QUOTE(+Chibi+ @ Mar 9 2005, 12:59)
hē, hē, Edam īstākā modeles poza.... XD Bet man tapat šitais nenormāli patīk. XD
Eiiiiiiiiii! Vai tu man šito nevari iedot, Chibi-san?! Tāaaaāds jaukums!
kaads jau nevar pasviest adresi ar kaadu labu FMA wallpaperi kur Homunculi ir virsuu...?
Buutu jau labi ar Greed, bet pats mekleejot, zinu ka to atrast ir neiespeejami.......
QUOTE(SheWr @ Mar 9 2005, 17:42)
kaads jau nevar pasviest adresi ar kaadu labu FMA wallpaperi kur Homunculi ir virsuu...?
Buutu jau labi ar Greed, bet pats mekleejot, zinu ka to atrast ir neiespeejami.......
paskaties
TE, ļoti lēni veras vaļā, bet šo to var tur atrast....
Atkal nomainīju wallpaperus. :3
........bet StyleXP man vēljoprojām guļ bezsamaņā... ._.;
aprofes
Mar 10 2005, 17:55
luuk mans klasiskais desktop...
Kādam šitādus vajag? Ar visām skaņām!
Parādās tikai uz aktīva loga.. bet nu tā patās ir ok... Kawaiii..
Domāju ka sapratīsiet kur viņus dabūt
rebelstrik
Mar 10 2005, 18:20
kur tadus
dabuut var??? un kautkas jedziigaks tur nav??????
piem dbz?
njaaaa..... tur tanii browsera address baraa ir redzama kaukaada adresiite, kuru tu driiksti paarrakstiit sava browsera adreshu laukaa un nospiest taustinju "enter"
QUOTE(rebelstrik @ Mar 10 2005, 17:20)
kur tadus
dabuut var??? un kautkas jedziigaks tur nav??????
piem dbz?
Nu moins.. tomēr atradās kāds tik dumš...
Ja labi paskatīsies ta ieraudzīsi ka tur ir arī adrese kur to var dabūt. Un tur nav nekas vairāk par Love Hine meitenītēm!
kautkas jeedziigaaks...? Neesmu iipashi Love Hina skatiijies, bet man tas liekas daudz jeedziigaaks nekaa DBZ....
-nDigo-
Mar 10 2005, 19:09
'Love Hina' sakariigaaks par BDZ?
SheWr, liecies mieraa...
Nu man daudz labaak patiikas redzeet uz loga kaadu charu no Love Hina nekaa no DBZ.
deleted-ray
Mar 10 2005, 19:14
JurchiX tiem subjektiem ir kaads specifisks nosaukums? tjipa screen seiver, wallaper.... ?
QUOTE(Ray @ Mar 10 2005, 18:14)
JurchiX tiem subjektiem ir kaads specifisks nosaukums? tjipa screen seiver, wallaper.... ?
Nezinu kā viņus īsti sauc. Bet nu tajā lapā viņi ir nosaukti kā "Window Sitter". Īstenībā atbilstoš nosaukums...
Kikumi
Mar 10 2005, 20:15
Tie Window Sitteri ir kawaii!
Nenoturējos un lejuplādēju visus...
aprofes
Mar 11 2005, 17:51
shitais ir labs vari pateikt kur nokatchaji?
tik krasains un dinamisks atels ka prieks skatities
aprofes
Mar 11 2005, 18:53
baseboalbatboy
Mar 11 2005, 23:29
Šis man patīk vislabāk no visiem kas man bijuši
Izraku veel.
X_Kamui
Mar 14 2005, 00:15
Mmmm... uzreiz nomainiju kad amv ieraudziju Kuju no FF9...
Kuja... best...
deleted-ray
Mar 14 2005, 14:07
Nez, man e visai patiik animi izmantot wallpaperos... ja nu vieniigi tam jaabuut kautkam tieshaam satriecosham...
Netaa bij raxtiits ka shis esot kkads skats no Versaljas Francijaa, Neesu bijusi ne Versaljaa ne Francijaa so nevaru neko apgalvot =]
Es biju, un... em, ka tur augtu palmas nu dien neayceros.
Vīnes stūrīti ar lopiņiem atceros... bet palmas... un vēl pie tam, tādos daudzumos.. nea...
Nu un lai nebūtu offtopic.. šis ir mans walls...
Kikumi
Mar 16 2005, 15:22
Man kaut kāda Čobitu mānija uznākusi...
Tas man izskatas peec parka
un palmas ir lielos taados kaa pukjupodos sastaadiitas
Taa kaa viss ar laiku mainaas .....
Bildes formaatam jaabuut JPG vai GIf man liekas nu es vismaz taisu uz JPG kad tu to bildi iekope paintaa, logaa kuraa tu vinju saglabaa tieshi zem taas ailes kuraa tev jaaraxta nosaukumu ir logs kuraa var izveeleeties formaatu, izveelies to kur raxtiits JPG (iespeejams ka tur vel kaas pieraxtiits klaat) un liec iekshaa vesels =]
swordsman
Mar 16 2005, 17:45
QUOTE(dash3 @ Mar 16 2005, 16:39)
jaa man ir taa pati probleema.
jaa tiesaam kaapeec taa notiek??????
QUOTE(Ella @ Mar 16 2005, 16:44)
Bildes formaatam jaabuut JPG vai GIf man liekas nu es vismaz taisu uz JPG kad tu to bildi iekope paintaa, logaa kuraa tu vinju saglabaa tieshi zem taas ailes kuraa tev jaaraxta nosaukumu ir logs kuraa var izveeleeties formaatu, izveelies to kur raxtiits JPG (iespeejams ka tur vel kaas pieraxtiits klaat) un liec iekshaa vesels =]
jaa paldies Ella tagad es arii ieliksu saveejo desktopu.
thanks,thanks,thanks!!!!!!!!!
QUOTE(swordsman @ Mar 16 2005, 16:45)
QUOTE(dash3 @ Mar 16 2005, 16:39)
jaa man ir taa pati probleema.
jaa tiesaam kaapeec taa notiek??????
NOtiek tieshi taapeec ka forums nepieljauj citus formaatus bildeem, iisteniibaa taa ir lielaakajaa daljaa forumu, ka nenjem pretii jebkuru bilzju formaatu, parasti JPG njem pretii visur =]
dash3: No problem =]
swordsman
Mar 16 2005, 17:56
rekur arii maneejais!!!!!!!!!!!!!! nekas dizs jau nav bet ir
!!!!
bieži mainu, bet pārsvarā kko mierīgu
swordsman
Mar 17 2005, 18:45
es kaa tiko nomainiiju man tagad ir saads
Kikyou
Mar 19 2005, 12:11
Atkal desktopu maiņa... x_X
zenofex
Mar 19 2005, 21:48
Mans:
swordsman
Mar 20 2005, 14:14
nomainiiju atkal desktopu
heh...tikko kaa uzliku jaunu wallpaperu, iedomaajos pats vienu uztaisiit, nu tad luuk saskanjots ar manu sigu
+Chibi+
Mar 22 2005, 14:32
QUOTE(Kikumi @ Mar 9 2005, 18:37)
Eiiiiiiiiii! Vai tu man šito nevari iedot, Chibi-san?! Tāaaaāds jaukums!
you're welcome.
sorry, ka tik ilgi aizņēma, mans PC bija prom uz re-hab. XD
Man atkla patīk SheWr desktops.
Nav godīgi, ka vienam cilvēkam vienmēr ir kaut kas labs.
baseboalbatboy
Mar 22 2005, 18:58
QUOTE(Kikumi @ Mar 16 2005, 12:22)
Man kaut kāda Čobitu mānija uznākusi...
Khmmnn...vai tu man lūdzu nevarētu iedot šo walperu?
bypass
Mar 22 2005, 22:56
Es te tā skatos, kā tik tie desktopi nav izraibināti.
Tajā pašā laikā galvā apmēram kalkulējot, cik uz darbvirsmām atrodamais pirātiskais softs varētu izmaksāt. Īpaši, ja gadās kāds CADs vai Maya, Softimage, M$ Vizuālstudija, etc.
Nezinu, esmu mēģinājis likt pāris wallpeiperus ar anime čariem, bet praktiski tie visi ir pārāk uzkrītoši vai raibi un reāli traucē darbam, IMO. Priekš datora jukeboxa der - okej.
Kikumi
Mar 26 2005, 15:20
Kuram no jums te vajadzēja šo paklāju?
Btw, redzeeju sheit daudziem taadi kalendaarini ir uz desktopiem. Kur vinu iisti var dabuut? Kaads mosh var ieteikt..
Tur kautkur šī topika sākumā, es to pašu jautājumu uzdevu, paskaties vienu no pirmajām lapām, es tagad neatceros kas tā bija par progu.
X_Kamui
Mar 28 2005, 19:30
Re kur mans labakais desktops...
Un vņš man vel iilgu laiku tads buus mmmmm....
QUOTE(Yume @ Mar 27 2005, 14:46)
Tur kautkur šī topika sākumā, es to pašu jautājumu uzdevu, paskaties vienu no pirmajām lapām, es tagad neatceros kas tā bija par progu.
Nez, varbuut man kaut kas ar aciim, bet ruupiigi caurskatiiju 2x visu sho topicu un neatradu..
Eh, nu labi, pamekleeshu kaut kad netaa, gan jau kaut kur ir..
misty_moonlight
Mar 29 2005, 23:52
Kaut kur jau jaasaak..
asamashii ritori banpaia
Mar 30 2005, 20:22
Xikes man liekas tu domā par
RainlendarBet daži lieto Samurize, bet tā proga nav tik vienkārša kā liekas, ja pats grib visu smuki sakonfigurēt!
Es jau kādus 3 mēnešu bez desktopa maiņas dzīvoju un zini vairāk arī neko nevēlos, nekādus samurize un rainlendarus!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.