kaarleens
Apr 17 2005, 11:45
Laikam atkal naaksies 5dien no darba atprasiities
OK, tauta ekslūzīvi jums, te būs festa programma, es vēl nepaspēju iztulkot, taču domāju ka visi sapratīs.
Animefest-2
6 мая, пятница
19.30 Открытие фестиваля
7 мая, суббота
14.00 "Принц Севера" / Prince of North
16.00 "Летающий Корабль-призрак" / Flying Phantom Ship
17.00 Конкурс художников
18.00 "Герои пяти планет" / Five Star Stories
20.00 "SIN: Создатели монстров" / Sin
21.30 Нон-стоп "Urotsukidoji"!
8 мая, воскресенье
11.30 "Кот в сапогах" / Puss 'n Boots
13.00 "Солдаты будущего"/ I Wish You Were Here
15.00 Аниме-шествие
15.30 "Экспресс-галактика 999" / Galaxy Express 999
17.30 "Манускрипт ниндзя 2" / Ninja Scroll 2
20.30 Закрытие фестиваля
A man te tāds jautājums rodas - 6 kas notiks īsti 6 maijā? Kā izpaužās tā animefesta atklāšana. Cik saprotu ta nekādu animi nerādīs...?
būs, tikai tas viss ir plānošanas fāzē. Un vispār tā programma ar pa blatu un nepabeigta, so nesūdzamies.
Hikaru
Apr 17 2005, 14:20
Es jau to programmu kaut kur redzēju...
Un tos nosaukumus pamēģini saproti. Piemēram, tas Ninja Scroll 2 ir Ninja Sroll TV seriāls īstenībā, ne? Nez kur divnieku izrāva.... Vismaz anime.lv pārlaboja uz TV, lai skaidrāk būtu.... Vai tomēr tas kaut kas cits?
Cik atceros, tad seriāls gan. Nezinu kāpēc viņu tā nosauca.
tostermaize
Apr 17 2005, 18:23
ja nav nosleepumus kad aptuvemi buus kaada WEB adrese kur programu varees apskatiit un kad jau billetes varees saakt pirkt?????
WEB lapat tiek atjaunota, bet biļetes, to gan nezinu..
nolaapiits, buutu divas nedeeljas veelaak taisiijushi
atkal ies man secen. . .
Jautaajums par programmu. Jebshu,par nosaukumiem.
Tie ir iistie, angliskie nosaukumi?
Nedz `Prince of north`, nedz `Five star stories` googlee neatrod. Nu vismaz neko saistiibaa ar anime..
Gribeeju vienkåarshi uzzinat kas tie iisti taadi ir..
zenofex
Apr 19 2005, 07:52
QUOTE(xikes @ Apr 19 2005, 06:16)
Jautaajums par programmu. Jebshu,par nosaukumiem.
Tie ir iistie, angliskie nosaukumi?
Nedz `Prince of north`, nedz `Five star stories` googlee neatrod. Nu vismaz neko saistiibaa ar anime..
Gribeeju vienkåarshi uzzinat kas tie iisti taadi ir..
Šeit ir linki uz visām animēm, kuras taisās tādīt festivālā:
http://anime.bug.lv/content/view/52/2/
Hikaru
Apr 19 2005, 10:50
1. Biļetes būs uz katru seansu atsevišķi.
2. Biļetes cena no 1,50 LS līdz 3,00 LS.
3. K/t Rīga beļesu kasē.
Es, protams, neko nezinu, bet tā man liekas, ka tā būs.
4. Vai cosplay'eri varēs skatīties filmas bez maksas?
Atbilde: Nē, bet visi cosplay'eri dabūs dāvanas un, iespējams, atlaides uz biļetēm.
.....
es neko nezinu
Church
Apr 19 2005, 11:58
QUOTE(zenofex @ Apr 19 2005, 06:52)
Šeit ir linki uz visām animēm, kuras taisās tādīt festivālā:
http://anime.bug.lv/content/view/52/2/nedaudz diivaini liekas vairaaki TV formaata seriaali (t.sk. viens 113 epu) shajaa listee :/
Church
Apr 19 2005, 13:24
QUOTE(kamui21 @ Apr 19 2005, 11:50)
Kau ko jaunaaku jau arii vareeja iemest, bet laikam shitie ir vieniigie ko var raadiit...Nu bet ja par 2h ilgu skatiishanos jaamaksaa 3ls, nu tad soryy vechi, aizieshu tikai iecholeet pasaakumus, nejau tas ka nauda truukst, bet zjeel to izmest, labaak ierakstu sev uz DVD jaunos novilktos anime
0,55ls matrica vaacinjaa, tad 2-3 filmu vietaa savelku sev tonnu ar anime...vai tad jau labaak noskatos iistu kino cinema forumaa, pa 3ls es skatos tikai 2005 gada anime nevis shitos 1492.gada aizmirstos ziimeejumus
necieni oldskool [tm] ? ;>
no savas puses piebildiishu ka ljoti daudzi starp maniem miiljaakajiem showiem i no 70-80.to animeem, vismaz vairaaki romance showi jau nu gan ..
bypass
Apr 19 2005, 13:47
Bāc, es nu gan festā gribētu redzēt kaut ko acij tīkamu.
Nu, neba uz kinci nākt, lai skatītos kaut kādu oldskūlu.
Ceru, ka daļa repertuāra tiks mainīta uz 1990+.
Varēja parādīt Beyond The Clouds uz lielā ekrāna, tas noteikti būtu iespaidīgi.
Anyway, noteikti būšu vismaz uz vienu sensu principa pēc, kaut gan dotajā brīdī tiešām nezinu uz ko. Praktiski nevienu no dotajā animēm neesmu redzējis. Sakiet, kas ir redzēšanas vērts?
Church
Apr 19 2005, 14:47
QUOTE(bypass @ Apr 19 2005, 12:47)
Bāc, es nu gan festā gribētu redzēt kaut ko acij tīkamu.
Nu, neba uz kinci nākt, lai skatītos kaut kādu oldskūlu.
Ceru, ka daļa repertuāra tiks mainīta uz 1990+.
Varēja parādīt Beyond The Clouds uz lielā ekrāna, tas noteikti būtu iespaidīgi.
Anyway, noteikti būšu vismaz uz vienu sensu principa pēc, kaut gan dotajā brīdī tiešām nezinu uz ko. Praktiski nevienu no dotajā animēm neesmu redzējis. Sakiet, kas ir redzēšanas vērts?
galaxy express mani interesee. paareejie so-so. bet cik cilveeku/tik viedoklju. viss i subjektiivs ;>
man vispaar nekas iipashi no taa visa neinteresee (tikai UROTSUKIDOJI bet uz to mani neviens nelaidiis
) bet jaaaizbrauc buus 9 ziimeejumu konkurs)
deleted-ray
Apr 19 2005, 15:42
Man ar biski chaabiigi, ka raadiis vecos kusakus. Esmu vairaak vai mazaak 1990 gadu un uz augshu piekriteejs. Iisteniibaa gribeetos redzeet arii kaadu mechu uz lielaa ekraana. Repertuaaraa arii labi ja viens galabs izskataas sameeraa veertiigs (manaa skatiijumaa) un kuru ieshu. Nu nepievelk mani oldschools, gribu ko virs 1990 gada, bet uz festu ieshu paoperatizeeties ")
Varu vien piekrist ieprieksh teiktajam..
Mani pagaidaa nedaudz piesaista tikai `I Wish You Were Here`un varbuut bishku `Five Star Stories` paareejais kaut kaa nepaaraak..
bloody_dragon
Apr 19 2005, 17:17
wareeja protamz jau bishinj jaunaakus gabaluz raadiit...Bet man taapat ir labi, anime nekad newar buut gana
kaarleens
Apr 19 2005, 20:02
QUOTE(Yume @ Apr 17 2005, 11:35)
OK, tauta ekslūzīvi jums, te būs festa programma, es vēl nepaspēju iztulkot, taču domāju ka visi sapratīs.
Animefest-2
6 мая, пятница
19.30 Открытие фестиваля
7 мая, суббота
14.00 "Принц Севера" / Prince of North
16.00 "Летающий Корабль-призрак" / Flying Phantom Ship
17.00 Конкурс художников
18.00 "Герои пяти планет" / Five Star Stories
20.00 "SIN: Создатели монстров" / Sin
21.30 Нон-стоп "Urotsukidoji"!
8 мая, воскресенье
11.30 "Кот в сапогах" / Puss 'n Boots
13.00 "Солдаты будущего"/ I Wish You Were Here
15.00 Аниме-шествие
15.30 "Экспресс-галактика 999" / Galaxy Express 999
17.30 "Манускрипт ниндзя 2" / Ninja Scroll 2
20.30 Закрытие фестиваля
ehhhh kur ir Ghibli filmas ? =/
manaa skatiijumaa shvaka programa
pagaidaam intresee tikai ekspresis , paareejais nu vismaz peec anidb baali izskataas Runci zaabakos un Spoku kugji esmu redzeejis CCCP laikos
bypass
Apr 19 2005, 21:17
Uzmanību piesaistīja I Wish You Were Here. Reitings ciešams, studija - gonzo, khm. Kāds ir redzējis?
Ginga Tetsudou 999 - alternatīva. Pēc reitinga spriežot, skatāms.
Sin - bija tāda spēle uz PC pirms pāris gadiem.
ja GONZO tad laikam jau diezgan jauns
bet vai kaads man (kursh neko nezin un arii uz ieprieksheejo festu nebija ) vareetu pateikt kas notiek anime paraadee???????????????
Es laikam iešu uz Wish You Were Here un Galaxy Express 999, pārējais ir pašam vai arī redzēts
bloody_dragon
Apr 20 2005, 18:54
Vai festaa taa wienkaarshi warees atnaakt un cospleyot, jeb ir jaapierakstaas kaut kaadaa iipashaa sarakstaa?
Tieši tā, nāci tik iekšā un blandies apkārt, galvenais lai kādu pazīsti, kas var par tevi vārdu aizmest, ka nēesi stalkers.
bloody_dragon
Apr 20 2005, 22:18
Ok. Taa arii dariishu
QUOTE(bypass @ Apr 19 2005, 21:17)
Uzmanību piesaistīja I Wish You Were Here. Reitings ciešams, studija - gonzo, khm. Kāds ir redzējis?
Abi ir below average gabali. Nezkapēc izvelēti animefestā
Church
Apr 21 2005, 05:29
QUOTE(Roze @ Apr 21 2005, 01:50)
Abi ir below average gabali. Nezkapēc izvelēti animefestā
vispaar .. vuareejot responsi no malas izskataas ka nospiedoshais vairaakums ir neapmierinaats ar shii gada programmu. tas tomeer ir raadiitaajs ja vairumam no 9 mineetajiem showiem daudzmaz veerts skatiishanai liekas tikai viens :/
P.S.
a kas veica izveeli, kaads zin?
zenofex
Apr 21 2005, 07:55
Zinu, kaut gan, Church, par izveeli to gruuti nosaukt.
Pamataa vinji filmas njem no
MC-ENT - Krievijas firmas kas izplata anime Krievijaa - cena ir pietiekami leeta, lai vareetu atljauties.
Visu labo, ko MC-ENT izdevis vinji jau paraadiija pagaajushajaa reizee. Tagad gandriiz nekas nav paari palicis. Un lai dabuutu kaut ko raadiit no citurienes, ir jaamaksaa diezgan barga naudinja. Diemzheel riikotaaji nav nekaadi naudas maisi, kas nezin kur to likt, taapeec arii taads rezultaats.
Piemeeram, Galaxy Express tika "izkaukts" no Japaanas veestnieciibas, cik zinu.
Church
Apr 21 2005, 10:30
QUOTE(zenofex @ Apr 21 2005, 06:55)
Piemeeram, Galaxy Express tika "izkaukts" no Japaanas veestnieciibas, cik zinu.
respect ;> (kas incanti, kaa reiz sho showu vairums nosauca kaa to ko veeleetos redzeet ;>)
QUOTE(kamui21 @ Apr 21 2005, 08:30)
Es labaak skatos ko 1000x labu nekaa 1x filmu, kuru skatiijaa mozus savaa skjirstaa, nu taas ko pirms pluudiem tas panjeema liidzi no savas video kolekcijas...
erm. es esu redzeejis ljoti daudz lielisku gabalu no vecajiem. pat gribeetos teikt ka sizhetiski labi showi tagad procentuaali i mazaak piem. no 2005.taas sezonas, nekaa no 198X gadiem .. kas manaas aciis ar labaaku CG kvalitaati ne iipashi ir atsverams. tas viss i subjektiivi, protams. neskatoties vecos, vari daudz ko veertiigu palaist garaam ;>
Pamataa vinji filmas njem no MC-ENT - Krievijas firmas kas izplata anime Krievijaa - cena ir pietiekami leeta, lai vareetu atljauties.
Visu labo, ko MC-ENT izdevis vinji jau paraadiija pagaajushajaa reizee.
Nu a kas notiek ar animēm kuras vecajā eiropā un USA vēl neviens kantoris nav licencējis un pie kā apelē arī leilākā daļa fansuberu?
Proti ja pieņem ka nauda tiek maksāta par piedalīšanos pasākumā / telpu īri un nevis konkrēta showa pirkšanai, tad kurš un kur īsti var piesiet bumbas?
Protams, bet es nevaru nesapnjot par Innocence uz lielaa ekraana.
Eh...
maakoniitis
Apr 21 2005, 21:14
Es zinu, ka tieshii tajaas dienaas ieradiisies prezidents...
Un pa zinjaam teica, lai no pilseetas izbrauc, un uz ielaam lai neraadas... nu kaut kaa taa, laikam. Ka tik suudi nesanaak.
wIZARD
Apr 23 2005, 11:25
QUOTE(maakoniitis @ Apr 21 2005, 20:14)
Es zinu, ka tieshii tajaas dienaas ieradiisies prezidents...
Un pa zinjaam teica, lai no pilseetas izbrauc, un uz ielaam lai neraadas... nu kaut kaa taa, laikam. Ka tik suudi nesanaak.
vovo mani tas arii uztrauc,gribeetos zinaat vai ir pamats raizeeties?
vai posteri ir gatavi?
DarkRockslizer
Apr 23 2005, 14:51
QUOTE(bypass @ Apr 19 2005, 20:17)
Ginga Tetsudou 999 - alternatīva. Pēc reitinga spriežot, skatāms.
I wish you were here, manā skatījumā, ir (sorry) gatavais mēsls. Pliekani un neDATAISĪTI sižeta ziņā. Paaudz datorgrafikas, anime mazāk; nav arī sevišķi, par ko būt ciešamam reitingam. Riskē pats.
+Chibi+
Apr 23 2005, 15:49
QUOTE(kamui21 @ Apr 21 2005, 21:21)
Nu man ir plaans...
1. Dazji lai noveersh apsargu uzmaniibu un es slepus pielaviishos Busham klaat....
2. ?
3. Un ar vinju buus cauri
hah hah, South Park apeņu rūķīšu plāns..
1.savākt apenes
2. ?
3. peļņa
Vai Darvina evolūcijas teorija...
1.pērtiķis
2. missing link
3.cilvēks..
ok, anyway.
good idea. XD
Church
Apr 24 2005, 07:43
QUOTE(+Chibi+ @ Apr 23 2005, 14:49)
..
hah hah, South Park apeņu rūķīšu plāns..
..
Vai Darvina evolūcijas teorija...
..
+ veel variants
1. iedzert
2. missing memories
3. pagjiras. ;>
http://www.tvnet.lv/onlinetv/nedela/index.php?id=4249010tas bush visu pasaakumu sabojaas :/
verciiga buus ciet.
daudz kur celju ierobezjojumi, arii paredzeetie pasaakumi nenotiks :/
Force major attieksies arī uz dažiem saviesīgiem un kultūras pasākumiem. Skaidri zināms, ka nāksies atcelt četrus iepriekš plānotus koncertus vai izrādes operā, Krievu drāmas teātrī un ģildē. Savu jubileju 7. maijā nevarēšot svinēt arī Tehniskās universitātes koris. Un, protams, izskatās, ka Vecrīgas klubiņi un krodziņi piektdienas vakarā būs kā izslaucīti. Ielas, pa kurām pārvietosies eskorts, kurā, kā runā, būšot savas 50 automašīnas, var izpētīt jau tagad.bamo ka akmens tilts buus ciet :/
euz... pastāv tāda iespēja ka nenotiks? Lai nebūtu tā ka aizbrauc un nekā nav! Tas nebūtu labi....
bloody_dragon
Apr 25 2005, 14:12
piekdienas wakaraa tachu festa atklaashana un man ir lielas shaubas ,ka taz plaanz ar uzmaniibaz noweershanu nenostraadaas
bloody_dragon
Apr 25 2005, 14:22
Tad jau sanaak ,ka warees tikt tikai uz paariz filmaam un nosleegumu
Starp citu mazliet festivāla programma ir mainījusies. Bik vietām šis tas mainījes....
Programma
bloody_dragon
Apr 25 2005, 14:59
Tas jau neko nemaina
Kikyou
Apr 25 2005, 15:06
...koaaaaa? ._. Nu... Ja fests tiek pārcelts, lūdzu, laicīgi ziņojiet, oki? Pa tukšo aizbraukt galīgi nebūs jautri.. >_<
+Chibi+
Apr 25 2005, 16:32
exactly. vajag skaidru atbildi - buus vai nebuus. vai arii paarceljat nedeelju veelaak, nu come on, ppl. tas galiigi nav praatiigi.
bypass
Apr 25 2005, 16:36
I wish you were here, manā skatījumā, ir (sorry) gatavais mēsls. Pliekani un neDATAISĪTI sižeta ziņā. Paaudz datorgrafikas, anime mazāk; nav arī sevišķi, par ko būt ciešamam reitingam. Riskē pats.
Nice. Bāzt datorgrafiku, kur tai nevajadzētu būt ir gonzo stilā. Ok, izlaižam.
Ginga Tetsudou 999 paliek vienīgais.
Ehh, apsveru iespēju vispār neiet.
Kagome
Apr 25 2005, 17:47
QUOTE(alt @ Apr 25 2005, 12:17)
http://www.tvnet.lv/onlinetv/nedela/index.php?id=4249010tas bush visu pasaakumu sabojaas :/
verciiga buus ciet.
daudz kur celju ierobezjojumi, arii paredzeetie pasaakumi nenotiks :/
Force major attieksies arī uz dažiem saviesīgiem un kultūras pasākumiem. Skaidri zināms, ka nāksies atcelt četrus iepriekš plānotus koncertus vai izrādes operā, Krievu drāmas teātrī un ģildē. Savu jubileju 7. maijā nevarēšot svinēt arī Tehniskās universitātes koris. Un, protams, izskatās, ka Vecrīgas klubiņi un krodziņi piektdienas vakarā būs kā izslaucīti. Ielas, pa kurām pārvietosies eskorts, kurā, kā runā, būšot savas 50 automašīnas, var izpētīt jau tagad.bamo ka akmens tilts buus ciet :/
fui,ko tam busham vajag, laikam speciaali grib visu pasaakumu izbojaat!
deleted-ray
Apr 25 2005, 19:04
Mani te arii paarnjem taada tieksme vispaar neiet. Ko nu lai dara
DARN
ShinChan
Apr 25 2005, 22:45
QUOTE(bypass @ Apr 25 2005, 15:36)
Nice. Bāzt datorgrafiku, kur tai nevajadzētu būt ir gonzo stilā. Ok, izlaižam.
Ginga Tetsudou 999 paliek vienīgais.
Ehh, apsveru iespēju vispār neiet.
Vai tad kosplejs pats par sevi nav iemesls apmeklēt šo pasākumu?
KAs attiecas uz Bushu, iesaku nejokot. Kā jau bija minēts vecrīga un liela daļa centra būs tukši. Drošībnieki patrulēs un taisīs reidus. Labāk ejot no mājas ņemiet līdzi pases un Dieva dēļ nemēģiniet līdzināties arābam vai melnādainajam, jautrība var beigties izolatorā, kur jautri onkas uzdos ne mazāk jautrus jautājumus. Neaizmirstiet, ka busham līdzi brauc vairāki simti amīshu specdienestu darboņu, kuriem viens banānu republikas iedzīvotājs vairāk vai mazāk neko daudz neizsaka, ka tik brīvās pasaules vadonis drošībā.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.