Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Anime Fest 2005
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Yume
Huh, a kas ar jau plānotajiem noticies?
Man šķiet ka Alex teica ka paliks tie paši...
zenofex
Delfi raksts par animfest - 2. Postējiet komentus smile.gif
http://notikumi.delfi.lv/news/movies/artic...=11080519&com=1
kaarleens
Ja godīgi es nevaru saprast iet vai neiet uz festivālu iet lai atradītos, nezinu vai tas ir tā vērts .
SheWr
teikshu kaa ir - man baigais slinkums caur postiem informaaciju mekleet, taapeec kaads luudzu nevareetu pateikt kas tur tieshi notiks? arii - kaados laikos. Jo es te taa domaaju ka pat vareetu aizvilkties - ja buus daudz cilveeku tad vareeshu iezust puulii laugh.gif

Bet īstenībā, var darīt vēl vieglāk, man šķiet Zenofex'a saitā ir iepostots viss saraksts, un nav tālu jameklē. biggrin.gif

Un-nē, anime fest nav LatCon ietvaros. Viņiem nav nekādas saistības, janu daži kopīgi piekritēji.
kaarleens
QUOTE(SheWr @ May 5 2005, 20:21)
teikshu kaa ir - man baigais slinkums caur postiem informaaciju mekleet, taapeec kaads luudzu nevareetu pateikt kas tur tieshi notiks? arii - kaados laikos.
*

Rekruteejoshaa kalendara notikumaa loga apakshaa ari ir tāpati infa, kas pie zeno lapā nav tik linku =)
http://otaku.lv/index.php?act=calendar&cod...event&eventid=7
bypass
Festa atklāšanā un noslēgumā rakstīts "anime filma". Drīkst uzzināt, kas aiz šī apzīmējuma slēpjas?
Ja godīgi es nevaru saprast iet vai neiet uz festivālu iet lai atradītos, nezinu vai tas ir tā vērts .
- tā lūk.
Yume
Bija taču jau raxtīts vienreiz, atklāšanas anime ir "Tokyo Godfathers" Kā teica viena mana pažina... "аниме про бомжиков..", personīgi man tā ir vienīgā lieta uz kuru es ietu, kautgan vienreiz jau redzēju, bet tiešām laba.
CryRat
/me tiko piefiksē \o/ un nodomā ka labi ka šonedēļ nenotika...

cik saprotu tad Galaxy Express 999 vairs nav programmā ? un vēl interesēja kas slēpjās zem "Anime parāde" ?
Leonheart
QUOTE(CryRat @ May 8 2005, 22:41)
/me tiko piefiksē \o/ un nodomā ka labi ka šonedēļ nenotika...

cik saprotu tad Galaxy Express 999 vairs nav programmā ? un vēl interesēja kas slēpjās zem "Anime parāde" ?
*

Ja neshaubos Galaxy Express buus primaa dienaa, uz atklaashanu.
Vieniigais kas bija, bet tagad nav, programmaa ir Grave of the Fireflies.

Yume a man bija teikts ka Tokyo Godfathers buus pedeejaa festa dienaa.
Kam tagad ticeet!? >__<'
CryRat
QUOTE(Leonheart @ May 8 2005, 22:48)
Ja neshaubos Galaxy Express buus primaa dienaa, uz atklaashanu.
Vieniigais kas bija, bet tagad nav, programmaa ir Grave of the Fireflies.
*
pag... kur tu skaties ? Grave of the Fireflies vispār nekur neredzu... derētu tā kā viena programma ;)
Taka
Es labāk 20. maijā aiziešu uz Star Wars Ep. III smile.gif
Janus
Man nepatik tas vecas neparak kvalitativas Anime pagaidam es jau esu nopircis biletes uz "Sin" un "Nakotnes karaviru","Piecu ....." Sodien ar Nuinu iesu varbut paskatities varbut panemt vel kadu bileti. biggrin.gif Es iesaku laicigi nopirkt biletes jo pirmo bileti nopirku es jau ceturtdien. Taka loti pasteidzieties. smile.gif
Ja gribat labas vietas sedet. es sedesu 5-10
Kenshin
Duh.. huh.gif es laikam tomer esmu tizla... huh.gif vai tad Five strat stories nav interstella jeb kaa......? blink.gif
baac man 21.05 ir maci.... hmn.... laiki paliek vienalga taadi pashi??? unsure.gif

veelviena tizluma ieziime.. paklau, kospleyiem nav tak nekaadiigi iipashi japiesakaas...??? ph34r.gif blink.gif huh.gif
+Chibi+
Oficiāls jautājums - vai cosplayer'iem būs atlaides?
Yume
OK, taa, cik atcereeshos no juusu uzdotajiem jautājumiem, šodien uzprasīšu un vakarā uzrakstīšu. Gaidiet tauta. happy.gif

Bet tas ka programm aatkal izmainījās nemaz nepiefiksēju.
Nuin
Šodien nopirku trīs biļetes uz SIN, I wish you were here, Five star stoies. biggrin.gif
Leonheart
QUOTE(CryRat @ May 8 2005, 23:29)
pag... kur tu skaties ? Grave of the Fireflies vispār nekur neredzu... derētu tā kā viena programma ;)
*

Kur es skatos? :) Bwahahaha, es skatos anime.lv forumaa un runaaju ar organizatoriem. Nu bet tas neko nemaina, no saakuma programmaa bija Grave of the fireflies. Zhel ka festaa vinjas nebuus :(
Bet buus Tokyo Godfathers, yay ;)

QUOTE(Taka @ May 9 2005, 07:09)
Es labāk 20. maijā aiziešu uz Star Wars Ep. III :)
*

Me 2. XD
Yume
Tā, kas ir anime gājiens -
tas faktiski attiecās tikai uz kospleieriem- gājiens no k/t Rīga līdz krastamali, kur gaidīs kuģītis, tas ir kospleierus izvizinās, plus festam būs reklāma. Un pēc tam atpakaļ uz k/t Rīga.

Atklāšana un noslēgums- paliek jau solītās anime, plus pašas cerimonijas, ko arī nevajadzētu palaist garām.
bloody_dragon
cikos un kad buus tas gaajiens? happy.gif
X_Kamui
Visss vajaga par costplejeri kļut............... rolleyes.gif
SheWr
veelviens mazs jautaajums - kaada ir daliibas maksa?

Ja kaadu tas iipashi interesee, tad es cik zinaams braukshu, ja vien nekaadi citi notikumi neiztraucees, bet pashlaik izskataas ka neiztraucees. ja arii tas kaadam intereseetu, tad cospleyaa noteikti nebuushu, jo nevaru pat divus kabatas lakatinjus sashuut kopaa - vispaar nemaaku shuut.....
wIZARD
apollo izlasiiju,ka_
Visas filmas japāņu valodā ar krievu valodas subtitriem. Latviešu valodas surdotulkojums.
ja sveshvaardu vaardniica nemelo tad surdotuulkojums noziimee kurlmeemo tuulkojums. secinu ka saprast kautko buus lemts tikai tiem kas zin krievu ,japaanu vai kurlmeemo valodu. pasakiet vai es kljuudos

Yume
Mha, apollo raksta analfabēti. biggrin.gif surdotulkojums... vispār tā tulkošna kas tur būs ir dublāža, nu vai sliktākajā gadījumā sinhrontulkošana.
+Chibi+
Tiem cosplayeriem, kas gatavi tur tupēt visu dienu un dalīt austiņas pirms seansiem būs iespēja vismaz uz KAUT KO tikt par brīvu? *Chibi badosies mēnesi, ja tādas iespējas nav*
Yume
Pagaidām izskatās ka aktīvajiem cospleyeriem būs brīvbiļete uz noslēguma seansu, kas manuprāt ir labākais iespējamais variants.
+Chibi+
*raud* I'm doomed!
Yume
Emm,kas ir? Tu jūties pasīva un negribi būt aktīvs cosplayers?
rebel
nabaga chibi...un es jaw juutu,kaa nauda izpluudiis no maniem kraajumiem nebaltaam dienaam,waj,waj,waj biggrin.gif ..buushu pamatiigi tukshaa peec shii festa.. ceru,ka ir weerc. happy.gif
baseboalbatboy
unsure.gif A,kāds man nevarētu pateikt cik jāmaksā???Vaitas jau kautkur ir minēts?
jurc
QUOTE(baseboalbatboy @ May 13 2005, 13:07)
unsure.gif  A,kāds man nevarētu pateikt cik jāmaksā???Vaitas jau kautkur ir minēts?
*

Kautkur bija minēts. Biļetes cena no 1.5-3Ls....
baseboalbatboy
Man takā doma ir ierasties 21.maijā ar draugu kur lai tās biļetes iegādājas?
X_Kamui
K/t Riga laikam rolleyes.gif
Yume
Nevar būt!
Tu tiešām tā domā? Kur tad k/t Rīga ņemsies biļetes uz festivālu kas tur notiks? Nē.. nu tas ganbūtu brīnums...
vai ne?
+Chibi+
QUOTE(Yume @ May 11 2005, 01:05)
*

jūtos pietiekami aktīva, lai tur DZĪVOTU, heh, jo es šodien veixmīgi dabūju darbā 2 brīvdienas happy.gif tieši uz festa laiku. Tam gan man būs jāstrādā virsstundas šonedēļ, but it's not so bad..... XD

Mmm.. A austiņu dalītāji nevar tur kaut kur uz trepītēm sēdēt? *puppy eyes*
Kikyou
QUOTE(+Chibi+ @ May 13 2005, 20:19)
*

jūtos pietiekami aktīva, lai tur DZĪVOTU, heh, jo es šodien veixmīgi dabūju darbā 2 brīvdienas happy.gif tieši uz festa laiku. Tam gan man būs jāstrādā virsstundas šonedēļ, but it's not so bad..... XD

*

Kodes skraida pa maku? o.o
Yume
Nep, diemžēl austiņu nebūs. Tas ir būs, tie būs paši organizatori. Un nu tas nozīmē ka haljavas vairs nebūs. T.T
+Chibi+
QUOTE(Kikyou @ May 13 2005, 21:45)
QUOTE(+Chibi+ @ May 13 2005, 20:19)
*

*

Kodes skraida pa maku? o.o
*

aha.. un ēst tā kā dažreiz arī gribās...
tostermaize
a uz ko lai iet nevaru saprast nekaa intresanta peec treileriem neredzeeju sad.gif
+Chibi+
ā, nu labi, es savilkšu jostu un veicināšu AnimeFest'a ienākumus. XD rolleyes.gif Iešu uz lielāko daļu.
xikes
QUOTE(+Chibi+ @ May 15 2005, 14:50)
ā, nu labi, es savilkšu jostu un veicināšu AnimeFest'a ienākumus. XD  rolleyes.gif Iešu uz lielāko daļu.
*

Maniakaala attieksme.. blink.gif blink.gif
Pat ar shaadu filtraacijas paneemienu neizdevaas nolemt iet uz vairaak seansiem, kaa diviem.. huh
I wish you were here
Five Star Stories
Kikyou
QUOTE(+Chibi+ @ May 15 2005, 13:50)
ā, nu labi, es savilkšu jostu un veicināšu AnimeFest'a ienākumus. XD  rolleyes.gif Iešu uz lielāko daļu.
*

Ha ha tad laikam būs tomēr zefīri jāved. laugh.gif
baseboalbatboy
smile.gif Taks tagad jau zinu 80% ka tikšu uz festu smile.gif tikai daži jautājumi sleep.gif -
1.-Cik tad īsti tās biētes maksā?
2.-Kur tās biļetes var iegādāties?
3.-Un vai nopērkot vienu biļeti 21. maijā es tur varēšu tupēt visu dienu?
GunMetaL
man itka ray teica ka laikam esot 1,5-2ls par seansu man ari gribas zināt kas ar biļetēm sad.gif( ja par seansu tad nav tik kruti tad labāk novelku no dc vai torrentiem
Yume
Emm, nu cilvēki nu dā-nu... Tas taču ir tiaki loģiski ja biļetes ir nopērkamas kinoteārtī kurā tas viss notiek. Vai tad nē?
Vārdu sakot, ejat uz kasēm un prasat visu ko jums vajag.
GunMetaL
nu katra gadijuma ja tomer butu pieņemsim pa tiem 2ls pa seansu tam man vaidzetu vismaz 18 latu sad.gif
Nuin
Peerc tagad, veelaak biljetes buus 3 un 4 Ls.
anti
QUOTE(Nuin @ May 16 2005, 07:08)
Peerc tagad, veelaak biljetes buus 3 un 4 Ls.
*

cik ļoti vēlāk?
Nuin
Šajā nedēļā, vēlākais 20 datums ja nemaldos.
Hikaru
QUOTE(baseboalbatboy @ May 15 2005, 22:22)
3.-Un vai nopērkot vienu biļeti 21. maijā es tur varēšu tupēt visu dienu?
*

Tur var tupēt visu dienu, nepērkot nevienu biļeti. Biļetes vajag tikai, lai ieietu zālē, kur skatīsies anime (katram seansam savu biļeti). A tupēt un piedalīties konkursos, kuri notiek ārpus zāles pirms katra seansa, var kaut visu dienu. Tā vismaz bija pagājušo reizi. Nezinu, kā būs tagad. Domāju, ka tāpat.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.