Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Pikis
Anime forum > Anime > Art > Sensei of Art
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
kitty
cau Pikis!
nu nezinu gan...
tu jau zini man nepatik tavs krasainajs stils blink.gif
sejina vel neko, bet kakis garam... dry.gif
vai tev pasam patik? smile.gif
dmonster
Labs darbs, tikai viņas sejas izteiksmei ir tāda apstūlbusi pieskaņa un kāķis (arī, ja tā noteikti ir domāts) izskatās pēc shadow cat, dream eater.
Pikis
Jaaa es piekriitu sejas izteiksme vinai nebija taada domaata kaada vina tagat ir,.,.,..... un ja prasa vai man pasham patiik, tad godiigi sakot man pasha zim. tikai kadi 5 vai 4 patiik tongue.gif
Driizumaa buus velviens kraasainais zim. nu tur nekaa iipasha arii nebuus, bet nu, ta jau redzees. biggrin.gif
Pikis
NU re te vinsh ir .......
image
jurc
Tā vien šķiet kad viņš piecelsies viņam labā kāja būs daudz garāka nekā kreisā biggrin.gif
Bet nu visā visumā ir ok! Izskatās pēc tevis mazliet!:)

Bet nu tava zīmētprasme sāk zust.. vai nu esi palicis daudz slinkāks.. jebšu krāsainie zīmējumi vairs tik labi neizskatās kā melnbaltie....
xikes
Nez.. viss ok..
Varbuut, ja eenas buutu arii uz rokaam un sejas(nevis tikai uz apgeerba), tad izskatiitos labaak.. Bet, kaa kraasainais, izskataas tiiri ok.

Ak.. nee.. tur IR eenas.. sorry, nepamaniiju.. Varbuut, ja buutu tumshaakas/detalizeetaakas.. wink.gif
dmonster
Ceļi izskatās kaut kā uzasināti, spici.
rebel
nju,kaajas izskataas ljooooti tiewas ( blink.gif ) ..BEt tas Tew lajkam stils taac,nekaadu pretenziju smile.gif . wisaa wisumaa - ljoti gliishi. kraasainu kko skaistu uztaisiit man shkjiet ir WEEL sarezhgjiitaak nekaa melnbaltu. es jaw nez happy.gif ..wienalga,man patiik.
Winry
Oooooooo..............baigi smuki!!!!....Tew ir talants!!!! biggrin.gif
asamashii ritori banpaia
izvairīšos no frāzēm - tev ir talants a.s. - ļoti forši tu krāso, tas mani visvairāk fascinē, bet ja pareizi atceros tu biji ar māksliniecisko izglītību cool.gif
Pinky
man, piemeeram, piki, patiik tavi ziimeejumi, kas ir ziimeeti tikai ar ziimuli, bet tas jau tikai mans neprofesionaalais viedoklis ph34r.gif
Pikis
Beidzot izkraasojujo, fhuuu ..... smile.gif
image
shitas ir citaa tehnikaa kraasots.
image
jurc
otrā bilde laba, mazliet asociējas ar Ragnaroku. Te pat nav ko komentēt - kļūdu nav, vai nu mana neartiskā acs nevar tādas saskatīt.
Vienkārši izcili!
anishuara
jup piekritu shis bildes ir super.... bet tomer man liekas ka parak depresivas... pasaki kapec??? vaitad dzive truxt jaukuma????
baseboalbatboy
QUOTE(Pikis @ Jul 25 2005, 10:23)
Beidzot izkraasojujo, fhuuu .....  smile.gif
shitas ir citaa tehnikaa kraasots.
*

blink.gif ohmy.gif Ooooho!WOW!(bljin zoklim uzkaapu!)Supeerrrr!!! Nu nezinu ko teikt ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif

Neliec bildes atbildēs
Angelina
ar ko tu krāso?
slay3r
Pikis : Man vienmēr ir patikuši tavi darbi!
dcrow
WOW!!! Gribētos patiešām uzzināt ar ko tu izkrāsoji pēdējo zīmējumu!!!
Pikis
Mūžsenā grafiskā proga Adobe Photosop 7.0 ,
nu bet ar tām bildēm vajadzēja baigi ilgi čakarēties, es vismaz veselas 3 naktis nosedēju un vel 2 dienas lai tiktu pie kaut kāda rezultāta smile.gif
not_alone
pēdējā bilde tiešām ir super,bet izskatās,ka tonēts ir ar eļļas krāsām,nevis datorā..hmm..skaisti,anyways
Kima
nju ko man arii nav ko teikt...tu esi sava darba meistars
xikes
Uh.. peedeejais ir super.. blink.gif
Tik vieniigais matu bize izskataas ta kaa no auduma buutu..
Pikis
image and image
ReD_FoXy
OMG!!! huh.gif blink.gif
That's just... just... so.... PERFEKT!!! wub.gif
kitty
paldies biggrin.gif
Tigra2
Kad apskatīju tavus zīmējumus sajutos, melna un maziņa. Lieliski darbi.
Pikis
Zimulu teh. nekaadas kraasoshanas.
image
not_alone
amm..nu,šitas pēdējais man patīk gandrīz vislabāk no visiem smile.gif
rebel
akkunxkuskaisti! bet taa jaw war teikt par wisiem darbiem shajaa galerijaa.. jaa..
gramozeks
nez ko var pateikt. hm... visiem patiik tavi zimeejumi un protams man ar. bet vai tu taisies kluut par maakslinieku, vai arii tikai noruudi savu hobiju??? happy.gif???
RESPECT!!!
yorsa-kun
Skaidrs ka parasts hobijs tas nav, jo taa shtrihot veel ir jaaiemaacaas; un liinijas ar izteiktas , nesashviikaatas, kas man pasham nepadodas nekaa. Taa kaa laikam jau Pikjis kaadaa maakslas akadeemija vai kkur tamliidziigi shtudee:)
Pikis
Iisti adbildeet es nemaaku kaapeec es to visu ziimeeju laikam jau loti patiiik tas ko daru. Njaa tev taisniiba yorsa-kun es jau no 6 gadu vecuma esmu ziimejis un vienmeer esu gribeejis studeet maakslas skolaas, kas arii ir izdevies.
Ragana
Tavus darbus vareetu saukt par skaistiem, ja taam meiteneem nebuutu tik negliitas sejas...
Viss pareejais - proporcijas, kraasojums, u. c. ir ljoti labs, tikai sejas negliitas.
jooji
bet man patik!! Fantazy stile rulle!!
patisham skaisti darbi!!
GhostOfMateel
Nu jā... Apskatīju visus tavus darbus biggrin.gif Tieshām iespaidīgi, taču ļoti jūtama mainīgā ietekme Tavos zīmējumos (manuprāt, Tu dažviet arī nozīmē galvenās kontūras biggrin.gif neapvainojies, ja tā nav biggrin.gif). Ļotipatika tie sci-fi darbi! Kā pats varbūt pamanīji - tos ir vieglāk zīmēt, nekā reālas proporcijas u.t.t., līdz ar to patīkamāk izplūst detaļās smile.gif (nepamet sajūta, ka nozīmēti, jo stila atšķirības Tavos zīmējumos ir asi pamanāmas, bet varbūt tas ir tikai dēļ iespaidošanās sorry, ja tā nav... biggrin.gif). Kopumā, ja tādā garā turpināsi - daudz sasniegsi! ^____^
Pikis
O smile.gif, juss vel neesat mani aizmirsushi!!!, zinu ka sen jau neko jaunu neesmu licis iekshaa,taa ir vieniigi un tikai tehnikas nopelns:(,man nau ne skanera un ne komja tuvumaa kur vareetu apstraadaat un ieposteet kauko jaunu,bet kaukas jauns tik tieshaam IR un rodas liela motivaacij to ieposteet-hm vaidzees kauko izdomaat kaa dabuut iekshaa ziim. netaa.
a par to paarzimeshanu, taa nav, tas ir vienkaarshi speeciigi iespaidi palikushi ko es esmu redzeejis no anime un mangaam,bet ir jaapiekriit ka esmu meiginaajis paraadiit to noskanu ko ir ziimeejushi anime mega maakslinieki.
jooji
Es domaju, ka tu var sevi saukt par anime mega maakslinieku!!
tads interesants stils ! dark and mystirious!!! l`oti patik!!
Pikis
IPB Image
baseboalbatboy
VArena bilde !Var redzeet ka vareni daudz laika un pacietiibas tas ir aiznjeemis!!!...>bet taa roka arii uzziimeeta tur ir huh.gif
Aven
mmm...interesanti,pat ljoti wink.gif
kā es noptotu tad rka tur it lai parādītu ck liela tā bilde ir biggrin.gif
Sorrow
vairāk jau par gleznu gribas saukt, nevis bildi...
Tehnika? Ar eļļas krāsām...?
Dead Star
mjāa.. un atkal esmu sajūsmā par darbu.par krāsojumu,par attēloto ainavu,par noskaņu,par ieguldīto darbu,par apbrīnojamu rezultātu closedeyes.gif Gaidīšu,kad ieliksi vēl ko :3
Pikis
nu jā tā roka ir lai varētu saprast izmērus,žēl ka tik slikta kvalitāte fočēju ar mob. tātome'r nau glezna bet zīm. krāsoju ar akvareļiem smile.gif
prieks ka jums patīk..biggrin.gif
Pikis
a nu ja vel kāds pārīts, zinu ka stūlba kvalitāte.bet savādāk pagaidām nevaru dabūt iekšā šitie ir kaukur A4 formātā vienīgi pēdējais ir A3
IPB Image
IPB Image
IPB Image
jurc
uhhh... otrā bilde nežēlīgi laba!!!! Gribētos redzēt to labākā kvalitātē, Neesi domājis par skanera iegādi? smile.gif Mums par godu biggrin.gif
Pēdejā bilde atgādina kaut kādu daļu no mangas. Tev jau komikss top? =)

Prieks, ka esi atgriezies!
Keydan
Patik tas pirmais, bet: too fuzzy.
Kikyou
Johaidīi... Es kaut ko tādu sev gribu uz sienas. Visu cieņu.
xikes
Yeah.. kaut kas jauns. Great, just, great.
Nja.. kā teikt, 'the next level'. Progress ir milzīgs.
Nez, nav pat īsti ko teikt.. viss ir super.
Kā man patīk tās ēkas sienas (zīmējumā, kur kāds uz jumta pietupies).. ēnojums ļoti labi izveidots.
Dead Star
mmm es fanoju par otro bildi,flīzes,atspīdums.trešajai atkal krāsojums dievīgs sleep.gif
Pikis
Jēēē, beidzot pie skanera tiku laugh.gif
IPB Image
IPB Image
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.