QUOTE(aivvv @ Dec 9 2004, 04:18)
starpcitu ccibi ir gan laikam taada nedzuaudz sasodiita fane ja jau vinna man iedeva visas seerijas un ja veel paskataas ar ko vinnai nemitiigi apziimeetas rokas un kaads simbols uz meetella
:D:D
ņirgājies, aivv?
* Kaa formeejaas homunkulusi jo tie kljuudainas transmutaacijas deelj atvainojiet mani ir suudu chupa un lai tiem iedotu formu tos baro ar sarkaniem akmenjen... Tad sanaak ka dante bija visiem 7 homikiem klaat?!
Es domāju, Dante vienkārši atrada tieši šos homunuculus... Nedomāju, ka tie bija vienīgie, kuri tika radīti, tie tikai trāpījās viņas ceļā. Viņai bija vajadzīgi kalpi. Viņai bija vajadzīgi kādi, kas būtu piesieti pie Filozofu akmeņa tāpat, kā viņa. Hmmm... Atcerieties, rādīja, kā viņa atrada Sloth... Nedomāju, ka viņa speciāli staigāja un meklēja "Grēkus"...
* Un kas radiija to Fuhreru...
Man liekas, Fuhrers tika radīts, lai turpinātos kari. Lai radīti Stone, bija vajadz īgi upuri. Fuhere -> karš - >upuri. Loģiski, ne?
* Kaa var izniicinaat homunkulusu?!
Vajag kaut kādu daļu no oriģinālā ķermeņa. Lust bija matu šķipsna tajā kaklarotā, Greed kauli turpat gulēja, kad Eds viņu nogalināja [nabaga Edo, tā sērija bija drausmīga...
Greed kā nekā bija pirmais "cilvēks", kuru Edo patiešām nogalināja, acīs skatoties
], tad vēl bija Fuhrera galvaskauss, un Edo taču arī izraka no kapa mātes kaulu.... Tas ir vienīgais veids. Ā, jā, es vēl dzirdēju, ka viņus vājina, ja sabojā to transmutation zīmi, kas viņiem ir... Tāpat kā Als mirtu, ja viņam izdzēstu circle..
* Kapeec Tuckeram neizdevaas pieiset Ninai dveeseli?!
Pag', paga, a cik veixmīgu transmutāciju tu zini? Tur jau ir viena šanse no miljona, ne? Man vismaz tā liekas... Viņš jau arī nebija nekāds labais alķīmiķis.. Plus arī - Tucker jau bija galīgi trax, bet alķīmijai vajag pilnīgi skaridru prātu..
* Kaa Eds atziivojas paraleelaja pasaulee ja jau vinjam ieprieksh uzkrita dirizablis?!
Viņš taču paspēja veikt pēdējo transmutāciju un tikt atpakaļ! T.i. viņs un Als vienlaicīgi to darīja, tādēļ viss izdevās. Remeber, teica, ka vēl neilgi, kamēr tikko nokļuvi citā pasaulē, alķīmija darbojas, tādēļ Eds vienkāršui paspēja. Un Als. Tad, kad dirižablis nokrita, tur jau vairs negulēja Eds..
QUOTE(Kikyou @ Dec 9 2004, 09:46)
Un aivvv... ja ES atradiishu kautkur sarkanu meeteli... >)... un ja MAN atradiisies liekas fig-vin-zin-cik matricas.... >)... Un ja es nebuutu nogriezusi oktobrii matus... <_>
Nopērc humpalās un es tev uzzīmēšu Flamela krsutu, un trnasmutation circle arī, ja vajag!!!! ^__________^