Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ērikdarbi!!!
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Erik4xp
IPB Image
Šitā pirmā skice ko ielieku šeit. tongue.gif
IPB Image
Namejs
tas ir krokodiils ar to zobenu mutee? biggrin.gif
Erik4xp
Tas ir kautkāds hibrīds? Pirmais, kas uzskicējās!!! laugh.gif
AmnE
Hehee.. Nu ir okey. Tik jaapiedomaa pie proporcijaam. Es neesmu paarliecinaata, bet pirmajaa ziimeejumaa liekas, ka vajadzeetu zobna galam veel buut redzamam, bet nu es iisti neesmu paarliecinaata! smile.gif
hypnotize
njaaa...rokturis arii prasaas bikinj lielaaks...bet mati taa neko...smile.gif
kahi
tas 1. izskatās kā minhauzens jaunībā... džekiņš ar zobenu mutē ir interesanti izdomāts, bilde atgādina par svēto pēteri , kurš galina pūķus!!
Erik4xp
Es cītīgi zīmēju, bet strauji zūd visa iedvesma un šo darbu vairs nebeikšu. sad.gif
Un es nekādi nespēju savest kopā savas skices ar photoshopu. dry.gif
Vispār labi ka tik daudz es spēju. biggrin.gif Vispār lai attīstītos tādi vārdi neder. laugh.gif
image
Erik4xp
Lūk, kas notiek kad es tieku pie coreldrawa... un protams lielas devas iedvesmas, kuru guvu no aeOn... laugh.gif Viņš ir vislabākais... rolleyes.gif
imageimage
Šitais te man prasīja Daudz laika, vesalu svētdienu, man vēl bija jāuzstāda coreldraw un vēl jāiemācās ar to rīkoties... skice gan man jau mētājās datorā no sestdienas... biggrin.gif
Arts
Baismīgi smuki!!Visi iedvesmojieties no Aeon!!! smile.gif
aeonseraph
Nu re... Un tā tik turpini! Tev tiešām ir talants, vnk vajag daudz daudz zīmēt, un rezultāts būs spīdošs, tici man! Galvenais ir neapstāties smile.gif
Kenshin
uh, ar eenaam shkjiet tew nemaazaako probu nav- kaa saka no rokas rokaaa tew ar shiim...
heheee, mazliet patreneejies figuuras, detaljas un ljauj fantaazijai runaat liiniju un kraasu valodaaa^^ hehee, peedeejais labs, pareejie so-so... bet nu,mazliet pastraadaasi un buusi ,hehe, zirgaa^^
Sushi
Tjā... pēdējie ir riktīgi labi! happy.gif
Man it īpaši patīk tas pats pēdējais, kuram tikai acis iekrāsotas. Tas, kurš apstrādāts Corelī arī ļoti labs. Hmm, nu tev sanāk tādi krāsaini zīmējumi (arī tad, ja nav izkrāsoti). smile.gif
Ahā, un tas, kur fonā tualete, izskatās pēc karikatūras! smile.gif
kahi
pēdējais ir vislabākais!! turpini zīmēt, and rememmber - all you need is practise!!
Erik4xp
Nu re... Un tā tik turpini! Tev tiešām ir talants, vnk vajag daudz daudz zīmēt, un rezultāts būs spīdošs, tici man! Galvenais ir neapstāties

Neapvainojies, bet ir kas tāds, ko tu vēl nezini huh.gif . Es laikam ,aeOn, tevi redzu tā, jo esmu iesācējs. laugh.gif aeOn pieredze ir nenovērtējama, tāpēc jau viņš var domāt par darbu šajā jomā, viņš ir super.

uh, ar eenaam shkjiet tew nemaazaako probu nav- kaa saka no rokas rokaaa tew ar shiim...
heheee, mazliet patreneejies figuuras, detaljas un ljauj fantaazijai runaat liiniju un kraasu valodaaa^^ hehee, peedeejais labs, pareejie so-so... bet nu,mazliet pastraadaasi un buusi ,hehe, zirgaa^^

Ar ēnām gan man problēmas ir, jo ir daudz kļūdu ēnojumā... smile.gif
Bet par detaļām tev pilnīga taisnība, tas man nepadodas... sad.gif
Strādātu ja būtu laiks, man 9. klase vēl jābeidz... laugh.gif

Ahā, un tas, kur fonā tualete, izskatās pēc karikatūras!

Tā ir karikatūra... dry.gif Sākuma jau bija labs darbs laugh.gif , līdz brīdim kad kaut kur pazuda iedvesma un es ātri pārveidoju par karikatūru...

pēdējais ir vislabākais!! turpini zīmēt, and rememmber - all you need is practise!!

You are all right in this... biggrin.gif

Protams, liels paldies par atsaucību un labajiem vārdiem... smile.gif
Kaede
Kopumā ksatoties liekas, ka, trenējoties, no šī visa pat varētu kas ļoti labs sanākt! Tīri vēl neo darbiņi!
Erik4xp
Paspēju uzskicēt un izkrāsot šovakar, vai arī šonakt... huh.gif Pats svarīgākais man gribas gulēt...
sleep.gif

image

Šis darbs tapa nākamajā dienā...
image Mana agrās bērnības mīļākā mūltene ir Dragonball. Un šito es speciāli avataram taisīju, kā redzat... biggrin.gif
image
kahi
džekene izskatās kā termonatora līgava! pirksti ir par maziem, roku augšdelmiem vajag būt biš' mazākiem, galvai arī...vai arī pagarini ķermeņa apakšdaļu nu, pagaidām pēc proporcijām izskatās kā ....... nu, nevaru atrast nosaukumu...kā ļoti salocīts vienādmalu trijstūris ar virsotni uz leju!
Erik4xp
džekene izskatās kā termonatora līgava! pirksti ir par maziem, roku augšdelmiem vajag būt biš' mazākiem, galvai arī...vai arī pagarini ķermeņa apakšdaļu nu, pagaidām pēc proporcijām izskatās kā ....... nu, nevaru atrast nosaukumu...kā ļoti salocīts vienādmalu trijstūris ar virsotni uz leju!

Man tāds stils, bet ar rokām un kājām man nenormāli slikti iet, trennējos, bet lēni tie rezultāti nāk. biggrin.gif Un meitenes es vispār reti zīmēju, tā kā var iznākt vīrišķīgākas nekā gribētos... biggrin.gif Liels paldies par kritiku... Tas iedvesmo... laugh.gif
Erik4xp
Man ideja bija "Let there be light", bet es nekādi nevaru izdomāt kā to bumbu var foršāku uztaisīt sad.gif
image
Nevarēju noturēties un uztaisīju kaut ko no Dragonball... laugh.gif

Pilnīgi riebjas tāpēc arī neturpināšu wacko.gif bet ielikšu šeit, lai būtu par ko parēkt...
image

NU KO, LAI ES ZĪMĒJU, kamēr es domāju uzskicēju sevi ar izteiksmi "Ko, lai es zīmēju"...
image
Man vajag iedvesmu LŪDZU dodiet man iedvesmu... Citādi ir garlaicīgi zīmēt uz dullo... sad.gif
Taison
Man ari beerniiba miljaakaa multene bij Dragon Ball!!! (veel tagad bishiit ir) biggrin.gif Vot zinko uzziimee Goku taisot Kamehameha! Man pasham nesanaak... sad.gif
Erik4xp
Neizdevās kā gribējās... Bet no kļūdām mācās
Tāda fufla sanāca, vajadzēja kreiso roku augstāk tad izskatītos draudīgāk... biggrin.gif
Un tas īsti nav goku nemaz... tongue.gif
image

image
Vispār es vēlos pievērsties kam sarežģītākam... dry.gif
Taison
Oooho blink.gif !! Cepuri nost! Man patiik! Labi sanaacis!
Gruntaf
tā jau būtu tīri okē, tikai nenormāli acīs spiežās tās cilvēku proporcijas.

man patīk pēdējie divi darbi - tādas dinamiskas krāsas&action happy.gif
Namejs
es tew ieteiktu mainiit stilu.....because dbz ziimeejumi ir prasti un wienkaarshi un lai norm winjus ziimeetu wajag tik iebraukt kas un kaa...un proporcijas ar newar norm iemaaciities ja ziimee tikai paardabiigus muskuljkalnus...
asamashii ritori banpaia
nu par dragonboliem man labāk atturēties ar viedokli, bet talants tev gan ir, tā tik turpini, un apsveicami ka mācies krāsot, man ar to vienmēr problēmas - visa galerija melnbalta, un ja arī krāsoju tad tikai ar flomasteriem.. tongue.gif
Erik4xp
biggrin.gif
image
Ja kas giganta aukšdaļu es skolā, algebras klades aizmugurē uzskicēju...
Namejs
he he...got milk? shitas tew labi sanaacis biggrin.gif
Erik4xp
image
image
image
image
image
imageimage
imageimage
image
Par fonu... Negribējās čakarēties bīnums, ka vispār kautkāds fons dažviet parādās... laugh.gif Un man jāmācas kontriķiem ļoti ļoti un vēl jāskatās FMA... Laika nav... cool.gif
Sushi
Oooo... riktīgi labs! happy.gif
Nu, dažreiz Edā vēl manāms tas Dragonballīguma efekts (par otru charu neko nesaku), bet ir ok!
Tā cīņa labi uzzīmētas! Un ēnas labas! biggrin.gif
Erik4xp
Otrs čars tika vaidots pavisam vienkārši - kādu no dragonball varoņiem aizdzen pie friziera, izsūc kādus 50 kg muskuļu un pielabo acis... laugh.gif
Sushi
Nu jā! Pilnīgi precīzi pateici! rolleyes.gif
Starp citu, uz kādas programmas tu zīmē?
Erik4xp
Vispār es uzskicēju, kas ienāk prātā un ja skice ir pietiekami forša lieku iekšā 12 Corelī pārvelku līnijas uz ātru roku, izkrāsoju un visss... Ar photoshopu es strādāt vispār nemāku, bet uz koreļa varēšu arī kādu super foršu bilžuku uztaisīt... Protams tas tiek plānots uz brīvdienām laugh.gif
Erik4xp
imageimage
Pēdējā laikā šis te ie vienīgais, ko zīmēju... laugh.gif
Man baigi patīk invertā kā izskatās mazliet rooozaaa cool.gif ...
image
hypnotize
hmmm...man patiik...arvien labaak un labaak.....
Erik4xp
imageimage
Šeit es izmēģinu jaunu zīmēšanas tehnoloģiju... Kā redzat nekas dišs... smile.gif
LeoR
Smuki, ko tur lai saka, man saak patikt aizvien vairaak un vairaak tavi darbi, tas ar to zobenu taads reaals smile.gif
Erik4xp
Zēnam ar zobenu izmantoju nepārāk labus paņēmienus lai uzzīmētu, bet tas sēdošais ir taisīts pilnīgi savādāk, lai sejas kontūras nebūtu nelīdzenas, zobens ar dažviet šķībs utt...
Pagaidām vēl nesanāk un rokas arī grūti uzzīmēt - kā saka ''practise makes perfect''
He he es to sēdošo uzskicēju korelī, vispār viegli un ātri, tikai pēc tam jāčakarējas ar tām līnījām...
andrea
man skicetais labak patik. happy.gif ja, tieshi ta. XD
a varbut tapec, ka vinjsh nav piemiligs ka tas otrs... biggrin.gif
Erik4xp
Nesen nopirku sev pirmo uzvalku... Izlaidums tuvojas... Bija vismazākais veikalā tāpat mazliet par lielu, man ir metrs 70... varbūt virs (=
image
Par šito darbu es nezinu ļoti sen uzskicēju un gribēju krāsot, bet nesanāca...
image

PROTAMS PAKAITINĀŠU TAUTU - es rīt [sestdien] braucu uz kalnu ar snowbordu laist... cool.gif
Erik4xp
Tas mans klasesbiedrs...
image
Mazliet iedzēris...
Rufucis
Tāds diezgan liels smile.gif
Erik4xp
Šitais ir vēlviens klasesbiedrs Elvijs...
imageimage
Sushi
Woow.. darbiņš riktīgi labs! smile.gif Pirmais variants, protams, labāks. Kreisajai rokai bišķi pa garu pirksti, man liekas..
Bet darbs labs, negribi izdomāt foniņu? wink.gif
Erik4xp
Njā es jau arī ļoti ļoti cenšos izveidot ko interesantāku... Nepatīk visu laiku zīmēt profilā,tagad visu laiku kautko jaunu mēģinu, bet tas ir smagi... blink.gif
Par fonu - nekad man nav paticis fonu zīmēt un kad tieku tik tālu vairs negribas zīmēt... Laikam jau pie tā būs jāpiestrādā...
+++Vai tad fonu neredzat - tā mazā svītriņa...+++ biggrin.gif
Tigra2
Pēdējie darbi kolosāli. Izskatās,ka dragonbalz vietā nācis, kas cits. man liekas tev tiešām ir talants, jo tu progresē ļoti ātri ar vienkārši hard practise tālu netiksi.Ja tev ir vēlēšanās zīmēt noteikti turpini, vēlu veiksmi.
un gaidu tavus nākošos, interesanti, kādi būs tavi darbi pēc gada...
Erik4xp
Jūs varētu pakritizēt tā kārtīgi manu darbiņu, lai es labāk saredzu kļūdas pirms sāku krāsot... Nu šitais priekš manis ir Mega grūts... huh.gif
image
Tigra2
pilnīgi acīmredzama kļūda pirksti- tie nekad nav vienāda garuma, un pirkstu gali būtu jāiezīmē šaurāki nekā pamati un nagus nav obligāti jāzīmē, ja kas.
un mazāk pamānāma kļūda - nedaudz jokaina sejas forma vietā, kur uzlikta roka(un acs rokai atbalstot seju nepaliek mazāka no augšpuses, tā samiedzas noapakšpuses)

vismaz tikdaudz saskatīju es, ceru, ka nedaudz noderēs.
Erik4xp
Šitāds izskatās pabeikts, ja godīgi esmu sevī ļoti vīlies... sad.gif
Esmu iesācējs...
image
Erik4xp
Kautkas jauns... laugh.gif
image
Kirara
kaut kaa visaam mangaam ir iisas kaajas
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.