Hurrrr... sen te nav nekas likts ^^
Paldies visiem komentētājiem ^^
Tigra2 - es neiebilstu pret eksperimentu ^^ PAti pārāk labi apzinos, ka mans lainārts ir netīrs. Un jā, es izmantoju zīmuli un dzēšgumiju. Taču inkoju es ar roku un nereti haltūrēju to darot, ieraugot, ka līnija mazliet tālāk iepsējams izskatītos labāk kā tajā vietā, kur to jau paspēju novilkt ar tinti, tādēļ veidojas tāds 'netīrs' lainārts. IR cilvēki, kuru lainārti ar to pašu zīmuli un rokas inkošanu ir tīri un skaisti, taču es neesmu no tiem. Kādēļ, tādēļ, ka es kā bērns nodarbojos tikai ar to, kas mani attiecīgajā brīdī aizrauj. Ja zīmējums neaizrauj līdz galam un, ja es to nepaspēju pabeigt, tad tas tāds arī paliek. Protams, ir darbi, pie kuriem ķeros vairākkārt klāt, taču tie ir vai nu tadi, kas atlikti malā kā cita dēļ, bet vēl aizvien iedvesmojoši, vai arī tādi, kurus man nepieciešams pabeigt kāda iemesla dēļ.
Pilnīgas ķēpas es nemēdzu apskatei dot. Par pierādījumu varu piedāvāt šo VIP darbu [vēl nepabeigtu] AGoC otrā čaptera vākam. Skicē dzēgumiju neizmantoju, bet gala lainārtu pārkopēju uz citas lapas, kur turpināju ar akvareļošanu.
Pagaidām mans mērķis nav iet uz tīru lainārtu, jo negrasos nekur tālāk izsities ar saviem darbiem mākslas pasaulē. Ja nolemšu, ko tādu darīt, tad arī labošu savas kļūdas un centīšos veidot tīrus lainārtus, neskatoties uz to, ka vēlāk tas būs vēl grūtāk kā tagad. Līdz tam būšu spītīgs ēzelis, kas zīmēs kā pašam patīk ^^
Bet tagad, jaunākie darbi.
Venu dienu secināju, ka pārāk daudz izmantoju tinti un vairs nepabeidzu nevienu darbu tīri ar zīmuli. Te nu būs klasika - parastais zīmulis.
šunauro. Rokas ir kroplas un nezinu cik labi izdevās poza >< Bet rokas tiešām ir kroplas >< nesanāca kā gribējās, bet kaut kas sanāca ^^
Vēl viens zīmuļdarbs, lielāks par iepriekšējo ^^ šoreiz zīmējam laumiņas. IR šādas tādas nepilnības, kas būtu jāizlabo, bet, tā kā darbs jau pabeigts, negribas tām ķerties klāt ^^
Teo un Amija [sīkāk lasīt DA, ja interesē kas par viņiem]
Un tagad cita kalsika - krāsainie zīmuļi. Vēl viens VIP sanāk, cita omanda no 'A Game of Chess' komiksa^^ šoreiz rpetinieki, ka sparādīsies tik ik pa laikam ^^ Komandas ideja pieder citam.
Stāvoši čari vēl jāmācās zīmēt kopbildēs, sievietes es tā arī nemāku zīmēt ^^ Vienīgais, kas man patīk, ir aptuveno cilvēku formu pieņēmušais grifiņš kreisajā pusē ^^ Pirmais komandas 'Silver Angelus' koncept arts, neskaitot čaru skices, so šis tas var mainīties [daudz kas]. Tad redzēs cik daudz viņus varēs manīt nākotnē ^^
Giadīšu komentārus ^^