ok,mazliet ne tik laba qualitaate.... ^^"
QUOTE (tautietis @ Apr 10 2004, 12:47 PM) |
cryrat: pasaki man kaa var uz ļinux flash animaacijas un ekselentas kvalitaates bildiites ziimeet un tuuliit atvados no bremziigaa xp win |
QUOTE |
es biju flash programminju nevis pleijeri domaajis.. aj, katraa zinjaa taads ekstreems garastaavoklis, izmeegjinaasu ar izdziivosjanu bsd.. ja no manis kaadu meenesi nava zinju.. |
QUOTE (edg @ Apr 13 2004, 03:58 AM) |
CryRat, briinos, ka tev Chii nav kaa wallpaper |
QUOTE (Rags @ Apr 21 2004, 01:39 AM) |
nesen savacu ta lai pasam labs liktos |
QUOTE (Kakamaka!) |
Rags, cik es noprotu tas tev Linux?! |
QUOTE (CryRat @ Apr 29 2004, 09:17 PM) |
hehehe... šitas i labs... vienmēr mani ir uzjautrinājuši cilvēki kas nevar atšķirt osus nē Kakamaka! tas nav Linux paskaties uz ikoniem... kaut vai Micro$oft Internet Exploreru... kā domā Micro$oft taisa programmas priekš Linux ? |
QUOTE (CryRat @ Apr 8 2004, 01:41 AM) |
cik Winux lietotaju man tiko izdevas parkonvertet uz GNU/Linux ? oki tagad gan gulet... a to jau neesu gulejis vairak ka 50h ja neskaita kaut kadus blackoutus :/ rit vai parit... vobshem kad izguleshos sava saita sikak uzrakstishu par to X Server un GNOME 2.6... stipri daudz ko gribu pateikt un te droshi ka nevienam tas neintereses gaidu komentarus |
QUOTE (Guest) |
vispaar kaa tu vinju instaleeji? |
QUOTE (Kakamaka!) |
Sakiet ar ko visi Linuki atshkiraas?! Un kursh ir smukaakais?! Es sev dabuuju 3 diskos Mandrake 10, sakiet vai ir veerts instaleet un kaadas uz vinja ir speeles?! CS ir? |
QUOTE |
Sakiet ar ko visi Linuki atshkiraas?! Un kursh ir smukaakais?! Es sev dabuuju 3 diskos Mandrake 10, sakiet vai ir veerts instaleet un kaadas uz vinja ir speeles?! CS ir?! |
QUOTE |
Hehe... mans desktops peec nopietnas tiiriishanas un tuuninga! |
QUOTE (Sigfa @ May 29 2004, 07:22 PM) |
un vispaar tajaa oho skriinu galerijaa var daudz labus atrast. |