Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ērikdarbi!!!
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Kirara
Protams, ka man patik peedeejais darbs patiik deelj zilaas kraasas, bet arii deelj kkaa cita. Nezinu no kaa, bet no vienas vieniigas kraasas man nevar viss darbs patikt. tongue.gif Vispaar, shis darbs izskataas peec backgrounda.
LeoR
mmm... Nu shis pavisam noteikti ir viens no taviem labaakajiem darbiem, vismaz man peedeejais patiik visvairaak.
Keydan
Seiviete ar zobeni - man patik! (seja tomer kada veca)
Erik4xp
Nekrāsošu vienīgi ja uzzīmēšu labāk. Drīz jau beiksies tas eksāmenu laiks un tad būs laiks. Vispār mazāk jau eksāmeni, bet gan tie visi pasākumi un formalitātes traucē iedvesmu gūt... tongue.gif laugh.gif
image
Keydan
Vel viena seviete ar zobeni! Labi, tev padevas!!!
Erik4xp
Man baigais slinkums krāsot...
image
Man sāk palikt par maz vietas uz A4 formāta lapām... sad.gif
Kirara
Jociiga sejas izteiksme tam dzhekam, tad kad vinjam uzbruuk laugh.gif
Tierra san
Man zeens izskataas taakaa no dragonball. taa tas bija domaats?
Metene man patiik. Ipashi labi sanaacis tev ir apgerbs meitenei. Kaajas man shkiet mazliet par resnaam. Kopumaa labs darbs.
Kikyou
Nav gan, tā seja ir tāda "e-?... o_o;"

Turpinu priecāties par to, cik tev labi pozas sanāk. ^^
Erik4xp
Man zeens izskataas taakaa no dragonball. taa tas bija domaats?
Metene man patiik. Ipashi labi sanaacis tev ir apgerbs meitenei. Kaajas man shkiet mazliet par resnaam. Kopumaa labs darbs.

Par to DBZ tipu --- Daaaa!!! tongue.gif
Kājas man liekas normālas. Varbūt garākas kādam vajag? mad.gif
Meitenes apģerbu laikam jāmaina, jo bija problēmas uzzīmēt ar šādi paceltu roku.

DBZ čalim jauni apavi.
Keydan
Vis ir OK... Bet ir maza kļudiņa ar zobenu un Meitenei kajas ir reeeeesnas!!!
fussy
nav slikti veidojas savs stilinjsh!.
Apofiss
Aww tīri smuki tev sanāk! (tīri laba perspektīva un izkrāsots ar forši ^^)

Erik4xp
  Aww tīri smuki tev sanāk! (tīri laba perspektīva un izkrāsots ar forši ^^)

biggrin.gif O.K.
Erik4xp
Sory par Dubult Postu... biggrin.gif

image
image
image
Let There Be Light 2 Var salīdzināt ar pašu pirmo darbu šajā topikā, jo baigi līdzīgs iznācis. Un salīdzināt manu prasmi tad un tagad... laugh.gif
image
Mazliet atpūtos no otaku kādu laiku [ Bija šādas tādas darīšanas ] , bet tagad man nebūs interneta kādu mēnesi, jo remonts manā istabā... laugh.gif

Pirmos divus uzzīmēju pirms vairākām nedēļām, bet to izkrāsoto tikko... biggrin.gif

Izvēlaties paši vai tas ir zēns vai meitene... laugh.gif
Taison
Tam pasham peedejam darbam skiciite baigi labaa sanaakusi wink.gif
Keydan
Viens vards : NICE!
Kirara
3. skiciite tieshaam labi sanaakusi!
Erik4xp
Nu nevar būt 3. skici esmu vienkārši izkrāsojis un vēl pie tam tas ir portrets, tādus katrs prot taisīt... Man to meiteni krēslā bija grūtāk uzzīmēt...

Erik4xp

image
Šitais ir ļoti oriģināls atēls... Majin Vegita uzlāde Galactick Gunfire... Vismaz ko līdzīgu neesmu redzējis... ph34r.gif

image
image
Keydan
Tu un tavs DBZ... Vispar man patik ka tu zime! Un nezinu par Galactick Gunfire bet Yu Yu Hakusho ir Spiritguns (viena lode un 20km uz priekšu degoša zeme!).
Tigra2
tev tiešām patīk DBZ...
bet ziimee tu labi. taa tik turpinaat ! wink.gif
Erik4xp
Click to view attachment Click to view attachment Click to view attachment Click to view attachment Click to view attachment
Ja kas, šeit puse ir haltūra... laugh.gif it īpaši tas tips ar M60
mdr7
Man šķiet, ka pirmajos 3 zīmējumos bikses nepareizi sakrokotas
Taison
pirmajiem 3 tieshaam bikseem ir nepareizs sakaartojums...
un pashaa pirmajaa kur dzekinsh ir no priekshas, izskataas ka kurpes vinjam ir par mazu...
manupraat 4 vis labaakais biggrin.gif
[var redzeet ka visus ar tushu esi paarvilcis smile.gif ]
Erik4xp
Click to view attachment Click to view attachment
Audumu zīmēt man nepadodas... unsure.gif
Arts
Iedomājies kāda izskatās sieviete...Viņa izskatās pēc Female Gnome no WoW.
Tavai dūdiņai jābūt vieglai un gaisīgai.
Piedod,bet viņa izskatās pēc īsa auguma meitenes,kura ir uzvilkusi sev virsū kleitu un neveikli smaida savam sapņu princim. tongue.gif
Par audumu neuztraucies papēti howtodrawmanga.com tur ir jābūt.
Taison
Ziimee vinjas garas un slaidas biggrin.gif
Keydan
Piestrada pie M60! uzlabo koncepciju. Tu to celi labak parverti REMBO!
Akito-kun
Pameigjini uzzimeet tievaaku kaklu .... tad vinja izskatiisies nedaudz smalkaakas "struktuuras" ...... un neizspied tos acleegu kaulus tik stipri ...... kaut gan , ja tu biji iecereejis vinju kaa karotaaju .... tad ar acleegas kauliem viss ok....
Erik4xp
Šizets - Uber puika skraida pa pasauli galinādams sliktos. Monstrs ceļā. Uber Puikam sagribās prikolu uztaisīt - "uzspēlēt bolingu"... Viss apraujas! Tullīt pēc tam ierodas Hmmmm "Zaķa" saimniece [meitene būs no iepriekšējiem darbiem [ tā ar zobenu ] ] un aptur zaķi... tālāk "Vēl"
nezinu... laugh.gif [Varat ieteikt, jo citādi būs DBZ... nebūs Hantai ph34r.gif ]
Pē . Esssss. ------> Zaķis teleportējās...
Click to view attachment PUSSSS MEGABAITS
Vecais labais Flash... - Šitā ir pirmā [Garāaaa] animācīja pēdējos Ehhh neatceros vairs...
Bet šoreiz es māku zīmēt laugh.gif
Darbs pie Gif - 5 h šodien - 4 vakar [ Ja kas es esmu nepacietīgs, vienkārši sen ar Flash neesmu strādājis un tā raiti gāja... ph34r.gif ]
200 + kadri
Protams HALTŪRA, jo nav ēnu ir defekti, skaņu vispār nemāku taisīt. [Skaņas nebūs, vismaz šajā projektiņā] utt... UN es reti ar peli zīmēju... tongue.gif
Labi ka rīt nau jāstrādā... biggrin.gif
[Būs turpinājums...] [Kautkad laugh.gif ]
[Daudz kofeīna izdzēru, jo vēl negrībās gulēt] [Es reti dzeru kafiju] [Tāpēc arī iedarbojas]
[NORAUSTĪJĀS ELEKTRĪBA UN NĀCĀS PĀRZĪMĒT 30 kadrus, aitas tie elektriķi] [Pārzīmētā vieta - Zaķis]
Laikam 15 edits... laugh.gif ]
[Ja frame per second samazina līdz 12 un pavelk garākus momentus kad viņi blenž viens uz otra sanāk virs minūte] [Laikam nākamajā varētu ielikt lēnāk, bet lai taupītu jūsu laiku, tomēr nē.]
P.S. Pie šis animācījas strādāšu līdz rudenim, jo tad būs jāvelta laiks CO!!!! laugh.gif

Click to view attachment
ķipa Tomb Rider [līdzīga]

Šis posts ir tik garš, jo negribu lai būtu pārāk daudz jautājumu dry.gif
Esmu emocionāls cilvēks, bubertāte. Tātad darbi rodas pēc iedvesmas.
So Dont Piss Me Offf... mad.gif
Taison
Heh multeniite jau norm... kkas uz DBZ pusi biggrin.gif un jaa... izklausaas nogurdinoshs darbs...

un taa sieviete... Kruti... kruutis arii normaalaa lielumaa... tik tie mati mazliet atgaadina Viirieti... to bizi vareeji varbuut likt priekshaa vai padariit kka savaadaak redzamaaku... un jau atkal man liekas ka kurpiites par mazu biggrin.gif apgjeerbs labs sanaacis wink.gif
Erik4xp
Click to view attachment Click to view attachment
Viens atvadu darbiņš CorellDrawaa otrs PhotoShopaaaaa laugh.gif
Kikyou
Otrajam nedaudz par daudz apģērba ieloces (Come on, totāli saņurcīta tā kleita. Gari apģērbi vienmēr plīvo plūstošāk.), visādi citādi ir ok, gan krāsojums, gan attēls.
Erik4xp
Otrajam nedaudz par daudz apģērba ieloces (Come on, totāli saņurcīta tā kleita. Gari apģērbi vienmēr plīvo plūstošāk.), visādi citādi ir ok, gan krāsojums, gan attēls.

Njaaa, bija tāds laiks kad kāds mani kritizēja ka nemāku zīmēt audumu. Šis darbs veidots no skices, kurā tas tika piekopts, lai iemācītos audumu šribēt labāk. . . laugh.gif Cenšoties labāk taisu saburžītākus...
Tigra2
yup, problēma ir svārkos, pie tam meitene ir garāka par džeku... visai neirasti priekš anime. Bet man patīk^^
Otrajā vinjam seja pa dzeltenu.
Kikyou
Galvenais ir atcerēties, ka viengabala kleitām ir kritums, ieloces rodās savādāk nekā biksēm.
Gravitācija darbojās arī uz apģērbu, nevis tikai uz matiem. :3 Reku ->
IPB Image
Erik4xp
IPB Image
laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Tigra2
a man patīk....

zini ko tev vajadzētu šito turpināt, drakonu zīmēšanu, es kautkad plānoju pasākt mini anime projektu un drakons būs vajadzīgs, tā kā varēsi būt galvenais drakonu meistars.^^

(erika domas: pankūka, ar kuru galu domāju, kad iepostoju T_T. )
Keydan
Erik4xp tev tur ir tik daudz kļudu...
Es skatos us zimejumu un dzirdu vienu balsi:"Es nevaru staigat, es nevaru lidot, nogalinajien mani!!!" Bet galva ir norm.
No offence.
Taison
Ar taadiem spaarniem vinsh palidot nevarees... dry.gif
Erik4xp
Man jau baigi patīk ka jūs komentējiet, bet es neko nesaprotu . . .
Paskaidrojiet vismaz kur ir kļūdas laugh.gif

Ja pareizi saprotu jums gribējās redzēt lielākus spārnus. Piemēram, tik lielus, ka neielien A4. blink.gif
IPB Image
Iedomājieties kā iespējams uzzīmēt izplestus. Tādā gadījumā pašu puuki neredzēs . . .
Arts
Šitas staigulis saka:''Bū,es tevi aprīšu!!''
Tāds neko...pūķīts...Zaļš pūķa varā. rolleyes.gif
Cowkiller
shis puukjiits ir haltuura cik ilgi tu vinju ziimeeji?
(visi mani darbi ir tapushi ne ilgaak kaa 1h)
kahi
pietrūkst tik ļoti pazīstamo pūķa ausu (skat. Janota darbus). arī ar torsu (nu es to saucu tā, varbūt pūķiem tas ir savādāk) kkas nav kārtībā, plakans, arī mutei nav telpiskuma(tas vairāk 1. pūķim). viduklis daudz par šauru...
Cilveeks
galva pa lielu... dry.gif un izskataas peec haltuuras... biggrin.gif
Erik4xp
biggrin.gif laugh.gif Šis te tapa 10 minūtēs un 5 aizgāja galvai. . .
Rokas, kas man liekas atbildtošas tādam zvēram, izskatās tā tāpēc ka biju domājis, ka viņš atbalstās pret klinti, bet ātri skicējot nepārdomāju detaļas. Viduklim viss ir kārtībā, tā tas domāts, jo tas ir anime pūķis, TĀ NAV NEKĀDA MĀKSLA . . . Un tāpat zīmēju, lai parādītu kādus spārnus, pēc izmeriem, vajag, lai reāli kautkas tāds varētu palidot. [Putniem kauli ir tukši un tie ir nenormāli viegli, bet spārni tāpat tiem proporcionāli lieli] [Tātad ja eskistētu pūķi viņi būtu smagnēji monstri ar lieliem kauliem, manuprāt, un lai tie lidotu to spārniem vajadzētu būt neizmērojami lieliem hmm,]

Erik4xp
[Lūdzu, lūdzu, lūdzu piedodiet par dubultpostu] ph34r.gif

Sagribējās uzskicēt ar jauno MEHĀNISKO ZĪMULI . . . laugh.gif
Ziniet, paviršas līnijas uzvilkt var 15 minūtēs, bet lai tās padarītu mazliet baudāmākas pajiet daudz laika . . . sad.gif
IPB Image
Slinkums krāsot, protams līdz ko es pamanīšu kaut ko, kas nepatīk skicē, tā nekrāsošu laugh.gif laugh.gif laugh.gif

P.S. Pats galvenais: Esmu iemācījies puslīdz labi zīmēt anime matus un acis.
P.S. Trīs papildus nāsis katrā drakona purna pusē un savādās dziļās grumbas ap žokli ir dēļ uguns spļaušanas. tongue.gif
Cowkiller
izskataas labi. man patiik...
es redzu 1 kjuuuudu laugh.gif roka virs puukja galvas pie plaukstas ir nedaudz samezhgjiita wink.gif
Keydan
Norm. Bet rokas ir parak garas...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.