Kikyou
Jan 23 2005, 20:56
Lol... nupat ieraudzīju Chibi jauno avataru. XDDDDDDDD
+Chibi+
Jan 24 2005, 01:14
Hah hah, es smejos katru reizi, kad paskatos!
Šo jokou dzīvē dažreiz attiecina uz mani.. Kad es dabūju pīrsingu arī uzacī, mans draugs pateica, ka tad, kad es pazudīšu, viņš vienkārši meklēs mani ar magnētu!
+Chibi+
Jan 31 2005, 12:20
nu tad ko, Kikyou, cosplay būs Rīgā, 18. februārī.. nāxi pie manis par biedru?
Vai ta tur nebija kautkāds vecuma ierobežojums vai kautkas tamlīdzīgs? o.o;
Ja nekas tāds nebija; tad būs jādomā par to, ko cosplayot.... o_o;
Man liekās jau ka
kautkā vecākus (t.i. muterīti, par cik tētim viss pie kājas - lai es kaut vai uz koka dzīvoju
) var stabili pielauzt, lai atļauj man braukt.
+Chibi+
Feb 1 2005, 22:09
Nē nu, ja tu esi cosplayer, tad jau nevar būt nekāds vecuma ierobežojums.... Ko tev, pasi prasīs, vai?
Ok, tu būsi otrs cilvēks, kuru es mēģināšu pielauzt uz šo tēlu [ pati ņemtu, bet kā var divus vienlaicīgi, hah hah?] - davai esi Lust. Come on! Labākais, ko cosplayot!!!
sasuke321
Feb 2 2005, 02:04
QUOTE(+Chibi+ @ Feb 1 2005, 22:09)
Nē nu, ja tu esi cosplayer, tad jau nevar būt nekāds vecuma ierobežojums.... Ko tev, pasi prasīs, vai?
Ok, tu būsi otrs cilvēks, kuru es mēģināšu pielauzt uz šo tēlu [ pati ņemtu, bet kā var divus vienlaicīgi, hah hah?] - davai esi Lust. Come on! Labākais, ko cosplayot!!!
pameeggini neji
Lust? o_o; Nedaudz čakars ar to tērpu varētu būt (16 dienu laikā, I mean)...
A moš' Wrath? Tad es tev varēšu grauzt kurpju zoles un kliegt "GIVE BACK MY MAMA!! ;O;" XD (kaut gan Wrath man vispār IR starp mīļākajiem FMA varoņiem =D; biju pārlaimīga par to, ka šamais izdzīvoja :3)
Nezinu vēl īsti vai es patiešām tajā piektdienā braucu - proti; ja tas viss ir pirms kautkur 6-7 vakarā, tad es stabili netieku, ja neatprasos no klavierēm un ģeometrijas.... ._x
+Chibi+
Feb 2 2005, 22:09
tas laikam notix 25./26/ - tad tiec? Un Wrath buutu perfekti!!!!!!!!!!!!! Bet tevi jauktu ar Envy. They are so much alike.... Wrath ir tā kā mini-Envy!!! Un Yume teica, ka Envy varbūt būs... Bah, man vienalga, kas tu esi, tikai esi!!!!!
Wrath gan ir ļoti laba ideja, superīgs sīkais!!! Tāds.... nervozs gan drusku, hah hah hah!!! Un Lust tērps gan nav nemaz tik grūts... Korsete + gari melni svārki...
Oi, psihošana ir mana specialitāte.
+Chibi+
Feb 2 2005, 23:08
tad jau tu buusi the best Wrath ever seen in Chine, i mean, Riga.
+Chibi+
Feb 10 2005, 15:01
*click click*Luuk te ir baigaakie spoileri par gaidaamo movie.. Lasiet vai nelasiet....
You'r choice.
neviens jau nezin kaadu labu torrentu adresi kur var dabuut Fullmetal Alchemist torentus?
QUOTE(Nuin @ Feb 10 2005, 15:05)
hhmm...
A taads saits, kur pa vienai seerijai pumpeet var, nav?
+Chibi+
Feb 10 2005, 17:01
tev DC++ tach' i, ne? Man visas FMA seerijs diskos, tikko man buus jauns cietais [ driiiiiz!!!!], es ielikshu visas shaaree.
QUOTE(+Chibi+ @ Feb 10 2005, 16:01)
tev DC++ tach' i, ne? Man visas FMA seerijs diskos, tikko man buus jauns cietais [ driiiiiz!!!!], es ielikshu visas shaaree.
Danke. Es jau DC++ skatiijos, bet tur pirmaas seerijas nevienam nau. Nu tad turu iikshkjus par to ka tev buus jauns cietais!
OK
http://a.scarywater.net pameklē te man kautkā slinkums.
+Chibi+
Feb 10 2005, 17:08
Es vareetu pa vienai likt shaaree, tu novliktu, un buutu chikiniekaa, bet man ir tikai 200MB briivas vieats kopumaa, un es tagad slimiigi velku Naruto mangu...
Well, anyway, skaties +Stacey+ shaari, domaajams, driiz jau buus FMA
v
+Chibi+
Feb 11 2005, 22:05
Nuuu......
[atziishos, man nenormaali patiik cilveekiem dot skatiites FMA...]
Man te staav kaadas 5 Inuyashas seerijas, kuras man jaanoskataas. un tad es taas izdzeesiishu, man paraadiisies druscinj vietas, un es vareeshu pa 1, 2 FMA seerijaam likt shaaree un tad tu taa fixi vareetu novilkt.... Hm......
*praato, kad vareetu noskatiites Inuyashu, jo tagad lasa Naruto mangu*
Es jau noskatiijos pirmaas 2 seerijas. Diezko normaali. Gribeetos veel redzeet.
+Chibi+
Feb 11 2005, 22:09
Riit no riita... Apsolu. Buus paaris shaaree. 3, 4, maybe 5. Kay? Atsuuti tur msg, kad novilxi. Ielikshu naakamaas.
Liels paldiesinsh! Tagad beidzot vareeshu arii FMA redzeet! A pie kuras Inuyasha seerijas tu esi...?
+Chibi+
Feb 11 2005, 22:15
Hah hah, nesmejies..... Otraas!~
T.i., es tikai pirmo noskatiijos! Kameer esmu ielaadeejusi liidz ..6ai!
Rather pathetic.
Kikyou
Feb 11 2005, 23:37
Go, go SheWr! ^_______^
Kā man patīk, kad parādās jauni FMA fani...
Varētu ar' mēģināt pēc dzimenes svinībām pievilkt vēlvienu cilvēku... ._. Bet ir kāda stulba lieta ar viņu... Gluži kā amerikāņu bērnelis bieži - "oh noooo there's blood! Violence! AHH!! CAN'T WATCH! AHHH!!! BAD LANGUAGE!! MY EARS!!!"... ,_, Un tad vēl tas, ka man īpaši nepatīk citiem uzspiest savas domas... ~_~;
Eh bet tā jau aaaatkal ir cita tēma... -.-; Me and my offtopicness...
+Chibi+
Feb 11 2005, 23:49
Manaa kontaa ir kadi..... 5 jauni FMA fani.
*proud*
Kikyou
Feb 12 2005, 00:35
D: PIECI?! .___.
Eh... ja es šitā mācētu...
Prieks, ka varu kaadu iepriecinaat...
Nu noskatiijos taas pirmaas divas seerijas - Patika Als visvairaak.
, bet kautkaa nepatika kaa izskatiijaas tas resniitis kas maaciitaajaa ieedaas...
atsauksmes vareesi rakstiit kad buusi pirmaas 10 noskatiijies
+Chibi+
Feb 12 2005, 22:53
nee, nee, es gribu atsauksmes peec katras seerijas....
Jaunas asinis muusu grupeejumaa... Uuuu.....
Klausiiju Sigfas teiktajam un noskatiijos taalaak liidz 13 seerijai. Tagad jau mazliet spriest varu... Man saakuma seerijas baigi apnika tas, ka katraa naakamajaa seerijaa paraadaas kaads teels, kuram kaads radinieks ir nomiris utt. Bet leenaam jau var pierast. Baigi patika militaarijas sunja kauja pret Mustangu. Gaidu ar nepacietiibu, lai uzzinaatu, kas tur Centralee notika...
+Chibi+
Feb 15 2005, 16:58
zin, tā ir dzīve, visiem ir miruši radinieki.... Kā tev gāja ar Ninas sēriju? Tā parasti ir tā, pēc kuras cilvēkiem pielec, kas īsti FMA ir par animi...
QUOTE(+Chibi+ @ Feb 15 2005, 16:58)
zin, tā ir dzīve, visiem ir miruši radinieki.... Kā tev gāja ar Ninas sēriju? Tā parasti ir tā, pēc kuras cilvēkiem pielec, kas īsti FMA ir par animi...
tu gribi teikt, ka par seriaalu var spriest novienas seerijas?
+Chibi+
Feb 15 2005, 18:28
*noduras* Why don't you
ever get my point?
No shiis serijas var saprast, ka FMA tomeer nav divu braalju lieliskie piedzivojumi akmenja mekleejumos, manupraat, peec taas tiri labi var saprast, ka turpmaaks notiks speele ar emocijam.
tad taa arii vaig teikt
Un vispaar tie noteikti ir divu braalju akmens mekleejumi, vieniiga starpiiba ir taada, ka briizhiem tas ir visai druumi un emocionaali pasniegts.
Kikyou
Feb 15 2005, 20:04
Vispār jau tas drūmums mani pievelk visvairāk... ._. Dievinu liet asaras pie ekrāna (aiz bēdām, ne aiz prieka)... ;___;
Tajā Ninas sērijā raudāju kā zīdainis ;O; un tajā nākamajā sērijā arī... ;OO; Visi bija bēdīgi, man ar asaras uzdzina... ;___;
Tajā sērijā ar Barry the Chopper, vispār tika izvilktas ārā visas manas lielākās bailes...
Nākamais, kas mani piesaista ir visi tie vecie automobīļi un arhitektura un... KYAAAA! *sprāgst aiz sajūsmas* Dievinu šitādas lietas! ^___^
kaads jau nezin kur FMA ost dabuut var? (nepeerkot...). Peec peedeejaas seerija baigi taas dziesma iepatikaas.
Kikyou
Feb 25 2005, 23:36
DC++ meklēji? (nemaz ar tik daudz laiku nepaņems, lai dabūtu tādā veidā) :3
QUOTE(Kikyou @ Feb 25 2005, 22:36)
DC++ meklēji? (nemaz ar tik daudz laiku nepaņems, lai dabūtu tādā veidā) :3
jap mekleeju...tur nevienam nav - tikai seerijas.
Kikyou
Feb 25 2005, 23:39
Nu, ja esi animehub.no-ip.info, tad jau pēc idejas, ja tu pameklēsi searchā vēlreiz, varbūt atradīsi... (es nupat DC++ ieslēdzu
)
Maskējos zem nika quintux (Tas mans brāļa niks. :3 Slinkums mainīt)
+Chibi+
Feb 28 2005, 00:45
man arī ost ir šārē, bet man ar mDSL lietotājiem galīgi neštimmē..
TĀTAD.
Back on topic.
Es esmu iesaistījusi FMA interesentu pulciņā vēl vienu upuri.
Tagad kopā skatāmies, pa 9ām sēijām vienā reizē.
Esam tikai pie 18, bet - wuuu, rihtīgi jautri. Tur vēl iet tās uber funny episodes, heh heh, kad Eds vēl nenormāli besās par "midget" utt.
Un - JĀ - beidzot ir parādījies visu laiku fqascinējošākais varonis - A.L. Armstrong! Hah hah hah, ES MĪLU TOS SPĪGUĻUS!!!!!!!!!!! Har har har.
Tātad, jā, tikko mēs ar PC atkla kļūsim draugi, es sākšu likt diskusijas pa sērijām.
So gribēos zināt, cik tāli SheWr ticis.... Lai nespoilerotu...
SheWr buut prieciigs pazinjot, ka seerijas jau ir pieveicis! Nobeigums vienkaarshi perfekts!
Kikyou
Feb 28 2005, 16:51
Malac's, Shewr. :3
Īsti nepieleca, ko Chibi-sama domāja ar "Tikko mēs ar PC atkal kļūsim draugi, es sākšu likt diskusijas pa sērijām" ._.;
Laikam atkal kautko palaidu garām...
;
QUOTE(Kikyou @ Feb 28 2005, 16:51)
Īsti nepieleca, ko Chibi-sama domāja ar "Tikko mēs ar PC atkal kļūsim draugi, es sākšu likt diskusijas pa sērijām" ._.;
;
vinja ar to domaaja, ka vinjas attieciibas ar zilo draugu ir ljoti bremzeetas...
+Chibi+
Feb 28 2005, 23:53
QUOTE(Sigfa @ Feb 28 2005, 17:55)
QUOTE(Kikyou @ Feb 28 2005, 16:51)
;
vinja ar to domaaja, ka vinjas attieciibas ar zilo draugu ir ljoti bremzeetas...
kopsh kura laika tu uzdodies par taadu manis izprashanas speciaalistu?
Es domaaju, man PC gljuko, un es to tagad iipashi nelietoju, lai neuzspraagst man rokaas.
Yay, go SheWr!
Welcome to the club!
v
Ceru shis visiem FMA faniem mazliet uzlabos noskanjojumu -
Funky Ed
+Chibi+
Mar 2 2005, 14:28
AAAAa!!!! Greed!!!!!
*stares* Man nenormaali patiik Greed, tachu ar vinju bija tikpat debiili, kaa ar paareejiem FMA varonjiem, kas man nenormaali patiik. Tad, kad es skalji deklareeju, ka man kaads tagad ir fav, VINJSH NOMIRST.
Man nu gan veicas.
BET. Man salaboja PC. Lieku visas FMA seerijas un arii OSTu shaaree. Heh. Kriitu uz nerviem JUMS komenteejot visas seerijas, jo man ir atkaartotaa FMA sesija. XD UN LASIISHU MANGU!!!!
Heh. Jums tagad jaanobiistas un mana fangirlisma.
Man Greeds ir miiljaakais FMA chars.
Rekur Greed fanu kluba sigs ieksh www.narutomania.com forumiem...
Bija plānots, ka palikšu līdz piektdienas pie radiem.
A centrā apkure nosprāga, aizbraucu atpakaļ mājās (jo tur siltums no citas katlmājas nāk).
A chibi, nesatraucies. ŠAJĀ topicā ar FMA obsession (šeit tas ir legāli. XD) diez vai tu kādam uz nerviem varēsi sakrist.
Par Greed runājot, par vienu no mīļākajiem chariem viņš man nepaspēja kļūt - pārāk ātri no ekrāna pazuda (knapi trīs-četras sērijas, ja nemaldos viņš vispār bija)...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.