Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Nothinga un zīmulis
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Nothinga
Klusums?
Oh, well, dubultposts! Neks īpašs gan, tikai gribējās padalīties XD Un kādēļ? Esmu pievērsusies skičainam reālismam laugh.gif (katastrofa in making) Gribējās paeksperimentēt un izmēģināt ko jaunu ^^ Piedāvājumā:
puiša portrets ar šķību degunu, dīvainām acīm un neriktīgām lūpām. Varētu uzlabot ēnoju dažviet sejā ^^
IPB Image
uuuun, lecošs/skrejošs vilciņš ^^
IPB Image
Abām skicēm izmantots zaļš zīmulis (man pēdējā laikā tendence skicēt krāsās) un referenču fotogrāfijas ^^

Laikam pietrūkst vēl tik pāris ierasto ķēpājum skiču/lapu ^^
IPB Image
IPB Image
IPB Image
trešā lapa - ne manis zīmēta
And last, but no least: bunny Kiwi!
IPB Image
yukito-San
Reālisms tīri labs, protams tevis pieminētās kļūdas.
Tā kā vilciņi man tīk arī šim nav ne vainas biggrin.gif
Bunny Kiwi gan man nevisai piesaista skatienu lai gan ko es te vispār redzu, esmu tā noguris ka, ai labi viss.
Kaede
Mīlīgās komiks sejiņas ir mīlīgas. happy.gif

Un tev vairāk vajadzētu pievērsties reālismam, dažreiz visi tavi furriji nogurdina. Jāmācās tev kaut kas jauns ar. wink.gif

Un par to fanārtu. Varbūt papīrs vnk nav īstais? Izmēģini vēl kādreiz kādu fanārtu pazīmēt (viņu, būtu ļoti vēlams *sparke eyes*)
Nothinga
Njā, Kiwi bija ātrais variants ^^
Varbūt būs ar vairāk jāpievēršas reālismam, vismaz nedaudz ^^ tāpat tas sanāk šobrīd viarāk izmantots kā citi.
Lai nu kā - paldies par komentāriem!

Tagad neliels updaits:
Dažas skicītes veidotas ar krāsaino varavīksnes zīmuli (nezinu vai pareizi tā to saukt jo tā serde sastāv gan tikai no pamatkrāsān, ala sarkans, dzeltens, zils)
Dvas atsevišķas kopā saliktas bildītes: bards un milēdija. Stāst vēl tikai top un pamazām ^^
IPB Image
Bards spēlējas ar kaķīti ^^
IPB Image

Jaunākais darbs. Tīri zīmēts ar zilo zīmulo. Spēlējos ar gaismēnām, mēģinot radīt nakts ainu ar mēnesgaismu no loga ^^ (ir nedaudz anatomiskas kļūdas gan... nepatīk labā roka un deguns, bet mati gan happy.gif )
Tēls - tas pats bards.
IPB Image

Just noticed O.o There are no furries this round, ouch >< Vai arī varam pieskaitīt kaķi? hmmm....

Lai nu kā:
Enjoy!
Isabel Carmin fon Edelhain
Varēji piesviest Tamu, lai tomēr kāds ir ^^
yukito-San
Tie krāsainie man atsauc atmiņā to kā reiz rādija mans vecais televizors, tas bija īsts acu spīdzinātājs biggrin.gif
Tā gaisma no loga tiešām rada iespaidu ka ir nakts, bet vabūt dēļ zilās krāsas...
Nothinga
Tev taisnība, Is, neiedomājos >.< Bet nu tagad būs arī Tama. Lūgtum - kārtējais ausainis tongue.gif Šoreiz skice 18tās dzimšanas dienas apsveikumam ^^ Tikai skice tāpēc, ka nepaspēju šito darbu noskenēt, bet nekas īpašs jau tur ar nemainās. Vnk lainarts tīrāks un krāsas pieliktas.
IPB Image
(un tas nav puisis kleitiņā dry.gif kurš to apgalvos, tam kodīšu)

Tagad būs ar ausainis biggrin.gif

Yukito:
Tos krāsainos ir interesanti zīmēt laugh.gif
Un man prieks, ka pēdējais tiešām izskatās kā nakts aina (lai arī varbūt tikai pateicoties tonim).

Enjoy!
Kaede
I stil see a dude in a dress. laugh.gif So yeah, bite me- I dear you! laugh.gif

No tiem iepriekšējiem patika ļoti tas zilais. Nostaļģisks, skumjšs šķita.
Nothinga
Grrrr... es kodīšu, patiešām!

Bet paldies ^^ Zilais man arī patika. jauks eksperimets ^^

Bet nu, jūsu (ne)priekam - kārtējais skricelējumu kalns no manis. Nekas īpašs gan, tas jāsaka. maz sanācis zīmēt, ja neskaita skolas darbus, jo jāgatavojas NaNo ^^
Runājot par NaNo - piedāvāju versiju par stāsta vāku/čaru skici.
IPB Image
man ir reizēm bšitami sākt spēlēteies ar idejām... i think... orģināls ir menbalts, bet pārtisīju brūnganu un pievienoju dažus efektus ar brušiem no photoshop.

Ok, tas ar pagaidām viss.
(nav ausaiņu atkal *sigh*)
Austra
Sveika,
Ceru, ka neņemsi ļaunā, ja dēļ apģērba detalizētā zīmējuma spriedīšu par tavu darbu stilu.
Salīdzinājumā ar galveno - apģērbu, viss pārējais liekas paviršs un neiederīgs. Manā skatījumā, tu varēji nemaz necensties zīmēt seju, pirkstus. Pilnīgi būtu pieticis ar stilistiski zīmētiem matiem un plaukstas kontūrām, lai darbs izskatītos labāk.
Kaut arī pēc maniem principiem - "ja nav ēnojums, tad nav arī krokojums" - te vēl varētu piesieties, bet visā visumā darbs ir ļoti labs.
Nothinga
Hehehe, man profesijas pazīmes laikam sāk parādīties laukā ^^'
Stila labad varu mēģināt attaisnoties, ka tas nav nekas neparasts - detalizēts apģērbs un mazliet vienkāršākas sejas (manā skatījumā). Protams, piekasīties var jau vienmēr un es to neņemu ļaunā ^^ Bet sejas es vienalga zīmēšu, apt ar detalizētu apģērbu. Ar sejām var pateikt attiekmi (līdzīgi kā ar pozu), parādīt emocijas. Ja nav sejas - nav emociju. Zīmējums ir vienkārši smukas lupatas uz manekena. Es tā nemāku. Man vajag sajūtu (izsakoties mazliet vienkāršoti). Pat ja darbs izskatītos labāk kā lupata, kas uzvilkta bezsejas manekenam.
Ēnojuma nav, jo tikai tīrs laināts. Vēl domāju, ko ar to iesākt tālāk ^^
La nu kā - paldies par komentāru Austra!

Laiks dažiem jauniem veidojumiem. Nekas īpašs kārtējo reizi - skicītes vien. Vaioju NaNoWriMo, kas sāk prātu aizņemt aizvien vairāk, jo teju, teju jau klauvē pie sliekšņa. Šī gada WriMo stāsta varoņi arī tādēļ zīmējumos XD Lūgtum - jūsu kritikai/baudai/priekam/šausmām.
IPB Image
IPB Image
IPB Image

*sigh* atkal nav ausaiņu sleep.gif neķēpājos pēdējā laikā vairs tik ļoti...

Enjoy!
Nothinga
Yay! Es atgriežos pie ausaiņiem ^^
Kiwi un Rierns ^^ CHS collab ^^ spēlējamies ar komiksu veidošanu ^^

IPB Image
Sigfa
Nav slikti, šajā lapā otrais šķiet pavisam labs, atsit code geas (no atras puses jebkurš Viktorijas laikmeta steampunk stilā ieturēts un anime-isks zīmējums man asociētos ar to pašu). Es uzrakstītu vairāk, bet diemžēl I'm just bussy with school and stuf.
yukito-San
Es apbrīnoju cilvēkus kas spēj veidot komiksus būtībā pat no pilnīgas beztēmas, bet tik un tā tie iznāk sakarīgi...
Nothinga
sketchdump prety much OwO
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image

Veci oc, jauni oc un spēlēšanās apkārt vienkārši tāpat ^^

Enjoy~
sunder
Fuuuries biggrin.gif
Kā jau vienmēr feini, jo īpaši enģelis liekas labs.
Skilek
Skaisti darbeļi.
Kapēc nekrāso!?
Nothinga
Yo!
Esmu atkal ieradies šajos laukos lai padalitos ar pēdējiem darbiem.

Krāsainā puse. Enjoy~

Akvareļi:
IPB Image
IPB Image
IPB Image

Krāsu zīmuļi (un mazliet rapidogrāfi, tinte un photoshop edits dažos.):
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image

Un šeit ir melnbaltā puse~ =w= Enjoy!

Parastais zīmulis:
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image

Komikss...
Vāks tā teikt. Trešais akvareļu darbs iepreikšējā postā.
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
FuschichO
kinda kewl. Nav spēka neko vairs uzrakstīt.
yukito-San
Pirmo varētu izprintēt un pielipināt pie sienas. Kārts ir laba.
anishuara
I see a lot of ears, but it is so sweet ^__^ just adorable smile.gif
Nothinga
Pateicos FuschichO par uzmanību vismaz XD

Pirmais man arī patīk yukito-San XD nav ne jausmas cik stundas pavadīju krāsojot gan =w=''

and thank you anishuara ^^'

Bet tagad kaŗta skicītēm =w=~ or sketch-dumpiem >w>'' no vasaras =w='' likšu azus tumbl >w>'' klikšķiniet lai redzētu leilākus... Warning - files are LARGE
IPB Image IPB Image IPB Image

Un tā - starp citu, vienu dienu izdomāju paskatīties kāds progress/regress man ir izdevies pēdējo pāris gadu laikā >w>''' Rezultāts:
IPB Image
Komentāri? >w> Drīkst kost XD es kodīšu pretī.. varbūt =w=~

un random sketchigajam postam pievienoja - skiču komiksu XD
nākamās sešas lapas būs tad kad pabeigšu 11to un 12to =w=~
IPB Image

Well then - Enjoy~ ^^
FuschichO
Tagad tev labāk stāv. Tēli. Pirms tam izskatījās pēc stabiņiem, kas gāžas uz deguna, ja salīdzina.
Haikis
Man ļoti patika komikss par kārti un spoguli! Šādi ministāsti ir lielisks veids kā padarīt mangu interesantu arī Latvijas auditorijai.

Vienīgais, jāņem rokās dzēšgumija, tuša/fotošops un jārealizē komikss līdz tīrai versijai.
Nothinga
Pateicos FuschichO =w= Kā izskatās, tad prakse palīdz XD

Haikis, pateicos >w< Konkrētais komikss bija paredzēts veikt tikai ar zīmuli. Bet plānoju šajos laukos vēl mazliet vairāk paklaiņot tā kā ar laiku vare'tu redzēt arī tīras, tintes versijas >w> (zīmēšana ar datoru nobeidz manu roku pagiadām, jo tableta iegāde kaut kā izpaliek vēl aizvien..)

Šodien ieklejoju lai parādītu azu gifu, ko izveidoju.
Viens vakars, piecas koppapīra lapas, vēlme kaut ko darīt un garlaicība.
IPB Image
Zīmulis, pēc tam līnijas ar rapidogrāfu, skenēts un apstrādāts photoshopā veidojot animāciju ar 8 kadriem no pieciem zīmējumiem =w=''
yukito-San
Nu jau kādu laiku nebiju šajā forumā redzējis kaut ko kas piesaistītu manu uzmanību, bet nu tev tas ir izdevies un es pat saņēmos uzrakstīt komentāru biggrin.gif

Lielisks piemērs, ko var izdarīt ja vēlmi kaut ko darīt apvieno ar garlaicību, kaut es tā spētu.
Zināmā mērā tu mani pat iedvesmoji kaut ko darīt.
Ja salīdzina šo ar Latvijas animācijas daiļradi tad tu esi diezgan augstā līmenī, tā tik turpināt!
Nothinga
Pateicos yukito-San ^^ Un prieks, ka nedaudz iedvesmoju kaut kot uzsāk paša spēkiem ar. Man patīk experimentēt pēdējā laikā... lai gan nereti esmu paŗāk slinka, lai ko tiešām usāktu nopietni, bet mazi darbiņi turpinās. Varbūt vienu dienu sānemšos izveidod kaut ko nopietnāku.

Droši vien daudzi zina par saucamo meme, kas klīst pa DA un piedāvā pārskatīt gada darbus. Šo izveidoju par paģājušo gadu:
IPB Image
(klikšina uz bildes, lai redzetu sīkāk un arī darbus, kuru fragmento it parādīti.)

Un no citiem jaunumiem - nesen dabūju tabletu. Spēlējos mazliet digitāli, stils gan nemainās....
IPB Image
(dāvana dzimšanas dienā...)
Randoms:
IPB Image
IPB Image
IPB Image

Un beigās šis tas no skolas darbiem.....
Tuša, gruntēta ~50x50 presēta planšete x5, mazliet papīrs un līme.
IPB Image
Tenma
Tīkami, pēc ilgāka laika ienākot, redzēt tik jaukus darbus smile.gif
Nothinga
Atzīstos, te gan krietnu laiciņu nav būts nekādā veidā, bet šodien nolēmu iegriezties un varbūt iemest šo to jaunu XD

Sākšu ar pagājušā gada beigu kopsavilkuma meme no DA =w=~
IPB Image
(kliko us bildes, lai uzzinātu sīkāk par darbiņiem~ )

Bet tad nu tā, kas ir tāds jaunāks, ko var parādīt? Viss galevenokārt digitāls pēdējā laikā, dēļ skanera trūkuma pašreizējā dzīvesvietā >w<' Liela daļa darbu droši vien redzēti tiem, kas seko manam DEviantart accountam WolfsNeverDie

Eksperimenti ar 'screenshot' tipa lietām:
IPB Image
Monochromatic sketches:
IPB Image
IPB Image
Fona, leņķa un gaismas experimenti bez līnijām:
IPB Image
Chibi un SAI XD
IPB Image
Experimenti ar gaismojumu:
IPB Image
Mazliet klišejiskas bildes arīdzan XD
IPB Image
Pagaidām varāk vai mazāk jaunākais - ideja tēlam =w=~
IPB Image
un puspabeigts briežu taurs >w<
IPB Image

Man mazliet pietrūka vietas iepriekšējā postā >w<'' Bet, lai pabeigtu vispārīgo jaunumu pārskatu:

No tradicionālajiem dazās jaunākas bildes, uzņemtas ar telefona kameru:

IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image

Tas nu tad pagaidām arī viss =w=~ Pagaidām XD
Cowkiller
kādu tabletu tu lieto?
Nothinga
QUOTE(Cowkiller @ May 9 2013, 23:03) *

kādu tabletu tu lieto?

Izmantoju Bamboo Pen&Touch tabletu no Wacom. Aptuveni 20cm pa diognāli darba virsmai.
Nothinga
Nu ko, kamēr esmu šeit, derētu arī ko jaunu iepostot ^^~

Tagad pāris jaunāki krikumi:

Experiments ar kreiso roku (labrocis orģinālā XD) - aka - ko nevajag darīt braucot vilcienā rūtiņu blociņā ar pildspalvu XD (iet ļoti lēnu...)
IPB Image

Mazliet experiments ar gaismām =w=' Ne pārāk veiksmīgs, bet galvenokārt ventilācijai zīmēts =w=~
IPB Image

Portretu gabaliņš no DA role-play grupas XD
IPB Image

un jā, ja ir interese - te ir pabeigtais briedīts no iepriekšējās reizes =w=~
IPB Image

turpinām digitālo ēru (tādēļ, ka man nav skanera un ir tikai skices un puspabeigti darbi =w=~ )
Tenma
Sen nav būts šai stūrī, bet Tavus jaunos darbus šeit redzēt tiešām priecē manas acis smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.