Šizets - Uber puika skraida pa pasauli galinādams sliktos. Monstrs ceļā. Uber Puikam sagribās prikolu uztaisīt - "uzspēlēt bolingu"... Viss apraujas! Tullīt pēc tam ierodas Hmmmm "Zaķa" saimniece [meitene būs no iepriekšējiem darbiem [ tā ar zobenu ] ] un aptur zaķi... tālāk "Vēl"
nezinu...
[Varat ieteikt, jo citādi būs DBZ... nebūs Hantai
]
Pē . Esssss. ------> Zaķis teleportējās...
Click to view attachment PUSSSS MEGABAITS
Vecais labais Flash... - Šitā ir pirmā [Garāaaa] animācīja pēdējos Ehhh neatceros vairs...
Bet šoreiz es māku zīmēt
Darbs pie Gif - 5 h šodien - 4 vakar [ Ja kas es esmu nepacietīgs, vienkārši sen ar Flash neesmu strādājis un tā raiti gāja...
]
200 + kadri
Protams HALTŪRA, jo nav ēnu ir defekti, skaņu vispār nemāku taisīt. [Skaņas nebūs, vismaz šajā projektiņā] utt... UN es reti ar peli zīmēju...
Labi ka rīt nau jāstrādā...
[Būs turpinājums...] [Kautkad
]
[Daudz kofeīna izdzēru, jo vēl negrībās gulēt] [Es reti dzeru kafiju] [Tāpēc arī iedarbojas]
[NORAUSTĪJĀS ELEKTRĪBA UN NĀCĀS PĀRZĪMĒT 30 kadrus, aitas tie elektriķi] [Pārzīmētā vieta - Zaķis]
Laikam 15 edits...
]
[Ja frame per second samazina līdz 12 un pavelk garākus momentus kad viņi blenž viens uz otra sanāk virs minūte] [Laikam nākamajā varētu ielikt lēnāk, bet lai taupītu jūsu laiku, tomēr nē.]
P.S. Pie šis animācījas strādāšu līdz rudenim, jo tad būs jāvelta laiks CO!!!!
Click to view attachmentķipa Tomb Rider [līdzīga]
Šis posts ir tik garš, jo negribu lai būtu pārāk daudz jautājumu
Esmu emocionāls cilvēks, bubertāte. Tātad darbi rodas pēc iedvesmas.
So Dont Piss Me Offf...