Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Pikis
Anime forum > Anime > Art > Sensei of Art
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
edg
Kad ShinChan sizhetu lasiiju, smeejos pamatiigi, tieshaam labais sizhets (abi)! laugh.gif

Augstas klases manga - veel nav iisti saakta, bet jau ar spoileriem! wink.gif

Njaa, zheel, ka Pikis nav laika... xikes, tad tev buus jaapieziimee visas 50 lapas! smile.gif
xikes
AAh .. man arii veel pasham savs story.. nu un tam ar taam 50 lapaam tik shkiet ka taa vien buus... smile.gif
Nu brt gan jau ari laiku... arii kaut kas vairaak buus... (cerams..)
Kikyou
Raujam valjaa mangu? Hmm mosh man arii kaadreiz vajadzeetu pameeginaat... tikai pamataa jaabuut staastam un no taa laika (5. klases) kad man paraadiijaas neliels talants ziimeeshanaa pazuda talants rakstiishanaa (man bija literatuuraa tikai desmitnieki par domrakstiem...)
edg
Man vienmeer ir bijis talants tieshi rakstiishanaa - vieniigi mazajaas klasiitees (6.-9.klase) skolotaaja nebija manu darbu veerteeshanas liimenim pietiekami augstaa liimenii, taapeec visu laiku piekasiijaas ar jautaajumiem "Vai tu tieshaam... ?" un pie taa, ka darbi nebija pa teemu, un taa, ka paaraak sadiski prieksh 6. klases skolnieka, un taa, ka daudz gramatikas kljuudu... visaadaa gadiijumaa darba buutiibaa neviena no manaam 3 pamatskolas latvieshu valodas skolotaajaam iebraukt nejeedza. Interesanti, cik vispaar ir inteligjentu literatuuras skolotaaju (es tikai 1 zinu).

Ziimeeshanaa esmu norakstaams luuzeris, taapeec varu tikai priecaaties, ka ir cilveeki, kam ir talants un veelme ziimeet. Cik no jums ir ziimeejushi traktoru, kuram shofera galva redzama gan pa saana, gan priekshas logu (2 kopaa sanaak), un peec tam aizstaaveejushi to ar logjisku spriedumu: "Ja skataas pa saana logu, tad redz gavu. Ja skataas pa priekshas logu, arii redz galvu. Taatad, galva jaaziimee gan saana, gan priekshas logaa!" tongue.gif Varu tikai apbriinot savu bijusho skolas biedru, slavenaa ziimeejuma "Robots un koki" autoru - vinjsh par sho maakslas darbu gandriiz sanjeema 8 ziimeeshanaa, liidz skolotaaaja uzlika brilles... varbuut, ka vinja vaajaa pieredze ziimeeshanaa pie taa bija vainiiga, un peec gadiem buutu sanaacis gjeniaalaakais sci-fi animes maakslinieks Latvijaa, ja vieniigi skolotaaja buutu vinju atbalstiijusi. Tikliidz kaut kas tiek uzziimeets uz apgrauztas ruutinju lapas, tas ir metams meesls, kaut arii buutu pasha Leonardo da Vinchi radiits darbs. Es nezinu, kaads tam visam sakars ar mangu... hmm... laikam nekaads ph34r.gif
edg
xikes, tu veel ziimee to mangu, vai esi pilniibaa paarmeties uz anime taisiishanu?

Vispaar, es uzzinaaju taas cenas (tikai tagad ph34r.gif)

100 eksemplaari - 418Ls (4,18 vienam eksemplaaram)
500 eksemplaari - 630Ls (1,26 vienam eksemplaaram)

Nevar teikt, ka iipashi leetaas taas cenas buutu biggrin.gif

Printeris ir cilveeka labaakais draugs...
ShinChan
QUOTE (edg @ May 26 2004, 04:15 PM)
100 eksemplaari - 418Ls (4,18 vienam eksemplaaram)
500 eksemplaari - 630Ls (1,26 vienam eksemplaaram)

nava ceriigi ph34r.gif
Kikyou
Eu Xikes rauj valjaa naakamo lapu! Man gribaas turpinaajumu ^^ ...starp citu... Vai gadiijumaa paartulkotaa manga neiet no kreisaas uz labo pusi? Es tulkoto nekad lasiijusi neesmu taapeec nezinu, bet netulkotaa iet no labaas uz kreiso deelj japaanju lasiishanas man liekaas...?
edg
QUOTE (Kikyou @ May 26 2004, 04:46 PM)
Vai gadiijumaa paartulkotaa manga neiet no kreisaas uz labo pusi? Es tulkoto nekad lasiijusi neesmu taapeec nezinu, bet netulkotaa iet no labaas uz kreiso deelj japaanju lasiishanas man liekaas...?

Interesants jautaajums...

Par tulkoshanu veel - xikes neizprotamu iemeslu deelj kaa toposhaas mangas origjinaalvalodu izveeleejis anglju valodu. Xikes, tev pasham buus latviski arii tas jaapaartulko - tas ir obligaats nosaciijums...
xikes
ok ok .. mieriigi.. smile.gif
Man tikko bija eksaamens, taapeec nevareeju neko daudz pieveersties tai mangai, bet tagad, kad vinsh ir garaam buus atkal jaasaak turpinaat.. smile.gif
Nu par valodu.. heh .. smile.gif Vina ir angliski tikai taapeec, ka photoshopam kaut kaa nepatika latvieshu fonti.. bet nu gan jau es vinu veel paartaisiishu arii latvieshu variantaa...
Kikyou
A xikes tu ar roku rakstiit nevari? wink.gif

Starp citu, atradu veidu kaa atspraust atpakalj skeneri =D Reku, vakardienas bezsakars ^^... Jaacer, ka var atpaziit kas tur domaats? rolleyes.gif

user posted image
xikes
eh.. nu ar roku.. hmm... wink.gif ..... nu nez... vai labi taa buutu... smile.gif
Shitais peedeejais izskataas peec .... Kikyou.. no Inuyasha... smile.gif
Pikis
Nu vo velviens kolekcijai biggrin.gif
Pikis
wink.gif ..................... cool.gif
Pikis
biggrin.gif nezinu kas tie ir, bet engeli tie tocna nav biggrin.gif smile.gif
Spectre
Njaaaa, cepuri nost .........
Man shobriid skatoties uz juusu darbiem liekaas jau tiiri labi, bet nu es veel tomeer paprasktizeshos un, kad sanaaks, kas nu kaucik normaals, ielikshu kritikai.
edg
QUOTE (Pikis @ Jun 2 2004, 09:38 AM)
wink.gif ..................... cool.gif

Jaa, shitaa bildiite (galva no uudens aaraa) ir reaala... vieniigi neizskataas iisti peec manga-style tongue.gif

Man shobriid skatoties uz juusu darbiem liekaas jau tiiri labi, bet nu es veel tomeer paprasktizeshos un, kad sanaaks, kas nu kaucik normaals, ielikshu kritikai.

Teikumu ar tik daudz gramatikas kljuudaam sen nebija naacies redzeet ph34r.gif ...
ShinChan
Pikji, tavi darbi kaa vienmeer liimenii, tikai Dieva deelj, nesaac tos kraasot.
Kikyou
Kraasoshana bojaa ja vien tava kraasa nav parastais ziimulis =)
Jaa arii melnaa pildspalva nekam neder! Nu ja vien tu neziimee visu ziimeejumu ar to =)
Spectre
Nju, ja riit sanemshos un ar pameeginaashu kautko ieposteet. Nu bet man taa ziimeeshana ir taadaa smagaa saakuma stadijaa sen neko nebiju darijis un roka kluvusi kaa akmens - neklausa. Ceru ka neizmetiis pilniibaa no foruma, ja ieposteeshu taadas bildiites. Luudzu arii nebliezt uzreiz smagaako kritiku protams var jau.........., bet nu sakuma stadijaa .........
deBUGa
Luudzu arii nebliezt uzreiz smagaako kritiku protams var jau.........., bet nu sakuma stadijaa .........

Da neuztraucies tu... saakumaa ieposto, kritiku mees kautkaa pashi sagaadaasim... laugh.gif
Kikyou
Atcerieties manu peedeejo skeneejumu? Shodien es dabuuju adobe photoshop atkal ^O^! Nu tad radaas iedvesma izkraasot shito... Neatceros cik laika panjeema...

user posted image
Seven_of_zero
Forša bilde. Man patīk.
Kikyou
Reku veelviens... nu nav gan gluzhi anime bet....
Shitais apmeeram gadu vecs ziimeejums, mans pirmais ziimeejums uz adobes photoshopa... man personiigi ljoti patiik, zheel ka es vairs nemaku tamliidziigu uzziimeet =(

user posted image

edit: pssst! tagad ir!
Sigfa
Psst. *Nav redzems!*
xikes
Shitais peedejais man arii patiik...
kuchieris
Taa kaa ar kompjiem man ir uz Juus (apm. 5 no desmit), photoshopu neesmu redzeejis. Bet man liekas tas ir kautkas kruts, ja jau tik forshas bildes Kikyou ir iznaakushas. It iipashi fons.
kuchieris
Un zaale...
Spectre
Eehhh shon ar nesanaaca, laiks ..... vaidzeetu ievies 48 h diennakti tongue.gif Nu labi, kas ir tas ir ......
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Kritika buus barga .... biggrin.gif
Yume
Nu, manu kritiku parasti nemiil, taapeec es labaak kluseeju.
Teikshu vienu.. ja tev roku ietrennet un kluudas pielabot, tad sanaaks tiiri labi. happy.gif
Sigfa
ki-ki: nav iisti labi. panjem priekshaa iistu spalvu (foto) un apluuko. Kaats par resnu, un fonaa jau vareeji ielikt kautko citu, nevis to pashu spalvu lielaaku tongue.gif paareejais laikam buutu piedodams, ja njemam galvaa to, ka taa vareetu buut arii zila caalja puuka...

kas-kas: viss buutu vairaak vai mazaak ok (ja neskataas uz krasaam), bet jaapiestraadaa pie anatomijas.

nedomaajiet, ka tapeec, ka sheit rakstu 'skarbus' vaardus, tad tas ir viss, nee, nebuut. Vnk nav noskanjojuma uzskaitiit visu kas tajos ir sanacis smile.gif

//Ehh, ja man buutu skaneris...//

UPDT: hahahaha laugh.gif nu i yume laugh.gif jaa, tu tiktieshaam buusi apvainojusies laugh.gif
Kikyou
QUOTE (Sigfa @ Jun 4 2004, 06:56 PM)
nevis to pashu spalvu lielaaku tongue.gif

Sasodiits tas bija domaats sniegs >.<*
Sigfa
hahaha laugh.gif tas? sniegs? laugh.gif mnjaa... nu ko lai dara... gadaas...
ShinChan
to Who Knows Who: a kas ir domaats pirmajaa ziimeejumaa? Es pat pasjlaik buudams nedaudz iereibis nespeeju izdomaat.

to Kikyou: Es pat buudams skaidraa to nesauktu par sniegu.
edg
zila caalja puuka...

Ja taa ir zila caalja puuka, tad jaaliek "lol" sadaljaa biggrin.gif
Yume
Njaa, laikam Sigfa arii Caaljus ar nestandartu orientaaciju ir redzeejis...
*Yume briinaas ka pati kautko aadu nav iedomaajusies, jo ir tachu kaa nekaa shounan ai fane.. tongue.gif*
Spectre
Yume, paldies Tev. Ja tas bij domaats par manaam bildeem cool.gif
Man liekas, ka es jau mineeju, ka neesu gaajis nekaadaas maakslas skolaas un tik nesen saaku kautko ziimeet.
Tas tiesa, ka roka man veel nevelk liinijas taa kaa es to gribeetu un biezhi vien sanaak 1/2 ziimeejuma paarziimeet jo kameer ziimeeju rodaas 1000 varianti ko vareetu uzlabot biggrin.gif
Paldies par kritiku .......
Sigfa
Mnjaa, mani rvien vairaak maac aizdomas, ka yumai pashai ir nestandarta orientaacija... visas shiis asociaacijas...
edg
QUOTE (Sigfa @ Jun 4 2004, 09:06 PM)
Mnjaa, mani rvien vairaak maac aizdomas, ka yumai pashai ir nestandarta orientaacija... visas shiis asociaacijas...

Yumei ir tiiri normaala interese par visu neparasto... speeja saskatiit neparasto ir laba iipashiiba, ne slikta, arii, ja saskata "sliktas" lietas... un vispaar, ja man patiik skatiities (ne piedaliities) skaistu sadismu, un es reizeem sadiskus skatus izteelojos, tad es skaitos sadists? ... tongue.gif
Sigfa
nee, tad es tev ietektu aiziet pie psihoanalitikja tongue.gif

un kursh teica, ka tur kas slikts? laugh.gif
ShinChan
QUOTE (edg @ Jun 4 2004, 10:51 PM)
... un vispaar, ja man patiik skatiities (ne piedaliities) skaistu sadismu, un es reizeem sadiskus skatus izteelojos, tad es skaitos sadists? ... tongue.gif

ne obligaati, tik pat labi tu vari buut mazohists.
Spectre
Un vispaar kepec, Jums aizgaaja runa par mazohismu ??? Ehhh samaitaatie ...... laugh.gif laugh.gif
edg
QUOTE (WhoKnowsWho @ Jun 5 2004, 01:45 AM)
Un vispaar kepec, Jums aizgaaja runa par mazohismu ??? Ehhh samaitaatie ...... laugh.gif laugh.gif

Piekriitu, ka samaitaati... dry.gif

Mazohismaa tieshaam nekas normaals nav... cita lieta ir tiirs sadisms - taadas emocijas izpauzhas... no abaam puseem... emocijas ir skaistas pashas par sevi... speeciigas emocijas ir ljoti skaistas... tas taa... mans viedoklis...
ShinChan
QUOTE (edg @ Jun 5 2004, 02:19 AM)
Mazohismaa tieshaam nekas normaals nav... cita lieta ir tiirs sadisms - taadas emocijas izpauzhas... no abaam puseem... emocijas ir skaistas pashas par sevi... speeciigas emocijas ir ljoti skaistas... tas taa... mans viedoklis...

Interesanti, kaa tu izteelojies divus sadistus? Kur ir sadisms pretii ir obligaati jaabuut mazohistam, vai nevainiigam upurim ar kuru sadists apmierina savas tieksmes. Divu sadistu kontakts, no kura abas puses var palikt apmierinaatas peec buutiibas nav iespeejams.

Un tas par to speeciigo emociju skaistumu... ceru, ka attieciibaa uz to tu jokoji
Yume
Eeee.. kad te teema...
Es lasiiju un man pilniigi sagribeejaas jus iedot palasiit Tori Maia's mangu... vieniigias nu es no zinas biju speejiiga izlasiit tikai vienu chapteru, taadu sado-mazo veel jaapameklee... wacko.gif Bet nu man ir draudzene kurai patiik taads stils.... [man jau tikai briiniities peliek] starp citu, tas nebuut nenoziimee ka jaagriezhaas pie psihiatra... var jau arii taa secinaat kaapeec un kas patiik .. happy.gif
edg
QUOTE (ShinChan @ Jun 5 2004, 08:00 AM)
Interesanti, kaa tu izteelojies divus sadistus? Kur ir sadisms pretii ir obligaati jaabuut mazohistam, vai nevainiigam upurim ar kuru sadists apmierina savas tieksmes. Divu sadistu kontakts, no kura abas puses var palikt apmierinaatas peec buutiibas nav iespeejams.

Un tas par to speeciigo emociju skaistumu... ceru, ka attieciibaa uz to tu jokoji

Iespeejams, ka man jaapaarbauda sadisma definiicija. Vai tas nav sadisms, kuraa iesaistiits nav nekaads sasodiits sadists, ne mazohists, ne kaads cits taads diivains cilveeks? Vai tas nav sadisms, ja kaadam uz galvas uzkriit, piem., traktors, un galvaskauss paarshkjeljas, un... ? Vai tas varbuut ir sadisms to izteeloties, lai gan apzinies, ka tas ir slikti, ka tas nekad nenotiks? Kaut gan, ja taa padomaa, es pats esmu kaut kaadaa zinjaa gariigais mazohists... Man patiik skatiities nelaimiigu anime(filmas), kad pats esmu sliktaa garastaavoklii, jo tad speeciigi paardziivoju liidz, bet man tas patiik. Taadu arii es izteelojos sadismu - tam jaabuut taadam, kur var dziivot liidz, kur notiek liela nelaime. Un taapeec, ka es dziivoju liidz katram cilveekam, ko redzu, vai iedomaajos, taapeec arii taas speeciigaas emocijas. Tas, ka kaadam ir saapes mani nepriecee, tas ir briesmiigi, bet es paardziivoju par vinja saapeem, un manii rodas speeciiga sajuuta, ka es tur neko nevaru dariit - taas ir taas speeciigaas emocijas, kuras man patiik. Ja es varu kaut censties paartraukt sadismu, tad tas vairs nav tas... Jaa, tieshaam neesmu normaals... Bet kaapeec iet pie psihoterapeita? Vai tad tas kaadam traucee?

Kikyou
JAA SASODIITS ATZIISHOS! Es nodiiraaju zilu chocobo un uzliimeeju pa virsu spalvu ko nozagu zilajam magam no cepures tongue.gif (neprasi biggrin.gif)
Eu man ir spozha ideja! Mosh muusu kritikju daljai vajadzeetu kautko arii uzziimeet? tongue.gif
nee nu vienkaarshi zinjkaariiba maac par to vai taa ir tuksha kritika vai arii ir shai kritikai iemesls... huh.gif

...Nu anyway... To ieprieksheejo spalvu es ziimeeju gadu atpakalj (kaapeec gan man liekaas tak ka es jau to teicu?) un shodien es iesleedzu wolf's rain soundtracku un es vienkaarshi nevareeju iztureet kaa man gribeejaas ziimeet spalvas... Nezinu kaapeec...

P.S.... Nesaki neko par to ka eenas taam spalvaam nesakariigas, es katru spalvu ziimeeju atsevishkji (tas saakumaa nebija domaats viens ziimejums) un es vinjas atstaaju kaa bija.
Spectre
Ir O.k. ...........
Pikis
Sen neesmu te bijis jo netieku pie neta, runaajot par darbiem jaa man taas spalvas arii labi patiik kruta iskataas biggrin.gif
Kikyou
O_O!!! Nu shitais ir mans masterpiece ^__^

user posted image
Sigfa
oo, nu tas peedeejais ir tiiri labs... tikai seja varbuut bishku par resnu

Zini, nesen kautkur lasiiju ka kritikji esot "cilveeki kas zin celju, bet nemaak staigaat" vai kautkaa taa. NU, ideja skaidra.

vispaar jau man ir vairaaki ziimeejumi, bet nav pie kaa ieskeneet! un ar digikamu sanaaks baigi suudiigi. gan jau... kaadreiz...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.