OK, peec ilgiem laikiem viens ziimeejums arii no manis..
vau.. cik tu ilgi shito te kraasoji?
Nu tieshi kraasoshanai aizgaaja viena diena...
bet kameer es to kontuuru uz papiira uzziimeeju.. huh.. kaada nedeela...
aha... taa arii ziskataas, ka tas bija baigais darbs.. bet smuki... vecaa probleema ar kermenja ziimeeshanu.. bet kopsumma smuki!!!
Pfuu saakumaa likaas ka taa ir tautumeita x_x
Bet ideaali! Man patiik! =3
Nu shitais... kameer veel nebija ieskeneets, likaas tiiri ok, bet tikliidz kaa ieradudziiju to uz monitora ekraana, taa uzreiz aciis "sakrita" milzums daudzums kluudu, kas uz paiira nebija tik loti pamanaamas... eh..
Slinkums bija taisiit full-color versiju..paaraak daudz laika aiznem(nu un labi vien ir, ka netaisiiju
) .. nu bet galvenais shii ziimeejuma meerkis bija beidzot kaut kaa izlabot taas kermena uzbuuves un proporciju nepareiziibas, uz kuram man jau sameeraa daudzi cilveeki ir noraadiijushi...
Nu tad veerteejiet kaa ir izdevies...
xikes cepuri nost.......
man lloti patiik dreebes.Es jau buutu varbuut bissku smukaaku sejunni uzziimeejis(es tikai jokoju tas ir tavs ziimeejums)
Tu manaami progresee tas ir redzams.Ssis ziimeejums ir izdevies ees ssobriid nepiekasos pie mazajiem siikuminniem jo tie ir vienmeer es rakstu par kopeejo skatu un tas ir diezgan labs.
Vai atceries ka man piekasiijaas ka es uzziimeeju meiteni ar pliivojossiem matiem un nepliivojossaam dreebeem?Tev ir otraadaak
Bet its ok.....
xikes taa tik turieet
Kikyou
Aug 20 2004, 18:41
QUOTE (Jaffa @ Aug 20 2004, 03:48 PM) |
xikes cepuri nost.......
man lloti patiik dreebes.Es jau buutu varbuut bissku smukaaku sejunni uzziimeejis(es tikai jokoju tas ir tavs ziimeejums)
Tu manaami progresee tas ir redzams.Ssis ziimeejums ir izdevies ees ssobriid nepiekasos pie mazajiem siikuminniem jo tie ir vienmeer es rakstu par kopeejo skatu un tas ir diezgan labs.
Vai atceries ka man piekasiijaas ka es uzziimeeju meiteni ar pliivojossiem matiem un nepliivojossaam dreebeem?Tev ir otraadaak Bet its ok.....
xikes taa tik turieet |
Vismaz tu neuzziimeeji matus kas pliivo uz kreiso pusi un dreebes kas pliivo uz labo pusi *khmm*manganizdevaas*khmm*.... =D
Un Xikes, kaareejais forshais ziimeejums tev =3
...........
...........
Wow shis jau ir profesionāla līmeņa concept-arts..
Lūdzu vairāk.. vairāk!
Spectre
Oct 1 2004, 14:38
Level up, jaasaka. More hard work more EXP. and result will come out.
Apsveicami.
Blue_sky
Oct 1 2004, 20:17
Hmm skaisti skaisti....
ShinChan
Oct 2 2004, 01:54
Jā... tas nu gan... ir kaut kas... mākslinieciski... augstvērtīgs.
Pikis kā vienmēr līmenī
=O!! Ideaals ziimeejums, Pikji....
nu ko neko jaunu laikam patekt nevareess unaksies vien piebalsot paareejiem
-= B U R V I I G S =- ziimeejums. Man viemeer ir paticis tavs naakotnes novirziens kautkas no fentesy utt. Piki taa tik tureet
deleted-ray
Oct 2 2004, 19:30
Mani paarnjem kaarteejaa skaudiibas leekme
asamashii ritori banpaia
Oct 3 2004, 10:48
es jūtos morāli sagrauts...
Man ir jautaajums _ tas ir ziimeets uz A4 formaata lapas?
Ja taa tad ziimeejums ir ljoti smalks (labaa noziimee)
Jaa principaa es vienmeer
ziimeeju uz A 4 formaata.
Ēēē, iespaidīgs pika iepriekšējais darbs. Rotaļas ar perspektīvi?
Thumbs up.
MitSuki
Oct 7 2004, 17:13
WoW xe tev tiesam ir talants zimesana
NJaa... jau atkal esmu saacis justies melns un mazinsh.. mierinu sevi ar domu, ka gan jau naaks laiks un es arii taa vareeshu..
Bet tavi darbi (kaa vienmeer) ir supreme .. ko tur veel piebilst.. vareetu veerot stundaam un meeginaat izdomaat kaa tas ir dabuuts gatavs...
Maneejas jaunajs avators
taa vins iskaatas kad fotoshops nav ticis klaat.
Ito no Kazuki
Oct 15 2004, 15:11
*skatās uz Pika jauno avu ar atkārt žokli, nevar attapties* Sooo kawaii...Un tā dūmojošā cigarete *slīgst hipnozē* Amatieris tu neesi, tas nu ir 100%...Amatierim nav tik laba krāsu izjūta, ēnošanas tehnika, tik smalks lineārais zīmējums utt. un tā bez gala ^^ Vienīgais ieteikums - don't stop!
Hey.. skatos ka te jau paaris meeneshus nekas nav noticis.... Varbuut paturpinaasiet? Viena no interesantaakajaam sadaljaam!
deleted-ray
Oct 26 2004, 16:15
Uzziimee tu ar kaut ko animistisku un ieliec ^^
QUOTE(Ray @ Oct 26 2004, 15:15)
Uzziimee tu ar kaut ko animistisku un ieliec ^^
da nu.. man te kauns kautko likt iekshaa... blakus shitaadiem amatieriem. Te bija izskaneejusi taada doma ka jaauztaisa nodalja ar iesaaceeju ziimejumiem... tur ar laikam ielikshu... tik jaieskanee
Vispaar super vienkarshi truukst vardu !!! nu super
turpiniet zimet un es tapshu maakslas pazineju
Rinchis
Oct 27 2004, 19:56
Baigi labie zimejumi
vajadzeetu taakaa turpinaat ?
QUOTE(Rinchis @ Oct 27 2004, 18:56)
Baigi labie zimejumi
vajadzeetu taakaa turpinaat ?
mees te pat blakus nestaavam ne?
eu nu kas par djēlām! Pēdējais darbs pievienots .. 15.okt.. un tagad jau ir 20.nov (laikam) .. un nekā jauna
! Neticu Tā nevar būt!
Piedoshanu, bet man ar sakneeshanu ir daadas kaa probleemas, man vienu bildi noskaneet aiznem vesalas divas nedeelas,
jo man nav pasham skanera, nekas driizuma varbuut ieposteeshu jaunas bildiites.
ShinChan
Nov 20 2004, 14:58
QUOTE(Pikis @ Nov 20 2004, 13:55)
Piedoshanu, bet man ar sakneeshanu ir daadas kaa probleemas, man vienu bildi noskaneet aiznem vesalas divas nedeelas,
jo man nav pasham skanera, nekas driizuma varbuut ieposteeshu jaunas bildiites.
Gaidam ar nepacietiibu
aā jeē...
Pikis atgriežaās!!!!!!!!!!!
Klau
Pikis uzzimē kādu loguci priekš fancluba
QUOTE(Yume @ Jun 11 2004, 09:06)
Taa... gomen par offtopic... nu ideja jau labi, tikai.. manis kaadu laiku nebuus.. uz ar laiku arii taa ir kaa ir, kameer stradaaju, bet uz augusta pusi gan vareetu taadu atrakciju sataisiit...
Cilveeki, man galiigi nav laika keepaaties ar Photoshopu.. varbuut ja kaadam nav ko dariit vareetu sho beernu nokraasot... skice man jau dikti patiik.. bet kraasains noteikti buutu labaaks...
Skats no mana viedokļa:
nu es nesen arī saņēmos viņu nokrāsot, šis te sanāca man..
es arii paziimeeshos
martin2
Dec 10 2004, 10:48
tīri labi pat ļoti laib.
Nu beidzot kauko vismas dabuuju ielshaa,,, paaris skicites........
un
Njaa nekas iipash
,bet nu , pec laicina buus vel kraasainaas.
ShinChan
Dec 22 2004, 00:36
Nez vai vajag kraasot, melns ar baltu ir viss, kas shiim lieliskajaam skiceem ir vajadziigs.
Pikja darbi kaa vienmeer "moving".
QUOTE(xikes @ Mar 20 2004, 10:13)
ak dies, kur vini milziigi sanaak ....
shitais veel no DBZ laiku iedvesmas...
Vienkaarshi suuupeeerrrr!!!!!
QUOTE(ShinChan @ Dec 21 2004, 23:36)
Nez vai vajag kraasot, melns ar baltu ir viss, kas shiim lieliskajaam skiceem ir vajadziigs.
Pikja darbi kaa vienmeer "moving".
Neee nejau shos es taisos iskraasot, bet gan citus jaunas bildiites!
eh, man tik un taa patiik
asamashii ritori banpaia
Dec 28 2004, 10:26
emmmm, man gribās pielietot kādu rupeklību, jo vienkārši manu sajūsmu nevar īsti izteikt ar pieklājīgiem vārdiem... nu bāc... man pilnīgi gribas visu pamest un doties atkal uz mākslas skolu.....
bwahaha, tu neesi vieniigais kas taa juutas
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.