Hurum, sen nav postots (atkal ^^)
Paldies isiem komentētājiem!
Tamashi: izmantoju rapidogrāfus nevis otas, tādēļ švīkojums ^^ Iespējams ar tušu būtu bijis labāks, ne tik raibs un svītrains, bet, kss padarīts - padarīts ^^
Tigra - es vairs nemāku zimēt meitenes XD Paldies par norādēm, mēģināju ievērot citos darbos.
Par trešo un ceturto runājot no pēdējā bara, trešo mazliet pabojāja tas, ka tas atrodas grāmatiņā, no kuras lapas nevar izņemt, tapēc skeneris to nedaudz paraibināja kā nevajag (noveļam vainu uz tehniku). Ceturtais ir vienkārši švīkots + izmantots 0.05 rapidogrāfs daļā no darba.
Fuschi - Raven ir cita veida, citas dienas, cita garstāvokļa darbs, ātrs un failīgs ^^ Taisīts, pirmkārt, ar rapidogrāfiem, otrkārt - nedaudz depresīvā noskaņojumā ^^
Par trešo var skatīt augstāk info. Orģinālā izskatās neduadz labāk ^^
zeloco - Paldies!
Un tagad kaŗta jaunai devai krapīgu darbu ^^ Preicājas tie, kuriem patīk manas krāsas, jo tās sāk atgirezties. Iegādājos jaunu zīmuļu komplektu, kas nu ir iemesls krāsoties ^^ Starp citu - iesaku. FaberCastle 48 zīmuļi, klāt nāca vēl arī asināmais. Colour Ecopencils. Nav akvareļi, bet zīmē tāpat labi, nedaudz līdzīgi.
Pirms tiem pāris krāsainajiem, kas man tapuši, ievietošu vēl vienu no zīmuļdarbiem ^^ Tapis pašā septembra sākumā, spēlējoties ar apģērba rakstu vienkaŗši tāpat - fanam ^^
Teo no
"A Game of Chess" - mana mazā komiksa ^^
Un tagad seko krāsas!Pirmais darbs tapis vasras beigās (vēl pirms ecozīmuļiem, ar tiem, kas man nu jau gandrīz beigušies, jaukajiem Pensan komplektiņiem. *snif snif* kāpēc viņus viars nevar nekur atrast?)
Atkal no AGoC tēli ^^ Harpiju spēlītes starp brāli un māsu.
Un te nu nāk jaunais komplekts:
šis bija eksperiments ar galveno gaismas avotu. Man šķeit, ka pirmajai reizei daudz maz izdevies, kaut arī kļūdas droši vien netrūkst. Secināju, ka lainārtu vajag ar zīmuli zīmēt daudz, daudz vieglāk, savādāk plēšu papīru >< Eh, stingrā roka...
Laternas es nemāku pagiadām zimēt, laikam jāpatrenējas ^^
Svaigākais darbs, kas nācis no mana mazā, melnā blociņa tāpat kā daudzi citi šeit ^^ Pabeigts vakar, sākts aizvakar (skatoties pēc laika šobrīd). Krītošs Notings
Man pašai patīk kā izdevās izkrāsot ādu. Galva varēja būt labāka, nedaudz jāpamācās kā zīmēt krīoša cilvēka matus un jāpatrenējas sparni tādā stāvoklī (brīvi krītot uz atpakaļu), tāpat kā vēl dažas lietas. Kopumā man šķiet daudz maz izdevies ^^
Gaidu norakšanu, ja kādam skatītājam ir tāds nsokaņojums