Kikyou
May 15 2005, 00:12
QUOTE(Janus @ May 14 2005, 20:52)
Tikai dazas serijas ir sajaukts kura roka vinam trukst.
Pārliecināts? ._.;
Cik es atceros, parasti pareizā roka vienmēr bijusi ar automailu.
Tieši kurās sērijās?
Chufanzo
Jul 2 2005, 23:29
Man prieks, ka tik daudzi cilveeki ir izteikushies par sho interesanto seriaalinju. Bet man vinsh vislabaak patika, jo runa gaaj par diviem braaljiem un tika paraadiitas vinju atieciibas. Es kaa braalis sapratu lielaako daljo no abu puishu emocijaam un tas mani ljoti saistiija, protams arii story ir interesants
Tomoko
Jan 16 2006, 15:23
Man baigi patiik FMA, tikai pagaidaam esmu redzeejusi liidz 7. seerijai.. *starts crying* Man baigi zjeel Ninas un taa suniisha.. Bet kaa anime man baigi patiik! Eds labais chars..
UPDATE - Tikt pie 12 seerijaam no Sveetdienas vakaram liidz Pirmdienas vakaram.. mans liekaakais rekords..
Nu ļoti patīk FMA!!!Esmu ticis līdz 32. sērijai,jo vairāk skatos,jo lielāku jēgu iegūst filma.Mani parsteidz fakts ka rodas Homunculi....
Nabaga Wrath..
Sinder
Jan 21 2006, 16:18
Un kaadi iespaidi jums par filmu? Man skatoties uzreiz likaas baigaa atshkiriiba starp vinju un seriaalu...
Seriaals bija labaaks... laikam tapeec ka garaaks
Filmai vēl jāsagaida normāls rips, citādi visādus skrīnerus nevelk skatīties.
Sinder
Jan 21 2006, 16:48
Nu jaa skreeneri skatiities greeks
Es dabuuju pusliidz normaalu rip versiju... ja pierod pie atshkiriibas ka tur neizskataas taapat kaa seriaalaa (visa taa vide ir daudz savaadaaka) tad var skatiities normaali...
Nu nav filmāma tādi "puslīdz" normāli/nenormāli rip (neiet runa par nuked variantiem). Ir vai nu normāls dvd-rips, vai nu skrīneris. Nav vidusceļa.
Sinder
Jan 22 2006, 05:18
Nu man katraa zinjaa ir pietiekoshi laba kvalitaate
Un skreeneris tas nav...
Īsi sakot rips no promotional DVD vai kaut kas tamlīdzīgs, ja būtu Holivuda, tad jā, bet japāņi promo DVD nepraktizē, visticamāk rips no kāda maksas pirmizrāžu TV kanāla.
Un jēdziens "pietiekama kvalitāte" arī ir stiepjams, pazīst cilvēkus, kuri screenerus tikai vien skatās un uzskata, ka pilnīgi okei.
Es personīgi screenerus ne acu galā nevar ciest, uzskatu, ka skatīties screeneri ir tas pats, kas ēst samazgas. Vienmēr var paciesties, līdz parādīsies kaut kas kvalitatīvāks, var arī uz kino aiziet.
Sinder
Jan 22 2006, 12:42
QUOTE(Taka @ Jan 22 2006, 11:31)
Es personīgi screenerus ne acu galā nevar ciest, uzskatu, ka skatīties screeneri ir tas pats, kas ēst samazgas. Vienmēr var paciesties, līdz parādīsies kaut kas kvalitatīvāks, var arī uz kino aiziet.
Jap, es tev piekriitu... Screeneri piu...
Kas attiecas uz kvalitaati ripam... man nav nepiechieshams apstaadinaat filmu un skaitit cik edam spalwas degunaa (saliidzinaajums, edam nemaz iisti naw deguna
)
Un es to filmu tikunaa taisos skatiities veel kaadas reiziites, taa ka gan jau noskatiishos arii dvdripu jums par prieku
"mums par prieku" tev nekas nav jādara, manis pēc tu vari kaut vai screeneri desmitajā VHS kopijā skatīties...
Piebildīšu ka tas ir atkarīgs arī no tā uz cik liela tv/displeja skatās, uz 15" moņa arī screeneris ir ciešams, bet uz kā lielāka neko zemāku par DVD ripu vai pašu DVD bez viebšanās skatīties nevar. Jo lielāks ekrāns, jo labāk redzams jebkurš ieraksta defekts.
Sinder
Jan 22 2006, 22:00
Nu labi, tad sev par prieku
Nu ko var piekasiities... skatiijos uz 17 coļļu LCD monitora... normaala kvallitaate!!!
tostermaize
Apr 1 2006, 14:15
noskatijos 51 seeriju un to filmu un radās jautājums
kur pazuda eda roka ar kāju? ja beigās viņš 51 sērijas abus bija atguvis bbt otrā pasaulē bija viss pazudis
Spectre
Apr 1 2006, 14:45
Equal trade - lai adziivinatu savu brali - atdeva atpakal roku un kaju, ko vinam atdeva braalis ziedojot sevi. + tur veel brala atminas par tie mvisiem piedziivojumiem ... karoche skaties veelreiz varbuut sapratiisi
tostermaize
Apr 1 2006, 15:22
QUOTE(Spectre @ Apr 1 2006, 12:45)
Equal trade - lai adziivinatu savu brali - atdeva atpakal roku un kaju, ko vinam atdeva braalis ziedojot sevi. + tur veel brala atminas par tie mvisiem piedziivojumiem ... karoche skaties veelreiz varbuut sapratiisi
vai tad
skatijos un sapratu ka tas Equal trade neeksisteejot ka energjiju kkip no otras pasaules nnemot utt.
Spectre
Apr 1 2006, 15:25
Nu vaitad tas nav equal trade ? m ?
Kautkam ir japazuud lai kautkas cits paradiitos
Arii energijas nemshana no teiksim taa tipa muusu realitates arii ir equal trade ... bee baaka
tostermaize
Apr 1 2006, 15:29
hm noskatiishos labaak velreiz varbuut jautaajumu kaudze pa 1/2 samazinaasies
Un ja jau skaties, tad uzmanīgi, grūti visu saprast, ja to dara ēdot, vai kā citādi nodarbinot sevi. Mana pieredze vismaz to saka.
tostermaize
Apr 7 2006, 11:52
Šigeru nepaklausiju tavam padomam un palika man šādi jautājumi
1. kāpēc ''Edward Elric'' neizveidoja savam mazajam brālim jaunu ķemrmeni jo cik saprotu ta problēma ar māti bija tā ka gars(vai kas tur) nebija uz pasaules, bet viņa brālis takš konserv buņdžā tak tika iemests
?
2. kas tās pa melnajām rokām tajos vārtos ir kad iet cauri?
+Chibi+
Apr 7 2006, 12:05
QUOTE(tostermaize @ Apr 7 2006, 10:52)
Šigeru nepaklausiju tavam padomam un palika man šādi jautājumi
1. kāpēc ''Edward Elric'' neizveidoja savam mazajam brālim jaunu ķemrmeni jo cik saprotu ta problēma ar māti bija tā ka gars(vai kas tur) nebija uz pasaules, bet viņa brālis takš konserv buņdžā tak tika iemests
?
2. kas tās pa melnajām rokām tajos vārtos ir kad iet cauri?
nu nevar taču no plika gaisa izraut ķermeni! *rolls eyes* Nu ir jādod kaut kas pretī.. Kaut ko jau ir jādod pretī.. you know the best things aren't for free..
un rokas... hah... varbūt tagad pajautā, kas tie Bleach'ā par hallow'iem?.. Ir tāda prakse fantasy paveida animēm, ka tur parādās lietas, kuras realitātē neekistē.. Alķīmija, staigājošas bruņas, durvis uz citām pasaulēm.. Tādos gadījumos labāk pieņemt rādīto eksistenci tādu, kada tā ir, tātad - ja aiz durvīm ir haosa melnās ķepas, tad nu pieņem to kā pašu par sevi saprotamu, ka neiznāmais materializējas roku veidā..
tostermaize
Apr 7 2006, 13:18
labi neiešu uzmākties ar vairāk jautājumiem un teikšu tā
Noskatoties šo animi man uzradās apkrāptības sajūta un ka tur kaut kas nav līdz galam pateikts, bet nu tā ir tikai sajūta.
P.S nespēju beigt domāt par FMA
+Chibi+
Apr 7 2006, 13:21
tev ir taisnība, ka anime ir "aiz ausīm pavilktas" beigas.. tādēļ jālasa manga, kur viss vēl tikai notiek, kur nav pārlieku sasteigts, alternatīvs nobeigums...
Righorn
Apr 7 2006, 17:26
Neviens nezin kur var dabuut FMA: movie
AVI ?? (Shambala_o_Yuku_Mono), mans kompis to uncut mkv failu nevar pavilk...
Uneverdie
May 24 2006, 18:35
Tāds jautājums:
Kās notika ar Ed pašās beigās? Viņs upurēja savu ķermeni, dzīvi alķīmijas pasaulē, lai Al varētu dzīvot viņam atņemto dzīvi, jo galu galā jau Ed tomēr Alphosē uzspieda domu par mātes atdzīvināšanu, vai vienkārši dodoties uz otru pasauli, lai palīdzētu tie cilvēkiem karā un ķertos klāt mehānikai, vēl ejot prom atdzīvinātu brāli?
Un kas īsti bija tas divas kopijas no Ed un Al, kurus viņi satika pie šķidrā sarkanā filozofa akmeņa līdzīgās lietas rūpnīcas? Tie bija kaut kādi ekspermentāli veidoti vai vienkārši sagadīšanās pēc izskatijās tik līdzīgi?
Am vēl viena lieta. Tie kas nomirst Kara pasaulē, tiek izmantoti kā enerģija priekš alķīmijas, kā sapratu, bet tie, kas nomirst alķīmijas pasaulē, viņi ietekmē kara pasauli? Un vai ir vēl kāda saistība abām pasaulēm?
Ed's redzot vārtus redzēja ātom bumbas sēni, kura vēl nemaz kara pasaulē nebija. Tātad viņš redzēja pagātni, tagadni un nākotni no abām pasaulēm un kādēļ pēc vārtu redzēšanas viņš varēja taisīt alķīmiskos trikus bez alķīmijas apļa?
Diezgan daudz jautājumu, animē tie palika neatbildēti... Vismaz man.. o.O
Paskaties Full Metal Alchemist : Conquer of Shambala
Spectre
May 25 2006, 08:30
NU ne tikai mūviku, noskaties seriālu vēlreiz un cītīgāk. Tie brāļi nemaz nebija nekādi experimenti, bet gan normāli cilvēki, kas ir pēcteči vienam alķīmiķim .. talalalaala garš stāsts skaties seriālu vēlreiz.
Par enerģiju Tev taisnība - mirušie tipa mūsu pasaulē (dvēseles) tiek izmantotas viņu pasaulē veicot alķīmiju.
Bet nu pārējie jautājumi - tik tiešām noskaties vēlreiz seriālu.
Dead Star
Jun 19 2006, 23:00
Ehh gribēju tikai pieteikties Fullmetal Alchemist fanu pulka rindās ^^ topikā jau esošie visi tāpat zina,ka FMA ir superīga anime and so on,tāpēc neiešu atkārtoties. Palasīju te jau visas notikušās diskusijas..gājis diezgan labi te ir,nožēloju,ka nebiju piereģistrējusies jau pirms gada un FMA burvīgās atkarības skavas man bija svešas līdz šīm brīvdienām.Man pagaidām labākā un mīļākā anime
*atkarība,atkarība,atkarība =.= mmmmm *
Hikaru
Jun 25 2006, 18:42
Noskatījos seriālu arī. Sižets izdomāts interesanti... bet tik ļoti īpaši neaizrāva, lai būtu kaut kas sugoi.
Man gan ļoti patika
bet 10 arī nedotu, bet 9 ar visām četrām
P.S. Baigi iedūrās acīs tie vārdi
Te baka-updates uzskrēju FMA OVA'i, kurai cits nosaukums chibi party....ķipa, party par filmas noslēgšanos, patiesi redzēšanas vērts var smieties vēderu turēdams, it sevišķi par chibi colonel un pārējiem....ja ir interese var nokačāt, man jau baigi patika
(Kopā ir divas OVA's) 2. ir nopietnāka savā ziņā!
+Chibi+
Aug 28 2006, 22:36
Otrā OVA ir smeldzīga. Bittersweet, as they call it. To var skatīties arī raw'ā, tāapt texta nav. Un vēl ir trešā, ar homonculiem (bez chibi party).
Candyhunter
Sep 14 2008, 20:45
Interneti saka, ka esot apstiprinātas baumas par FMA jaunām sērijām - arī gada garumā, sākot no nākošā gada aprīļa, bet būšot bāzēts uz mangas sižetu, nevis turpināšot iepriekšējās sērijas un filmu.
ANN links.Mangai kādu laiciņu nesekoju līdzi, bet, kaut arī tiktāl tā bija laba, sērijās izveidotais sižets man bija vairāk pa prātam, jo tas sevī iekļāva mūsu pasauli
(precīzāk būtu teikt, ka doujinshi pasauli, jo incest isn't really my cup of tea un Hei ir ļoti izdevīgs tādā ziņā), nevaru īsti iztēloties kādā veidā var pāriet uz mangas sižetu- rimeikojot no paša sākuma? Kādam ir domas un/vai citas ziņas?
Es personīgi nevaru neievērot šādas tādas līdzības starp sevi un Edu - abi nevaram ciest pienu un... nu...esam.... hm...ne īpaši gari.
Pārlasīju visu topiku no sākuma līdz beigām ar lielu aizrautību vērojot kā attīstās domu gājieni un sarunas, vēl nezinot, kas notiks tālāk. ļoti aizraujoši. It īpaši man patika sarunas par šo image, jo jūs tajā laikā vēl filmu nebijāt redzējuši, bet es tagad, kad to lasīju, jau biju redzējusi un pilnīgi interesanti sanāca palasīties citu domas vēl pirms kā zināšanas.
Vēl arī apkopoju pāris jautājumus no iepriekšējām lapām, uz kuriem vēlējos arī pati ko piebilst:QUOTE
Ā, jā, es vēl dzirdēju, ka viņus vājina, ja sabojā to transmutation zīmi, kas viņiem ir...
Atgādināšu, ka viņi domāti - homonculusi. Un tad es atcerējos to sēriju, kad Dante piesprauda Lust ar asmeņiem tajā pilī pie sienas, kad viņa pirmoreiz bija raidījusi nodevību. Arī tajā vietā parādījās, ka, ja kaut kas tiek triekts cauri viņu zīmei, tad paliek bezspēcīgi, jo arī Lust zīmei cauri bija izbāzts asmenis un viņa bija gluži bez spēkiem un spējām.QUOTE
Uz to jautaajumu... Dante & Glutony... nez... aizgaaja kafiju iedzert... o_o; Peedeejoreiz vinjus liftaa tur paraadija... o.o; Envy atkal manliekaas atkal aizgaaja tur, aiz vaartiem :3
Envy iegāja vārtos, lai satiktu Hohenheimu un atriebtos tam, jo Eds viņam pateica, ka viņš ir tur kaut kur, bet, ja atceros pareizi, viņu tur centās notiesāt dvēseļu ēdāji un nevēlējās izlaist cauri vārtiem, tomēr filmā Envy parādās atkal, jo vārtos pārtransformējās un otrā pasaulē nonāca kā liels pūķis. Pēc notikuma liftā es sapratu, ka Glutony notiesāja Danti, ko pierāda fakts, ka filmā viņas nav, bet Glutony ir liels, izsalcis, daudzgalvains monstrs.QUOTE
A kāds nezin, vai elrikbrāļiem mūvī būs arī mīlas dēkas ar sexuālu piesitienu?
Būtībā seksuāla piesitiena nebija, tomēr bija izjūtams fakts, ka Edam tāpat kā seriālā, tā filmā patīk Rockbell meita Vinry, lai gan filmā viņš labāk izvēlējās atgriezties otrā pasaulē, kur viņu sagaidīja čigāniete nekā palikt pie Ala, Vinry un alķīmijas spējām.QUOTE
Kās notika ar Ed pašās beigās? Viņs upurēja savu ķermeni, dzīvi alķīmijas pasaulē, lai Al varētu dzīvot viņam atņemto dzīvi, jo galu galā jau Ed tomēr Alphosē uzspieda domu par mātes atdzīvināšanu, vai vienkārši dodoties uz otru pasauli, lai palīdzētu tie cilvēkiem karā un ķertos klāt mehānikai, vēl ejot prom atdzīvinātu brāli?
Eds upurēja savu ķermeni, dzīvi, Ala atmiņas, lai Als atkal varētu dzīvot normālu dzīvi normālā ķermenī, viņš pat nezināja, ka atkal nokļūst otrā pasaulē, jo bija sapratis, ka iespēja tur mitināties tika palaista garām. Tajā pat laikā, kad viņš bija nonācis otrā pasaulē, viņš devās meklēt cilvēkus, kuri būvēja raķetes, jo domāja, ka kosmoss spēj atdarīt vārdus uz otru pasauli un viņš cerēja, ka dodoties kosmosā atkal nonāks pie Ala.QUOTE
Ed's redzot vārtus redzēja ātom bumbas sēni, kura vēl nemaz kara pasaulē nebija. Tātad viņš redzēja pagātni, tagadni un nākotni no abām pasaulēm un kādēļ pēc vārtu redzēšanas viņš varēja taisīt alķīmiskos trikus bez alķīmijas apļa?
Manuprāt, bija tā, ka zinot pagātni, tagadni un nākotni, Tu it kā apsorbē un pārzini to enerģijas plūsmu, kura uzkrājusies laiku lokos kur kosmosā (šajā gadījumā - vārtos), kura vēl nav iztērēta un pēc šo vārtu redzēšanas viņš spēj taisīt trikus, jo lieto šo starpdimensionālo enerģiju, lai gan pats vēlāk to neapzinās.
Principā ļoti patika anime, lai gan anime fane esmu salīdzinoši nesen un sāku tikai palēnām skatīties un apgūt to, kādi stili man vislabāk patīk. Šī bija ļoti pamācoša un aizraujoša vienlaikus. Gan par dzīves kļūdām, gan nespēju mainīties, gan pieņemtību un nolemtību, gan iespējām un to trūkumiem, gan salīdzinoši, gan aprakstoši. Ļoti patika. Vēl neteikšu, ka labākā, jo esmu pašreiz tikai 2as animes kopumā redzējusi, bet teikšu, ka ir ļoti laba.
risalje
Jan 24 2010, 11:45
Par fullmetal alchemist brotherhood šeit arī varētu pabīdīt sarunas
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.