QUOTE(FuschichO @ Aug 6 2010, 16:26)
Iedomājies, ka nopērku kādu grāmatiņu, kurā ir šis tavs darbs. Vai man kā lasītājam būtu jāmeklē kontakts ar Tevi un jāprasa:"kas tas ir?"? Tu man dod informāciju/gatavu literatūru vai arī iniciē čatu? Ir tomēr atšķirība, vai ne?
Laikam jau jāprasa- par ko tad tur ir?
Tas nekad nekļūs par kaut vai daļu no jebkādas grāmatas,
c'mon.
Get your head out of your ass, Lily. Es cenšos iniciēt diskusiju,
btw.
Īsumā, lai netracinātu foruma troļļus.
Vakar noskatījos dažus video par industrijas korumpētību. Tur bija daudz, daudz (manurpāt)
bullshit'a par to, kā mūsdien pop-zvaigznes paraksta līgumus ar sātanu, pārdod savas dvēseles un kļūst apsēsti. Tas man bija labs
lol.
Tomēr ieintriģēja
Illuminati sabiedrības iesaiste. Ir daudz diskusiju par visādiem NWO, slepenām sabiedrībam kas it kā kontrolē pasauli. Šķita interesants aspekts, ka tieši mūzikas industrija esot
f.cked-up. Tā kā man jau ļoti sen bija savas domas par to, ka jābūt kaut kādam filtram, caur kuru iet viss tas, kas pēc laika kļūst populārs., tad noskatijos visus pieejamos video par tēmu.
Un, pārsteidzoši vai nē, atradu dažus fascinējošus faktus. Protams, ir apšaubams līmenis, kādā viss notiek, mums nezinot (jo,
d'ooooh, mēs tacu nevaram būt droši), tomēr likās, ka dažas lietas tiešām ir
off.
Tika stāstīts par Maiklu Džeksonu, kuru burtiski "novāca", jo viņš sāka pretoties tam, ko no viņa gribeja industrija. Aprakstīti gadījumi, kad viņu draugs aizved uz slimnīcu, jo M.Dž. atsakās ēst un dzert, sakot: "Mani grib noindēt.", "Mani grib nogalināt." utt. Arī viņa māsas vārdi intervijā, ka viņa vēljoprojām ir pārliecināta - M.Dž. ir tīšprāt nogalināts. Nemaz nerunājot par viņa nomelnošanu pirms tam.
Tika pieminēti arī daudzi citi mūziķi - DMX, 2Pac -, kurus nomelno un dažos gadījumos arī "novāc no ceļa", jo viņi sāk publikai dot citu vēstījumu no tā, ko "augšas" grib izplatīt sabiedrībā.
Vēl viens piemērs, kas man lika mazliet aizdomāties, ir
Eminem. Salīdzinot viņa agrako mūziku ar jauno albūmu... Sāku apšaubīt, cik daudz tiek repots par triviālām un iepriekšredzētām tēmām, jo var saskatīt vairākos tekstos pretošanos, izlaušanos brīvībā utt. Jājautā - no kā?
Tādēļ radās tāda aina galvā, saraustita par tāda cilvēka dzīvi, kurš neapzinati ir atdevis visu slavai un no tās izrietošajam, zaudējot savu es, zaudējot patstāvību, līdz ar to zaudējot sākotnējo (vismaz manurpāt) mūzikas
mesidžu.
Protams, protams, viss ir apšaubāms, atkal sviestainas
conspiracy theories...
F.ck it, man bija iedvesma.
Bail pat jautāt. Domas?
P.S. Sorry, nemaz TIK īsi nesanāca.