Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Pāri naktīm...
Anime forum > Anime > Fan fiction
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Sushi
Nju labi, naaksies jau...

Puisiitis nedroshi iznaaca no durvju ailes un leeniem, bailiigiem soljiem tuvojaas paarim.
-Es ceru, ka juus neiztrauceeju, bet...- zeens drebeliigaa balstinjaa iesaaka -jums man ir jaapaliidz.
Kendiina zheeliigaam, lielaam aciim luukojaas puisiitii.
-Mees centiisimies tev paliidzeet- Tajs droshsirdiigi uzsita puisiitim uz pleca, nemanot, ka sasmeeree tiiro kreklinju -Kaa, lai to daraam?
-Izglaabiet mani no manas mammas.- puisiitis shnjuksteeja -vinja ir ljauna pret mani un citiem.
-Vai tavu mammu sauc Ridama?- Kendiina intereseejaas
-Jaa. Vinja ir burve. Vismaz taa es saucu taadus cilveekus.- zeens rauduliigaa tonii runaaja
-Kaadus cilveekus?- Kendiina ar Taju reizee zinjkaariigi iejautaajaas
-Ljaunus cilveekus, kuri speej manipuleet ar savaam speejaam.- pusiitis norunaaja kaa no graamatas
-Vai tu nezini, ko tavai mammai vajag no manis?- Kendiina satveera galvu
-Nezinu. Varbuut taapeec, ka vinjas bijusii draudzene Ternea vinju pieviila.- puisiitis turpinaaja gudro runu- Ternea ir gluzhi kaa sargengjelis. Agraak vinja sargaaja mammu, bet tagad laikam tevi...
-Taatad Ternea bija taa, kas pateica manai mammai to visu...- Kendiina ''iemirdzeejaas''
-Jaa.
-Bet kaa mees varam tev paliidzeet?- Tajs turpinaaja patieso teemu -Kaa tevi sauc?
Cik tev gadu?
-Mani sauc Sounjins. Esmu 7 gadus vecs.- Sounijs paklanijaas -Paliidziet man vienkaarshi. Emmm...
-Pasaki, kaa, lai Ridama liek muus mieraa?- Tajs uzstaaja -Tu esi vinjas deels. Kaadai vaajajai vietai tachu jaabuut.
-Vaajaa vieta?- Sounijs pasmaidiija -Zinu, ka vinjai izdeg caurums no shampinjonu meerces.
-Tu tik ljoti ieniisti savu mammu, ka esi ar mieru vinju nogalinaat?- Kendiija mainiija sejas izteiksmi uz ''nevajag, ja?''
-Jaa.- Sounijs nopietni pakratiija galvu -Gribu, lai Ternea mani adoptee

Tajs ar Kendiinu pie rokas pieceelaas kaajaas. Vinji nodomaaja panjemt puiku uz maajam, lai pabarotu un uzdotu jautaajumus, jo tomeer, bija ljoti daudz kas, ko vinji veeleejaas uzzinaat.
-Esmu ar mieru!- Sounijs atzhirgs -Vai jums maajaas ir pica?
-Hehe, ir ir!- Tajs paskatiijaas uz Kendiinu -Vinja jau pieprasiija!

Taa vinji gaaja pa tumsu, pamesdami mistisko veikalu, kuraa noteikti neviens neveeleetos iepirkties! Peec kaada laika, trijotne bija klaat. Dziivoklis nebija mainiijies kopsh taa pameshanas. Kendiina pirmaa ienjeema vannasistabu un no aarpuses jau vareeja dzirdeet uudens teceeshanu. Tikmeer Tajs ieveda Souniju virtuvee un pieveda vinju pie ledusskapja.
kahi
nju taa... visi vienmeer pieprasa picu! šis bija no mierīgajiem gabaliņiem, bet ceru turpmāk sagaidīt ko satraucošāku!!! tongue.gif
Lii
Gudrs gan tas puisitis. 7 gadu vecuma zina, ko nozime vards manipulet. rolleyes.gif bet stastinjsh man patik. wink.gif
Tsukino
Ok, man tagad fraaze ''Mirsti, psihopaate!!!'' liekas ljoti sakariiga... gribas ridamu noslakteet... kaa savu deelu var taa mociit ??? un noasinjojis veikals ir BAIGI labaa vieta kur mazo audzinaat... taadaa vecumaa taadu daudzumu asinju redzeet... nabadzinjsh... Sushi, plz, ridamu agraak vai veelaak nosit!
rebel
Lii - tur taksh raxtiic - "norunaaja kaa no graamatas" taatad droshvien kkur saklausiijies. ^^

labi,labi.tiikami. bet..caurums no shampinjonu meerces? erm.. kamoon, tas izklausaas bish infantiili. bet, whatever, staasc ir labs, turpinaajums?
Lii
Mja, to laikam bushu palaidusi garam... huh.gif
Sushi
Nja, labi! Gan jau ar to Ridamu tiksim galaa.
Un runaajot par shampinjonu meerci- ir tak dazhaadi radiijumi. Kaa arii dazhaadi gadiijumi, luuk, Ridamai ir shaada vaajiiba!
Tsukino
Sushi, plz nemoci muus - bet tava staasta mees mirstam! *izliekas noasinjojot zemee* LUUUUUUDZU! *puppy eyes*
Tomoko
Eu, Sushi, tu sen neesi rakstiijusi.. rolleyes.gif Varbuut butu laiks?.. Uzraksti turpinaajumu tautai par godu! smile.gif Please... rolleyes.gif
Isabel Carmin fon Edelhain
Stasts paliek tik inteesantāks un interesantaks, tik žēl ka tik reti. Ceru ka drīz kautkas būs.
murasaki
ahh, shitais taasts ir tik lielisks! lasiiju ar taaaaadu aizrautiibu! ljoooooti gaidu turpinaajumu!!! happy.gif
Tomoko
Sushi, please, Come-on!!! Es vislaik gaidu turpinaajumu..I beg you! rolleyes.gif
Sushi
Sounijs izvēlīgi skatījās uz ledusskapi un tā saturu.
-Jums ir varen daudz picas.. Tā meitene.. nu kā viņu tur sauca, laikam ir īsta picēdāja..- Sounijs smaidot teica
-Nu jā... tāda viņa mums te ir..- Tajs teica, izņemot no ledusskapja ābolu sulu pudelē.
Sounijs izvēlējās picu ar salami un abi piesēdās pie galda. Varēja dzirdēt, kā Kendīna noliek šmpūna pudeli uz vannas malas..
-Nu, Sounij, stāsti.. kā tad mēs tev varam palīdzēt? Domā, ka vajag apbruņoties ar šampinjonu mērces šaujamrīkiem un viņu izaicināt?
-Nē.. Kaj.. tu to uztvēri nopietni- Sounijs ar nopietnu sejas izteiksmi pavērās Tajā
-Ehm.. mani sauc Tajs.. un.. vai tad tas bija joks?- Tajs vairs nezināja, kādu sejas izteiksmi taisīt
-Vienkārši atcerējos kādu gadījumu, kad mēs ēdām pusdienas- kartupeļus ar šampinjonu mērci- un Ridamai pēkšņi palika slikti. Labā tante Ternea viņai iedeva kādas zāles un viņai palika labāk. Bet nākamajā dienā, atklājās, ka viņai pēkšņi uzmetusies kuņģa čūla. Ridama vainoja Terneu, bet es viņu aizstāvēju. Beigās tur sanāca tā, ka abas bijušās draudzenes ''sacēlās'' viena pret otru un ar Ridamu notika kas dīvains.
-Un kas tad tas bija?- Tajs ieinteresēts iejautājās- Viņa palika ļauna un viņā attīstijās kautkāda manipulēšanas spēja?
-Līdzīgi- Sounijs žļembādams picu noteica
Tajā brīdī virtuvē ienāca Kendīna, sarkana kā biete no karstā ūdens. No viņas matiem pilēja ūdens lāsītes, kas veidoja nelielas peļķītes uz grīdas. Pēkšņi Kendīna izžmiedza pēdējo ūdeni no matiem tieši uz zemes, kur nu jau veidojās paprāva peļķīte.
-Skaties, ka nepaslīdi uz savas peļķītes- Tajs pajokoja
-Labi.. rīkosimies jau rīt?- Sounijs nepacietīgi vaicāja
-Bet mums nav nekāds ne plāns, nekas...- Kendīna nervozēja- turklāt man ir bail no tās sievietes.. Kā tu domā viņu uzvarēt??? Tas taču nav iespējams..
-Kāpēc nu tik pesimistiski?- Tajs aizdomājās- Jābūt taču kādai ĪSTAI vājai vietai...
Sounijs apēda pēdējo picas gabalu un aizsteberēja uz vannasistabu. Kendīna piesēdās pie galda, blakus Tajam.
-Tev neliekas, ka viss ir pārāk...- Kendīna nepaguva pateikt, jo Tajs viņu noskūpstīja. Kendīna aizvēra acis un aizmirsa visas savas nelaimes un briesmīgos notikumus ar Ridamu.
Sounijs, nolaidis ūdeni, paskrēja garām virtuvei un ieskrēja kādā istabiņā ar dīvānu. Aši ieleca tajā un iemiga.

Nu vot... tagad, pēc ilgiem laikiem skatoties šito stāstiņu, sapratu, ka man ir bijusi ļoti jocīga vārdu izvēle.. Kendīna un Tajs... laugh.gif
Labi... nezinu, kad ielikšu nākamo.. kad būs laiks, laikam! smile.gif
rebel
vii-hii,paskat - jo garaaka pauze, jo lielaaka attiistiiba nemanot notikusi vinju attieciibaas. XD

njuko,patiikamais detktiivgabals atgriezhas,tagad tik regulaari paturpini,citaadaak..tas buutu ljauni. taa kaa paraadiit beernam konfekti un tad apeest pashai. ^^
kahi
jo lielāka pauze, jo vairāk es aizmirstu, par ko bija stāsts, jo vairāk man nākas atkal visu pārlasīt. shiiit!

ātrāk modini Souniju augšā, lai beidzot kaut kas notiek!

tautai vajag stāstu! neliec viņai gaidīt!
Tomoko
Wiiiiiiii~! Turpinaajums! ^^ Nu es kaadu laiku varu dziivot normaali!
btw, Kendiinu nemaz neuztrauc tas, ka vinja ir sveshaa maajaa? Vienkaarshi taa izzjmiegt uudeni? tongue.gif
Sushi
Kendīna paliek Kendīna.. tāds viņai tas raksturiņš.. laugh.gif
Turpmāk centīšos biežāk updeitot... ^^
Miki
zinu ka sen neesu rakstijusi bet shitais staastinsh ir palicis aizvien labaaks un labaaks.....hmmm...gribeetos turpinaajuminju....hi happy.gif
Sushi
Tiešām? Nu paldies! smile.gif Zinu, zinu, ka beidzot jāturpina! laugh.gif
Brīvlaiks ir klāt, tā kā, gan jau uzrakstīšu turpinājumu! wink.gif
Sushi
Brīvlaiks ir beidzies un es neesmu uzrakstījusi turpinājumu! Forša es esmu... dry.gif
Ok.. laikam jau nāksies kaut ko uzskricelēt! XD

Kendīna aizgāja uz nu jau savu istabu un tāpat ietinusies dvielītī, iegūlās gultā. Viņa aizvēra acis un iztēlojās sevi uz mājas jumta, tērptu garos plandošos svārkos, ko rotāja melna josta ar sudrabainiem rakstiem un tik pat plandošs krekliņš. Viņai vējš glāstīja augumu un Kendīna sajutās mīlēta, vēja mīlēta.
Kendīna atvēra acis un piecēlās sēdus. Kāds, viņai nemanot, bija izslēdzis gaismu. Viņa sajuta tādu pašu vēja glāstu sajūtu, kādu sajuta sapņojot. Tas meitenei uzlaboja garastāvokli un viņas uznākušais miegs pēkšņi bija izgaisis. Kendīna, acīm mirdzot, piegāja pie loga, kas bija aizklāts ar skaistiem indiešu stila aizkariem, kas piedeva istabas izskatam mājīguma pieskaņu. Viņa tos atvēra un paskatījās pa logu. Paskatījusies uz pagalmu, viņa satrūkās un meitenes sirds sāka dauzīties daudz ātrāk, nekā iepriekš. Pagalmā stāvēja Ridama, tērpta melnā sēru kleitā ar korseti bez lentītēm, jeb kādiem citiem atribūtiem, ar ko varētu to sasiet ciešāk. Viņas mati
bija sataisīti stingrā copē, kas izskatījās pēc kāda dīvaina paskata kaktusa. Viņas sejā bija manāms uzjautrinājums, kas bija radies dēļ Kendīnas reakcijas. Pēkšņi Kendīna sajuta neciešami stipras sāpes vēderā, aknu rajonā. Viņa nokrita zemē un atsita galvu pret radiatoru trubu.
Kendīna atmodās pagalmā, tieši pie Ridamas kailajām kājām, ko tikai nedaudz nosedza melnā kleita. Kendīna vēl jo projām sajuta sāpes vēderā, bet saprata, ka tās ir mākslīgas, Ridamas radītas. Ridama pēkšņi pieliecās pie Kendīnas un pielika seju viņai klāt tuvu jo tuvu. Viņa pasmaidīja nekrietnu smaidu un kādā nepazīstamā valodā kaut ko nomurmināja. Kendīna centās uz viņu skatīties ar skatienu ''kas-tu-stulba-esi?'', bet viņas asaru dziedzeri nenoturējās un sāka darīt savu darbu.
Ridama, izmantodama situāciju, sagrāba Kendīnu aiz matiem un ar neticamu spēku aiztrieca viņu līdz pretējai mājas pusei, pie stādījumiem. Kendīna centās nezaudēt dūšu, bet viņai tas neizdevās, jo viņa neizkustējās no vietas, tikai palika tur guļot, jūtot savu bezspēcību un neizprotot pat sīkāko situācijas iemeslu.
Kendīna dzirdēja Ridamas soļus, kas patiesībā nemaz nebija dzirdami, tie bija vienkārši sajūtami. Par brīnumu soļi attālinājās no Kendīnas...
Pavisam pēkšņi, sviedrainu seju, Kendīna pamodās savā istabā- tas bija sapnis. Ridama viņu vajā pat sapņos.
Meitene, klusiem soļiem, tā, ka pat pati sevi nedzirdēja, izzagās no istabas. Viņa iegāja istabiņā, kur gulēja Sounijs. Viņš izskatījās pavisam mazs un bezspēcīgs, bet Kendīna labi zināja, ka patiesībā viņš dažās lietās ir gudrāks, nekā viņa pati, vai vēl labāk- Tajs. Pārliecinājusies, ka Sounijs guļ, Kendīna aizgāja pie Taja.
Taja istabas durvis bija aizslēgtas, Kendīnai par pārsteigumu.
Miki
wiii...turpinaajums...hmmmm ko lai pasaka...domaaju ka gribu lasiit taalaak....smile.gif
Sushi
Sveiki, tautieši un netautieši. Ir te tāda lieta, ka es nezinu, vai man te turpināt rakstīt šamējo ''Pāri naktīm'' vai nē. Cilvēki, kas lasīja, vairs nav ''aktīvi'' un tas mani nomāc. sad.gif Cik sen nav redzēta Not Alone..
Anyway, top jauns stāsts, līdzīgā stilā, kāds bija šis. BET, tā ātri nobeigt šo nebūtu prāta lieta, jo tas jau vairs nebūs nekas..
Tātad, ir vai nav jēga turpināt?
Isabel Carmin fon Edelhain
Mīlīt, man jau likās ka tu šo esi galīgi aizmirsusi, bet izrādās tautas dēl neturpini. Nu viss ko varu teikt, man patīk. Turpini ja pati vēl vēlies.
Miki
nu gribeetos lai tu turpini..vnk ja turpinaasi tad tata leenaam atsauksies..jo saproti tu neraksti un vinji zaudee pacietiibu gaidiit tapeec vajag tik turpinaat, bet es zinu, ka gribi jaunu staastu...rakstiit, bet varbuut tu vareetu rakstiit to un ik pa briidim paturpinaat shito jo man, perssoniigi man ja, gribaas turpinaajumu, bet to tu jau zini, bet taa nu visaa visumaa piekriitu Isabel Carmin fon Edelhain...ja veelies turpinaat tad turpini ja nee tad es te vienalga buushu un tev nekas cits neatliks kaa turpinaat... happy.gif

un tur bija domaata nevis tata bet tauta... happy.gif
AmnE
Skaidrs, ka ir jeega! Turpini, super tev sanaak! wink.gif
Miki
Ehhh kamēr atradu šito..sen nebija aiztikts...
Nu ko Mime, moš gribi parakstīt turpinājumu?
Lam lam lam...šoferīt tu esi LAMA biggrin.gif
he tikko atcerējos...nu jā bet moš tiešām paturpini...
Rika
man ļoti patika! vēlētos,lai Tu raxtītu vēl.

Ik pa brīdim man bija sejas izteiksme :WTF" . "Awww" , "Scary" (pie šīs sejas izteiksmes man vēderā lidinājās taurenīši)

Man protams ir milzum daudz jautajumu un pats svarīgākais,ko laikam varēs atklāt tikai beigās:

Tas Tajs pats nav kkāds murgs? Oh come on,viņš zina visu,bet tajā pašā laikā mocīta ir Kendīna,nerunājot jau par to mistērisko puišeli.

Ā un vēl kas-tas ir domāts kā fantasy,detective vai kas cits?

Turpini raxtīt,mēs gaidām!
Arfija
njoteikti raksti! happy.gif tev pat ir pievienojies vēļ viens jauns fans! biggrin.gif ja nerakstīsi, nezinu ko izdarīšu! biggrin.gif un, jā es piekrītu Rikai par tiem jautājumiem! biggrin.gif tas tajs man liekas pārāk zinošs un vai tik viņš nav īstā Ridama? un tas zēns... brr.. šermuļi skrien... biggrin.gif vēl, vēl, vēļ! biggrin.gif
sabrina19
Raxti taču, lūdzu, lūdzu, lūdzu sad.gif Taga Tavam fanu pulciņam pievienojies vēl viens biedrs, tā ka Tev offic ir jāturpina! smile.gif smile.gif smile.gif
Pakkun
labs stāsts! no literārā viedokļa(es iedomājos kā vajadzētu grāmatai izskatīties tongue.gif ) viss prasās būt daudz izstieptāks un aprakstošāks. savādāk ir tā mazā lietu sasteigšanas nianse, kas man ne pārāk patīk. tobiš, viss norisinās pārāk ātri un pašsaprotami.
un tajs ir pārāk zinošs, tikai tēlo nezinīti. droši vien, aiz muguras ņirgādamies, skraida kendīnai pakaļ vnk lai būtu jautrāk >:}

turpinājumu vajag, tikai tev jāizdomā vai tu raksti sev vai publikai.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.