Turpinaajums seko!
Kendiina pamodaas no spilgtaas gaismas, kas iespiideeja istabaa. Tajs bija ienaacis un atveeris aizskarus. Saules siltie un spozjie stari sasildiija izstabu.
Tajs izskatiijaas prieciigs. Vinjsh nesa pie Kendiinas paplaati ar brokastiim.
-Es dabuuju adresi!- Vinjsh teica, pienaakdams pie gultas.
-Super! Kaa?- Kendiina bija prieciigi paarsteigta.
-Pazvaniiju savam pazinjai. Vinjsh ir vecs, labs vechuks.- Tajs iemineejaas -Visi uzzinju un izzinju dienesti neko par taadu nezinaaja. Bet ShanGuru, taa sauc vechuku, zinaaja!
-Un tagad mums ir adrese! Varam klejot pakalj savainotajai radiibinjai!- Kendiina smaidot teica.
Kendiina paeeda. Vinja uz doto momentu bija pilniigi aizmirsusi par maajaam un visu paareejo, kas nomaaca meitenes praatu. Vinjai Tajs patieshaam bija iepaticies. Varbuut pat vairaak...
-Bet vispirms,- Iesaaka Tajs -tev noteikti ir jaapaargjeerbjas!- Teica Tajs veerojot pasha asiniim klaataas dreebes.
-Bet man nav nekas cits. Protams, es tevi saprotu!
-Nekas, nopirksim. Nauda man ir. Tepat netaalu ir labs veikals, kur es parasti iepeerku dreebes!
-Nu labi! Ceru, ka taa arii ir!
Tajs Kendiinai iedeva vienu no saviem krekliem, lai veikalaa vinja paaraak neizceltos un nepiesaistiitu apkaarteejo uzmaniibu.
Veikala nosaukums bija ''Check goodies''. Tas lika Kendiinai pasmaidiit!
-Nu, vari izveeleeties!- Tajs teica Kendiinai, ievesdams vinju veikalaa.
Nez kaapeec Kendiina atcereejaas par savu mammu un saapes, ko Kendiina sanjeema no vinjas.
Vinja piegaaja pie melna kreklinja ar uzrakstu ''Take back the pain''.
Tajs mazliet samulsa, tachu neko neteica. Vinja panjeema to un piegaaja pie Taja.
-Shis derees?- Vinja nedroshi vaicaaja.
-Manis peec, bet vareeja jau kaut ko mieriigaaku.
Kendiina nolika atpakalj un panjeema taadas pashas kraasas kreklinju ar uzrakstu ''Chill''.
-Labi, taa jau labaak!- Tajs pasmeejaas!
Dzjinsa bikses, kas vinjai bija uzvilktas, nebija netiiras. Vinja nopriecaajaas to ieveerojot, jo Kendiinai patika neesaat savas sapleestaas dzjinseniites!
Vinji nopirka Kendiinas izveeleeto kreklinju, ko vinja bija jau uzvilkusi.
Taa nu vinji saaka celju...
How was it?