Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Pāri naktīm...
Anime forum > Anime > Fan fiction
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Tomoko
Missy.. RAKSTI!!!!!!!!!! TURPINAAJUMU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ATKARIIBA!!!!!!!!!!!!!!!!! STRAAADAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.. uups... baidos, ka buus taa kaa Fruits Basket tajaa seerijaa, kaa Shigure vazaaja to veceni aiz deguna (ka tur bija jaaraxta 500 lapas) un beigaas vinjsh iedeva taas 500 lapas, un ziimiitee uzraxtiija, ka vinjsh jau sen ir uzratiijis... biggrin.gif laugh.gif labi, no spoiler, only RAXTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tongue.gif biggrin.gif Publika gaida!
Tsukino
Tu jau neraxti vairaak nekaa nedeelju! *Es tev varu mosh piedaavaat kukuli? Apdomaa labi...* luuudzu turpini, mees tu mirstam no atkariibas un lomkaam!
Kazuki
need action..... please write or else i will die...help
Tsukino
*kad jau domaaja, ka nojuugsies gaidot, atnaaca Noir epa un vinju izglaaba, bet Tsukino will be safe for only 20 mins!*

Missy... luuuuuuuuuuuuudzu raxti!
Isabel Carmin fon Edelhain
Heh mirusī zona izkatās laikam kustības nebūs. Žēl........
Sushi
! Lasiit shos visus postus ar fraazeem: ''luudzu turpini utt....''... Juus jaw saprotat, ka man nav laika!!! wacko.gif
Bet nu labi... var jaw paturpinaat... mad.gif

Kendiina bija piesviidinaajusi visu vannasistabu ar karstaa uudens tvaikiem. Peec Taja atljaujas, vinja atpuutaas vannaa. Siltais gaiss smarzjoja peec ziepeem. Kendiinai bija paveicies, ka Tajs veel nebija izmetis mammas vannas kosmeetikas utt.
Vinja ieguulaas vannaa un izbaudiija mirkli. Vannasistaba bija gaisha un pilna pozitiivas energjijas. Sienas klaaja baltas fliizes bez nekaada raksta vai faktuuras. Pie vannas griidu sedza mazs, miiksts paklaajinjsh. Netaalu no taas bija kaut kaadi skapiishi un spogulis (vannasistaba ar tualeti bija kopaa).
Pagaaja kaadas 10 minuutes, liidz Tajs beidzot dzirdeeja dushas uudens izraisiitu skanju. ''Beidzot vinja saaka mazgaaties'' Tajs, skatoties televizoru, nodomaaja.

Peec kaada laika vinja iznaaca no vannasistabas apgjeerbusies un smarzjiiga.
Tajs paluukojaas uz Kendiinu ar izteiksmi ''man-ir-ideja''.
-Tev kas ienaaca praataa?- Kendiina uzreiz prasiija- Vienkaarshi... taa izskataas.
-Nee... tikai iedomaajos, ka jaaizdomaa kakjim vaards.- Tajs novilka -Kaadas idejas?
-Mmm... veel ne... bet vajag kaut ko nopietnu- Kendiina sajutaas labi, izdzirdot Taja idejinju.
-Nopietnu? Kaa buutu Tomklejs?
-Nee! Tu tachu to vaardu pats tikko izdomaaji, vai ne?
-Tiesa gan... Tad vareetu Džordžs!
-Hahahaa! Nederees. Bet cik es zinu, vinjsh ir runciitis!
-Labi labi.. Teodors.
-Prasti.
-Sarafaans.
-Paaraak meiteniigi.
-Kendiin, padomaa tu.
-Es ieteiktu kaut ko eksotisku...
-Mambo-Jambo?
-Nee tachu! Piemeeram... Leonardo!
-Tas tachu nav eksotisks vaards!- Tajs iesmeejaas
-Labi. Sauksim vinju par Blackiju Leo Mortenionors.
-Sarezjgiiti, bet derees!- Tajs atkal iesmeejaas -Bet runaajot par kakjiem, mums veel dazjas lietas jaanokaarto.- Tajs uztaisiija nopietnaaku seju.
-Es pati zinu... Es pat nezinu ko dariit... Bet tam tachu nav nekaads sakars ar kakjiem!
-Sakars gan nav. Varbuut pazvani mammai?
-Un ko lai es vinjai saku?- Kendiina sanervozeejaas -Man nav ar vinju ko runaat!
-U kaa veel ir!

Kendiina gribeeja noveersties no teemas, tachu neko citu nesaaka runaat.
Vinji seedeeja klusumaa. Istabaa nebija nevienas skanjas. Viss mieriigs, tikai Kendiina bija nemieriiga... nemieriiga sevii. Vinja zinaaja, ka viss jaanokaarto...

Klusumu paartrauca skaljsh troksnis. Pa logu ietraucaas bulta. Bulta ietriecaas sienaa. Blackijs saaka skalji njaudeet un skreeja pie Taja un Kendiinas.

Nebija iipashi garsh, bet vismaz! rolleyes.gif
pinksakura
maz bet derēs pagaidām.....nju jā varēja tomēr likt vārdu Leonards šajā momentā šis vārds mani fascinē...
laugh.gif
Tsukino
Bet mani fascinee shis story... sorry missy, bet es nespeeju to citaadi noformeet- ONEGAI! RAXTI!
Miki
labs turpinaajums... tongue.gif
Kazuki
nutad beidzot "ledus"ir sakusteejies un kaads ir saacis straadaat smile.gif tongue.gif biggrin.gif es esmu sajuusmaa!!!
Tigra2
ohmy.gif labs gabals! notikumi risinās tik strauji.
Sushi
Nez... cerams, ka nav paaraak strauji... unsure.gif Centiishos driiz ierakstiit driizumaa turpinaajumu! rolleyes.gif
Vispaar es te taa domaaju... jaamaina nosaukums... mosh kko piesaistoshaaku?
Lii
Nu labs, labs! Bet lasot par to vannasistabu man likas, ka tu runa par manu vannasistabu! blush.gif
Sushi
hahaaaaaaaa! Lii, es to nebiju pamaniijusi! laugh.gif Bet viss it kaa atbilst! laugh.gif
Tu gan!
Sushi
Nu manii atkal atausa veelme uzrakstiit kaadu nodaljinju... rolleyes.gif

Kendiina jutaas nobijusies. Vinja panjeema Blackiju kleepii, tanii briidii Tajs pieceelaas. Vinjsh piegaaja pie bultas un noteica...
-Nu jaa... vajadzeeja tam logam buut valjaa...
-Ja vinjsh buutu bijis ciet, tev buutu izsists logs.- Kendiina nevainiigi ierunaajas
-Nedomaaju gan... shii bulta izskataas varen leeta. Lielus postiijumus taa nebuutu izraisiijusi, bet...
-Ko ''bet''?
-Taa sabojaaja sienu.- Tajs paraustot uzacis, kuras iipashi nevareeja redzeet zem matiem, pagrieza galvu pret logu. -Kaa tu domaa, man paskatiities aaraa, pa logu. Tas buutu mazliet biistami.
Bet tomeer vinjsh paskatiijaas. Pagalmaa neviens nebija. Protams, pa sho laiku, kameer abi runaajaas, vainiigais vareeja buut aizbeedzis, bet kautkas te bija diivains. Pagalma centraa bija izkaisiits balts pulveris.
Tajs noleema doties lejaa un paskatiities, kas tas iisti ir. Kendiina gaaja liidzi.
Kaapnes, taapat kaa parasti, smarzjoja peec viiraka, Kendiina bija uz trepjtelpas loga palodzes uzlikusi viiraka kocinju (parasti to dariija Tajs, lai radiitu vismaz kaut kaadu atmosfeeru trepjtelpaa).
Iznaakushi pagalmaa, vinji piegaaja pie kaudzes ar izbaarstiito pulveriiti. Kendiina pietupaas, lai pataustiitu, kas tas ir.
-Labaak neskaries klaat.- Tajs briidinaaja -Tas tachu var buut jeb kas.
Kendiina atraavaas no zemes. Tajs pats pietupaas un izvilka no kabatas mazu plastmasas maisinju, un ar to panjeema mazu kaudziiti pulvera. Vinjsh pasmarzjoja pulveri un saaka smieties.
-Kas ir? Tas ir kas apdullinosh, jeb vnk narkotika ar aatru iedarbiibu.- Kendiina izskatiijaas tieshaam izbriiniita.
-Nee nee, tas ir puudercukurs.
-Ha! Taapeec es domaaju, kapeec tik smalks.- Kendiina pasmaidiija
-Bet tik un taa viss shkjiet aizdomiigs- Tajs runaaja, ejot atpkalj trepjtelpaa -Shii smarzja man pilniibaa atgaadina kaadu sajuutu, ko esmu jutis.
Vinji iegaaja atpakalj Taja dziivoklii.
-Nu, kaadu sajutu tu atcereejies?- Kendiina atmineejaas Taja teikto
-Atcereejos briidi, kad redzeeju virtuvee to lielo torti.- Tajs aizdomaajaas -Zini, tas bija jociigi... Es veel piegaaju klaat un apskatiiju. Veel mazliet pasmaidiiju, jo nopriecaajos, ka teetis apsveiks mammu, vai kaa. Njaa...
-Nu labi... tu noteikti negribi par to runaat.

Es nezinu, bet daudz vairs nevaru parakstiit. unsure.gif
AmnE
aaaaaaaa man baismiigi patiik! Supeer! Gribaas veel, kaa vairaakumam! smile.gif
Miki
riktiigi labs turpinaaajums....labs bija par to puudercukuru....jautriii biggrin.gif
Es saprotu skola nav laiks, bet pacenties biežak rakstīt. Tiešām labs stāsts.
Sushi
Centiishos rakstiit biezjaak, peec Isabel ieteikuma! smile.gif

-Nav jau taa, ka negribu- Tajs, peec ilga klusuma briizja, atbildeeja. Aciimredzot bija par to sho laiku domaajis.
-Un kaa tad ir?- Kendiina skatiijaas ar ''pastaastivairaak'' izteiksmi.
-Sieviete, kas tevi atstaaja tajaa vecajaa veikalaa bija Ridama. Es vinju nepaziistu, bet mans teevs zinaaja.- Tajs ieintereseeja Kendiinu, kas bija iemiiciijusies eertajaa diivaanaa -Pameegjini veelreiz atcereeties visu, ko redzeeji tajaa telpaa.
-Uhh... -Kendiina nopuutaas -Asinjaini skati... Pakaarts viirietis, jaa pareizi! Vinjsh bija pakaarts uz dreebju pakaramaa, bez vienas rokas. Balta riitakleita uz asinjaina kreesla, bet pats galvenais, ka taa bija pilniigi tiira un balta. Un... skatlogaa vairs nebija taa torte, bet vecas shokolaades un konfektes.
-Vai uz kaadas bija rakstiits kaut kas ar spilgti sarkaniem burtiem?
-Jaa... Cik es atceros, tur bija rakstiits Shii.
-Nu protams... Salda lieta ar mammas vaardu nr. 2.
-Shii? Tavas mammas Sharlotes iesauka?
-Jaa. Un taas konfektes...- Tajs saaka atcereeties kaarteejo notikumu -Taas es arii biju redzeejis.
-Kaapeec tu tik maz staasti?
-Kaa maz? Tas nemaz nav tik vienkaarshi- atstaastiit visus saapiigaakos notikumus un atcereeties to visu no jauna.- Tajs sadruuma -Bet tas viss ir tik diivaini... Kaads muus noteikti noveero.
Kendiina kluseeja. Viss notika paaraak strauji. Kaapeec vispaar vinja bija jaaiesaista tik senaa lietaa?
-Taj, kas taa Ridama iisti ir?- Kendiina vairs nenocietaas
-Sieviete, kas ar teeti bija iesaistiijusies kautkaadaa biznesa projektaa. Peec mammas naaves vinja kljuva kaa traka! Viirietis, kursh gribeeja mani nogalinaat bija vinjas viirs. Vinji straadaaja uz vienu roku!
-Taa kaa Klanji ar tavu teevu?
-Peec teeta atklaajuma Klanji, Ridama un mans teevs saaka sadarboties.
-Kaa vinji vispaar piekrita tam visam?
-Par zinaamu samaksu, protams. Teevs jau noteikti arii ir miris...
-Domaa? Tu jau vinju nekad neapciemoji, vai ne?
-Neapciemoju. Ieniidu vinju par to, ko vinjsh izdariija. Bet no visiem trim, palikusi tikai Ridama, nezinu kaapeec vinjai vajadzeeja TEVI aizvest uz to veikalu.
-Taatad- kaads muus noveero?
-Saku jau kuro reizi, visticamaak taa ir.
Kendiina veel ilgu laiku par Taja staastiito domaaja. Vinja bija pilniibaa aizmirsusi savas probleemas. Vinja domaaja neskaitaamas jautaajumu kjeedes, kas shaudiijaas un nelika mieru. ''Taatad to visu Tajs uzzinaaja no policijas?''
Arii Tajs domaaja, tikai tagad vinjsh taa iisti atgriezaas pie pagaatnes. Vinjam tas viss likaas paardabiski, bet tas netika izraadiits, galu galaa stiprajam dzimumam jaasargaa vaajaakais.

Naakamajaa dienaa nekas iipashs nenotika un tas prieceeja vinju praatus. Vinji neko nedariija, kas buutu saistiits ar visu to, kas notika. Kendiina un Tajs bija aizbraukushi uz Kendiinas maajaam. Vinji to bija izleemushi peec draudziigas sarunas ar Kendiinas maati.

rolleyes.gif
Tsukino
oh, my good, tavs staasts ir tik labs.... gribeetu zinaat kaa pie Kendiinas maates gaaja... cik dienas jau vinja maajaa nebija?
Tigra2
Labi viss ievirzas. Nākotnē varēto nodarboties ar sižetu rakstīšanu.
Sushi
Hahaa! Paldies jums! smile.gif
Tad jaw atkal jaasaak biezjaak raxtiit! rolleyes.gif
Dead Star
Lai gan atklāju šo stāstu tikai šodien , bet pilnīgi droši varu teikt ,ka tas ir Super !!!! biggrin.gif Izlasīju no pirmās līdz pēdējai epizodei .... intriģējošs un aizraujošs ... man tiešām patīk ... Piesakos tavam fanu pulkam Sushi wink.gif
... nepacietīgi gaidu turpinājumu ...
Sushi
Wow... juutos pagodinaata... laikam jaaturpina jau tagad! smile.gif

Kendiinas mamma Taira viesus sagaidiija laipni. Vieniigais, dazji skatieni uz Kendiinu gan nebija no tiem miiljaakaajiem. Bet kopumaa, vinja uzvedaas taa, it kaa ar Kendiinu jau sen buutu sarunaajushas, ka vinja dziivos citur. Vinji dzeera teeju (par briinumu, Taira nepiedaavaaja alkoholu) un runaajaas par pilniigi tukshaam teemaam: filmnaam, jaunumiem skatuves dziivee un dziivniekiem. Kendiina jutaas ljoti diivaini. Skatoties apkaart pa itabu, nekas nebija mainiijies, bet vinja nejutaas kaa maajaas un nedomaaja atgriezties.
Taatad taada pieklaajiibas viziite.
Peec Tairas pagatavotajaam uzkodaam, vinji noleema doties prom. Veel pie durviim Taira ashi iesauca Kendiinu atpakalj, paarmiit dazjus vaardus.
-Kendiin, es ljoti lepojos ar tevi. Tas teksts, ko tu man pagaajushnedeelj teici bija labs.- Kendiinas mamma smaidiija
-Kaads teksts? Es neesmu ar tevi runaajusi jau 2 nedeeljas!- Kendiina bija neizpratnee un nodomaaja, ka mammai atkal dzeerumaa likaas, ka vinja sarunaajas ar Kendiinu pa telefonu.
-Tu teshaam neatceries?- arii Taira bija neizpratnee -Tu man atvainojies un mees taa riktiigi izrunaajaam to, ka tu paarvaacies dziivot citur!
-Ak pareizi- Kendiina meloja, jo gribeeja, lai viss vienkaarshi nokaartojas -Es gan esmu stulba!
-Neesi gan... tu esi mana miiljaa meita- paari Tairas vaigam pileeja asara un vinja tieshaam izskatijaas skaidraa
Kendiina mazliet nosarka.
-Tu neiesi pakalj savaam mantaam?- Kendiinas mamma uzlika roku uz meitas pleca -Taas veel staav tavaa istabaa, kaut vai svariigaakaas.
-Emmm... vai vari luudzu pagaidiit mirkliiti? Man jaapabriidina Tajs, ka aizkaveeshos- Kendiinai vajadzeeja pateikt Tajam par to paarvaakshanos.
Kad Kendiina runaaja ar Taju, Taira pacietiigi gaidiija aiz durviim. Saruna nebija ilga, Tajs shos visus vaardus jau sen nojauta... jau bija izteelojies Kendiinu tos sakaam, taapeec arii atbilde bija apstiprinosha.
Vinja iegaaja atpakalj pie mammas un atveera savas istabas durvis. Jaa.. taa pati vecaa istaba. Vinja aatri salasiija svariigaakaas lietas pa triis somaam un bija atpakalj pie durviim.
Visi veel draudziigi atsveicinaajaas un abi gaaja prom.
Pa celjam Kendiina izstaastiija Tajam par to, ka it kaa bija kaut ko teikusi mammai un runaajushaas par to visu utt. Tajs pats labi zinaaja, ka Kendiina nebija taa, kas runaajusi ar Tairu.

Beidzot abi bija nonaakushi liidz maajai, kuraa nu jau abi dziivoja. Kendiinu iemitinaaja omuliigaa istabaa, kuras durvis bija pretii Taja istabas durviim. Shinii istabaa Kendiina bija bijusi tikai vienreiz- kad Tajs izraadiija dziivokli. Ljoti maajiga un iekaartota vairaakos stilos. Vinja izkravaaja somas, ieguulaas gultaa un iegrma kaarteejajaas paardomaas...

biggrin.gif
Tsukino
Oh, tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik labs staasts! *droooool* lol luuuuuuuuuuudzu turpini, kad vari, jo mums ir a.t.k.a.r.ii.b.a!!! lol. comments - romanze detecitve staastinjsh baigi labaiiiiis!
Miki
interesants turpinaajums...it iipashi par to sarunu....jaa... happy.gif
Tigra2
Labi viss ievirzaas, tāds detektīv romāniņš sanāk. Man patiik.-------
Sushi
Nu jaa.. Sanaak sanaak, bet iespeejams, ka tas man pashai arii labaak patiik. Driizumaa paturpinaashu! happy.gif
SteiN
Heeii..forshinsh..vnk..super.. smile.gif
Minako
Nemaz nav slikti, tikai jautājums...romantika, vai ne?????!!!!!! wub.gif HIHIHI! tā tik turpini! biggrin.gif
Sushi
Romantika? Saakumaa gan es neko tamliidziigu nebiju domaajusi, bet ja jau tagad taa sanaak... smile.gif
Baa jaasaak atkal rakstiit... unsure.gif
Tsukino
NEED... MORE... GOTTA.... HAVE.... blink.gif

Sushi, luudzu turpini raxtiit!!! rolleyes.gif

Blackout
Vau! Patiešām jauks stāsts, galvenais tas, ka teksts ir viegls, tātad nav grūti lasāms ;>
Sushi
Kendiina atveera acis. Istaba bija pilniigi tumsha. Kendiina bija aizmigusi un uzreiz atcereejaas savu sapni. Sapnii vinja bija redzeejusi Ridamu. Tas pilniibaa sabojaaja vinjas labo noskanjojumu, tachu bija mazliet prieciiga par diivaino situaaciju ar mammu.
Kendiina pieceelaas gultaa seedus, pamaniijusi, ka jaauzvelk naktskrekls un jaaapmierina cilveeka vajadziibas, aizejot uz tualeti.
Vinja iesleedza mazo lampinju. Skaistu naktslampinju, austrumu stilaa. Istaba bija apgaismota siltos tonjos. Pasmaidot, Kendiina saaka rakaaties pa somaam. Atradusi naktskreklu un vannas piederumus, ko bija panjeemusi no maajaam, Kendiina saaka iet uz vannasistabu. Taja istabas durvis bija valjaa. Vinja ''iemeta aci'' istabaa. Tajs tur nebija. Kendiina peekshnji sajutaas veesi, vinjai uzmetaas zosaada. Ilgi nedomaadama, Kendiina atrada vannasistabu un iegaaja tur, nometot zemee visu, ko bija panjeemusi. Vinja jutaas taa diivaini. ''Kas notiek?'' Kendiina nodomaaja, izejot no vannasistabas.
-Taj!- Kendiina uzsauca, paarvareedama savas bailes (pat nezin no kaa)
-Es esmu sheit- atskaneeja Taja balss no virtuves puses
Kendiina aizskreeja uz virtuvi un pamaniija durvis. Iegaajusi pa durviim, Kendiina saprata, ka Tajs nebija raadiijis savu balkonu. Taa durvis, aciim redzot, atradaas aiz aizkariem, kas tagad bija atveerti.
-Taj, kaapeec tu neteici, ka tev ir balkons?- Kendiina nodrebinaajaas
-Nezinu, domaaju, ka pati kaatreiz atklaasi kaut ko tik skaistu- Tajs noteica, izvezdams Kendiinu uz balkona
-Jaa... skats ir tieshaam skaists- Kendiina piekrita -Ko tu te dari? Nakts viduu...
-Nevareeju aizmigt deelj kautkaadaam jociigaam skanjaam. Paarliecinaajos, ka taas ir tikai ledusskapja vibraacijas, izgaaju uz balkona.
Kendiina veel kaadu briitinju paluukojaas debesiis, bet driiz jau gaaja atpakalj uz vannasistabu.
Vinja izkaartoja savas lietas blakus Taja shampuunu un dushas zheleju kolekcijai. Ieluukojusies spogulii, Kendiina bezbalsii iekliedzaas. Vinjai aiz muguras staaveeja Ridama.
-Kas pie velna tu esi???- Kendiina taadaa pashaa bezbalsii turpinaaja
-Es neko nedzirdu, Kendiit. Kas tev ar balsi?- Ridama rotaljiigi kjircinot jautaaja
Kendiina neko neatbildeeja, tikai meemi noskatiijaas Ridamaa. ''Vinja pavisam noteikti nav cilveeks'' Kendiina nodomaaja
Peekshnji Kendiina bezsamanjaa nokrita zemee un miiksti atsita galvu pret puukaino paklaajinju.
Pamodusies, Kendiina nodomaaja, ka taa bija halucinaacija, bet diez vai taas rezultaataa Kendiina buutu kritusi bezsamanjaa.
Kendiina izmisusi aizskreeja pie Taja un izstaastiija notikusho.
-Tas ir ljoti diivaini. Vinjai kaut kas tevii nepatiik- Tajs domiigi noteica
-Vairaak nekaa nepatiik. Man vajag uzzinaat, kas.
-Njaa... Labi, tagad labaak iesim guleet.
dzeerveniite
Nevaru sagaidiit turpinaajumu ! smile.gif
TukTuk
Man ljoti, ljoti patiik. Gribaas aatraak uzzinaat kas notiks taalaak!
rebel
nu luuk,kaac centiigs cilweex atradis laiku un pamazaam uzraxtiijis dikti dawdz. malaciite! labs staastinjsh, tikaj to lasot radaas wisaadi jawtaajumi,kaa piemeeram - kad winji skatiijaas to shawsmeni - kaapeec winja ajzmiga taapat? buutu taksh wareejusi likt galwu Tajam kleepii,laj taas winju attieciibas fixaak wejdotos.. ^^ man patika tas par taam shljakstoshajaam asiniim tur,weikalaa - taa itkaa winja buutu ienaakusi silent hill ..ir labs. patiik.buus weel peec kaada lajka jaasanjemaas un jaatgriezhas te,newis jaamaacaas fizika. X)
kahi
labs...smuks stilinjs, labi izdomaata vieta darbiibai...bišku panciigi... vairaak asinju un romantikas!!!!
Sushi
Kendiina pamodaas. Istaba bija pilniigi tumsha un Kendiinai bija sajuuta, ka vinja buutu noguleejusi veel liidz naakamajai naktij. Vinja iesleedza naktslampinju un paskatijaas pulkstenii. Bija 4.00 no riita... ''Ahh... aatraak riitu. Riebjas shitaa naktii pamosties!'' Kendiina nodomaaja, paskatoties uz durviim. Vinja tur staaveeja, Ridama. Shoreiz vinja bija gjeerbusies baltaas klasiskaas draanaas. Garie mati sataisiiti sarezhgjiitaas copiitees un astees, izrotaati ar baltaam lenteem. Baltu piespiileetu bluuzi, diezgan garu. Svaarki gari balti ar melnu jostu, kas novilkta liidz gurniem. Ridama ljoti izceelaas uz tumshaa nakts fona.
Kendiina nebilda ne vaarda un gaidiija, kas notiks taalaak. Nekas nenotika kaadas 5 min, kas Kendiinas praataa stiepaas veselu muuzhiibu. Peekshnji Ridama saapees iekliedzaas klusinaataa balsii. Istabaa bija ieskreejis Blackijs un uzlecis sievietei liidz gurniem un iekjeeries matos. Ridama pameta kakji malaa un metaas virsuu Kendiinai. Ridamas klaatbuutnee Kendiina sajuta kaut ko diivainu. It kaa saapes, bet tanii pashaa laikaa izaicinaajumu, aizvainoujumu. Kendiina sadusmojaas un centaas pretoties psihopaatei. Ridama iekodaas Kendiinai kreisajaas rokas plecaa. Vinjas zobi bija neticami asi, liidz ar to pa Kendiinas roku nopileeja asins straumiite. Kendiina jutaas bezspeeciiga un neko nespeeja vairs padariit. Vinja sadzirdeeja Taja balsi:
-Tuuliit tu mirsi psihopaate taada!
Kendiina kaarteejo reizi krita bezsamanjaa.
Vinja pamodaas. Vinja atradaas tajaa pashaa veikalaa, tajaas pashaas asiniis un pretiigajaa atmosfeeraa. Uz aakjiem shoreiz bija pakaarti divi cilveeki. Peekshnji Kendiina bailees iekliedzaas, dziljaak ieskatooties vienaa no liikjiem.
-Neeeeeeeee!!! Taaaaaaajj!!!
-Jaa?- Tajs atbildeeja Kendiinai aiz muguras
Kendiina pagriezaas un nezinaaja, kaa pateikties Dievam par to, ka Tajs ir dzivs.
-Ak shausmas.. kas notika?- Kendiina raudot, nesapratnee, jautaaja
-Vinja tev iesita ar kaut ko ljoti lielu, tu nogjiibi. Ar to pashu vinja iesita man,un panjeema tevi uz rokaam (vismaz taa es domaaju). Kad pamodos, dzirdeeju soljus pagalmaa, bet istaba bija tuksha. Es skreeju aaraa no dziivoklja un uz ielas redzeeju balto staavu, aizejam uz taa veikala pusi. Ielas bija tukshas. Tagad gan jau ir aaraa gaissh, bet... -Tajs apklusa- Konfektes te vienmeer ir. Viss manai mammai...
-Taj, kas shii vispaar ir par vietu??? -Kendiina klusi jautaaja
-Veikals... Veikals, ko uzceela manai mammai par godu. Gan par godu vinjas skaistajai dejai, gan arii kaarei uz saldumiem...
-Tas noziimee, ka tu man veel tik daudz ko neesi teicis?- Kendiina nolaida skatienu uz asinjaino griidu
-Varbuut... Viss shis.. es pats to uzzinaaju tikai tad, kad tu sheit biji pirmo reizi. Raadaas, ka mums veel daudz kas jaanoskaidro...
-Tas ir obligaati?- Kendiina iekunksteejaas- Saproti, Ridama chakaree mani, nevis tevi. Tu vinju izsekoji un ienaaci sheit?
-Jaa. Vinja mani, diivainaa kaartaa, nepamaniija.
Kendiina pieraapoja pie Taja un turpmaakaas 10 min ''sliika'' vinja apskaavienos.
-Es atvainojos- ierunaajaas kaada klusa, nedrosha balss no puspaveertaam durviim veikala preteejajaa sienaa.
Tajs un Kendiina reizee paceela galvas uz durvju pusi. Tur staaveeja mazs puisiitis, gaishiem ziidainiem matiem un gaishaam kaartiigaam dreebeem. Vieniigi vinja plikaas peedas bija asinjainas (galu galaa, visa griida pludoja shinii sarkanajaa ''dveeseles sulaa'').

Kahi, paldies! smile.gif

Rebel, jautaajumus vari droshi uzdot un es neizvairiigi atbildeeshu! Aizmiga taapat vinja taapeec, ka ir diezgan nosleegta meitene. Vinja negrib sasteigt ar attieciibaam. Nu, bet viss jau ies uz priekshu! wink.gif smile.gif
biggrin.gif
kahi
nu luudzu, luudzu...gaidu paareejo!!! siekalas saskrien...šķiet, šonakt neguleeshu!!! shis bija labaakais gabalinjs!!! ka tik asinis!!!(neesmu jau maniaks, bet pa reizei vajaga) biggrin.gif
misty_moonlight
Mmm pat mani aizraava... Ir labs staastinjsh. Varbuut vietaam valoda nedaudz traucee, bet vispaar respect Sushi. wink.gif
PS Raksti aatraak turpinaajumu cool.gif
SteiN
haaa..mrsti psihopaate.. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ..tas bij labs... biggrin.gif
Sushi
Zini, SteiN, tu jau neesi labaaka.. hahahaa! biggrin.gif
Mans mans mans maaannss rakstiishanas stils! tongue.gif
Nja labi, riit, pariit, aizpariit vai aizaizpariit turpinaashu! smile.gif
Tsukino
Yes, turpini, tu muus dari atkariiiigus!

Ps. varbuut es ar taadaam lieaam esu paaraak apseesta beeeeeeeeeet... Vai Ridama ir vampiirs?
Sushi
Nee... Ridama nav vampiirs, jo man pashai vampiishi neiet iipashi pie sirds.
Lai saglabaatu staasta intrigu, neteikshu, kas ir Ridama. smile.gif
Sakura
ņu interesanti! nevaru sagaidīt kas notiks tāllāk! rolleyes.gif
Lii
mjaaa... iedvesmojoties no tava stasta, sushi, saku domat... mosh man ar kaut ko saceret...? rolleyes.gif happy.gif
Nu jau krietns laiciņs pagajis. Vajadzētu ko svaigu ielikt.
Sushi
Davai, davai Lii! Saceri kko! biggrin.gif
Isa, kad buus tieshaam briivs laiks, kko ierakstiishu! smile.gif
rebel
nju,njuu? Ridma ir spooks? vai arii vnk ragana? avi arii,nee,pag,- Taja maates ljaunaa dviinjumaasa! XD ok, shito nenjem galvaa, sushi njamma, labaak raxti ashi, ashi turpinaajumu! ^^
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.