu un man reizeem naak smiekli par tiem `faniem`, kuri vazaajaas pa ielaam izblaustot visaadus sauklus. Taapat arii gribas nekontroleejami smieties briizhos, kad kaads sporta eksperts meegina paskaidrot kaarteejo zaudejumu, taapat arii, klausoties kaada paarliecinoshaas uzvaras runaas pirms kaarteejaas speeles.. Un tad paarnem sajuuta: vai cik labi ka es tur neesmu. Attiecas ne tikai uz sporta veidiem un mani. Pasaulee eksistee arii viirsieshu kaartas paarstaavji, kuriem t.s. `bara instinkts` ir bijis, nebijis. Vini nespeej atrast nevienu, kas buutu atbilstoshss kluut par vinu bara locekli un, atmetushi ceriibas paarmainiit pasauli sev par labu, dziivo vieni. 2x2 elementaari ir tikai matematikaa wink.gif
---
blink.gif huh.. kas tas par metroseksuaalu bumu sheit? Nemaz nezinaaju ka sabiedriibaa vinu ir tik trauceejoshi daudz. Nez.. laikam paaraak daudz no briivaa laika (kaa nebuut nav daudz) pavadu maajaas.
Aa, pareizi, shkiet atminos, bij man darba vietaa viens shaada tipa indiviids. Nez, kaitinoshss jau nedaudz savaa uzvediibaa vinsh bij.. bet, pielietojot metodi `ignore him` bija pat iespeejams paciest un paarmiit paaris vaardus.. Heh, tagad vismaz zinaashu kaa vinus sauc.. man jau likaas ka vinsh ir bish diivains, tb savaadaaks
Jaa, pieveersa vinsh bish uzmaniibu sev, tachu nagu laku un puuderi gan netika maniits lietojam.. biggrin.gif Nez par kaadiem retumiem juus sheit runaajat..
Bet darbaa vinsh vairs nav maniits.. oh well.. Laikam kaadam tomeer nepatika vina attieksme.
--- upd ---
Kameer raxtiiju savu postu, Sigfa ieposteeja pirms manis, sniedzot uzskataamu piemeeru. Apmeeram 5 minuutes apdomaaju uzraxtiito un izlasiito, un nonaacu pie secinajuma, ka tas viss izcelas deel taa, ka nav un nevar buut vienoti uzskati kaadam jaabuut cilveekam. Pasaule nekad nebuus vienota. Nekad visiem nebuus vienaadi uzskati par to kaadam/i optimaalaa variantaa jaaizskataas (un jaabuut) sievietei/viirietim. Nekad visiem nebuus vienaada veertibu sisteema attieciibaa pret normaalo un nenormaalo.
Naak praataa fraaze no NGE. (paaris geniaalas atzinas tur bij.. rolleyes.gif )
`People cannot live surrounded by others, people cannot live alone`
Nja, shii pasaule ir gan viena pavirshi sakepinaata, liidz galam neizdomaata vieta.. Heh.., vismaz jautri..
Spectre
Piekrītu edg rakstītajam, mēs izvēlamies ar ko draudzēties un tusēties, jūs takš nestāvat uz ielas ar šiltīti meklēju līdzīgi domājošos ? smile.gif

Mani personīgi vairāk interesē kā cilvēki domā viņu domāšanas veids un intereses, jo tas ir tas ko es meklēju. Ja man nepatīk cilvēka domu gājiens un to kā viņš uzvedas runā - momentāli tiek pieskaitīts opie cilvēkiem ar kuriem labāk nekontaktēties tongue.gif

Tēma metro.. kas tur viņi ... Kapēc skauž ? kurā vietā skauž ? ))) Mans skatījums ir tāds ja tu gribi būt sieviete - nogalini sevi moš reinkarnēsies par to ko gribi tongue.gif Sabiedrībā ir pārproducejusi sevi un tas ir fakts, lasat vairāk zinātnes grāmatas .. populācijai ir jabūt par 1/5 mazākai nekā tagad ir. Geji un Lesbes tā ir slima parādība, ja tā nebūtu tad daba arī večiem ļautu dzemdēt un sievietēm arī būtu ar ko pabakstīt otru.

Es tagad nerunāju par glīti koptiem vīriešiem utt. tur es proti arī piekrītu, ja džekam ir uzvalks no Armani pēdējās modes skates un brauc ar bently tas vēl nenozīmē, ka viņš ir piu or metriķis ... tiem cilvēkiem parasti darba nopietna sastāvdaļa ir labi izskatīties.
Ko es varu piebilst, kā būtu ja jūs pa TV manītu 2 dienu neskūtu izpūrušu un saspiestu pumpu purnu kas jums tagad stāstīs ziņas ? XDDDD

Labi izskatiities nav grēks, kopti nagi vēl nenozīmē piu, bet nu kad es redzu melnus nagus, un other atribūtikas, džeks kas vairāk izskatās peč meitenes ... kamon tas jau ir slimi.
edg
Pirmkaart, xikes, tu liki man padomaat. Kaapeec (lielai daljai cilveeku) pastaav veelme buut taadas sabiedriibas daljai, kura peec vinja uzskatiem ir laba? Taapeec, ka cilveeks ir stereotipiska buutne un spriezh par visiem no dazhiem. Ja televiizija intervee otaku - Pakkun, tad peec vinja otaku nezineeji spriezh par citiem otaku. Ja 2 latvijas deputaati saeimaa piedzertos un saaktu kauties, peec taa visa pasaule spriestu par latvijas deputaatiem kaa kopumu. Lai arii cik skumji tas nebuutu, no dazhiem tiek spriests par visu grupu. Taa vienkaarshi ir realitaate. Taapeec es veelos, lai sabiedriibaa, kuras dalja esmu, nebuutu taadu cilveeku, kuri vareetu radiit par visu sho sabiedriibu viedokli, kaadu ljoti neveelos.
Redz, ja tu neuztver otaku kaa sabiedriibu, kuras sastaavdalja esi, un noliedz to, tad, protams, tev netraucee sliktu viedokli radoshi cilveeki. Bet, ja tu to nenoliedz, ka esi latvijas otaku, un tevi vienalga shie cilveeki netraucee, tad tu vinjus par tik sliktiem neuzskati vai arii tev ir vienalga, ko par cilveekiem, ar kuriem tu esi kopaa, domaa apkaarteejo, vai arii tu tici, ka nekas taads neeksistee kaa stereotipizaacija vai vismaz tevi neskars. Iemeslu ir daudz un dikti, kaapeec tev var netrauceet cilveeki, kas paareejiem traucee. Neviens no tiem nav peljami, es vienkaarshi saku, ka iznjeemumi ir vienmeer.

QUOTE(Yume @ Mar 7 2006, 00:00)
Tas saucās bara instinkts, kas pēc sava principa ir pirmatnējs iznsinkts. Seko ka vīrieši dzīvo no pirmatnejiem intinktiem?
Bet kur tad ordās visi Nobelprēmijas lauriāti? Tie taču ir cilvēki ar citu domāšanu, seko ka viņi nepieder pie barau jau pēc apzīmejuma. Taču viņi tači tiek uzskatīti par ģēnijiem. Kas tad īsti ir?
*

Bara instinkts ir veelme tureeties kopaa un liidzinaaties baram. Sheit runa ir par veelmi, lai tas bars, kuraa tu jau esi (kaut taa buutu gjimene, skola vai draugi), buutu taads, par kuru tev vismaz nebuutu kauns, nerunaajot par atziishanu par sakariigiem cilveekiem vai, nedod dievs, cieniits. No taa arii izriet tevis paareejaa teiktaa bezjeedziiba.
Pie tam, luudzu neizdariit secinaajumus veidaa "Eest ir fiziologjiska vajadziiba. Seko, ka cilveeki dziivo savu fiziologjisko vajadziibu deelj." Tur, protams, ir sava taisniiba, bet siikaak paardomaajot, tas ir visai bezjeedziigs secinaajums.

QUOTE(Yume @ Mar 7 2006, 00:00)
[brr. un vel saka ka sievietes dvēsele ir neizprotama]
*

Viss ir izprotams. Nevajag tikai izdariit secinaajumus no baltiem maakonjiem.

QUOTE(Yume @ Mar 7 2006, 00:09)
ahā, tātad visu pasaules progresu mums piegādāja uz porcelana šķīvīša stipra dzimuma pārstāvji.
Ak, paldiez jums dižie vīri.
Sēdētu es savā kokā, ja nebūtu Jūsu.
*

Sievieshu logjika strikes again!
Sigfa tev teica, ka instinkti piemiit mums katram, un tie veicinaajushi muus attiistiities. Vinjsh aizstaaveeja instinktu noderiibu. Bet tu uzreiz izveelies pirmo vinja teiktaa skaidrojumu, kas ienaak praataa, balstot uz savu intuiiciju (ko, starp citu, vajadzeetu iekljaut logjikas pamataksiomaas).

QUOTE(Pakkun @ Mar 7 2006, 00:13)
luuk TAAPEEC es vairaak turos kopaa ar meiteneem. Ir taadi aprobezhoti tipinji, kas mani uzreiz sauc par geju, izklausaas diezgan leimi un urliski,  bet es uzskatu, ka taa ir skaudiiba, shkrobe, besis (jaa, es domaaju, ka liela dalja vainas ir kompleksos), ka speeju saprasties ar vinjaam labaak, kaa ar "ruudiitajiem" vechiem, kas iesviidushi un uzbudinaajushies auree uz TV ekraanu. Pienjemu, ka, ja vairaak buutu kopti, tad tas kopeejais "izskats" arii buutu labaaks. Inteligjence reti ir robusta.  sleep.gif
*

Kaut ko uzskatiit jau savaa pamataa noziimee kljuudiities. Protams, ka dalja skaudiibas tur ir, ka tu labaak saproties ar meiteneem. Bet vairaak taa ir nepatika, ka tu ej ar vinjiem vienaa klasee. Es varu iedomaaties sarunu:
A: "Kuraa klasee tu maacies?"
B: "12C"
A: "Eeew, tur kur tas piu?"
Un A uzreiz padomaa "B&^*, vai ta es vainiigs, ka vinjsh manaa klasee maacaas?".
Tu veido dalju no klases teelu un lielaakajai daljai zeenu droshi vien nepatiik tas teels, kaadu tu veido.

Un, par koptumu runaajot, nagu kraasoshanai vai sevis izgleznoshana, man, dziljaa mezha cilveekam, liekas nevis sevis kopshana, bet izkjeemoshana. Un, taa kaa neesmu vieniigais, tad arii izriet, kaapeec cilveeki (tie, par kuriem varu spriest. nevajag uzreiz izdomaat, ka es par visiem runaaju) metroseksuaaljus uzskata vairaak par kjeemiem nevis par skaistiem cilveekiem.
bladez
Pag, es tagad nesapratu. Pakkun ir džeks vai meitene??? Jox.
Vispārībā ir jāskatās vispārīgi. Katrs cilvēks ir dažāds. Citi dara un izskatās kā viņiem patīk, citi atkal darbojas un izskatās tā, lai citiem patiktu. Tāda ir tā cilvēku psiholoģija.
Pirms spriežiet par cilvēku, mēģiniet labāk viņu izprast. Un pats galvenais ir IEJUSTIES CITU ĀDĀ. Tagad es lūgšu visus paskatīties spogulī uz sevi un paskatīties ne tikai uz savu ārējo es, bet arī uz iekšējo. Varu derēt, ka katrā ir kautkas ko katrs sevī gribētu mainīt, gan iekšēji, gan ārēji (arī Es).

*phew. tā es nekad nebiju izteicies.*
Sigfa
Bladez. Zinu vienu, buudams meils man nekad negribeetos izskatiities peec sievietes.

Kapeec lai es iejustos vinju aadaa, ja es nemaz negribu vinju saprast? Vai tas, ka es kaadu cilveeku sapratiishu mainiis manu patiku/nepatiku pret vinju? Nee.
Yume
Pirmkārt-par to ko es rakstīju divos iepriekšējos postos. [to EDG]- lai nu cik causpīdīgs tas nebūtu, tas bija sarkasms, un to vajadzēta uztvert lielākais, kā tautas kūdīšanu.

Runājot par bara instinktu-tas , ko te uzrakstīja, ir pamatteorija, tas ir- to var salīdzināt ar matemātisku formulu a+b=c , taču netika padomāts par to, ka dzīvi nedrīkst uztvert kā teoriju, vienmēr ir variācijas un progressijas. Ja nedaudz iedziļināties komentētajā posta, tad var saprast par ko es runāju.

Pakkun- you're so sweet. Prieks ka kāds mēģina pastāvēt uz sava liekot sevi par piemēru.

Xikes komentā p0avīdēja viena psiholoģiska cilvēku īpašība- teorijā- bailes no nezināma, praksē- konservatīvisms.
Cilvēki pierada turēties pie kādiem noteiktiem principiem, ieražām, situācijām, paradumiem, tas veido viņu ikdienas dzīvi, un lielākā nav gatavi no tiem atteikties. Viņiem noteikti ir kāds ideāla prototips, vai vismaz prototips, kā vajadzētu būt. Un viss, kas zem šī prototipa nav liekams, ir nepareizs. Līdz ko tas ir nepareizs, tas momentāli zemapziņā izraisa signālu par nezināmo, kas izsauc papildaizsargreakciju, un tad rodās doma par pretīgumu.
Šajā gadījumā ir viegla izeja-vajag saprast "nepareizā" domāšanas veidu un tas ķļūs jau vienkārši par "situācijas upuri". [lūdzu nelieciet man meklēt manus psiholoģijas konspektus, lai uzrakstītu smuku teoriju, mēģiniet saprast šito pašu]

bladez- prieks par to ko tu uzrakstīji. Vēl kāds liek cilvēkiem padomāt ka visi nav vienādi, un tas nav nosodāms.

EDIT:Sigfa, tas ir konservatīvisms, ja nenosaukt to stiprāka vārdā. Tu vienkārši negribi mainīt savu ierasto domāšanu.
ShinChan
QUOTE(edg @ Mar 7 2006, 10:02)
Pirmkaart, xikes, tu liki man padomaat. Kaapeec (lielai daljai cilveeku) pastaav veelme buut taadas sabiedriibas daljai, kura peec vinja uzskatiem ir laba? Taapeec, ka cilveeks ir stereotipiska buutne un spriezh par visiem no dazhiem. Ja televiizija intervee otaku - Pakkun, tad peec vinja otaku nezineeji spriezh par citiem otaku. Ja 2 latvijas deputaati saeimaa piedzertos un saaktu kauties, peec taa visa pasaule spriestu par latvijas deputaatiem kaa kopumu. Lai arii cik skumji tas nebuutu, no dazhiem tiek spriests par visu grupu. Taa vienkaarshi ir realitaate. Taapeec es veelos, lai sabiedriibaa, kuras dalja esmu, nebuutu taadu cilveeku, kuri vareetu radiit par visu sho sabiedriibu viedokli, kaadu ljoti neveelos.
*

Galīgi ačgārns skatījums uz lietām. Uzsvars tiek uz to, kādus mūs redz citi, nevis uz to kādi mēs patiesībā esam. Protams, tā dzīvot ir vieglāk.
Es pamatenē arī vienu brīdi biju ļoti kompleksains, bieži piedomāju, vai es izskatos "pareizi" , ko citi par mani domā, ka tik nepateikt kaut ko nepareizi, pat kļuvu par izlecēju un stundās izaicināju skolotājus (jē, iegūts klases respekts). Taču pamatenes beigās un videnē, sapratu, ka tāda dzīves un lietu uztvere ir pilnīgi garām, ja kādam es neliekos gana labs vai interesants tad tā ir konkrētā cilvēka ne mana problēma. Cilvēku cieņu un pozitīvu attieksmi var izpelnīties ne tikai šadām falšām PR kampaņām vai ārīšķībām. Starp citu, Pakkun nav metrosex. drīzāk gan nedaudz ekscentrisks un ārišķigs cilvēks. ārējais izksats metroseksuāļa gadījumā ir vien aizberga redzamā daļa. Visas nelaimes nāk no galvas. Nupat jau noreducējām labi koptu, frizētu un ģērbtu cilvēku līdz metroseksuāļa līmenim, taču tas nav pareizi, jo tas vai tu esi vai neesi metrosex. ir atkarīgs no domāšanas. Ja lielāko daļu dienas laika vīrietis pavada uzklājot un noņemot kosmētiku, vaksējot dibena spalvas, brūninoties solārijā, mandražējot par savu izskatu un pareizu sevis pasniegšanu un vazājoties pa "botikiem", tad kaut ko kopīgu ar viņu varēs atrast vien tāda pati būtne.

Yume
Atcerejos vienu lietu no skolas alikiem. " Cilvēka mentalitāte ir atkarīga no viņa pārliecības. Ja es jūtos kā Mazambijas nēģeris, tas pat dzimis un audzis Latvijā es būšu Mazambikas nēģeris. " Šis pats stāsts ir ar jebkuru cilvēku pārliecinātību. Līdzko tu gribi/jau uzskati sevi par kautko, tas ir -izveido savu personību, tu sevi par kautko uzskati. Un tā pārliecība ir tev daudz svarīgāka par to, ko par tevi domā pārējie, lai gan citu viedoklis bieži vien traumē, un ja cilvēkam ir vāja pašapziņa viņš kļūst par to, ko grib redzēt lielākā daļa viņa apkārtējo massu.
edg
Yume, par bara instinktu... Tu sava postaa mineeji par piemeeriem cilveekus, kas ir atshkjiriigi no paareejiem. Un tam manaas aciis nav pilniigi nekaada sakara veelmi, lai tev apkaarteejie cilveeki buutu taadi, par kuriem tev nav jaakaunas. Luudzu, man, kaa idiotam, paskaidro, kaads tur ir sakars!

Un, Shinchan, man likaas, ka tu gan labaak uztver probleemas pamatdomu. Runa iet par veelmi buut labaa sabiedriibaa, bet tu paarlec uz fanaatisku censhanos pasham liidzinaaties sabiedriibai. Pats teici praatiigu teikumu par manis teikto: "Uzsvars tiek uz to, kādus mūs redz citi, nevis uz to kādi mēs patiesībā esam." Bet tagad saliec pareizos uzsvarus teikumaa: "Uzsvars tiek uz to, kādus mūs redz citi, nevis uz to kādi mēs patiesībā esam." Grupa no indiviida atskhjiras ar to, ka indiviids rada teelu pats, bet grupas teelu veido katrs indiviids. Ja tu veelies buut taads un shitaads, tad tu par taadu tiecies buut. Bet, ja tu veelies, lai grupa buutu taada vai shitaada, tad paraadaas probleemas.
Ja es veelos, lai cilveeki neuzskata Latviju par idiotu zemi, es meegjinaashu neizvirziit par Latvijas veestniekiem aarzemees cilveekus ar domaashanas probleemaam. Ja es veelos, lai otaku netiktu uzskatiiti par "ar vienaadiibas ziimi" hentai faniem, tad neatbalstiitu to, ka kaads fanaatisks hentai fans visiem saaktu sludinaat peec kaartas, cik ljoti anime=hentai rullee. Ja dazhi viirieshi sagjeerbjas kaa sievietes, es veelos, kaut vinji taa nebuutu dariijushi, jo vinji attieciigi iespaido teelu par viirieshiem kopumaa.
Un tam nav pilniigi nekaada sakara ar veelmi liidzinaaties paareejiem (kas ir bara instinkts). Taa ir veelme, lai uz tevi skataas taa, kaa tu veelies. To var atteelot ar piemeeriem. Jaanis veelas buut ljoti pieklaajiigs un kaartiigs. Veel vinjam patiik golfs. Vinjsh ir Latvijaa profesionaalaako golferu klubaa - "Bumbalidobedree". Visi vinja golfa kluba biedri ir zhuupas, bljauri un kriminaali noziedznieki. Tikliidz vinjsh pasaka, ka ir shii kluba biedrs, par vinju nodomaa kaa par zhuupu un noziedznieku. Vai tas ir patiikami? Nav. Iedomaajieties, ka vinjam buutu tikai viens taads kriminaals tips klubaa, toties vinju katru otro dienu raada Kriminal Inform un vinjsh taisa ikvakara skreejienu pliks cauri vecriigai, bljaujot "Naaciet speeleet golfu un "Bumbalidobedree"!!! Mees rulleejam!!!". Domaa, ka tas neveidos kluba teelu? Par nelaimi shis teels nebuus no tiem, ko veelas Jaanis. Tagad reaalaas dziives piemeers. Paskatieties katrs pats uz sevi un padomaajiet, vai shova "Aina" vadiitaaja neiespaido cilveeku domas par psihologiem. Vinji tachu visi nav taadi! Bet, redz, psihologam Peeterim, kursh pielieto pavisam citas strateegjijas savaa praksee un savaadaak izturas pret saviem pacientiem, neatliek nekas cits kaa nopuusties. Un atgriezhoties pie teemas: man ir nedaudz nepatiikami, ka ir shaadi cilveeki, kas grauj viedokli par viirieshiem kopumaa, taatad arii par mani. Es veelos, lai mani uztver taadu, kaads es esmu, nevis iespaidojoties no grupas visspilgtaak ilecoshajiem indiviiidiem.
sipps
QUOTE(Tigra2 @ Mar 6 2006, 15:53)
Tas takā nav slikti, ja cilvēks par sevi rūpējas. (slikti ir tad, kad viņš sāk spert tavu šampūnu biggrin.gif )
*

nu sakuma noskaidrosim kas īsti ir metroseksuālis

Ja «parastās» seksuālās orientācijas vērstas uz kādu citu, vai abiem dzimumiem, tad metroseksuālim visiecienītākais «dzimums» ir viņš pats. Tas nebūt nenozīmē, ka viņš sevi glāsta un pašapmierināts, pavada ar sevi laiku, tātad pats sev ir mīļākais vai mīļākā. Metroseksuālim — gluži otrādi — ir vajadzīgs kāds, kas viņu novērtē. Kā teica kāds filozofs: «Tikai caur otru mēs atpazīstam sevi.» Metroseksuāļa mērķis ir iekarot apbrīnas skatienus.

Tipisks metroseksuālis ir jauns, materiāli pietiekami nodrošināts cilvēks, kas dzīvo ļoti tuvu lielpilsētai, kur viņa vajadzības var apmierināt daudzie veikali, klubi, sporta zāles un frizētavas. Metroseksuāļi var būt dažādu profesiju pārstāvji, sākot ar portjē, beidzot ar popmūziķiem un modeļiem, galvenā prioritāte ir saskare ar pēc iespējas vairāk cilvēkiem, taču viņi var būt arī visai netipisku profesiju pārstāvji.

Ar katru smaržas triepienu un sejas krēma ieziešanu metroseksuālis paceļ savu pašapziņu. Viņu dzīves neatņemama sastāvdaļa ir spogulis, kas ataino viņu sportisko skaistumu. Iespējams, ka daži metroseksuāļi var arī nonākt līdz tādām galējībām kā skropstu krāsošana vai pat ķirurģiskas iejaukšanās. Viņš var arī būt biežs manikīra un pedikīra salona apmeklētājs.

Spilgts metroseksuāļa paraugs atainots filmā «American Psycho», kur galvenais varonis, nodarbojoties ar seksu, tīksminās par saviem muskuļiem spoguļa atspulgā.

tas nu tā par metroseksuāļiem...

QUOTE(Yume @ Mar 6 2006, 23:43)
runājot par metroseksuāļiem- man ir dabisks jautājums.
Kāpēc stiprās dzimtas pārstāvjiem ir pretenzijas pret koptiem vīriešiem? Viņi tak jums neuzmācās, vai ne?
Kad filmās rāda tomboy sievietes, pēc Laras Croft principa, nekādu pretenziju taču, kaut gan tas nebūt nav sievietes , mājas uguns sargātājas prototips.
Tad kāpēc tādi aizspriedumi pret savu dzimumu?

Rodas doma - kompleksi?
*

nelielas auzas bet ir ok..

saksim jau ar to, ka tu nosauci Laras Croft principa sievietes spēcīgas,sadod sliktajiem pa pakalu un tā talaka. viss jau ir ļoti labi, bet neaizmirsīsim ka viņa joprojām izskatās pēc skaistas sievietes un prot sevi pasniegt ne tikai sadodot sliktajiem pa seju un aplaužot viņiem kaklus, bet arī vakarkleita pie vakariņu galda. viņa joprojām ir un paliek sieviete. ik pa laikam paradās kino industrija specīgas sievietes, bet viņas nezaudē savu sievišķību un tas ir pats galvenais.ja tomēr vīrietis pat lai ka viņs sabiedrība rūpētos par savu izskatu,bet joprojām saglabā savu virišķību nebaidoties sasmērēties mainot mašinai rezerves riteni, tas manuprāt ir normāli.
GM
Tu tieshaam domaa, ka izskaties labaak ar visiem tiem vipendroniem uz sevis? Man tu liecies pretiigs, un domaaju, ka neesmu vieniigais. Gribu redzeet, kaa tu shitaads aizietu uz kaadu klubu, piemeeram Depo(citur tevi vnk iekshaa nelaistu, ja vien nesajauktu ar meitieti), vai baaru. Vai arii metroseksuaaljiem nav tik daudz laika, lai to izniekotu taadaam muljkjiibaam? Jaaskataas tachu spogulii un jaaziimee uz veedera ar flomaasteru.

Pāg, pāg, Sigfa - mūsdienās taču pret visu ir jābūt tolerantam. Cilvēks nav vainīgs, ka māte daba viņu radījusi par tādu, atļausimies šo vārdu, pretekli. Kādam taču šī loma ir jāaizpilda, jo daba, kā zināms, nemīl tukšumu.
Tigra2
QUOTE(Sigfa @ Mar 7 2006, 09:34)

Izliksim bishku publiskaakai apskatei tavu profila foto:
image
*

Ziniet ko, man liekas Pakkun ir tiešām smukiņš, ar savu stilu...ja viņš nākamajā Otaku tusiņā parādīsies, tad palūgšu papozēt, man gribās viņu uzzīmēt.

Btw. Vispār zēniem nebūtu jāizsakās par citiem zēniem, jo tā ir ĻOTI VECENISKA PADARĪŠANA!!!
Loģiski spriežot Pakkun aprunātātāji uztver viņu kā ļoti lielu sāncensi, jo meitenēm šādi džeki patīk. (ne visām, bet daudzām gan; pie tam daudz vairāk kā nodzērušies veči)
ETM
Luudzu, beidiet likt ieksha to briesmiigo bildi!

Jaa, man tas liekas ... nu jaa. Ja kaads/kaada uzskata, ka taa no manas puses ir skaudiiba, nu varat droshi turpinaat taa uzskatiit. Es turpinaashui dziivot peec saviem "mezhavecha" principiem un nenjemt nevienu pieree, tikai veeleetos aizraadiit, ka es ir gruuti buut skaudiigam sakaraa ar to, ka shaada paskata persona piesaista dailjaa dzimuma paarstaaves kam patiik tieshi shaada veida personiibas (tobish "smukjini" indiviidi, ignoreejam visu paareejo).
Yume
QUOTE(edg @ Mar 7 2006, 14:38)
man ir nedaudz nepatiikami, ka ir shaadi cilveeki, kas grauj viedokli par viirieshiem kopumaa, taatad arii par mani. Es veelos, lai mani uztver taadu, kaads es esmu, nevis iespaidojoties no grupas visspilgtaak ilecoshajiem indiviiidiem.
*

diemžēl visus teikumus, par kuriem gribēju padiskutēt, nebiju spēīga izvilkt, jo nepārtraukti, lasot postu m man palika lielas acis, atkārās žoklis un parādījās doma " gudrs cilvēks taču, nu kāpēc tu tādas nianses nesaptori"

Pirmkārt- tu visu uztver pietiekoši labi, tikai pārāk tieši, pārak logiski. Iespējams tas ir vienkāršs zināšanu trūkums, iespējams pie vainas ir mana domāšana, bet jebkura gadījumā, tu visu pārak vispārini, un faktiski, tu esi neobjektīvs, tu isaki, uzsver un uzspied savu viedokli, tas nav pareizi, diskusijas jēga ir citu viedokļu uzklausīšanā, nevis sava uzspiešana.

Tomēr lai kā es mēģinātu savādāk noformulēt savas domas par šo lietu, palieku pie viena varianta. tas ir maksimāli vienkāršots, un pie ta man lielas pašpietiekams.
Tā kā mūsu sabiedrība ir daudzveidīga, tad katra indivīda viedoklis ir ietekmēts ( vecāki, draugi, apkārtējie apstākļi, dzīves pieredze) un tas ir katrams savs.
Nav neppareizu viedokļu, ir nepietiekama informētība.

Sippi - runajot par sievietes tēlu mūsdienās - es atkārtoju velreiz, etaloniskais sievietes tels ir - mājas uguns sargātāja. Parastiem vārdiem - sēž mājās, ada zeķītes, taisa ēst, audzē bērnus.
Kur tu mūsdienās pieklāīgā sabiedrībā atradīsi tādu sievieti, kas piekristu šāda veida dzīvei? Lielākoties sievietes ir neatkarīgas, karjeristes, bieži vien ar ievirzi feminismā. Tās ir izmaiņas kas nāca kopā ar tehnolizāciju, demokratizāciju, utl.
Sabiedrība mainās, un izmaiņas notiek sākot ar tās augstākiem slāņiem. Tāpēc iespējams tas nav tik viegli pamanās, taču fakts nav noliedzams.
ReD_FoXy
No visa shii te garaa murga ar vien vairaak saprotu ka ''ruudiitie'' vechi ir vienkaarshi aprobezhodi meerkakji. laugh.gif
Pakkun ir patieshaam viens no tiem puishu tipiem kursh lielaakai daljai meitenju patiik labaak nekaa kaut kaads rupjsh un pretiigs cuuka. Un taakaa (kaa vinjsh pats apgalvoja) vinjsh vairaak uzturas meitenju sabiedriibaa tad citi puishi pat iedomaaties nevar cik daudz tam ir bonusu. Visiem vaidzeetu apskaust vinju jo ja taa padomaa vinjam ir taaaadi informaacijas kraajumi ko meitenes paarrunaa tikai savaa starpaa... Manupraat taa ir zelta veerta informaacija. Liela priekshrociiba, ne Pakkun? wink.gif Tur pat nav ko apspriest. Vienkaarshi piekriitu tam ka chalji ir viens otram pakalj skrienoshi meerkakji. Tie puishi kas saprot ka izdveiigaaki ir citi celji kaa iepaziities ar meiteneem (pietam veel vieglaaki nekaa standarta veidi) krietni vinne. Paziistu paaris taadus un vinji nesuudzas ne par draugu (puishu) truukumu ne pieluudzeeju (meitenju) truukumu. Un citi puishi lielaakoties prasa vinjiem padomus. Jo vinji vislabaak paziist meitenes.
edg
QUOTE(Yume @ Mar 7 2006, 16:52)
QUOTE(edg @ Mar 7 2006, 14:38)
man ir nedaudz nepatiikami, ka ir shaadi cilveeki, kas grauj viedokli par viirieshiem kopumaa, taatad arii par mani. Es veelos, lai mani uztver taadu, kaads es esmu, nevis iespaidojoties no grupas visspilgtaak ilecoshajiem indiviiidiem.
*

diemžēl visus teikumus, par kuriem gribēju padiskutēt, nebiju spēīga izvilkt, jo nepārtraukti, lasot postu m man palika lielas acis, atkārās žoklis un parādījās doma " gudrs cilvēks taču, nu kāpēc tu tādas nianses nesaptori"

Pirmkārt- tu visu uztver pietiekoši labi, tikai pārāk tieši, pārak logiski. Iespējams tas ir vienkāršs zināšanu trūkums, iespējams pie vainas ir mana domāšana, bet jebkura gadījumā, tu visu pārak vispārini, un faktiski, tu esi neobjektīvs, tu isaki, uzsver un uzspied savu viedokli, tas nav pareizi, diskusijas jēga ir citu viedokļu uzklausīšanā, nevis sava uzspiešana.
*

Lielaakaa probleema, manis saprashanaa cilveekiem paraadaas tad, kad vinji nodomaa, ka esmu gudrs cilveeks. Atziistu, ka ar logjiku man probleemu nav, bet visaadi citaadi esmu muljkjis.
Tu saki, ka veelies diskuteet, bet es neredzu, par ko tu veelies diskuteet. Tevis izkomenteetais fragments... Nu laikam jau tas arii ir zinaashanu truukums, jo man liekas, ka tieshi taa arii lietas notiek. Var buut liekas pilniigi aplami. Var buut paaraak vispaarinu. Bet tas ir mans domaashanas veids. Taa es izdaru mineejumus par pilniigi visu - vadoties no piemeeriem un vispaarinot. Un ieveero - mineejumus. Nav taa, ka es uzspiezhu savu viedokli. Pilniibaa ticu, ka izskataas tieshi peec uzspieshanas, bet taads ir tikai mans izteiksmes veids, lai nebuutu katra teikuma galaa jaatkaarto, ka taas ir tikai manas subjektiivaas domas, mineejums. Nav mans meerkjis kaut ko uzspiest. Es veelos, lai mani apgaazh. Jo tikai tad, kad manis teiktais tiks apgaazts, es vareeshu maaciities no savas kljuudas un kljuut gudraaks.
Bet konkreetajaa gadiijumaa es taa arii nesaprotu - kur es esmu palaidis kaut ko garaam vai galiigi kreisi saprotu?

QUOTE(Yume @ Mar 7 2006, 16:52)
Tomēr lai kā es mēģinātu savādāk noformulēt savas domas par šo lietu, palieku pie viena varianta. tas ir maksimāli vienkāršots, un pie ta man lielas pašpietiekams.
Tā kā mūsu sabiedrība ir daudzveidīga, tad katra indivīda viedoklis ir ietekmēts ( vecāki, draugi, apkārtējie apstākļi, dzīves pieredze) un tas ir katrams savs.
Nav neppareizu viedokļu, ir nepietiekama informētība.
*

Un arii sheit man neatliek nekas cits kaa justies idiotam, jo nesaprotu, kaapeec tu runaa par cilveeku viedoklju pareiziibu. Mees tachu runaajaam par konkreetaam lietaam - kas katram patiik/nepatiik un kaapeec. Ne par to, kursh labaaks/sliktaaks.
Seila
QUOTE(ReD_FoXy @ Mar 7 2006, 17:31)
Paziistu paaris taadus un vinji nesuudzas ne par draugu (puishu) truukumu ne pieluudzeeju (meitenju) truukumu. Un citi puishi lielaakoties prasa vinjiem padomus. Jo vinji vislabaak paziist meitenes.
*

man ir tieši otrādi pazīstu tādus puišus un inu, ka viņiem draugi ir tikai starp meitenēm, jo citi puiši viņus neuzskata par īstiem vīriešiem, jo redz viņiem lielākā daļa draugu ir meitenes un tas ir tāds stereotips un neko tam nepadarīt tā pat kā reti kura meitene jautās padomu meitenei kurai draugi ir puiši, jo visu laiku uzturoties tikai meiteņu, vai tikai puišu sabiedrbā rodas tāds kā zīmogs cilvēkam un viss mainās.Un nav nemaz tā, ka puišiem, kuri uzturētos meiteņu sabiedrībā lūgtu padomu. DRīzāk mana pieredze rāda, ka viņi tiek saukāti par gejiem un neciesti starp citiem tā paša dzimuma pārstāvjiem.
ReD_FoXy
QUOTE(Seila @ Mar 7 2006, 19:37)
man ir tieši otrādi pazīstu tādus puišus un inu, ka viņiem draugi ir tikai starp meitenēm, jo citi puiši viņus neuzskata par īstiem vīriešiem, jo redz viņiem lielākā daļa draugu ir meitenes un tas ir tāds stereotips un neko tam nepadarīt tā pat kā reti kura meitene jautās padomu meitenei kurai draugi ir puiši, jo visu laiku uzturoties tikai meiteņu, vai tikai puišu sabiedrbā rodas tāds kā zīmogs cilvēkam un viss mainās.Un nav nemaz tā, ka puišiem, kuri uzturētos meiteņu sabiedrībā lūgtu padomu. DRīzāk mana pieredze rāda, ka viņi tiek saukāti par gejiem un neciesti starp citiem tā paša dzimuma pārstāvjiem.
*

taadaa gadiijumaa tu uzturies paaraak aizspriedumainaa sabiedriibaa. comon tad jau varbuut saaksim dedzinaat neegjerus jo redziet vinji ir neegjeri. geji arii ir cilveeki un ja vinji taadi ir piedzimushi taa nav vinju vaina (protams ir arii neiedzimts homoseksuaalisms bet taa jau ir cita teema). te jau paraadaas slimiigas tieksmes uz ideaalismu un cilveeku rasas attiiriishanu kas bija arii hitleram ja nekljuudos. un vinjsh pats bija homoseksuaalis. uz ko tas noraada - izdomaajiet pashi.
Seila
QUOTE(ReD_FoXy @ Mar 7 2006, 17:40)
QUOTE(Seila @ Mar 7 2006, 19:37)
*

taadaa gadiijumaa tu uzturies paaraak aizspriedumainaa sabiedriibaa. comon tad jau varbuut saaksim dedzinaat neegjerus jo redziet vinji ir neegjeri. geji arii ir cilveeki un ja vinji taadi ir piedzimushi taa nav vinju vaina (protams ir arii neiedzimts homoseksuaalisms bet taa jau ir cita teema). te jau paraadaas slimiigas tieksmes uz ideaalismu un cilveeku rasas attiiriishanu kas bija arii hitleram ja nekljuudos. un vinjsh pats bija homoseksuaalis. uz ko tas noraada - izdomaajiet pashi.
*

Šajā gadījumā ņemsim vērā to, ka cilvēki pārsvarā tiek apvainoti saucot par gejeim bez vainas. Un otrkārt nēģeriem nav nekādas vainas tā pat kā japāņiem laugh.gif
Par aizspriedumainu sabiedrību neko nevaru teikt, jo nekad neesmu uzskatījusi to sabiedrību ar kuru esmu kopā par aizspieriedumainu, kaut gan šadi tādi protams viņai piemīt.
Pārsvarā mans piemērs bija minēts no skolas, starp citu jāatzīst, ka šādas attiecības starp citu piemēram, ja meitene visu laiku pavada puišu sabiedrībā kuri ir viņas draugi kļūst apgrūtinošas, jo nav vairs iespējas veidot romantiskas attiecības, jo visi vīrieši tiek uztverti kā drugi. tieši tik pat sarežģīti ir puišiem meiteņu sabiedrībā, vai varbūt, ka tikai man tā izskatās?
Yume
QUOTE(edg @ Mar 7 2006, 17:36)
Mees tachu runaajaam par konkreetaam lietaam - kas katram patiik/nepatiik un kaapeec. Ne par to, kursh labaaks/sliktaaks.
*

aaa.... es tik daudz nedomāju jau kopš vidusskolas filosofijas stundām. Man tagad ribās aiziet uzkost kādu mušmeri, lai rādās pats, nevis ir o jauna jaizdomā.

Par to, ka gribi lai tavu viedokli apgāž. Tas ir tikai dabiski, tā domā visi, kas vel nav sapratuši, ka noliegt var visu, bet pierādīt nevar neko. Met nost domu par to ka tevi var kāds ar varu pārliecināt, kamēr tu pats nesāksi domāt savādāk, tas nenotiks. Un domāt savādāk tevi var likt pat vismazākais dumjais sīkums.

bet par citātu- saki, a patīk /nepatīk, neizriet no labāks/sliktāks savās domās?
Yume
QUOTE(Seila @ Mar 7 2006, 17:45)
Pārsvarā mans piemērs bija minēts no skolas, starp citu jāatzīst, ka šādas attiecības starp citu piemēram, ja meitene visu laiku pavada puišu sabiedrībā kuri ir viņas draugi kļūst apgrūtinošas, jo nav vairs iespējas veidot romantiskas attiecības, jo visi vīrieši tiek uztverti kā drugi. tieši tik pat sarežģīti ir puišiem meiteņu sabiedrībā, vai varbūt, ka tikai man tā izskatās?
*

ta nebūt nav. ja cilvēkam jau ir otrā pusīte, tad ir apsolūti vienalga kāda dzimuma sabiedrībā tas pavada laiku.
Viss ir ļoti atkarīgs no paša cilvēka, un viņa morāles principiem, kas mēdz būt ļoti atšķirīgi.
edg
QUOTE(ReD_FoXy @ Mar 7 2006, 17:31)
Vienkaarshi piekriitu tam ka chalji ir viens otram pakalj skrienoshi meerkakji. Tie puishi kas saprot ka izdveiigaaki ir citi celji kaa iepaziities ar meiteneem (pietam veel vieglaaki nekaa standarta veidi) krietni vinne.
*

Manupraat, tu tikko nozuumeeji dzhekus, kas dara daudz, lai izpatiktu citiem dzhekiem, bet slavinaaji tos, kuri dara daudz, lai izpatiktu meiteneem. Protams, meiteneem izpatikt ir priekshrociibas, un veel kaadas! Tomeer es labaak grauztu stiklus nekaa kraasotu uzacis, un tu droshi vari tureet mani pie vaarda. Un ne jau taapeec, lai izpatiktu vechiem. Taapeec, ka man tas liekas stulbi, jeeli un pretiigi, taapat kaa miileet aitinjas. Radikaals saliidzinaajums? Prieksh tevis, jaa. Bet manaas aciis gan tuvs saliidzinaajums. Esmu stereotipizeets un kultuuras sabojaats radiijums. Kaa jau tika mineets vaards "konservatiivisms". Kad runa ir par manu veertiibu sisteemu - konservatiivisms ir smagaa formaa. Nevar iemaaciit laaci ieniist medu, un nevar iemaaciit edg fanot par metroseksuaalismu. Var teikt, ka esmu sliktaaks un vispaar zemee metams radiijums taapeec, ka man ir savas patikas/nepatikas, kuras, kaa izraadaas, nav izdeviigas. Tas mani padara par aprobezhotu meerkakji.
bladez
Ehh. Laikam manī neviens neklausijās. Visi klausās tajos gaisa tirdītājos, bet ne tos kuri uzskata, ka katrs ir savādāks. Un kā teica mana mūzikas skolotāja (vai arī literatūras?), ka ja visi būtu vienādi, tad visi jau sen būtu miruši aiz garlaicības. biggrin.gif
Seila
QUOTE(Yume @ Mar 7 2006, 17:51)
QUOTE(Seila @ Mar 7 2006, 17:45)
*

ta nebūt nav. ja cilvēkam jau ir otrā pusīte, tad ir apsolūti vienalga kāda dzimuma sabiedrībā tas pavada laiku.
Viss ir ļoti atkarīgs no paša cilvēka, un viņa morāles principiem, kas mēdz būt ļoti atšķirīgi.
*

Bet šajā gadījumā tas ir vairāk atkarīgs no otras pusītes morāles principiem, jo tā cilvēka kurš ved šāda veida dzīves veidu tas nešķītīs nekas pārmetumus cienīgs vai negatīvs, bet toties šī cilvēka otrai pusītei kura pie tam, nav iepazīstināta ar darbības īsatiem apstākļiem, tas patiešām šķiet kā morāles pagrimums vai pazemojums. šajā ziņā vaina ir tieši tajā gadījumā, ka cilvēki necenšas iejusties viens otra ādā.
edg
QUOTE(Yume @ Mar 7 2006, 17:47)
Par to, ka gribi lai tavu viedokli apgāž. Tas ir tikai dabiski, tā domā visi, kas vel nav sapratuši, ka noliegt var visu, bet pierādīt nevar neko. Met nost domu par to ka tevi var kāds ar varu pārliecināt, kamēr tu pats nesāksi domāt savādāk, tas nenotiks. Un domāt savādāk tevi var likt pat vismazākais dumjais sīkums.
*

Noliegt var visu tad, ja atkaapjas no aksiomaam vai logjikas likumiem.
Kaapeec man mest nost domu, ka mani var paarliecinaat. Daudzi cilveeki mani ir paarliecinaajushi par dazhaadaam lietaam. Taapeec, ka vinji var apgaazt manus spriedumus, pateikt manas kljuudas. Un, tev taisniiba, pat siikums var likt mainiit uzskatus. Ja shis siikums ljauj man paskatiities uz lietu no cita skatu punkta, un tas maina manus uzskatus, tad tas to arii dara. Tev nav obligaati preciizi jaanoraada uz manaam kljuudaam. Ja tu liec man aizdomaaties par kaut ko, kas iespaido runaajamo teemu, es varu arii pats atrast tur pretrunu ar savu ieprieksheejo spriedumu. Es nebuut nesaku, ka man vajag 100% pieraadiijumu. Bet parasti pretargmenti ir paaraak vaaji, kas nepaarliecina man mainiit domas. Vienkaarshi - tajos truukst logjikas, biezhi vien (kaa diskusijaa ar tevi), tie manaas aciis runaa par pavisam citu teemu, kur noziimiigu saistiibu nespeeju saskatiit.

QUOTE(Yume @ Mar 7 2006, 17:47)
QUOTE(edg @ Mar 7 2006, 17:36)
Mees tachu runaajaam par konkreetaam lietaam - kas katram patiik/nepatiik un kaapeec. Ne par to, kursh labaaks/sliktaaks.
*

bet par citātu- saki, a patīk /nepatīk, neizriet no labāks/sliktāks savās domās?
*

Ja es rakstiishu garos, nepaarprotamos teikumos, mani raksti paarveertiisies par romaaniem. Bet, ja rakstiishu iisos, tie ar lielu varbuutiibu tiks paarprasti.
Ljauj paarrakstiit ar uzsvariem un tamliidziigi:
"Mees tachu runaajaam par konkreetaam lietaam - kas katram patiik/nepatiik un kaads ir shiis patikas/nepatikas iemesls. Ne par to, kursh viedoklis/cilveeks labaaks/sliktaaks."
Mees runaajaam par to, ka man nepatiik tas un shitais taapeec un shitaapeec, un es domaaju, ka neesmu vieniigais, kas liidziigos uzskatos shajaa jautaajumaa. Es nekur nebiju teicis, ka mans viedoklis ir paaraaks vai taadi un shitaadi cilveeki ir sliktaaki. Jo es vienkaarshi taa neuzskatu.
bladez
Vispār es uzskatu ka tagad jūs visi krājat postus. Šīs viss ir aizgājis galīgi prom no tēmas. Sākumā tēma bija Otaku-Otaku pāri, bet tāpēc, ka kādam bija kautkas jāpasaka lieks, vajadzēja mainī pat tēmas nosaukumu. CIK VAR. Cik var spriest par vienu cilvēku, viņu apliekot un atvainojiet, apdirš*t no visām pusēm. Jā, varbūt man arī neīpaši patīk meteroseksuāļi, bet man ir VIENALGA. Ļauj citiem dzīvot un citi ļaus tev dzīvot. Tāds ir senais teiciens. To ko jūs teicāt, ka katrs indivīds taisa grupas kopējo skatu ir NEPAREIZ. Vai jūs ar viņu "tusējat"??? Ja nē, tad jūs ar viņu nēesat kkādā grupā. Un ja runā par vīriešiem kopumā, tad kāds/kādi nevar graut visu vīriešu kopskatu. JO KATRS CILVĒKS IR INDIVĪDS. Meitenes, jūs taču neignorēsiet puišus, jo uzskatat, ka visi vīrieši ir cūkas, pretekļi, sievišķi, geji u.t.t.???
sipps
QUOTE(ShinChan @ Mar 7 2006, 11:21)
Es pamatnē arī vienu brīdi biju ļoti kompleksais, bieži piedomāju, vai es izskatos "pareizi" , ko citi par mani domā, ka tik nepateikt kaut ko nepareizi, pat kļuvu par izlecēju un stundās izaicināju skolotājus (jē, iegūts klases respekts). Taču pamatenes beigās un videnē, sapratu, ka tāda dzīves un lietu uztvere ir pilnīgi garām, ja kādam es neliekos gana labs vai interesants tad tā ir konkrētā cilvēka ne mana problēma. Cilvēku cieņu un pozitīvu attieksmi var izpelnīties ne tikai šādām falšām PR kampaņām vai ārišķībām. Starp citu, Pakkun nav metrosex. drīzāk gan nedaudz ekscentrisks un ārišķīgs cilvēks.
*

individualitātes trūkums un nespēja atrast sabiedrība savu vietu tas ir pilnīgi normāli un katrs tam ir izgājis cauri .tas nav nekas nosodāms toties pieaugot viss ļoti mainās gan uzvedība, izturēšanās tieši trapec jau to sauc par pubertāti smile.gif bet tu jau to lieliski zini

protams ka pakkun nav metroseksualis kuram gan tas vispār varēja ienākt prata??? vienīgais ko var pateikt nenobriedusi personība vairāk nekas.
Yume
QUOTE(bladez @ Mar 7 2006, 18:26)
Vispār es uzskatu ka tagad jūs visi krājat postus.
*

mhaha. Tu domā ka adminiem ir nepieciešamība krāt postus? Tos cipariņus tā vai tā vienmēr var nomainīt. biggrin.gif
Bet īstenībā.Tu vienkārsi gribi pateikt ka diskusija ir izsmelta, taču redzi, ja cilvēki saka, tas nozīmē ka viņi vēl pilni entuziasma, un grib runāt. Ļauj tak' viņiem to prieku.

QUOTE(edg @ Mar 7 2006, 18:13)
Es nekur nebiju teicis, ka mans viedoklis ir paaraaks vai taadi un shitaadi cilveeki ir sliktaaki. Jo es vienkaarshi taa neuzskatu.
*

to nekur nevajag teikt, tā ka rakstīta teikstā nevar saprast intonāciju, tad bieži vien cilvēki pārprot uzrakstīto. Tapēc rakstīt vajag uzmanīgi. Ir daudz vārdi ko tu ikdienas sarunvaloda tu lietojot nemaz neaizdomajies, ka viņie ir "stiprie" un piesaista uzmanību vairak, nekā kādi to sinonīmi, ko tu varetu izmantot.
Līdz ar to, uzrakstot tekstu tu viņu saprotu vienā veidā, bet bieži vien liela daļa lasītāju savādāk.
Bet ja mēs pieminam manis rakstītos postus- es ļoti atvainojos apr to ka es vienkārši aizmirsu ka skaidri izteikties, jo parasti folosofikas sarunas man sanak ar cilvēkiem, kas mani saprot no pusvārda.
sipps
QUOTE(bladez @ Mar 7 2006, 18:26)
Vispār es uzskatu ka tagad jūs visi krājat postus. Šīs viss ir aizgājis galīgi prom no tēmas. Sākumā tēma bija Otaku-Otaku pāri, bet tāpēc, ka kādam bija kautkas jāpasaka lieks, vajadzēja mainī pat tēmas nosaukumu. CIK VAR. Cik var spriest par vienu cilvēku, viņu apliekot un atvainojiet, apdirš*t no visām pusēm. Jā, varbūt man arī neīpaši patīk meteroseksuāļi, bet man ir VIENALGA. Ļauj citiem dzīvot un citi ļaus tev dzīvot. Tāds ir senais teiciens. To ko jūs teicāt, ka katrs indivīds taisa grupas kopējo skatu ir NEPAREIZ. Vai jūs ar viņu "tusējat"??? Ja nē, tad jūs ar viņu nēesat kkādā grupā. Un ja runā par vīriešiem kopumā, tad kāds/kādi nevar graut visu vīriešu kopskatu. JO KATRS CILVĒKS IR INDIVĪDS. Meitenes, jūs taču neignorēsiet puišus, jo uzskatat, ka visi vīrieši ir cūkas, pretekļi, sievišķi, geji u.t.t.???
*

ja tu velējies kaut ko pateikt jaunu pārsteidzošu tad atklāšu tev mazu noslēpumu "VISI JAU APZINĀS KO RAKSTA UN KAPĒC" esi nedaudz uzmaīgāks un palasi vispirms un tad mēģini atklāt ko jaunu.

diskusija principa notiek starp diviem cilvēkiem, kas katrs ir pietiekami lielas individualitātesun ir pieradušas izteikt savu viedokli un viņu ar argumentēt, bet tajā bridi kad tev pretī nostājas tikpat neatlaidīgs cilvēks tad ar sakas lielais disputs. ik pa laikam mēs visi kaut ko ierakstam,bet neko radikāli jaunu jau neviens tāpat vairs nepateiks. Cilvēkiem ir vajadzība izteikties un viņi to izmanto
ETM
Tam visam vareetu piebilst, ka jau sen neviens taa iisti nebrauc virsuu nevienam konkreeti, un divi aktiivaakie postotaaji vispaar nebrauc virsuu nevienam (nu iznjemot, varbuut viens otram un pashi sev).

Pie kam vai nav tizli aizraadiit diviem adminiem par to ka vinji spamo, ja katrs vinju posts ir par teemu un pamatiigi argumenteets? Rodas iespaids, ka kaads nelasa postus bet ir paarliecinaats ka tas ir spams.
Pakkun
nekad, es atkaartoju - NEKAD nebuus visi viirieshi raupji un kaa dazhh labs izteicaas - mezhavechi - kaa arii nebuus visi taadi.. gruuti atrast apziimeejumu, taapeec teikshu droshi - taadi kaa es (tie kas sheit pilnaa nopietniibaa iedomaajaas vaardu piu, vai kko liidziigu oficiaali ir aprobezhoti, neizprotoshi un neapdomaajami konservatiivi cilveeki)
Vienmeer buus domstarpiibas. pagaidaam redzu ka -par- ir siev. dzimuma paarstaaves, bet -pret- vechi. paskatoties profilos viss kljuust saprotamaaks. tie IR kompleksi, aizspriedumi, stereotipi un skaudiiba. Taadi kaa es (atkal ar sevi saliidzinu, ja atrodat apziimeejumu, SAKIET TUULIIT) labaak juutas meitenju viduu, jo lielaakaa dalja vechu vnk liekas zemaaki par pashu un ir kauns atrasties taadu sabiedriibaa dry.gif (es nevispaarinu)
Yume
QUOTE(Pakkun @ Mar 7 2006, 19:17)
nekad, es atkaartoju - NEKAD nebuus visi viirieshi raupji un kaa dazhh labs izteicaas - mezhavechi - kaa arii nebuus visi taadi.. gruuti atrast apziimeejumu, taapeec teikshu droshi - taadi kaa es (tie kas sheit pilnaa nopietniibaa iedomaajaas vaardu piu, vai kko liidziigu oficiaali ir aprobezhoti, neizprotoshi un neapdomaajami konservatiivi cilveeki)
Vienmeer buus domstarpiibas. pagaidaam redzu ka -par- ir siev. dzimuma paarstaaves, bet -pret- vechi. paskatoties profilos viss kljuust saprotamaaks. tie IR kompleksi, aizspriedumi, stereotipi un skaudiiba. Taadi kaa es (atkal ar sevi saliidzinu, ja atrodat apziimeejumu, SAKIET TUULIIT) labaak juutas meitenju viduu, jo lielaakaa dalja vechu vnk liekas zemaaki par pashu un ir kauns atrasties taadu sabiedriibaa dry.gif (es nevispaarinu)
*

atvaino saule, ka es tagad tevi biš' pagremdēšu, jo tu iebrauci auzās, un man tas sak krist uz nerviem.

Pirmkārt- tie cilveki, ko tu nosauci par večiem ( un tas ir samērā rupš vārds, tapēc tam ir "stipra" nozīmē ) ir ikdienas cilvēki, viņus apmierina dzīve kāda viņa ir. Tie ir tie paši cilvēki , kas ir cieņas vērti, tikai ar citam ievirzēm.

Runajot par kompleksiem un skaudību- tu atšķir šos divus terminus? Man rodas aizdomas, ka nē, jo lietot abus reizē šaja gadījumā nebūtu pareizi. Skaudība bieži vien ir personīga darīšana, un ta parādās pie tiešā kontakta ar cilvēku, diskusijās un teorijās var runāt lielakoties tikai par tikpat teorētiskām lietam.

Tas, ka tu mini sarunas topiku attiecinot to uz sevi, parāda to, ka tu jūties kā sarunas centrs, un tas nēbūt tā nav. Ja tu jūti ka tev aizmugurē stāv sieviešu auditorija, kas tagad visus atkaus, lai aizstāvētu tevi, tad es tev pateikšu priekšā- tā nav. Lieta ir ievirzīta nedaudz citās sliedēs.

Tas ka tu uzskati sevi par metroseksuāli- Sipps ielika labu rakstiņu, par to, kas tad tie cilvēki tadi ir un ar ko ēdami, es viņu labu laiku atpakaļ TVNetā lasīju, un pat tur bija izvērsušās diskusijas. Pārlasi to rakstu, un varūt nedaudz labak sapratīsi diskusijas "filosofisko jēgu".
bladez
Eh. sad.gif Žēl. Tu atkal pateici ka visi veči ir -pret-. Zini, mani tu neuztrauc, dzīvo laimīgs. Esi tāds kāds esi. UN ES NĒESMU SIEVIETE, tāpēc lūdzu nesauc mani par vienu. Man naw ne aizspriedumi, ne stereotipi, ne skaudība. Varbūt mazliet kompleksains esmu (bet ne šai sakarā laugh.gif ).

P.S. Vienīgie kas man nepatīk ir Urlas. UN TIKAI VIŅI UN TIKAI tāpēc, ka viņi ir noziedzinieki un dzērāji.

P.S.S. Es ceru ka par to ko es pateicu post skriptumā neviens neuzskāks jaunu diskusiju, lai tagad MANI izvēlētos par mērķi. hehe biggrin.gif

P.S.S.S. YUME PIETIKS kūdīt. Vai tew NAW VIENALGA??? Tu tikai neuzsāc ekstrēmo musulmaņu domāšanu (gomenasai, gomenasai par maniem vārdiem, nekā personīga. TIEŠĀM). Šeit es domāju, ka "daži(daudzi?)" uzskata "dažus" par zemākiem, un es nesaukšu vārdos. UN TAS NAW TIKKAI Pakkun-sans.
GM

Tu te puikiņ/meitiņ esi kaut ko biš sajaucis. Runa nav par to, vai visiem vīriešiem ir jābūt mačo večiem, vai arī jāatrod sevī maigo zēniņu, jākrāso nagi un jālasa Cosmopolitan. Runa ir par to, ka mūsdienās zūd robeža starp sievieti un vīrieti, pie tam tas notiek tik strauji, ka bail paliek iedomājoties par to, vai drīzumā nesāksim par normu uzskatīt ne tikai homseksualitāti, bet arī zoofīliju vai pedofīliju. Tas, ka tev patīk nēsāt krūšturi, jo tas arī varot būt vīrišķīgi, nenozīmē, ka tev te tagad tas jāsludina kā vispārpieņemtā, pareizā norma.
Iesaku tomēr palasīties vienu no manām iemīļotākajām grāmatām, proti, Breta Īstona Elisa "Amerikāņu psihs", kas lieliski atspoguļo metroseksualitātes virsotnes un to, cik sāpīgs galu galā ir kritiens. Tiesa tavā gadījumā šī te māžošanās drīzāk ir pubertātes vecuma process, kurš pāries, kolīdz nāksies iziet lielajā dzīvē un saprast, ka džekam ar lakotiem nadziņiem dzīve var iedot pa purnu. Burtiskā nozīmē.
Yume
QUOTE(GameMaster @ Mar 7 2006, 19:43)
Tu te puikiņ/meitiņ esi kaut ko biš sajaucis. Runa nav par to, vai visiem vīriešiem ir jābūt mačo večiem, vai arī jāatrod sevī maigo zēniņu, jākrāso nagi un jālasa Cosmopolitan. Runa ir par to, ka mūsdienās zūd robeža starp sievieti un vīrieti, pie tam tas notiek tik strauji, ka bail paliek iedomājoties par to, vai drīzumā nesāksim par normu uzskatīt ne tikai homseksualitāti, bet arī zoofīliju vai pedofīliju. Tas, ka tev patīk nēsāt krūšturi, jo tas arī varot būt vīrišķīgi, nenozīmē, ka tev te tagad tas jāsludina kā vispārpieņemtā, pareizā norma.
Iesaku tomēr palasīties vienu no manām iemīļotākajām grāmatām, proti, Breta Īstona Elisa "Amerikāņu psihs", kas lieliski atspoguļo metroseksualitātes virsotnes un to, cik sāpīgs galu galā ir kritiens. Tiesa tavā gadījumā šī te māžošanās drīzāk ir pubertātes vecuma process, kurš pāries, kolīdz nāksies iziet lielajā dzīvē un saprast, ka džekam ar lakotiem nadziņiem dzīve var iedot pa purnu. Burtiskā nozīmē.
*

ak varenais dzīves gājējs, Dievs vien zin cik daudz dzīves ceļus tu jau esi izgājis, mums , parastai tautai tas nav lemts zināt.
*mhahahahah* Sorry GameMaster, nenoturējos, tu tā viedi raksti par lietām, kurās daudz vēl nekā nezini, ka man smiekli sanāca.
Bet par to, ka dzīve tādiem dod pa purnu, un dara to tik ilgi, kamēr neiemācās atbildēt, es tikai piekrītu.

Un par topika tēmu, ne draudziņ, tur tu gan netrāpīji. Runa nav par robežām starp dzimumiem , temats tomēr bija par cilvēku velmēm, nu es jau kā varēju centos uztaisīt to nosaukumu pēc iespējas miglainaku, lai zem viņa var pabāzt apakšā gan to kas jau bija uzrakstīts, gan to par ko bija runa, taču, nu šis gluži nebija īstais.

bladez- tautu vaiag kūdīt, savādāk dzīve būs garlaicīga. Viens pateiks kādu muļķīnu, cits izlabos ar dziļu filosofisku domu. Un visiem pārējiem būs prieks lasīt. re.. un visi būs laimīgi. Love and Peace.

UPDT: atcerējos dziesmu par tipisku šīs diskusijas situāciju - meklēt šeit http://www.savefile.com/files/9398445 - The Killers -Somebody told me /...that you had a boyfriend, who lookes like a girlfriend../
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.