Cowkiller
Jan 28 2007, 20:26
jaa dzeks un sniegaviits ir laba komanda!
Erik4xp
Jan 28 2007, 21:48
Par koku runājot --- Tas vispār nav domāts koks...
Labi atdzīstos, nemāku es zīmēt kokus. Arī bija slinkums blenzt pa logu un nozīmēt.
Vispār brīnums, ka tapa arī kas cits, nevis tikai "CILVĒKS"
mani līdz sirds dziļumiem fascinē ābols. labākais, kas tajā darbā ir. aa, nu džekam arī nav ne vainas.
Kikyou
Jan 28 2007, 22:37
Kokam tikai detaļas trūkst, visādi citādi ir ok, izskatās pēc tāda maza, nepadevušās aukstā klimatā augoša koka.
Pats zīmējums ar' ir ok. Šalles ir siltas. =w=
Erik4xp
Feb 11 2007, 03:24
Pirmais zīmējums - Girl Power. Otrais zīmējums - Nolādētais čalis ar ābolu... (Ak, aizmirsu Singavīru uzzīmēt...)
Cowkiller
Feb 11 2007, 10:07
woooov!!!!!
1. ir riktiigi labz!!!
2. arii bet 1. ir labaaks...
QUOTE(Erik4xp @ Feb 11 2007, 02:24)
Pirmais zīmējums - Girl Power. Otrais zīmējums - Nolādētais čalis ar ābolu... (Ak, aizmirsu Singavīru uzzīmēt...)
he... aaboli kaardinaašanai noder vienmeer...
Keydan
Feb 11 2007, 13:36
Heh. Jaunie cari? Kas gan ar tevi notiek?
Bitter_me
Feb 11 2007, 15:47
Man patiik ta meitene(bez aabola)... ar emociju, tas manupraat ir svariigaakais, ja no darba var uztvert kadu emociju. Labs! gaidaam veel kaadus darbus!!!
šie darbi ir cool , man nežēlīgi patiik. ^.^ It īpaši girl power. Viss tik labi izstrādāts,mmm ... nav kur piesieties, manuprāt.
izskatās, ka meičas spēks slēpjas spicpapēdenēs, kas rotē viņai ap rokām. vismaz tāds iespaids rodas...
Kikyou
Feb 13 2007, 16:09
Kickass skuķi nekad neiziet no modes. Feini, otrais man tomēr labāk patīk, sazin kāpēc.
Erik4xp
Feb 25 2007, 02:15
Liels smags LOL... Tas ka es šito iepostoju, nozīmē, ka tas netaps uzlabots...
Sory esmu slinks...
P.S. To meiteni es salīdzinu ar karameli...
Kikyou
Feb 25 2007, 09:14
Lai gan pozas ir un ir pat ļoti labas un dinamiskas, kaut kas trūkst. Laikam tās būs līnijas, kas palīdz parādīt kustības virzienu.
Reku, piemērs:
(Zīmējums ņemts no
šejienes.)
Pievērs uzmanību cilvēkam centrā, it sevišķi rokai. Tās sīkās līnijas ir tas, par ko es runāju.
Tāpat arī vietām, kurās nav ātra kustība (par piemēru rokas laušana), vajag tādas sīkas līnijas, kas norāda uz pretestību, bet priekš tādām man uzskatāms piemērs laikam nav... Bet viegli atgādina dzirksteles.
Visdrīzāk jau zināji visu šito, bet tas tā, just in case, lai vēlāk nav tas jāsaka.
Tā vispār man vislabāk patīk ceturtais, nezinu kāpēc. Un ja tā ilgi skatās, savu līdzību ar karameli atrast var. Skatiens laikam? Vai varbūt es vienkārši viņu pietiekami bieži neredzu. XD
nu, vietumis kaut kādi locekļi atbilstoši par mazu. vajag kā futūrismā - atkārtot rokas līnijas vēl vismaz divas reies, uzreis ir kā kustība. papēti mangas, taču! (fruits basket tieši derēs)
Erik4xp
Mar 7 2007, 19:32
1. Zīmēju žokli, jo pēc tā lieluma automātiski nosaku galvas izmēru un pozīciju. Pēc galvas arī veidoju ķermeņa izmēru un novietojumu. Piem, viņš nestāv taisni, tāpēc arī nav redzams kakls.
2.Apģērba skice.
3.Izdzēšu nevajadzīgās ķermeņa līnijas. Izveidoju rokas un savelku kārtīgi līnijas.
4. Pēc Cowkillera ieteikuma pārvelku līnijas un pēc tam izdzēšu visu, cik tīri var un tad izveidoju līnijas.
Ēnas. THE END. P.S. Fak cimdus aizmirsu uzzīmēt!!!
līdz brīdim, kad uzrodas ēnas, visa komponēšana, u.c, pamatlīnijas ļoti labas. tālāk traucē, manuprāt, zīmuļa kvalitāte, jo krekla priekša liekas par tumšu.
Erik4xp
Apr 6 2007, 01:22
Mēģinu uzzīmēt sakarīgākas drēbes. Nummm pēdējā laikā mazliet paskicēju, bet tā arī nekā liekama iekšā neiznāk...
Un jā es uzzīmēju kruto fonu, ne...?
Šitas man baigi patīk
Pinkpanther
Apr 9 2007, 10:32
peedeejais forsh, tikai vinjai taada sejas izteiksme takaa kaamiitim vai burundukam. un tas "foons" tieshaam ir kruts, man neienaaktu prataa kas taads
Dranzer_g
Apr 9 2007, 11:55
tas mei4as galva liidzinaas vardes galvai - kautkaads liidz galam neizprasts skatiens iznaacis , bet viss paareejais ziimeejums tiesaam labs
Erik4xp
Apr 25 2007, 00:33
Špikots no Naruto...
Erik4xp
May 1 2007, 22:26
Pa brīviem brīžiem pakrāsoju jau vairāku nedēļu garumā... un šodien sametu pāris efektiņus un iemetu savā galerijā...
P.S. Sory par dubultpostu
Vareeji nedaudz veel piestraadaat... ljoti prasaas peec fona ainavas, kreisai rokai eenojums nav iisti labs un ierocis rokaa arii nesaprotams, bet uzbruceejs gan izskataas taa tiiri neko. Ha izskataas ka meitene ir kreile!
Erik4xp
May 2 2007, 01:47
Jep... ir nepilnības, bet tādēļ es neatgriezīšos pie šī veikuma labošanas, jo vienkārši nogurdina darbi, kas apnikuši... Toties nākamreiz zināšu kā darīt labāk...
Jep ierocis šķiet nesakarīgs, bet tas gluži vienkārši ir kautkāds asmens, ar ko Nogriež tās Ninjas kāju...
Meitene varētu būt kreile, bet ja pieņem ka viņai (Starp citu KIRA) ir divi tādi asmeņi katrai rokai. Un varbūt tas, ka viņa bloķē ar labo roku padara viņu par labroci...
Huney Bunny
May 7 2007, 19:51
Man patīk
Tu esi kārtīgi pastrādājis
Erik4xp
May 14 2007, 18:25
Te būs Death God fanarts...
Paraugu neturēju priekšā tāpēc sanāca kautkas no mana stila arī...
Es kāvienmēr slinks un uztaisīju Crapy foonu...
Ja kas man tagad ir tablets...
P.S. Huney Bunny paldies par komentāriem...
vispār tavi zīmējumi baigi labie. varētu sākt pat mangu zīmēt.(skatoties uz to, ka vairākas reizes tu vari uzzīmēt vienu un to pašu čaru.
[pēdējais darbs]
labs.nedaudz atgādina Rjuk, no Death note. var redzēt, ka klāt ir arī kaut kas no tevis.(tas ir no zīmēšanas stila) XD
nē nu ļoyi līdzīgs Rjukam, ja paskatās uz kaklu, tērpu, un tekstu blakām XD.
vispār man jau ļoti patīk. gribās vēl kaut ko tikpat labu..
Tigra2
May 15 2007, 08:55
Pēdējais chto-ta izskatās pēc jocīga, klaunveidīga radījuma, domāju, ka, ja tu būtu tērpu vairāk domājis pats un nebūtu ietekmējies no death note, tad death god būtu iznācis krutaks. Što ta.. kautkas klasiskāks būtu izskatījies krutāk....:B...
kā arī... backgraundiem jābūt tikpat krutiem, kā pats personāžs, savādāk tas nevis uzlabo kopskatu, bet sabojā...: 3 Bet ko gan es jēdz'
Fighto figto!
Kikyou
May 15 2007, 14:59
Apsveicu ar tabletu!
Ilgi domāju, kas man šeit nepatīk. Secinājums: gaismojums.
Tik tumšā telpā viņam nevar būt tik gaišas kedu zoles, par ko runājot, tur absolūti nav ēnojums. A vajag, kaut vai nedaudz. Krāsu izvēle arī, pēc manām domām, galīgi garām, bet tā jau laikam ir gaumes lieta.
Par labajām lietām: Izkapts ir laba. Gan dizains, gan krāsojums. Vēl man patīk zābaku dizains. Ar jostām esi viegli aizrāvies, bet to es varu saprast, man ar baigi patīk jostas visās malās, hahaha. XD
pilnībā piekrītu, ka tas izskatās pēc jocīga klaunveida radiijuma
bet ir jauks. Nju man liekas ka ar Rjuku tur liidziiba ir nežēlīgi maza.
Erik4xp
May 21 2007, 19:53
Baigi ātrs darbs... haltūrēju un izklaidējos ar tableti...
(Ādas ēna tika izveidota 20 sekundēs...)
Lūgums nekritizēt, darbs tāpat craps...
Extra:
Tas nāves dievs vēl aizvien tusē manā kladē...
Iznāca uzzīmēt meitenes seju fizikas kladē(ideja no AirGear, visu laiku pa galvu lēkāja)...
Skolā totāls pamirums, neko īpašu stundu laikā nesanāk darīt...
Mishelin
May 21 2007, 21:57
Ljoti patiik taa peedeejaa meicha
Kikyou
May 22 2007, 15:22
Aha, pēdējais ir labs. (Un kurš te teica, ka nemāk spīdīgas acis zīmēt, ko a?!) Nedaudz gan prasās skropstas un seja viegli iešķība, visādi citādi nice.
enigmo
May 23 2007, 11:23
Vecīt, tev atšķirībā no citiem šeit sastopamajiem artistiem ir manāms progress!Keep it up, i dare you!
Erik4xp
May 25 2007, 22:43
Cowkiller
May 25 2007, 23:51
QUOTE(Erik4xp @ May 25 2007, 22:43)
omfg that is totaly soooo me! gosh
QUOTE(Erik4xp @ May 25 2007, 22:43)
hei! Es kaut ko pamanīju! Uz abiem zīmējumiem ir sirsniņveida piekariņi (puisim uz rokas, meitenei uz jostas). Tas nozīmē tu un tava meitene?
Ļoti labi darbi, kādreizējie sākuma darbi, nu jau pavisam vecie, man nepatika, bet tagad...
progress ir! zēns ir ļoti glītiņš, un meitene arī forša! Tādu veida zīmējumus, lūdzu, more more!
Kikyou
May 27 2007, 10:40
QUOTE(Cowkiller @ May 25 2007, 23:51)
omfg that is totaly soooo me! gosh
No way,
this is you:
Pirmais ir ļoti labs. Otrajam ir daudz lieku līniju. Un... Tu esi nedaudz stilu pamainījis, ne?
Tigra2
May 27 2007, 17:05
uhuu... rezētas bilžas. Piekariņi riktīgi glīti - izēnoti un izstrādāti. Izēnots gan ir tikai puiša piekariņš, tomēr glīši. Būtu riktīgi kewl, ja arī pārējais zīmējums būtu tikpat cooliigi izēnots. Pozas ir incantas un proporcijas naisu. Tā tik turēt,ēro-chan! Tā tik turēt. >w<
Erik4xp
May 27 2007, 18:50
Nez kā šito nosaukt, bet sākotnēji gribēju pieteikt Dojo spēlei...
Bet lellei tak jābūt nedzīvai...
Wah! O_o
Es redzu jaunu, mūsdienīgu, oriģinālu stilu, tiešām kaut ko patiesi stilīgu.
Vienīgais, kas man nepatīk ir acis. Bet pārējais, mati, drēbes un kopējā forma un poza - jap, stilīgs.
Tigra2
May 27 2007, 19:02
Tas ir stilish. Smuki, un kainda cute :3 tikai mati lekas nedaudz papīram līdzīgi. sejiņa paļa un jauka. Man patīk :3
aeonseraph
May 30 2007, 13:52
jā kopš pēdējoreiz biju skatījis tavus darbus tava zīmētprasme i progresējusi
prieks skatīties
Erik4xp
Jul 17 2007, 21:08
Ko lai saka... darbs, darbs, darbs ir mans attaisnojums ka neesmu neko licis, jo nespēju starp darbu un anime blenšanu izbrīvēt laiku...
Katrā ziņā kompensācijai krāsots. Sāku lēnām veidot fonus.
Atziņās: Mans vecais pelēcis nav domāts 3000 x 3000 px apstrādei... Bet augsta izšķirtspēja ir atkarību raisoša.
P.S. Kontrasti rulz...
Real Thing --->
http://fc02.deviantart.com/fs17/f/2007/198..._by_ErSeich.jpg
Dažas kļūdas ir,vajag labāku krāsojumu(vairāk tumšuma un ēnu).
Bilde laba!
Kikyou
Jul 18 2007, 11:14
Īstenībā, man šķiet, ka bez kontrastiem šitais darbs izskatās labāk. Citādāk tās krāsas ir sasodīti košas, kas, pēc manām domām, galīgi neiet kopā... Bet nu - your choice.
Trepes ir labas, bet pārējā fona daļa so-so, it sevišķi mākoņi... Bet tas jau droši vien ar laiku. =w= Good job.
Meitenei diivaina sejas izteiksme
, kaa arii pe fona vareeji vairaak piestraadaat, kraasas nav manaa gaumee - vareeja njemt ne tik indiigas.
Bet nu peedeejie ziimulja ziimeejumi ierullee! Taakaa veiksmi darbaa un straadaa ciitiigaak!
Hehē, vispār, nebiju iedomājies, ka šo pat krāsosi. Bet nu, ir ok, lai gan arī man liekas, ka tas ne tik košo matu variants ir labāks.
Erik4xp
Jul 22 2007, 20:35
Click to view attachment Manuprāt zēnam vajadzēja iedot zobenu...
Atklāsme par Gif! One second in Flash is equal to one hour in life!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.