Kazuki
Jul 22 2008, 19:30
QUOTE(Tenma @ Jul 21 2008, 12:01)
QUOTE(Kazuki @ Jul 21 2008, 10:27)
vienīgais kam varu piesieties ir meitenes poza - izskatās, ka viņu gaisā turētu nevis pie krūtīm piestiprinātā ķēde, bet gan ap vidukli savilkti neredzami striķi
bet nu tā vienk mega work. ēnojums ar labs. tā turēt.
malacis.
poza ir Ok, ja pieņem, ka tas ir moments, kad viņa noķerta kritienā - tad vēl viss svars nebūtu uz ķēdi...
sākumā arī es tā domāju, bet īstenībā, ja viņa būtu noķerta kritiena momentā, kad viss svars nebalstās uz ķēdi, tad meitenes mati kritiena rezultātā plīvotu uz augšu un zemāk būtu torss vai dibens, bet kājas augstāk. gravitācijas, pretestības vai figviņuzin kā vēl dēļ.
Kā man patīktie spārni.. mm, ideāli.
Aj tomēr jā tā ir, pēc fizikas ja skatās tad meiteneij būtu mazliet vairāk jāsliecās uz zemi.............bet nu jā katrs var pieļaut kļūdas........hu huu depresija ek man nekad nav bijusi depresija,kiiii vienīgi melonholija...
.................................
Skicīte...
FuschichO
Aug 8 2008, 15:40
Quite flawless. Ļoti patīk brīvības sajūta, piemēram, matos. Tu zīmē nepiespieti un sekojot savai intuīcijai. Tas uzreiz ir redzams tajā, kā tu esi uzvilcis katru līniju.
Tik brīvs un tāds foršs zīmējums, var skatīties un neapnīk, nezinu kpēc man tā.
Glīti kā vienmēr. owo
Starp citu, prieks redzēt, ka tu atkal esi starp dzīvajiem!
Bāc labs. x.x
Tas feiss vēl tik tād omg. liekas, ka viņš domā ''stop watching bitch, come & help!''
Brr. iespaidīgi.
breathing his own blood
man patīk, labi izstrādāts. jauks atspīdums matos un gaismu veidojums - vienkārši bet efektīgi
Janots
Oct 30 2008, 14:42
reaali
mjā, skatiens ir daudznozīmīgs... dusmas, izmisums, sāpes, bezcerība, spītība, izaicinājums... waiting for the last blow
Cowman
Feb 21 2010, 00:00
baigi forshais tas peedeejais
Keydan
Feb 21 2010, 00:47
Win.
mmm.... man drusk pietrūka Piķa darbu, bet bija vērts gaidīt, pavisam noteikti!
Gribās teikt IDEĀLI. <3
Dēļ tā, ka tur tiešām ieguldīts liels darbs un patiešām skatāmi, un patīkama vizuālā noskaņa or something, super. ^^
Droši vien forša sajūta, kad kko šādu nofinišē. =D Accomplishment. <3
Btw, es pamanīju, ka šis klipiņš ļoti labi iet kopā ar šīs dziesmas sākumu
http://www.youtube.com/watch?v=dDqmBfGX0dU
heal bottles, magic books
eee es ar tiku pie planšetes
Isabel Carmin fon Edelhain
Sep 14 2010, 23:04
Oho! pa naiso. jau biju paspējusi sailgoties pēc kāda darbiņa šajā galerijā
Es gan atvainojos, bet tas pelēkais ēnojums uz sejas liek domāt, ka bābietim ir bārda vai vismaz rugāji.
QUOTE(Yume @ Sep 15 2010, 09:10)
Es gan atvainojos, bet tas pelēkais ēnojums uz sejas liek domāt, ka bābietim ir bārda vai vismaz rugāji.
heee točna
mlins tā tas nebij domāt ..
Blockhead
Jun 28 2011, 17:49
WoW! Tavos darbos, nu vismaz lielākajā daļā mani piesaista sejas izteiksmes, es pat nezinu tās ir acis vai sejas vispār, bet viņas šķiet tukšas un tai pašā laikā dziļas, skan dīvaini, bet lai nu kā, iespaidīgi XD
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.