Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Pikis
Anime forum > Anime > Art > Sensei of Art
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
xikes
OK, peec ilgiem laikiem viens ziimeejums arii no manis..
user posted image
Yume
blink.gif vau.. cik tu ilgi shito te kraasoji?
xikes
Nu tieshi kraasoshanai aizgaaja viena diena... biggrin.gif
bet kameer es to kontuuru uz papiira uzziimeeju.. huh.. kaada nedeela...
Yume
aha... taa arii ziskataas, ka tas bija baigais darbs.. bet smuki... vecaa probleema ar kermenja ziimeeshanu.. bet kopsumma smuki!!!
Kikyou
Pfuu saakumaa likaas ka taa ir tautumeita x_x
Bet ideaali! Man patiik! =3
xikes
Nu shitais... kameer veel nebija ieskeneets, likaas tiiri ok, bet tikliidz kaa ieradudziiju to uz monitora ekraana, taa uzreiz aciis "sakrita" milzums daudzums kluudu, kas uz paiira nebija tik loti pamanaamas... eh..
Slinkums bija taisiit full-color versiju..paaraak daudz laika aiznem(nu un labi vien ir, ka netaisiiju smile.gif ) .. nu bet galvenais shii ziimeejuma meerkis bija beidzot kaut kaa izlabot taas kermena uzbuuves un proporciju nepareiziibas, uz kuram man jau sameeraa daudzi cilveeki ir noraadiijushi...
Nu tad veerteejiet kaa ir izdevies... biggrin.gif
user posted image
Jaffa
xikes cepuri nost.......

man lloti patiik dreebes.Es jau buutu varbuut bissku smukaaku sejunni uzziimeejis(es tikai jokoju tas ir tavs ziimeejums)

Tu manaami progresee tas ir redzams.Ssis ziimeejums ir izdevies ees ssobriid nepiekasos pie mazajiem siikuminniem jo tie ir vienmeer es rakstu par kopeejo skatu un tas ir diezgan labs.

Vai atceries ka man piekasiijaas ka es uzziimeeju meiteni ar pliivojossiem matiem un nepliivojossaam dreebeem?Tev ir otraadaak biggrin.gif Bet its ok.....

xikes taa tik turieet cool.gif
Kikyou
QUOTE (Jaffa @ Aug 20 2004, 03:48 PM)
xikes cepuri nost.......

man lloti patiik dreebes.Es jau buutu varbuut bissku smukaaku sejunni uzziimeejis(es tikai jokoju tas ir tavs ziimeejums)

Tu manaami progresee tas ir redzams.Ssis ziimeejums ir izdevies ees ssobriid nepiekasos pie mazajiem siikuminniem jo tie ir vienmeer es rakstu par kopeejo skatu un tas ir diezgan labs.

Vai atceries ka man piekasiijaas ka es uzziimeeju meiteni ar pliivojossiem matiem un nepliivojossaam dreebeem?Tev ir otraadaak biggrin.gif Bet its ok.....

xikes taa tik turieet cool.gif

Vismaz tu neuzziimeeji matus kas pliivo uz kreiso pusi un dreebes kas pliivo uz labo pusi *khmm*manganizdevaas*khmm*.... =D

Un Xikes, kaareejais forshais ziimeejums tev =3
Pikis
........... ph34r.gif ...........user posted image
Roze
Wow shis jau ir profesionāla līmeņa concept-arts..
Lūdzu vairāk.. vairāk!
Spectre
Level up, jaasaka. More hard work more EXP. and result will come out.
Apsveicami.
Blue_sky
Hmm skaisti skaisti.... biggrin.gif
ShinChan
Jā... tas nu gan... ir kaut kas... mākslinieciski... augstvērtīgs.
Pikis kā vienmēr līmenī wink.gif
Kikyou
=O!! Ideaals ziimeejums, Pikji....
Jaffa
nu ko neko jaunu laikam patekt nevareess unaksies vien piebalsot paareejiem

-= B U R V I I G S =- ziimeejums. Man viemeer ir paticis tavs naakotnes novirziens kautkas no fentesy utt. Piki taa tik tureet
deleted-ray
Mani paarnjem kaarteejaa skaudiibas leekme smile.gif
asamashii ritori banpaia
es jūtos morāli sagrauts...
Puma
Man ir jautaajums _ tas ir ziimeets uz A4 formaata lapas?
Ja taa tad ziimeejums ir ljoti smalks (labaa noziimee) smile.gif
Pikis
user posted image
Jaa principaa es vienmeer
ziimeeju uz A 4 formaata.
ph34r.gif
bypass
Ēēē, iespaidīgs pika iepriekšējais darbs. Rotaļas ar perspektīvi? wink.gif Thumbs up.
Pikis
ph34r.gif user posted image
MitSuki
WoW xe tev tiesam ir talants zimesana smile.gif
Kikyou
o____o!!! Labais, Pikji!
xikes
NJaa... jau atkal esmu saacis justies melns un mazinsh.. mierinu sevi ar domu, ka gan jau naaks laiks un es arii taa vareeshu.. smile.gif
Bet tavi darbi (kaa vienmeer) ir supreme .. ko tur veel piebilst.. vareetu veerot stundaam un meeginaat izdomaat kaa tas ir dabuuts gatavs...
Pikis
Maneejas jaunajs avators ph34r.gif taa vins iskaatas kad fotoshops nav ticis klaat.
user posted image
xikes
mja...
amaizing...
Pikis
ph34r.gif user posted image
Ito no Kazuki
*skatās uz Pika jauno avu ar atkārt žokli, nevar attapties* Sooo kawaii...Un tā dūmojošā cigarete *slīgst hipnozē* Amatieris tu neesi, tas nu ir 100%...Amatierim nav tik laba krāsu izjūta, ēnošanas tehnika, tik smalks lineārais zīmējums utt. un tā bez gala ^^ Vienīgais ieteikums - don't stop! happy.gif
jurc
Hey.. skatos ka te jau paaris meeneshus nekas nav noticis.... Varbuut paturpinaasiet? Viena no interesantaakajaam sadaljaam!
deleted-ray
Uzziimee tu ar kaut ko animistisku un ieliec ^^
jurc
QUOTE(Ray @ Oct 26 2004, 15:15)
Uzziimee tu ar kaut ko animistisku un ieliec ^^
*

da nu.. man te kauns kautko likt iekshaa... blakus shitaadiem amatieriem. Te bija izskaneejusi taada doma ka jaauztaisa nodalja ar iesaaceeju ziimejumiem... tur ar laikam ielikshu... tik jaieskanee huh.gif
Guest
Vispaar super vienkarshi truukst vardu !!! nu super smile.gif turpiniet zimet un es tapshu maakslas pazineju rolleyes.gif
Rinchis
Baigi labie zimejumi smile.gif vajadzeetu taakaa turpinaat ?
jurc
QUOTE(Rinchis @ Oct 27 2004, 18:56)
Baigi labie zimejumi  smile.gif vajadzeetu taakaa turpinaat ?
*

mees te pat blakus nestaavam ne? sad.gif
frii
eu nu kas par djēlām! Pēdējais darbs pievienots .. 15.okt.. un tagad jau ir 20.nov (laikam) .. un nekā jauna sad.gif ! Neticu Tā nevar būt!
Pikis
Piedoshanu, bet man ar sakneeshanu ir daadas kaa probleemas, man vienu bildi noskaneet aiznem vesalas divas nedeelas, ohmy.gif mad.gif jo man nav pasham skanera, nekas driizuma varbuut ieposteeshu jaunas bildiites.
ShinChan
QUOTE(Pikis @ Nov 20 2004, 13:55)
Piedoshanu, bet man ar sakneeshanu ir daadas kaa probleemas, man vienu bildi noskaneet aiznem vesalas divas nedeelas,  ohmy.gif  mad.gif jo man nav pasham skanera, nekas driizuma varbuut ieposteeshu jaunas bildiites.
*

Gaidam ar nepacietiibu smile.gif
jurc
aā jeē... Pikis atgriežaās!!!!!!!!!!! cool.gif cool.gif cool.gif cool.gif cool.gif
Klau Pikis uzzimē kādu loguci priekš fancluba wink.gif
jurc
QUOTE(Yume @ Jun 11 2004, 09:06)
Taa... gomen par offtopic... nu ideja jau labi, tikai.. manis kaadu laiku nebuus.. uz ar laiku arii taa ir kaa ir, kameer stradaaju, bet uz augusta pusi gan vareetu taadu atrakciju sataisiit...

Cilveeki, man galiigi nav laika keepaaties ar Photoshopu.. varbuut ja kaadam nav ko dariit vareetu sho beernu nokraasot... skice man jau dikti patiik.. bet kraasains noteikti buutu labaaks...
image
*

Skats no mana viedokļa:
image
Yume
nu es nesen arī saņēmos viņu nokrāsot, šis te sanāca man.. happy.gif

image
Puma
es arii paziimeeshos tongue.gif
image
martin2
tīri labi pat ļoti laib.
Pikis
Nu beidzot kauko vismas dabuuju ielshaa,,, paaris skicites........
image
un
image
Njaa nekas iipash dry.gif ,bet nu , pec laicina buus vel kraasainaas. smile.gif
ShinChan
Nez vai vajag kraasot, melns ar baltu ir viss, kas shiim lieliskajaam skiceem ir vajadziigs.
Pikja darbi kaa vienmeer "moving".
EzzO
QUOTE(xikes @ Mar 20 2004, 10:13)
ak dies, kur vini milziigi sanaak ....
shitais veel no DBZ laiku iedvesmas...
*

Vienkaarshi suuupeeerrrr!!!!! biggrin.gif
Pikis
QUOTE(ShinChan @ Dec 21 2004, 23:36)
Nez vai vajag kraasot, melns ar baltu ir viss, kas shiim lieliskajaam skiceem ir vajadziigs.
Pikja darbi kaa vienmeer "moving".
*

Neee nejau shos es taisos iskraasot, bet gan citus jaunas bildiites!
Kima
eh, man tik un taa patiik
Pikis
Nu vo arii kraasainie, ph34r.gif
image
ph34r.gif
image
asamashii ritori banpaia
emmmm, man gribās pielietot kādu rupeklību, jo vienkārši manu sajūsmu nevar īsti izteikt ar pieklājīgiem vārdiem... nu bāc... man pilnīgi gribas visu pamest un doties atkal uz mākslas skolu.....
Sigfa
bwahaha, tu neesi vieniigais kas taa juutas tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.