zenofex
Mar 14 2005, 18:20
Nu tad tā:
Notiks no 6. līdz 8. maijam
Būs filmas, cosplay, konkursi un vēl daudz kas.
Gatavojieties, šeit pamazām krāsies informācija par pasākumu.
Kenshin
Mar 15 2005, 13:03
Es Miilu sho postu!!!!!!
i absolutely will bee!!!jaahuuu:D
deleted-ray
Mar 15 2005, 17:10
Mans jau saak nepacietiibaa puksteeet
Interesanti kas shogad buus repertuaaraa
+Chibi+
Mar 15 2005, 21:38
VISS. Es gan atkaartoshos, bet uz to pasaakumu es uztaisiishu sev pilniigu Eda costume ar visiem cimdiem un jostaam un pulkstenjiem, MWAH HAH HAH!!!!!!!
*iedegas acis*
Ievucis
Mar 15 2005, 22:03
mmmm es nekur veel neesmu bijusi bet gribētos jau aiziet...
tostermaize
Mar 15 2005, 22:10
jaasaak kraat nauda lai visu paspeetu apmekleet ieprieksheejais lloti patika jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee(tas lai 60 ziimes buutu)
deleted-ray
Mar 15 2005, 22:23
Ideaali buutu, ja repertuaaraa buutu Naruto muuviks, InuYashas 4 muuviks un pat FMA muuviks (es tik nezinu vai shamais tik driiz buus)
QUOTE(Ray @ Mar 15 2005, 21:23)
Ideaali buutu, ja repertuaaraa buutu Naruto muuviks, InuYashas 4 muuviks un pat FMA muuviks (es tik nezinu vai shamais tik driiz buus)
Emmm, es varbūt tevi pārsteigšu bet FMA move ir gaidāms Japānā tikai augusta beigās.
un tas ir rakstīts visur kun vien var.. Es domāju ka repertuārs drīzvien būs zināms.
Kikyou
Mar 15 2005, 23:22
YATTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! ^________^
Beidzot! ^_^ Uz šito pasākumu gan jau mani noteikti palaidīs, uz iepriekšējo animefestu tak palaida. ^_^
AKDIEEEVS! Man liekās, tagad es normāli aizmigt nevarēšu (pagrūti aizmigt ar smaidu sejā) ^_____^
*overjoyed* ^OOOO^
Edit: Kādu stundu atpakaļ paprasīju, vai varēšu braukt. Atļāva!!!! ^______^ *over overjoyed*
Kikumi
Mar 15 2005, 23:26
Paldies dievam, es uz šito arī tieku! Pirmais exis tikai 18. maijā...
Wow, tagad vairs nespēšu par neko citu padomāt!
Em, exši? AAAaaa.. man taču arī... un... em... fūuu.. man viņi tieši nedēļu pēc fetsa sākas... nevajag taču ar tādiem vardiem cilvēkus biedēt...brrr...
Church
Mar 16 2005, 00:43
hhaa! sssanjem!
<BB brokastu citaatc>
nekas nevar iepriecinaat cilveeku vairaak kaa zinja ka citam neveicaas ;>
</citaatc>
<HTML>
<HEAD>
<title>SU - GO - II~</title>
SUUUUUPER PRIEKS!!!!!!!!!!
</HEAD>
shito izlasiiju un pilniigi vai miegs paargaaja! jebkuraa gadiijumaa atkal ir ko gaidiit un nepacietiibaa teju vai nost mirt...
bet nu labi, lai irii kas tur nebuutu, buus super, DZETTAI!
</HTML>
edit: sorre, bet es straadaaju... tagi shkjita nepiecieshami peec lasiitaa (church)
X_Kamui
Mar 16 2005, 17:12
Jipiiiiiiiiii!!!! Jau atkal fesitvāliņš!!!!
Pagājušais bija baigi feins!!! Diemžēl nevienu plakātu nenospēru, taču ceru, ka šoreiz gadīsies tāda laime...
he, he,he!!!!
shoreiz noteikti paskatiishos uz ko wediishu sawu gjimeni!!!!!! JIPIIIIIIIII FESTS!!!!!!!!!!!!!Buus jaaatbriiwo siena prieksh jaunajiem plakaatiem!!!!
Zenofex, tu gan nedaudz paarcenties, es tagad ne par ko citu nebuushu speejiiga domaat!!!!!Toties sakraashu naudu!!!!!!
Kikumi
Mar 16 2005, 20:40
QUOTE(Lija @ Mar 16 2005, 18:08)
Jipiiiiiiiiii!!!! Jau atkal fesitvāliņš!!!!
Pagājušais bija baigi feins!!! Diemžēl nevienu plakātu nenospēru, taču ceru, ka šoreiz gadīsies tāda laime...
Jā, jā! Būs Yumei jāpielien, lai viņa mums pa kluso atnes plakātiņu...
tostermaize
Mar 16 2005, 21:14
Hikaru
Mar 18 2005, 20:35
QUOTE(Ray @ Mar 15 2005, 21:23)
Ideaali buutu, ja repertuaaraa buutu Naruto muuviks, InuYashas 4 muuviks (es tik nezinu vai shamais tik driiz buus)
Jā būtu baigi ideāli, bet diez vai tā būs.
Un vēl repertuārā varētu būt Final Fantasy VII: Advent Children.
X_Kamui
Mar 18 2005, 21:29
Nu šito filmu es skatitos kaut desmit reizes..... uuuuuuuuu super!!!
Yanka_ronin
Mar 19 2005, 20:54
Kursh tad liepaajniekiem aizliedz breukt uz festu? Es jau nu iipashas probleemas nesaskatu.
Yanka_ronin
Mar 20 2005, 15:21
es jau ne par to, tas vienkārši ir neizdevīgi, jāmaksā vēl par nokļūšanu tur, nu tas vēl tā, bet ja tas gadās darbdienā, ko, vai par skolas kavējumu attaisnojošu iemeslu var noderēt ''aizbraucu uz animefestu''? attālums + skola = no anime! Tā iemesla pēc jāmaina skola uz RKV, varbūt mani tur pirmdien uzņems, varbūt nē. Ja jā, tad būs vismaz iemesls dzīvot Rīgā...
deleted-ray
Mar 20 2005, 16:24
Varbuut vajadzeetu kautkaadu suveniiru bodi, kur vareetu sho to arii iegaadaties ? Kaadus plakaatus, kalendaariishus u.c. staffu ")
Sūti Ha-sanam piedāvājumu.
X_Kamui
Mar 20 2005, 20:01
QUOTE(Ray @ Mar 20 2005, 15:24)
Varbuut vajadzeetu kautkaadu suveniiru bodi, kur vareetu sho to arii iegaadaties ? Kaadus plakaatus, kalendaariishus u.c. staffu ")
Es par šo ideju ar visam chetram par....
suveniri, suveniri, suveniri......
Kikumi
Mar 20 2005, 20:26
Nu un, ja nevar izveidot suvenīru pārdošanu, tad vismaz paglabājiet kādu plakātu! Es jau piesakos pie viena!
windhover
Mar 21 2005, 14:50
Ehh.. Kad tas maijs būs.. Vēl priekšā tas garais 30 dienu aprīlis.. Aa un marts vēl nav beidzies.. Gribu anime-festu!
Un suvenīriņus.. Pēkšņi laiks tā kā apstājās.. Vismaz ir mērķis uz kuru tiekties..
Nezinu gan cik ljotei es gribu uz to tiekties, jo tiem datumiem liidzi naak taads siikuminsh kaa sesija, kas mani nu nemaz nepriecee.
oki, ja nebūs suvenīru, tad rīkosim masveida uzbrukumu un pieprasīsim tos pašus plakātiņus, kas karāsies...
ja neatdos ar labu... ir vēl citi varianti!!!!
Kikyou
Mar 21 2005, 17:13
QUOTE(windhover @ Mar 21 2005, 13:50)
Ehh.. Kad tas maijs būs.. Vēl priekšā tas garais 30 dienu aprīlis.. Aa un marts vēl nav beidzies.. Gribu anime-festu!
Un suvenīriņus.. Pēkšņi laiks tā kā apstājās.. Vismaz ir mērķis uz kuru tiekties..
Labi vien ir, ka tik daudz laiks.
Būs man pietiekami daudz laika izdomāt, vai es gribu/negribu (un KO) cosplayot.
Hmm, nu īstenībā plakātiņus beigās ja prasa, tad dabon bez problēmām, jo viņus jau pēcāk nav kur bāzt, es pēdējā dienā devu visiem kas prasīja, bet maz jau prasīja.
zenofex
Mar 21 2005, 23:17
Daudz lielaakas iespeejas kaut ko dabuut un dabuut par velti ir, piedaloties cosplay, un visaadi citaadi paliidzot organizeetaajiem, piemeeram, paarbaudot biljetes, izdalot austinjas un citaas aktivitaatees piedaloties. Taakaa, ljauzhi, shujiet teerpus!
+Chibi+
Mar 22 2005, 00:37
Man jau ir teerps... Un paliidzeet esmu absolutely gatava.
Un suveniirinju ideju rithiigi atbalstu... XD
Starp citu, Zeno, mums šoreiz būs tivtik cosplay'eru, jo mūsējo jau baigi daudz sanāk. Un nez, kas būs ar igauņiem.
zenofex
Mar 22 2005, 17:23
QUOTE(Yume @ Mar 22 2005, 15:13)
Starp citu, Zeno, mums šoreiz būs tivtik cosplay'eru, jo mūsējo jau baigi daudz sanāk. Un nez, kas būs ar igauņiem.
Yume, es nesaprotu, tur kaut kādas problēmas ir ar daudzumu?
Nu, izņemot, protams, k/t Rīga telpas? Cerams vēl sīīlts būs maijā un ārā ar varēs tusēt! Es vēl domāju lietuviešus pierunāt pie mums atbraukt!
Vo būs tuss ne pa jokam!
kaarleens
Mar 22 2005, 17:41
ljoti ceru ka moviju shoreiz visi buus no lentas nevis no dvd kaa bija pagajushoreiz jo baigi bija juutams ka skatiijies kaadu parasto filminju un peec tam wonderfull days uz lentas kval atshkjiriiba bija graujosha
Ehh shinii festinjaa gan es filtreeshu filmas un visaam nejieshu nah taas mociibas ar celju un pakaljas saapeem =)))
Kikyou
Mar 22 2005, 19:00
QUOTE(kaarleens @ Mar 22 2005, 16:41)
Ehh shinii festinjaa gan es filtreeshu filmas un visaam nejieshu nah taas mociibas ar celju un pakaljas saapeem =)))
Ak... dievs... o_o;
Tak nesaki, ka tu toč biji uz visām filmām pagaišreiz?... x_x
QUOTE(Kikyou @ Mar 22 2005, 18:00)
QUOTE(kaarleens @ Mar 22 2005, 16:41)
Ak... dievs... o_o;
Tak nesaki, ka tu toč biji uz visām filmām pagaišreiz?... x_x
Mes ar karleenu tur 3 dienas nosedejam
Vispar jau bija ok, tiesa sestdien uz vakaru es nebiju, bet nu vienalga tas bija viens traks anime weekend
volzha
Mar 22 2005, 20:28
Fanāti kaarleens ar Ragu ! Bet par tiem plakātiem toč man kaut kas noderētu, cerams ka nebūs man kā pagājušo reiz kad nebija īsti ne naudas ne laika. (Stupid LLu Fizika)
+Chibi+
Mar 28 2005, 19:43
Hah hah, mēs izrādās ar Ragu vienādi bakas, kas gāja uz visu, arī uz visādiem šitiem.
100 punkt., šogad būs KĀRTĪGS fests.
hehe, jūs vismaz 2 reizes pēc kārtas Wonderfull days neskatījāties. Ko darīj es, vienreiz bez aistiņām, bet otrreiz tulkojuma (lat.val) dēļ. Tas tik bija joks.
Church
Mar 28 2005, 20:30
QUOTE(Yume @ Mar 28 2005, 19:00)
hehe, jūs vismaz 2 reizes pēc kārtas Wonderfull days neskatījāties. Ko darīj es, vienreiz bez aistiņām, bet otrreiz tulkojuma (lat.val) dēļ. Tas tik bija joks.
eek. ja veel wonderful days nebuutu korejieshu animaacija, bet japaanju anime :/
nu ir tomeer japaanj val. labskaniigaaka par both korean / chinese
Kikyou
Mar 28 2005, 21:58
QUOTE(+Chibi+ @ Mar 28 2005, 18:43)
100 punkt., šogad būs KĀRTĪGS fests.
Jap jap jap, itsevišķi man, jo es taisos cosplayot.
*overexcited*
anishuara
Mar 29 2005, 07:58
I agree. Japani rulz!!! Noskatijos forshu filmu Black Mask 2 un tagad esmu sajusma.
Church
Mar 29 2005, 08:01
QUOTE(anishuara @ Mar 29 2005, 06:58)
I agree. Japani rulz!!! Noskatijos forshu filmu Black Mask 2 un tagad esmu sajusma.
cik nu rulz, bet daudz kas vinju kultuuraa/mentalitaatee ir interesants.
noskaties kaadreiz kaadu animi / palasi kaadu mangu .. lielaakaa dalja klaatesosho to atradusi kaa daudz interesantaakas lietas nekaa rietumnieciskaas animaacijas/filmas/komiksus.
+Chibi+
Mar 30 2005, 00:52
Tā, mēs ar Kikyou piesakām cosplay grup0u [ viņa gan vēl to nezina, heh heh
].
Viņa būs Envy un es tas pats vecais labais Hagane no O'Chibi.
anishuara
Mar 30 2005, 07:45
QUOTE(Church @ Mar 29 2005, 08:01)
QUOTE(anishuara @ Mar 29 2005, 06:58)
cik nu rulz, bet daudz kas vinju kultuuraa/mentalitaatee ir interesants.
noskaties kaadreiz kaadu animi / palasi kaadu mangu .. lielaakaa dalja klaatesosho to atradusi kaa daudz interesantaakas lietas nekaa rietumnieciskaas animaacijas/filmas/komiksus.
Es noskatijos daudz Anime!!! Tapec zinu ko saku. Man patik ka filmas ta ari Anime.
Kikyou
Mar 30 2005, 21:59
QUOTE(+Chibi+ @ Mar 29 2005, 23:52)
Tā, mēs ar Kikyou piesakām cosplay grupu [ viņa gan vēl to nezina, heh heh
].
Viņa būs Envy un es tas pats vecais labais Hagane no O'Chibi.
Pati gan jau es tikuntā būtu aizmirsusi šito pateikt. XD
yahuuuu!
atkal buus fiumas!!! pagaashrejz tak wispaar taa bij nejaushiiba,ka es ajzgaaj, jo plakaac nekur neredzeej..un mani no muuzhiigaas nezinjas un tumsoniibas izglaaba... gjimeniskais bazniicas apmekleejums! tur paceljam atpakalj bija plakaac ar neta adresi...un tad me bij tiiiik lajmiiga! pat wienu drawdzeni ajzwilku..winjaj gan awstinjas nestraadaaja,un tad es atdewu sawas un pati boxtereejos kriewu subtitros... aww,lieliskaas atminjas....super! zheel gan,ka tiku tik uz wienu fiumu,jo bij jaw wiskkas cic saplaanoc,bet shogad - nekaa tamliidziiga!!! + shorejz es gatawojos/ceru radiit jaunu anime miiljotaaju paaudzi..wisus sawus nabaga tumsonjus drawgus wediishu liidz..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.