Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Nothinga un zīmulis
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Nothinga
Šobrīd komiksiņš netiks vēl turpināts. Uzzīmēts ir, arī noskenēts ir, bet man pagaidām negribas likt, tāpat nekā paŗlieku intresanta nav. Jādomā vēl ko zīmēt tālāk.
Pa slimosānas laiku nebija ko darīt, tad nu ķēros pie krāsainajiem zīmuļiem. Te būs jau redzēties un vēl neredzēties komiksiņa iecerētie varoņi krāsainajās versijās. Tie, kas zina, atpazīs prototipus ^^

Kaspe!
IPB Image
Var būt dažādas kļūdiņas, zīmeti visi šie darbi ir uz A5 lapas un man bija slinkums viņus īpaši labot, plus es kļūdas galvenokārt pamanīju tikai tad, kad biju jau izkrāsojusi.

Kairo, kas vēl parādīsies
IPB Image
Patiesību sakot pirmais, kuru no šīs kompānijas uzzīmēju. Neziju kā būs sanācis.

Kae, kura vēl gaida savu kārtu, lai uznāktu uz skatuves.
IPB Image
Pēc manām domām - šobrīd vislabāk iznākušais darbs.

Kagura
IPB Image
Pirmo reizi zīmēju kādu dragon like creature. Nezinu cik veiksmīgi, bet zinu ko centīšos labot zīmējot tālāk ^^

Un te, kaķīšu trio
IPB Image
Kae nesanāca t'da kādu gribēju, Kaspe arī ne īpaši, Rinkals gan(un jā, tas ir komiksiņa galvenais varonis un ticis pie vārda kā, redzēsiet komiksiņa turpinājumā)

Tad nu gaidu komentārus un kritiku. Vēlos zināt vai man vispār kaut reizi vēl ir vērts ķerties pie krāsainajiem zīmuļiem. Darbi, visi, zīmēti uz A5 formāta lapām (pēdējie)
Kaede
Rena... cik skaisti happy.gif Es par pēdējiem tieši, oh mī goš cik burvīgi zīmējumi. Un tu pat mani esi uzzīmējusi manā mīļākajā krāsā! happy.gif Goš, cik skaisti. Pārējie zīmējumi arī ļoti labi sanākuši. Liekas, ka katrā no zīmējumiem esi ietvērusi daļiņu no mūsu personībām (Kagurai pat viņas darbs rokā). happy.gif Ar nepacietību gaidu tālāko komiksu. Un tev noteikti ir vērts ķerties pie krāsainajiem zīmuļiem un vispār jebkādiem zīmuļiem, ka tik tu turpini zīmēt! happy.gif

p.s.- es ceru, ka man noteikti radīsies izdevība šo te redzēt dzīvē smile.gif
gone away
Ļoti skaisti zīmējumi un krāsainie patīk smile.gif
Nothinga
Nu darbiū redzēji dzīvē ^^ Ceru, ka patik tikpat ļoti ^^
Lai vai kā, paldies par komentāriem, tomēr neatteikšos no vēl kāda.

Te turpinājums komiksiņam, atļaušos nekomentēt.
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image

Šobrīd komiksiņš gan ir pagrimis, tomēr ceru, ka ar laiku, atsākot aktīvas literāta gaitas, varēšu kārtīgi pieķerties arī tam.
Ja kādam ir idejas turpinājuma, droši tās izskatiet ^^ Tēlus, krāsainajās versijās vismaz, redzējās manā iepriekšējā postā^^

Atgādinu vēlreiz, ka šis darbiņš vēl nav kļuvis par nopietnu un drīzāk ir ķēpājums, kas radīts starpbrīžu laikā, kad nav ko darīt.
Tenma
jaaaaaaaaaaauki! man patīk. vienīgais astes izskatās par masīvu, lai citādi jaukie kaķiskie radījumi spētu līdzsvaru noturēt. pēc gravitācijas likumiem viņiem vajadzētu strauji piezemēties uz pēcpuses wink.gif
Bika6
Kaspe no pedējiem mamejais favorīts smile.gif
Shumins
njam, zīmējot komiksus tu labi iemācies zīmēt dažādas pozas un dažādas sejas izteiksmes. Manupāt, Esi uz pareizā ceļa.
Tā tik turēt.
Kaede
Protams, ka turpini cik vien ātri tev sanāks to izdarīt. Tikai gribētos, lai pamazām sāk attīstīties kāds stāsts, nevis ir vnk random sarunas, bet pagaidām ir labi arī tā, trenniņam jau ideāli smile.gif
Nothinga
Nezinu kā amn sekmēsies ar to komiksiņu, laiks rādīs. Šobrīd esmu daļēji pārņemta ar NaNo.

Nesen pabeidzu savu pirmo photoshop krāsojumu ar pašas lainārtu ^^ Zinu, ka visdrīzāk tur būs daudz kļūdu, bet ceru, ka iesākumam ir labi ^^ Darbs taisīts ar peli un uz beigām (šalle, tunika, rokas) jau pa daļai haltūrēts. Fons taps citā dienā, ja taps.
Linearts bildei (orģināla skice kādu lapu atpakaļ):
IPB Image
Krāsojums.
IPB Image

Gaidīšu jūsu komentārus!
Kaede
Man jau, protams, liekas, ka ir lsbs, salīdzinot kaut vai ar citu cilvēku darbiem. Tiešām patīk smile.gif Bet nu, gudrāki cilvēki par mani varēs tev labāk pateikt, kur ir nepilnības, to es nespēju. Bet ir labs darbs, noteikti smile.gif Jo īpaši priekš pirmā. happy.gif
gone away
Jauks komiksiņš, gribētos tālāk palasīt, ja ir. smile.gif Un par pēdējo. Priekš pirmā nav slikti. wink.gif
Kazuki
man vispār kaķveidīgie zīmējumi nepiedur, bet jāsaka,ka tev tiešām sanāk ļoti labi. iesaku, zīmēt uz baltām lapām, citādāk rūtiņas+dzēšgumija un no tā visa izrietošie pleķi ir vienk noziegums pret cilvēci.
undux
Man gan ļoti patīk kaķveidīgie un citi dzīvniekveidīgie.
Nothinga
Sen nekas nav likts ^^

Tad nu tā.
Šie astoņi zīmējumi ir veidoti kā krāsojamā grāmatiņa, visi uzzīmēti divās dienās, pamats ar zīmuli, pēc tam pārvilkts ar tušu. Ir diezgan daudz kļūdu un dažas vietas ir nohaltūrētas (citur atkal orģinālā mazliet palabots). Nekas īpašs, manuprāt, bet nu ceru, ka jums patiks.

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

Te viens no pirmajiem šā gada darbiem, ilustrācijā vēl neurakstītai ainai, bija garlaicīga diena skolā (vairākas). Formāts - mans iecienītais A5, darbarīki - mehāniskais zīmulis
IPB Image

Puspabeigts zīmējums kādai ainiņai, kura ir pa daļai fantasy, pa daļai sci-fi (nevaru vēl izlemt)
IPB Image
Divi brāļi, šoreiz vulforēni ^^

Pateicos par uzmanību!
xikes
Mm, nezkādēļ, bet tieši šādi darbi mēdz iedvesmot daudz vairāk nekā līdz fanātiskam perfekcionismam noslīpēti attēli.
Mm, pēdējie zīmējumi man patika. Kaut vai tikai ideja tai sērijai "Pastāsti man stāstu par.."
Ir labi.
Tenma
super, Tavi darbi ir tik dzīvības pilni un sirsnīgi smile.gif Mani vnk sajūsminaja smile.gif
FuschichO
aaammm... zirgs man liekas totally off... Un dažās vietās griež acīs kaut kas neveikls, bet visādi citādi, manuprāt, ir pat ļoti jauki. Kā jau citi teica- taviem darbiem ir īstais gars vai kaut kā tā smile.gif
Tigra2
Ļoti patīkami un smuki darbi.
Tas pastāsti man stāstu izskatās visprofesionālāk. Tādas smalkas līnijas un smuki nostrādāts. Pārējiem ar nav ne vainas.

Vienīgais pie kā ir vērts piesieties ir līnijas, tajos ar zīmuli zīmētajos. Prikols jau slēpjas tur, ka tie izskatās labi, taču gaužām neprofesionāli, un tas ir tikai tāpēc, ka līnijas ir pārāk biezas, sašmucētas. Pārāk bieži vilkts pāri.
Domāju, ka pēdējais ar smalkām, padzēstām līnijām izskatītos ļoti glīšs, un tad to varētu arī forši izkrāsot.

Ja arī ir vēl šādas tādas mazas nepreczitātes, tad, nū - anatomija un tamlīdzīgi sviesti pielec ar laiku. Nav jēgas ar to īsti čakarēties, tas pielec pats pa sevi. :J

Soo... turpini zīmēt.
Es ļoti ceru, ka no tā pēdējā iztaisīsi kautko tiešām smuku.
Kaede
"Pastāsti man stāstu" dzīvē, protams, izskatās daudz labāk kā kompī, kā jau lielākā daļa tavu darbu. No pēdējiem ieliktajiem tieši visvairāk tīk šis un pats pēdējais darbs ar abiem vulforēniem, viņi izskatās kawaiigi. happy.gif

Tenma
Hm, man gan no pēdējiem absolūts favorīts ir tas ar šķēpu. Patīk, ka ieskicēti tetovējumi un rētas smile.gif
Nothinga
Pateicos *paklanas*

Es zinu, ka anatomija nav mana stiprā puse un reizēm man gribas vairāk kā varu, bet es pagaidām vēl turpinu zīmēt ^^ Zinu, ka vairākas vietas ir greizas, bet darbi jau paši par sevi pagaidām ar nav nekas īpašs.
Paldies par komentāriem!

He he - tas ar šķēpu man pašai arī patīk ^^ Pārmaiņas pēc izveidoju mazliet detalizētāku fonu darbam ^^

Drīz būs kāds jauāks darbs, jānoskenē tikai ^^
Nothinga
Nu tā, kādu laiciņu nekas nav likts un stundu laikā atkal garlaicīgi. Lūgtum - manas garlaicības augļi:
IPB Image
Semjuels Navi, neprasiet kāpēc viņam rokās koki. Man vienkārši nebija ideju ko uzzīmēt, bet zobeni viņam nepiedstāv.

IPB Image
Lords Reveredins Easters, vulfors.

IPB Image
Jaunais Ritiards Easters, Revja mazais brālītis, arī vulfors.

IPB Image
Mēģināju paspēlēties ar emocijām. Secināju, ka raudošus bērnus neesmu zīmējusi, tad nu diemžēl sanāca, ka raudātājs ir Ritiards.

IPB Image
Darbs tapa pie Kae's. Gribējās kaut ko tādu uzzīmēt. Varētu teikt arī, ka šis ir iemesls kāpēc Ritis iepriekšējā darbiņā raud - Revis iet prom.

Vēl ir tapuši vairāki darbiņi, bet man vispirms jātiek pie skenera, lai varētu tos parādīt ^^ Ceru, ka jums šie patiks.
Visi darbi sākumā uzzīmēti ar zīmuli, pēc tam ar melno pildspalvu/flaumasteri (man nav īsti skaidrs kā to klasificēt) pārvilkts lainārts un pēc tam ar zīmuli veikta ēnošana.
Gaidu komentārus!
xikes
Jāā, šis pēdējais man patīk. Nav pat īsti ko teikt. Vienk, ir labs.
Kaede
Nu, par pēdējiem ieliktajiem- burvīgi, protams. Par pirmo es jau izteicu ideju par katanu, bet nu, ja saki, ka viņam zobeni nepiestāvot, lai nu tā būtu. Un, cik skatos Reveledins pārtapis japānisks, va iarī tu esi ieviesusi jaunu tēlu *rakņājas savas atmiņas dzīlēs* man tomēr liekas, ka mēs pie manis tavu Reveledinu padarījām japānisku pēc vārda, XD. laugh.gif

Pēdējie divi no šiem patīk vislabāk. Atceros, kā tu pēdējo zīmēji, līdz mēs viņu tev atņēmām, XD. laugh.gif

Un, ja vajag skeneri, droši vari atbraukt pie manis. smile.gif Jo mans skeneris vienmēr ir piedāvājumā priekš tevis! happy.gif

Kae
Nothinga
Pāris jauni darbiņi ^^

Šis tapa kā portrets sēžot karneolas pasākumā. Domāju, ka tie, kas vēlēsies, atpazīs ^^
IPB Image

Turpinām vulforīšu tēmu. Ritiards un Ria. Mēģināju mazliet izstrādāt fonu. Ja kāds īsti nesaprot, tad tur ir domāta kāda staļļa (kūts) sienaugša.
IPB Image

Pēc kāda laiciņa būs vēl ^^
Infernal
omg spriezot pec taviem commentiem vislaik... tev ir loti daudz garlaicigi brizi tongue.gif
cik es saprotu tie ir domati pussycati??? smile.gif kadam no viniem kadreiz bus usu? smile.gif
bet visp ljoti patik happy.gif vienigi atpizit gan neko nevaru sad.gif
Kaede
Pirmais nu ļoti mīļs sanācis. happy.gif Bet kas tas īsti ir? Es nebiju pēdējā pasāciena, laikam jau tādēļ arī neatpazīstu.

Otrajā, Ria ir tas vulfors ar aizsietām acīm? Kapēc viņam/viņai ir aizsietas acis? rolleyes.gif

Abi darbi labi, man ļoti patīk. Bet es laikam to pat visiem taviem saku, gosh, i'm so borring. laugh.gif
Isabel Carmin fon Edelhain
Varu mēģināt minēt - Panda aka EG?

Kopumā darbi ar katru reizi ir acij tīkamāki un vietām saraustitās līnijas pieškir pat savdabīgu atmosfēru.
Asuka
es diezgan bieži iemetu aci tavā topikā, Nothinga, un man tavi darbi liekas jauki un glīti.
bet tomēr beigu beigās skatoties uz taviem darbiem rodas iespaids, ka viņi tomēr ir zīmēti uz ātru roku. nerunāsim uzreiz par divām galejībām. es nebūt nesaku, ka tu viņus zīmē piecas minūtes, vai arī nemaz necenties. vienkārši visu laiku zīmējot vienus un tos pašus tēlus, vienā un tajā pašā stilā, tev jau ieslēdzas autopilots un tu sāc visos zīmējumos ietvert tās pašas detaļas un lietas, kuras jau ir tikušas zīmētas. priekš trenniņa tas ir pat ļoti ok, ka tu vari vairākas reizes uzzīmēt vienu un to pašu tēlu, bet ja tu sāc tā veidot tā teikt `pastāvīgos` darbus, tad cilvēkiem paliek neinteresanti uz tiem skatīties.
pamēģini paņemt kādu no savām skicēm (vai uzzīmē jaunu), un izstrādā līdz pēdējam sīkumam. un tu redzēsi - citu cilvēku vērtējums un komentāri būs pavisam savādāki.
man personīgi vēl tavos darbos gribētos redzēt vairāk ēnu, sīku detaļu etc.
Arts
Un tādēļ vajag ieslēgt autopilotu un maukt komiksus.
Autopilots ir dikti noderīgs komiksiem,es nevarētu uzzīmēt vienu un to pašu charu.
Mimi
Teikšu atklāti - piekrītu Asukai un pat vairāk.
Es nemaz neskatos tavu galeriju katru reizi, kad redzu, ka esi ko jaunu iepostojusi, jo zinu, ka tur būs tāds pats neko čars kā visi citi. Garlaicīgi. Sāc zīmēt kaut ko jaunu, interesantāku, savādāk šis viss nonīks un paliks pārāk garlaicīgs. >_<
bet tā jau vispār darbi ir diezgan labi. ^^ bet ja jau tu tik labi iemācījies zīmēt neko čarus, varbūt mēģini ko citu? :]
Kaede
Gribētos nedaudz bilst par tiem neko čariem. Nothingai lielākā daļa nav viss neko čari, bet gan viņas pašas izstrādātā Vulforu rase, kuri ir pa pusei vilki pa pusei cilvēki. happy.gif Viņai tie neko čari aizgāja tikai pēdējā laikā. Un, Nothinga- ieliec kādus no dzīvnieku attēliem. Jo es zinu, ka tev tādu ir daudz un tie, pēc manām domām, ir ļoti labi. smile.gif
Mimi
Vulfori, neko. Anyway, visi ir ausaiņi ar milzīgām ķepām roku vietā. ;P
Kentaishi
vulforiem rokas ir kā cilvēkiem. Tā starp citu. Un Isa, tu uzminēji! Cilvēks- Panda patiešām esmu es. Jā... man patīk, mīlu to zīmējumu. biggrin.gif Derētu no viņa uztaisīt lainārtu un pēc tam izkrāsot. happy.gif
Cowman
vissir SUPA bet kaapeec drakonu no GOOGLEs njeemi? :-\
Nothinga
PAteicos par padomiem, būs jačenšas ņemt vērā un kādu laiciņu vulforīši jāpaliek nedaudz maliņā ^^ Man visbiežāk stundu laikā nav ko darīt un tad arī top darbi, iepsējams tādēļ arī tik vienveidīgi un šķiet vienkārši. Esmu nolēmusi mazliet pastrādāt vienā projektiņā, ne projektiņā un izveidot kaut ko nedaudz savā'daķu kā tagad mani esošie darbi, bet vai man tas izdosies - rādīs laiks.

Pateicos tiem, kas manā vietā paskaidroja par vulforiem ^^

Te tad nu būs mazliet kaut kas cits, ne neko un vulforu čari. Mand zīvnieciņi tik labi nepadodas vēl, vismaz tajā veidā, kādā zīmēju. Šie ir jau paspējuši nedaudz novecot. Es nesen atradu brīnišķīgu tutoriālu ar padomiem kā zīmēt vilciņus, kas ir izmantojams arī citiem dzīvniekiem, tā kā iepsējams ar nākošo reizi varēsiet redzēt kādas izmaiņas. Bet tagad, paklausot Kae ^^

IPB Image
radies viena devianta ietekmē un šo abu purniņu īpāšniekus pilnībā var apskatīt:
IPB Image
IPB Image

Te mazuliet jaunāka skicīte ar spārnotu kaķīti (neprasiet kāpēc man pēdējā laikā visi spārnoti ^^)
IPB Image

Ne pāŗak veiksmīgs vienradža portrets (bez akvareļiem - zinātāji sapratīs kāpēc ^^)
IPB Image

Ja kādu interesē jaunāki mana ierastā stila darbi - laipni lūgti papētīt DA ^^
Gaidīšu komentārus!

P.S. Visi šiet zīmētie darbi ir MANI (kā to var redzēt pēc parakstīņa) Iespējamas dažas līdzības ar kaut kur redzētiem darbiem, jo es vēl tikai mācos un to, ko īsti nezinu, cenšos zīmēt ar tutorialu palīdzību, bet es nenozīmēju. Iespējams šos darbus atrast arī ar googli un citām meklēšanas iespējām arī tāpēc, ka es viņus lieku arī citur ne tikai šajā forumā.
Paldies par uzmanību ^^
Arts
Vilki jau normāli,atceros vienu tādu pašu transfōrmeru no Beast Wars(viņam vēl nagi bija).
Tikai purni kaķiem līdzīgi,more like felines.
Ponijs ar normāls....
Par kaķi ar spārniem.....liekas,ka visam var likt spārnus klāt. ^^
IPB Image

Un dzīvniekiem pietrūkst dažu svarīgu detaļu,nevar saprast kurš ir puika,kura meitene.
^^
Miyako
Ļoti skaisti zīmējumi! Ja tie dzīvnieciņi būtu īsti, gribētos paņemt un samīļot wink.gif
Kaede
Tev tie dzīvnieciņi ir so hugable! happy.gif Tiešām mīļi. Ļoti patīk kā izskatās abu pirmo spārnoto profils, taču, kad redz visu seju pilnībā, pašai liekas, ka kkā dīvaini tomēr, bet tas varbūt tā ir tikai man. Un vienradzis skaists. Žēl, ka bez akvareļiem. Un vēl foršāk, ja būtu melns, nevis balts. Ta būtu melnais akvareļu vienradzis un varētu kādam ( zini, kuram) uzdāvināt, vai ne? happy.gif

Tiešām jauki zīmējumi, priecājos, ka kāds te Kaedes tanti klausa, XD. happy.gif Gaidīšu turpmākos darbus. smile.gif
Kikyou
QUOTE(Arts @ Mar 5 2008, 19:51) *

Un dzīvniekiem pietrūkst dažu svarīgu detaļu,nevar saprast kurš ir puika,kura meitene.
^^

Tik ļoti ilgojies redzēt zirga metamo savā datora ekrānā?
Arts
Nu,mans gribēja kripatiņu reālisma,sorry not interested in horse genitals.
Bah...
Nothinga
Sen nekas te nav likts. Šobrīd neliels darbiņš kārtējo reizi ar vulforīšiem ^^ Ceru, ka neņemsiet ļaunā un patiks. Jaunākie darbi vēl janoskenē, lai kaut ko parādītu.
IPB Image

Esmu secinājusi, ka pēdējā laikā bieži pilna auguma tēliem apakšā kā pamatu zīmēju viļņotu līniju. Arī šeit, kaut arī vēlāk esmu uzzīmējusi fonu. Saku, ka vēlāk, lai sparastu kāpēc izskatās, iespējams, nedaudz jocīgi ^^

Lai nu kā - pateicos par uzmanību ^^
Kaede
Šo zīmējumu vai nu neesmu redzējusi vai arī neatceros, hehe. rolleyes.gif

Ļoti patīk un tā viļņotā līnija tur, pēc manām domām, netraucē.

Es jau tev daudzas reizes esmu teikusi, ka man ļoti patīk tavs zīmēšanas stils. happy.gif
antuanete
man patiik ziimeejums, un kaut arii izskataaas nekaartiigi man patiik shvikas. varbuut taadeelj ka pati ar shviikaaju savus ziimeejumus. rolleyes.gif

Nothinga
Mani darbi ir švīkaini, jo es pārāk necenšos tos zīmējot ^^ Man slinkums ^^ Varbūt, ja piestrādātu un saņemtos - radītu kaut ko rūpīgu un skaistu ^^

šis ir viens no, tā teikt, pirmajiem fanārtiem, kas tapis ārpus skicītēm uz kladīšu malām un papīr galiem ^^ Kurš atpazīs? Tapis animefesta laikā, kad mani iedvesmoja turpat blakus manai lokačjas vietai notiekošais fanartu konkurss, kura tēma bija Kawaii ^^ šis taču ir kawaiii?

IPB Image

EDIT: Es ceru, ka tagad ir redzams ^^
Kaede
Sumimasen, demo nani mo miemasen. sad.gif

Es to zīmējumu, diemžēl, neredzu šeit šobrīd. Bet es to redzēju festā, tā kā, ļoti labi zinu, cik tas izskatījās kjūtīgi! Kono e wa totemo kawaii deshita! happy.gif

Ja es neesmu vienīgā, kura neredz bildīti, varbūt ieliec par jaunu?

Kae
Nothinga
Laikam kaut kas ir nogļukojis >< Man vakar skenējot nebija fleša un darbiņš saglabāts uz cita datora, rīt, domāju, ka tikšu pie tā datora, tad centīšos kaur ko labot ^^

EDIT: Pie tā datora tiku un tagad esmu izlbojusi (skatīt vienu manu ostu iepriekš). Ceru, ka patiks. Te neliels bonusiņš. Tā izsatās, pēdējā laikā, mans mācību plānotājs no iekšpuses ^^
IPB Image
Kaede
Lūk radošais cilvēks, hehe. Es arī no šāda veida kawaīga plānotāja neatteiktos. Precīzāk- ar šitādiem kawaīgiem zīmējumiem. happy.gif

Šķiet, redzu arī tavu vīrišķo daļu, bet, varbūt, kļūdos? M? happy.gif

Skaisti.
Kaede
Piedodiet par dubultpostu, ielieku vienu no Nothingas darbiem, kas tapa pasākumā Ārzemju Mākslas Muzejā.

happy.gif
Nothinga
Zīmēt neesmu beigusi, bet pie skenera nav tikts un rū skeneris sabojājās, bez tam no blociņa zīme'jumus arī vēl negribās plēst laukā. Tad te nu paŗis fotogrāfijas no maniem jaunākajiem darbiem ^^ Spēlējos ar krāsu zīmuļiem ^^

Tā esmu es pati, pašportrets ^^ vienkaŗši ķēpājos/
IPB Image

Gotiskā stila kaķenīte Rožu Rowa ^^
IPB Image

Rožu Rowa un viņas Kļavlapu vilcēns ^^ starp citu, šis duets redzams arī Kae's bildētajā manis zīmētajā plakātā iepriekšejā postā ^^
IPB Image

Pagaidām viss. Varbūt kad tikšu pie skenera, varbūt atkal ko nobildēšu ^^

Nothinga
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.