Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ērikdarbi!!!
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Rufucis
Negribu aizvainot tačuma man izskatās tā sieviete kas sēž pie loga nepazīst ūdeni. laugh.gif tongue.gif biggrin.gif
Erik4xp
Par īajām kājām to zinu, kad skicēju liekas normāli, kad jau krāsoju saprotu ka nav normāli, bet par vēlu mainīt... tongue.gif

Negribu aizvainot tačuma man izskatās tā sieviete kas sēž pie loga nepazīst ūdeni. 

Njā meitene pie loga pavisam neizdevusies... Ēnoju uz ātru roku, jo negribējās... laugh.gif
Tigra2
Pēdējais gliits, sejas izteiksme reeciiga.
Kājas gan ir iisas, bet tas naw nekas slikts, wisiem jau newar buut garas kājas...
Erik4xp
Vispār es vēlos, lai kāds pasaka kā proporcionāli pēc izmēriem kājas attiecas pret pārējo ķermeni.... biggrin.gif
kahi
pēdeējais izskatās pēc manis! njā, pēdējais ir ļoti labs, varbūt tāpēc, ka izskatās pēc manis!:)
nu, ierastās kļūdas - proporcijas, un la, la, la (gribēju raxtīt b*a ar l pa vidu, kā tādu nedaudz vienaldzīgu pārskrējienu, bet tas, šķiet tika iztulkots kā krievu lamu vārds ar nozīmi ielasmeita, un man tika ielikts kaut kāds debils piu, piu, piu... stulbi, ne?)
Erik4xp
pēdeējais izskatās pēc manis!

Pēdējo taisīju pēc klasesbiedrenes izskata... laugh.gif
Es ar vienreiz b la mēģināju ielikt tongue.gif

Tāds nieciņš no manis
image
Sushi
QUOTE(Erik4xp @ Apr 8 2006, 19:05)
Par īajām kājām to zinu, kad skicēju liekas normāli, kad jau krāsoju saprotu ka nav normāli, bet par vēlu mainīt...  tongue.gif

*

Nekad nav par vēlu! tongue.gif
Man patīk tā meitene, kas līdzīga Kahi.. smuks zīmējums! happy.gif
Pakkun
paliek arvien labaak un labaak, tikai var redzeet, ka tu veeljoprojaam ietekmeejies no dragonballz. tev tie teeli taadi nokachaati izskatas.. arii meitenes. par gaumi nestriidas, bet kkaa jociigi, nav kawaiiguma.
Erik4xp
Nekad nav par vēlu! 

Nu varbūt nav, bet redzot defektu citā attēla veidošanas procesā pēc skicēšanas izbojā visu procesa prieku.... biggrin.gif

Par uzkačāto cilvēciņu stilu - Man patīk zīmēt spēcīgas uzbūves cilvēciņus. Tas man tik tiešām no dragonball man patīk iztēloties fiziski izsturīgus cilvēkus ar ideālu kustības koordinācīju, lai tie varētu kustēties kā plēsīgi zvēri bez skaņas un ātri - bija tāds sriāls "Dark Angel" biggrin.gif
Pakkun
bet meitenes..? huh.gif un starp citu- nav jaabuut uzkachaatam lai kusteetos aatri un pleesiigi! manupraat tas tieshi nonjem shadu iespaidu..labi, nestriidos par tavu stilu, tikai par veidu kaa tu to noformuleeji.
un, p.s. MEITENES!!! pameegjini uzziimeet kko smukinju.
Erik4xp
Ko smukiņu dry.gif
Njā neesmu romantisks... un bildēs var redzēt manu būtību un par ko domāju. Vispār es nespēju spontāni kautko uzzīmēt - kurš var,,,
kahi
tev kaut kā ar kājām neveicas... vai nu pa sīku un tievu, vai par resnu, vai par garu! proporcijas, kā jau vienmēr, proporcijas!

pēdējam patīk cimds!
Erik4xp
tongue.gif image

"Donny Darko" Laba filma - tie kuri ir redzējuši zina... biggrin.gif
Ļūk mīļš zaķīts...
Vēlāk es taisos eņģeli taisīt arr, protams smuku... tongue.gif
Kirara
Tik tiešām miļš un arī tik ļaunu izskatu..! XD
kahi
apriebās, ka es piesienos par kājām? tāds patukšs liekas derēja vēl kaut kas!
Erik4xp
Aizmirstiet par mīļām un jaukām lietām... Man nesanāk...
Gribējās jau sen spārnus uzzīmēt... laugh.gif

image
kahi
nozīmēji, vai? šoreiz proporcijas ir daudz labākas! spārni arī labi, šitam džekam piestāv. a vot, ja zīmētu erceņģeli Gabrielu tad gan tev vajadzētu uztraukties
Erik4xp
Kāda nozīmēšana viena vienīga piedomāšana laikam jāapskata tas erceņģelis... biggrin.gif Emmm un šitais te tāpat tāds nieks vien ir - kādās 15 minūtes bija gatavs un ievērojiet kļūdas taču laugh.gif pilns...
Pakkun
nez par kljuudaam, es paaraak neiedziljinaajos, tikko metru dzilju bedri izraku un patlaban ir desmit vakaraa tongue.gif
shitas man patiik, jo nav nokachaats kaa bullis. arii kachakus jaamaak ziimeet, tur jaatrod taa roziiniite, kas liek ziimeejumam izskatiities labi un naturaali.
ieteikums: kad kraasosi tad spaarnus vareetu pameegjinaat metaaliskaa kraasaa, jo vinji taadi forshi noasinaati izskataas. gruutaak buus, bet pameegjini happy.gif
rebel
woosh,peedeejais jauks.
spaarni neizskataas reaali,patieshaam kkaadi maaksliigie - metaala,plastmasas. ^^ bet shis no visiem ziimeetajiem jaunekljiem pagaidaam tas pievilciigaakais. tik fonu vareeji papildinaat - ja jau kapseeta,tad var droshi salikt vairaak krustu!
Erik4xp
Fonu taisīšu drusku vēlāk... laugh.gif
image
Kazuki
labaakais no taviem darbiem. man patiik, tikai taa roka kreisajaa pusee izskataas taada bik friikaina. taa jau ir lab smile.gif
Pakkun
ja spaarni buutu spiidiigaaki, ar atspulgiem, buutu efektiigaak. tip razor wings happy.gif
Erik4xp
Volā biggrin.gif
image
Pakkun
manai izteelei nav iespeejams izdabaat, taapeec saku- baigi labi happy.gif
LeoR
Man liekas ka tas meenees taads, kaut kaa paraak melnbalts uz visa taa fona, *zhaavs* varbuut man vienkaarshi monitors nav noreguleets kaa vajag 8) Bet nu smuki taa vai taa, ir par ko paprieceet acis.
Tigra2
Super, tavi skili paliek arien labāki un labāki.
Enģelis kolosāls, fons ar labs, spārni man šķiet drusku kantaini, bet tas nav tik svarīgi.
Kirara
Man vislabāk patika eņģeļa skice.
kahi
nu, dā!! šis ir pagaidām tavs labākais darbs. ko tu pirms tam, atvaino, tādus ne šitādus liki? būtu uzreiz bliezis, viss būtu čikiniekā! uzzīmē vēl kaut ko, būs ar ko salīdzināt!
Erik4xp
Šeit ir manāms milzīgs regresss laugh.gif
Kautkas nav kā vajag tikai problēmas saskatīt... ph34r.gif
Es nevēlos pārāk kruti krāsot tāpēc pagaidām šitā....
Un man ideju nav tāpēc kautko šitādu uzmālēju...
Besī ārā, kā man gribāss tabletu, sad.gif
image
kahi
nu, krūtis kaut kā nedabiski... acs kreisā kaut kāda bik kroplīga, bet pārējais ļoti labs!
Erik4xp
  nu, krūtis kaut kā nedabiski... acs kreisā kaut kāda bik kroplīga, bet pārējais ļoti labs!

Hmmmm... Krūtis man nav tapēc nezinu kā īsti tādas zīmē, nesapratu par to aci, kas īsti nav kā vajag...
Ieteikums - katram ir mājās liels spogulis, tātad ja gribats uzzīmēt sarežģitas pozas nostājieties pie spoguļa un viss būs skaidrs...
Keydan
Нет, ну нормальный рисунок, только по моему что-то с осанкой, создоётся впечетление, что этот ангел мать-героиня выносившая 5 детей!

П.С. Научил-бы меня так закрашивать! smile.gif
Erik4xp
Nepiesienaties īsajām kājāmm... ph34r.gif šitai tāda muļķošanās tāpat bija...
image
ph34r.gif Duņči tik skatam, visus viņš nogalina ar otru ieroci... laugh.gif
Viņa galvas izmēri liecina par gudrību nevis zīmēšanas defektu...
Un vispār tas ir more or less Dragonball
[Šitais 5.edits] Viņš ar duņčiem sev kājas kasa...
[Šito es nekrāsošu]
Keydan
Волосы поменять и вылетый Расамаха из Х-менов!
Kirara
QUOTE(Erik4xp @ Apr 29 2006, 17:03)
image
*

Viņa nav savišķī slaida, drīzāk paapaļa. Varēji arī spārnus rūpīgāk uzzīmēt un acis ir viena otrai par tuvu. cool.gif
Kikyou
Kira - slaidums ir tā kā vajag; tikai pozas dēļ tas ne tā dažiem izskatās. Spārniem ar nav nekādas vainas.
Par acīm piekrītu, bet tas laikam ir Erik4xp stils.

P.S. Erik4xp, tas tavs avatars ar ir pašzīmēts, ne? o.o
Kirara
Varbuut tev ir taisniiba, bet tikai varbuut.. mellow.gif
Bet vinjai "peecpuse" jociigi izskataas. happy.gif (taada kantaina)
Erik4xp
Par avataru ... Nebija ko darīt dabūju veco labo Flash un uztaisīju, bija laiki kad tādas lietas visu laiku taisīju - mazu debīlus klipiņus... He he kabaču slepkava... Man ir arī labāks tik tas pārsniedz 50 kb maximumu... laugh.gif
Erik4xp
DRB I LIKE MUCH... Rokas tā domātas...
image
Un šitais tapa gaidot mammu bankā uz divām 10x10 piezīmju lapiņām ar pildzpalvu...
Man ir vēl dažas skices skolas kladēs, bet tur tik detaļas...
image
Kirara
1. darbaa galva nav taada kaa vajag.
2. arii galvai ir kaada vaina
Keydan
Непонимаю... что ты нашел в ДБЗ? Но... На вкус и цвет товарищей нет!
П.С. Мышцы малёк странные, и голова.
Tigra2
Nju viens vismaz ir skaidrs, DBZ, tev padodas. Tikai nezinu vai tas ir labi.
Drīzāk jau, ka ne, jo DBZ (jā, tas ir sava vaida unikāls stils, bet ir sasodīti novecojis )mākslinieciskā vērtība ir ļoti zema.
rebel
QUOTE(Erik4xp @ Apr 29 2006, 17:03)
Kautkas nav kā vajag tikai problēmas saskatīt...

redzu vienu ljootu probleemu - meitenei pirksti ielociiti uz nepareizo pusi. un spaarniem,ja tie nav no plastmasas,nevajadzeetu buut tik viengabalainiem..

turpretii dbzveidiigie jau ir labaaki.
Sword
Visi kautkam piesienas ta ari vajag lai pacensas labak ne rolleyes.gif
Erik4xp
Sword tev pilņiga taisnība...

redzu vienu ljootu probleemu - meitenei pirksti ielociiti uz nepareizo pusi. un spaarniem,ja tie nav no plastmasas,nevajadzeetu buut tik viengabalainiem..

Prikols tāds ka es spēju izlocīt līdzīgi roku un vispār skatoties klasē uz ielas veikalos uz cilvēku rokām var sareibt galva, jo rokas ir dažādas un bieži ieņem tik jocīgas pozas... unsure.gif
Personģi es rokās nekādu skaistumu nesaskatu...
Sushi
Haha.. gribi teikt, ka speciāli zīmēji viņu ar tā izlocītiem pirsktiem?? laugh.gif
Ok.. es gaidīšu nākamo tavu darbu (cerams, ka nebūs Dragonball pieskaņa smile.gif )
Erik4xp

image
Cerams patiks mans logo... laugh.gif
Izdomāju izravties no mācīšanās un uztaisīju Ninja... laugh.gif
image
Karamele
ouuu pēdējais labs, ļoti labs, pārāk labs...ok es tevi ienīstu pārāk smuk9i zīmē XD man patīk ļoti. tagad meklējam kur piesieties...nevaru atrast sad.gif bet tas jau labi smile.gif turpini tādā garā! malacis! Gribas pajautāt - Cik ilgu laiku tu to taisīji un ar kādu programmu?
Erik4xp
Tiem kam interesē - Ninja tapa šodien ar coreldraw pa vidu konsultācijas matemātikā, vēsturē, jaunsargi, veikals, ciemiņi, x-cilvēki 3 un tas otrs darbiņš,,, varētu sanākts 3 stundās - Man pirmdien eksāmens blink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.