Kikyou
Mar 29 2005, 19:29
QUOTE(Sigfa @ Mar 29 2005, 18:26)
Chibi, kas tev liek domaat, ka tas nav Eds? .
Nez, viņš ir tur prom tajā pusē kur alķīmija nedarbojās? o_O;
+Chibi+
Mar 29 2005, 19:52
A es tā izlasīju. Spoileri tādi. Plus - kā tas var būt Eds? Ja tas ir viņš, tad:
a) kā viņš transmutē mūsu pasaulē;
kā viņš nonāca atpakaļ savā pasaulē;
c) ja viņš ir atgriezies, tad kāpēc viņam jāzīmē circle uz cimdiem, ja ivņam tas nav vakadzīgs.
a juus aizdomaajaaties liidz tam, ka varbuut filmaa nekaada tur uz otru pasauli doshanaas nemaz nav notikusi?
Kikyou
Mar 29 2005, 20:05
tas ir ljoti labi, ka tu uzticies. Ljauj man citeet to lapu, kurai tu kautkaa uzticies: This time we actually get to see more of the world the movie is based in[..]
Ja nu gadiijumaa kaads nesaprata (._O), tad pieveersiishu juusu uzmaniibu tam, ka fimas pasaule aciimredzot tomeer atshkjiras no seriaala pasaules. Cik ljoti, ir jau cits jautaajums.
Kikyou
Mar 29 2005, 21:01
Paspēju jau aizmirst, ka tur ziņu arhīvi nav... -.-
Nu ko es tagad varu darīt, ja vien tikai tev nepiekrist. :3
Tad tagad tu vairs neuzticies savam uzticamajam saitam? tu jau nevis nepiekriiti man, bet tam saitam.
Veel Tu vareetu man pateikt, uz kaada argumenta tad tu pastaavi uz sava
Kikyou
Mar 29 2005, 21:28
QUOTE(Sigfa @ Mar 29 2005, 20:06)
Tad tagad tu vairs neuzticies savam uzticamajam saitam? tu jau nevis nepiekriiti man, bet tam saitam.
Veel Tu vareetu man pateikt, uz kaada argumenta tad tu pastaavi uz sava
Uz tāda, ka ne vienmēr viens teikums izsaka vairāk nekā tur rakstīts?
---> aizgaaju meklēt. <---
Haha... Miiiitsuketa!
Google does it all. >:3
Intervija pašā apakšā ir tas uz ko es balstos.
"The movie itself is a continuation of the TV series"... hmm... what could it probably mean...
Voi, paga, noteikti stāsts turpinās bet pasaule tagad cita... Mmmmhm.
ok, nevaru tev nepiekrist. *noliec galvu*
Runaajot par to vai tajaa bildee ir vai nav eds, varu izbiidiit veelvienu hipoteezi- taakaa filmaa Eds buushot stipri vecaaks (18?) tad tas tur Eds aciimredzot ir no atminjaam. Vnk flashback.
Kikyou
Mar 29 2005, 22:20
QUOTE(Sigfa @ Mar 29 2005, 21:18)
Ideja nav slikta, bet kas ir ar tiem riņķiem uz cimdiem? o.o
+Chibi+
Mar 29 2005, 22:27
QUOTE(Kikyou @ Mar 29 2005, 22:20)
Ideja nav slikta, bet kas ir ar tiem riņķiem uz cimdiem? o.o
............... un Eds nekad nenēsāja matus sasietus astē.
es pieljauju, ka filmas veidotaaji aplj-cimdus ir uztaisiijushi skata peec.
par asti- varbuut neesaaja? anime jau nav iekljauta visa vinja dziive.
ok, nevaru tev nepiekrist. *noliec galvu*
Runaajot par to vai tajaa bildee ir vai nav eds, varu izbiidiit veelvienu hipoteezi- taakaa filmaa Eds buushot stipri vecaaks (18?) tad tas tur Eds aciimredzot ir no atminjaam. Vnk flashback.
Tā bija pirmā doma, pirms ieraudzīju apļus uz cimdiem - tas būtu nedaudz absurdi... Neviens nesajūsminās par alķīmiķi, kas iztiek bez rinķīša zīmēšanas uz zemes, bet izmanto uztetovētu/ap kaklu apliktu/uz cimda/aproces uzzīmētu apli. Bet par Edu visi vienmēr bija pārsteigti.....
Kaut kāds dream sequence gan tas varētu būt mierīgi.
Ja Eds tomēr atgriežas savā pasaulē, tad viņš tik pat labi var būt arī jaunāks. Starp citu, arī vārtu redzēšanu var aizmirst - un tad viņam var gan būt vajadzīgi apļi uz cimdiem. Kā tur bija - vienlīdzīgai apmaiņai pret Ala ķermeni, viņi lika abu vairāku gadu darbu un pūles.
Starp citu, vai Alam acis nebija tumši brūnas? Edam alķīmijas pasaulē ir gaiši dzeltenīgas. Tam tur tajā bildītē arī. Tā kā - lai kas tas būtu (un iespēju ir bezgalīgi daudz), Als tas visticamāk nebūs gan.
http://www.evilminion.com/gallery/screencaps/edalkids.jpg
+Chibi+
Mar 30 2005, 19:00
Man tās acis izskatās tīri tumši brūnas..
Hmm. Cilvēki vienkārši baumo, ka tas ir Als.
Bet jā, ja nu Edam sanāk atgriezties, tad viņam iespējams būtu nepieciešami tie apļi, taču - vai nav diezgan debīli likt treilerī visa atrisinājuma kadrus?
vinji nedomaaja, ka FMA fanaati ir tik aciigi un apkjeeriigi
meerkjauditorija tomeer vareetu buut beerni..
+Chibi+
Mar 31 2005, 19:50
FMA un beerni? Domaa japaanji ljautu savaam atvaseem skatiities uz taam asintinjaam?
jaa? Ir tachu tik daudz seriaalu kuri ir beerniem, bet kur ir asinis, it iipashi japaanaa- vinji no savas pagaatnes nekaunaas. Staasti par samurajiem un lielajaam Oninu kara kaujaam...
Kikyou
Mar 31 2005, 21:43
Tak nejau nu šitādos daudzumos...
No otras puses, man liekās tur iespējams tādi baigie vecuma ierobežojumi nemaz nepastāv. Bet varbūt tā tikai ilūzija?
ShinChan
Apr 1 2005, 15:00
Chibi, Kikyou & Sigfa atcerieties, ka no tā vai jūs spēsiet vai nespēsiet nonākt pie vienotas pareizas atbildes ir atkarīga pasaules nākotne. Kāds acīm tonis, kādā krāsā mati padusēs, cik lieli riņķi zem acīm un cik daudz safilosofētu akmeņu urīnpūslī - tie ir jautājumi uz kuriem steigšus jāsniedz atbilde.
Piedodiet nespēju noturēt smieklus, redzot cik nopietni un padziljināti tiek tirzāti nebūtiski jautājumi
Sagaidiet mūvi, noskatieties un jums it viss taps skaidrs.
Hehe, bet shaadi interesantaak
bet vairs nav par ko spekuleet, shin chan taisniiba.
QUOTE(ShinChan @ Apr 1 2005, 14:00)
Chibi, Kikyou & Sigfa atcerieties, ka no tā vai jūs spēsiet vai nespēsiet nonākt pie vienotas pareizas atbildes ir atkarīga pasaules nākotne. Kāds acīm tonis, kādā krāsā mati padusēs, cik lieli riņķi zem acīm un cik daudz safilosofētu akmeņu urīnpūslī - tie ir jautājumi uz kuriem steigšus jāsniedz atbilde.
Piedodiet nespēju noturēt smieklus, redzot cik nopietni un padziljināti tiek tirzāti nebūtiski jautājumi
Sagaidiet mūvi, noskatieties un jums it viss taps skaidrs.
h3y d00d. Man tev daži jautājumi.
1) Kā tu domā, ko "FMA, neliela diskusija" nozīmē?
2) Kāda velna pēc tu te atrodies, ja jau tev šitā anime galīgi nesaista?
Varbūt, tas ir, noteikti kļūdos, bet... o__O
ShinChan
Apr 1 2005, 18:10
QUOTE(Kikyou @ Apr 1 2005, 15:29)
h3y d00d. Man tev daži jautājumi.
1) Kā tu domā, ko "FMA, neliela diskusija" nozīmē?
2) Kāda velna pēc tu te atrodies, ja jau tev šitā anime galīgi nesaista?
Varbūt, tas ir, noteikti kļūdos, bet... o__O
Dude mēģinās atbildēt
1. Neliela diskusija nozīmē neliela diskusija, nevis uz vairākām lapām uzpūsts spriedelējums par hvz ko, kam vietām vairs pat nemana saistību ar FMA.
2. Netaisna un barga pret mani esat jaunkundz. Es savā laikā pat iestājos par FMA, kad "tumsoņas" to norēja kā sliktu seriālu. Bez tam, pat cītīgi 3 reiz pārlasot visu savu šeitan sarakstīto, nevienā vietā nevarēju atrast, ka būtu negatīvi, necienīgi, nosodoši, ar naidu un riebumu izteicies par FMA. No tā arī izriet secinājums, ka FMA mani tomēr saista.
Cerams, ka atbildes tevi apmierina.
'kay o. XD
Tikai es personīgi neatceros, kad tu būtu bijis par FMA. :3 Laikam atkal būšu kautko palaidusi garām... ~.~; Hmm.... *apēd kastīti "Memoria"*
Tas "bezsakars par hvz ko" ir hmm... visai raksturīgs dažādiem faniem... Ja viens cilvēks vai nu aiz garlaicības, vai nu aiz ziņkārības iesāk kādu jautājumu, kas ir daudz maz par tēmu... Hmm...
Nu, vispaar, tapeec jau shis ir forums lai sheit veidotos diskusijas, arii offtopic.
Shinobi-sama
Apr 1 2005, 22:53
*spariigi klepo* pavei tas ko muuseejie te spiezh veel ir embrija stadijaa.. tas ko narutardi ir safilosofeejushi ja atieshaa noziimee S-A-F-I-L-O-Z-O-F-E-E-J-U-S-H-I... liek zhoklim no engjeem izlogiities un naasiis krampi noraut
es personiig tos spreideleejumus par varbuutiibaam kaa buus nelasu jo uzskatu ka tas ir pashapmaans.. skrolleeju garaam tiem visiem un lasu tikai saturiigus raxtus kas izsaka kautr ko reaalu saistiibaa ar anime nevis tizlus mineejumus...
ShinChan
Apr 1 2005, 23:22
Ok, ok. Atzīstu, kļuvu mazliet neiecietīgs un neattapu, ka tas kas liekas neinteresants un mazsvarīgs man citam liekas apspriešanas vērts. Vainīgs, vainīgs.
A kāds nezin, vai elrikbrāļiem mūvī būs arī mīlas dēkas ar sexuālu piesitienu?
+Chibi+
Apr 1 2005, 23:36
Tā. Kurš nu runātu par bezjēdzūgām spekulācijām... A ko visi tie "a tur nav alķīmija, bet nirgāšanās" nozīmē? Tā nav pointless spekulācija?
ShinChan
Apr 1 2005, 23:57
QUOTE(+Chibi+ @ Apr 1 2005, 22:36)
Tā. Kurš nu runātu par bezjēdzūgām spekulācijām... A ko visi tie "a tur nav alķīmija, bet nirgāšanās" nozīmē? Tā nav pointless spekulācija?
QUOTE(ShinChan @ Mar 22 2005, 14:33)
QUOTE(+Chibi+ @ Mar 22 2005, 13:18)
QUOTE(Kikyou @ Mar 15 2005, 23:37)
QUOTE(+Chibi+ @ Mar 15 2005, 20:44)
Kaads mangu lasa? Jo es te kaut kur atklaaju, ka mangaa Als arii bez circle var transmutaacijas veikt... O.o
Bet tā jau pēc idejas viņam vajadzētu to mācēt, kā nekā viņš tak ar' tos vārtus redzējis, vai ta ne?
tieši tā! Animē tomēr ir mistakes... Būs jālasa to mangu cītīgi.. Žēl, ka nav liak nemaz...
Nu beidziet
Šī anime ir viena liela ņirgāšanās par alķīmiju. Nav vērts piegriezt īpašu vērību atbilstībām un neatbilstībām.
Tā izskatījās posts uz kuru tu atsaucies. Neredzu nekādas spekulācijas. Vienkārši izteicu, diezgan pamatotu un it kā pašu par sevi saprotamu viedokli, ka FMA tik vien tā sakara ar alķīmiju, kā pats vārds alķīmija (un vēl šādi tādi sīkumi, skata pēc). Tu taču nemēģināsi man iegalvot, ka kāds alķīmiķis jebkad ir apsvēris iespēju iegūt "filosofu akmeni" destilējot neskaitāmu cilvēku miesas
Nemaz nerunājot par to, ka katrs otrais alķīmiķis ar "filosofu akmeni" saprata pavisam ko citu. Lai nu kā, man nav nekādu iebilžu pret animi alķīmijas ziņā, jo labi saprotu, ka tā ir paņemta tikai kā saistelements (lieta ap ko veidot stāstu un kurai piesaistīt galvenos varoņus). Man šī aptuvenība un baltiem diegiem šūtās vietas netraucēja, taču, kā jau minēju mani nedaudz smīdina mēģinājumi meklēt FMA'ā atbilstības un netabilstības, vēl jo vairāk tāpēc, ka pati alķīmija nav klasiska zinātne, vairāk kaut kāds ezotērisms, kurā it viss ir aptuvens un apšaubāms.
+Chibi+
Apr 4 2005, 09:38
*yawns* A jums nekad nav ienācis prātā, ka mazāk domājot, cilvēks ir laimīgāks? You spoil all the fun for yourself, heh.
Anyway.
cut the bullshit. Mēs ar Kikyou jau sapratām jūsu nostāju, what's the point in digging in again and again?
Redzi, Juus ar Kikyou neesiet vieniigaas diskusijas locekles, un visi teksti nav domaati tieshi jums, bet publikai.
Nu man ir 0 pretenzijas pret FMA. Man ljoti patiik, bet protams nekaadaas diskusijaas neiesaistiishos.... ja juus neskataties FMA iipasha gariiga apmierinaajuma, vai dziljas logikas deelj, tad Hey! Do it for Fun!
QUOTE(Sigfa @ Apr 4 2005, 15:24)
Redzi, Juus ar Kikyou neesiet vieniigaas diskusijas locekles, un visi teksti nav domaati tieshi jums, bet publikai.
ya...
Nevar tak būt, ka jūs tur vienkārši vārīšanās pēc vārījāties; tie tak bija mūsu posti uz kuriem atbildējāt, vai ta ne? Tie, kuriem jūs tur mēģinājāt ieskaidrot visu ko, bija tak es un Chibi-sensei. Citiem vārdiem, tikai tie sākuma posti bija "publikai"....
...Ehh... nu apmērām sapratāt gan jau...
(oi un žetons Shewr. :3)
ShinChan
Apr 4 2005, 19:06
QUOTE(Kikyou @ Apr 4 2005, 16:32)
Tas skan tik smieklīgi (protams ja pārtulko).
Man nav īsti skaidrs par ko jūs uztraucaties. Man FMA patīk. Bet lieta, kas nepatīk ir tā, ka dažs labs
par FMA vēlas dzirdēt līdzīgi kā par nelaiķi vai nu tikai labu, vai vispār neko.
P.s. Ja jūs neapgrūtina, nākamreiz veidojot topiku uzkariniet birku "for Chibi, Kikyou & other positive thinkers only". Lai nav pārpratumu.
QUOTE(ShinChan @ Apr 4 2005, 18:06)
Tas skan tik smieklīgi (protams ja pārtulko).
Pirmo reizi šito redzi?
Anywaaay.
Piekrītu, varbūt šur tur pāršāvu pār strīpu ar saviem postiem. :3 Bet tas nemaina faktu, ka tur daudzi naturāli bļaurēja virsū katrai sīkākajai kļūdai, pie tam nav jau tā, ka tieši tā kļūda pirmo reizi izvilkta. Anyway - peace now? Nepatīk man nemaz tik ļoti ar citiem plēsties... ~____~
Mēģināšu vairāk neārdīties. o.o';
comon tauta.. te jau nu ir aizgājis 100% offtopic... Te jau nu vairs nav nekas no FMA...
Nenonāksim pie close topic...
Nav tā, ka neesmu to pamanījusi... Hmm....
Topic, topic....
Jurchix ar sācis skatīties? :3
+Chibi+
Apr 4 2005, 21:18
Es domāj,u, ka jāliek tai lietai vienreiz mieru. Ir, kam patīk, ir, kam nepatīk. Nekas nav ideāls, arī FMA nav, so pilnīgi saprotami un pieņemami ir tas, ka tajā ir kļūdas un muļķības. Bet, ja tās tikai tiks nosauktas un neizrunātas, tad kamdēļ vispār ir vajadzīgs forums. Ar anotācijām pietiktu. Eh. Boring.
Ok.
Peace and quiet.
Oi, ziniet, kas man likās gaigi murgaini beigās? Tā Envy bušana par Hohenheima dēlu. Kad viņš parādīja savu "īsto" seju, viņš izksatījās kā jauns Eda tēvs BET - nav jau iespējams, ka tajos mistiksjaos gados, kad Dantei un Hohenihiemam piedzima kid, Hohenheim izskatījās tāpat...
QUOTE(+Chibi+ @ Apr 4 2005, 20:18)
Oi, ziniet, kas man likās gaigi murgaini beigās? Tā Envy bušana par Hohenheima dēlu. Kad viņš parādīja savu "īsto" seju, viņš izksatījās kā jauns Eda tēvs BET - nav jau iespējams, ka tajos mistiksjaos gados, kad Dantei un Hohenihiemam piedzima kid, Hohenheim izskatījās tāpat...
aha, un tas pēc tā kad es visu laiku domāju ka Envy ir meitene
QUOTE(Rags @ Apr 4 2005, 20:21)
QUOTE(+Chibi+ @ Apr 4 2005, 20:18)
Nah, tikai džeks ar svārkiem.
Varbūt Hoenheims vienkārši bija atradis citu blondu ķermeni... Tāpat jau neizskatās, kā nekā. :3
+Chibi+
Apr 4 2005, 21:58
QUOTE(Rags @ Apr 4 2005, 21:21)
ai,es tev pačuksēšu, ka es arī ļoti ilgi domāju, ka tā ir meitene... Bet nu jā. Heh. Oblom.
mani gan visvairaak interesee taa roka passaas treileriissa beigaas
un arii tas wer te fuk ir paareejie teeli kaadeell tikai visticamaak eds ar alu
un veel vai gadienaa pasaules nav savienojussaas.......
vai arii varbuut vaarti ir plassi atveerti un drossi????
rodas baigi daudz jautaajumu
+Chibi+
Apr 8 2005, 22:37
aivvv, tā roka ir no pēdējās seriāla sērijas...................................................................................................
es arii peectam padomaaju ka taa laiakam ir gan....
bet taadaa gadienaa nafig vinna ir tajaa treileriiti
aa strapcitu kaadeell visi teica ka buus filma ja buus muultene.....
QUOTE(aivvv @ Apr 9 2005, 10:29)
aa strapcitu kaadeell visi teica ka buus filma ja buus muultene.....
"Animated movie" izklausās labāk?
Parasti garās "multenes" sauc par filmām. :3
+Chibi+
Apr 10 2005, 19:47
Roka treilerii ur kaa flashback no pagaatnes. Sounds logic to me.
Un taa ir FILMA. Kikyou taisniiba, animated movie.. ^^
Staaarp citu...
Makten jauks AMV -
http://www.animemusicvideos.org/members/me...hp?vid_id=39018(ar placebo protege moi - tiem, kas veel nav redzeejushi)
Kikyou
May 12 2005, 18:10
Aaa! ^__^
Esmu redzējusi. Laikam jau būs mans mīļākais AMV pašlaik.
Lieliski dabasskati un burvestibas ari. Tikai dazas serijas ir sajaukts kura roka vinam trukst.
+Chibi+
May 14 2005, 23:57
tu ko? kā sajaukts?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.