Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Anime Fest 2005
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Yume
Tā, es vairs neko nevaru saprast, ar to visu Buša lietu.
Kas būs slēgts, kas nē. kāds kompitenti labak ar faktu pārbaudījumu, var atbildēt, kas būs slēgts, kas nē?
man viens saka ka viss nafig, būs slēgts.
Utr saka ka transports un tilti.
Trešai sola robežas noslēgt.
certurais saka, ka tikai cenr būs nekustīgs. UTT.
kas tad īsti ir?
xikes
Njaa.. dievs atradies.. shis Bushs.. dry.gif
Es ariigribeetu zinaat, ka iisti buus sleegts.. Interesanti vai starpilseetu autobusi uz Riigu maz kursees.. savaadaak es nemaz liidz Riigai netikshu, ja nu vien tad jaapaliek kaut kur Riigaa jau no piektdienas.. laugh.gif
Kaads izskataas visneuzkriitoshaakais apgeerbs amerikaanu skatiijumaa? Tas taa lai samazinaatu iespeeju, ka kaads vareetu piesieties..
zenofex
1) Fests pagaidām nav atcelts un ja tieši neaizliegs, tad arī netiks atcelts. Tā kā visi turpiniet gatavoties pilnā sparā.
2) Festivāla noslēgumā rādīs Tokyo Godfathers (par šo lūdzu skaļi nebļaut par visu pasauli... Oficiālajās programmās šo arī neatradīsiet, tāda ir izplatītāja prasība)
anishuara
nu vismaz kautkads labums... redzesim kautko jauku... biggrin.gif
Church
QUOTE(zenofex @ Apr 26 2005, 11:39)
...
2) Festivāla noslēgumā rādīs Tokyo Godfathers (par šo lūdzu skaļi nebļaut par visu pasauli... Oficiālajās programmās šo arī neatradīsiet, tāda ir izplatītāja prasība)
*

ja nebljaut - nebljausim. bet bik zinjkaariiba - kaapeec ..
P.S. kuraa dienaa / laikos TG buus?
Masha
ja radis Tokyo Godfathers, tad noteikti jaiet!!! jau sen gribeju to redzet!!! ari uz gonzo studijas filmu gribu iet, es esmu Last Exile fane, gribu redzet ko vini ieprieks ir uzrazhojusi.

kaarleens
hmzz jaa uz to vareetu 5dien laikam sakaraa ar tiem busha murgiem nebraukshu uz Rīgu nezin kau kā negribās nervus bojāt, lai gan hz hz visādi jau var gadīties
alt
\\Rīga, 26.apr., LETA.\\ Lai īstenotu drošības pasākumus ASV prezidenta Džordža Buša vizītes laikā Rīgā, pilsētas centrā būs vairāki cilvēku un transporta kustības ierobežojumi.

Drošības pasākumus saistībā ar Buša vizīti Rīgā īstenos Vecrīgā un tai blakus esošajā teritorijā līdz 13.janvāra ielai, viesnīcas "Radisson SAS "Daugava"" un Kuģu ielas apkārtnē, pilsētas centrā starp Krišjāņa Valdemāra un Krišjāņa Barona un 13.janvāra ielu no Daugavas līdz Dzirnavu ielai, aģentūru LETA informēja Ministru kabineta preses sekretārs Aivis Freidenfelds.

Atsevišķos laika posmos kustība tiks ierobežota arī uz Akmens un Vanšu tilta.

Visām valsts un pašvaldību iestādēm, kā arī privātajiem uzņēmumiem, kuri atrodas šajos rajonos un kuru darbiniekiem būs nepieciešams šajā laikā atrasties savās darbavietās, par to ir jāsniedz informācija Saeimas un Valsts prezidenta drošības dienestam pa telfonu 9473027 vai 7389060, vai arī pa faksu 7368706.

Turpat var saņemt papildu informāciju par ierobežojumiem.

//tas te ir no zinju agjentuuras Leta
xikes
Neesmu Riidzinieks, un galvaa neglabaajas Riigas ielu blueprints (papeetiishu maajas karti), bet priecee fakts, ka salu tilts netiek sleegts. Tad jau veel spiid ceriiba smile.gif
Taka
Wooooooooowww!!!!
Vesels viens no trijiem Rīgas tiltiem netiek slēgts!!!!! blink.gif
jurc
no tvnet: "Ir skaidrs, ka rīdziniekiem 6. un 7. maijā nav gaidāma viegla dzīve, taču par ierobežojumu apjomīgumu Rīgas dome solās informēt tikai nedēļas nogalē. "

Gaidam nedēļas nogali....
bubu
Karte iespējamajiem ierobežojumiem: http://atoms.netparks.lv/staff/karte_ierobezojumi.jpg
Avots: http://atoms.netparks.lv/new/2005/04/26/Busa_vizite
FaNtA
eu, eu, eu es te ik pa brīdim lasu, ka jūs pamazām atmetat cerības uz festu blink.gif nevar takš ļaut kkādam ASV prezidentam sabojāt visu pasākumu mad.gif par to ka fests nenotiktu, takš nekas nav rakstīts, takšto aizmirstiet to bušu un viņa problēmas(pielādēju ierozi) un visi draudzīgi iesim, nu ja bušs kko iebildīs(notēmēju un izšauju) tad mēs viņu ignorēsim happy.gif
bloody_dragon
es iipashi labi kartee neorienteejos, bet man liekas, ka labaak piektdienas wakaraa pazust no Riigas un tikai sweetdien iet uz festu dry.gif
alt
QUOTE(bloody_dragon @ Apr 26 2005, 17:01)
es iipashi labi kartee neorienteejos, bet man liekas, ka labaak piektdienas wakaraa pazust no Riigas un tikai sweetdien iet uz festu dry.gif
*

cik sapratu kino riiga atrodas tuvu "sleegtajam" rajonam..

kaut gan iisti nezinu, nekad tur neesmu bijusi..
bubu
Kino Rīga atrodas iekšpus "slēgtā" rajona.
alt
QUOTE(bubu @ Apr 26 2005, 17:25)
Kino Rīga atrodas iekšpus "slēgtā" rajona.
*

suudiigi. . .
bloody_dragon
nuja, bet sweetdien ir 8-tais un tad jau bussh cerams buus prom sleep.gif
bypass
Ehē, ja rādīs Tokyo Godfathers, es gan būšu. smile.gif
Starp citu, kā tad ir ar to Bušu? Kāds var rezumēt? Kas būs, kur būs, kā būs?

ETM
Ew, tas tak nav nopietni. Es tak neieshu sev kaut kaadas tur atljaujas rakt, li piektdien un sestdien uz festu aizietu. Vaita nebuutu daudz sapraatiigaak sho pasaakumu vienkaarshi nedaudz paarcelt?
zenofex
Sho lūdzu, lūdzu visiem interesentiem izstāstiet!
FESTS TIEK PĀRNESTS UZ 20-22. MAIJU!

Iemesls - Kinoteātri Rīga 6-7 maijā slēdz.
deleted-ray
PSC wacko.gif

bloody_dragon
Tieshi uz eksaamenu laiku dry.gif mad.gif
kaarleens
QUOTE(zenofex @ Apr 26 2005, 21:13)
Sho lūdzu, lūdzu visiem interesentiem izstāstiet!
FESTS TIEK PĀRNESTS UZ 20-22. MAIJU!

Iemesls - Kinoteātri Rīga 6-7 maijā slēdz.
*

nu i labi iztiksim bez visaadiem liekiem stulbiem stresiem man tieshi deelj taa busha negribeejaas arii Rigaa tajaas dienas liist
X_Kamui
:blink:Hihi....
...... es ta ari domaju ka festu parnesis uz citu laiku rolleyes.gif
Kagome
japiiiiiii fests notiks biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
xikes
Switching to standby mode until 20.05.05 ...
Prieks,ka tomeer nebuus jaakulaas pa Riigu tajaas trakajaas Busha dienaas..
Es tikai ceru, ka 21,22 veel kaads keems neizdomaas atbraukt, vai kaa citadi izbojaat sho pasaakumu..
tostermaize
sad.gif sad.gif pakaarshos nevaru sagaidiit sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif 20 datums bishku agraak nevareeja???
Duarh
biggrin.gif lieliski, vismaz buushu LV. . .
Lija
Tas nav GODĪGI... es jau pierunāju priekšniecību ņemt 5, 6, brīvu no darba... mad.gif GRIBU FESTU TAD!!!! Taisīšu atentātu pret Bušu!!! Sasodīts, braukā te visādi... tikai gaisu jauc... mad.gif mad.gif
maakoniitis
Man 20. peedeejais zvans, un 23 ieskaite anglj. val. ehh.. gan jau kaut kaa sanaaks... rolleyes.gif
Church
QUOTE(Lija @ Apr 27 2005, 10:53)
Tas nav GODĪGI... es jau pierunāju priekšniecību ņemt 5, 6, brīvu no darba...  mad.gif GRIBU FESTU TAD!!!! Taisīšu atentātu pret Bušu!!! Sasodīts, braukā te visādi... tikai gaisu jauc... mad.gif  mad.gif
*

onkuliits meerfijs dazhbriid bij ieguvis diezgan interesantus statistiskos datus par varbuutiibaam un pamaniijis dazhas likumsakariibas ;>
Kenshin
ko???? paarnes??? taS naW godiigi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kagome
Kaapeec vispaar festu nevareeja taisiit juunijaa, tad gandriiz visi buutu apmierinaati
Tsukino
Junijaa buutu mazaak raizu par skolu, bet kursh ta grib tik ilgi gaidiit???
wink.gif
Kagome
njaa, bet vairaak laika sagatavoties
Tsukino
Par sagatavoshanos tev taisniiba- shushanaa pati esmu nozzeelojama
bet ja gribees Juunijaa uztaisiis veel vienu. biggrin.gif
Kima
QUOTE(maakoniitis @ Apr 27 2005, 14:00)
Man 20. peedeejais zvans, un 23 ieskaite anglj. val. ehh.. gan jau kaut kaa sanaaks... rolleyes.gif
*

the same....*raud*
vienēgi varu priecāties tikai par to laiku, lai uzšūtu tērpu, jo vēl joprojām netieku tam klāt....
bloody_dragon
adata wienaa rokaa fizikas graamata otraa ,un taa paies iiiiiiiiiiiiilgais laiks liidz festam ph34r.gif
Kikyou
YES!!!! ^__^
No vienas puses žēl, no otras puses - man ir nolikts frizieris uz 11. maiju, būs, būs man zaļi mati.
Vismaz būs kāds prieks pirms klavieru gala eksāmena 24. maijā. rolleyes.gif
+Chibi+
YAY!!! Citaadi es jau beisiijos, ka reklaamas nekaadas, ka nebuus apmekleetaaju! YAY~!!!

Man tur kaut kaads exaamens 20ajaa, but who cares? XD

Yay, Edvardam tikai melnaa jaka palikusi, cimdi jau ir. ^^
Taka
Bez tam - pārceļot festiālu viņiem būs iespēja dabūt vēl kādu filmu, tā kā tas varētu būt pat labāk!
Look at the bright side smile.gif
Yume
Nu, nez vai programa mainīsies, plakātus tomēr jau , es ceru ka beidzot, ir nodevuši izdrukai, reklāmas arī jau palaistas, tikai maz.
Nu teiksim tā... tas ka ir tik tālu pārcelts mani piemēram neiepriecina, bija vispār plānoyt pārmest tikai uz nedēļu, pieņemu ka k/t bija aizņemts nākamajā nedēļā,tapēc tā laikam sanāca. Hmm.. nez kā es tikšu, man eksāmeni..
Bet... nu.. tomēr laiks tiek dots, un man tik rpeiks par to ka varēšu rikstīgi izdomāt ko ar cosplay'u darīt.
Kagome
QUOTE(Yume @ Apr 28 2005, 10:45)
Nu, nez vai programa mainīsies, plakātus tomēr jau , es ceru ka beidzot, ir nodevuši izdrukai, reklāmas arī jau palaistas, tikai maz.
*

Kur tad taas reklaamas ir palaistas?
Duarh
QUOTE(Church @ Apr 27 2005, 13:17)
QUOTE(Lija @ Apr 27 2005, 10:53)
Tas nav GODĪGI... es jau pierunāju priekšniecību ņemt 5, 6, brīvu no darba...  mad.gif GRIBU FESTU TAD!!!! Taisīšu atentātu pret Bušu!!! Sasodīts, braukā te visādi... tikai gaisu jauc... mad.gif  mad.gif
*

onkuliits meerfijs dazhbriid bij ieguvis diezgan interesantus statistiskos datus par varbuutiibaam un pamaniijis dazhas likumsakariibas ;>
*

meerfijs bija optimists. . .
zenofex
Tātad, uzmanību visiem māksliniekiem: Zīmējumu nodošanas laiks pagarināts līdz 15. maijam. Lūdzu izplatiet info visiem interesentiem, Yume, lūdzu ieliec atpakaļ pie zīmējumu galerijas pinned pavedienu. (Tas ir, atslēdz)
Janchux
QUOTE(Taka @ Apr 20 2005, 14:11)
Es laikam iešu uz Wish You Were Here un Galaxy Express 999, pārējais ir pašam vai arī redzēts
*

Es, laikam, sastaadiishu Tev kompaaniju... =) arii uz paarcelatjiem datumiem... =)
Janchux
QUOTE(maakoniitis @ Apr 27 2005, 14:00)
*

man ar peedeejais zvans 20.05... 23.05 Valsts ieskaite matemaatikaa (un tieshi taapeec jaatpushaaas... =))
Kagome
es laikam ieshu uz I Wish You Were Here, jo manupraat taa ir vissnormaalaakaa anime
zenofex
Jautājums (visai aktuāls):
Vai kādam nav padomā, vai arī, vai kāds nejūtas tik atraisīti un brīvi, lai pabūtu AnimeFestā kā programmas vadītājs (tas ir, atklātu festivālu, paziņotu viskautko utt)

Ja ir kāda doma par šo tematu, lūdzu sūtīt privato ziņojumu man.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.