Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Nothinga un zīmulis
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Patachan
Ļoti patīk 2. zīmējums! ^^
Asuka
QUOTE(Nothinga @ May 6 2008, 15:41) *

Mani darbi ir švīkaini, jo es pārāk necenšos tos zīmējot ^^ Man slinkums ^^ Varbūt, ja piestrādātu un saņemtos - radītu kaut ko rūpīgu un skaistu ^^

šis ir viens no, tā teikt, pirmajiem fanārtiem, kas tapis ārpus skicītēm uz kladīšu malām un papīr galiem ^^ Kurš atpazīs? Tapis animefesta laikā, kad mani iedvesmoja turpat blakus manai lokačjas vietai notiekošais fanartu konkurss, kura tēma bija Kawaii ^^ šis taču ir kawaiii?

IPB Image

EDIT: Es ceru, ka tagad ir redzams ^^

Allens! ar timu!~ ^_____^ kawaiii..
Arts
IPB Image
Atvaino,nevarēju noturēties. biggrin.gif
Smuki,zīmējumi,smukas radības,derētu lietas kārtīgākas izzīmēt,ietaupot uz līniju rēķina.
Kaede
Gomenna par skaneri, mīļum. sad.gif Es neko nevaru padarīt tam *&^%$, tas jau pat veco labo krievu metodi "sitiens" nesaprot vairs. Laikam būs meistars jāsauc beidzot.

No pēdējiem zīmējumiem visvairāk patika otrais. Un kādreiz es tev palūgšu noteikti kko tādu uzzīmēt lielākā izmērā, jo es neatteiktos papildināt nelielo tavu zīmējumu kolekciju uz savām durvīm. happy.gif

Kae
vampiregirl
QUOTE(Nothinga @ Jul 16 2008, 01:57) *

Gotiskā stila kaķenīte Rožu Rowa ^^
IPB Image

Šeit es pamanīju tādu lielu neloģiskumu biggrin.gif Viņai aste pašā galā ir resnāka nekā vidū + labāauss ir stipri garaka par kreiso. Zinu ka tas tāds sīkums vien ir, bet nu vnk nevarēju noturēties. Darbos ir redzams progress ,ja skatās galeriju no paša sākuma. Ja godīgi, man Tavs zīmēšanas stils ne īpaši pievelk, bet zīmējumi ir uzzimēti labi ^^
Arta
Ļoti patīk 1mais zīmējums ar Rožu rowu. :]

Man jautājums - kā radās tava aizraušanās zīmēt šādus kaķsuņvilkdzīvniekveidīgos tēlus?
Tas ir tā kā tavs rokraksts.
Cowman
ljoti saraini ( liinijas pa daudz) smile.gif
Nothinga
Natikšu es vaļā no tām līnijām, netikšu biggrin.gif

Kā radās? Nu laikam viss sākās ar to, ka gribēju uzzīmēt vulforu, tādu, kāds šis radījums izskatās. Ar laiku sāku zīmēt arī savādākus zvērus un beigās palika, ka zīmēju gandrīz vien ausaiņus. Bet iesākums bija vienkārss vulfora portrets, kurā vēlējos pamēģināt anime līdzīgu stilu ^^
Apzinos, ka mans stils daudziemvar nepatikt un šķist pārlieku švīkains, bet vēl neesmu tā pilnīgi un grafiski kārtīgi centusies zīmēt. Slinkums biggrin.gif pagiadām tas viss ir tikai manam priekam ^^

Un te, lai gluži nebūtu tukšs teksts vien - suņuks ^^

IPB Image

Btw Asuka, tu uzminēji ^^ tas ir Allen un Timcanpi ^^
Cowman
patiikams darbinsh good good

(shito nenjemt par pilnu)
mana shii ziimeejuma versija buutu duksim lielaakus plecus tievaaku asti galva mazliet nodurta vairaak zobu + dusmiigas actinjas biggrin.gif
Arta
nū fōrši. ^^
tev labi sanāk. tāa tik turpini. 8]
Nothinga
Es ķēpājos ^^

Nolēmu pamēģināt savus spēkus 100 tēmu izaicinājumā ^^ visas nerakstīšu, varēs tās redzēt manā deviantarta galerijā, kad tur ielikšu, bet te pirmais darbs ^^ Tapa šovakar, vienkārši ķēpājoties ar zīmuļiem un idejām ^^ anatomiju un krāsojuma kvalitāti lūdzu pārāk nekritizēt, zinu, ka nav labākā. Es bieži ķēpājos un labi zinu, kur varētu piestrādāt vairāk. Man vienkārši slinkums laugh.gif gribējās ātrāk pabeigt ^^

Labi tad te nu
005. Seeking solace
vai latviskojot - meklējot mierinājumu.
IPB Image

IPB Image

fotogrāfēts, tāpēc tāda kvalitāte ^^ pirmajam attēlam atspīdums dēļ grafīta un zibspuldzes ^^

Tekstiņš, kas rakstīts maliņā:
„Here was a girl
And here was wolf
But now i'm alone
Seeking for my solace"

Domāju, ka daži atpazīs attēloto varoni ^^

Tad nu - ceru, ka jums patiks manā ķēpīgā bildīte^^ kaut kad drīzumā būs turpinājums šīm izaicinājumam ^^

jūsu
Nothinga
Arta
Pats tēls man patīk.. bēt nū fōns gan nēa.. tongue.gif
Āh un kas viņam rokās, ja kkas tur ir .. ? Īsti nevaru saprast. [& ceru, ka tas ir viņš]
Cowman
cik es sapratu tas ir domaats fauns un rokaas vinjam ir taas stabuliites nezinu kaa LV bet ieks ENG vinjas sauc Panpipes

sad.gif bet vaitik shitais nav noziimeets???
kko taadu jau esmu redzeejis

smile.gif bet anime versija man patiik biggrin.gif
Kaede
QUOTE(Cowman @ Aug 10 2008, 14:01) *

sad.gif bet vaitik shitais nav noziimeets???
kko taadu jau esmu redzeejis

Aha, palūkojies nedaudz atpakaļ šajā galerijā vai arī papēti WolfsNeverDie deviantarta galeriju, ieraudzīsi šo tēlu citos zīmējumos. Nothinga nekad nenozīmē un, ja viņa tomēr to dara, tad viņa to noteikti pasaka un parasti nekur tādi darbi neparādās. Viņa pati atzina, ka viņai nepatīk nozīmēt. happy.gif Viņai fanarti kkā nesanāk. Tādēļ visi tēli ir viņas pašas. Un kas ļauns, ja kādu jau esošu tēlu atkārto citā zīmējumā? Jo viņai ir daži tēli, ko viņa zīmē īpaši bieži. happy.gif Aka mūsu draudzīgā kompānija viņas skatījumā. smile.gif

Nothinga- zīmējums labs. Pats fauniņš- nu ļoti mīlīgi. happy.gif
Cowman
Pardon sajaucu ar shito
http://img411.imageshack.us/my.php?image=dscn6294mk2.jpg
Kaede
Ak tā. smile.gif Nu, es viņu redzēju to visu zīmējam, jo viņa sēdēja man blakus. Tā kā viņa neko nenozīmēja. Varbūt šāda poza un kopējā aina iznira no prāta dziļumiem, jo viņa kkad noteikti ir jau redzējusi fauniņu zīmējumus, bet nozīmējusi viņa nebija. happy.gif
Nothinga
Foni man tā īsti vēl nepadodas biggrin.gif bet es mācos ^^
Fauni ir redzēti daudzos attēlos un es nevaru atildēt par to, ko man priekšā izspēlē mans paša prātiņš, tādēļ atvainojos. Bet varu ķepu uz sirds likt un apzvērēt, ka nozīmēju es reti un neviens no tiem darbiem, kur pati neesmu teikusi, ka nozīmēts, tāds nav.

Bet nu, pāris jaunāki darbiņi ^^

Nolēmu vienu dienu paspēlēties adobē. Veidots ilgā laikā, tāpēc, ka tikai pa mazam gabaliņam uz priekšu ^^ izmērs neliels un kvalitāte, iepsējams, nav tā labāka, bet neaizraujos ar krāsošānu photoshopā ^^
šoreiz nolēmu izmēģināt mazleit citādu krāsošanas veidu. Šaubos vai iznākums ir izcils, bet man patīk, priekš nelielas skicītes, random izvilktas, nav slikts, manuprāt ^^ Bet bargāki kritiķi dorši vien noliks līdz ar zemi, ja jau nebūs apnicis mans ķepājošais stils ^^
Fons - pamatkrāsa ir uzlikta, zari ir vilkti ar parasto brushu un izveidoti pašas ķepām, bet lapām izmantota ota, kas nedaudz pašvīkāta ^^
Tēls - Dereons, mazs vulforēns, kas dzīvo vienā manā blociņā un galviņā un pasakā, kas nav uzrakstīta, arī dienasgrāmatā, vecajā.
Te nu viņš ir!
IPB Image
Lainarts sākumā bija, bet izskatījās labāk bez tā, tādēļ noņēmu pavisam ^^
Te skicīte, no kuras tika izveidots lainarts, kas vēlāk izkrāsots ^^
IPB Image

Ja interesē vēl viens nepabeigts vulforu puišelis, kas šobrīd tiek krāsots un kura zīmuļveidotā versija atrodama te, tad ieskaties šajā nelielajā linkā ^^

Pateicos par uzmanību!
vilcēns
vampiregirl
patīk pedējais darbs ^^ bet uz to skici skatoties neko nevar saprast wacko.gif
Kaede
Tā skice ir so you- švīkaina un neizprotama. Bet izkrāsotais darbiņš tīri normāls, lai gan, ko es te no visa šitā zinu. *shy* Jebkurā gadījumā, ja turpināsi, ar laiku sanāks aizvien labāk. smile.gif
Nothinga
Tapec jau tā ir skice, ka neko nevar saprast ^^

Turpinam 100 tēmu izaicinājumu:
001. Introduction
IPB Image
diezgan vienkaŗšs un nekas īpašs ^^

002. Love
IPB Image
Mazliet naivi un mazliet bērnišķīgi. Varētu arī saukt, pat pirmo mīlestību. Ceru, ka būs labi.

049. Stripes
IPB Image
pirmais, kas ienāca prātā runājot par stīpām ^^ Apaksā ir mazs storijs, bet slinkums to tagad stāstīt ^^

Un te, ārpus challenga, mazs krāsojums ^^ Neka sīpašs, nekā vairāk arī nebūs, vismaz šeit. Vienkaŗši tāpat, lai patrenētu skilus un pameģinātu dažādus veidus kā krāsot Adobē.
IPB Image
darbs diezgan rupjš, bet tādu man ir daudz ^^

Jauku jums dienu!
Arta
Man patīk.
Tu vnk ļauj vaļu zīmulim un velc tās līnijas tā & šitā, vēl paspēj arī tāiski un uz to pusi, bet sanāk skatāmi un forši. ^^ Tev piestāv šāda zīmēšana. :]

`Love` zīmējumā tas vīriešu dzimtes pārstāvis izskatās vairāk sabijies. o.O
Kaede
Pirmais ir so you! happy.gif Jo īpaši tā tērpa dēļ.

Love ir tik kjūtīgs. Es tikai vairs neatceros, vai tu pie manis paguvi arī izkrāsot, vai tikai daļēji uzzīmēji toreiz happy.gif

Trešais mīļs. Gribētos, lai tu ieliec trešajam turpinājumu! happy.gif

Un tas spārnainis ar zīmuli izskatās labi. Uz datora tev vēl jātrennējas, veiksmi! Ja izdosies, sanāks tev lieliski zīmējumi!
Nothinga
Pateicos jums ^^

Art'a - mazais runcuks ir vairāk satraukts kā sabjies ^^ Kas zina, kas norisinās starp tām dvām melnajām austiņām..

Kae - paldies! Par digitālajiem darbiem - zinu, ka vēl jaāpiestrādā ^^ šis bija vairāk mēģinājums un skilu pulēšana ^^

Vēlāk ielikšu vēl ko, bet pagaidam - mans jaunaākais digitālais veikums. Teorētiski tas bija kirins, bet man nesameklēju info par šie zvēriem, tādēļ varēju uzzīmēt vien tā kā piekšā teica atmiņa. Ļoti šaubos, vai tas ir kirins. Šis drīzāk ir kaut kas starp austrumu kirinu un rietumu vienradzi ^^ I hope, you like it.
Krāsošanā izmantots tas pats paņēmiens, kādu izmantoju krāsojot savu iepriekšējo darbu.

IPB Image

Šoreiz paeģināju saglabāt kā png failu ^^

Pagaidam tas ar viss. Jauku dienu!
Haikis
Jauks briesmonītis.
Kaede
Izskatās mīļi. Man ļoti patīk happy.gif

iet meklēt informāciju par to, kas bija Kirini laugh.gif
vampiregirl
jauks em....zirdziņš (?) biggrin.gif
Tenma
hm... zilais cerību zirgs? šis gan drīzāk indigo... mīlīgs smile.gif
Kirara
Ja tam kirinam ir jābūt zirgveidīgām kājām, tad šajā zīmējumā kājām nagi ir nepareizi. Vismaz man liekas, ka govīm bija tādi nagi.
Varbūt es pavisam kaut ko greizi samuldēju. biggrin.gif

Bet tā man ļoti Tava būtne. smile.gif
Cowman
man patiik ..

1na lieta ko gribeetu redzeet ir attiecinaama uz fonu..tu vinju vareetu meegjinaat aizpildiit ar kraasaam liinijveidaa nevis skruļi buļi
Nothinga
Pateicos jums.

kirara - vienradžiem un, ja nekļūdos (vēl aizvie neesmu sameklējusi normālu info) ir kazu kājas (pēc mītiem) un kažām ir šķelti nagi ^^ dzīve redzēts

Tā paldies jums visiem ^^

Pēdējā laikā zīmets daudz, bet nekas īpašs. Lai nu kā, te pāris skicītes no maniem lekciju pierakstiem ^^ (es nelabojos ^^ )

IPB Image
Man ir jauks rokraksts, ne? ^^ lekcija literatūrzinātnē. Iespējams vēlāk dažās no šīm skicītēm digitāli apstrādāšu.

IPB Image
valodniecības seminārs. Pāris idejas radās sakarā ar šo tēlu...

IPB Image
mazais kakusītis - students ^^ another alter-ego, man šķiet ^^;

Pagaidām tikai skrapi. vēlāk varbūt būs kas nopietnāks ^^
Arta
Riktīgi patīk tas tēls 2. attēlā. 8]
Gribētu viņu redzēt vēlkkur. ^^
Cowman
a tas ir ponijs vai vilks? bik hibriids
Kaede
Uzzīmē kkur to tēlu 2 attēlā vēl, ļoti labi izskatās! happy.gif
vampiregirl
man arī tas 2 lapas tels iepatikās ^^ starp citu - tev ritīgs ārsta rokraksts, salasīt nevar pilnigi neko biggrin.gif
Nothinga
Domāju, ka kaut kad tēls no otrās bildes kur parādīsies ^^ Man iepatikās tas kritušais eņģelītis, kurš pavedina citus eņģeļus un izveido viņus par sev līdzīgiem ^^

Bet, lai nebūtu posts vienkārši tāpat - Rū, apsveicu tevi dzimšanas dienā (nu jau pagājušajā ^^ )

IPB Image
Roža Rowa un vilciņš - portrets ļti mazā formātā ^^ (sen nebiju neko krāsojusi ar zīmuļiem...)
vampiregirl
milīgi ^^ ļoti patīk ^^ tik tas vilciņš gan izskatas tāds pusguļošs biggrin.gif
Kaede
Saulīt, milzu paldies par apsveikumu (vēlreiz) XD.

Zīmējums ļoti labs, patīk. Bet tas vilciņš tāds mīlīgi miegains izskatās. happy.gif
Nothinga
Vēl vien jauns darbs ^^ zīme'ts ir varāk, bet slinkums editod un skanēt ^^ Stils nemainās, ja kas, vismaz man pašai tā šķiet.

Šis ir viens no 100 Theme Challenge darbiem
11. Memory

IPB Image
Tigra2
Darbinjsh ljoti jauks un miiliigs. Redzu, ka tavas liinijas saak uzlaboties, paliek tiiraakas, kaa arii tematika jauka.

vieniigais pie kaa buutu ljoti japiestraadaa ir fonts, teksts ir visai taads neizprotams. Konkreetajaa gadiijumaa tas teksts taa iisti labi neizskataas - nav smuki iekomponeets, un nav piedomaats pie teksta vizuaala izskata.

Nothinga
Teksts,a tzīstos, bija ātrā ideja ^^

šis ir tas, ar ko šobrid eksperimentēju. Mēģinu zimēt onepages, lai vēlāk varbū mēģinātu nopietnāk ķerties klāt kāda stāsta zīmēšanai ^^ So, šis ir sākums.

Teksts angliski, jo ir likts angļu valodā rakstošā forumā un man bija slinkums veidot tekstu photoshopā. Iesākuma darbus veidoju tikai ar parastu B zīmuli un apvelku līnijas ar 9B zīmuli (prikšplānā esošās un rāmīšu malas).
Pirmie mani daudz maz nopietnie mēģinājumi:
IPB Image

un

IPB Image

Secinājumi - man vēl vajag vairāk aptrenēties anatomijā, izteiksmēs un viena un tā pāša tēla zīmēšanā daudzas, jo daudzas reizes ar dažādām izteiksmēm ^^

Tas šai reizei viss!

Jauku ums dienu
antuanete
sizets godiigi sakot man nelikaas interesants dry.gif , bet pats komiks labais un veel pie tam ar parasto ziimuli!! super man patiik biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

un iepriekseejam kraasas labas un izskataas vinjs uzmaniigaak kraasots nekaa ieprieksheejie, labs( bet shviikainie labaaki tongue.gif biggrin.gif biggrin.gif )

Kaede
Jauki komiksi. Protams, tev vēl daudz jātrennējas un es zinu, ka šie ir tikai izmēģinājumi. Gan jau tev izdosies izdomāt un uzzīmēt arī ko garāku un aizraujošāku. happy.gif
vampiregirl
he, he:" you were looking so cute" man bija līdzīgi, tik es nevis vilcienu, bet autobusu uz eksursiju nokavēju biggrin.gif
komiksi - man patīk ^^ japiestrāda jau ir, but tik un tā jauki smile.gif
Pj..
Viens no viss svarīgākajām lietām komiksos ir izdarīt tā lai viņi ir interesanti (manuprāt)
...
un tev tas izdevās! ^^
Nothinga
Pateicos visiem komentētājiem. Man vēl daudz jāmačās koniksu jomā, bet tas viss nāks ar laiku ^^

Tagad, lai atjaunotu galeriju, piedāvāju jūsu vērtējumam švīkainu, skičainu Ziemassvētku sveicienu ^^
IPB Image
Jautrus jums svētkus ^^

Un tos, kurus interesē, manus komiksiņus var palasīt šeit. Nekā daudz tur nav, bet tas pagaidām:
IPB Image
Tenma
unsure.gif someone seems horny... biggrin.gif rolleyes.gif

sveiciens Ziemassvētkos Tev ar! wink.gif
Nothinga
jauns gada - jauni darbi ^^

bet šis - mazliet atsacoties uz jau pagājušo gadu - skiču krātuvīte no decembra beigām, vismaz dažu.
IPB Image

šī skice tapa tieši jaunajā gadā, kad Rū man apvaicāja vai es varu uzzīmēt pozas u.tml. no dzīves. Šis ir rezultāts - Kiri sēžot pie laptopa. Protams, pēc uzskicēšanas veicu nelielas izmaiņas un sajaucu perspektīvu un tādēļ datoris izskatās jocīgs, bet savādāk pati esmu apmeirināta ^^
IPB Image

izmēģināju nozīmēšanu no bildes ar savām modifikācijām. Šeit ir bilde no kuras skatījos ^^
IPB Image

Neilgi pēc jaunā gada sākuma iegādājos interesantas tintes-ne-tintes [ne]pildspalvas dažādos toņos no fabercastel, teorētiski domātas mangas zīmēšanai. Te izmēģinājums ^^
IPB Image
Secinājums - man japamācās kā pareizi ēnot ādu/seju, lai labāk varētu ar šiem strādāt ^^
un te - otrs meģinājums
IPB Image

Vēlāk būs vēl ^^
Kaede
No skicēm visvairāk patīk Morimerijs. happy.gif Bet no lielajiem darbiem- pēdējais. Un palieku pie viedokļa, ko jau izteicu agrāk- zīmē tu labāk, kā nozīmē. happy.gif
Tenma
QUOTE(Nothinga @ Jan 11 2009, 17:56) *

IPB Image
par šo man pirmā asociācija bija kentaurs no Artēmija Faula biggrin.gif neprasi kāpēc biggrin.gif
vispār darbiņi jauki smile.gif man kā vienmēr patīk wink.gif
Blood Lover
oh, jauks stiliņš zīmēt suņ/kaķu cilvēkus. orģināli... no lielajiem darbiņiem visvairak tas džekiņs ar spārniem patīk... tā tik turpini, tev labi sanāk! ^^
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.