Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Pāri naktīm...
Anime forum > Anime > Fan fiction
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
not_alone
jā...labi..labii...un tagad-turpinājumu.. biggrin.gif
rebel
shis wiss mani iedwesmo..nujaw iesaaku jaw 2. stooriju..wareni. man patiik shie staast,agn taws, missy,gan lapseena u.c. hehe.. weeel,dod shurp turpinaajumu (btw - kaapeec winch winjai witamiinus nenopirka?! un kas tas par mistisko sms suuttiitaaju.. uuu..spuukiii)
Miki
kolosaals stastinns.....vajag turpinnajumu.. ph34r.gif
Kazuki
redz, mees visi te nepacietiigi gaidaam....... happy.gif
Tsukino
Dievinu krimikjus! luudzu, es jau esu atkariiga.... ups.....
Sushi
QUOTE(rebel @ Sep 18 2005, 15:10)
shis wiss mani iedwesmo..nujaw iesaaku jaw 2. stooriju..wareni. man patiik shie staast,agn taws, missy,gan lapseena u.c. hehe.. weeel,dod shurp turpinaajumu (btw - kaapeec winch winjai witamiinus nenopirka?! un kas tas par mistisko sms suuttiitaaju.. uuu..spuukiii)
*

Tev, rebel, baigi labs tas staastinjsh! Jaa... Foxijai arii forss, vinjai taa kaa dereetu paturpinaat smile.gif . Vitamiinus nenopirka.... nu peec tam vinjai palika labaak, vai arii vinjam maajaas jau bija, vai... tas nav tik svariigi! Hekhem... mistiskais sms suutiitaajs? Intriga! biggrin.gif He, zjeel, ka te nevar uzlikt ljauno smaidinju >:D

Kendiina veel kaadu laicinju veeroja griestus, domaajot par shiem sms. Vinja saprata, ka ies, bet bija bail.
-Ko tu par to domaa, Taj?- Kendiina it kaa buutu tikko pamodusies prasiija
Tajs apseedaas pie Kendiinas un uzlika plaukstu uz Kendiinas rokas.
-Viss ir tavaas rokaas- Tajs sapnjaini teica
Kendiina skatiijaas ar nesaprotoshu sejas izteiksmi.
-Manaas rokaas?- Kendiina nemainot sejas izteiksmi ievaicaajaas -Tu domaa, ka tas viss ir saistiits?
-Nee... Nezinu, kaapeec man tas izspruka.- Tajs taa nedroshi turpinaaja -Labaak riikojies peec sirdsapzinjas. Es tev iedoshu sava teeva pistoli. Nekaads varenais ierocis jau tas nav, bet tomeer. Jebkas tachu var atgadiities.
-Nekaada atljauja nav vajadziiga?- buudama parasta pilseetniece, Kendiina neko par taadaam lietaam iipashi nezinaaja. Vieniigais, ko vinja zinaaja bija tas, ka sarkanaa terora pistole ar zaljo lapinju ir mammas izdomaajums. Jo Kendiinai biezji naacaas ciest no mammas draudiem. Tieshaa noziimee- visdazjaadaakajiem.

Bija plkst. 21.07. Tajs un Kendiina skatiijaas TV. Tajs bija uzsleedzis jautro shausmeni. Filma saucaas ''Nokjer asinjaino galoshu''. Kendiinai smieklu leekmes saakaas jau izdzirdot jokaino nosaukumu. Vinja smeejaas tik sirsniigi, kaut arii dazji no Kendiinas smieshanaas iemesliem bija diezgan sadistiski momenti. Tajs seedeeja vienaa diivaanaa ar Kendiinu. Vinji bija uztaisiijushi popkornus, kuriem Tajs nepieduura ne pirkstu. Kendiina gan, kaa parasti, izeeda visu bez zjeelastiibas.
Pienaaca nakts. Kendiina guleeja tanii pashaa gultaa, kur pagaajusho nakt. Vinja nemaz nedomaaja par maajaam. Vinja jau sheit jutaas kaa maajaas. Nee, ne jau taapeec, ka viena no pirmajaam lietaam, ko Tajs vinjai teica sakaraa ar dziivokli bija: ''Juuties kaa maajaas''. Iespeejams, vienkaarshi taapeec, ka vinjai te patika. Nemaz neskatoties uz Taja vecaaku pagaatni, uz visu, kas bijis (kaut arii taa nemaz nav bijis tik daudz).
Kendiinai kleepii guleeja apsaiteetais kakjis, kam vaards veel nebija daavaats. Vienu briidi Kendiina bija aiznjemta ar taa domaashanu. Tachu driiz vien vinja aizmiga.

Klaat naakamaa diena, kuru Kendiina nebija iipashi gaidiijusi. Kakjis veel guleeja pie Kendiinas, tachu izskatiijaas, ka Tajs atkal ir pamodies pirmais. Protams, kura meitene gan nesapnjotu par puisi, kursh katru riitu pienes brokastis. Jaa, arii shis Kendiinai bija labs riits. Atkal brokastis gultaa, Tajs taas pashas istabas otraa galaa, pie datorinja, kakjis tikko pamodies (grauzjljaa spiidiigu gumijas bumbinju).
-Es turpinu mekleet, bet nav nekaadas jeegas- Tajs iesaaka atraudamies no datora
-Nav jeegas!- Kendiina beidza gremot maizes shkjeeli, ko zjembljaaja pa muti) -Luudzu pasaki to adresi, kur vispaar tas ir?
-Es jau uzziimeeju karti, tas nav gruuti ejams marshruts.- Tajs noraadiija uz diezgan pavirshi ziimeetu karti -Tu noteikti atradiisi!

Kendiina ljooooti cereeja, ka iiszinju buutu suutiijusi vinjas draudzene. Jokojoties. Tachu abas meitenes jau kaadu laiku ignoreeja viena otru. ''Labi, pietiks domaat!'' Kendiina nodomaaja ''Vienkaarshi jaadara un viss!''

Pulkstens bija 14.28, kad Kendiina, apbrunjota, izskolota un drosha izgaaja no maajas.

I really hope that you liked this chapter! biggrin.gif
rebel
uuu,uuu,,intrigjeejoshiigi.. weeelweeel, gribu zinaat,kaac ljauns briesmonis winju nolaupiis un kaa Tajs winju glaabs ! (ar witamiiniem, warbuut..? biggrin.gif )
Sushi
Jaa jaa! Ar vitamiiniem! biggrin.gif Nee, veel labaak! Ar Actimel! laugh.gif
Kazuki
njaaa labs, labs. smile.gif
Tsukino
Kad tu rakstiisi taalaak? Bitte, aatri!! A mosh vitamini buus Bittner.....? laugh.gif
Sushi
Hmmm... Bittner Balsam dereetu... happy.gif
Kazuki
nu tachu tauta sametaas misiyai vajag nopirkt bitner balzaamu. laugh.gif tongue.gif biggrin.gif
pinksakura
viss es skrienu uz aptieku...jāpērk bitner.....lai varētu zināt kas tālāk.... laugh.gif
Sushi
Iisteniibaa Bittner Balsam nepiecieshams Kendiinai! biggrin.gif
pinksakura
kāda starpība vajag bitner būs bitner.... tongue.gif tongue.gif
Sushi
Paldiesinjsh! smile.gif smile.gif smile.gif
not_alone
nju jaukiņi ^.^ bet viena lieta gan-Kendīna ļoti "nagla' dzīvo pie aja,nemaz nezinot,vai viņš grib,lai viņa tur dzīvo laugh.gif Tas laikam no sērijas-"Pieciešam nelūgtus viesus"
AmnE
man tas pats ienaaca praataa, bet nu war jau domaat,ka winjsh kkad to ir iestaprinaajis mums neredzot! biggrin.gif nu labi, labi.. galwenais, ka paareejais baigi labi izdomaats!! wink.gif
Sushi
Tajs ir pateiciigs Kendiinai par mm.. dziiviibas glaabshanu! Vinjam vinja patiik! Tajam vnk ir paveicies! Vinjam vajadzeeja kaadu cilveeku... unsure.gif
rebel
(taa jaw diezgan biezhi sanaak,ka kaac atnaak ciemos un paliek uz dziiwi,taa ka ticamiibas momenc naw zagts) labulbais labinieks shis staastinjsh ir,taapat kaa lapseenam.. ehhhhh...
Sushi
Nu LIELS jums arigato!!! biggrin.gif
Turpinu:

Iedama prom vinja veel atskatiijaas uz kjiinieshu rajoninju. Tas izskatiijaas tik gaish un miiliigs, saliidzinaajumaa ar druumajaam ielaam, kas stiepaas priekshaa. Kendiina rokaa tureeja Taja ziimeeto karti. Ik peec kaadaam 3 min Kendiina tajaa ieluukojaas, lai saprastu, vai vinja iet pareizi. Vinja jau atradaas uz Tefteljkaaju ielas. Vinjas sirds kruutiis dauziijaas ljoti strauji, to vinja pati tik labi sajuta.
Kendiina pagaaja garaam zilai maajai ar baltaam durviim, kuraas staaveeja veca veceniite. Sajusdama, ka vecha uz vinju skataas, Kendiina atskatiijaas. Durvis bija ciet, aizsleegtas ar dzelzs un teerauda atsleegaam. Kendiinai paar muguru paarskreeja vieglas triisas. Bet vinja neapmulsa un devaas taalaak.
Vinja ieveeroja, ka atrodas uz Tefteljkaaju ielas 50, taatad sms briesmonis (kaa Kendiina to bija nosaukusi) vinju gaidiis preteejajaa ielas pusee. Par cik iela bija liikumaina, Kendiina nevareeja veel saskatiit ielas 55 numura eeku. Tachu visu laiku vinjai bija pretiiga sajuuta, it kaa tas viss buutu nosapnjots, vai jau piedziivots.
Beidzot arii Kendiina nonaaca pie 55 numura. Vinja nespeeja noticeet savaam aciim... taa bija taa pati maaja, no kuras Kendiinai metaas zosaada. Maaja ar seno veikalu un lielo torti. Kendiina redzami nobaaleeja. Kaut arii neviens veel pie maajas nebija ieradies, iznjemot Kendiinu, vinja grasiijaas beegt prom. Tachu vinjas puules paartrauca sievietes balss.
-Uz kurieni?- Dusmiigi noteica sieviete ar rudiem cirtainiem matiem, zaljaam aciim un melnu kleitu -Mums bija tikshanaas.
Ieraugot jociigo sievieti, Kendiina veel vairaak nobaaleeja.
-Kaa... k-kaa es vareeju zinaat, ka taa buusiet juus?- Kendiina izlikaas sievieti paziistam (Tajs vinjai taa ieteica)
-Tu nemaz mani nezini, taapeec arii neparakstiijos tanii iiszinjaa- sieviete, nemainot toni, noteica
Kendiina neko neteica, vinja vienkaarshi gaidiija, kas notiks taalaak.
-Man tev ir ko paraadiit- teica sieviete, veel jo projaam nemainot balss toni -bet vispirms, es esmu Ridama.
-Juus jau noteikti zinaat manu vaardu- Kendiina nedroshi iebilda
-Protams, Kendiit- Ridama ar tikpat dusmiigu grimasi izdvesa
Ridama no somas izvilka atsleegu saishkji.
-Luudzu- atsleedz- teica Ridama, noraadiidama uz vecaa veikala nobruzjaatajaam durviim un sniedzot Kendiinai atsleegu.

Kas ir shii Ridama, Kendiinai pilniibaa nebija ne jausmas...

smile.gif smile.gif smile.gif
not_alone
laps!!! *claps her hands* gaidu vēl smile.gif
Zuzix
Ljoti ljoti labs turpinaajums... gribeetos weel, tachu shaubos, wai to war no Tewis prasiit ^^

Mani fascinee waarda izweele - "Ridama" - kaa Tew winjsh ienaaca praataa?
Sushi
Nezinu, tas vaards vnk ienaaca praataa! Bet protams, ka es rakstiishu turpinaajumu! labpraat uzziimeetu arii mangu shim staastam!
Tsukino
Please more, please more, I can't stand waiting!
Kazuki
jaa vaards ridama tieshaam ir diezgan interesants. iisaak sakot mees visi gaidam turpinaajumu. biggrin.gif
pinksakura
mhmmm jā tev nu gan ir bagāta iztēle šis vārds...vispār sakot stāsts paliek interesantāks un aizraujošaks un es gaidu turpinājumu....
Tomoko
More more!!! Baigi interesanti, - Missy - tu buusi izcila rakstniece! smile.gif happy.gif vieniigais nesaprotu, kaa taa Ridama atrada Kendiinas nummuru, un kaac vinjai sakars ar Kendiinu... bet nu, ceru, ka tas buus turpinaajumaa happy.gif rolleyes.gif ! Keep it up , Missy, we are with you!!! smile.gif *saak aurot pa maaju un sajuusmaa spiedzot*
Tigra2
Bāc! Atkal jāgaida!
Sushi
Mmm... driiz jau buus turpinaajums! Bet taads jaw ir tas staastinjsh! Nosleepumiem bagaats! biggrin.gif Un nemaz neceriet, ka nerakstiishu taalaak!!! laugh.gif
Tomoko
Missy... !!!!!!!!! Work, work work!! biggrin.gif We need your story's continium! (vai kaa tur raxta... biggrin.gif )
not_alone
euva,Missy, publika ta4 gaida! beidzi staipīt gumiju,savādāk visi nojūgsies,hipnotizējot monitoru ^.^
Lii
Vel! Raksti vel, Missy! wink.gif blink.gif biggrin.gif
Lii
Es tevi veroshu... (skatishos vai raksti turpinajumu) rolleyes.gif
Sushi
Njaah! Tu, Lii, nemaz nevari taa veerot! tongue.gif
Iespeejams, ka turpinaajums buus shovakar! rolleyes.gif
Sushi
Hmm... vakars gluzji klaat nav, bet jaaturpina... happy.gif mellow.gif

Kendiina norija ''kamolu'', kas jau bija sakraajies mutee no baileem. Ridama, gaidoshu skatienu, skatiijaas Kendiinaa:
-Veel ilgi staaveesi? Man TIK daudz laika nav.
Kendiina, neko neteikdama, pagraaba atsleegas no Ridamas aukstaas plaukstas.
Liidz shim vinja jau taa bija sho aizklapeeto veikalu uzskatiijusi par kaut ko diezgan baisu un jociigu, tachu shoreiz bija nonaacis tik taalu, ka pashai jaasleedz valjaa taa netiiraas durvis, kur Kendiina, starp citu, ieveeroja asinis.
Kendiina sleedza valjaa durvis ar triicoshaam rokaam. Vinja centaas paildzinaat procesu teelojot, ka atsleega iespruust. Nu vairs nebija iipashas jeegas, jo ljoti labi vareeja redzeet, ka durvis ir atsleegtas, jo taas mazliet shuupojaas.
-Es... es tur neieshu!- Kendiina noraustiija
-Un kaa veel iesi!- to pasakot, Ridama iegruuda Kendiinu veikalaa.
Kendiina nokrita uz griidas. Vinjai priekshaa paveeraas asinjains skats: kreesls ar baltu riitakleitu virsuu. Riitakleita nebija asinjaina. Pat neviena traipinja. Tachu griida... Kendiina pamaniija, ka jaunaa kreklinja burti kljuvushi tumshi sarkani. Vinja izniicinoshi veersa skatienu uz Ridamas pusi. Viss... Ridama tur vairs nebija.
Kendiina izmantoja briidi un drebot pieceelaas kaajaas. Vinja paveera skatu apkaart telpai.
Tas bija shausmiigi. Griida, kaa jau teicu, bija vienaas asiniis. Sienas bija apkjeepaatas ar dazjaadu kraasu uzrakstiem, kas izskatiijaas kaadaa nepaziistamaa valodaa rakstiiti. Pie sienas bija dreebju pakaramie. Uz viena no tajiem karaajaas cilveeks.
Cilveeks bija kalsns viirietis ar sapleestaam brilleem uz deguna. Vinjam nebija viena roka.
Uz palodzes (skatlogaa), par briinumu, staaveeja zirneklju tiiklu segtas konfektes un shokolaades. Uz vienas no konfekteem vareeja saredzeet uzrakstinju, Shii. Kendiina, no shausmaam apreibusi, asiniim shljakstoties, skreeja pa durviim aaraa.
Vinja skreeja, skreeja garu celju. Pameta Tefteljkaaju ielu un meeroja celju uz Taja maajaam. Aiz vinjas veel labu laicinju palika asinjaini kurpju nospiedumi.
Beidzot Kendiina bija klaat. PILNIIGI visi cilveeki, kas vinjai gadiijaas celjaa, skatiijaas uz Kendiinu, nenolaizjod skatienu. Tas, protams, nebija briinums.
Kendiina izmisiigi klauveeja pie Taja durviim.
Tajs atveera un palika ar valjeeju muti. Tuuliit vinjsh apskaava Kendiinu un tiecaas jautaat, kas notika.
-Kendiin, kas ar tevi?- vinjsh izmisis jautaaja -Kas notika???
Iedama dziivoklii, Kendiina izstaastiija visu aatros vilcienos.
-Taj, luudzu aatraak pasaki: kas tad bija tas, ko tu man nepastaastiiji???
Vinji iegaaja vannasistabaa un Tajs apseedaas uz vannas malas. Kendiina atspiedaas pret sienu ar muguru.
-Patiesiibaa jau neko tik svariigu neaizmirsu pateikt. Protams, taa torte... un taa taalaak.
-Nu... ja tas ir vieniigais, ko tu nepateici, man viss ir skaidrs.- Kendiina mazliet viilusies novilka -Labi, ja neiebilsti, es nomazgaashos. Vai dreebes, kas bija ar... khem, asiniim jau ir sausas?
-Jaa, tuuliit atnesiishu. Shiis peec tam iemet tajaa bljodaa.- Tajs izgaaja no vannasistabas, lai atnestu izmazgaataas Kendiinas dreebes.
Heh... Veel mazliet un Tajs no Kendiinas apruupes nojuugsies. Tas, protams, joks, bet pati Kendiina arii par to domaaja.

Njep... shoreiz nav tik daudz, bet buus jaw labi... rolleyes.gif
Miki
turpini missy....kolossaals staastiins....ea gribuu taalaak....luudzzuuu... sad.gif blink.gif
Sushi
Taalaak buus! Lucky, nemaz neceri uz neturpinaajumu! Kaut arii zinu, ka neceri... rolleyes.gif
Kazuki
baigi labi. biggrin.gif man tavs sataasts ljoti patiik. wub.gif luudzu raxti turpinaajumu aatraak unsure.gif
pinksakura
neeed turpinājumu neeed turpinājumu....interesants turpinājums...jā ļoooti
Miki
vajag vajag vajagggggg,,,,,,...... tongue.gif
Tsukino
Be-e-e-t Mi-i-issy... tu nevari beigt rakstiit, tagad kad ir dzimis jauns laasts, speeciigaaks nekaa potter poter potter laasts, tagad ka te jau rodas Missy-fanu-liste ar Tsukino priekshgalaa , tagad kad kjuust tiiiiiiiiik interesanti, tagad kad staasts ir tik nepabeigts, tagad vairs nava celja atpakalj, tagad tas ir liktenis!!!!!

P.S. OMFG kaadu putru es maaku uzrakstiit, kad aizraujos......
Sushi
KAS TEICA, KA ES VAIRS NERAKSTIISHU???
Bet protams, ka rakstiishu. rolleyes.gif ...
Gaidiet turpinaajumu!!! Vieniigi, nevar jaw to uzrakstiit uzreiz, kad prasa! smile.gif
Tsukino
Gaidu, gaidu, gaidu, izrubos.... wacko.gif

Pasaki laika limitu!
Tigra2
O, es arī esmu nogaidījusies zila. Bet man liekas ka laika limitu ir grūti noteikt, jo tiešām ko labu var rakstīt tikai tad kad ir iedvesma. Labāk ir pagaidīt un tad izlasīt, ko tiktiešām labu.
SteiN
Oooo,,jee asinjaini skati..khem..biku diivaini sanaaca..bet i ok...Raxti,raxti,raxti.>! biggrin.gif smile.gif tongue.gif
Sushi
Tas jau labi, ja taa diivaini sanaak! biggrin.gif
Normaalie (pavisam normaalie) nemaz nesanaak interesanti! laugh.gif
Miki
aaa.....es vairs neevaaru sagaidiittt........................... huh.gif wacko.gif
gribaasss, gribaassss....................... ph34r.gif
Tsukino
Gaidu apskatos, izrubos un saaku sliikt Missy staasta asiniis... *vai arii saveejaas* Help! Me-need story...
Isabel Carmin fon Edelhain
missy lūdzu turpini tu jau pārāk ilgi gumiju stiep.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.