Pirmkaart, xikes, tu liki man padomaat. Kaapeec (lielai daljai cilveeku) pastaav veelme buut taadas sabiedriibas daljai, kura peec vinja uzskatiem ir laba? Taapeec, ka cilveeks ir stereotipiska buutne un spriezh par visiem no dazhiem. Ja televiizija intervee otaku - Pakkun, tad peec vinja otaku nezineeji spriezh par citiem otaku. Ja 2 latvijas deputaati saeimaa piedzertos un saaktu kauties, peec taa visa pasaule spriestu par latvijas deputaatiem kaa kopumu. Lai arii cik skumji tas nebuutu, no dazhiem tiek spriests par visu grupu. Taa vienkaarshi ir realitaate. Taapeec es veelos, lai sabiedriibaa, kuras dalja esmu, nebuutu taadu cilveeku, kuri vareetu radiit par visu sho sabiedriibu viedokli, kaadu ljoti neveelos.
Redz, ja tu neuztver otaku kaa sabiedriibu, kuras sastaavdalja esi, un noliedz to, tad, protams, tev netraucee sliktu viedokli radoshi cilveeki. Bet, ja tu to nenoliedz, ka esi latvijas otaku, un tevi vienalga shie cilveeki netraucee, tad tu vinjus par tik sliktiem neuzskati vai arii tev ir vienalga, ko par cilveekiem, ar kuriem tu esi kopaa, domaa apkaarteejo, vai arii tu tici, ka nekas taads neeksistee kaa stereotipizaacija vai vismaz tevi neskars. Iemeslu ir daudz un dikti, kaapeec tev var netrauceet cilveeki, kas paareejiem traucee. Neviens no tiem nav peljami, es vienkaarshi saku, ka iznjeemumi ir vienmeer.
QUOTE(Yume @ Mar 7 2006, 00:00)
Tas saucās bara instinkts, kas pēc sava principa ir pirmatnējs iznsinkts. Seko ka vīrieši dzīvo no pirmatnejiem intinktiem?
Bet kur tad ordās visi Nobelprēmijas lauriāti? Tie taču ir cilvēki ar citu domāšanu, seko ka viņi nepieder pie barau jau pēc apzīmejuma. Taču viņi tači tiek uzskatīti par ģēnijiem. Kas tad īsti ir?
Bara instinkts ir veelme tureeties kopaa un liidzinaaties baram. Sheit runa ir par veelmi, lai tas bars, kuraa tu jau esi (kaut taa buutu gjimene, skola vai draugi), buutu taads, par kuru tev vismaz nebuutu kauns, nerunaajot par atziishanu par sakariigiem cilveekiem vai, nedod dievs, cieniits. No taa arii izriet tevis paareejaa teiktaa bezjeedziiba.
Pie tam, luudzu neizdariit secinaajumus veidaa "Eest ir fiziologjiska vajadziiba. Seko, ka cilveeki dziivo savu fiziologjisko vajadziibu deelj." Tur, protams, ir sava taisniiba, bet siikaak paardomaajot, tas ir visai bezjeedziigs secinaajums.
QUOTE(Yume @ Mar 7 2006, 00:00)
[brr. un vel saka ka sievietes dvēsele ir neizprotama]
Viss ir izprotams. Nevajag tikai izdariit secinaajumus no baltiem maakonjiem.
QUOTE(Yume @ Mar 7 2006, 00:09)
ahā, tātad visu pasaules progresu mums piegādāja uz porcelana šķīvīša stipra dzimuma pārstāvji.
Ak, paldiez jums dižie vīri.
Sēdētu es savā kokā, ja nebūtu Jūsu.
Sievieshu logjika strikes again!
Sigfa tev teica, ka instinkti piemiit mums katram, un tie veicinaajushi muus attiistiities. Vinjsh aizstaaveeja instinktu noderiibu. Bet tu uzreiz izveelies pirmo vinja teiktaa skaidrojumu, kas ienaak praataa, balstot uz savu intuiiciju (ko, starp citu, vajadzeetu iekljaut logjikas pamataksiomaas).
QUOTE(Pakkun @ Mar 7 2006, 00:13)
luuk TAAPEEC es vairaak turos kopaa ar meiteneem. Ir taadi aprobezhoti tipinji, kas mani uzreiz sauc par geju, izklausaas diezgan leimi un urliski, bet es uzskatu, ka taa ir skaudiiba, shkrobe, besis (jaa, es domaaju, ka liela dalja vainas ir kompleksos), ka speeju saprasties ar vinjaam labaak, kaa ar "ruudiitajiem" vechiem, kas iesviidushi un uzbudinaajushies auree uz TV ekraanu. Pienjemu, ka, ja vairaak buutu kopti, tad tas kopeejais "izskats" arii buutu labaaks. Inteligjence reti ir robusta.
Kaut ko uzskatiit jau savaa pamataa noziimee kljuudiities. Protams, ka dalja skaudiibas tur ir, ka tu labaak saproties ar meiteneem. Bet vairaak taa ir nepatika, ka tu ej ar vinjiem vienaa klasee. Es varu iedomaaties sarunu:
A: "Kuraa klasee tu maacies?"
B: "12C"
A: "Eeew, tur kur tas piu?"
Un A uzreiz padomaa "B&^*, vai ta es vainiigs, ka vinjsh manaa klasee maacaas?".
Tu veido dalju no klases teelu un lielaakajai daljai zeenu droshi vien nepatiik tas teels, kaadu tu veido.
Un, par koptumu runaajot, nagu kraasoshanai vai sevis izgleznoshana, man, dziljaa mezha cilveekam, liekas nevis sevis kopshana, bet izkjeemoshana. Un, taa kaa neesmu vieniigais, tad arii izriet, kaapeec cilveeki (tie, par kuriem varu spriest. nevajag uzreiz izdomaat, ka es par visiem runaaju) metroseksuaaljus uzskata vairaak par kjeemiem nevis par skaistiem cilveekiem.