Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Pikis
Anime forum > Anime > Art > Sensei of Art
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
xikes
iisteniibaa jau pat sameeraa labi sanaacis ... smile.gif
nez.. mosh pameegini naakoshreiz taas kontuurliinijas tievaakas uztaisiit ... taa tie ziimeejumi taadi skaistaaki izskataas...
Pikis
Hop un velviens mocijums biggrin.gif
xikes
uhh.. shitais jau labaaks ... nez kaut kaa taas eenas vareeja buut nedaudz "asaakas" wink.gif ... nu taa vismaz man liekas ... cool.gif
Es daziem kraasainajiem veel speciaali ziimeeju atsevishkas eenu kontuuras ... un skeneeju taas atsevishki ... vispaar prieksh shtaa vajadziigi printeris un skaneris maajaas un aiznem daudz laika .... laugh.gif
Pikis
(xikes).....Nezinu kaa tev, bet man ir vieglaak uziimeet kaadu meicu nekaa dzeku, vai tev arii ir taada probleema. Vecus ka saas ziimeet kaukaa neiet reti kat kad kaukas patiesaam veeraa nemams sanaak, nu vot sad.gif sad.gif ......... ph34r.gif
Kikyou
Pikji tu sasodiiti labi ziimee! Pikjis vareetu labi nopeniit ar saviem ziimeejumiem!

Arii, piekriitu Pikjim, dzhekus ziimeet ir gruutaak... parasti meegjinu ziimeet dzheku kautkaadu un beigaas iznaak meitene blink.gif

Starp citu daudz iedvesmu var raut no spirited away soundtrackiem smile.gif, tad kad ziimeeju biezhi klausos... Rada atmosfeeru cool.gif
xikes
heh nu jaa taa jau man arii laikam dazreiz ir, ka dzekus kaut kaa gruutaak uzziimeet ...njaa loti biezi taa bija, kad iesaaku it kaa ziimeet dzeku, bet beigaas sanaaca meitene ..... biggrin.gif bet nu peedeejaa laikaa shkiet vairs nav paaraak liela prob. nez kaut kaa saaku to paarvareet ... hmm ..
tagad shkiet gruutaak ir uzziimeet divus cilveekus, kuri neizskatiitos peec dviiniem, vai braaliem... vai arii vienu un to pashu vairaakas rezizes ...lai vinsh tomeer nedaudz atgaadinaatu to ieprieksheejo formu ... nu tas taa man ... smile.gif
Seto
njaa peedeejais arii labs -kautkas tuvaaks sanaacis .... cool.gif
Pikis
Blac vienkaarsi jaasaka sodien man baigi izbesi visa sitaa diena, JO blac man nospeera mobilniku kautkaads kretiins. Nu vot tagat nevoru pozitiivi domaat visaadi besi nak, vaidzees aiziet uz kaadu internet klubinu izbesiities kauko pamociit nezeeliigi (BLAC) mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif
xikes
take it easy .... labaak uzziimee kaut ko energisku ..... nu vismaz man citreiz paliidz... vai arii nez.. uzspeelee quake ...
Pikis
Hi quake jaaaaaaaaaa sitais paliidzees smile.gif
xikes
kaads nav meeginaajis uztaisiit kaut ko kustiigu? ..
Es pameegeinaaju....
arteck
Ir ok! Matu viļņošanās man patīk.
tautietis
kur tu taadu veeju njeemi?
Kikyou
Oo forsh! ohmy.gif es nemaaku taisiit animaacijas, man veel visi ziimeejumi sanaak paaraak nevienaadi bet to pashu ar dzeeseni apstraadaat ar negribaas.
Pikis
Nu uff bai forsi uz kaada progas tu to dabuuji gatavu flesh vaiuz photosop (piedosanu par kluudaam nu, bet var sapras) biggrin.gif
Kikyou
Kaada tev veel galja? (flesh) biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Guest
Patiesiibaa jau 'miesa' biggrin.gif
tautietis
QUOTE (Kikyou @ Apr 10 2004, 02:45 PM)
Oo forsh! ohmy.gif es nemaaku taisiit animaacijas, man veel visi ziimeejumi sanaak paaraak nevienaadi bet to pashu ar dzeeseni apstraadaat ar negribaas.

zini taadu corel painter 8..?
xikes
heh biggrin.gif shito es taisiiju pamataa ar Toon Boom Studio (nu ieskaneeju ar Photoshop), peec tam kad ieguvu Q-time (nez kaa to iisti raxta) filminu , tad ar Adobe Premiere partaisiiju par gif ... smile.gif
heh .. ziimeeshanas procesaa kaadas 10 A4 formaata lapas izteereeju ....
Par tiem matiem ... njaa .. saakumaa jau bija ideja uztaisiit tikai kustiigas acis, bet tad izdomaaju, ka kaut kas truukst .. un taa radaas tie mati ...
rolleyes.gif nez man jau veel kaadas senaakas filminas arii ir, bet taas ir ar framerate 29.5 ..un gif formaataa (veel bez skanas) izskataas sameeraa shausmiigi ....
xikes
te buus veel viena .. shoreiz gan ne animaacija, bet nu ... smile.gif
liekas ka kaut kas nav taa .. tikai nevar iisti saprast kas ... huh.gif
Rob_X
Mosh otru roku pielikt dereetu ? tongue.gif

Visi shie ziimeejumi ir super! Aciim redzams talants. Good luck! wink.gif
Kikyou
QUOTE (tautietis @ Apr 12 2004, 11:27 PM)
QUOTE (Kikyou @ Apr 10 2004, 02:45 PM)
Oo forsh!  ohmy.gif es nemaaku taisiit animaacijas, man veel visi ziimeejumi sanaak paaraak nevienaadi bet to pashu ar dzeeseni apstraadaat ar negribaas.

zini taadu corel painter 8..?

Dzirdeets... un cik es zinu tiiri labs arii esot...
xikes
QUOTE (Robik @ Apr 13 2004, 02:46 PM)
Mosh otru roku pielikt dereetu ? tongue.gif

heh .. smile.gif nu var jau pienemt ka taa roka nav redzama ...
vispaar manupraat rokas .. (plauksta un pirksti) ir vigruutaak uzziimeejamaas cilveeka dalas .. nu taa man vismaz liekas .... smile.gif
arteck
QUOTE (xikes @ Apr 15 2004, 09:25 AM)
vispaar manupraat rokas .. (plauksta un pirksti) ir vigruutaak uzziimeejamaas cilveeka dalas .. nu taa man vismaz liekas .... smile.gif

Un tā arī ir. Tik daudz kaulu vienuviet, tieši tāpēc grūti. Jo principā, zīmējot cilvēku, ir jāzin anatomija - kaulu izkārtojumi, muskuļu darbība, proporcijas utt. Īstenībā samērīgs murgs.
Pikis
Principaa es gribeetu atvainoties par to ka vairs peedeejajaa laikaa neko neposteeju ieksaa, tas daadeel ka pagaidaam neatliek laikaa prieks sitaas lietas kaa nakaa peedeejais gads baigi mokos ar diplomdarbu. Isteniibaa jau ir dazi darbi puscelaa varbuut kad adbriivosies laiks kauko intresantu paraadiisu. biggrin.gif ,
bet pagaidaam varu tik noraudziities tavos darbos (Xikes) smile.gif
xikes
man jau ar shad tad nav laika .. shad tad vienkaarshi iedvesmas truukst, lai kaut ko ziimeetu (shkiet, ka tieshi taads periods tuvojas) ..shad tad ......vienkaarshi slinkums ... smile.gif
edg
Slinkums ir laba paraadiiba... vismaz man gribeetos taa domaat ph34r.gif
Pikis
Nu beidzot kauko arī izmocīju, nu vo pacentos radīt džeku savādāk mums to beibjyu parāk daudz, bet laikām nākamā būs tomēr meiča (kaukāda.)
xikes
nice ... smile.gif
Man parasti sliknums taisiit detalizeetus background'us ...
Nee, vispaar cool , shkiet ka vajadzees pameeginaat .... pacensties...
ShinChan
Labinieks, tikai acis vareeja buut simetriskaakas
xikes
Eh.. man arii viens dzeks ir tikai vinsh veel skichu stadiijaa ...
Nu bet kammer vinsh veel top .. lai iet veel viena meitene...
tihiro
Man liekas vislabakie,kurus esmu redzeejusi rolleyes.gif apsveicu ar devitnieku smile.gif ziimesana
xikes
ehh .. nu kaapeec neviens neko neraxta... ? sad.gif
Es gribu dzirdeet kritiku... visas siikaas detalas, kas kaadam liekas nav taa.. nu tachu .. dry.gif
savaadaak rodas sajuuta, ka neviens vispaar sho topiku pat neskataas... sad.gif
ShinChan
QUOTE (xikes @ May 2 2004, 02:02 PM)
ehh .. nu kaapeec neviens neko neraxta... ? sad.gif
Es gribu dzirdeet kritiku... visas siikaas detalas, kas kaadam liekas nav taa.. nu tachu ..  dry.gif
savaadaak rodas sajuuta, ka neviens vispaar sho topiku pat neskataas...  sad.gif

Lasa jau lasa. Atsauksjos uz tavu aicinaajumu. Tavs atteels ir ljoti labs, tacju ir divi, manupraat, truukumi. Pirmkaart, vajadzeetu tomeer uzpeldeet kaut daljai labaas rokas, savaadaak rodas iespaids, ka taa meitene ir invaliide. Otrkaart, man liekas, ka galva ir nedaudz plakana, vareetu buut nedaudz ovaalaaka (tacju te es protams, kaa nemaakulis varu kljuudiities). Visaa visumaa tavi bilzji ir kvalitatiivi, prieks skatiities un veerteet. Taa turpinaat.
Ā, un veel kas. Tevis izveeleetais pilnmeeness fons man arii makten iet pie sirds
xikes
Nu luuk .. taa jau labaak.. smile.gif
Tagad vismaz zinu pie kaa jaapiedomaa naakosho reizi, kas jaauzlabo utt..
Bet savaadaak, ja neviens neko nesaka tad ir gruuti ieraudziit savas kluudas,

[/QUOTE](tacju te es protams, kaa nemaakulis varu kljuudiities)

Neuztraucies par shito.. smile.gif
Galvenais lai katrs pasaka kas vinam liekas diivaini vai nepareizi. Nav jau obligaati jaabuut maakslas profesooram, lai pateiktu, kas, liekas, nav taa kaa tam jaabuut...
Yume
Driikst stuulbu-stuulbu jautaajumu? huh.gif ['k visi klusee, tad driikst tongue.gif ]
Ar ko tas ir kraasits? Es domaaju, ar kaadu progu....
xikes
Kraasots ar Adobe Photoshop .... vispaar pie shitaa saakumaa nedaudz jaapiesahujas... saakumaa man parasti nekas labs nesanaaca.... bet tagad... jau .. shkiet nedaudz labaak...
Yume
Nu labi..tad cits jautaajums, kaa tu dabon to, ka paari liinijai nepaariet kraasa? nu teiksim taa, kad es saveeji kraasoju man visu laiku vajadzeeja pieziimeeta nepabeigtas liinijas un dzeest ziimulja atlieks...
xikes
smile.gif Heh nu shito probu es arii liidz galam veel neesmu atrisinaajis...
Vieniigais veids kaa no taa izvairiities - jau uz papiira censties ziimeet taas liinijas kopaa un pirms skaneet veelreiz visu paarbaudiit...

Njaa saakumaa kad es kraasoju pirmos ziimeejumus es arii juudzos nost deel taam spraugaam, kuru deel izskraasojaas bez maz vai visa lapa... dry.gif

Ja ziimulis ir nedaudz padzisis (t.i. ar aci vinsh veel ir redzams, bet kompis uzskata, ka liinijas tur nav), tad var meeginaat tam "paint bucket" pamainiit tolerence lielumu... kaut kur augshaa vai saanos jaabuut logam, kas raada attieciigaa "riika" propeties...
zenofex
Nee, xikes, tavi ziimeejumi ir ljoti pat ok, kaut gan mazdruscinj primitiivi, bet tas droshi vien paaries, pieaugot ziimeetprasmei smile.gif Peedeejam ziimeejumam pat iisti nav kur piesieties, laikam taapeec arii taads klusums smile.gif
edg
xikes, nu sanjem arii manu kritiku:

Ziimeejums baigi labs, fons tieshaam smuks, labi (pat ljoti) salikts ar bildi kopaa. Nedomaaju, ka galva plakana, patiesiibaa - baigi labi galva (mati+seja) uzziimeeta. Tomeer, ir truukumi. Jau piemineetais rokas deficiits... pie taas vienas rokas laikam tik daudz straadaaji, ka otru aizmirsi smile.gif Tomeer visbuutiskaakais, kas man leca aciis, bija vinjas kjermenja iipatneejaa uzbuuve tongue.gif Neesmu redzeejis meitenes bez gurniem, pie tam pilniigi bez, jo, ja to miesas dalju, kas reegojas aarpus halaata, jaauztver par kaaju, tad gurni vinjai tieshaam nav wink.gif Lai nu cik vinja arii buutu uz saanu pagriezusies, kaut kas tomeer truukst... Un veel (ieprieksh luudzu piedoshanu par savu izvirtusho skatu uz meitenes kjermeni) vinjai ir kreisaa kruuts vai nav?

P.S. Lentiites forshas... *iedomaajos bildi, kur kaada veel ap roku aptinusies un paaris pa gaisu (zemu lidojoshas, sarkanas) lidinaas* smile.gif
xikes
Nu luuk tagad vismaz zinaashu pie kaa jaameegina piestraadaat naakosho reizi...
Gaidu veel arii textus no citiem un ne tikai par peedeejo ziimeejumu... smile.gif
Lai gan taas rokas mani veel joprojaam beidz nost... dry.gif
ShinChan
QUOTE (xikes @ May 6 2004, 10:49 AM)
Nu luuk tagad vismaz zinaashu pie kaa jaameegina piestraadaat naakosho reizi...
Gaidu veel arii textus no citiem un ne tikai par peedeejo ziimeejumu... smile.gif
Lai gan taas rokas mani veel joprojaam beidz nost... dry.gif

Labi, ka te ir cilveeki kas var ar linealu uzsjaut pa pirkstiem un pakritizeet laugh.gif Taa nu ir taa retaa lieta ko es pieprotu.
Par taviem ieprieksjeejiem darbiem varu vien piebilst to, ka vajadzeetu siikaak piestraadaat pie detaljaam, raadaas, ka tev ne tikai ar rokaam negribaas kraameeties, bet arii ar tupeleem.
Guest
Ok ... nu tad beidzot es arii pabeidzu to dzeku, kuru piemineeju paaris topiku atpakal... te nu vinsh ir

PS biggrin.gif heh pirmo reizi photoshops saaka suudzeeties par RAMa truukumu(man tas ir ~386Mb), kad meeginaaju fonam uzlikt vienu efektu.. Laikam jau taapeec , ka saakuma bilde bija apmeeram 4000x6000 pikselu... smile.gifuser posted image
xikes
ehh gluki, gluki ... tas ieprieksheejais posts ir mans...
Nez kaut kaa tiku izlogots aaraa...
arteck
Woah! Ir labu labais. Tikai gribu pateikt to, ko vienreiz kāds jau teica - pamēģini sejas garenākās zīmēt. A to liekas, ka saspiesta galva laugh.gif

Bet vispār baigais prieks, ka šitādas lietas top. Uz priekšu!
zenofex
Yahhh!
Tas nu ir vienreiz tieshaam labs ziimeejums, un detalizeets turklaat! Man nav kur piesieties, iznjemot to, ka izskataas taa itkaa vinjsh skjieletu, jo raada ar pirkstu uz mani bet skataas saanis smile.gif Nu bet tas taa, tikai imo.
Yume
Aha, shitais te maakslas darbs man arii patiik...
Piesieties jau pie kautkaadiem niekiem vareetu, bet kopsumma man patiik. Man viennoziimiigi patiik kaa ir nokraasots. rolleyes.gif
ShinChan
Liidz sjim labaakais ko tu mums esi piedaavaajis. Vieniigais vareeji kontuurliinijas biezaakas ievilkt, bet citaadi bilde tiesjaam laba.
edg
Es laikam buushu pirmais ljaunais, kas noliks to ziimeejumu:

Piekaashu siikumus, ir lielas lietas. Njaa, jau piemineetaa galvas proporcija vareetu tikt naakamajaa ziimeejumaa mainiita kaut vai tikai eksperimenta peec. Bet tas nekas traks nav. Skatiena-pirksta iipatniiba ir kaitinoshi nevainojami dabiska - taada situaacija ir izteelojama un iespeejama. Tas, kas paareejiem likaas normaali, bet man nee, ir vinja mati. Parasti tavos ziimeejumos es paskatiijos un nodomaaju: "Labais, mati rullee, citu visu piekaast, galvenais, ka mati labi izskataas!" bet shai ziimeejumaa es buutu matus paarziimeejis... Neesmu maakslinieks, nepateikshu kaa, un, ja tev pasham viss ar matiem izskataas kaartiibaa, tad ok, bet, ja pats arii redzi, ka nav iisti labi, tad paarziimee...

Viss paareejais baigi labi, kaa jau visi slavee, man arii patiik. Viens gan veel: nav pienaacis laiks beidzot kaadu ziimeejumu ar reaalu fonu uzziimeet?

Nezinu kaapeec esmu tik kritiski noskanjots shodien...

Muuzika:
Children Of Bodom - Kissing The Shadows
Era - Wind Love

P.S. Ehh, kaunos, ka shitaa jau rakstu, ka muuziku jau jaasaak par vainiigu uzdot...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.