Help - Search - Members - Calendar
Full Version: FMA
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Sigfa
Taa afro- ed bilde ir gjeniaala biggrin.gif
+Chibi+
QUOTE(Kikyou @ Mar 2 2005, 18:15)

Par Greed runājot, par vienu no mīļākajiem chariem viņš man nepaspēja kļūt - pārāk ātri no ekrāna pazuda (knapi trīs-četras sērijas, ja nemaldos viņš vispār bija)...
*

Manuprāt, Greed tēls ir ļoti svarīgs, jo kā nekā Greed noglaināšana atstāja milzīgu iespaidu uz Edu. Manuprāt, tieši tad Eds kļuva pieaudzis. Jo lai gan viņš sastapās ar ļoti daudzām navēm, viņš tomēr nekad pats neatņēma citiem dzīvi.
Shinobi-sama
huhz esmu ticis liidz 44 epai:
mans verdikts ir taads ka FMA sizhetiski ir normaals bet tur tomeer ir dazhi truukumi kuri mani tracina liidz nelabumam
tas ka lajunie varonji tur beigaas zheelojamie iznaak un taa varonju pastulbaa logjika - atriebt atriebt atriebt..

Mani fav cahri ir taa chibi Rockbell Oba-san, militaarijas fiirers Bradley Homonculus, un brigadier general Hugues....

vels kaa mani var besiit kad par galvenajiem varonjiem(shova HERO) izvirza tempermentiigus lohus kuru logjika balstaas uz emocijaam. Praktiski var teikt ka Edward personiiba ir samugjinaat un salipinaata un to katru gabalinju ir pielicis kaads ar ko vinjam ir bijusi dariishana. Da vinjsh meetaajas no vienas puses uz otru taa iisti galiigi nesaprotot ko pats veelas, kaa pagadaas kaada speeciigaaka/fanaatiskaaka personiiba(tas pac Scar) taa shis momentaali ietekmeejas no jamaa viedoklja.
Edward ir momenta beebis kursh savu golu taa arii nesasniegtu ja vinjam blakus nebuutu braalja kursh vinju balstiitu un stuteetu....
Var jau to visu nomest uz to ka tas viss vaidziigs lai skatiitaaju ieshuupotu un iemestu okeaanaa ko vinsjh pats arii saraudaajis, bet tad man besii ka tas viss neshtimmeejas kopaa ar kopeejo sizhetu.
Esmu sajuusmaa par ienaidnieka organizaacijas struktuuru, bet nevis par pashiem iedniekiem, kaa jau teicu vieniigaa personiiba kas man izraisiija simpaatijas bija King Bradly. Gluttony ir reaals dzhekinjsh pieber forshu piparinju. Sloth ir normaala strateegje, bet par cik liidz galam neesu ticis tad man ir aizdomas ka mani piebesiis taa draama kas buus kovinji izrisniaas kad jamo noslaktees.
Taa bookworm daamiitee ir baigi feinaa daamiite...
Aa palikupie varonju logjikas.. Edwards beigaas iznaak taads pastulbs, alkjiimiju saprot speej tur izskaidrot mistiskaas reakcijas, bet reaalais plaanojums vinjam taads saraustiic un uz emocijaam baazeets iznaak, svaidaas ar savaam nostaajaam.

Vels ka man besii tas ieseetais debiilisms "teeva vainoshana" savaa moraalajaa bezpaliidziibaa un tad beigaas sevi pataisa par mocekli, kuru jaazheelo...
kad galu noluureeshu tad veel ko piemetiishu
SheWr
njaa....liels apraksts... Man nekas pret Edu nav un personiigi - man patiik visi State alkiimikju un pat visi Homunculi (Visvairaak Greeds). Beigas, manupraat, bija ljoti labas, bet tas kaa katram personiigi...
+Chibi+

Neštimmē tāpēc, ka animes veidotāji sākot ar Izumi-senesi parādīšanos veidoja paši savu, atsevišķu sižetikso līniju. Neprecizitātes, iebraukšana sviestā, citu varoņu parādīšanās... Tā nu vietām sanāk. Mangā Lust ir īsta Lust, bez kaut kādām tur žēlabainībām... Un mangā WRath ir Bradley, nevis Izumi-senesi dēla homunculus. All in all - ja grib loģiku, jālasa manga.
Kikyou
Nez. Man tie trūkumi, kurus Shinobi-sama tur nosauca, pārāk nekož nervā.
Vai arī, precīzāk, laikam esmu par dumju, lai viņus vispār pamanītu... laugh.gif
Sado
1) Chibi ir ljauna. Bez brīdinājuma aplipināt citus ar fanātismu ir vienkārši nežēlīgi....

2)... pagaidām tikts līdz 32. sērijai... un nu nezinu gan Shinobi-san - Edvards tomēr ir bērns, kas pat bērns tā īsti nav paspējis būt. Zinātni ta viņš apguvis protams ir, bet apmaiņā šis tas personības attīstībā tomēr tiek zaudēts - līdz ar to man tas pat šķiet tīri normāli...

3) nju ko lai saka... kas patīk? - tas, ka sižetam klāt mēģināts piejaukt tos pašus filosofiskos jautājumus - kas ir cilvēks? vai ir labi apgriezt kaklu tādam mazam jaukam trusītim, ja ļoti gribas ēst? ko īsti iesākt ar masu slepkavu? Kas nepatīk? vismaz šobrīd kaut kāda mērķa esamība brāļiem ir visnotaļ apšaubāma.. varbūt tas tikai šajās pāris sērijas, nezinu. ir jau vēl šis tas - bet tas nu tā, mazsvarīgāk. Kas vēl nepatīk? Kāpēc "ready, steady" ir tikai no 13-26 sērijai? tāda forša dziesma sad.gif
+Chibi+
Kurš saka, ka bez brīdinājuma? rolleyes.gif
Kikyou
QUOTE(Sado @ Mar 4 2005, 17:27)
Kāpēc  "ready, steady"  ir tikai no 13-26 sērijai?  tāda forša dziesma sad.gif
*

Man ar šitā patika no visām visvairāk... nu, vismaz līdz 41. sērijai, kad nāca 4. openings. laugh.gif (Asian Kung-Fu Generation. <3 Varbūt vēl neesmu tik daudz dziesmas šamiem dzirdējusi, a visas kuras esmu - patīk. :3)
Sado
līdz 41 vēl tālu.. bet pašreizējā krīt uz nerviem vēl vairāk nekā tā, kas bija sākumā... kaut gan nē, labojums... uz nerviem krīt kaut kādas problēmas dažu sēriju kodējumā. *nu piedodiet, japāniski es tiešām nesaprotu.... un ja titri un puse darbības pazūd dēļ attēlu kubikošanās un pārklāšanās, tad uztvert notiekošo kļūst ļoti ļoti apgrūtinoši...* Cik pabraukāju tālāko sēriju ievadus, izskatījās normāli.. bet vismaz man esošie faili no 27.-34. ir skatāmi ar lielām grūtībām.... šņuks.

Un jā, jā, chibi, brīdinājumu "un vispār, pastāv risks, ka radīsies vēlme redzēt arī visas pārējās sērijas, par spīti esošajiem aizspriedumiem pret seriāliem kā sugu" kaut kā neatceros tongue.gif
Ito no Kazuki
AT LONG LAST - liktenis beidzot savedis Kazu-chan kopā ar FMA. Atmetot slinkumu, atbrīvojoties no Shaman King apsēstības un 5 reizes neveiksmīgi mēģinot novilkt 1.sēr., beidzot, beidzot...Nju lab, tālāk par 5.sēr. vēl neesmu, bet pilnās burās lādēju uz priekšu...Ed is simply the bomb (Tao Rena balss no Shaman King wub.gif), ideja ir pietiekami oriģināla, dievinu mūziku (it īpaši dziesmiņu "Bratja" ^^). All in all - pagaidām negaidu vilšanos...
+Chibi+
QUOTE(Sado @ Mar 5 2005, 17:07)
Un jā, jā, chibi, brīdinājumu "un vispār, pastāv risks, ka radīsies vēlme redzēt arī visas pārējās sērijas, par spīti esošajiem aizspriedumiem pret seriāliem kā sugu" kaut kā neatceros tongue.gif
*

laugh.gif ok, jāatzīst, ka es vienkārši kaut ko noklusēju.... XD Bet to, ka FMA rocks es taču nenoliedzu! Tur bija tas brīdinājums - zemtekstā. Ļoti dziļi.

Un Nimi-chan - vajag help ar pārējo sēriju iegūšanu?
Sado
Tur bija tas brīdinājums - zemtekstā. Ļoti dziļi.

Jā. Dziļi. dry.gif

tongue.gif

Noskatījos beidzot līdz beigām.... un pilnīgi godīgi - ja pašā seriālā nekādas kļūdas, kas traucētu skatīties tā īsti nebija (atskaitot to, ka "jāievēro fizikas likumi" bet enerģijas nezūdamība kaut kā piemirsta.. nu - jā beigās arī tas tika pamatots), tad beigās...

Jā, seko spoiler laikam...

Ehm.. kā nākas, ka pasaule bez alķīmijas ir tik šausmīgi atpalikusi arī mašīnu tehnoloģijas jomā? Nu, ok, divplākšņi.... kāda kādam daļa gar divplākšņiem, ja viņiem principā jau ir raķešdzinēji? Par tādu sīkumu kā auto-mail nemaz nerunājot... (kas izrādās tik attīstīta tehnoloģija, ka alķīmiķis 6 gadus ikdienā uz tām skatījies, tomēr nespēj ar savu alķīmiju tādas salabot -spēj radīt tikai kaut ko ļoti aptuvenu un pagaidām lietojamu...)
Vispār - vai iemetot Edu 20. gados viņa zināšanas kaut kā nav nedaudz priekšā savam laikam? (eee... un tanki britiem arī ir dēļ Hohenhaima, ja?)

Un spoiler 2. mazliet vairāk, kā tikai par beigām

Kaut gan, ja godīgi, Hohenheima rīcībā jebkādu cilvēcīgu loģiku un motivāciju es saskatīt gluži vienkārši nespēju. Come on, viņiem bija kopīgs bērns, kuru viņi pat centās atdzīvināt. Viņš viņu mīlēja pietiekami, lai dalītos filosofu akmenī. Bet tas neskaitās? Un vispār, 400 gadus vajadzēja, lai pats to beidzot saprastu? Un vai sākumā kaut kur nefigurēja fakts, ka 1) Elriku tēvs bija Valsts alķīmiķis 2) Mustangs viņu pazina????

Un pat ja tā visa nebūtu.... kaut kā man tās beigas tomēr nepatīk.... grūti pat nodefinēt kāpēc - bet tāda vilšanās sajūta paliek... varbūt tāpēc, ka izskatās - bez brāļiem Elrikiem, tai pasaulei būtu klājies krietni, krietni labāk?
Sigfa
QUOTE(Sado @ Mar 8 2005, 09:32)
Tur bija tas brīdinājums - zemtekstā. Ļoti dziļi.

Jā. Dziļi. dry.gif

tongue.gif

Noskatījos beidzot līdz beigām.... un pilnīgi godīgi - ja pašā seriālā nekādas kļūdas, kas traucētu skatīties tā īsti nebija (atskaitot to, ka "jāievēro fizikas likumi" bet enerģijas nezūdamība kaut kā piemirsta.. nu - jā beigās arī tas tika pamatots), tad beigās...

Jā, seko spoiler laikam...

Ehm.. kā nākas, ka pasaule bez alķīmijas ir tik šausmīgi atpalikusi arī mašīnu tehnoloģijas jomā? Nu, ok, divplākšņi.... kāda kādam daļa gar divplākšņiem, ja viņiem principā jau ir raķešdzinēji? Par tādu sīkumu kā auto-mail nemaz nerunājot... (kas izrādās tik attīstīta tehnoloģija, ka alķīmiķis 6 gadus ikdienā uz tām skatījies, tomēr nespēj ar savu alķīmiju tādas salabot -spēj radīt tikai kaut ko ļoti aptuvenu un pagaidām lietojamu...)
Vispār - vai iemetot Edu 20. gados viņa zināšanas kaut kā nav nedaudz priekšā savam laikam? (eee... un tanki britiem arī ir dēļ Hohenhaima, ja?)

Un spoiler 2. mazliet vairāk, kā tikai par beigām

Kaut gan, ja godīgi, Hohenheima rīcībā jebkādu cilvēcīgu loģiku un motivāciju es saskatīt gluži vienkārši nespēju. Come on, viņiem bija kopīgs bērns, kuru viņi pat centās atdzīvināt. Viņš viņu mīlēja pietiekami, lai dalītos filosofu akmenī. Bet tas neskaitās? Un vispār, 400 gadus vajadzēja, lai pats to beidzot saprastu? Un vai sākumā kaut kur nefigurēja fakts, ka 1) Elriku tēvs bija Valsts alķīmiķis 2) Mustangs viņu pazina????

Un pat ja tā visa nebūtu.... kaut kā man tās beigas tomēr nepatīk.... grūti pat nodefinēt kāpēc - bet tāda vilšanās sajūta paliek... varbūt tāpēc, ka izskatās - bez brāļiem Elrikiem, tai pasaulei būtu klājies krietni, krietni labāk?
*

Labi teikts, piekriitu par tiem gljukiem, bet beigaas viilies nebiju, rather interesting.
+Chibi+
As far as far as I'm concerned Hohenheims nebija National Alchemist. Bet jā, to, ka Rojs ziņu pazina - vai visamz zina par viņa existenci, that's a fact.

Un - seriāla beigām iesieties var pilnīgi pamatoti.. Tas neštimmē ar sākumu, jo ir speciāli piedomātas animei. Piem., beigās bija tā fīča, ka Als nedrīxt nokļūt ūdenī, jo viņam ir tā zīme.... Bet pašās pirmajās sērijās, kad rāda, kā mazie Elriki cīnās upes krastā, Edam kaut kā bija gluži vienalga, kas notiks ar Ala zīmi, īpaši jau tad, kad viņš viņu pats iegrūda ūdenī... Heh.
Rags
ehh, beidzot saku vilkt FMA no milakas suberu gruppas - KickAssAnime biggrin.gif
pirma paka 25 serijas, rit uz vakaru bus laikam, taka saksu skatities blink.gif
aivvv
vajdzeetu piebilst ka stase ir plassaakaa fma izplatiitaaja latvijaa he he
nju vinnai drusku paliidz tbet katraa gadienaa vinnai tas sanaak labi

un lai arii fma ir tiessaam padaudz klluudu uzskatu ka emocijas vin ir to veerts it sevisskki viena no taam ...absoluuts pretiigums... taa manupraat ir pati labaakaa un tiessi taa deell ir jaaskataas fma kaut arii protams netruukst veel kaudze citu iemeslu kaut vai smukas mehaanikkites un vinnu vecmaaminnas ar labu dziives uztveri laugh.gif laugh.gif laugh.gif
+Chibi+
QUOTE(Rags @ Mar 9 2005, 00:32)
ehh, beidzot saku vilkt FMA no milakas suberu gruppas - KickAssAnime biggrin.gif
pirma paka 25 serijas, rit uz vakaru bus laikam, taka saksu skatities blink.gif
*

*vicina rokas victory zīmi* Yess! Yessss!!! *ieraxta"Topošais FMA fans" stabiņā vēl vienu vārdu*
Sado
Ja tā sakat... Labi...

kur jādodas meklēt mangu? Vēlams, ne gluži japāniski....
+Chibi+
www.fullmetal-alchemist.com

Viņiem manga ir online versijā. Angliski.
Kikyou
QUOTE(aivvv @ Mar 9 2005, 06:27)
vajdzeetu piebilst ka stase ir plassaakaa fma izplatiitaaja latvijaa he he
*

*piebalso* ._.;

Mjā... tas ar to, ka Al iegāza ūdenī, par to es ar labu laiku brīnījos... o.o; (laikam labāk vajadzēja IESKRĀPĒT to simbolu.. o.o)
Nu bet vismaz FMA tās kļūdas nav... eh apmēram tā kā es bieži naruto pamanu - noskrien kādus 30 soļus un, kad apstājās, tad izrādās, ka labi ja 2 metri noskrieti. laugh.gif
SonGoku
.........
Kikumi
Son Goku, ja tev nav ko teikt, tad nesaki neko! Nav jāpiespamo viss forums ar tik "izsmeļošiem" postiem! mad.gif
Rags
me novilka 1-25 epu, sovakar saksies jauna atkariba biggrin.gif

del gudrajam 60 zimem rakstu visadas mulkibas... sleep.gif
+Chibi+
QUOTE(Kikyou @ Mar 9 2005, 18:10)
Mjā... tas ar to, ka Al iegāza ūdenī, par to es ar labu laiku brīnījos... o.o; (laikam labāk vajadzēja IESKRĀPĒT to simbolu.. o.o)
Nu bet vismaz FMA tās kļūdas nav... eh apmēram tā kā es bieži naruto pamanu - noskrien kādus 30 soļus un, kad apstājās, tad izrādās, ka labi ja 2 metri noskrieti. laugh.gif
*

Naruto Sasukem jau cik sērijas skrien pakaļ..... Viņiem ap šito laiku jau Austrālijā jābūt.. dry.gif

Anyway. Ed-kun taču teica, ka bija desperate, kad vilka tos zīmi, viņam skrāpēšanai nepietika laika! Un pārvilkt pāri es nedomāju, ka var!
Kikyou
Mjā... gan jau es arī ar vienu kāju būtu visai desperate.... x_x;

Pāri vilkt gan jau nevar, citādāk jau ar nazi varētu arī ribas bakstīt. laugh.gif
+Chibi+
Kaads mangu lasa? Jo es te kaut kur atklaaju, ka mangaa Als arii bez circle var transmutaacijas veikt... O.o
Kikyou
QUOTE(+Chibi+ @ Mar 15 2005, 20:44)
Kaads mangu lasa? Jo es te kaut kur atklaaju, ka mangaa Als arii bez circle var transmutaacijas veikt... O.o
*

Bet tā jau pēc idejas viņam vajadzētu to mācēt, kā nekā viņš tak ar' tos vārtus redzējis, vai ta ne?
Rags
tiko noskatijos 25 epizodi... mellow.gif
feeling sad...
QUOTE(Kikyou @ Mar 15 2005, 23:37)
*

Bet tā jau pēc idejas viņam vajadzētu to mācēt, kā nekā viņš tak ar' tos vārtus redzējis, vai ta ne?
*

tieši tā! Animē tomēr ir mistakes... Būs jālasa to mangu cītīgi.. Žēl, ka nav liak nemaz... sleep.gif

QUOTE(Rags @ Mar 21 2005, 09:10)
tiko noskatijos 25 epizodi... mellow.gif
feeling sad...

FMA tikai sākumā ir jautrību jautrība... sleep.gif

Klau, tev nav problēmas ar episodes iegūšanu? Man viss CD formātā ir, es ar prieku padalītos.. happy.gif
ShinChan
QUOTE(+Chibi+ @ Mar 22 2005, 13:18)
*

*

tieši tā! Animē tomēr ir mistakes... Būs jālasa to mangu cītīgi.. Žēl, ka nav liak nemaz... sleep.gif
*

Nu beidziet biggrin.gif Šī anime ir viena liela ņirgāšanās par alķīmiju. Nav vērts piegriezt īpašu vērību atbilstībām un neatbilstībām.
Rags
Klau, tev nav problēmas ar episodes iegūšanu? Man viss CD formātā ir, es ar prieku padalītos.. happy.gif

Nu es itka esmu novilcis visu kas no KickAssAnime ir patreiz iznacis - 38 epas happy.gif
Tie jau sanak DVD release, pagaidam vel tos skatos, redzes ka bus kad epas beigsies blink.gif
Kikyou
QUOTE(ShinChan @ Mar 22 2005, 14:33)
*

*

*

Nu beidziet biggrin.gif Šī anime ir viena liela ņirgāšanās par alķīmiju. Nav vērts piegriezt īpašu vērību atbilstībām un neatbilstībām.
*

Don't blame us for loving fantasy. :3 Gan jau te daudzi tāpat nojauš, ka šeit alķīmija ir vairāk kā maģija uztaisīta. Es vismaz te runāju par kļūdām pašā stāstā, nevis par kļūdām salīdzinājumā ar reālo pasauli.
+Chibi+
QUOTE(ShinChan @ Mar 22 2005, 15:33)
*

*

*

*

Ņirgāšanās par alķīmiju? laugh.gif Neba nu alķīmija ir tik ļoti mūsdienās pazīstma, izpētīta un populāra lieta, ka mēs varētu spriest, vai FMA rādītais ir ņirgāšanās, vai nē.
Lapis Philosophorum un homunculus idejas pamatā ir tīri precīzas.
+Chibi+
ejiet lādēt oficālā mājaslapā filmas treileri!!!!! happy.gif Quick!!!
Shinobi-sama
QUOTE(ShinChan @ Mar 22 2005, 14:33)
*

Pareizi pareiz. Neznu no kura gala taa iisti tur vispar karina vaardu alkjiimija. Vieniigaa saistiiba ar kjiimiju ka ataadu tur bija fakts ka lai radiitu izmanto "sastaavdaljas"..... paareejais viss tur bija magisks. Vinji pat faktu radiit zeltu paargroziija0 nosauot to par sazin kaadu tur taboo, jo no vinju logjikas principaa iisto iemeslu nemaz nevareeja taa pamatot.

Tik pat labi jau vareetu paargoziit un pasniegt pavaarmaakslu kaa special skill ar visaadiem transmuting cirkljiem, tur jau rii izmano ingridientus... vismaz equal trade tur ir noteikti kaa arii 'neiespeejamie' task. Tipo muuzhiigaas jauniibas tortiites melkeejumos, tur baigie taboo jaapaarkaapj, jaasakrifaiso sazin kaadi animaalji ieskait cilveeki... nu karoch izdomaat var sazin koa un uzcept braaljiem kukkiem teiksim kanibaalisma ziimogu, ta ateikt nu par cik ja no saakuma shis ir fantaazijas seriaals tad cilveeka galjai ir mistiska speeja dziedeet un pat vismieciigaakais kriksiitis speej remdinaat vislielaako izsalkumu bet ir viens blakus effekc tipo ja tu to izdari tad tevi visu muuzhu pavada nevaldaama tieksme peec taas un kuru parasti izbeidz sarakojushsies bazniiceeni(religjija jau noteikti kaut kaadu lomu speelees) nolinchot shii taboo paarkaapeejus. Un taa nu muusu braalji kukki teiskim "halfsoy cooks" japaniski "handaizu suifu" (半大豆炊夫)[kanekaa soja ir galjas lielisk aizvietotaas] iziet plashajos mekleejumos atrast kaa aizvietot "cilveeka galjas orogjinaalu" (hito no niku).....
nuu redzat esmu uzcepis alternatiivo story pamatskriptu fma happy.gif tas ir taapat kaa "biistamaas speeles" un "dviinju triks" tieks izspeeleec un apseeleec sazin cik veidos bet pamatideja jau ir viena un taapati

P.S. nekas no augstaak mineetaa nav jaanjem nopietni happy.gif
Sigfa
Shinobi, cik tu biji dzeeris, lai nokljuutu taadaa afekta staavoklii? laugh.gif Pirmoriez no tavas puses redzu tik daudz kljuudas laugh.gif

Lai vai kaa, tur ir veelviena saistiiba ar alkjiimiju- visu izslaveetais filosofu akmens. Citaadi, piemeers par pavaarmaakslu ir vairaak kaa atbilstosh, bet pavei- taads seriaals jau ir (tur gan neviens nezheelojas, par to cik daudz dziivnieku bijis jaaupuree lai uztaisiitu galjas piiraadzinju) Yakitate! Japan
Shinobi-sama
kamooon point out mistakes.. un kaac tur affekc.. me prosta speej izfantazset jebkoa un iedomaaties to sev acu priekshaa

un yakitate neder par atiecinaajumu ka taads existee jo tur kaa pac tu teici nevienam nav iebildumi pret ingridentiem.. ka arii neviens nemocaas ahuunos dveesles un vainas paarmetumos, ja arii mocaas tad tie ir ir tiiri cilveeciski un nav pamatoti uz nereaaliem ideaaliem kaa rii tur nav taboo kurus paarkaapt buut naaves greeks
+Chibi+
piedod, Shinobi-samā, bet runājot par cilvēku ideāliem ne tu, ne kāds cits ir pietiekmai objektīvs.
Neticu, ka tu esi tik liels dvēseļu lietpratējs. Cilvēki ir dažādi. dry.gif
Sigfa
Jaa, un tu esi, Chibi? laugh.gif Mees te neesam lai nolemtu un nostaadiitu sev kaadus iedaalus, bet gan lai spekuleetu par teemu. Dod cilveekam vaarda briiviibu.

kamooon point out mistakes..

You must be fuc*in' kidding me laugh.gif

Es personiigi uzskatu, ka FMA ir sleepta parodija par dziivi (vissmiekliigaak paliek ja velk paraleeles ar biibeli), kuras meerkjauditorija ir un paliek beerni (tb <13), jo tur ir tik daudz primitiivu atzinju un moraalju, ka briizhiem reibj skatiities to izkropljoti paarspiileeto emociju paarpilniibu (taa vien shkjiet, ka briizhiem autori vnk gribeejushi panjirgaaties par sho un to). Visdziivaakais piemeers ir taa nezheeliigaa Eda piekjershanaas braalim un visiem paareejiem dziivajiem cilveekiem. Shin-Chans augstaak mineeja veel labaakus piemeerus.
Shinobi-sama
nez ja taa nopietni tad man nekad nav nopietni naacis praata kaut kur kaut koa saliidzinaat ar iisto alkjiimiju, bet prosta izbaudiit to kas tur iefantazeec. Nu bet ja runaajaam par staasta defektiem tad man jau besis paarcilaat atkal staasta truukumus un nepaardomaatiibu. Nu bet taas izteiktaas atzinjas tur sameera normaali paraada, tik vinjiem ar to vardarbiibu taa pashvaki iznaak - vinji nemaak sabalanseet vinju, laikam tur vainiiga japaanju mentalitaate. ai labi pofigz.. beidzam sho striidu.. /me prosta nebija koa dariit un 20 minuutees samurgoja liidziibu kaut kaadu, jo maniija iespeeju iebraukt offtopikaa happy.gif

P.S. kur katrs saskata parodiju par dziivi taa jau ir pasha dariishana.
Kikyou
*sigh* Keep bashing, keep bashing - just tell me when you're done so I can go and kill you all. happy.gif
Liecieties tak mierā... <_> Vienkārši pasakiet "man nepatīk" un miers. Nevajag 25 milionus veidus kā to pateikt... Piekrītu, esmu stulba, bet ne jau tik stulba, ka man ar diviem vārdiem nepietiek...
Nu kas te tagad notiek vienkārši? Divi cilvēki sacenšās par to, kas pateiks ko sliktāku.

Tā vietā... YAY! JAUNS TRAILERIS FILMAI! happy.gif
Sigfa
Nekaa tamliidziiga, mees, atshkjiriibaa no paareejiem, censhamies izveerst diskusiju par vienu no shiis animes aspektiem.

Un ja kaads veel ieliktu treilerim linku buutu pavisam labi (slinks).
Shinobi-sama
QUOTE(Kikyou @ Mar 28 2005, 21:04)
*sigh* Keep bashing, keep bashing - just tell me when you're done so I can go and kill you all. happy.gif
Liecieties tak mierā... <_> Vienkārši pasakiet "man nepatīk" un miers. Nevajag 25 milionus veidus kā to pateikt... Piekrītu, esmu stulba, bet ne jau tik stulba, ka man ar diviem vārdiem nepietiek...
Nu kas te tagad notiek vienkārši? Divi cilvēki sacenšās par to, kas pateiks ko sliktāku.

Tā vietā... YAY! JAUNS TRAILERIS FILMAI! happy.gif
*

redzi ja shis sastaaveetu no #144 postiem kur 25 procentu no tiem satureetu tikkai vaardu "nepatik" un paareejie posti sastaaveetu tik no absoluutiem slavinaajumiem. Domaaju, ka topiks izskatiitos peec flashy bannera kur sagadiishanaas peec iemaldiijushies prosta garaamgaajeeji kuri vienaldziibaa pateikushi "nepatiik" un moderators slinkuma peec ir aizmirsis retusheet topiku happy.gif, kaa to dara ar modelju fotograafijaam.
Respektiivi taisni "25 miljoni" veidi ir vadiziigi lai pateiktu kas tad iisti ir bijusi par probleemu. vai tu esi lasiijuusi kaadu graamatu uz kuru sastaaveetu teiksim no standartfraazeem tipo ir izdocs "teikumu kraajums rakstniekiem" vai "vaardu kraajums un to savienojumi rakstniekiem". Respektiiiv es gribu teikt ka tas kas taisiic peec shablona ir still some damn copy. Peec tava scenaarija iznaak shaac topka modelis:
1)ir uzrakstiic posts/i vairaaka vai maaak ljoti objektiivaa skatiijumaa ar ljoti neitraalu saturu
2)katra shiiposta apakshaa ir vieta kur uzkliskhjinaat membereim izraadot savu nostaaju, kaa rezultaataa postam apakshaa pierakstaas klaat tavs niks pie paareejiem jau tur karaajoshiem un paareejie redz tavu "divos vaardos" izsakamo nostaaju
tas viss noved pie taaka forums izskatiitos peec prasta "poll" tikai ar biku mazaaku anonimitaati un biku garaakiem textiem balsojamajaas opcijaas happy.gif

diviem cilveekiem sacenshoties "par to, kas pateiks ko sliktāku" izveershas diskusija un starp sho "zaakaataaju" rindaam var dzimt gjeniaali skatpunkti un domugraudi. kaa zinaams evoluucija notiek mijiedarbiibaa...

P.S. karoch fakc ir taac ka man jaaiet guleet un nav speeka vairaak domaat
Kikyou
Rīts gudrāks par vakaru, bet es vēljoprojām neredzu jēgu.

Anyway...
Treileris.
+Chibi+
QUOTE(Kikyou @ Mar 29 2005, 07:28)
Rīts gudrāks par vakaru, bet es vēljoprojām neredzu jēgu.

*

exactly. Tas ir tapat kā sākt piesieties tam, vai saule ir laba vai nav. Visam ir defekti un visam ir savi plusi, tad gāda jēga ir tam, ka visu laiku tiek atkal un atkal apmuļļāts jau pateiktais, un tiek no jau iepriekšējā izvilkts vēl kas?
I just don't see point in it. It's not like you're gonaa persuade anyone.

ANYWAY. Topiks diskusijai [ par treileri].

Vai tas ir Als, un ja jā, tad kāpēc viņš skraida Eda drēbēs?

image

image

image
Sado
QUOTE(Sigfa @ Mar 28 2005, 14:56)
Visdziivaakais piemeers ir taa nezheeliigaa Eda piekjershanaas braalim un visiem paareejiem dziivajiem cilveekiem.
*

Emm, vispār vairumam cilvēku šāda īpašība ir novērojama.

Attiecībā uz idejām - viss jau atkarīgs no tā, cik tālu tu esi ar mieru ieskatīties. Jā, ir virspusējās līdz bezjēdzībai nodrāztās, kas tiek atkārtotas bez maz katras sērijas sākumā, vidū un beigās. Bet ir tur arī šis tas nebūt ne tik ļoti redzēts.

Par aļķīmiju - nu nav jau nav, protams. Jebšu ir - tik pat ļoti aiz matiem pievilkta (tik daudz, ka filosofu akmeni mēģina iegūt), kā nelaimīgie 7 nāves grēki (kam ar alķīmiju kāds sakars?), kam komplektā baisākai skaņai piemests Dante (Un Dantem ar alķīmiju kāds sakars? )
Bet tas jau nepadara seriālu par sliktāku - ta ne jau adekvāts kaut kāda nosaukuma atveidojums nosaka rezultāta kvalitāti - vai tad piemēru trūkst, kur anime aizgūts kāds nosaukums no "rietumu mitoloģijas" pilnīgi absurdā veidā?

Bet Chibi - kas tev liek domāt, ka tas ir Als?
Vienkārši kāds alķīmiķis, kas kaut kāda iemesla dēļ mēģina tēlot Edu - pat aplīšus uzzīmējis, lai izskatītos, ka iztiek bez alchemy array... Bet kāpēc tieši Als?
Savukārt iemeslu kādam izlikties par Edu.. nu ē - bet kāpēc ne, ja var? Nebūtu jau pirmā reize...
Shinobi-sama
naaa chibi-san
man atkal patiik ja ir idzlji pakritizeec viss sliktais kas vien var buut. dziiivee nav prieka ja netiek kas pakritizeec.... pofig cik nieciigs shis siikums pie kaa piesieties, pie taa ir jaapiesienaas jo shis siiikums tomeer ir.
Kikyou
QUOTE(Sado @ Mar 29 2005, 14:02)
Bet Chibi - kas tev liek domāt, ka tas ir Als? 
Vienkārši kāds alķīmiķis, kas kaut kāda iemesla dēļ mēģina tēlot Edu - pat aplīšus uzzīmējis, lai izskatītos, ka iztiek bez alchemy array... Bet kāpēc tieši Als?
Savukārt iemeslu kādam izlikties par Edu.. nu ē - bet kāpēc ne, ja var?  Nebūtu jau pirmā reize...
*

Tas noteikti ir cosplayeris. rolleyes.gif
Bet tā, ja nopietni, tas varētu būt Als. Pirmā asociācija ar dzeltenām acīm un matiem būtu Eds. Bet tā kā tas nevar būt viņš, tas var būt Als. laugh.gif Nu, ja ne tas, tad Envy īstajā formā (kaut gan tam tā nevajadzētu būt - viņš tak par to pūķi transformējās. )
Kaut gan, KAS ZINA. Visdrīzāk atkal kļūdos.
(btw, iepriekšējā treilerī bija redzemas tās pašas vecās bruņas, kustīgā veidā pietam. Hmm... Ja nu Als būs ar vēl kādu mēģinājis savā ceļā atvilkt Edu atpakaļ? o_O;;)
Sigfa
Chibi, kas tev liek domaat, ka tas nav Eds? .
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.