Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Pikis
Anime forum > Anime > Art > Sensei of Art
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Kazuki
QUOTE(Tenma @ Jul 21 2008, 12:01) *

QUOTE(Kazuki @ Jul 21 2008, 10:27) *
vienīgais kam varu piesieties ir meitenes poza - izskatās, ka viņu gaisā turētu nevis pie krūtīm piestiprinātā ķēde, bet gan ap vidukli savilkti neredzami striķi smile.gif bet nu tā vienk mega work. ēnojums ar labs. tā turēt. smile.gif malacis.

poza ir Ok, ja pieņem, ka tas ir moments, kad viņa noķerta kritienā - tad vēl viss svars nebūtu uz ķēdi...

sākumā arī es tā domāju, bet īstenībā, ja viņa būtu noķerta kritiena momentā, kad viss svars nebalstās uz ķēdi, tad meitenes mati kritiena rezultātā plīvotu uz augšu un zemāk būtu torss vai dibens, bet kājas augstāk. gravitācijas, pretestības vai figviņuzin kā vēl dēļ. smile.gif
Arta
Kā man patīktie spārni.. mm, ideāli.
Pikis
Aj tomēr jā tā ir, pēc fizikas ja skatās tad meiteneij būtu mazliet vairāk jāsliecās uz zemi.............bet nu jā katrs var pieļaut kļūdas........hu huu depresija ek man nekad nav bijusi depresija,kiiii vienīgi melonholija...
.................................
Pikis
Skicīte... tongue.gif
IPB Image
FuschichO
Quite flawless. Ļoti patīk brīvības sajūta, piemēram, matos. Tu zīmē nepiespieti un sekojot savai intuīcijai. Tas uzreiz ir redzams tajā, kā tu esi uzvilcis katru līniju.
Arta
Tik brīvs un tāds foršs zīmējums, var skatīties un neapnīk, nezinu kpēc man tā. biggrin.gif
Kikyou
Glīti kā vienmēr. owo
Starp citu, prieks redzēt, ka tu atkal esi starp dzīvajiem!
Pikis
IPB Image
Arta
Bāc labs. x.x
Tas feiss vēl tik tād omg. liekas, ka viņš domā ''stop watching bitch, come & help!''
Brr. iespaidīgi.
Tenma
breathing his own blood smile.gif man patīk, labi izstrādāts. jauks atspīdums matos un gaismu veidojums - vienkārši bet efektīgi wink.gif
Janots
reaali excl.gif laugh.gif
Tenma
mjā, skatiens ir daudznozīmīgs... dusmas, izmisums, sāpes, bezcerība, spītība, izaicinājums... waiting for the last blow smile.gif
Pikis
mans pēdējā laika veikums
http://otaku.lv/index.php?showtopic=4866&a...mp;#entry140824
Cowman
baigi forshais tas peedeejais
Keydan
Win.
Tenma
mmm.... man drusk pietrūka Piķa darbu, bet bija vērts gaidīt, pavisam noteikti!
Arta
Gribās teikt IDEĀLI. <3
Dēļ tā, ka tur tiešām ieguldīts liels darbs un patiešām skatāmi, un patīkama vizuālā noskaņa or something, super. ^^

Droši vien forša sajūta, kad kko šādu nofinišē. =D Accomplishment. <3
Tenma
Btw, es pamanīju, ka šis klipiņš ļoti labi iet kopā ar šīs dziesmas sākumu biggrin.gif http://www.youtube.com/watch?v=dDqmBfGX0dU
Pikis
heal bottles, magic books

IPB Image

eee es ar tiku pie planšetes smile.gif
Isabel Carmin fon Edelhain
Oho! pa naiso. jau biju paspējusi sailgoties pēc kāda darbiņa šajā galerijā
Yume
Es gan atvainojos, bet tas pelēkais ēnojums uz sejas liek domāt, ka bābietim ir bārda vai vismaz rugāji.
Pikis
QUOTE(Yume @ Sep 15 2010, 09:10) *

Es gan atvainojos, bet tas pelēkais ēnojums uz sejas liek domāt, ka bābietim ir bārda vai vismaz rugāji.

heee točna biggrin.gif mlins tā tas nebij domāt ..
Blockhead
WoW! Tavos darbos, nu vismaz lielākajā daļā mani piesaista sejas izteiksmes, es pat nezinu tās ir acis vai sejas vispār, bet viņas šķiet tukšas un tai pašā laikā dziļas, skan dīvaini, bet lai nu kā, iespaidīgi XD
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.