Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Pāri naktīm...
Anime forum > Anime > Fan fiction
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
rebel
jeiiiiij! tik taa dikten ashi winjiem 'miila' izweidojaas. nju,nekas,stooorijs tikuntaa rullllz! happy.gif
pinksakura
man lūdzu noteiktu datumu laiku kad būs turpnājums...es nevaru sagaidīt...
Sushi
Nu bet!!! Es veel nezinu! Varu kat tagad ierakstiit! smile.gif
Tigra2
Baranku vairs nav sad.gif Gaidu turpinājumu...Būs savādāk kāju nagi jāgrauž...
Sushi
Nep nep! Kaaju nagus labaak negrauz! Taarpinji veederaa buus! sleep.gif Hehehee! biggrin.gif
Isabel Carmin fon Edelhain
Nu raksti. Skat ka tauta mokās.
Shaisuke
Nju man jau ljoti patiik... Gaidu turpinaajumu

~BN~
not_alone
ehem...nu,ļoti labi,ļoti labi.. *berzē roķeles*.....vajag some action!diez,kad viņiem būs 1mais skūpsts rolleyes.gif
Sushi
Eh... tauta mokaas! Tad es vinjus taa mociishu!!! Nee... ak jel nee... mana sirsninja tomeer ir par miikstu shiim mokaam...

Kakjiitis izskatiijaas ljoti... apsaiteets. Visu vinja veederu klaaja elastiigaas saites, tachu mazais izskatiijaas diezgan apmierinaats! Laikam dabuujis no aarsta eedienu!
Tajs panjeema dakteres doto kakjiiti un ljoti pateicaas par leeto samaksu. Kendiina ar diezgan samaakslotu smaidu atvadiijaas. Vinji izgaaja pa durviim. Tajs nesa nabaga dziivnieku un visu laiku veeroja. ''Shis tieshaam ir viens briinumains kakjis'' vinjsh domaaja.
-Tu vinju njemsi pie sevis uz maajaam?- Kendiina ieintereseejaas.
-Es domaaju, ka jaa...- Tajs noklusa -Galu galaa... nezinu, kaut kas pievelk.
Shoreiz Kendiina aatraak gaidiija briidi, kad vinja seedees pie Taja dziivoklii un eediis! Vinja atkal bija izsalkusi. Arii Kendiina visu laiku veeroja kakji Taja rokaas. Kakjiitis izskatiijaas mieriigs un, kaa jau teicu, apmierinaats.
Tajs nemaz nedomaaja mekleet kakja iisto saimnieku, jo shis tomeer bija iipash un tajaa pashaa laikaa miiliigs. Kaa jau visi kakji. Apbur daudzus cilveekus ar savu maigo, vienmeeriigo murraashanu, taadeejaadi izraisot vibraacijas, kas savukaart nomierina cilveeku un liek tam atslaabinaaties. Tachu ar savaam zaljajaam, oranzjajaam vai dzeltenajaam aciim tie hipnotizee cilveeku murraajot ''samiiljo, papaijaa, pabaro''. Tas taa no teelainaas puses.

Saule spiideeja diezgan stipri. Vilka klaat pie Kendiinas melnaa kreklinja, liidz vinja saaka iet aatraak. Tajs nesaprata, kaapeec vinja taa dara, tachu spariigi sekoja. Sekoja, liidz beidzot apstaadinaaja Kendiinu.
-Kas tev ir?- Vinjsh mazliet satraukts jautaaja -Kaapeec tik aatri?
-Taj, mums aatraak jaanokljuust maajaas. Es nejuutos labi, tas ir, man ir slikti.
-Velk uz veemekliiti?- Tajs jokoja
Kendiina tikai veltiija Tajam mazliet nosodoshu skatienu un vinji turpinaaja celju.
Tajs saprata, kas Kendiinai notika, taapeec pats, cieshi tureedams kakji, pielika soli.

Vinji jau bija ienaakushi kjiinieshu ciematinjaa. Tajs iedeva Kendiinai atsleegas un kakji, lai shii jau iet augshaa.
-Es tuuliit buushu- Tajs aizelsies teica -Aizieshu tikai uz veikalu, jaanopeerk kaut kas eedams. Tu tachu atceries celju.
Kendiina pamaaja ar galvu un devaas uz vajadziigo trepjtelpu. Piegaajusi pie durviim, vinja steidziigi atsleedza durvis. Ielaida kakjiiti pa priekshu un pati tam nopakalj ieskreeja iekshaa.
Uzreiz vinja atrada to pashu gultu, kuraa guleeja nakti, taapeec Kendiina atguulaas un atpuutaas.

Driiz vien jau atpakalj bija Tajs. Vinjam rokaas bija maiss ar dazjaadiem paartikas produktiem. Tikai Kendiina to neredzeeja, jo vinja jau bija paspeejusi aizmigt. Tajs to pamaniija, tachu vispirms ielika kakjim bjodaa tikko nopirktu bariibu.
Izkaartojis nopirktaas preces, Tajs iegriezaas pie Kendiinas. Vinjsh apluukoja guljosho Kendiinu. Vinja bija tik baala...

Es=>Miikstsirdiite wub.gif
pinksakura
NĒĒĒĒĒĒ....atkal aprāvi pašā savrīgākajā momentā.....es gaidu turpinājumu... biggrin.gif smile.gif rolleyes.gif
ReD_FoXy
Nemoki mani.............

*pielec kaajaas un saak skalji bljaut aizveerusi acis: "TAJ!!! NOSKUUPSTI TAKSH VINJU, MULJKJI!!!!!!!!* Ups... aizraavos... rolleyes.gif laugh.gif tongue.gif
Shaisuke
AHEM!!! Kaa tu vareeji?

~BN~
Tigra2
Nēēēēēēēēēēēēēēēēēēēē! Atkal interesantākajā momentā.
Gaidu turpinājumu, nemazgāšos kamēr nesagaidīšu,... interesanti es ar piepēm neapaugšu? huh.gif
Inntriga, intriga, intriga. Nja ta jau ir ta sāls apraut interesantakaja vieta, lai karinatu izteli un saglabatu interesi pret stastu. Mums ir jauna Šeherezāde.
not_alone
nu un tagad-jauna intriga! biggrin.gif par cik Missy ar to skūpstu vilks garumā..hmm..interesanti,viņš viņai noglāstīs seju un paturēs rociņu? laugh.gif
rebel
nee,tagad winjam atkal jaaiet uz wejkalu,un kad shii pamodiisies,atradiis pie gultas milziigu kawdzi ar dazhaadiem uztura bagaatinaataajiem un witamiiniem un kartiiti ar "get well soon!" ..
waj arii winch wnk weel nopirx kkaadu puuderkreemu un patejx,laj turpmaak Kendiina neajzmirst taa kaartiigi nomaaleeties,citaadi winjas izskac ir saatrawcoshs. waj arii ielix winju kaadaa sanatorijaa laj tiktu waljaaa.. laugh.gif
Unmei
Aaaaa!!!!! Nu kaa taa var, nu kaa taa var!? sad.gif Vai staastu liidz galam uzrakstiisi!? unsure.gif Traka ir taada gaidiishana!!!! mad.gif
Sushi
Ok ok ok ok!!! Nekliegt uz mani!!!!! Hahahaaa!--> biggrin.gif

Tajs Kendiinai bija ljoti tuvu. Vinjsh veeleejaas, lai buutu paziistami jau veselu muuzjiibu. Lai laiks, ko kopaa pavadiijushi buutu kas ilgaaks par 1 diennakti. Vinjsh noglaastija Kendiinas seju. Tieshi tajaa mirklii Kendiina pamodaas. Tajs jutaas diezgan neveikli un nosarka, pasham to nemanot.
Kaadu minuuti klusumaa vinji taa arii noseedeeja, tachu tad Tajs ierunaajaas:
-Emmm... Tu noteikti esi izsalkusi.
-Nu, taa vareetu teikt- Kendiina samaaksloti pasmaidot novilka.
Tajs aizgaaja uz virtuvi. Vareeja dzirdeet kaa Tajs grieza valjaa kakja bariibas paku. Taapat Kendiina arii dzirdeeja kaa pats kakjis glauzjaas gar Taja kaajaam un njaud peec eediena. Uz 10 min Kendiina atkal iemiga, tachu driiz vien vinja atkal pamodaas. Tajs veel jo projaam rosiijaas pa virtuvi. Tagad Kendiina jutaas daudz labaak. Vinja sajuta eediena radiito smarzju. Bija skaidrs, ka Tajs gatavo spageti ar malto galju. Kendiina vairs nevareeja nociesties, un aizskreeja uz virtuvi.
Kendiina bija sajutusi piliigi pareizi!
Kad Kendiina ienaaca Tajs jau lika porcijas. Kendiina ieseedaas ieraadiitajaa vietaa pie galda. Porcija izskatiijaas ljooti garshiiga. Un bija arii. Kameer vinji eeda, Tajs nestaastiija neizstaastiito notikuma dalju. Vinjsh gribeeja, lai Kendiina taa riktiigi izbauda sho briidi.

* * *

Tajs un Kendiina aizgaaja uz lielo istabu. Shobriid Kendiina jutaas tieshaam pieeedusies. Vinja ieveelaas diivaanaa, kur blakus arii noseedaas Tajs.

Driiz turpinaashu! Skola mani moka.... sad.gif
ReD_FoXy
Ruugts... Ruugts... Ruugts... laugh.gif
TAALAK!!! rolleyes.gif
pinksakura
QUOTE(ReD_FoXy @ Sep 11 2005, 11:40)
Ruugts... Ruugts... Ruugts... laugh.gif
TAALAK!!!  rolleyes.gif
*

pivienojas ReD_FoXy....mhmm jā turpinājumu!!!!!!vajag turpinājumu...
not_alone
nu ko es teicu--> viņš noglāstīja viņai sejiņu!! smile.gif
by teh way-kad tu par to kaķu barību sāki,tad man likās,ka viņš to Kendīnai.. laugh.gif
Grrrnnn *Knosās trako krekla* Vēl vēl gribu vēl.
Unmei
Taa vien shkjiet, ka turpinaajuma nebuus sad.gif sad.gif dry.gif
Freya
šim stāstam ir daudz fani....un viņiem pivienojas vēlviens ES... biggrin.gif
Sushi
Turpinaajums NOTEIKTI buus!!!! Skola, skola, skola mani beidz nost!!!! 9 maaciibu stundas katru dienu (iznjemot 5dienu)! Taapeec piektdien arii ielikshu! wink.gif
Lii
Zjel, ka varu komenteet tikai tagad, bet tas jau tikai taapeec, ka nebiju regjistreejusies... unsure.gif bet staastinjs pa pirmo! ta tik turpinaat! laugh.gif
Sushi
Un centiishos arii turpinaat! biggrin.gif Iespeejams, piektdien! smile.gif
Tigra2
Kas šodien pa dienu? biggrin.gif
Un es vienmēr mīlu to,
piektdieniņu vienīgo! wink.gif
SteiN
Juuu....missy raxti veel mmm~~*~....jawks,jawks staastinsh... tongue.gif wink.gif cool.gif
Kazuki
super! izsaku komplimentus raxtniecei. biggrin.gif gaidu next chapter. *nepacietiigi knosaas kreeslaa* dry.gif
Missy auuu...... Raksti piektdiena ir klāt.
ReD_FoXy
*sit plaukstinjas*
Missy - pa fixo drukaa naakamo devu... dry.gif happy.gif
AmnE
respect, respect!!!!! wink.gif
Tsukino
Man ieteica...... es lasiju...... un iemiiljoju..... wub.gif
Sushi
Stulbums! Vakar bija piektdiena! Es laikam juudzos! wacko.gif
Tsukino
Tad raksti! Pliiiiiiiiiz! *makes puppy eyes* "Kay"?
Kaoru
Nu, davaj, davaj! Paskat, ka tu moki otakiesus! Uz prieksu!! Gribu vel!!!!! *makes sadder puppy eyes... vau, vau?*

image
pinksakura
nju redzi Tsukino man bija taisnība...makes puppy eyes to...lūdzu turpinājumu...
Tsukino
Yes..... bet mees veel Missy nobeigsim, un turpinaajumu nedabuusim! Shhhhhh, you guys!
Sushi
Labi. Izskataas, ka beidzot turpinu! smile.gif

Ieseedusies (jeb ieveelusies) diivaanaa, Kendiina aizveera acis. Tajs izskatiijaas diezgan gatavs, lai pastaastiitu Kendiinai neizstaastiito.
-Es domaaju, ka tagad varu tev pastaastiit...- iesaaka Tajs -Tas notika tajaa pashaa laikaa...
Pii pii - pii pii! Kendiinai atnaaca iiszinja. Tajs jutaas paartraukts, tachu Kendiina tikai atvainojaas un saaka mekleet telefonu.
Vinja bija galiigi aizmirsusi: kur Kendiina bija nobaazusi to savu telefonu? Vinja izmekleejaas visu sominju, lidz pashaam taas dziileem. Tad vinja aizgaaja uz istabu, kuraa bija guleejusi. Apluukojusi istabu ar praavu acu uzmetienu, vinja saprata, ka atstaajusi telefonu citur. Tachu skanja, it kaa, naaca no sominjas puses, kas atradaas koridorii, bet to vinja jau bija izmekleejusi. Tajs vinjai paliidzeeja mekleet telefonu pa visu dziivokli, tachu jaaatdziist, ka visas telpas vinji veel nebija izmekleejushi.
Peekshnji Tajam staraini iepletaas acis.
-Kendiin! Pareizi, piedod, bet es pilniigi aizmirsu.
-Kaa luudzu?
-Es tavu telefonu atstaaju vannasistabaa, kad liku veljasmashiinaa asinjainaas veljas- Tajs neticami smaidiija -Nav nekaads briinums, ka skanja naaca no koridora puses! Vannasistabas durvis ir tieshi koridorii.
-Ha! Bet es domaaju, ka tas ir tavs slepenais kambaris, jeb pieliekamais!- Kendiina piemiedza Tajam ar aci.
Vinji aizgaaja atpakalj uz dziivojamo istabu un ienjeema savas ieprieksheejaas vietas. Kendiina skatiijaas savu iiszinju, kur bija rakstiits: ''Tev OBLIGAATI ir jaaierodas uz tikshanos. VIENAI. Uz Tefteljkaaju ielas 55, pie veikala.''
Kendiina mazliet sabijaas. Tajs paveera muti, kad Kendiina jau bija pastiepusi roku, lai dotu izlasiit iiszinju.
-Ko tu dariisi?- Tajs ar sarauktaam uzaciim prasiija.- Iesi?
-Es nemaz nezinu... kur tas vispaar atrodas???- Kendiina izskatiijaas varen samulsusi.- Tik stulbu ielas nosaukumu var tikai IZDOMAAT!
-Nee, nee! Es zinu kur tas atrodas.- Tajs izskatiijaas paarliecinaats -Tikai njem liidzi kaadu ieroci.
-Pag, pag... Pirmkaart es neteicu, ka ieshu! Otrkaart man nemaz nav nekaada ierocha! Treshkaart- Tanii briidii vinju paartrauca Tajs:
-Labi, padomaa kaadu laicinju!
-Uhh... Tur pat nebija teikts kad un cikos!
Pii pii - pii pii! Kendiina paskatiijaas iiszinju: ''Riit! Tieshi 15.00''
-Tev neliekaas, ka kaads muus noveero?- Kendiina izbijusies ievaideejaas
-Nezinu, varbuut tikai sagadiishanaas.- Tajs (arii mazliet nedross) mierinaaja Kendiinu -Paraadi numuru!
Kendiina atkal iedeva Tajam savu telefonu.
-Nee, no taa nav jeegas, bet protams, var jau arii mekleet, kam tas numurs pieder.- Tajs bezceriigi paskatiijaas uz graamatu plaukta pusi. Peec mirklja vinja skatiens noveersaas uz datoru.
Kendiina ieguulaas diivaanaa un veeroja griestus. Tanii briidii vinju maaca domas par iiszinjaam. Tajs, pamaniijis, ka Kendiina ir aizdomaajusies, vinju netrauceeja.
Kendiina domaaja: ''Es domaaju, ka tomeer ieshu...''

Wmmm... mazliet atgriezaas rakstiitprieks, taapeec shodien uzrakstiiju! biggrin.gif Gaidiet nextu! wink.gif
ReD_FoXy
BEIDZOT!!!
Baac... intrigas intrigas... rolleyes.gif
RAXTI VEEL!!! happy.gif
Sushi
Raxtiishu, raxtiishu, bet ne tagad! wink.gif biggrin.gif
SteiN
Baac..nju plz..ljoti veelos turpinaajumu...mmm,..emm...*diidaas pa kreeslu*.... ph34r.gif tongue.gif smile.gif
Sushi
Buus buus! BET- kaa jau teicu- ne tagad! *uztaisa ljoti miiliigu sejinju un zjeeliigi paijaa juusu avatarus! wub.gif
Nu vismaz šodien varēšu gulēt mierīgi dabūjusi kārtējo bald....... t.i stāsta devu. happy.gif
Tigra2
Paliek arvien interesantāk un interesantāk...
Sushi
Whhh... Arigato! happy.gif
SteiN
sad.gif ..man i atkariiba mno tava textinja..es skolaa..tewi pierunashu uzraxtiit..
Sushi
Varbuut skolaa arii uzrakstiishu, ja buus gariigais! wink.gif
pinksakura
ou tas jau kautkā atgādina labu krimināl romānu....gaidu turpinājumu...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.