Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Nothinga un zīmulis
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Nothinga
Paldies, Art`a ^^
Pēdējais ar krāsainajiem zīmuļiem, sen nebiju pie tiem ķērusies ^^ Varbūt tāpēc ar šķeit savādāks ^^

Tad nu es atkal atgriežos ar jauniem darbiem.
Pateicoties diviem otakiešiem atklāju no jauna [yēy, jauna Amerika!] mehānisko zīmuļu pārsteidzošās priekšrocības [un jā, visos darbos iepriekš es grauzu parastos zīmuļus]. Tad nu pāris tapinājumi ēdējās dienās ^^

Šis tapa Karneolas nometnes laikā, ar minkam nočieptu mehānisko zīmuli [pabeigts tika vēlāk]
IPB Image
Erie [no komiks "A Game of Chess"] cosplayeris [pats Erie tan nav...]
palielināto detalizāciju ietkemējis cits biedrs ><

šeit divas skices, tapušas ar tiem pašiem zīmuļiem. Viena tiks pabeigta, par otru - vēl nezinu...
pirmā, par kuras pabeigšanu vēl šaubos
otra, pie kuras vēl daudz, daudz darba... [detalizācijas ietekme tā pati, aks iepriekš >< priecājies ^^]

Citi jaunumi:
IR sācies AGoC otrais čapters! Vairāk lasīt/skatīt šeit - "A Game of Chess
FuschichO
Burtus neviens normāls cilvēks, protams, arī negrib mācīties. Rakstīti burti virsrakstos labi izskatās tikai tad, ja tie ir uzšņāpti profesionāli.

Un tajā pirmajā eksperimentā, kur tev ir skice un īstais darbs (Kaut arī nepabeigts) tev īstajā darbā nozudis zābaka purngals.
DarkDevilCat
pedejie ziimejumi ir super duper sweet :33
taa tik, es laikam driz busu ari furry fans biggrin.gif
itseviski kur ta laumina :33 gii... how cute
Isabel Carmin fon Edelhain
lol... tiko ievēroju, ka Elfu dāma ir lielāka par harpiju, bet visādi citādi glīta sanākusi smile.gif
Nothinga
Es burtus nemāku tongue.gif
Un par to puspabeigto darbu - zābaka purngals nav nozudis, viņš vienkārši atbalsta to kāju uz pēdas augšpuses [purngals ir izstiepts gandrīz taisni vienā līmenī ar pārējo kāju. Purngals ir pazudis aiz otras kājas, tādēļ ar nav redzams ^^ Skicē nekas netika dzēsts un es domāju, ka tādā veidā turēt kāju varētu arī nebūt ērti un es vidrīzāk tad viņu zīmēju nepareizā leņķī, tādēļ pārveidoju tā [apakšstilbs un pēda veido vienu līniju augšpusē]. Mazliet laužam zābakus, bet tas nekas ^^

ror - Isa - es ar to eivēroju tikai nesen XD tā iet, ka nemēra proporcijas un zīmē lāgā nedomājot... oh well, tas ar ija pirmais pics, vēlāk tiks turpināti citi, so tas noder tikai referencei ^^ krāsu tas ir.

ror hollow XD gribi teikt, ak es sāku eiviest furrijismu šajā sabiedrībā?

Oh well ^^ Tagad kaŗta jaunākajiem darbiem ^^

IPB Image
Pabeigta otrā skicīte ^^ Tā kā darbs bija mazs uz mazas lapiņas un zīmulis papīru 'sakrokoja' skans lāgā neizdevās >< Oh well, nākamreiz zināsim labāk kā darīt ^^
Man iepatikās zīmēt detaļas.
Tēli ir Roberta no AGoC un Sanriths no tā paša komiksa, tik vēl nav parādījies ^^ Sans pieder Isai, viņai jašaka paldies arī par šī darba ideju ><

IPB Image
Atkal AGoC tēli ^^ vismaz viens - mazais zvēru laumiņš Teo ^^
Vienkārši doodloju uz lapas, kad izveidojās skelets šim zīmējumam un vēlma pabeigt. Sākumā domāju nekur nelikt, bet tad nolēmu tomēr padalīties ^^
Pirmā reize ilga laikā, jāatzīst, kad mēģinu apģērbā ieviest ziedu rakstu. Domāju, ka veiksmīgi ^^ Vēlāk būs jāmēģina vēl ^^

IPB Image
Akal mazs darbiņš, kas pilnā nosaukumā būtu:
"3 black crows were sitting on the fence
watching how the world ends."
Eksperimentējam ar detalizāciju mazā darbiņā ^^ zīmulis atkal sakrokoja papīru un, tā kā zīmēts blociņā, no kura lapas laukā nevar dabūt, skeneris negribēja lāgā skenēt ><
sīkāku storiju meklēt DA ^^

IPB Image
Tintes darbiņš ar nosaukumu Raven ^^

Labprāt gaidīšu komentāru ^^
Tamashi
Mmm.. Tev vajadzeja izmantot otu, tajas vietas kur bija japarklaj palielakus laukumus, tad nebutu to "balto" caurumu. Un tusha ari nav tumsi melna ka vajadzetu(man tas pats dry.gif , nevaru nekur atrast normalu tushu). Ceru ka es neparprotu, un tu tiesam izmanto tushu nevis markierus.. vai kaut ko citu, ja ta tomer ir, well sorry biggrin.gif
Bet visadi citadi jau izskatas ta neko wink.gif
Tigra2
Otrais tīri jauks, patīk zaķa sejas izteiksme. Jaušams kāds stāstiņš apakšā. wink.gif

Pirmais arī būtu jauks, ja vien meitenes seja būtu nedaudz piemīlīgāka. Vai ir kas dzirdēts par sejas trīsdaļīgo proporciju?

Proporcijas teorija skan tā: Seja ir sadalīta trīs vienādās daļās 1)no matu līnijas līdz uzacīm, 2) no uzacīm līdz degunam, 3) no deguna līdz zodam. Gan acis gan mute atrodas augšējā sadaļas trešdaļā.
Ja ievērojam šādu principu, seja parasti iznāk piemīlīga, protams, anime stilā acis gan atrodas nedaudz lielākā laukumā, bet visādi citādi principam jāstrādā.

Piemēram, ja pārnesam pirmā zīmējuma zaķa muti uz augšu, un noliekam degunu nedaudz atbilstošākā vietā, sanesam acis nedaudz tuvāk, tad, tadā, seja kļūst piemīlīgāka.
IPB Image
Un zīmējumā esošais džeks tad pielien daudz mīlīgākam zaķim.

Trešais un ceturtais tā sašvīkots, ka zūd orientācija uz tiem skatoties. Nēezin, vai tad tiešām tik ļoti grūti nedaudz vairāk izmantot dzēšgumiju. huh.gif

Visādi citādi ļoti jauki, gaidīšu nākamos. smile.gif
FuschichO
O, man otrais un trešais patīk, tikai trešajam prasās savilkt kopā atsevišķus laukumus, citādi viss ir vienādi raibs.

Bet nu raven uz tā fona ir diezgan liels fail. :C
zeloco
QUOTE(Nothinga @ Aug 6 2009, 16:18) *

IPB Image

šitas atgādina vienu manu super vecu darbu, kas k-kur pūst kādā atvilknē. Nostaļģiju uzvedinošs smile.gif

QUOTE(Nothinga @ Aug 6 2009, 16:18) *

IPB Image

Šitas naisu. Nepatīk man lasīt tās blusas (lasīt: sīkās kļūmes, ko visi uzskata par savu pienākumu iebakstīt tev acī), so overall - awsum smile.gif
Nothinga
Hurum, sen nav postots (atkal ^^)

Paldies isiem komentētājiem!

Tamashi: izmantoju rapidogrāfus nevis otas, tādēļ švīkojums ^^ Iespējams ar tušu būtu bijis labāks, ne tik raibs un svītrains, bet, kss padarīts - padarīts ^^

Tigra - es vairs nemāku zimēt meitenes XD Paldies par norādēm, mēģināju ievērot citos darbos.
Par trešo un ceturto runājot no pēdējā bara, trešo mazliet pabojāja tas, ka tas atrodas grāmatiņā, no kuras lapas nevar izņemt, tapēc skeneris to nedaudz paraibināja kā nevajag (noveļam vainu uz tehniku). Ceturtais ir vienkārši švīkots + izmantots 0.05 rapidogrāfs daļā no darba.

Fuschi - Raven ir cita veida, citas dienas, cita garstāvokļa darbs, ātrs un failīgs ^^ Taisīts, pirmkārt, ar rapidogrāfiem, otrkārt - nedaudz depresīvā noskaņojumā ^^
Par trešo var skatīt augstāk info. Orģinālā izskatās neduadz labāk ^^

zeloco - Paldies! happy.gif

Un tagad kaŗta jaunai devai krapīgu darbu ^^ Preicājas tie, kuriem patīk manas krāsas, jo tās sāk atgirezties. Iegādājos jaunu zīmuļu komplektu, kas nu ir iemesls krāsoties ^^ Starp citu - iesaku. FaberCastle 48 zīmuļi, klāt nāca vēl arī asināmais. Colour Ecopencils. Nav akvareļi, bet zīmē tāpat labi, nedaudz līdzīgi.

Pirms tiem pāris krāsainajiem, kas man tapuši, ievietošu vēl vienu no zīmuļdarbiem ^^ Tapis pašā septembra sākumā, spēlējoties ar apģērba rakstu vienkaŗši tāpat - fanam ^^
Teo no "A Game of Chess" - mana mazā komiksa ^^
IPB Image

Un tagad seko krāsas!

Pirmais darbs tapis vasras beigās (vēl pirms ecozīmuļiem, ar tiem, kas man nu jau gandrīz beigušies, jaukajiem Pensan komplektiņiem. *snif snif* kāpēc viņus viars nevar nekur atrast?)
IPB Image
Atkal no AGoC tēli ^^ Harpiju spēlītes starp brāli un māsu.

Un te nu nāk jaunais komplekts:
IPB Image
šis bija eksperiments ar galveno gaismas avotu. Man šķeit, ka pirmajai reizei daudz maz izdevies, kaut arī kļūdas droši vien netrūkst. Secināju, ka lainārtu vajag ar zīmuli zīmēt daudz, daudz vieglāk, savādāk plēšu papīru >< Eh, stingrā roka...
Laternas es nemāku pagiadām zimēt, laikam jāpatrenējas ^^

IPB Image
Svaigākais darbs, kas nācis no mana mazā, melnā blociņa tāpat kā daudzi citi šeit ^^ Pabeigts vakar, sākts aizvakar (skatoties pēc laika šobrīd). Krītošs Notings happy.gif Man pašai patīk kā izdevās izkrāsot ādu. Galva varēja būt labāka, nedaudz jāpamācās kā zīmēt krīoša cilvēka matus un jāpatrenējas sparni tādā stāvoklī (brīvi krītot uz atpakaļu), tāpat kā vēl dažas lietas. Kopumā man šķiet daudz maz izdevies ^^

Gaidu norakšanu, ja kādam skatītājam ir tāds nsokaņojums happy.gif
FuschichO
Nu pēdējie divi ir quite respectful
Nothinga
QUOTE(FuschichO @ Sep 19 2009, 12:12) *

Nu pēdējie divi ir quite respectful
O.O
Laikam jaunajiem zīmuļiem tiešām ir efekts... nebiju gaidījusi ko tādu dzirdēt ^^

Oh well, man šķiet, ka es mazliet jūku prātā happy.gif Let's bring some blood in this topic!
IPB Image
Rierns novāca kādu kritiķi ^^
Skečīgs krāsaino zīmuļu darbiņs. No time, no effort, just a bit pirate and a bit of Reirn, and a bit of blood ^^
Kļūdu vairāk kā sunim blusu *pakasa aiz auss ar pakaļķepu* bet bija jautri zīmēt ^^
Haikis
Kopumā smuki!

Mazliet trūkst kontrasta melnbaltajās bildēs. Viss saplūst kopā sad.gif

Pēdējā bildē, savukārt, trūkst fona. Kas gan ir problēma arī manos zīmējumos.
JnVbt
tā tīri neko tas pēdējais pic ... lai arī uz ''ātru roku'' uzzīmēts, tomēr tīri baudāms biggrin.gif
DarkDevilCat
smuki ziimejumi, itseviski pedejie smile.gif
sunder
Nuu visi ir super, bet jo īpaši mani piesaista tieši melnbaltie zīmējumi.
Kaut es ar tā mācētu, tik pacietība man par švaku wink.gif
Nothinga
Pateicos visiem par komentāriem ^^
Kādu laiciņu te nav updaisots, tādēļ nolēmu atsvaidzināt galeriju ar jaunākiem darbiem. Sakarā ar NaNoWriMo zīmēts šomēness maz, bet šis tas ir ^^

Ātrs darbiņš, izvarojot papīru ar zīmuli, mēģinot uzzīmēt kentauru:
IPB Image
Fons - 5min ar tintes pildspalvu. Domāts priežu mežs.

Krāsains darbiņš, kas tika zīmēts jau kādu laiciņu atpakaļ ^^ Varoņi no Game of Chess [AGoC]
IPB Image
Te tas pats melnbaltajā ar dažām izmaiņām, kas zīmējuma kopēšanas procesā.

IPB Image
-spēlējoties ar somā atrastām Stabilo krāsainajām pildspalvām/flomišiem. Randoms, kas nebūs pabeigts ^^ Teo no AGoC krāsainā jaunā tērpā ^^

Tas īsumā pagaidām viss ^^
FuschichO
forši, tiešām forši. Tev padodas audumi un purniņi smuki. Man personīgi gan nav saprotams, kā var tik cītīgi turēties pie tik šauras tematikas, bet nu ok. Kādam tak furiji arī jāzīmē.
Sigfa
Gandriiz visos darbos gjiimis vienaadaa lenjkjii (nedaudz uz leju un iegriezts), vienaada kraasu palete un overusota dzeeshgumija, kas rezulteejaas sakjeepaataa darbaa un noraada uz nemaakuliibu. Nesaprotu, kas te ir "tieshaam forshi", "super", "smuki", vai "tiiri baudaami". Un taa otras acs sleepshana...

Vieniigais darbs kursh shajaa galerijaa ir tieshaam labs ir tas cute chick with a hairy pussy.

EDIT: jaa, vajadzeeja.
FuschichO
forši te ir tas, ka cilvēkam, lai vai kāda, ir izpratne par formām, kas uz dažu pēdējo postu fona izskatās spīdoši. Un 3/4 leņķis ir kārdinošs, izdevīgs un viegls. Nav brīnums, ka overusots. Kas attiecas uz saķēpājuma koeficientu- to visi jau sen bija pamanījuši un pieraduma rezultātā tas vairs neduras acīs.
Nothinga
Hehe ^^ Paldies par koentāriem ^^

3/4 lenķis ir viens no maniem iemīļotākajiem ^^ Profils sanāk kroplīgs, bet pretskatu reizēm zīmēt apncīgi. Krāsu palete vienāda, jo man simpatizē tie toņi un zīmuļu komplekts, lai izveidotu pieklājīga salikuma darbu, ir diezgan ierobežots, bet digitālā krāsošana manu roku padara nejūtīgu sākot ar mazo pirkstiņu un uz rpeikšu, jo ilgāks laiks paiet ^^ Bez tam reāli ir tikai trīs krāsas un to jauktie toņi ar kuriem civēks var operēt krāsošanas laikā, ar zīmuļiem vismaz, manuprāt ^^
Beigu beigās, galerijas apakšvirsraksts jau norāda, ka šeit esošie zīmējumi pieder ne pārāk veiksmīgam amatierim ^^ Lai arī dažas lietas laika giatā ir uzlabojušās, esmu un palieku ne pārāk veiksmīgs amatieris, kas zīmē prieka pēc ^^
un jā, zīmulis papīru viena alga izvaro tāpat kā iepriekš ^^

FuschichO - tematika ir šaura, tapēc, ka ierasta un savā ziņā interesanta ^^ Bez tam, tev taisnība, kādam tak furriji ir jāzīmē ^^

Tad nu piedāvāju vērtējumam bezmiega nakts darba rezultātu, MMORPG PErfect World International sava čara fan-pic, vai vienkārši, PWI clerics ar 50-60lvl arcane armour ^^ Based on orginal as much as possible ^^
IPB Image
AnroKi ir mans čars spēlē, winged elf cleric ^^ Tas ir viņa pašreizējais bruņojums [based on screenshots from game] ar mazām atšķirībām zīmēšanas rezultātā atnākušām ^^
Atkal 3/4 skats, atkal puisis un atkal ne cilvēks ^^ Darbs zīmēts no kādiem 4AM-6AM, ja tas kat ko izsaka ^^

Un tagad tauta, paldies par uzmanību ^^ atkal uz pāris nedēļām būs no manis miers ^^ Rejoice!
JnVbt
uh huh ... nu pie taviem pēdējiem darbiņiem var pakavēties visai ilgi ...
centīšos pēc iespējas īsāk un konkrētāk biggrin.gif tātad:
*kentaura skice - ir ok! tagad tik iekš kādas grafiskās programmas pārvelc lineart, izkrāso un būs atkal kkas interesants
*[AGoC] - nu par krāsām te gandrīz vnk nav kur piesieties (teicami) smile.gif
vienīgā lieta kas, manuprāt, biki tur neiederās ir pārlieku spēcīgi ievilktās auduma un apģērba locījuma vietas (šur un tur)
katrā ziņā var redzēt ka esi ieguldījusi diezgan pamatīgu laiku pacietību (ja nav noslēpums cik ilgu laiku aizņēma šī darba tapšana?)
*Teo no AGoC - diezgan labi izdevies lineart's, foršs krāsu salikums
ļoti stilīgi izkrāsots krekls un feini spārni! biggrin.gif
*** Nu pēdējais pic ir teju vai ierāmēšanas vērts! biggrin.gif
ļoti labs krāsu salikums un toņi
''ņammīgas'' ietērpa formas
vienīgais, manuprāt, mati varēja būt nedaudz dabīgāki (tādi pārlieku sastinguši liekas) biggrin.gif
Nu tas tā, īsumā bija viss! smile.gif
Hideki-E.D.Z
Vai man liekas vai patiešam visi pieveršas fantasy stilam wacko.gif
Kļust garlaicīgi dry.gif
sunder
Pēdējais nu vnk iecepī. Daudz detalizētaks par pārējiem, un krāsas vnk ideaālas.
Pat sagribējās to speli pamēģināt biggrin.gif
Keydan
Horse-man! I like him! biggrin.gif
Also, wry so furry?
Nothinga
Heee, nebiju gaidījis tik daudz komentārus ^^ Neko īpaši jaunu neesmu uzzīmējusi, vien skicējusi daudz un dikti, tādēļ arī neko viarāk nevarēšu piedāvāt pagaidām ^^

JnVbt: es varētu mēģināt taisīt lineartu, bet pele kills my hand pēc laiciņa, kad es viņu aktīvi izmantoju, tādēļ, kamēr neesmu ieguvusi savā īpašumā tabletu, neko digitāli nedomāju veidot ^^
A apģērbu es reizēm mēdzu pārspīlēt ^^ Un darba ilgums - es nezinu rpecīzi cik ilgi, zīmēju viarākas dienas pa pāris stundām, kā sanāca. Kaut kur 4-6 stundas laikam ^^ Bet tā krāsošana tīri. Lainārts arī prasīja vismaz pāris stundas, tādēļ, ka darbs lielāks ^^
PAr pēdējo runājot, nav nedz mana izdoma par krāsām, par tērpu ^^ Arī tēls ir tikai manis izveidots spēlē ^^ Viss skatīts pēc screenshotiem ^^

QUOTE(Hideki-E.D.Z @ Nov 24 2009, 19:44) *

Vai man liekas vai patiešam visi pieveršas fantasy stilam wacko.gif
Kļust garlaicīgi dry.gif

Es esmu fantasy stila izkopējs jai cik ilgi vien spēju atcerēties XD Viss, ko nereti zīmēju, pamatā saistās ar kaut ko, ko rakstu vai izdomāju, bet rakstīsānā un domšanā esmu caur un cauri fantasts ^^ [un furrijs XD]

sunder: Perfect World International ^^ Feel free to play ^^

Starp citu - screenshoti ar pašu tēlu, kas tika uzzīmēts, kad nebija ko darīt ^^
tuvplāns sejai ^^ un ietērps pats

Keydan: Horse-man is great ^^

PAgaidām - viss ^^ pēc laiciņa padalīšos, ja būs kas interesantāks ^^ Pagaidām - atpūta no furriju zīmētāja ^^
DarkDevilCat
hehe atkal PW sagribejas paspelet smile.gif
Isabel Carmin fon Edelhain
Par Ro jau te pasajūsminājos DA smile.gif vairāk piesaistīja tas, ka tik daudz PWI spēlētāji atklājas biggrin.gif varbūt jātais būs otakiešu ģilde biggrin.gif
JnVbt
offtopic: tieši PW ir tā ko esmu nolūkojis kā nākošo ko spēlēt pēc Cabal biggrin.gif
Nothinga
Esmu atkal ieklejojis šajos laukos tā kā laikam derētu sniegt nelielu update par saviem darbiem ^^

IPB Image
demon ladies design ^^ Centos piedalīties vienā pziās rīkotā konkursā par viena viņa tēla full-demon formu un šis ir rezultāts ^^ Darbs - rapidogrāfi.

Un tagad pāris no mana sketchbloka ^^
IPB Image
Inspired by roomie dancing para-para x3
IPB Image
un atkal AgoC ^^ nekas daudz šoreiz, sketch as a group pic ar tēliem, kas vēl nemaz nav zināmi [vienu, diviem].

Un atkal man ir sajūta, ka manos zīmējumos stilā kaut kas mainās ^^ kas zina, varbūt tā arī ir ^^
Oh well - Enjoy!
Tigra2
Tas otrais man laikam patīk vislabāk. :3

Par stilu, nezinu gan, neko dikti savādāku neredzu. Vienīgais, mazāk furry XD
Nothinga
Man otrais arī personīgi patīk ^^ Pirmo reizi, cik varu atminēties, pieklājīgi sanākusi neierasta poza ^^ Protams, dažas detaļas varēja būt labākas [piemēram rokas, jo gan izstieptā, gan saliekta ir mazliet dīvainas, tāpat kā nobrukusī zeķe utml ^^]

Tā kā nekas īpaši jauns nav tapis [vainojam kaķi, kas saskrāpēja roku un prokrastinēšanas minku, kas tup uz kakla], piedāvāšu atskatu pagātnē ^^

Jaukaja DA apkārt kādu laiciņu jau klejo dažādi pārskata meme, kuros tiek ievietoti fragmenti no darbiem, tādēļ nolēmu pievienoties attiecīgajam bumam un palūkoties kā esmu audzis pa šo laiku. Un, lai arī gribas reizēm teikt, ka progresa nav, kopskatā var redzēt šādus tādus uzlabojumus ^^ Protams, arī regresu dažbrīd ^^'
Reāli pamatā domāts likt darbus no 2003. gada sākumā, bet, tā kā mazie skricelējumi no tā laika un mākslas skolas darbi sen jau ir aiklīduši tālēs zilajās vai nolīduši visdzīļakajos kaktos, iztiku ar laika posmu no 2005.-2209. gadam ^^ Enjoy! Komentāri blakus ^^
IPB Image
Un te - plašāks apskats par jau aizgājušo gadu ^^
Komentārs: gribi negribi nākas piekrist, ka esmu overused 3/4 leņķi sleep.gif Lai nu kā, man personīgi šķiet manāms progress ^^
IPB Image
Kaede
Man patīk Jumtu Alice, tas vidējais kaķis. happy.gif Zīmē viņu vairāk. Laikam vairāk jādejo man, ne? laugh.gif

Un jā- progress tiešām redzams!
lilion
Man patiešām patīk tavs marta zīmējums, tāpat kā sparnotais džeks. Labi uzīmēti, glīti izstrādāti . Vilkveidīgie neuzrunā un nesaista, bet tas pieder pie tava stila un man ,laikam nav cerības uz izmaiņām ?
Nothinga
Un pēc kāda klusuma brīža, es atkal esmu atpakaļ ^^ Ar lielāku vai mazāku darbu kaudzīti. Pateicos iepriekšējiem komentētājem ^^ un, lilion, yep, vilkveidīgie ir daļa no manis, tāpēc tik daudz zīmēti ^^

Bet te nu - marta un aprīļa jaunumi ^^

Četri lainarti - skatos aktīvākas pozas:
IPB Image IPB Image
IPB Image IPB Image
vilks, lūsis, kaķis un vienradzis ^^

Izmēģinām ķepu savādākā stilā:
IPB Image IPB Image
IPB Image IPB Image
IPB Image
ar klusu cerību, ka šis vairāk līdzinās anime/manga kā iepriekšējais ^^' lai arī šīs ir tikai skices pagaidām. Man gan šķiet, ka meitene izskatās vairāk pēc meitenes kā iepreikš ^^

(lielākā bildēm - noklikšķiniet uz attēliem)

un šai reizei pēdējā skice:
IPB Image
ar drausmīgu anatomiju, šaubīga paskata fonu un visu pārējo, kas piedienas garlaikotai skicei vilcienā XD

Pateicos par uzmanību. Labprāt gaidīšu komentārus ^^
Keydan
Vis jau ir labi bet nu damn too much furry...
Kaede
Cilvēkam tāds furrijīgs stils. Man šķiet, ka Nothinga mēģinātu zīmēt cilvēkus, viņai nekas neiznāktu. laugh.gif

Trešais darbs. *love love love* Un ceturtais! Kruasānu pavēlnieks! laugh.gif

Pēc manām domām, tagad Roberta izskatās daudz meitenīgāka. Pirmīt, godīgi sakot, ar viņas acīm nebija kkas kārtībā, tagad izskatās daudz labā. smile.gif

Un, es laikam atkārtošos, bet- uzdāvini man Erie! *love love love*
Kikyou
QUOTE(Kaede @ Apr 11 2010, 16:14) *

Man šķiet, ka Nothinga mēģinātu zīmēt cilvēkus, viņai nekas neiznāktu. laugh.gif

Kā tad ne?
IPB Image
Kaede
Well... that is an elf. laugh.gif
Nothinga
QUOTE(Keydan @ Apr 10 2010, 13:17) *

Vis jau ir labi bet nu damn too much furry...

Kādam šeit ir jāzīmē furriji biggrin.gif pārāk daudz visakā cita savādāk saradīsies XD

Kae - when iļl find him, i'll give him to u ^^ kaut kur Erie jāatrodas taču...
Paldies par komentāru wink.gif

Par cilvēkiem runājot - man slinkums tādus zīmēt, vismaz daudz. Skolai jau nākas figūras... Well, bet that's me ^^
[P.S. That is an elf ^^]

Pavasarīgām noskaņām - a little romance. Pirmais krāsainais darbs ilgākā laika posmā ^^'

IPB Image
divas laumiņas kokā ^^
Šeit ir sketch versija:
IPB Image - kliko visū lielākai versijai.

Kad būs jauns skan batch, atkal varēšu parādīt ko jaunu ^^
Kaede
Vispār, man tas darbs krāsainais izskatās... ē... pliks? Es nez, ir abi varoņi, ir zars, bet man dikti trūkst kaut kā fonā.

Dikti skaisti spārni un laumiņa blush ir mīlīgs. Bet meičas poza... darn, that must be not that comfortable, standing like that... laugh.gif
Nothinga
Kae - Tur ir maz fona, fakts ^^ Brīža ideja.
Paldies par komentāru.

Un tagad atkal jaunākie darbi. [cik nu jauni]

Jau kādu laiciņu lainārts stāvējis mapītē, l'diz beidzot izkrāsoju ^^ Zīmēts februārī/martā. Izkrāsots - aprilī.
IPB Image

IPB Image
-un daži skricelējumi (salikti uz vienas lapas, lai mazāk jālādē. Orģinālā - katrs uz sava papīra).

Nodods jūsu kritiskajam skatam uz dzīvi
IPB Image
Keydan
Wow! Nonfurries! biggrin.gif Labi gan!
Kaede
Pirmais no pēdējiem ļoti patīk. Krāšņš un krāsains. smile.gif
Nothinga
happy.gif
sketchdumps ^^
IPB Image

& of course, daily furry update XD
IPB Image
IPB Image
IPB Image
akvareļi, krāsu zīmuļi akcentiem, rapidogrāfs lainārtam. Starp citu - lainārti pāris postus atpakaļ.

lainārts
IPB Image
mage no PWI, ful arcane armour 70+

Enjoy!
Tigra2
Tavi darbi ar katru reizi paliek arvien simpātiskāki, tā tik turēt! :3
Otrajam akvarelim(kaķene ar rūtainiem svārkiem) man nav skaidrs, kas notiek dibena apvidū. 8<

visi pārējie ir baigi okei,mans favorīts laikam būs skičaini krāsotais čalītis ar spārniem, kam blakus rakstīts ''kingdom''
Nothinga
Pateicos par kometāru Tigra ^^ Es dzīvoju pēc moto:'jo vairāk dari, jo labāk sanāk', bet dažreiz iedvesmojos no citiem ^^
Par minēto kaķīti rūtainajos svārkos - viņai ir ļoti īsi svārki ar augstu jostasvietu un normāla izmēra ciskas ^^ Vismaz man tā šķiet ^^
Lai vai kā - pateicos.

Dēļ karstuma šobrīd neko dižu negribas darīt. Es šobrīd esmu Asrana pusē(tumšmatis, vilkpuika no AGoC):
IPB Image
Asrans ir vilks = biezs kažoks. Karstumā tādam grūti. Ērijs (Erie) ir harpijs un harpijas orginālā nāk no Vidusjūras reģiona, Grieķijas. Viņam šāds karstumiņš ir tieši laikā XD
P.S. Bērni - nemēģiniet šupoties plastmasas pludmales krēslā tā kā to dara Ērijs, tas ir bīstami ^^

On the other side - pārāk daudz spēlēju spēlītes laikam, nekas jauns nerodas ^^
IPB Image
Šobrīd esmu aizrāvusies ar online spēlīti, kas saucas Horse Isle 2. Tad nu vienu dienu ar savu zirdziņu Upmalas Brīze jādelējot apkārt, nonācu uz salas, kur atradās vaiākas kapsētas. Nolēmu palasīt uzrakstus uz kapu pieminekļiem un uzgāju pērli, kurai nelaiķa vārdu es vairs neatcerējos brīdī, kad skicēju bildi ^^ Taču briljantais teiciens "See? I told you I was sick." lika man teju novelties no krēsla, tādēļ nolēmu iemūžināt šo mirkli nelielā skečā ^^
Redzams - mans avatars spēlē un zirdziņš, ar kuru tobrīd jādelēju apkārt mazleit spokainā (efektu, kuru man īsti neizdevās panākt) ainavā ^^

Enjoy my sketchynes!
Kaede
"See, I tol you I was sick. " biggrin.gif Made me laugh.

Jāatzīst, ka ir uzlabojies tev stils un kvalitāte.
DarkDevilCat
Pēdējā bilde laba ))
Nothinga
Yep, atkal esmu klusējusi kādu laiciņu ^^ Nu, ne pilnībā klusējusi. Dažus niekus var atrast interneta plašumos, vismaz tie, kas māk meklēt ^^

Paldies Kae un DarkDevilCat par komentāriem ^^
Pēdējā bilde bija smiekliem ^^ un jā, stils varētu būt sācis mainīties, cerīgi, uz labo pusi ^^ Visam jau ar laiku ir jāmainās ^^

Bet te nu nāk mans jaunākais darbiņu bariņš:
IPB Image
Sketchy harpiju bērnu trijotne. Viena DA biedra requests, pie kura vēl aizvien tik lēnām strādāju (>.<) man ir iepaticies skicēt ar brūnganu zīmuli ^^

Nesen iegādājos tumšzilu papīru un baltu pasteļzīmuli ^^ Iepatikās spēlēties, mēģinot uzzimēt tikai gaismu (krietni grūtāk, vismaz manā skatījumā). Šis ir pirmais mēģinājums, kur vēl ar to neeksperimentēju: strūklakas puikas no viena parka ^^ (zīmēts pēc atmiņas tikai).
IPB Image
& fanārta mēģinājums (es nemāku zīmēt fanārtus ^^')
IPB Image

Un nobeigumā: komiksiņš no viena SJ colab par skolas tēmu ^^
IPB Image

Enjoy!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.