Foni man tā īsti vēl nepadodas
bet es mācos ^^
Fauni ir redzēti daudzos attēlos un es nevaru atildēt par to, ko man priekšā izspēlē mans paša prātiņš, tādēļ atvainojos. Bet varu ķepu uz sirds likt un apzvērēt, ka nozīmēju es reti un neviens no tiem darbiem, kur pati neesmu teikusi, ka nozīmēts, tāds nav.
Bet nu, pāris jaunāki darbiņi ^^
Nolēmu vienu dienu paspēlēties adobē. Veidots ilgā laikā, tāpēc, ka tikai pa mazam gabaliņam uz priekšu ^^ izmērs neliels un kvalitāte, iepsējams, nav tā labāka, bet neaizraujos ar krāsošānu photoshopā ^^
šoreiz nolēmu izmēģināt mazleit citādu krāsošanas veidu. Šaubos vai iznākums ir izcils, bet man patīk, priekš nelielas skicītes, random izvilktas, nav slikts, manuprāt ^^ Bet bargāki kritiķi dorši vien noliks līdz ar zemi, ja jau nebūs apnicis mans ķepājošais stils ^^
Fons - pamatkrāsa ir uzlikta, zari ir vilkti ar parasto brushu un izveidoti pašas ķepām, bet lapām izmantota ota, kas nedaudz pašvīkāta ^^
Tēls - Dereons, mazs vulforēns, kas dzīvo vienā manā blociņā un galviņā un pasakā, kas nav uzrakstīta, arī dienasgrāmatā, vecajā.
Te nu viņš ir!
Lainarts sākumā bija, bet izskatījās labāk bez tā, tādēļ noņēmu pavisam ^^
Te skicīte, no kuras tika izveidots lainarts, kas vēlāk izkrāsots ^^
Ja interesē vēl viens nepabeigts vulforu puišelis, kas šobrīd tiek krāsots un kura zīmuļveidotā versija atrodama
te, tad ieskaties
šajā nelielajā linkā ^^Pateicos par uzmanību!
vilcēns