QUOTE(Kikyou @ Mar 28 2005, 21:04)
*sigh* Keep bashing, keep bashing - just tell me when you're done so I can go and kill you all.
Liecieties tak mierā... <_> Vienkārši pasakiet "man nepatīk" un miers. Nevajag 25 milionus veidus kā to pateikt... Piekrītu, esmu stulba, bet ne jau tik stulba, ka man ar diviem vārdiem nepietiek...
Nu kas te tagad notiek vienkārši? Divi cilvēki sacenšās par to, kas pateiks ko sliktāku.
Tā vietā... YAY! JAUNS TRAILERIS FILMAI!
redzi ja shis sastaaveetu no #144 postiem kur 25 procentu no tiem satureetu tikkai vaardu "nepatik" un paareejie posti sastaaveetu tik no absoluutiem slavinaajumiem. Domaaju, ka topiks izskatiitos peec flashy bannera kur sagadiishanaas peec iemaldiijushies prosta garaamgaajeeji kuri vienaldziibaa pateikushi "nepatiik" un moderators slinkuma peec ir aizmirsis retusheet topiku
, kaa to dara ar modelju fotograafijaam.
Respektiivi taisni "25 miljoni" veidi ir vadiziigi lai pateiktu kas tad iisti ir bijusi par probleemu. vai tu esi lasiijuusi kaadu graamatu uz kuru sastaaveetu teiksim no standartfraazeem tipo ir izdocs "teikumu kraajums rakstniekiem" vai "vaardu kraajums un to savienojumi rakstniekiem". Respektiiiv es gribu teikt ka tas kas taisiic peec shablona ir still some damn copy. Peec tava scenaarija iznaak shaac topka modelis:
1)ir uzrakstiic posts/i vairaaka vai maaak ljoti objektiivaa skatiijumaa ar ljoti neitraalu saturu
2)katra shiiposta apakshaa ir vieta kur uzkliskhjinaat membereim izraadot savu nostaaju, kaa rezultaataa postam apakshaa pierakstaas klaat tavs niks pie paareejiem jau tur karaajoshiem un paareejie redz tavu "divos vaardos" izsakamo nostaaju
tas viss noved pie taaka forums izskatiitos peec prasta "poll" tikai ar biku mazaaku anonimitaati un biku garaakiem textiem balsojamajaas opcijaas
diviem cilveekiem sacenshoties "par to, kas pateiks ko sliktāku" izveershas diskusija un starp sho "zaakaataaju" rindaam var dzimt gjeniaali skatpunkti un domugraudi. kaa zinaams evoluucija notiek mijiedarbiibaa...
P.S. karoch fakc ir taac ka man jaaiet guleet un nav speeka vairaak domaat