tad nu tā, lai viss nav pa dažādiem topikiem, metie bildes te.
nu varīācija iepriekšmēģinājumiem..
hehe, to šķībo kanji vietā būtu jābūt kaligrāfijai, bet tā kā man pašlaik nav laika meklēt, kādu kaligrāfiksā rakstībā - kaigan'u, tad nu nāksies iztikt ar to pašu.
pagaidam neesmu tikusi liidz skanerim, man tas saluuza, bet mana doma logo kaa origami putnu, ir gan uzziimeetc gan uztaisiit, bet pagaidaam apspriedei, kaa patiiktu logo saistiiba ar origami?
Yume piedaavaatais logo jaapaartaisa. Pirmkaart, man nepatiik tas "puuciigais" kjeems. Citu bildi kaadu vajag, jaukaaku, bet ne ecchi. Otrkaart, subtitriem jaabuut ar drukaatajiem burtiem apakshaa kaa subtitriem
heheh, edq.. kā jau es te visiem mēģinu ieskaidrot. Tas ir iedvesmai...
taisiet taču kautko paši arī.
Un ja jau tu ta labi viņu iztēlojies, uztaisi piemēru un iemet te. lai es arī kautko labu varu pateikt
Jā, svešus charus ņemt nav ieteicam, ja protams neņem un nepārzīmē viņu, jo savādāk viņam nāk virsū tāda lieta kā copyright.
Tam jau mums ir maakslinieki, kas nodarbojas ar ziimeeshanu. Ja es uzziimeetu, tad tas buutu "tizlo roku radiito atbaidosho ziimeejumu klubs". Tepat kaut kur forumaa meetaajas mani skriceleejumi...
Ieteikums no malas: Manuprāt logo vajadzētu būt 2-3 krāsīgam + stilizētam / arī ar asām kontūrām, lai var pūst uz krekliņiem, sienām un sazin vēl kur
līdz ar to truecolor / fotogrāfijas tipa bildes manuprāt izmantot nevajag.
edq-bet nu, neviens jau tev neliedz te ielikt kādu no sava "tizlo roku radiito atbaidosho ziimeejumu kluba." zīmējmiem. Parādi taču materiāli, ko tu biji iedmoājies.
un Roze - man šķiet es kautkur jau to pašu mēģināju pateikt.
Un vēlreiz, lieciet tacu savus variantus. Nu... savādāk es īsti nevaru saprast ko kas domā.
Hehe, tiko ienāca prātā doma, re īstenoju patiesi mākslinieciskā veidā, tobiš Paint'ā. Parādīju draudzenei, tā ilgi rēca un tad sekoja jautājums "It's a cat?" un atbilde " No, it's a lion.." bet nu , stilizēts ir.
tas ir apziimeets ciisinjsh...
Tur jau taa lieta, ka tas, ko uzziimeeju, nav tas, ko iedomaajos. Taapeec jau tie ir "tizlo roku radiitie atbaidoshie ziimeejumi"
Bet nu aptuveni taadaa precizitaatee kaa tas "kakjis" jau vareetu kaut ko uzklekseet. Bet tad nu varbuut riit...
a kapeec gan ne vieglu ecchi?
i meen something extremly kawaii and a bi ecchi... yeah, sounds about right.
QUOTE(Tador @ Nov 24 2004, 00:12)
a kapeec gan ne vieglu ecchi?
i meen something extremly kawaii and a bi ecchi... yeah, sounds about right.
Kas uz to ecchi visu laiku
cilveki vel padomas ka tas ir kaut kads perversu tipinju klubs
QUOTE(Rob_X @ Nov 24 2004, 00:18)
Pasaki ka veek nav!
A vai ta vinjiem jaazin ?
QUOTE(Rob_X @ Nov 24 2004, 00:37)
A vai ta vinjiem jaazin ?
a vai ta mums jaasleepj muusu iistaa seja?
ORE WA HENTAI DA~!
khmm... and proud of it!
pirmkārt, ar kuru vietu jūs klausaties... ( mm,nu labi, lasat) bet..kā jūs iedomājaties stilizēt ecchi meitenīti? Tā lai var palikt viena līnija?
Un otrkārt, es esmu ar abām rokām pret. J jums vajag, tad liekat te savus piedāvājumus, un tad mēs draudzīgi viņus apskatīsim. Pagaidām man izskatās ka idejas ir visiem, bet īstenot negrib neviens.
pagaidaam es domaaju, ka ar logo nekur nav jaasteidzas, jo logo buus muusu seja aareejai sabiedriibai, tamdeelj vaig labi daudz piedaavaajumus. Kad atbraukshu no vaacijas paraadiishu paaris savus skriceleejumus.
[quote=Roze,Nov 23 2004, 22:36]
Ieteikums no malas: Manuprāt logo vajadzētu būt 2-3 krāsīgam + stilizētam / arī ar asām kontūrām, lai var pūst uz krekliņiem, sienām un sazin vēl kur
līdz ar to truecolor / fotogrāfijas tipa bildes manuprāt izmantot nevajag.
[/quote]
tu domā pūst uz sienām????
kad? kur? noteikti iešu skatīties... var jau biļetes izpārdot sākt...
noteikti pārīti nopirkšu ...
[/quote]
Kas uz to ecchi visu laiku
[/quote]
kāda šķirba ko cilvēki padomās??? viņiem jau tāpat lielākoties nekas nedalec, un ja dalec tad ne īsti pareizi... un mani ecchi arī diezko nevilina... drīzāk gan tur varētu būt kāda Kawaii sejiņa profilā, lai varētu redzēt anime actiņu un arī mati kaut kā tā..., bet tas jau uzdevums mūsu māksliniekiem...
p.s.pielieciet Piķi vai Qintu pie darba...
Jaladin
Nov 24 2004, 18:50
K kaut vai eechi vai super kawaii, bet nedriikst aizmirst, ka klubu sauc Kaigan... Liekas, ka kaķēniņi te ne pa tēmu.
hehe.. neko-chan... :woot:
bet , jap.. apgaismība, man tomēr šķiet ka vajag kādu chibu, viņus taču var variēt. bet neko īpaši nopietnu nogo nevajadzētu likt, un .. jap, man patīik ideja par pūšanu uz sienām..
tas nozīmē ka vajag skaidras outlines.
Nu, cilvēki, kam ir skaneris.. piedāvajaties, man ir vesela čupa ar skricelējumiem, bet nav kur ieskanēt.
Tas nu tik nu taa, piemeeram...
Click to view attachment
Dziivesprieciigaaku nevareeji?
Tas nav nopeelums. Tas noziime, ka saskatu normaalu logo, kuram vajadziigas tikai dazhas izmainjas. Jaa, fonaa jaabuut kanji uzrakstam "Kaigan" kaa Yume piedaavaatajaa variantaa, un veel subtitri, un man vispaar vajadzeetu aizveerties, jo pats neko neesmu uzziimeet veel meegjinaajis...
MitSuki
Nov 24 2004, 23:16
Vo ecchi nebutu slikta ideja, pie vienas vietas ko citi doma, galvenais ka pasaiem ir lepnums par to
mitSuki... nu kam lepnuums a kas par tādu spārda ( kā piemēram es )
Nē, ecchi atkrīt.
Un vispār , varat mani uzskatīt par neveselu, bet saku godīgi, pašreiz man viss loģiskākais priekš logo liekas tas "zvērs" ko Sigfa nosauca par cīsiņu, pirmkārt primitīvs tālāk nav kur, bet tajā paša brīdī piesaistošs. Un kā tiko teica Yuki... uz manu jautājumu, kāds viņam sakars ar apgaismību - spalvas saulītē, un viņs mūs vedīs pretī gaišajai nākotnei.
bet reāli, ja viņu uzzīmē ar zīmuli, un dažādās kustībās, ko es šodien angļu valodā darīju, žēl ka grāmatā, un ieskanēt nevarēšu, bet sanāk gaužām labi.
Ito no Kazuki
Nov 24 2004, 23:50
Hweee, me with Yume, es arī esmu par chibīšiem...Viņi tādi universāli, un kādas problēmas uztaisīt apgaismotu neko-chan? (ok, ar viegli ironizējošu ievirzi ^__^) Un ecchi gan ne - tas tomēr pārlieku konkretizē mūsu, emmm, intereses (kurās neizbēgami iekrīt arī šī nebūt ne peļamā kategorija, taču tā tomēr nav galvenā, ne?) Anywhooo, es arī bišku pastrādāšu, maybe uz rītdienu arī atnesīšu kauko
MitSuki
Nov 25 2004, 00:05
ehh labi darat ko gribat, man taks vienalga kads logo, kads nosaukums,galvenais ka tas klubs buss normals, ar normalu daudzumu cilveku un butu prieks tur atrasties...
Pāreizi, nu tad rīt mēs vēl padomāsim ko īsti gibam un cerams ka piektdien būsi klubs ar nosaukumu, logo un normālu skaitu cilvēku.
X_Kamui
Nov 25 2004, 01:29
Vai es varešu paradit rit šeit paradit manu painta zimeto skici???
(ja uzzimešu)
vai tas nebus jau vajadzigs??
šodien ja kas nevaru gulet vajag rit skola...................
do it...
es domāju nekādu iebildu nebūs.
hmmz, apgaismiiba... mosh kaut ko AMG stilaa...
Varbuut taa kautkaa...
kaaa ta.. pameegjini taadu uz sienas uzpuust!
Dzonis
Nov 25 2004, 18:59
heh..pa to sienu jau nu nevaig gluzji njemt tik nopietni(vai arii tagad es njemu nopietni?
), bet viena lieta gan laba ko Roze ieteica, ka vaig peec iespeejas mazak kraasu un vienkaarshaaku..ja ne uz sienas likt tad uz dreebeem (piem T-shirti) gan nebuutu iebildumu.pasaakumos (kautkaados) atpaziistamiiba buutu
Un lai neizskataas, ka mees beibleideri...
arteck
Nov 25 2004, 21:40
Jūs te nevis logo veidojat, bet gan kaut kādu plakātu. I mean, ir arī daži noteikumu, kas attiecas uz logo veidošanu. Kāds teiks - piedrāzt visu standartizēto? Ja kāds ir tik aprobežots, tad, lūdzu, veidojiet plakātus.
QUOTE(edg @ Nov 25 2004, 19:54)
kur beibleideri? mmm, tu taču Nejauc naruto ar Bayblade? *tīlīt kodīs, ja peteiks jā*
Un, arteck... hehe, mēs jau te daļa to mēģinam darīt, bet nu ja tev nav ko darīt, tad tu pilnai laimei vari te iemest tos logo standartus, lai citi arī zin, ko tad īsti vajag.
QUOTE(Yume @ Nov 25 2004, 23:06)
QUOTE(edg @ Nov 25 2004, 19:54)
kur beibleideri? mmm, tu taču Nejauc naruto ar Bayblade? *tīlīt kodīs, ja peteiks jā*
Runaaju kaa cilveeks no malas, kas nav redzeejis Naruto, bet ir redzeejis Beibleidus, un saku, ka izskataas peec beibleidera...
QUOTE(Puma @ Nov 25 2004, 16:57)
Varbuut taa kautkaa...
Ja shitaadu ieraudziitu uz sienas kaut kur kaadaa tunelii, ilgi nedomaajot mekleetu fotoapraatu, lai iemuuzinaatu sevi pie shiis bildes.
Biskjinj paartaisiiju un sanaaca taa...
10x runats ka logo ar copyrighted chariem neder
Puma, šitas baigi labi ja varētu būt likts ( uz kādreis topoša ) saita benara.
Tiešam smuki..
ā, cilvēki, logo, taisīts pēc ābeces, var teikt, bet man patīk.
šis pat uz sienam pūšama. Hehe, un čars zīmets ar roku.
apgaismots shu0shu (lauva) japānas karoga krāsās. es vairs neko labāku priekš logo neizdomāšu.
Hmm.. nu nav slikti īstenībā, bet nevajadzētu tur kautkur iepīt iekšā "Kaigan" nosaukumu? Nu lai citi ar varētu saprast.. mož...
bet nu nav slikti...
varbūt pamēģināt viņu uzzīmēt ar lielājām anime acīm?
mm, ja tu man atsūtīsi skaneri.. kautvai ar bārdu, bet šis tapa pie draudzenes, kura es šaubos ka dos man vēlreiz okupēt viņas datoru uz stundu, līdz man radīsies iedvesma.
Un , nu es domāju ka lielākas acis nevajag, būs pārāk kawai, a tā, zolīdz zvērs.
bet latīnisko transkripsiju, to gan var.. paskatīšos kur lai iebāž.
kas jums visiem ir ar tiem skaneriem... man vinš ir pieejams visās vietās! A uz faksu man nevari atsūtīt? Ta noskanēšu un ielikšu iekšā
Nu es te vēl padomāju ka šim logo nav nekāda sakara ar nosaukumu... bet nu tas jau laikam nav tik svarīgi!
Bet nu būtu jauki ka paarējie arī savus garadarbus iesūtītu, a tā pa maz varianti...
QUOTE(Yume @ Nov 26 2004, 17:44)
Puma, šitas baigi labi ja varētu būt likts ( uz kādreis topoša ) saita benara.
Tiešam smuki..
ā, cilvēki, logo, taisīts pēc ābeces, var teikt, bet man patīk.
šis pat uz sienam pūšama. Hehe, un čars zīmets ar roku.
apgaismots shu0shu (lauva) japānas karoga krāsās. es vairs neko labāku priekš logo neizdomāšu.
w00t, reaals zveers! Shitais
pat man patiik! Un pat bez subtitriem var iztikt. Kur tu aatraak Yume biji? Tikai taas kjeemiibas apkaart zveera kontuuraam man nepatiik... (gribeeji jau gan, ka nekur nepiekasiishos)
X_Kamui
Nov 27 2004, 03:33
paint'ā? tu šito ar peli uzzīmēji, ui tad viss gods.
Bet nu viena problēma, tas nav logo, tas ir .. baneris.
X_Kamui
Nov 27 2004, 21:06
Thanks
, bet kas ir baneris?????
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.