Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Anime Fest 2005
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
anti
QUOTE(Nuin @ May 16 2005, 13:14)
Šajā nedēļā, vēlākais  20 datums ja nemaldos.
*

ak. nu skaidrs. tad laikam beidzot jāizdomā, uz ko iešu.. pa 3 vai 4 ls jau tok es netiktu :/
GunMetaL
lai cik bēdīgi ari tā lieta nebūtu........ VISU CILVĒKA DZĪVI NOSKA MAKA IZMĒRS....
vismaz lielako dzīves daļu značit komercialo biggrin.gif
rebel
nez,tas jaw ir logjiski,ka biljetes maxaa un ne ljoti leeti,jo no kkaaa jaw organizatoriem arii jaadziiwo.. es jaw ar' no maajas izgaaju ar maku,kuraa bija krietni daudz naudas un atgriezos PILNIIGI TUKSHAA... man naacaas ajznjemties naudu trancportam no m8enes,kurai es ajzdewu naudu,laj winja dabuutu biljetes... brrr,,un atpaklalj paar tiltu naacu ar kaajaam (tas gan man patika. gaajieni paar tiltu rullz 4evaa [it iipashi,kad ir rundenc un puush BRIESMIIGS weejsh..sajuuta taada,ka paarlidoshu paari malaj..jeej..suppaaa..uups,tas te galiigi neiederas...whatever],tiiilc...miilu tiltus)... ceru,ka buus taa werc..jaaiespajdo taksh pozitiiwi arii taa drawdzene..winjai jaw patiik,bet wajaga,laj winja arii wajraak intereseejas,hehe..
wajraak anime miiletaaju = wajraak pasaakumu naakotnee;
wajraak anime miileetaaju = wajraak apmekleetaaju = ar lajku - zemaakas cenas!
happy.gif hehe..plaans..miilziigs..hehe..
sasuke321
QUOTE(rebel @ May 16 2005, 22:43)
nez,tas jaw ir logjiski,ka biljetes maxaa un ne ljoti leeti,jo no kkaaa jaw organizatoriem arii jaadziiwo.. es jaw ar' no maajas izgaaju ar maku,kuraa bija krietni daudz naudas un atgriezos PILNIIGI TUKSHAA... man naacaas ajznjemties naudu trancportam no m8enes,kurai es ajzdewu naudu,laj winja dabuutu biljetes... brrr,,un atpaklalj paar tiltu naacu ar kaajaam (tas gan man patika. gaajieni paar tiltu rullz 4evaa [it iipashi,kad ir rundenc un puush BRIESMIIGS weejsh..sajuuta taada,ka paarlidoshu paari malaj..jeej..suppaaa..uups,tas te galiigi neiederas...whatever],tiiilc...miilu tiltus)... ceru,ka buus taa werc..jaaiespajdo taksh pozitiiwi arii taa drawdzene..winjai jaw patiik,bet wajaga,laj winja arii wajraak intereseejas,hehe..
wajraak anime miiletaaju = wajraak pasaakumu naakotnee;
wajraak anime miileetaaju = wajraak apmekleetaaju = ar lajku - zemaakas cenas!
happy.gif hehe..plaans..miilziigs..hehe..
*

galvenaa tava plaana dalla sastaav no anime popularitaates palielinaassanas
bet kaa lai to izdara??? ohmy.gif ohmy.gif
rebel
emm..kam ir domaaati draugi? ja winji ajzrawsies,tad apjeegs to pashu,ko mees un pasuutiis sho anime-miilestiibu taalaak tiem draugiem,kas mums nau kopiigi (jo kopiigie jaw paarswaraa ir inficeeti biggrin.gif ).. taa,luuk,wiss notiek komuniceejot... un uzmaaciigi piespiezhot noskatiities kko wnk lielisku un tad jaw wiss notiek pac no sewis. ja nenotiek..nju,tadtas cilweex wnk naw bijis piemeeroc experimentam! happy.gif jaa..man jaw wismaz wienu ir 100% izdewies pieweerst anime. winja jaw kko pati bija receejusi,bet es tad noraadiiju uz uberkuulajaam lietaam,un tagad jaw winja pati ziimee un reguljaari skataas.. jeej! *rebel - proud of herself*
rebel
tik es taa ariii nesapratu: 'tokyo godfathers' ir atklaashanaa waj nosleegumaaa????? un kas tad taadaa gadiijumaa ir tajaa otraa (no atkl. un nosl.) - tas 'galaxy express' or kaa?
Yume
tieši tā, pirmais tas ir Galaxy Express ir atklāšanā, un Tokyo Godfathers ( ko silti visiem iesaku noskatīties) ir nobeigumā.
Bet par tavu vareno plānu. Nu es viņu labi stipri apšaubu. Bet lai saprastu manas šaubas tas ir jāiedziļinās mārketinga darbībās un festivālu rīkošanas noteikumos, un to man ir slinkums skaidrot, so- cerēsim uz gaišo nākotni.
sasuke321
pirmkaart jau jaasaak pa telviizoru raadiit labi iztulkotas anime seerijas ar labu sizzetu lai piesaistiitu peec iespeejas vairaak cilveeku. vareetu raadiit Naruto uzreiz butu piekrissana biggrin.gif biggrin.gif
X_Kamui
wink.gif Eh kaut ka nava laika tas biļetes nopirkt..... visu laiku grasos aiziet bet.... rolleyes.gif

Rit vajadzes obligati izrauties un aiziet.... heh... ph34r.gif
sasuke321
QUOTE(-Kai- @ May 17 2005, 00:45)
wink.gif Eh kaut ka nava laika tas biļetes nopirkt..... visu laiku grasos aiziet bet.... rolleyes.gif

Rit vajadzes obligati izrauties un aiziet.... heh... ph34r.gif
*

godiigi sakot tu te neesi vieniigais es ar domaaju ka vareetu riit aiziet (laikam) tongue.gif
+Chibi+
Vai cosplay ir arī atklāšanā?
Lija
QUOTE(+Chibi+ @ May 17 2005, 22:03)
Vai cosplay ir arī atklāšanā?
*

ja godīgi, tad mani arī šis jautājums interesē, vai būs jāsalst jau piektdien, vai tikai sākot no sestdienas???? laugh.gif
Janus
Ja grib var iet piektdien, ja grib. Bet ta bus jaiet sestdien no rita lidz vakaram.
Cik gribi tik paliec. tongue.gif
bloody_dragon
QUOTE(Yume @ May 9 2005, 19:07)
Tā, kas ir anime gājiens -
tas faktiski attiecās tikai uz kospleieriem- gājiens no k/t Rīga līdz krastamali, kur gaidīs kuģītis, tas ir kospleierus izvizinās, plus festam būs reklāma. Un pēc tam atpakaļ uz k/t Rīga.

Atklāšana un noslēgums- paliek jau solītās anime, plus pašas cerimonijas, ko arī nevajadzētu palaist garām.
*

cik nopratu, tas festa triis dienu ietwaros dry.gif
kuraa dienaa buus un cikos? laugh.gif
Yume
kas kurā dienā?
hmm, nu par cosplayeriem, būtu jau labi ja piektdien vakarā tur kāds pagrozītos ar', bet nejau visi, kam ir brīvāks tas laiks, tas nāk.
bet tā, tiktiešām, abas pārējās dienas jūs tiekat laipni giadīti visu dienu.
Ito no Kazuki
Woot, ir doma piektdien pagrozīties, ir, ir ^^ Vnk nezinu, vai uz cosplayer gājienu tikšu, sakarā ar kora mēģinājumiem sad.gif Cerēt gan nav aizliegts ^^
bloody_dragon
QUOTE(Yume @ May 18 2005, 19:51)
kas kurā dienā?
hmm, nu par cosplayeriem, būtu jau labi ja piektdien vakarā tur kāds pagrozītos ar', bet nejau visi, kam ir brīvāks tas laiks, tas nāk.
bet tā, tiktiešām, abas pārējās dienas jūs tiekat laipni giadīti visu dienu.
*

nu ,gaajiens huh.gif
es arii warbuut piektdien wakaraa tur pagroziishos laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Hikaru
Es varbūt piektdien varētu arī pagrozīties...maybe. A tik uz cikiem cosplayieriem labāk atnākt. Ja nu ir vērts atnākt...?
Yume
hmmm, tā cikos ir seans? Kur ir kautkāda programma.. *šaudās pa dzīvokli, meklējot.. atrada, ir ļoti apmierināta ar sevi.. * tā... nu a seans ir 19:30 tad jums būtu ieteicams ierasties un vismaz pusstundu iepriekš sākt tur grozīties apkārt. biggrin.gif plus kam cik laika vajag lai uzķekselētu augšā sev tērpu. Tas ir, man piedāvājums satikties 18:30 pie k/t Rīga, un būs miers.
jurc
Tas nozīmē ka cosplays būs piektdien? Tā kā es tieku tikai sestdien ta es varu aizmirst par savu Hideki tērpu? dry.gif

*JurCHiX padauza galvu pret sienu....shit shit shit..*
Hikaru
QUOTE(JurCHiX @ May 19 2005, 11:29)
Tas nozīmē ka cosplays būs piektdien? Tā kā es tieku tikai sestdien ta es varu aizmirst par savu Hideki tērpu?  dry.gif

*

Piektdien tikai tāda iesildīšanās. Galvenais viss coplays ir sestdien un svētdien pilnu dienu garumā (kurš cik var).
alt
QUOTE(Hikaru @ May 19 2005, 10:57)
QUOTE(JurCHiX @ May 19 2005, 11:29)
Tas nozīmē ka cosplays būs piektdien? Tā kā es tieku tikai sestdien ta es varu aizmirst par savu Hideki tērpu?  dry.gif

*

Piektdien tikai tāda iesildīšanās. Galvenais viss coplays ir sestdien un svētdien pilnu dienu garumā (kurš cik var).
*

veedeklis, dranjkjiigs, bet ir
tip kaut kaada rota ap roku ir.. melnas laivinjas, nu so so
kleita pie yumes tongue.gif

veel vajag tik matus nokraasot tongue.gif
Yume
nu ta baigie malači, man jau arī tikai tās hrenavas bizītes palika. Hmm, kas māk bizītes pīt? Un kam ir vēlēšanās?
alt
QUOTE(Yume @ May 19 2005, 13:00)
nu ta baigie malači, man jau arī tikai tās hrenavas bizītes palika. Hmm, kas māk bizītes pīt? Un kam ir vēlēšanās?
*

ja es dikti laiciigi tieku riigaa esmu ar mieru piit iisteniibaa....
tu man nokraasosi matus es tev biziites sapiishu tongue.gif
+Chibi+
QUOTE(Yume @ May 19 2005, 14:00)
*

Chibi var.
Kenshin
-kenshins tikuntaa ir garaaks pr EDU!! HAAAA!!!

es arii tieku!! kautchvai no plkst 13:00
Kikyou
Skatīšos, kā iznāks rīt. :3
Visdrīzāk jau varēšu tajos 18:30, bet tad jau atkal - neko nevar zināt vēl īsti. ><;

Katrā ziņā, diez vai mani nepamanīsiet. Man jau liekās, ka pārāk daudziem zaļmatainiem cilvēkiem tur nevajadzētu būt. biggrin.gif
+Chibi+
Man ir dilemma - rīt tēvam dzimšanas diena. Svinības sākas 19.00. Nu un tagad jāzilvēlas - fests vai ģimene.
Nuin
Oki, kur jāiet kosplejeriem kad atnāk uz k/t Rīga. huh.gif
X_Kamui
QUOTE(Yume @ May 19 2005, 10:06)
tā... nu a seans ir 19:30 tad jums būtu ieteicams ierasties un vismaz pusstundu iepriekš sākt tur grozīties apkārt. biggrin.gif plus kam cik laika vajag lai uzķekselētu augšā sev tērpu.  Tas ir, man piedāvājums satikties 18:30 pie k/t Rīga, un būs miers.
*

Nuin ^ Satiksities un pateiks, laikam smile.gif
+Chibi+
Ārā noteikti stāvēs kāds za4ux un gaidīs ar plakātiņu... XD Es sāku domāt, vai tik nenākt arī kosplejā.. Kā nekā man ir tik labu jaku vakar uzšuva.. XD
Lija
es ar laikam būšu cosplay wink.gif , jo jau atstiepu visu tērpu uz darbu, kur sāka domāt, ka mani no mājām izmeta,ja es ar tādu čupu drēbju un kurpēm nāku uz darbu.. smile.gif))
p.s. Chibi ne tikai tev ir dilemma - mani arī uzaicināja sestdien un svētdien uz kāzām Engurē, taču laikam es šo piedāvājumu noraidīšu.. smile.gif
Yume
hehe, a es tiko no pēdējai zvana ailaidos, pasēdēju stundiņu un pietiks. Cosplay ir jautrāk. Un kamēr gāju sapratu ka laiks ir tik forš un Izumi-sensei ielās nemaz tik ļoti neizcelsies. biggrin.gif
jurc
viens jautājums - ja es šodien pērku biļetes uz rītdienu, tad man ir par lēto vai nu jau par 3-4Ls?
Yume
hmm, nezinu... man šķiet ka festivāja laikā biļetes jau visas ir pa vienu "dārgo" cenu.
Hikaru
Tikko redzēju chibi un kenshin, un vēl ko pa tv Zootropā. biggrin.gif Ļoti gudri norunāja par anime.
Kenshin
nu, nu un kaa??? tongue.gif norm bija??? unsure.gif mums teica vakaraa........ blink.gif

duh.. tas nav godiiigi..... :raud: es vairs neredzeeshu..... :raud: 11:15 bija atkaartojums.. tas gan nav forshi vairaak.... kapeec vinni mums samuldeeja???
es taa gribeeju redzeet sevi ekraanaa.... kaac neieraxtiija???
Janus
Es iradisos kopa ar nuinu. smile.gif
Bet ir viena problema es nezinu ka lai tieku lidz jums vai mani pa celam nesavaks policija jo Wolfvoodam ir mazins krustins. dry.gif Ceriba mirst pedeja. Ceru ka nevienam neliksos aizdomigs. smile.gif laugh.gif
Hikaru
QUOTE(Kenshin @ May 20 2005, 13:40)
nu, nu un kaa??? tongue.gif  norm bija??? unsure.gif  mums teica vakaraa........  blink.gif

duh.. tas nav godiiigi..... :raud:  es vairs neredzeeshu..... :raud: 11:15 bija atkaartojums.. tas gan nav forshi vairaak.... kapeec vinni mums samuldeeja???
es taa gribeeju redzeet sevi ekraanaa.... kaac neieraxtiija???
*

Šodien varbūt vēlreiz rādīs 23:45 (laikam atkārtos). Programmā ir rakstīts.
Kenshin
tur raxtiic ka atkaartojums??? nu baac... man taa gribeejaas redzeet... taa.. nez, ap cikiem kospleyi vareetu beigties???
X_Kamui
Heh..... es ar palaidu Zootropu sad.gif

ph34r.gif 6odien jau ap 18:00 kaut kur centru bu6u tongue.gif
Kenshin
mees te 4 kospleijeri pus7 pie bp pulceejamies.... dosimies uz kt riigu jau gatavi(wismaz es un veel 1a meitene^^).... tongue.gif cool.gif rolleyes.gif
Hikaru
QUOTE(Kenshin @ May 20 2005, 15:53)
mees te 4 kospleijeri pus7 pie bp pulceejamies.... dosimies uz kt riigu jau gatavi(wismaz es un veel 1a meitene^^).... tongue.gif  cool.gif  rolleyes.gif
*

Tu mani arī pieskaitīji? cool.gif Man liekas būs vairāk.
Kenshin
nee, visi (daudz, daudz.... ejct) pulceejaas pie kt riiga, bet mees vnk kopaa jaw ejam uz turieni ^^ wink.gif biggrin.gif
Sigfa
Ok, peec iipasha Chibi luuguma es uzdroshinaashos ierasties shodien 19:00

UPDT: esmu atgriezies vienaa gabalaa, laikam speeks ir ar mani. Spilgtaakie briizhi- Viena lieliska fotograafija bija piekaarta pie sienas... klintis un uudens... lieliska. Tad veelaak konstateeju, ka koncerta aparatuura bija par shvaku tiem decibeliem kurus grieza atbildiigie. Veel veelaak konstateeju, ka meitenes dzied japaaniski. Nevar nepiemineet Chibi izteikti pielaagoto raksturu Eda teelam. Attri aizdegaas, un hiperaktiiva. Jaasaka, ka auguma specifika arii atbilst. Sak, ka tik vinja buutu piedzimusi par puiku... Veel viena lieta- Kekss ar krustu (chara vaardu neatceros.. Trigun...). Izcili. Krusts sanaacis tieshaam izcili. Sheit mees vinju laikam paziistam kaa Janus?

Taadi mani spilgtaakie iespaidi. Un taa ir tikai atklaashana.

Bildes! BILDES!
+Chibi+
Komplimenti, komplimenti, a te pekšņi "auguma specifika".. >.> Very funny. Kaut kā mani pārāk daudz apceļ. dry.gif

Es gribētu teikt, ka Inuyasha's cosplay bija perfekts. cik perfekts vien perfekts var būt. Yay for Hikaru! *bows*
Sigfa
Uztver 'auguma specifika' kaa komplimentu un viss buus labi smile.gif tu to uztver paaraak saasinaati.

Jaa, Hikaru arii bija pacenties, gods kam gods.
Hikaru
QUOTE(+Chibi+ @ May 21 2005, 02:37)
Komplimenti, komplimenti, a te pekšņi "auguma specifika".. >.> Very funny. Kaut kā mani pārāk daudz apceļ.  dry.gif

Es gribētu teikt, ka Inuyasha's cosplay bija perfekts. cik perfekts vien perfekts var būt. Yay for Hikaru! *bows*
*

Wow.... perfekts?.... man likās ar matiem gluži nav tas, kas vajadzīgs, bet ok.
Izjutu, kas ir cosplayošana. Interesanti pavērot cilvēku reakcijas. biggrin.gif HA, un viens japānis man pajautāja, vai es esmu no Dragon Ball Z. laugh.gif

Un jā, tas krusts baigi labs uztaisīts. Un vispār daudz cosplayeru. Forši, forši...
+Chibi+
QUOTE(Sigfa @ May 21 2005, 08:33)
Uztver 'auguma specifika' kaa komplimentu un viss buus labi smile.gif tu to uztver paaraak saasinaati.

*

stunda Tadora sabiedriibaa un es raustos no jebkuras skanjas. dry.gif
alt
QUOTE(+Chibi+ @ May 21 2005, 09:28)
QUOTE(Sigfa @ May 21 2005, 08:33)

*

stunda Tadora sabiedriibaa un es raustos no jebkuras skanjas. dry.gif
*

a man temperatuura sad.gif

es meegjinaashu atkopties ...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.