QUOTE(Church @ Oct 17 2006, 00:27)
postu skaits imho i pie kaajas visiem.
personiigi man nepatiik tas, ka threada 4/5 satura veido 1.5 cilveeku posti. ja jau maini vairaakas reizes dienaa, un nespeej iztureet bez atraadiishanaas citiem, tad nodibini saveejo .. nu kaut vai "Harpy's uber screenshots" threadu.
vairums citu ieposto vienreiz (paarskataamaa laika periodaa) paraadiidami savu gaumi/domaashanas veidu/raksturu, liidziigi kaa threados, kur posto savu atbildi/domas konkreeta jautaajuma/probleemas sakaraa. vienpersonisks floods imho ir .. narcisisms? vai ekshibicionisms?
jaukum, es postoju labi ja reizi meenesi shajaa topikaa, es vienkaarshu saku, ka ir cilveeki, kas maina wallus biezhi, nelien te ja tev nepatiik, tava briive izveele ne taa? Taa ir muusdienu sabiedriibas taa sauktaa briiviiba, citi posto nezjeedziigas dienas graamatas, citi ir posto bildes, kas, manupraat, ir mazaakais no shiem diviem ljaunumiem. Labaka buutu pieseejies anime sadaljaa postiem, kur katrs izsakaas, "jaa es noskatiijos jau 2. seeriju" , kruta un to dara peec katras seerijas nomainot tik ciparu, taadaa gadiijumaa pat emo dienasgraamnatas ir daudz patiikamaaka un pilniigi noteikti sakariigaaka un saturiigaaka lasaamviela...
what ever