QUOTE(Church @ May 9 2005, 07:26)
kaa currentajam blackbox-am bij ar unicode suportu?
ar unicode laikam nekas labs, neesu īpaši pētijis bet izskatās tā ka logu title nemainās ja ir kāds nestandarta simbols un iekš menu vienkārši nepareizi tiek rādīts:
QUOTE(Church @ May 9 2005, 07:26)
bij vairaaki blackbox spinoff-i/forki, fluxbox (port to C++) utml. kaa jamie saliidzinot ar blackbox? (jau kaadu laiku briest doma paariet uz ko minimaalistiskaaku nekaa current metacity+gnomepanel. apsveru alternatiivas .. blackbox/kaadreiz lietotais wmaker/u.c. ..)
jā ir daudz visādu tur... ko tagad varu atcerēties mēģinājis ir tas fluxbox, par kuru daudzi fano, bet personīgi man diezko nepatika. bbox ir pamatīgi vienkārš un skaists a flux piebāzts ar visādām nevajadzīgām fiškām - skiniem var izmantot bildītes, jebko var pataisīt caurspīdīgu, daudz ko var konfigurēt no menu un vēl daudz, daudz kas... īsti neatceros bet vobšem man nepatika...
kā bbox mīnusus varētu pieminēt to ka varbūt pārāk vienkārš viņš, nav nemaz [Alt]+[Tab] un nekādus kborda shortcutus nevar konfigurēt, bet tas ir viegli izārstējams ar
bbkeys, vēl tāda lieta ka ar pēdējo versiju ( 0.70 ) nomainījās skinu formāts līdzarto neviens no tūkstošiem bbox skinu nerādās pareizi un kad pēdējo reizi skatijos priekš 0.70 bija tikai pāris skini, tādēļ arī pats taisiju to kas screenshotā ( īstenībā nav grūti esošu pārrakstīt priekš 0.70 ), vēl viena lieta kas man mazliet traucē ir logu izvietošana, kaut kā nav perfekti... ar metacity man reti kad vajadzēja logus pārvietot, bet ar bbox ( un vispār jebkuru citu wm ) daudz biežāk...
anyway ieteiktu to pašu bbox pamēģināt ja gribi kko vienkāršu, ja tomēr kko interesantāku ta jau labāk paskaties
openbox ( labu iespaidu šitas wm atstāja un btw nav tur nekā no bbox koda ) vai
pekwm ( kaut kā pašvaki izskatās bet iespējas ir pamatīgi labas ) vai varbūt
e17 :)
QUOTE(anti @ May 9 2005, 14:23)
āāh, minimālisms :) baudījums acīm. krāsu izvēle arī kicks ass :>
:) jā krāsas man ar ļoti patīk... ko es nevaru atrast ir beep ( nu tas pats xmms, tas pats winamp ) skinu no tā Japan|04 seta... varbūt kādam ir aizķēries ? autors nez kādēļ visur viņu izdzēsis :\
EDIT: aizmirsu pieminēt vēl vienu bbox mīnusu - ievēro ka screenshotā, taskbarā ir tikai viens xterm, tas tādēļ ka bboxam nav taskbara ;) vobšem kkā baigi nejēdzīgi tur rādās tikai tā loga title kurš ir aktīvs un viss, ar tām bultiņām var tjipa pārslēgties uz citiem logiem... personīgi man netraucē, nekad nav bijusi vajadzība pēc tiem taskbariem, bet redzēju ka tu tādu izmanto...