Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ērikdarbi!!!
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Arts
Atklāsme par Gif! One second in Flash is equal to one hour in life!

Well...Doh!It īpaši kad izmanto frame by frame animāciju.
Animācija ir normāla,var redzēt tavu naidu pret sieviešu kārtas būtnēm
Tigra2
Animācija ir okei, sieviete gan galīgi neizstrādāta un kantaina, džekiņš pilnīgi noteikti izzīmēts labāk. :3
Scenārijs, nuu.... ~

Viana psiholoģijas grāmata, ja nemaldos, Jāņa Zālītes ''Vēlreiz par mīlestību'', teica, ka šada rakstura zīmējumus rada cilvēki, kuriem iekšā ir pamatīgs spriegums, un nesapratne, kas īsti patīk, kas ne. Nepārtraukta vajadzība un vēlme pēc kautkā nezināma.
tur gan bija minēts, ka pārsvarā šada rakstura izpausmes rodas reliģioziem cilvēkiem, kas pie reliģijas tika turēti jau no bērna kājas.
Līdz ar to, ap tīņu gadiem, kad sākās paaugstinātās seksualitātes periods*, nākas sublimēt visu savu seksuālo enerģiju lūgšanās, ja sublimācija nav pilnīga rodas garīga rakstura probleāmas, sievietes tiek uztvertas kā netikli radījumi, kas stājas ceļā takai pie dieva. Kā sekas, sievietes tiek nodalītas no vīriešiem, padarītas par zemāko radību, 'tām tiek atņemta liela daļa to nozīmes sabiedrībā.. (hmm, vai vēsturē nav noticis, kas līdzīgs un vai kristietība nav lielisks piemērs un pamatojums?)
Kā arī tiem, kam nācies ciest no vardarbības no sieviešu puses agrā bērnībā. Sievietes tiek pielīdzinātas ļaunām izmantotājām, raganām, kurās nepastāv maigums, tie civēki meklē maigumu vīriešos. :3 wink.gif
Hmm.. gadās arī ja tēvs ir bijis pārāk sievišķīgs, un māte bijusi ģimenes galva un lielais barriga. Zēni uztver šādu vīriešu lomu, kā vispārēju, līdz ar to.. vai nu atradīs vīrišķīgu sievieti, vai vīrieti. :3

Protams, es neesmu tāds šizofrēniķis, lai kautko tādu ēro-chanam piedēvētu, taču video raksturs liek domāt par dažādām lietām... rolleyes.gif Visai interesanti. ^.^

Btw.
*Paaugstinātās seksualitātes periods - meitenēm iestājas 13- 16 gadu vecumā, zēniem 14 -17 gadu vecumā. Daudz radošās enerģijas ko izmantot, lai attīstītu sevi. Papildus parastajai enerģijai klāt nāk supersublimācija, kas būtībā ir seksuālās enerģijas novirzīšana. Līdz ar to ir lielākas iespējas kautko reāli sasniegt. Ap šo laiku ir vēlams atrast kādu hobiju, savādāk daba spiedīs... :3 uhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuuu

Nedaudz saspamoju, bet tas ir atsaucoties un augstāk minēto mākslas darbu. :3 Kompliments autoram, liek padomāt. Iespējams tāds arī bijis šī zīmējuma mērķis.
''Kā tu domā, kam vajadzēja notikt?''
Tres bien.
thearnis
wow, animaacija tieshaam lieliska, tikai saturs... njaa kapeec buutu jaapiekauj meitene? smile.gif (vieniigais izskaidrojums, ka tas ir zombijs, jo vinja taada peleeciiga)
Erik4xp
Labs ir... mani paskaidrojumi...
Tām par Tigras posta pirmo daļu. Jā, liekas jaunībā, vai arī tikai man, visu laiku leikas, ka kautko vajag.

Bet meiteni piekāva tāpēc ka viņa neīstajā vietā un laikā tika uzzīmēta, tieši tad kad man sagribējās izmēģināt vienu no dragonball tipiskajiem sitienu atkārtojumiem... nekad nebiju mēģinājis... un būs labāki...
Es vardarbību labāk izlieku fantāzijā, nekā dzīvē. ph34r.gif

Tagad eju uz darbu... nav laika... dēļ šī posta kavēju... blink.gif
Erik4xp
Sorry par dubultposut... laugh.gif
Te viens lainarts... Katrā ziņā in process... Neesmu tik ilgi zīmējis, ka aizmirsu kā ar Pen Tool rīkojas... tongue.gif
IPB Image
Alexa De Šarlote
O šitais man baigi patīk...seja ir sweet...
Vis tā kā ir saprotams, bet zemāk par gurniem neko vair nevar saprast.
Kut kā vairāk apstradā bikses un ta būs ideāli....
Asuka
QUOTE(Erik4xp @ Jul 17 2007, 21:08) *

Ko lai saka... darbs, darbs, darbs ir mans attaisnojums ka neesmu neko licis, jo nespēju starp darbu un anime blenšanu izbrīvēt laiku...
Katrā ziņā kompensācijai krāsots. Sāku lēnām veidot fonus.

Atziņās: Mans vecais pelēcis nav domāts 3000 x 3000 px apstrādei... Bet augsta izšķirtspēja ir atkarību raisoša.

P.S. Kontrasti rulz...

IPB Image

Real Thing ---> http://fc02.deviantart.com/fs17/f/2007/198..._by_ErSeich.jpg

labs. man jau labāk tīk tas, kas ir iekš deviantart. nu tas par to mēs arī šodien runāsim.
yē, tajā vismaz nav tādi kontrasti. skaistas krāsas, stilīgas pozas, izskatīgi ķermeņi (izklausās kriesi -__-'), pievilcīgas sejas un ģeniālas to izteiksmes. man patīk šitā `līnijuvairākreizpārvilkšanas` tehnika. izskatās labi. man jau šis darbs visā tā krāšņumā saistās ar naruto. sākot no kreisās - meitene man atgādina Shizuni, kura mēģina saprast, vai Tsunade ir tikai pār mēru iedzērusi un guļ, vai ir tiešām pārstrādājisies. tālāk seko naruto ar savu optimistisko sejas izteiksmi. un tālāk ir kaut kas līdzīgs orochimaru un viena cita džekiņa krustojumam (nu es aizmirstu, kā viņu sauc). yē~ naruto rullē. te koks izskatās pēc koka. ar dabīgu lapu krāsu. es tagad daudz par proporcijām nemuldēšu, jo tu jau tāpat zini, ka viņas ir. mani pievelk mākoņi. tādi gubīgi. (eu par šitiem es ģeogrāfijā mācijos.) xD
tagad gifs. ir labs. man nav ne mazākās sajēgas no gifu taišīšanas, tāpēc es apbrīnoju visus gifu taisītājus. labs darbs.
un pēdējais darbs. labs linearts. L mati jē~. nu vismaz frizūra. un naži ir forši. glīts duncītis. mani piesaista jakas dizains. vienkārš, bet skaists. tas pats attiecas uz pārējiem apģērba gabaliem. labi uzzīmēta kreisā roka. manuprāt vēdera daļa ir nedaudz par īsu un kaut kas nav kārtībā ar jakas aizmuguri. rada tādu efektu, itkā puisim būtu kuprītis.
nu progress ir manāms, tikai vajadzīgi daudz, jo daudz trenniņi un tas ir viss. good luck!~ smile.gif
Erik4xp
Nu jā... paldies par komentāriem, Asuka. He he... mans 300. posts... laugh.gif
IPB Image
Mimi
Sveicu, tagad arī tu esi Shishaku. ¦J
Runājot par zīmējumu - meitene izskatās nedaudz par īsu, nezinu, bet varbūt tā izskatās vizuāli dēļ kleitas.
Tā itkā ir ok, bet meitenei deguns par garu. Tā īstenībā nav kļūda, jo meitenes visas nav identiskas, ir dažādi izskati utt.
Nezinu, itkā viss ok, bet kaut kas darbā tomēr nepatīk, varbūt tāds neelastīgums, nedzivīgums. Liekas, ka viss tāds stīvs un ciets, itkā no koka izcirsts... :?
Varbūt tā ir arī tāda poza savā ziņā, bet dīvaini, ka tai meitenei galva tā normāli, bet pats ķermenis tā atlocījies. Vajadzētu būt taisnāk.
Kopumā itkā ok, bet ir lietas, kas man nepatīk, tāpēc kopskatu MAN tas bojā. Njez, kā citiem.
[x
Erik4xp
Darbs vēl procesā... nezinu ko darīt ar drēbju ēnojumu, bet nazis laikam paliks, tiks pievienotas daudz asinis... ph34r.gif Krāsas vēl nav izvēlētas matiem, kreklam, acīm... vispār baigais juceklis, vēl fonu jāuzmeistaro... katrā ziņā full time PS training...
IPB Image
Yume
Psst, a kad tu drapērijas zīmē, tu saprotu kāpēc tā krunka tur ir? Vai pa tiešo ņem no piemēra? Jo, vismaz uz piedurknes, tās krunkas nu ir ļoti garām saliktas.
Keydan
Pedejais man patik. Progres ir redzams.
Tev ir DA akaunts?
Erik4xp
IPB Image
Bahahahahaaaaa... laugh.gif
Click to view attachment
Skice, vienmēr sašmulītas.
Kikyou
Teikšu kā ir, nepabeigtais izskatījās labāk.
Ēnojums pilnīgi pakaļā un vecis nosmērējies ar zemeņu jogurtu vai ūdenskrāsām. Asinis nevar būt tik gaišas; asinis, ja nemaldos, var būt no koši sarkanām līdz tumši tumši sarkanām. Next, atceries, ka asinis nav biezs šķidrums. Bet lielākā problēma jau ir tā krāsa. Vienalga cik bāls ir apgaismojums, asinis neeeevar būt tik gaišas.
Karoč, zīmēt māki, jāmācās ēnot/krāsot, lai gan, tas ar tiem trim bij visai glīti izēnots.
Arts
Tas taču ir Halovīna kostīms,tiesa gan īstas asinis te noderētu. dry.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.