Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ērikdarbi!!!
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Arts
Tākā visi tai rokai kasās klāt,tad es arī piekasīšos....TĀ IR KRIVA!!!
Un kāpēc tas dragons ir pliks?Atnāca nagu ragu sērga un visus ragus un nagus noēda?
Pūķim ģīmis ir labs un pats chars arī.Bet kur ir zvīņas???Ar tādu sejas ādu ar citiem pūķiem labāk necīkstēties......
Grimmases un ēnas ir labas... smile.gif
LeoR
Atgaadina vairaak Jurassic Park T-Rex. Kaa jau Arts rakstiija truukst nagi ragi, lai buutu puukis un purns arii laikam, tad prasiitos garaaks un smailaaks.
Erik4xp
Zvīņas nevajag, jo ĀDA IR STINGRS ELASTĪGS MATERIĀLS . . . laugh.gif
Un šitais ir riktīgs uguns spļāvējs, neviens tam neaicināts netiek klāt + es zīmēju ko gribu, man pie kājas kādi ir dragonu, drakonu vai pūķu standarti un kopš ši mana posta to ķēmu sauc CEPĒJS 3000, bez 3000, lai jūs nepiekasītos tā nepiederībai dragonu, drakonu vai pūķu dzimtai.

Par ROKU - es nostājos pie spoguļa un izgriezu savu roku tieši tā pat - izskatījās izlausta, bet nebija. Tātad ne viss ir tā kā izskatās. Rokas garums ir perfekts, jo beidzot esmu izgājis no DRAGONBALL īsroču famīlijas... rolleyes.gif

P.S. Mehāniskais zīmulis rulzz... cool.gif
Yume
em,driiks jautaajumu,kad tu tozveeru ziimeeji, tev preikshaa bija teranozaura bilde,teiksimno enciklopeedijas..Izskataas ljoti diivaini,lai neteiktu vairaak..
Erik4xp
Yume, Jā es stundu laikā izvilku savu mīļāko enciklopēdīju par dinazuru TREX un sāku to pārzīmēt savā kladē.
laugh.gif huh.gif
Es neredzu pilnīgi nekādas nepieciešamības pēc īpašām spējām, lai uzzīmētu to mana CEPĒJA galvu... Es tak to galvu uzmeistaroju 3 reizes pēc pirmā Cepēja parauga. Dahhh ph34r.gif
Erik4xp
Zīmējumi un domas par tiem:
Dahhh! ph34r.gif
IPB Image
C'mon! ohmy.gif
IPB Image
Why! sad.gif
IPB Image

Cowkiller
1darbs ir labs. cool.gif tie divi apakshaa... dry.gif
Kikyou
Pirmais un otrais ir super. *iemet Keydanam ar ķieģeli pa galvu* Pirmais it sevišķi - beidzot redzu smuku ēnojumu (jā, uz rokas). Cool. :3
Par trešo es jau toreiz CO sanāksmē teicu.
Erik4xp
DONY DARKO!!! Filmā bija glezna, kurā redzama acs. Es arī gribēju uzzīmēt... ph34r.gif
Lai aiztaupītu kādam pūles, tad JĀ acs bija uz CO sanāksmi sen atpakaļ! tongue.gif
IPB Image
Keydan
Erik4xp!!! LEVEL-DOWN!
Agrak tev labak izdevas...
Bet acs - nice!
Kazuki
nu taa acs ir diezgan iespaidiiga, ar taadu maniakaalu spiidumu. biggrin.gif ja izstraadaatu ruupiigaak, tad vispaar buutu super.
Cowkiller
piekriitu kazuki. vajag izstraadaat taas skropstas un acs tiikleni! cool.gif
kahi
iekš aces zīlīti vajag galvaskausu. man bija ideja tādu lēcu pirkt. njā. tu būtu labāk pasācis zīmēt? nee, bet kkas ir mainījies, un man tavi zīmējumi sāk patikt. šur tur feisi vēl arvien tādi pastulbi, bet tas ar laiku. un eņģelim aicinošā plauksta, vnk super.
Erik4xp
IPB Image
IPB Image
SPAGETĪ RULLĒ... ph34r.gif
Karamele
rīma ph34r.gif XD
par darbiem. ačtele jauka [cute] un divi pēdējie ļoti labi. man patīk ^^
btw spagetī atstāj uz tevi neizdzēšamu iespaidu.
a mehāniskie zīmuļi - laba lieta. vieglāk var zīmēt.
Sorrow
Pēdējie divi ļoti patīk laugh.gif
vienigi pedejam pusism viena acs nedaudz zemāk kaa otra...
unj man viņa pametnis patik...interesants... laugh.gif
kahi
tas aiz muguras ir apmetnis? izskatās pēc sikspārņa plēvkājām, kas viņu tikko sagrābušas, un tūlīt nesīs prom.
Erik4xp
IPB Image
IPB Image
Cowkiller
darbs ir ok, tachu ja tas ir domaats apmetnis tad kapeec nav savienots bet divaas daljaas? dry.gif
Keydan
Pirmais tads: " my sword! It's mine! I won't give it to you!!!"
Aven
QUOTE(Cowkiller @ Nov 29 2006, 17:21) *

darbs ir ok, tachu ja tas ir domaats apmetnis tad kapeec nav savienots bet divaas daljaas? dry.gif

Kopš kura laika kkas nedrīkst būt isfantazēts? O_o
Man pat patīk šī divdaļīgā apmetņa ideja biggrin.gif
kahi
šķiet man būs jāpārstāj komentēt. mana palīdzība šeit vairs nev vajadzīga. džeks izveidojis savu stilu, un, ja arī ir kāda kļūme, tad to tikpat mierīgi var norakstīt uz savas mākslas izpausmju neplānotu nekontrolēšanu, ala biju dzēris. so, man patīk, pēdējais ļoti labs, krāsins, priecājos pa to kā bērns par konfektīti.
Shatako
Tas darbs(ar zīmuli) ir labs,bet manuprāt vajadzēja rūpīgāku fonu! smile.gif
Erik4xp
Piu piu PIu piu tā Piu roka... man besī ārā... XD
IPB Image
Tigra2
uuhuu, tavas proporcijas ir manaami uzlabojušās!
Kā arī sanāk arvien kawaiigaak un kawaiigāk.
Bishouneni rullz...
Kikyou
Smuks. :3 Skatos, ka kāds aktīvi pasācis ēnot. Un izskatās arī, ka tev stils uz mīlīgāku mainās. Fight-o!
Keydan
Erik! tas taču ir BIG progress! Ar katru zimejumu tev vis izdevas labak un labak!
Cowkiller
piekriitu, progres ir manaams...
taaa tik turpinaat! laugh.gif
Misa
šitais smuks ziimeejums ar ēnām domu ujn saldeejumu....kas weel vispaar vajadziig! tā tik turpinaat:)
Erik4xp
Izdomāju iemest šito pasūtījuma darbu... Haltūra... ph34r.gif
IPB Image
Tigra2
Nju moins, realistisks.. izskataas, ka ne tikai es paraleeli anime ziimeeju realistiskos...^^
Vispaar cool, patiik acis, kaa arii nekaartiigais kraasojums, tas viss pieshkjir iipatneeju auru darbam... ^^
Bet redzu mazinju kljuudinju un taa ir galvaa..pati vienaa pusee ir vairaak, otraa mazaak, taadeejaadi radot efektu, ka galva ir abnormaalas formas.., bet to uzreiz nepamaniisi....
Realistisks ir arii taapeec, ka ir nesimetrisks, taadaa veidaa tuvaaks realitaatei... ^^
vispaar cool
Kikyou
Brilles... *paceļ īkšķi* Good, good! <3
Erik4xp
Pievēršamies EVIL!!! ph34r.gif
IPB Image
exile
mmm cilveeki izskataas diezgan proporcionaali un labi uzziimeeti, bet to grim reaperu kauli gan taadi pashvaki, tachu kopumaa diezgan forshi uzziimeets - var redzeet ka esi no saakuma ar ziimuli pamociijies.
Erik4xp
IPB Image
IPB Image
IPB Image
Keydan
Nice....
Bet tev stradat pie taistan linijam! *cough* guns *cough*
Erik4xp
Biju aizmirsis cik ilgi aizņem krāsošana(5h+)... Un kā nekā pirmā reize pa seniem laikiem... nevarēju atrast Brush Tool tongue.gif
IPB Image
IPB Image
IPB Image
Un šeit lielais FORMĀTS ----> Click to view attachment
ReD_FoXy
Man nepatiik meitenes poza. Nu, kaut kaada ne taada. Bet vispaar tiiri labs. smile.gif
kahi
tā jau labi, bet. zābaki nepatīk, galva/mati izskatās pēc grīdas lupatas.
Keydan
Zer gut!
Erik, man ir jautajums! CS2? Ja CS2 tad kad lieto PenTool "Simulate Pressure" visu laiku ir problemas! Vajadzigu efektu dod, bet gandriz pat 1/5 no visas "path" netik aizkasota! Tev es redzu viss r kartiba! Kapec?
Erik4xp
Tas nav CS2, tas ir PS... PhotoShopā ir vienkāršāk izveidot ik pa 3 "taciņām" aizkrāsot un izdzēst, nekā veidot pilnīgi visas 100+... Coreldraw gan vieglāk izveidot visu "taciņu" shēmu... un tad var muļķoties ar to laugh.gif

Un te CO MOBĪLIS...
IPB Image
Keydan
CS2 ir pedejais photoshops...
Je tev nav gruti... var kadu totorial uzdaisit lai es tad ideots beiga beigas varetu sapras KA?
Erik4xp
IPB Image
Shatako
Hmmm...
Nu ko lai saka labs lainarts!:P
Cowkiller
QUOTE(Erik4xp @ Jan 5 2007, 00:22) *

IPB Image

omg tu un tomoko?! laugh.gif biggrin.gif laugh.gif biggrin.gif biggrin.gif laugh.gif laugh.gif biggrin.gif
ziimeejumam jau nekaada vaina nav...
Storm
Vispaar smuki darbiniji tik liinijas taadas cietas un asas... cilveeka kermenis ir pluustoshs (ieskaitot muskuljus un matus XD) kraasojums izkatas paraak plastisks un nedziivs jo esi izmatojis paraax izpluudushu brushu. Varbuut pameegini izmatot citu kraasoshanas tehniku - pamata kraasas un eenas izveido pa layeriem un "fill", peec tam ar brushu vari izkraasot reaalistiskaaku eenojumu un detaljas.

Keydan : Lai dabuutu nosleegtu liiniju ar "Simulate Pressure" vispirms nostrouko pathu ar 1..2px brushu bez vinja un peec tam veelreiz ar vajadziigaa izmeera brush(nu vai ar ko tu gribi stroukot) un iesleegtu "Simulate Pressure" buus nosleegta liinija, es veeel dariiju taa, ka manuaali sakrasoju tas vietas kur "nedaiet", lai izveidotu nosleegtu laukumu (CS2)
Tomoko
Mašīnīte ir cool.. Lainarts kā jau teica ir baigi labs. ^^
YUU~ Vislabākais zīmējums ir, kur es esmu ar Ēriku XDDD
Bet vispār, man tas zīmējums tiešām patīk.:3 Kļūdas arī nav redzemas.. ^.^
Erik4xp
SNIEGS... laugh.gif
IPB Image
Tigra2
Patīk dzjeks, taču nepatīk koks, kautkā neizskatās reāls, zari kokiem izskatās savādāki.
Un visvairāk man patīk sniegavīrs, OMG kāds viņš sekushii bijin shounen... :B
Catgirl
tas koks ir nedaudz jociigs....tev vajadzeetu vinam uzziimeet asaakas malas, citaadi izskataas peec udenszaaleem.... ph34r.gif
Man vislabaak patiik sniegaviirs un dzjeks...smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.