man taa neerti jautaat, bet kur var dabuut detalizeetaaku info par festu, vai arii, juus vareetu pateikt, kur, kad un kaa
QUOTE(FaNtA @ Mar 30 2005, 21:17)
man taa neerti jautaat, bet kur var dabuut detalizeetaaku info par festu, vai arii, juus vareetu pateikt, kur, kad un kaa
iespējams kad nāks tuvāk tas laiks ta parādīsies infa iekš animefest.lv
detalizēta infa vēl gluži nav, kur- k/t Rīga, kad-maijs, bet pārējais tiks nospriezts tuvākajā laikā.
Gaidiet dārgie.
majs?! :| tas ir paaraak ilgi, bet animefest.lv tur jau vispeer nav mineets nekas par 2005, kaa ta juus esat tik paarliecinaati ka vispaar buus
a ja nu nebuus, ko ta dariit...
Emm, tu saproti, te ir pāris cilvēki kas ir saistīti ar organizēšanu, tāpēc vari ticēt, ja saka ka būs, ta būs.
Un ja saka ka infa būs vēlāk, tad vienkārši jāgaida.
Church
Mar 31 2005, 05:01
btw .. cik atceros - ieprieksheejais anifests @ LV bij organiziereetc / subsideetc by Samsung, kas pashlaik finansee kaarteejo (if any?)
+Chibi+
Apr 3 2005, 14:21
Oki, tauta, taisām Fullmetal Alchemist cosplay grupu!!! Davai, davai,davai!!!!!!!
QUOTE(+Chibi+ @ Apr 3 2005, 13:21)
Oki, tauta, taisām Fullmetal Alchemist cosplay grupu!!! Davai, davai,davai!!!!!!!
*spiedz* JAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! ^_____^
A cik daudz te maz tādi, kas vispār skatījušies?.... nē... cik cosplayeri? *skaits sarūk*
QUOTE(Kikyou @ Apr 3 2005, 13:26)
A cik daudz te maz tādi, kas vispār skatījušies?.... nē... cik cosplayeri? *skaits sarūk*
es tip iedalos...
jaaizemj tikai konkreeti kuru teelu njemu
©alt
Kaut kur padzirdeeju, ka tieshi shjaa laikaa uz Latviju iecereejis braukt Bush (ASV prezidents)
Ceru, ka visi droshiibas pasaakumi nekaadi neietekmees anime festa norisi.
Anyway, ceru, ka atkal esmu kaut ko sajaucis un tagad par velti sho postu uzraxtiiju..
QUOTE(xikes @ Apr 3 2005, 15:34)
Kaut kur padzirdeeju, ka tieshi shjaa laikaa uz Latviju iecereejis braukt Bush (ASV prezidents)
Anyway, ceru, ka atkal esmu kaut ko sajaucis un tagad par velti sho postu uzraxtiiju..
Hahaha atnāks, izgriezīs ārā visus "liekos" kadrus no animēm un brauks prom.
A, ja nopietni? Vai vispār būs iespējams uz centru aizkratīties, ja lielākā daļa ielu būs slēgtas un nekursēs gandrīz neviens transports? Nāksies ar kājām iet...
QUOTE(Kikumi @ Apr 3 2005, 17:44)
A, ja nopietni? Vai vispār būs iespējams uz centru aizkratīties, ja lielākā daļa ielu būs slēgtas un nekursēs gandrīz neviens transports? Nāksies ar kājām iet...
mhmm. vai neviens iekljaus sevii sabiedrisko arii? shaubos.
ShinChan
Apr 3 2005, 19:23
QUOTE(xikes @ Apr 3 2005, 15:34)
Ja gribat bez raizēm kosplejot brīvdabas variantā tad dariet to 6. datumā, jo 7. un 8. Buša kordons ālēsies pa centru un jūs kā dīvainus "saspektus" ( kā nekā iespējami antiglobālisti) var vienkārši savākt. Lai gan ja jums ar Rīgas domi izdosies saskaņot šo pasākumu, tad varēsiet droši bliezt vaļā, plus vēl apkarināties ar saukļiem "censored anime - bad anime", "USA stop spreading those low quality anime wannabies", "Bush tell Hollywood to shut the f**k up, we don't need no NGE and Akira live action movies", nu kaut kā tā.
ninja-sword
Apr 3 2005, 21:13
kur tieshi notiek viss tas festinjsh ? : uz kuru es tik dikti gribeetu aiziet? kaa tas viss izpauzjas? es veel nekad uz taadu neesmu gaajusi
QUOTE(ninja-sword @ Apr 3 2005, 20:13)
kur tieshi notiek viss tas festinjsh ? : uz kuru es tik dikti gribeetu aiziet? kaa tas viss izpauzjas? es veel nekad uz taadu neesmu gaajusi
pacietību pacietību.. nāks tuvāk tas laiks visu uzzināsi....
ninja-sword
Apr 3 2005, 21:26
Cik ilgiiiii... tuuliit jau tas buus klaat
nevaru vien sagaidiit
+Chibi+
Apr 3 2005, 22:16
QUOTE(ETM @ Apr 3 2005, 15:12)
QUOTE(Kikyou @ Apr 3 2005, 13:26)
es tip iedalos...
jaaizemj tikai konkreeti kuru teelu njemu
©alt
Es domāju, ka alt varēu būt Hawkeye. But that's me. Un ETM solīja taisīt bruņas. Un Rags varētu būt Greed [ mweh heh heh heh], vai Hughes, un tad Lija varētu būt Lust vai Winry.
Re,jau grupa.
{Khe khe, nemaz nav tā, ka tie cilvēki, kas tusē pie manis tagad pēkšņi tika ievilkti FMA cosplajā..XD]
QUOTE(Church @ Apr 3 2005, 18:59)
QUOTE(Kikumi @ Apr 3 2005, 17:44)
mhmm. vai neviens iekljaus sevii sabiedrisko arii? shaubos.
Tad, kad Bils Klintons bija Rīgā, sabiedriskais arī nekursēja. Bušs vai tad ir kaut kāds izņēmums?
Whateva...
-kumori-
Apr 3 2005, 23:26
Kad Bušiņš bija Vācija visas kanalizācijas aizmetināja ciet... Un nabaga cilvēki, kas apkārt dzīvoja ārā iziet nevarēja... I Hope Pie Mums Tā Nebūs...
Bet vispār arī baumo, ka skolas un citas mācību iestādes būs ciet...
[Ura, Ura, Ura]
QUOTE(+Chibi+ @ Apr 3 2005, 21:16)
Es domāju, ka alt varēu būt Hawkeye. But that's me. Un ETM solīja taisīt bruņas. Un Rags varētu būt Greed [ mweh heh heh heh], vai Hughes, un tad Lija varētu būt Lust vai Winry.
Re,jau grupa.
{Khe khe, nemaz nav tā, ka tie cilvēki, kas tusē pie manis tagad pēkšņi tika ievilkti FMA cosplajā..XD]
veel dazji palika domaajam
ETM domaa ka driizaak kas cits man, es pati nezinu itkaa ir vairaaki teeli, mees te pasmeejaamies kaYume vareetu buut sen sei un tadors buudiigais viirs
Es nupat savaa vannasistabaa atradu pieklaajiigu kaudziiti ar aviizeem. PVA tagad leeti jaaiepeerk buus. Bet vispaar es veel Ala brunjas papeetiis, padomaas kas un kaa, un vai shamaas ir reali uztaisaamas.
Tad jau toč vesela grupa beigās savāksies! ^____^ *skraida apkārt pa māju priekā spiegdama*
+Chibi+
Apr 4 2005, 21:09
Respect, tauta. Līdz 20.aprilim tātad nosakiet savu FMA tēlu un - perfect.
Sākat meklēt tērpus....
Hmzeeee....
QUOTE(+Chibi+ @ Apr 4 2005, 20:09)
Sākat meklēt tērpus....
Hmzeeee....
vismaz Yume piekrita buut par sen sei
nez vai tadors piekritiivs vinajs viiru teelot
QUOTE(alt @ Apr 5 2005, 09:48)
QUOTE(+Chibi+ @ Apr 4 2005, 20:09)
Sākat meklēt tērpus....
Hmzeeee....
vismaz Yume piekrita buut par sen sei
nez vai tadors piekritiivs vinajs viiru teelot
Neuztraucies piekritīs, piekritīs....
he,he,he <---- ļauni smiekliņi
*Yume airijās no vienas domas*
OK, UPDT par Festu!
Tad nu tā.
Laiks un vieta ir stabili zināmi - k/t Rīga, 6-8 maijs.
Repertuārs tiek precizēts, bet faktiski jau ir sastādīts *Būs čupa ar Ghibli filmām un kautkas īsa seriāla veidā.* Viss tas tiks uzdrukāts uz plakātiem, kas būs laikam 20.aprīlī, starp citu, tauta, kas kur var piekārt festa plakātus? der visur izņemot savas istabas sienu, jo tur diemžēl tos redzēs pārāk šaura auditorija.
Runājot par cosplay' u, viss top, un visus pieņems, plus vēl 7.maijā tiek plānots kopotais cosplay' eru gājiens, pa nezināmu maršrutu, pa Rīgas centru.
Hmm, kas vēl, cenas vēl nav skaidras, ar seansiem tas pats. Zinu tikai ka to būs 11.
Tiek izsludināts, kā pagaišreiz, zīmējumu konkurs anime stilā. Darbus jāatnes man vai Zuzuk' ai līdz 20-25.aprīlim.
gaidu jūsu atsaucību šinī jautājumā, jo .. emm, kā lai to maigāk pasaka -slinki, bet talanīgi jūs esat.
Būs arī mākslinieku izaicinājums paša festa laikā, taču par to tad arī runās.
ja ir vēl jautājumu, lūgums prasīt, jo pašlaik es noteikti kautko aizmirsu piebilst.
QUOTE(Yume @ Apr 6 2005, 11:41)
plus vēl 7.maijā tiek plānots kopotais cosplay' eru gājiens, pa nezināmu maršrutu, pa Rīgas centru.
šī frāze ļoooti biedē
nez vai maz iznāks kautko sataisīt, a te vēl ar to būs pa centru jāstaigā
biki pa traku priekš manis
QUOTE(Yume @ Apr 6 2005, 11:41)
kas kur var piekārt festa plakātus? der visur izņemot savas istabas sienu, jo tur diemžēl tos redzēs pārāk šaura auditorija.
es es
) plakaatus es...
riiga valmiera liepaaja
))) derees?
QUOTE(Yume @ Apr 6 2005, 12:41)
kas kur var piekārt festa plakātus[/b]? der visur izņemot savas istabas sienu, jo tur diemžēl tos redzēs pārāk šaura auditorija.
es arii piesakos paliidzeet, es vareetu plakaatus izkaart ziepniekklnaa
+Chibi+
Apr 7 2005, 09:23
LU His. fac.
Most welcome.
Varu mēģinā brālim iesmērēt uz RFL aiznest arī....
Varu piedāvāt Baložus un to aptuveno rajonu....
tikai dodiet plakātiņus, izkarināsim visur...
mjaa..ar plakaatu lipinaashanu laikam vareetu izpaliidzeet.bez probleemaam saspraustu Talsos (vismaz kaut kas ). Par Ventspili gan nezinu.
OK, tad visi kas grib palīdzēt ar plakātu lipināšanu dabūs tos kautkad pēc 20 datuma, jo ātrāk man viņu vēl nebūs.
Hi hi.. es ar piesakos.. visu Liepāju aplipināšu ar plakātiem + vienu savā logā pielipināšu
A tur speciālas atļaujas jau nav vajadzīgas lai lipinātu plakātus uz info dēļiem?
pilniigs po par atljaujaam, dod tik shurp, bolderaaja, bullji (ja nemaldos), ect, panjemshu richuku un apbraukaashu blank zonas
man tas pats... ritenis rokās un tik līmēt.
tagad tik jāsagaida kad tie dabas brīnumi būs rokā.
mans arii, kultuuru un 77. vidusskolas pie zinjojumu deelja un S-pils ar Riigu!!!!
kaarleens
Apr 12 2005, 10:37
pieliku kalendārā rekrutējošo eventu
QUOTE(Tador @ Apr 7 2005, 19:21)
pilniigs po par atljaujaam, dod tik shurp, bolderaaja, bullji (ja nemaldos), ect, panjemshu richuku un apbraukaashu blank zonas
Blank ir tikai Bulji Bodiku neaiztiec
Tur mans maacaas tur nekaada blank zona nava
Tu ko zinjas neskaties vai?
wIZARD
Apr 12 2005, 20:08
es varu dazus plakaatinjus jelgavaa uzliimeet
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Es vareetu pa Ziepniekkalnu postus izliimeet!!!
Mha, nu es domāju šoreiz ar reklmu būs labāk nekā pagaišreiz, tomēr cilvēki jau zin. Un pastāstīs tālāk.
Bet par dzīvo reklāmu pirms- kā būtu ja cosplayeri nedēlu iepriekš pa Rīgu pabradātu? Vienīgais ka auksti varētu būt.
QUOTE(Yume @ Apr 13 2005, 12:52)
Mha, nu es domāju šoreiz ar reklmu būs labāk nekā pagaišreiz, tomēr cilvēki jau zin. Un pastāstīs tālāk.
Bet par dzīvo reklāmu pirms- kā būtu ja cosplayeri nedēlu iepriekš pa Rīgu pabradātu? Vienīgais ka auksti varētu būt.
Jā un Buša miesassargi visus mūs saliks trakonamā vai uz īslaicīgās aizturēšanas kabīnīti... līdz personības noskaidrošanai...
Hehe, a mēs dienu pirms Buša atbraukšanas, ar plakātiem rokās.
+Chibi+
Apr 13 2005, 15:49
Count me in. XD ______________________________________________
Kagome
Apr 13 2005, 19:33
Count me in too!!!!!!
QUOTE(Yanka_ronin @ Mar 20 2005, 14:21)
es jau ne par to, tas vienkārši ir neizdevīgi, jāmaksā vēl par nokļūšanu tur, nu tas vēl tā, bet ja tas gadās darbdienā, ko, vai par skolas kavējumu attaisnojošu iemeslu var noderēt ''aizbraucu uz animefestu''? attālums + skola = no anime! Tā iemesla pēc jāmaina skola uz RKV, varbūt mani tur pirmdien uzņems, varbūt nē. Ja jā, tad būs vismaz iemesls dzīvot Rīgā...
Ņemot vērā, ka šāds pasākums ir 1x gadā, var jau izgrozīties un visu nokārtot.
Domāju, ka arī skolā var ar skolotājiem iepriekš sarunāt, bastosi tak 1, max. 2 dienas nevis nedēļu. Arī naktsmītni ar kādu no vietējiem otaku var sarunāt. Visu var, ja tikai grib...
Atceries, ka cilvēki dalās tikai 2 grupās - tie kas čīkst un tie kas dara. Choose your side!
X_Kamui
Apr 16 2005, 21:56
I`m back
Es gan jau visu nokartoju...
piekdien 6 maijaa man nevajadzes iet uz skolu
hehe
O, laimīgs cilvēks, man gan.. un to vairs manīt nevar.
Hehe, un Kamui- man šķiet, ļoti šķiet ka es tavu bračku pazīstu.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.